18. marts 2020

Søren Brostrøm, Sundhedsstyrelsen, tidl. ‘international sekretær i Danmarks Kommunistiske Ungdom’

Kommunisterne tog den lange vej gennem institutionerne, og det undrer ikke at lægesønnen fra Risskov blev aktiv i Danmarks Kommunistiske Ungdom. Raceadskillelse i sydstaterne motiverede ham politisk, og det er værd at huske på, når han en menneskealder senere som direktør for Sundhedsstyrelsen undsiger grænselukning. Portræt af mediedarlingen hos Altinget – Ekskommunisten og elitelægen, der blev coronageneral.

“Havde man kendt den fem-ti-årige Søren Brostrøm i velhaverghettoen Risskov i det nordlige Aarhus, havde man ikke set den kommende øverste general for sundhedsvæsenet.

Godt nok var begge forældrene læger – moderen var børnelæge, og faderen kræftforsker – men det var ikke en dreng, der søgte en fremtrædende rolle. … Da Søren var 11 år, døde faderen, og et par år efter, i 1978, flyttede han med sin bror og mor til byen Mobile i den amerikanske sydstat Alabama som et led i morens lægeuddannelse.

Byen var ramt af økonomisk forfald i 1970’erne med virksomhedslukninger og arbejdsløshed. Og spændingerne mellem sorte og hvide dirrede stadig i staten, der var epicenter for raceoptøjerne i årtiet før. …

‘Byen var helt tydelig raceopdelt, og sorte og hvide boede og levede meget adskilt. Der var kæmpe forskelle på rig og fattig. Det var helt tydeligt, at hvide her følte sig bedre bare ud fra deres hudfarve og sociale status. Det gjorde et stort indtryk på os,” fortæller Peter Brostrøm.

‘Sørens sociale og politiske bevidsthed blev vakt med oplevelserne i USA,’ husker Peter Brostrøm…

Søren Brostrøms bevæggrund for at vælge Sundhedsstyrelsen er formentlig den samme, som for at han også en overgang var international sekretær i Danmarks Kommunistiske Ungdom, hvor der ikke var unormalt, at den kulturelle elite engagerede sig dengang i 1970’erne og 1980’erne. Søren Brostrøm vil gøre en forskel og forandre verden til det bedre. Og til det skal man bruge magt – eller i hvert fald indflydelse.

Den kommunistiske vej viste sig som en blindgyde. Men i ungdomspolitikken mødte han ungdomspolitikere, som i de seneste år har været centrale ministre. Folk, som han igen senere skulle støde ind i.”

(Søren Brostrøm i K.N. Nielsen, 2011: Go West – Ungkommunister fra Sovjetunionen og Østeuropa…)

“… I sidste nummer af Socialistisk Arbejderavis har I tolket oplæggene til DKUs landsmøde i retning af, at vi har aflyst klassekampen. Og der synes jeg virkeligt, at I går galt i skoven. … Vi prøver her fra oktober at lave et tre-måneders seminar i Moskva sammen med SFU, hvor vi netop prøver at gå i kødet på, hvad er socialisme. Er der socialisme ovre øst på?” (Søren Brostrøm, Socialistisk Arbejderavis, september 1989)

Oploadet Kl. 00:34 af Kim Møller — Direkte link56 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/108914/trackback

56 Comments »

 1. Inkompetent, arrogant, selvfedt fjols – der kan blive skyld i megen nød, elendighed, smerte og død i Danmark.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. marts 2020 @ 02:45

 2. Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. marts 2020 @ 02:45
  Styr dig selv.
  Var han kommet med udmeldinger i øst og vest som Trump kunne du ha´ en pointe.
  Men manden har nøkternt set optrådt yderst professionelt og kompetent.
  Eneste lille hår i suppen var da han udtalte sig om grænselukning som ikke var en anbefaling ud fra rent sundhedsmæssige betragtninger.
  Det er jeg så uenig i ud fra det synspunkt at Danske hospitaler ikke skal belastes med syge turister selvom det måske er et hypotetisk problem.
  Better save than sorry

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 18. marts 2020 @ 02:55

 3. Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 18. marts 2020 @ 02:55

  (…) nøgternt (…)
  (…) safe (…)

  TIFIFY, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. marts 2020 @ 05:17

 4. NotariusUmulius — 05:17

  Det blev sent for Per; så du må bære over med ham – Han sidder nok på “Cafe’ den sidste chance” om drømmer: “Save the Last Dance for me” (osv)! – Du ved, han har det med at få blandet tingene sammen.

  Kommentar by T. Flodur — 18. marts 2020 @ 06:05

 5. Naturligvis er han gammel kommunist, de sidder over alt i statsapparatet! Hele det offentlige Danmark er gennemvædet af gamle DKP’er. Hvis jeg skulle komme med en liste ville den blive alen lang! Men Statsadministrationen, fagbevægelsen og undervisningssystemet er virkelig rødt — Mørkerødt!

  Kommentar by Den Nervøse — 18. marts 2020 @ 06:27

 6. Jeg synes nu at Søren Brostrøm virker meget kompetent.
  Det med grænselukningen er vel korrekt: der findes ingen data på at det skulle hjælpe.
  Måske synes de, der har magten, ikke at det er en interessant problemstilling?

  Det skuffer mig dog at høre at Brostrøm selv som voksen, har set lyset i kommunismen. Han burde have været klogere.
  Den samme holdning har jeg til de politikere, der nu er socialdemokrater.
  F.eks. Tesfaye og Rosenkrantz Theil, der ændrede grundholdning, da de kunne se at der ikke var mulighed for at komme videre i politik i deres gamle partier.
  Den værste var dog da Rosenkrantz Theil i sidste uge på pressemødet, talte om at hun “helt inde i sin socialdemokratiske sjæl …”. Den var hun så 30 år om at finde.

  Kommentar by Hema — 18. marts 2020 @ 06:30

 7. Godt set. Søren Brostrøms politiske ståsted giver en plausibel forklaring på hans mærkelige udmelding om grænselukning, der mere lignede en politisk udmelding. Klogt af regeringen at melde ud, at alle beslutninger i sidste ende er politiske – og dermed overrule Brostrøm.

  Men eksperternes rolle er også at indgyde ro og skabe tryghed, og de er bange for at skabe panik, hvis de siger ligeud, at de på ukendt grund.

  Kommentar by traveler — 18. marts 2020 @ 06:31

 8. ‘Grænselukningen’ er ønsketænkning. Den holder ingen velfærdsmigranter fra Afghanistan og omegn samt utallige negerlande væk.

  Såfremt de blot kan fremmumle noget, der lyder som ‘asul’, får de en gratis taxi, kørt af politiet, der jo heller ikke har andet at lave, til Sandholmlejren, hvorfra de frit kan bevæge sig ud i Danmark og smitte videre med alt, hvad de har.

  Det er i øvrigt ret let, det der med at bevæge sig frit, da al billetkontrol for tiden er indstillet i Region Hovedstaden.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. marts 2020 @ 06:40

 9. Ja, det er virkelig interessant, at det er så ekstremt karrierefremmende at have tilsluttet sig kommunismen – en ideologi, som har så mange menneskeliv på samvittigheden. Der er en blindhed for kommunismens og dermed egen ondskab blandt alle disse karrieresocialister/kommunister. Som borgerlig har man i rigtig mange år skulle gå varsomt med sine synspunkter i uddannelsessystemet, for under den pæne socialistiske overflade lurer hadet til ægte pluralisme.

  Kommentar by piusXII — 18. marts 2020 @ 07:21

 10. Kommentar by Henrik Petersen — 18. marts 2020 @ 06:40

  Det kan du have ret i. Og det er reelt umuligt at have en hermetisk lukket grænse.

  Men jeg tror alligevel på en vis effekt af, at en regering udmelder, at grænserne er lukkede. Migranter har jo kun den viden, som de kan finde på internettet. Det forklarer også dobbeltspillet med at tillade asyl, men skjule det som officiel udmelding, så migranter ikke får viden om det.

  Kommentar by traveler — 18. marts 2020 @ 07:23

 11. > traveler 07:23

  Det virkeligt dumme er, at Danmark ikke blot følger Dublinforordningen: Hvis en asylansøger dukker op ved den dansk-tyske eller dansk-svenske grænse kan politi, forsvar eller Hjemmeværnet blot vende personen om og pege i modsat retning, da disse mennesker skal søge asyl i sidste sikre land. Herefter kan fx Tyskland sende dem baglæns. Det var hele idéen med forordningen, indtil Merkel kortsluttede den i 2015.

  At Tyskland og Sverige i årevis har ønsket masseimmigration forpligter ikke Danmark. Forordninger som fx Dublinforordningen overruler til hver en tid national lovgivning jævnfør EU-retten.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. marts 2020 @ 07:38

 12. Godt gravearbejde, Kim

  Kommentar by k.m. — 18. marts 2020 @ 07:43

 13. Hvorfor skrive X-kommunist? Selvom han måske ikke længere er medlem, ved vi jo ikke, hvad han stemmer på idag?

  Bortset fra det behøver man ikke at være socialist/kommunist for at blive forarget over raceopdelingen, som den foregik i USA. Den måde, de sorte blev behandlet på (og stadig bliver nogle steder) synes jeg, er en decideret skamplet.

  Nu tager vi den grænselunkning m.m. og håber at kvæle den virus. Men selvom jeg også synes, det er fuldstændig til grin/forkasteligt/tåbeligt (vælg selv) at grænselukningen ikke gælder migranter m.v. – så kom virusen altså til DK via pæredanske turister. Og den spreder sig sikkert ikke meget i de muslimske miljøer – manglende håndtryk, tildækkede ansigter, manglende interaktion med danskere. Så de griner sikkert godt i skægget af vores selvpåførte problemer.

  Kommentar by Realist — 18. marts 2020 @ 08:04

 14. @18

  Det er naturligvis en uskik, at en stat, der har faciliteret import af sorte slaver, selv efter deres frigivelse opretholder love, der forskelsbehandler.

  De love findes så ikke længere, så hvad mener du med, at sorte i dag stadig nogle steder behandles dårligt?

  Kommentar by Jolly Jumper — 18. marts 2020 @ 08:27

 15. Jeg mente naturligvis @13 i foregående indlæg!

  Kommentar by Jolly Jumper — 18. marts 2020 @ 08:28

 16. Det er da klart at Ole Sohn typen Søren Brostrøm skal have sit sugerør solidt stukket i danskernes lommer. Hvad ellers. Oven i det,virker han ikke som en mand,som har vildt godt begreb om sundhed.

  Kommentar by Nielsen — 18. marts 2020 @ 08:32

 17. Skulle vi ikke lade være med at bedømme folk på, hvad de mente i deres grønne ungdom?
  Der er så mange, der var røde som unge men holdt op med det, da de blev voksne.

  Kommentar by Jørgen Duus — 18. marts 2020 @ 08:34

 18. > Realist 08:04

  Delvist enig, men disse skitosser der åbenbart blandede fløjter og smitte med nogle bartendere i Østrig er danske statsborgere, og de er liiidt vanskelige at vende ved grænsen.

  Mht. muslimer, som du mener er beskyttet som følge af tildækning: Tja, hvad tror du selv, der sidder i skægget hos muslimske skægaber for ikke at tale om tørklæder, burkaer og den slags? Jeg gætter på, at ingen af delene bliver vasket dagligt.

  Det afgørende er vist i øvrigt afstanden til andre mennesker. Jeg kan anbefale en tur med bus 5C i København fra Nørreport mod Husum, så kan man få mere end rigelig nærkontakt med muslimer. Og efterfølgende finde ud af, om de smitter….

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. marts 2020 @ 08:35

 19. Det forklarer jo en hel del. Tænk at corona har formået at forvandle Danmark til et kommunistisk diktatur på mindre end en uge? Det er jo hele venstrefløjens livsværk der nu implementeres.

  Kommentar by redneck — 18. marts 2020 @ 09:24

 20. Selvom manden har den politiske baggrund han har, så kan man ikke klantre ham for hans arbejde i disse dage. Han gør det formidabelt. Formidler præcist og skarpt i vendinger alle kan forstå.

  Kommentar by Gert — 18. marts 2020 @ 09:50

 21. Det er godt nok utroligt: Hele landet lukkes ned, bortset fra de stakkels ansatte i dagligvarebutikker og på apoteker. Samt de, der arbejder i transportsektoren og i sundhedssektoren. Og beredskabet. Og i renovationsbranchen. Samt alle de/vi andre, der holder samfundet i gang.

  Små selvstændige kan muligvis holde skindet på næsen i nogle uger, men peaket kommer måske først i slutningen af april. Mit gæt er lige så godt som Sundhedsstyrelsens.

  Andre end mig, der husker, hvor galt det gik for Sundhedsstyrelsen i 80’erne, hvor visse patientgrupper blev smittet via blod fra inficerede? Og hvordan ledende folk, herunder direktøren, efterfølgende blev fyret?

  Se de nøgterne tal: I vintersæsonen 2017/2018 døde 1644 mennesker i Danmark af normal sæsoninfluenza udover de, der døde af konkurrerende årsager.

  Personligt vil jeg foretrække at blive smittet og eventuelt dø af det fremfor et kommunistisk overvågningsdiktatur, hvor der kører Nordkoreanske højttalervogne rundt og advarer om, at man bliver skudt, hvis man går ud af gadedøren. ‘Red Dawn’ på Netflix er i den forbindelse ikke dårlig som inspiration.

  Livet er livsfarligt, en garanteret dødelig og normalt seksuelt overført sygdom. Get used to it.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. marts 2020 @ 09:57

 22. Glem nu de grænser. Løbet er kørt. Vi kan kun bremse udviklingen en smule. Vores demografi er smadret, det er for sent. Sørg i stedet for at skabe formue og flyt din familie til et andet land eller ind i indhegnede områder led vagter, når tiden kommer. Alt andet er drømmetænkning

  Kommentar by Samson — 18. marts 2020 @ 09:59

 23. Da idioten sagde:

  “Der er en meget, meget lille sandsynlighed for, at der skal komme en smitte til Danmark, derfor kan vi ikke se, det er nødvendigt at være bekymret”

  Så svarer det til at stå i strandkanten og se tsunamien tårne sig op i horisonten, og ubekymret sig: “Det rammer ikke mig”

  Spaden forstår simpelthen ikke basal smittespredning!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. marts 2020 @ 10:12

 24. Jeg er som flere i dette forum overbevist om, at de fleste mennesker bærer væsentlige dele af ungdommens politiske overbevisning med sig igennem hele resten af livet. Det gælder også Søren Brostrøm. Ingen tvivl om, at Søren Brostrøm er en højt begavet læge og direktør, og jeg er overbevist om, at han gør alt, hvad han kan for at forebygge en sundhedskatastrofe i Danmark. Men han har også blinde vinkler – og modstanden mod grænselukning kan næppe forklares som andet end udtryk for hans kommunistiske livssyn. Læs Marx’ og Engels “Det kommunistiske manifest” fra 1848, og se, i hvor høj grad manifestet ligger som en kode, et DNA, i vor tids politiske og erhvervsmæssige adfærd, personer og organisationer: Afskaffelse af familien, nationen, historien, traditionen, den private ejendomsret m.m.

  Videnskabsteoretisk betragtet er det latterligt, grænsende til det hysterisk idiotiske, at man så ureflekteret bare godtager, hvad nogen kalder en “sundhedsvidenskabelig vurdering” som objektiv og uantastelig sandhed.
  Livet leves forlæns, og forstås baglæns. Det samme synspunkt kan i vidt omfang anvendes på videnskaben, særligt inden for, hvad man kunne kalde socio-sundhedsvidenskaben, hvor der er så mange menneskelige faktorer angående adfærd på spil, at en “sundhedsvidenskabelig vurdering” ikke er meget værd i en pandemisk krise. Mange, ja, rigtig mange, journalister er så venstreorienterede og så dårligt uddannede, at de velvilligt løber med halvfordøjede, men helfordærvede budskaber om “videnskab” kontra “politik”. Pressemøderne i Statsministeriet afslører, hvor tungt kørende hovedparten af den danske journaliststand er. Gentager allerede besvarede spørgsmål, væver personlige og uvedkommende ammestuebetragtninger ind i deres spørgsmål, eller holder slappe og urealistiske fordomme fast som forudsætninger for deres spørgsmål. Barnagtigt og dumt! Sundheds- og livsfarligt! Fake news, når det er værst!

  Kommentar by tilfældig — 18. marts 2020 @ 10:16

 25. Da retardo-Søren 10. marts, stik mod WHO’s anbefalinger, omlagde wuhan-corona strategien:

  “Vi skal være klar til at ændre fra inddæmning til afbødning. Vi skal fortsat satse benhårdt på at forebygge smittespredning, samtidig med at vi mindsker sygdomsbyrden og bruger ressourcerne bedst muligt”

  demonstrerede tossen en total mangel på forståelse af epidemiologi – noget tyder så på, at andre er ved at forstå at idioten tager fejl – for i disse timer er Danmark ved at få fragtet tre nye testmaskiner fra Roche til Odens, Århus og Kbh.

  Som Mette sagde det:

  “Både danske og udenlandske myndigheder har undervurderet coronavirussen, der i øjeblikket ligger store dele af verden øde”

  Fyr Søren Brostrøm NU!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. marts 2020 @ 10:26

 26. Søren Brostrøm:

  “Hvis jeg ser tilbage, kan jeg ikke se nogle kæmpestore fejl,
  og jeg kan i hvert fald ikke se det i forhold til indrejsescreening

  WTF? – Efter masseimport af corona-turister fra Østrig???
  Full retard!!!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. marts 2020 @ 10:31

 27. Søren Brostrøm:

  “Hvis jeg ser tilbage, kan jeg ikke se nogle kæmpestore fejl,
  og jeg kan i hvert fald ikke se det i forhold til indrejsescreening

  WTF? – Efter masseimport af corona-turister fra Østrig???
  Inkompetent!!!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. marts 2020 @ 10:32

 28. Undskyld Kim!
  Men den blev ikke vist første gang – du kan bare slette – beklager.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. marts 2020 @ 10:33

 29. Søren Brostrøm om at børn sagtens kan lege sammen:

  “Heldigvis er børn ikke nogen særlig risikogruppe,
  så derfor er børn ikke særlige smittebærere.

  Det er bare lodret forkert! – børn bliver stadig smittet og dermed smittebærer, selvom de ikke udvikler alvorlig sygdom!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. marts 2020 @ 10:39

 30. Henrik #18. Helt enig med ordet skitosser. Tænk at dele fløjte med helt fremmede personer i en tid, hvor man allerede vidste, at der var noget galt. Jeg har selv været på ski flere gange, men aldrig opført mig så tumpet!

  Kommentar by Realist — 18. marts 2020 @ 13:03

 31. Den unge kinesiske læge, der for lang tid siden advarede mod corona, blev hentet af politiet og tvunget til at skrive under på at tie stille.
  Han døde desværre af corona kort tid efter

  Kommentar by k. m. — 18. marts 2020 @ 13:39

 32. #6 Hema
  Om Tesfaye er Socialdemokrat skal jeg lade være usagt. Han forlod SF der var i opløsning og på vej til kollektivt selvmord.
  Hvad angår Pernille Rosenkrantz-Theil tror jeg ikke et sekund på at hun er Socialdemokrat. Bortset fra synet på Asmaa Abdol-Hamid har hun næppe haft særholdninger i forhold til Enhedslisten. Hun har formodentlig været enig i Enhedslistens rotationsprincip hvorefter man kun kan sidde i folketinget i en begrænset periode. Rosenkrantz-Theil har bare ment at det ikke burde gælde for hende. Dette problem løste hun ved at forlade Enhedslisten og i 2008 at indmelde sig i Socialdemokratiet, et parti hun ellers havde erklæret at hun var uenig med. Partiet havde imidlertid den fordel at hun kunne få en sikker kreds i Odense og partiet havde ingen rotationsregler.
  Den eneste forskel på Enhedslistens Rosenkrantz-Theil og Socialdemokratiets Rosenkrantz-Theil er vel at hun som Socialdemokrat endnu ikke har inviteret gæster på Christiansborg, der har hældt rød maling udover statsministeren og udenrigsministeren som hun gjorde i 2003.
  Dette skifte siger en del om Rosenkrantz-Theil, men det siger endnu mere om det Socialdemokrati der med åbne arme og en sikker kreds modtager den yderste venstrefløjs darling.

  Kommentar by bjarne binee — 18. marts 2020 @ 13:54

 33. Man kan sige, at der ikke er nogen modsætning mellem at være politisk blind og fagligt god. Og at der er nok at indigneres over i verden, og derfor forståeligt at blive kommunist. Men denne har dog notorisk ødelagt mere, end den har gavnet, så Brostrøms dømmekraft mht. forholdet mellem et samfundsproblem og de rette midler til dets løsning kan siges at være urovækkende p.t. At håndtere en epidemi kræver jo mere end det rent lægevidenskabelige, nemlig en forståelse af menneskelig ageren, og dén er jo nok et svagt punkt for folk med i hvert fald affinitet til marxistisk menneskesyn.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 18. marts 2020 @ 14:43

 34. I den nærmeste fremtid vil man nok begynde at lukke supermarkeder…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. marts 2020 @ 14:54

 35. Ja, og i Frankrig begynder den “liberale” Macron nu at pusle med planer om, at nationalisere private virksomheder.

  Måske bliver den gamle kommunist Ole Sohn hentet ind i Skrigeskinkens regering for at varetage nationalisering af Mærsk, Novo o.s.v.?

  Kommentar by Revisoren — 18. marts 2020 @ 15:37

 36. Husker at flere røde fagforeningstosser var ude og kræve Nikolaj Sennels fyret i Københavns kommune for nogle år siden, på grund af hans politiske virke.

  Og hvem husker ikke sagen med Jaleh Tavakoli, der blev truet med at få fjernet sine børn.

  Har dog ikke hørt Rosa Lund og konsorter kræve Brostrøm fyret på trods af hans totalitære sindelag…

  Kommentar by Revisoren — 18. marts 2020 @ 15:49

 37. Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. marts 2020 @ 14:54
  Hvis du nu tænker dig rigtigt grundigt om mon så ikke du kommer frem til at det ikke kommer til at ske.

  Og hold igen med at pirre folks paniktendenser.

  Alt vil blive sat ind på at holde fødevareforsyningen kørende da en nedlukning vil skabe apokalyptisk panik.

  Per Bang fra Sallinggroup nævnte godtnok at det måske kunne blive nødvendigt at lukke enkelte Netto butikker for at kunne bemande andre.

  Ud over det så har mængden af Danske dagligvarebutikker rent faktisk en kapasitet stor nok til at kunne forsyne et kundeunderlag på ca. 18 millioner viser studier baseret på vores naboer og sammenlignelige lande.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 18. marts 2020 @ 15:59

 38. Det kommer til at ske, men “begynde at lukke supermarkeder” betyder ikke alle.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. marts 2020 @ 16:10

 39. Ha, ha, ha
  Hvad gør en gammel-kommunist, når hans inkompetence bliver udstillet?
  Han lyver!!

  I dag udtaler lystløgneren:

  “WHOs udtalelse tidligere om testning er blevet misforstået herhjemme. Den er målrettet andre lande”

  -Løgn med løgn på!

  For fra dansk side gik man NETOP ud og undsagde WHO, og fik vennerne til at forsvare sig!

  “Selvom den internationale sundhedsorganisation, WHO, anbefaler, at vi tester så mange som muligt for corona, er Nils Strandberg Pedersen, pensioneret direktør for Statens Seruminstitut, uenig. Han mener ikke, vi skal teste så mange som muligt.

  »Jeg kan godt forstå, folk hæfter sig ved det, når WHO siger test, test, test. Men jeg synes, Danmarks strategi er rigtig god.«
  Det vil nemlig ikke ændre noget, at vi testede løs.
  »Folk bliver ikke raske af at blive testet.«

  -Men så kom der et studie i sidste uge og et andet studie i mandags, der skar ud i pap for selv de mest tungnemme, at WHO har ret, og at Søren Brostrøm tog fejl, da han ændrede strategi!

  For Søren Brostrøm handler ALT om “Søren Brostrøm”

  Og lige nu handler det for retardo-Søren KUN om at redde Sørens røde røv!

  Søren Brostrøm er totalt ødelæggende for befolkningens tillid til myndighederne!

  FYR Søren Brostrøm, NU!!!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. marts 2020 @ 16:43

 40. Jørgen Nielsen

  DU SPAMMER FOR VILDT.!!!

  Kommentar by Yrsa — 18. marts 2020 @ 17:04

 41. Jeg tror vi skal prise os lykkelig over at det ikke er Rasmus Paludan og hans slæng der står med det overordnede ansvar for krisehåndteringen.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 18. marts 2020 @ 17:47

 42. Tiden ikke er til at grave i folks tidligere politiske tilhørsforhold og svine dem der sidder med ansvaret selvom det naturligvis ikke er muligt at være fuldstændig fejlfri hvis der skues bagud på en krise vi ikke har set før i nyere tid.
  I Danmark er der heldigvis konsensus om at politiske partierl lægger alt politisk fnidder fnadder til side når der opstår alvorlige kriser.
  Det er der rigtig mange her der kunne lære en hel del af.
  Prøv at være konstruktive i stedet af bidrage til splittelse.
  Tænk jer om inden i uploader rasende og usaglige ligegyldigheder.
  Når krisen forhåbenligt snart er ovre kan man jo så grave i om folks politiske fortid er noget der udgjorde et problem.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 18. marts 2020 @ 18:15

 43. Argumentet for nedlukningen og hastelovene er et hårdtspændt sundhedsvæsen. Vi er spændt for sundhedsvæsenet. Det bestemmer åbentbart, at Danmarks økonomi skal smadres.

  Vi kender kommunisters trang til at udnytte katastrofer og ulykker til at få pondus. Hele Folketinget er skvatmikler.

  Selvfølgelig kan vi vente med en reparationsoperation af hensyn til epidemiramte. Og tage hensyn til andre.

  Men! Sundhedsvæsenet prioriterer i forvejen yngre over ældre, håbløst syge over dem, der er håb for, akutte over og dem, der kan vente. Sådan skal der være. En der kommer ind på traumecenteret, hvor der samme aften uheldigvis er flere hårdt sårede får færre chancer end end på en stille aften. Der er flaskehalse og dødsfald og personalet dealer med det hver dag.

  Hele set-uppet er dog ud fra en utrolig feminiseret form for magt: du skal have kronisk skyldfølelse og dukke dig, og må ikke stile spørgsmål til store mor Stats gode vilje. .

  Feminisme og kommunistisk magtbrynde går hånd i hånd. Man kunne vælge at gøre som i Sydkorea: tests og påtvinge.karantæne til de syge. Masser af værnemidler og ingen lukning af samfundet.

  Kommentar by Uno — 18. marts 2020 @ 20:14

 44. Kommentar by Uno — 18. marts 2020 @ 20:14
  I går var jeg i et supermarked for at handle og holdt selvf. god afstand til dem foran i køen da en ung tyggegummignaskende tøs nærmest skubbede mig væk for at lægge varer på båndet og efterflg. var ved at træde mine sko af.
  Da jeg stille og roligt gjorde hende opmærksom på at det nok var en god ide al holde afstand gloede hun formærmet og hånligt på mig og gjorde absolut intet for at skjule at hun mente at det var mig der var idioten.

  Hendes opførsel minder en hel det om visse personager her.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 18. marts 2020 @ 20:22

 45. Kommentar by Per Henrik Rasmussen – 18. marts 2920@ 20:22

  Jeg ved ikke, hvordan jeg skal se din oplevelse.

  Men måske et ungt menneske, der tænker, at nu pisser angst- og mangel på robusthed- samfundet mig af, spærrer mig inde og ødelægger økonomien, som var min garant for min fremtid. Så nu pisser jeg dig af, fordi jeg i kraft af min ungdom vil overleve.

  Jeg ved det ikke. Men du kan ikke bruge din normale dømmekraft.

  Jeg ved bare, at hvis jeg skal vælge mellem min og mine kære unge efterkommeres liv og fremtid, så vælger jeg deres. Og ikke hele verdens elendighed og mennesker, der risikerer at dø i en epidemi, fordi de først og fremmest er tættere på døden end andre, eller måske bare uheldige ( et mindretal). For det er uomtvisteligt, at de unge i netop denne epidemi har bedre chancer.

  Kommentar by Uno — 18. marts 2020 @ 21:46

 46. Jeg håber at den tyggegummignaskende havde corona og fik smittet PHR og at han kradser af, så vi kan slippe for ham

  Kommentar by Træt — 18. marts 2020 @ 21:59

 47. Jeg synes egentlig, at Søren Brostrøm skal have lov at være venstreorienteret. Det har man jo lov at være, selvom der godt måtte være lidt færre af dem. Han fremstår som en hæderlig person.

  Kommentar by Satan — 18. marts 2020 @ 22:05

 48. Kim Møller

  Tror at EB har læst denne artikel. De omtaler nu coronageneralen som kommunist.

  Vh

  Kommentar by Yrsa — 18. marts 2020 @ 22:09

 49. Rasmus Paludan viser i disse dage, at han er kilometer fra, at have antydningen af statsmand i sig. Landes sundhedssystemer falder sammen for øjnene af os. Paludan vil heller vinterbade, spille fodbold og vise, hvor dygtig en jurist han er, når han stiller spørgsmål til landets rigspolitichef, som kun 10% af befolkningen forstår. I stedet burde han tone frem, og fortælle os, hvordan han ville styre Coronakrisen eller Paludan erkender måske slet ikke, at der er en krise. Det er måske fake news.? Eller er svaret, at hvis muslimer blev sparket ud af landet, så kunne vi klare selv Pest og Ebola på en gang. Stiller man disse kritiske spørgsmål til manden, og antyder man er uenig, så er svaret altid det samme. Man er en landsforræder, en islamelsker og en feltmadras. Nok ikke tilfældigt, at personkredsen omkring ham skiftes ud hurtigere, end Paludan skifter underbukser. Paludan fører krig på så mange fronter, at ingen kan følge med, og ingen af kampene vindes eller kæmpes færdigt. Han er og bliver en pauseklovn. Ikke for sjov, at langt langt de fleste islamkritiske vælgere søger mod NB, der slipper man for at høre en lang liste af perversiteter fra advokaten, der elsker at tale om sæd, hans kønsorganer, detaljeret beskrivelser af seksuelle agter, gerne med mænd. Paludan bruger i stedet tiden på at oploade gamle videoer på Youtube, hvor han endnu engang detaljeret taler om sine kønsorganer.

  Kommentar by Sanne — 18. marts 2020 @ 22:23

 50. Kommunist-tossen prøver forgæves at forsvare egen idioti og inkompetence.
  Få nu fyret fjolset, inden han laver flere ulykker…

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/coronageneralen-var-for-upraecis-jeg-aergrer-mig/8054845

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. marts 2020 @ 01:45

 51. Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. marts 2020 @ 01:45
  Vil du så også forlange at Trump burde fyres for han har sku da sagt endnu mere vrøvl om Corona og har ikke en gang indrømmet at han tog fejl.
  Er du ikke bare forblændet af af Brostrøm engang i sin naive ungdom har været kommunist.
  Et gammelt ordsprog lyder at hvis du ikke har været kommunist som ung så har du aldrig været ung men født gammel.
  Den offentlige opinion peger jo også på at Brostrøm er den Danskerne har størst respekt for kva hans yderst professionelle optræden ved pressemøderme.
  Så pak dit politiske had sammen.
  Det kan ikke bruges til en skid

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 19. marts 2020 @ 03:15

 52. Had er en sygdom som Brostrøm og sundhedsstyrelsen sikkert vil kunne hjælpe dig med når de forhåbenligt snart får tid

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 19. marts 2020 @ 03:23

 53. Sundhedsstyrelsen er styret af en gammel betonkommunist, Serum Instituttet er styret af Saudi-Arabien, og de danske skatteydere er tvangsindlagt til at betale milliarder af kroner hvert år til den røde løgnefabrik Danmarks Radio.

  Det forlyder, at Nord-Korea ser dybt misundeligt på Danmark…

  Kommentar by Revisoren — 19. marts 2020 @ 13:07

 54. Det vi har foran os er, at nu er vejen lettet til markante økonomiske indgreb. Højere skatter, arveafgifter, gevinst af aktier. Det hele kan nu føres tilbage til Corona, og ingen tør længere tale magten imod.

  Et autoritært socialistisk styre er drømmen.

  Kommentar by Uno — 20. marts 2020 @ 09:22

 55. Der står faktisk anført navnet K.H.Nielsen i omtalte arbejderblad. Knud Holst

  Kommentar by Nielsen — 20. marts 2020 @ 10:58

 56. […] now a letter (danish source) from old-school communist (He has, to my knowledge, never officially left nor renounced communism), Søren Brostrøm, the […]

  Pingback by Update: Corona-Hoax in Denmark – 360 view — 25. juli 2020 @ 06:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper