14. marts 2020

Coronavirak: ”Four Meal Rule’ – “Hvilket signal sender det at have bevæbnede soldater på grænsen?”

Jeg gider ikke kloge mig om Coronavirus, men mediedækningen er massiv, og der cirkulerer mange blogværdige tåbeligheder. I 12-Nyhederne på Radio4 sendte de live fra Solbjerg Bodega, hvor en beruset gæst forklarede, at Trump er dum, at amerikanerne dør. Torsdag kritiserede EU Trump for at lukke grænserne, og det samme sker i Danmark om et par timer. “Hvilket signal sender det at have bevæbnede soldater på grænsen?” (sic), lød det på TV2 News for lidt siden. Enhedslisten fik dog indskærpet, at asylansøgere havde ‘et anerkendelsesværdigt formål’.

“Vi har i Enhedslisten fået forsikringer om at det er et anerkendelsesværdigt formål at søge asyl i Danmark. Mennesker med beskyttelsesbehov kommer stadig til at kunne søge asyl.” (Rosa Lund, 13. marts 2020)

Regeringen har ikke gjort det ringere end det borgerlige alternativ, men danskerne er ikke gearet til krise af nogen art. Minutter efter statsministeren opfordrede folk til handle normalt, gik folk amok og hamstrede dagligvarer. Det siges at MI5 har en regel om, at samfundet til enhver tid blot er ‘four meals away from anarchy’, den såkaldte ‘Four Meal Rule’. Vi kan skabe en vaccine imod Covid-19, men fuld krise-immunitet eksisterer ikke.

Danmark er et velordnet samfund, men forestil dig den dag der kommer en fundamental krisesituation, der lammer forsyningskæderne. Et byhus på Frederiksberg og en ny X5’er vil på et par dage være mindre værd, end en hus på Lolland med fritgående høns. Når dine børn sulter, så går det stærkt. Civiliserede danskere går amok lidt efter ghetto-araberne, men sidstnævnte trives i kaos og har en voldsparathed Lasse og Lauritz først skal lære.

En historie Berlingske – Danske muslimer kalder coronavirus Allahs straf til de vantro (kræver login).

“Knap 600 har til dato liket en dansksproget Facebook-side, der beskriver coronaepidemien som Allahs måde at tvinge de vantro til at tilpasse sig muslimske sædvaner, såsom at tildække ansigtet og undgå at give hånd til det modsatte køn.

‘En lille virus fik kuffar (vantro, red. ) til at gøre det, de bekæmper,’ skriver en anonym person på Facebook-siden, der kalder sig Profetens Budskab.

De bekæmper niqab, så tvang Allah dem gennem en lille virus til at tildække sig med en maske! De bekæmper islam, fordi man ikke giver hånd til det modsatte køn, men den lille virus tvang dem til at afholde sig fra hinanden og hilse med brystet i stedet.’.”

(‘Profetens budskab’ på Facebook, 12. marts 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/108813/trackback

51 Comments »

 1. Helledusseda. Muhamedanere.

  Kommentar by Bastardo — 14. marts 2020 @ 10:07

 2. Mærkeligt nok rammer Allahs straffende virus det mullah-styrede Iran.

  https://pjmedia.com/lifestyle/visible-from-space-irans-coronavirus-mass-graves-give-the-lie-to-the-mullahs-propaganda/

  Kommentar by Crass Børsting — 14. marts 2020 @ 10:10

 3. # 2 Crass Borsting
  DEt er da klart de er Shia

  Kommentar by dunk — 14. marts 2020 @ 10:27

 4. Man kan ikke fortænke mennesker i at fylde køkkenskabene når fremtiden ser sort ud.
  Kaos er skabt fordi at myndighederne er gået fra 10 til 100 km/t i løbet af 4 dage. Dem som skulle have forberet os har sovet.
  Jeg begyndte at købe et par ekstra dåser hver gang jeg handle ind, efter jeg så at kina lukkede befolkningen inde ved at svejse dørerne til.
  Samfundet står overfor en omvæltning. Hvilke værdifald vil der ikke komme på boliger hvis 10 % af de 60 – 75 årige døde

  Kommentar by jesper — 14. marts 2020 @ 10:29

 5. Men er det tilladt at tegne pædofeten som Saturn? Eller måske har en iSlamist bare hugget en andens vittighedstegning og lagt ny tekst på? Det kan jo godt være svært at finde gode tegnere til iSlam, når de får hugget hovedet af, hvis de tegner det forkerte.

  Kommentar by Hertz — 14. marts 2020 @ 10:38

 6. “‘De bekæmper niqab, så tvang Allah dem gennem en lille virus til at tildække sig med en maske! De bekæmper islam, fordi man ikke giver hånd til det modsatte køn, men den lille virus tvang dem til at afholde sig fra hinanden og hilse med brystet i stedet.’.””

  Er Allah nu i gang med at presse begge køn til at dække sig til? Vil vi se muslimske mænd med tørklæder?

  Det islamiske forbud mod håndsrækning mellem kønnene handler om, at fristeren Satan altid er tilstede som en trediepart når det sker. Det har intet med overførsel af virus at gøre.

  Logisk tænkning har aldrig været en muslimsk spidskompetence.

  Kommentar by BE — 14. marts 2020 @ 10:49

 7. Er der ikke nogen der gider købe Rosa Lund en lille hund, så hendes moderlige omsorgsgen kan få afløb på noget mindre destruktivt, end indavlede religiøse fanatikere?

  Kommentar by Kimski — 14. marts 2020 @ 11:01

 8. @5 – Hertz:

  Saturn er i høj grad forbundet med Allah og er derfor være yderst relevant at afbilde i den kontekst – her er et link fra Wiki, der giver et fingerpeg:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Fraternitas_Saturni

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 14. marts 2020 @ 11:02

 9. Kommentar by BE — 14. marts 2020 @ 10:49:

  “Logisk tænkning har aldrig været en muslimsk spidskompetence.”

  Jeg kan kun anbefale, at man lærer nogle få af de mange fuldstændigt uforståelige passager i koranen udenad, og derefter aldrig lader muligheden gå til spilde, mht. at spørge de muslimer man møder, om ikke lige de gider forklare hvad der menes med det.
  Man er sikret en solidt godt grin i lang tid fremover på den regning, man skal bare holde masken, og virke reelt interesseret.

  Kommentar by Kimski — 14. marts 2020 @ 11:13

 10. Så fik vi grænsen lukket omkring 804 registrerede smittede og anslået reelt 2.000 – 10.000 smittede i Danmark.

  Men det er KUN, hvis man gør noget ekstraordinært, at man undgår et smitteniveau som influenza: Millioner smittet hvert år alene i Danmark!

  Taiwan må være inspirationen til hvad Danmark skal gøre nu.

  Taiwan har implementeret en ekstrem aggressiv smitteopsporings strategi, hvor alt og alle bliver testet på gader og stræder – en strategi, der har vist sig fantastisk succesfuld:

  Taiwan er på størrelse med Jylland og har 23.000.000 indbyggere.
  Taiwan fik første corona-tilfælde 21. jan.
  Danmark fik første tilfælde 37 dage senere, den 27. feb.
  Dags dato har Taiwan 53 tilfælde.
  Danmark registrerede 804 i går sikkert over 1.000 i dag.

  De største smittespredere i Danmark lige nu, er nok hamsterne i Netto og Fakta mv; så det er bare med at få testet alt og alle, der handler inden de går ind og få sendt folk i karantæne ved mistanke, fx feber.

  https://finans.dk/indsigt/ECE12004033/saadan-bekaemper-asien-coronaepidemien/?ctxref=ext

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. marts 2020 @ 11:14

 11. Når selv perkerne siger stop, men Enhedslisten bare vil have mere:

  Mustafa Musse Sayegh: “Hvis vi ikke engang i krisetider, må passe på landet, så er der noget der tyder på, at vi er i et usundt forhold. Her mener jeg naturligvis de konventioner….

  Det er da uforsvarligt, at tage mennesker ind, som naturligvis ikke har haft mulighed for at holde sig soigneret, og vadet igennem adskillige lande, med virus… Det er ikke forsvarligt. Overhovedet.”

  Kommentar by Fascist — 14. marts 2020 @ 11:14

 12. P.S. Sverigedemokraterne er indvandrernes 3. mest foretrukne parti i Sverige.

  Kommentar by Fascist — 14. marts 2020 @ 11:15

 13. Kommentar by Abdullah Terkelsen — 14. marts 2020 @ 11:02:

  Ur-anus har også ringe, så jeg foretrækker den mere passende planetære grafiske fremstilling af profeten: Lort på hænderne, lort i hovedet.
  http://www.stjernebasen.dk/urringe.htm

  Kommentar by Kimski — 14. marts 2020 @ 11:16

 14. Lur mig om ikke perkerne havde fået dispensation, hvis dette virushalløj havde ramt en muslimsk højtidsbegivenhed

  Kommentar by Bilka — 14. marts 2020 @ 11:27

 15. Desværre for Danmark og danskerne er det netop strategien med inddæmning og smitteopsporing, der blev opgivet onsdag til fordel for afbødning.

  Direktør for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm vil nu satse på at bruge ressourcerne på respiratorer og personale hertil.

  Idioten fatter ikke, at én smittespreder opsporet i dag sparer Danmark for 15 dødssyge i respirator om tre uger!

  Det er simpelthen ekstremt effektivt at netop satse ressourcerne på tidlig smitteopsporing – sagt på en anden måde, så får man mindre udbytte ved at bruge ressourcerne på andet end smitteopsporing – smitteopsporing er de lavt hængende frugter der sparer menneskeliv.

  Få fat på frivillige, pensionister, studerende, arbejdsløse, hjemmeværnet, beredskabskorpset, hæren, ALLE!!!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. marts 2020 @ 11:35

 16. Man korser sig sgu over danskerne i sådanne situationer som denne. Pøblen hamstrer en masse af alt fra toiletpapir til gær og skipperlabskovs alt imens det borgerlige overdrev ved Lars Tvede siddende i Schweiz praler i BT af hvor mange millioner han har tjent på, at shorte sine aktier og spekulere i udviklingen af corona situationen.

  Kommentar by Andromedus — 14. marts 2020 @ 12:25

 17. Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. marts 2020 @ 11:35
  “Professor” Nielsen
  Hold dog op med at kloge dig på noget du ikke har det mindske forstand på.
  Det handler om at anvende de knappe resurser til at redde liv.
  Smittespredningen er allerede ude af kontrol og derfor er det bedste middel at følge myndighedernes anvisninger/påbud om at så vidt muligt blive hjemme og undgå tæt kontakt.
  Og så ellers undgå at bidrage til fake news ud fra egne hjemmestrikkede lommefilosofier

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. marts 2020 @ 16:01

 18. Dum – dummere – muslim.

  Kommentar by Ewing — 14. marts 2020 @ 17:42

 19. Steen Møller blev gældfri og sad pludselig med en årlig omkostning på bare 6000 kroner…
  …i det øjeblik du er gældfri, er der ingenting der kan stoppe dig…
  https://stiften.dk/artikel/manden-bag-friland-g%C3%B8r-det-igen-vi-er-n%C3%B8dt-til-at-vise-en-anden-m%C3%A5de-at-leve-p%C3%A5-2018-4-4

  Var man også ganske meget selvforsynende så meget anderledes ud.
  Meget mindre handlen/hamstring social kontakt, ville være nødvendig,
  Resten af verden ville kunne forsvinde i et hul uden det nødvendigvis blev meget bemærket.

  Kommentar by Peter Buch — 14. marts 2020 @ 18:27

 20. Læderbøssen, selvmordsjødesmovsen Jesper Steinmetz jubler med stiv dolk i 19 NYHEDERNE på TV 2: —Denne coronavirus kan blive den begivenhed, der fælder præsident Trump ved valget i november, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. marts 2020 @ 19:29

 21. @Peter Buch

  Førhen havde enhver sognegård sin egen urtehave, men det er vel både forbudt og for meget, at forlange at en gartner, degn eller sognefoged skulle have det mindste begreb om den slags idag…. Nå ja ikke, at jeg tror urter på nogen måde skulle hjælpe på en corona epidemi, men urter kan nu bruges til mangen en god middag sammen med en god Bordeaux.

  Personligt har jeg en velassorteret urtehave, der dog er lidt plaget af en varm vinter afløst af utidig frost. Bordeaux’en dog er lagret ved konstant 8 Celcius uanset vejrlig!

  Kommentar by Andromedus — 14. marts 2020 @ 19:43

 22. Måske frygter man en global flygtninge krise. Folk vil flygte fra virus besatte områder hvor snart alle dør. Men hvorhen hvis alle lande er ramte. Vil afrika drage mod nord.

  Kommentar by Anonym — 14. marts 2020 @ 20:57

 23. Andromedus

  Et er selvfølgelig de lave omkostninger, husleje, ejendomsskat, liden indsats. der kan give meget i den anden ende såfremt flere gjorde som hr. Møller i linket.
  Det kunne medføre langt mindre beløb til skat og hvad der blev drevet med de derfra stammende indkomster. Det ville kræve store ændringer i statens drift- kaldet finansloven.
  En dyrken køkkenhave som min ven i Piemonte har gjort det gennem mange år kræver en vis interesse for sagen, sæsonen er tillige længere der, men ved fornuftig organiseren er det også lokalt muligt at lave flere måneders lagre af grøntsager og beholdere med henkogt til flere måneder. Vennen har flere måneders forsyninger inde og brænde nær brændekomfuret i tilfælde at en hård vinter med megen sne.
  Frisk høstet og tilberedt af meget er da at foretrække, men forsigtighedsprincipper kan i situationer være en fordel at have.
  Samt gode årgange…

  Kommentar by Peter Buch — 14. marts 2020 @ 22:01

 24. Ja det tænkte jeg med det samme da jeg hørte at de lukker grænserne… nåh ja nu lukker de kun “flygtningene” ind.

  Kommentar by Flaskeposten — 14. marts 2020 @ 22:35

 25. Typisk for en kultur, som vil rage det hele til sig; de tager også æren for at have indført “skikken” med håndtryk… https://books.google.dk/books?id=28KCOnhdJHsC&pg=RA1-PT256&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false

  Kommentar by SaneGoo — 14. marts 2020 @ 22:56

 26. Kommentar by Flaskeposten — 14. marts 2020 @ 22:35
  Jeg er overbevist om at det er for at det danske sundhedsvæsen oven i den eskalerede situation ikke også skal ta´ sig af turister der skulle blive alvorligt syge her i landet
  Ud over det er det vel også et ret fornuftigt indgreb og signal til de mange flygtninge/migranter der sidder på spring i Tyrkiet og måske vil vælte ind over EU grænsen hvis det Græske samfund skulle bryde sammen som Italien er godt på vej til.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. marts 2020 @ 23:08

 27. Corona-virus er fra 2005. And We Know på YT laver oplysende videoer. kig selv.
  Læder-bøssen bliver slemt skuffet, når han ser, hvad der sker i de kommende dage i USA under National Emergency. Lad mig sige, at en del af “hans” våbenbrødre bliver fjernet.
  I dag blev Bill Gates fjernet fra Microsoft.

  The Great Awakening. Og Majonette-Mette aner ikke en skid om, hvad der foregår.
  Larry Elder har sakset et lille bid af Præsident Donald J. Trumps gerninger og amerikanerne ved godt, hvad der foregår.
  https://www.youtube.com/watch?v=s7Vk657QLyI&feature=youtu.be

  Kommentar by Iznogut — 14. marts 2020 @ 23:32

 28. Forkert link (måske min underbevisthed spiller mig et puds?) Kalergi-planen smuttede ind. Den er også meget aktuelt.

  Her er Larry Elders video om Præsident Donald J. Trump:
  https://www.youtube.com/watch?v=-aa61qDS_J0&feature=youtu.be

  Kommentar by Iznogut — 14. marts 2020 @ 23:35

 29. Niels O aka Per Henrik Rasmussen er klinisk betragt mentalt retarderet i endog svær grad under sinkestadiet og dermed berettiget til en siddeplads i min AT4 lastvogn på næste køretur væk fra coronavirus og Sankt Hans hospitalet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. marts 2020 @ 23:39

 30. Kommentar by Iznogut — 14. marts 2020 @ 23:35
  Suk !!!
  Endnu en “professor” der mener at kunne bidrage med sin “unikke” viden.
  Få nu styr på fakta inden du gylper din uvidenhed ud i det offentlige.
  Corona er en stamme indenfor virusser og har været kendt sine 1930.
  https://da.wikipedia.org/wiki/Coronavirus
  Og så spar os for dit konspiratoriske lort.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. marts 2020 @ 23:46

 31. NotoriusUmulius
  Bare navnet siger alt.
  Suk !!!

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. marts 2020 @ 23:52

 32. NotariusUmulius og Iznotgut er bare 2 eksempler på at det måske kunne være en god ide at lige tjekke op på om ubegrænset ytringsfrihed nu også er så god en ide.
  Det skulle nødigt ende med at vi ser at typer som Morten og Peter ender som toneangivende politikere

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 15. marts 2020 @ 00:15

 33. Kommentar by Ewing — 14. marts 2020 @ 17:42
  Er du eller for den sags skyld Donald Trump konverteret ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 15. marts 2020 @ 00:46

 34. Pædofetens budskab er det samme som det altid har været. Dræb de vantro. Det har vi vidst i 1600år,men vi er desværre ikke blevet klogere. Måske lige med undtagelse af Per Henrik Rasmussen. Hans vid og indsigt har så umådelige proportioner,at jeg ikke vil tøve med at kalde ham den nye messias.

  Kommentar by Nielsen — 15. marts 2020 @ 00:54

 35. Utroligt så mange Nielsen´er der her på posten kandiderer til en nobelpris

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 15. marts 2020 @ 00:57

 36. Nielsen skrub af din undermåler

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 15. marts 2020 @ 00:58

 37. Hvis jeg var den nye mesias ville jeg straks beordre dit hoved adskilt fra din krop.
  Ikke at det ville udgøre nogen nævneværdig forskel.
  Men dog en betydelig symbolsk handling som sikkert ville forbedre forholdene for den menneskelige race
  Klump

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 15. marts 2020 @ 01:25

 38. Vi må alle sammen gøre noget…

  “NEW DELHI:
  A Hindu group hosted a cow urine drinking party on Saturday as they believe it wards off the coronavirus, as many Hindus consider the cow sacred and some drink cow urine believing it has medicinal properties.

  “We have been drinking cow urine for 21 years, we also take bath in cow dung. We have never felt the need to consume English medicine,” said Om Prakash, a person who attended the party.”
  https://tribune.com.pk/story/2176327/3-hindu-group-offers-cow-urine-bid-ward-off-coronavirus/

  Kommentar by BE — 15. marts 2020 @ 04:10

 39. Lukkede grænser, men fri asyl ret.
  https://www.heidelberg24.de/heidelberg/coronavirus-heidelberg-fluechtlinge-test-erster-fall-ausbruch-ankunftszentrum-phv-ministerium-13584667.html

  Kommentar by Islamarebad — 15. marts 2020 @ 06:51

 40. Apropos “Four Meal Rule”: Sultne aber går amok:
  http://eb.dk/ferie/aber-gaar-amok-ingen-turister-til-at-fodre-dem/8046508

  Kommentar by Hertz — 15. marts 2020 @ 07:24

 41. Kommentar by Niels O / Per Henrik Rasmussen — 15. marts 2020 @ 00:15 husk GRL§77 og denne sentens: —Jeg er uenig i hvad De siger, men jeg vil forsvare til døden Deres ret til at sige det.
  Evelyn Beatrice Hall (1868 – 1956), engelsk forfatter.

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. marts 2020 @ 09:06

 42. Når man læser følgende beretning fra en vandpibecafe, forstår man hvorfor virus er svær at inddæmme i Iran:
  http://eb.dk/nyheder/samfund/abdulahi-er-corona-optimist-deler-sin-vandpibe-med-andre/8048088
  Hvis ens modersmål hverken har ord for “hygiejne” eller “samfundssind”, så har vestlig medicinsk praksis og hensyn til andre menneskers gamle bedsteforældre på forhånd tabt til den impulsstyrede jagt på nydelse.
  Men det går forhåbentlig først og fremmest ud over de brune rotters eget stamtræ.

  Kommentar by Hertz — 15. marts 2020 @ 09:31

 43. Mon udbryderne fra Alternativet allerede har meldt sig ind i Hizb ut-Tahrir?

  Kommentar by Revisoren — 15. marts 2020 @ 09:39

 44. Kommentar by Hertz — 15. marts 2020 @ 09:31

  Perkerne er simpelthen for indskrænkede og dumme og smitter hinanden, en ny slags natural selection anno 2020, og då dratter de ellers om som fluer med en frisk Darwin Award i hånden.
  Derfor skal vi også låse perkerne inde i deres ghetto og moskeer og lade coronavirus multiplicere voldsomt og gøre arbejdet færdigt for os derinde, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. marts 2020 @ 10:15

 45. Grænselukning er en god ting, selv om det jo er tåbeligt at man stadig skal kunne søge asyl, når man kommer fra sikre lande som Tyskland og Sverige. Det er jo stik imod både EU-regler og FN-regler.

  Men hvis alle andre europæiske lande også lukker grænserne, vil der ikke være mange fupflygtninge, der når frem til den danske grænse. Så glæd dig ikke for tidligt, Røde Rosa.

  Kommentar by JC — 15. marts 2020 @ 11:21

 46. Coronaen er Allahs straf til Vesten, tror de tåbelige perkere. Men hvordan kan det så være at det Allah-tro Iran er et af de hårdest ramte lande i verden. Og det islamistiske Tyrkiet har kun 1 smittet ifølge deres egen statistik. De har sikkert 1 million allerede.

  Kommentar by JC — 15. marts 2020 @ 11:25

 47. Coronaen er snarere fornuftens straf til globaliseringen. Epidemien viser at verden er alt for sårbar, når man i den grad gør sig stærkt afhængig af outsourcet produktion til meget fjerne lande som Kina. Heldigvis har vi dog ikke outsourcet hele vores fødevareproduktion. Den vildt overdrevne rejseaktivitet, som globaliseringen kræver, har en bagside i form af hurtig og effektiv smittespredning. De pivåbne grænser og den omfattende migration, gør verden sårbar over for pandemier. Coronaen er en form for vækkelse, som måske vil få globaliseringen til at gå i bakgear. Kan man håbe på.

  Kommentar by JC — 15. marts 2020 @ 11:39

 48. Ebola, svinepest, coronavirus osv., er intet i forhold til islam og kommunisme.
  islam og kommunisme bliver verdens undergang.

  Kommentar by Piphans — 15. marts 2020 @ 15:23

 49. Per Henrik Rasmussen har konsulteret sin afgud Wikipedo og fundet et hår i suppen. Corona-virus er ikke fra 2005, som jeg skrev.

  Det er korrekt. Jeg beskrev The White Rabbit aka Adrenochrome C9H9NO3 fra WUHAN, Kina.

  Follow the White Rabbit. Q

  Kommentar by Iznogut — 15. marts 2020 @ 21:25

 50. Kommentar by Iznogut — 15. marts 2020 @ 21:25
  Gør dig selv den tjeneste at lade dig tvangsindlægge på kolbøttefabrikken.
  Jeg er næsten sikker på at de vil tillade at du kan få en lille hvid kanin til ,sammen med en her del psykofarmaka, at stimulere dig i din tilbagevenden til virkeligheden.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 16. marts 2020 @ 03:45

 51. […] Det 66-årige coronaoffer Kwabena Sarfo-Maanu efterlader sig en datter og søn.Se også Coronavirak: ”Four Meal Rule’ – “Hvilket signal sender det at have bevæbnede soldater på g… […]

  Pingback by Afrikaner død af coronavirus i Danmark – Free Speech Blog — 16. marts 2020 @ 09:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper