14. marts 2020

Brøndby: Fem AEH’er overfaldt 42-årig mand, filmede vold – “… sagde, at de ville have hans datter.”

Så faldt der dom ved Retten i Glostrup. Fem AEH’ere mellem 16 og 20 år, fik domme på 10-17 måneders fængsel. To af de dømte fik desuden ‘en advarsel om udvisning’, der lyder lidt mildere end ‘betinget udvisning’, men betyder det sammme – ingenting. Jeg har intet at udsætte på artiklen, men det ville altså være befriende med et portrætinterview med offeret. Navn, billede, detaljer om overfaldet, og lidt om de personlige konsekvenser.

En historie fra EB.dk – Fem unge dømt: Mishandlet offer blev filmet under groft overfald.

“Han blev chikaneret af de unge i S-toget, der greb fat i ham, skubbede og sagde, at de ville have hans datter. Han forsøgte at slippe væk fra dem ved at skifte togvogn, og steg af toget på Brøndby Strand station, men de fem unge fulgte efter ham.

Kort efter blev han overfaldet på parkeringspladsen, hvor han blev beordret til at tage alt sit tøj af og give dem alle sine værdier. Imens slog de den 42-årige med hans livrem, gav ham adskillige slag i hovedet og på kroppen med knytnæver og et knojern.

Den 42-årige brækkede næsen, så blodet flød, brækkede kæben og fik slået flere tænder løse. En af de unge filmede overfaldet med sin mobil. Offeret blev frarøvet sin mobil, nøgler, kreditkort og rejsekort.”

(Ekstra Bladet, 13. marts 2020, s. 13)

Opdate. I en tidligere artikel på EB.dk fremgår det, at det 42-årige offer er ‘udlænding’.

Oploadet Kl. 10:40 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/108827/trackback

20 Comments »

 1. Det danske retssystem pisser igen-igen paa offeret. Voldsmaendene naar knap at afsone foer de er ude igen. Tilbagefalds raten for voldskriminelle er meget hoej da volds labilitet er en form for personlighedsforstyrelse og kararakterbrist. Dvs. voldelig adfaerd er en integreret del af deres personlighed. De burde have vaeret straks udvist saa havde vi alle kunne gaa tryggere paa gaden.

  Kommentar by Zenobia — 14. marts 2020 @ 10:48

 2. Folk der beskriger os skal ud hver gang

  Kommentar by BB — 14. marts 2020 @ 10:54

 3. Jeg savner navne på de domfældte. Vi skal værne om Danmarks åbne domstole, men åbenbart især når navnene er danske.

  Kommentar by Fascist — 14. marts 2020 @ 11:08

 4. De er blevet domt og fået deres straf? Det er sådan et fungerende retssystem fungerer, hvad fuck ville du ellers? At idioterne blev hængt eller stenet til døden? Du er ikke så anderledes end de fanatiske islamister alligevel, og uden dem ville du ikke have noget at leve for, din forbandende taber :D

  Kommentar by Pernille — 14. marts 2020 @ 11:53

 5. Hold nu kæft pernille din lille luder.

  Kommentar by Johnson — 14. marts 2020 @ 13:13

 6. Muhamedanere.

  Kommentar by Bastardo — 14. marts 2020 @ 13:23

 7. Kommentar by Johnson — 14. marts 2020 @ 13:13

  Hvorfor brødføder du trolden?

  Kommentar by Fascist — 14. marts 2020 @ 13:35

 8. 14. marts 2020 @ 11:53: Det danske retssystem er ikke særlig velfungerende. overfaldsmændene er blevet idømt en meningsløs mild straf ift. den skade, der har forvoldt, og er ikke udvist, hvilket alle udlændinge der begår voldsforbrydelser (personfarlig kriminalitet) burde blive. Naturligvis ville Kim have andet at leve for, hvis muslim-problemet blev løst: sin familie, naturfotografi, billard, hygge med vennerne. Han virker ikke ligefrem som en mand uden indhold i tilværelsen.

  Kommentar by Odo — 14. marts 2020 @ 13:38

 9. 7 Kommentar by Fascist — 14. marts 2020 @ 13:35

  Jeg havde et svagt øjeblik

  Kommentar by Johnson — 14. marts 2020 @ 13:55

 10. Reelt et mordforsøg 😞

  Kommentar by Stem_niller — 14. marts 2020 @ 13:59

 11. Pernille er bare et, stort, slapt fissehul, der glæder sig til at blive kulturberiget i alle tre huller samtidigt af kulsorte niggersvin og klamme, muhamedanske perkersvin, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. marts 2020 @ 15:34

 12. Mon ikke Pernille bliver klippet skaldet en dag.

  Kommentar by M.P. — 14. marts 2020 @ 16:25

 13. @Kim – i dit link er der et andet link til en artikel, hvor offeret fortæller om overfaldet. Manden er i øvrigt selv udlænding. Sikkert fordi der ikke er tilstrækkeligt med etniske danskere tilbage at overfalde i det område.

  Kommentar by Larsen — 14. marts 2020 @ 16:49

 14. […] Medierne slås om de nyhedshungrende danskere. Derfor laver pressen falske nyheder, der skal skabe angst og opmærksomhed.Se også Koranovirus: Freelancejournalist Kevin Loumann Eienstrand fremturer mod den fri kunstBrøndby: Fem AEH’er overfaldt 42-årig mand, filmede vold – “… sagde, at de ville have hans… […]

  Pingback by Faktatjek: Danske medier misinformerer om “corona-dødsfald” – Free Speech Blog — 14. marts 2020 @ 17:58

 15. Hvorfor vil dommerne i Danmark ikke indse, at dette er hverdags-terrorisme og det skal derfor straffes ekstra hårdt, fordi der udover selve overfaldet netop ligger racisme til grund. Ellers kommer man aldrig dette uvæsen til livs, hvis der ikke sættes eksempler, disse udskud forstår kun hårdt mod hårdt. De har nul respekt for retssystemet og det vil jeg mene, de svagpissende dommere heller ikke har.

  Kommentar by LarsB — 14. marts 2020 @ 18:27

 16. Pingback by Faktatjek: Danske medier misinformerer om “corona-dødsfald” – Free Speech Blog — 14. marts 2020 @ 17:58

  Lørdag døde en 81-årig dansk statsborger på Herlev Hospital. Det bekræfter Region Hovedstaden i en pressemeddelelse. Vedkommende var i forvejen syg og viste under sin indlæggelse symptomer på covid-19. Efterfølgende blev vedkommende testet positiv, hvorefter vedkommdende døde.

  Regionen skriver, at dødsfaldet er sket i “relation til coronavirus”, men ikke om det er en direkte følge af coronavirus. Dødfaldet indgår endnu ikke på Sundhedsstyrelsens tal eller tallene fra Statens Serum Institut. Men det vil det komme til.

  – Det er klart, at det vil indgå i statistikken, da vedkommende er testet positiv for covid-19. Men det er ikke det samme som at sige, at vedkommende er død af virussen, siger faglig direktør hos Statens Serum Institut, Kåre Målbak, til TV 2.

  Kåre Mølbak fremhæver, at det er den samme udfordring, man har med statistik i hele verden. Blandt andet i Kina.

  TV 2 har spurgt Statens Serum Institut, om den 80-årige mand, der torsdag døde på Aalborg Universitetshospital og siden blev testet positiv for covid-19, også vil tælle med i statistikken, men det har ikke været muligt at få oplyst, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. marts 2020 @ 19:23

 17. Mens dansken er skræmt fra vid og sans af den milde pandemi CoVid 19, som har dræbt knap 6000 borgere på VERDENSPLAN, flest med svækket helbred og høj alder, opgiver man skridt for skridt sit land og sin frihed for illusionen om, at alle mennesker er lige gode for Danmark og de bestemt ikke vil nyde at se de oprindelige beboere nede med nakken.

  Og vi skal være så glade, så glade for vores regering, fordi de nu kan bruge en sygdom til at vise, at de kan stå fast. Men selvfølgelig kun overfor alle de pænt opdragede undersåtter, som danskerne er blevet til, mens asylansøgere bare kan strømme ind.

  Jeg ved ikke, hvad CoVid 19 kommer til at betyde, men minder ydmygt om, at influenza – epidemien 1957 kostede ca. 1.000.000 menneskeliv og i 1968 ca. 750.000 menneskeliv på verdensplan. Og hvad har den mellemøstlige morderreligion kostet?

  Idag er læger ikke bare sundhedspersonale, der skal gøre deres bedste. De skal nærmest agere Vorherre og redde gamle og svækkede mennesker for ENHVER pris. De er velfærdsstatens præsteskab. Deres viden skal forstørres og fordrejes til en politisk kampagne.

  Man taler om, at det bliver hårdt for sundhedspersonalet at prioritere ved kraftige udbrud! Ja pres betyder, at man skal prioritere. Det er klart. Som om det ikke sker hver dag i sundhedsvæsenet. Måske ikke så tydeligt som under en epidemis pres. Og det er politikerne og statsministeren dødbange for at stå med! Tro ikke, at de overhovedet er rationelle!

  Gud hvor jeg hader danskernes trang til at labbe alt i sig

  Kommentar by Uno — 14. marts 2020 @ 21:55

 18. “Jeg er tilfreds med at alle tiltalte blev dømt for dette meningsløse overfald. Straffens længde afspejler, at dette ikke er en adfærd vi vil acceptere, udtaler sagens anklager Mie Vang.”
  Øh NEJ. Strtaffens længde afspejler nemlig udbredt accept af fremmedes forbrydelser i Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 15. marts 2020 @ 03:19

 19. I Brøndby og Ishøj kommuner er etniske danskere som bekendt allerede i mindretal.

  Kommer snart til en kommune nær dig…

  Kommentar by Revisoren — 15. marts 2020 @ 09:35

 20. Det 90% af danskerne kalder kulturberigelse, håber at han har stemt på den sindssyge løgne so mette frederiksen.

  Kommentar by Piphans — 16. marts 2020 @ 11:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper