27. marts 2020

Hillerød: V-politiker til NB’er, der stemte nej til integrationsprojekt, ‘… du er simpelthen en led kælling’

Det seneste døgn har jeg på forskellige kanaler hørt kulturpersoner og politikere fortælle, at Coronakrisen økonomisk ikke må gå ud over henholdsvis velfærden, kulturområdet og klimakampen. Jeg plejer tørt at konstatere, at socialister ikke kan prioritere, men det er nu ikke helt sandt. Vi kan sagtens sende 1.000.000.000 skattekroner til Afrika trods ‘ressourcemangel‘, eller bruge penge på integrationsprojekter, hvor indvandrerkvinder kan lære at motionere – at gå ture eller cykle.

“Jeg mener ikke det her på nogen måde er en statslig opgave”, sagde Nye Borgerliges Mette Thiesen under onsdagens Skype-byrådsmøde i Hillerød kommune, og det blev ikke vel modtaget af Venstres byrådsmedlem Hanne Kirkegaard. En historie SN.dk – Svipser på byrådsmøde: Kaldte Mette Thiesen for en ‘led kælling’ for åben mikrofon.

“Man skal huske at slukke for sin mikrofon. Specielt hvis man har behov for at kalde andre for en ‘led kælling’. Men det glemte Venstres byrådsmedlem Hanne Kirkegaard, der også er formand for Idræt- og Sundhedsudvalget i Hillerød Kommune, da byrådet holdt møde over Skype onsdag aften.

Mens Mette Thiesen fra Nye Borgerlige var i fuld gang med at argumentere for, hvorfor hun synes, det er en dårlig ide, at Hillerød Kommune tilslutter sig et projekt for indvandrerkvinder, blev hun pludselig afbrudt af en stemme, der sagde:

‘Årrrhhh, Mette Thiesen… du er simpelthen en led kælling, er du’.

Hanne Kirkegaard havde – må man antage – glemt at slukke sin mikrofon…”

(Hillerød Byråd, 25. marts 2020; Foto: Hillerød Kommune)

“Vi tænker os at engagere omkring 50 kvinder i første omgang, og har som mål, at de kommer i arbejde eller uddannelse og begynder at dyrke regelmæssig motion.” (Sjællandske Nyheder om ‘Hillerødmodellen: Bevægelse til arbejde’, 26. marts 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/109101/trackback

80 Comments »

 1. Stemmer du nej til at ødsle skatteydernes penge væk på dødfødte humanist projekter er du pr definition led.
  Venstre kan man ikke bruge til noget.

  Kommentar by Hagmann — 27. marts 2020 @ 10:02

 2. Ikke alle kvinder er så professionelle som de selv tror.

  Kommentar by Bastardo — 27. marts 2020 @ 10:04

 3. Jeg er helt enig i stort alle dine synspunkter Kim, men jeg mener nu, at den milliard er godt givet ud, da den forhåbentlig vil få færre til at forlade Afrika. Der skal ikke mange færre over Middelhavet, før pengene er tjent hjem. Desuden er pengene ikke en ekstraudgift, men er taget fra andre innovationsprojekter.

  Men sjovt som EU kunne finde ud af at lukke Europa ned på 24 timer pga. denne Corona-krise, når det samtidig var umuligt at gøre det i 2015, da vi blev løbet over ende. Det beviser bare, at det marxistiske EU ikke havde den politiske vilje dengang.

  Kommentar by Larsen — 27. marts 2020 @ 10:10

 4. Det skulle lige have været NB´eren der havde sagt det i sin åbne mikrofon!!!!

  Kommentar by Black Watch — 27. marts 2020 @ 10:11

 5. Hmmmmm… koranovirussen er brudt ud i Persien.

  Iranske muslimer indtager methanol mod coronavirus og dør

  I Iran er næsten 300 muslimer døde, og flere end 1000 andre muslimer er blevet syge, efter at de har indtaget det giftige stof methanol – også kendt som træsprit – fordi muslimerne troede, at det kunne slå coronavirussen ned.

  Tillykke med jeres velfortjente, posthume Darwin Award, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 27. marts 2020 @ 10:13

 6. Kunne man ikke forestille sig at de omtalte fede kvinder påtager sig manuelt arbejde og dermed får den nødvendige motion?

  “Motion” er i sin grundform en kompensation for manglende fysisk aktivitet i arbejdslivet. Min bedstefar der bla var med til at lave digerne på Mandø med skovl og trillebør gik f.eks ikke i motionscenter

  Kommentar by redneck — 27. marts 2020 @ 10:30

 7. Venstre Danmarks mest liberale parti, altså liberal efter amerikanske venstreorienterede målestok.

  Kommentar by Jan Huus — 27. marts 2020 @ 10:46

 8. Venstre ved du hvor du har.

  Yup, som modstander af det Danske folk!

  Kommentar by Santor — 27. marts 2020 @ 10:52

 9. Nye Borgerlige er nationalsocialkammerater, der vil beholde samtlige offentlige ydelser – bare kun til danske statsborgere.

  Løsningen er selvfølgelig, at udvise alle frememde OG afskaffe alle taberydelser. I Tjekkiet er indkomstskatten 15 procent, andelen af etniske tjekkere 98 procent og udgifterne til offentlige overførselsindkomster et rungende 0.

  SU skal være et lån hos en bank.

  Har du ikke råd til børn uden børnepenge – lad være med at få børn.

  Har du ikke råd til en lejlighed uden boligstøtte – lad være med at flytte ind.

  Kommentar by Fascist — 27. marts 2020 @ 10:56

 10. Hanne Kirkegaard er uden tvivl et godt og anstændigt menneske. Hun har sandsynligvis set denne lille video og tænk, at de importerede astrofysikere, ligesom andre ekstremt godt begavede, kan have svært ved at forholde sig til banale hverdagssituationer:

  https://www.youtube.com/watch?v=rVz3GgAWUyM

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. marts 2020 @ 11:11

 11. En politiker, der siger nej til politisk projektmageri, er ikke velset blandt politiske projektmagere. Desuden er tanken om, at motion resulterer i jobs, noget af det mest latterlige jeg kan forestille mig… men koste, det kan det. Og så ser det jo ud som om man fra politisk side gør noget ved det massive problem vi kalder “indvandrere på understøttelse”. Altså, gør noget uden egentlig at gøre noget, udover at koste penge.

  Kommentar by Quark — 27. marts 2020 @ 11:19

 12. Hvorfor skal mændene ikke lære at dyrke motion, må jeg som mand spørge! Nåååh nej – de kan godt. Som vi kan se. Ak ja, de gæstearbejdere, de gæstearbejdere :)

  Men ja, så må vi jo lære kvinderne det, vi danskere. Hvem skulle ellers? Og når det nu kan gøres for en håndfuld millioner, så var man da være en dum kælling/stodder for ikke give tilsagn. Det er jo det offentlige, der betaler, så hvorfor denne smålighed?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 27. marts 2020 @ 11:23

 13. Der er en tro på, at den velfærdsstatslige pengekasse og værktøjskasse kan løse alle problemer – hvis man bare er villig til at gribe dybt nok. Men der er kommet mennesker hertil som ikke har de ressourcer eller talenter eller kompetencer eller den motivation, der skal til for at sikre et aktivt og virksomt liv her. Og det er en tragedie. En virkelig tragedie.

  I dag må man ikke udstille eksotiske fremmede mennesker i Tivoli. Men vi holder så nogle af dem som pets i stedet for. Og der er ingen interesse eller respekt for deres kultur. Hvis man ikke kan forsørge sig selv, så lægger det en dæmper på begejstringen.

  Løsningen er at holde op med at importere flere af disse mennesker. Og indføre noget mere “sink or swim” for dem, der allerede er her.

  Kommentar by BE — 27. marts 2020 @ 11:30

 14. Kommentar by redneck — 27. marts 2020 @ 10:30.

  Et mere langsigtet alternativt forslag ville være, at de straks blev sat til at bære vand fra nærmeste vandhul tilbage til landsbyen, i deres hjemland.
  —-

  Nu har det jo heller aldrig været den allermest gennemtænkte og smarte idé, at sætte det køn der har en lang historie med at blive høje af at bruge penge, til at administrere de offentlige kasser.
  Jeg har selv oplevet følgerne på nærmeste hold, da en ung lokalpolitiker jeg datede for nogle år tilbage, fik et tre-cifret millionbeløb stukket ud, til reparation af vejnettet i området. Samme dag som entreprenørerne var blevet betalt for løst opgave, kom hun hjem med julelys i øjnene, var helt oppe og ringe over alle de penge hun havde brugt, og der gik da også en uges tid, før hun kom ned på jorden igen.

  I lyset af den oplevelse, har jeg overhovedet ingen problemer med at forestille mig, at Hanne Kirkegaard må have set Mette Thiesen som en meget stor trussel, mod det virtue-signalerende spendere-fix hun havde sat næsen op efter.
  – Og så at hun udmærket var klar over at mikrofonen stod åben, selvfølgelig.

  Kommentar by Kimski — 27. marts 2020 @ 11:31

 15. Det ligner endnu en udgave af ” noget- integrations- lignende -projekt”.
  Indvandrere har ikke brug for integration. Har de brug for integration, er de jo åbenlyst indvandret til et forkert land, hvor de tydeligvis ikke hører hjemme.så er det noget helt andet der løser op for situationen.
  Tak til Mette Thiesen fra nye borgerlige.

  Kommentar by Heisahero — 27. marts 2020 @ 11:36

 16. Måske Iran istedet skulle åbne op for udskænkning af stærk alkoholiske drikke som Stroh rom, der bekæmper coronavirus bedre end metanol—bedre kendt som træsprit—men så ville vi have 1300 muslimer med tømmermænd istedet for på vej i graven; men hvad kurerer koranovirus?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 27. marts 2020 @ 11:46

 17. “men hvad kurerer koranovirus?”

  En blypille leveret med meget høj hastighed.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. marts 2020 @ 11:56

 18. Hanne kierkegaard, mistede hun et dejligt økonomisk indbringende projekt ?
  Hvad skulle ellers være begrundelsen for hendes vrede – had ytring.

  Kommentar by Oppenhaimer fan — 27. marts 2020 @ 12:01

 19. Hanne Kirkegaard, er en venligboer.

  Kommentar by Ewing — 27. marts 2020 @ 12:05

 20. Venstre er et lorte parti.

  Kommentar by Flaskeposten — 27. marts 2020 @ 12:06

 21. Venstre – Danmarks Liberale Parti. For klassisk liberalisme er jo at stjæle borgenes penge og behandle folk, som umælende dyr.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. marts 2020 @ 12:10

 22. Lad os da endelig bruge en masse penge på at lære muslimske kvinder at spadsere eller cykle. Det kan de jo ikke lære af sig selv eller familien, det kræver naturligvis at man får statsapparatet og kommunen i ryggen, inden man flytter fødderne fremad skiftevis eller begynder at dreje på pedalerne. Man kunne også bruge nogle højtuddannede konsulenter til at lære dem hjemmegymnastik. Små hop på stedet, bøj og stræk. Mon ikke det kan klares for 15-25 millioner kr. pr. ghetto?

  Venstre = de Radikale = Enhedslisten = Alternativet

  Kommentar by Bent A — 27. marts 2020 @ 12:10

 23. “Venstre ved du hvor du har”. Ja, med fingrene dybt begravet i borgernes lommer.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. marts 2020 @ 12:11

 24. Globohomo Venstre bliver vores undergang. Partier som DF og Nye Borgerlige burde gå efter regeringsmagten uden om det parti og gå efter regeringsmagten alene om det så tager 20 år.

  Kommentar by Dennis — 27. marts 2020 @ 12:12

 25. Sjovt som venstre-venligboen ikke forventer, at de importerede aber kan finde ud af at efterabe. Der SKAL en skattefinansieret kælling til at forklare dem det, som vi andre lærte inden vi begyndte i børnehaveklasse.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. marts 2020 @ 12:14

 26. Det er ok når de gode hader…

  Kommentar by NulTolerance — 27. marts 2020 @ 12:22

 27. Venstre er et landsforræder parti præcis som de konservative bøsser og resten af det røde lort, og alle dem som har stemt på de partier i de sidste 40+ år er landsforrædere og bør stemples som sådan.

  Kommentar by Piphans — 27. marts 2020 @ 12:23

 28. Jeg ville nu tage det som en kompliment.

  Kommentar by Michael — 27. marts 2020 @ 12:29

 29. Vi må håbe at hvis kvinder skal lære at cykle at man piller sadlerne af cyklerne, og fjerner ringklokken så de ikke får skægget i klemme i den

  Kommentar by Pallemand — 27. marts 2020 @ 12:34

 30. Hr Snusk @11:11
  Genial video til dette emne: dyrker motion på en rullende trappe :-)

  Kommentar by hovsada — 27. marts 2020 @ 12:34

 31. @ 17 Oppenhaimer, skriver det jeg tænkte: Hanne Kierkegaard,(V) mistede hun et dejligt økonomisk indbringende projekt? JA-da!

  Dette motionsprojekt for fede, dovne indvandrekvinder skulle jo ledes af hendes søster, eller var det datter?

  I disse pamper kredse er netværket tæt og lukrative jobs går til de nære, kvalifikationer eller ej.

  Super godt gået af Theisen. Tak for at du står imod. Foreslå næste gang at bistandsydelsen fjernes, hvis disse dovne indvandrer ikke gider lette røven og arbejde!

  Der er masser af jobs, send dem ud og samle plastik! 5 kilo plastik for en skål ris. Så kan de lære det!

  SIAD. Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR! P.

  Kommentar by Piotr — 27. marts 2020 @ 12:38

 32. Kommentar by Michael — 27. marts 2020 @ 12:29.

  Samme her. Man kan jo ikke bede om et bedre bevis på, at man rent faktisk gør det man er valgt ind på, end at en Venstre-venligbo gør et hysterisk udfald mod én for åben mikrofon.

  Kommentar by Kimski — 27. marts 2020 @ 12:40

 33. Muslimske mænd motionerer til og fra vandpibecafeen

  Kommentar by k. m. — 27. marts 2020 @ 13:01

 34. #28 hovsada, så vil du sikkert også kunne lide denne:

  https://www.youtube.com/watch?v=G-Xsgj3-S1Q

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. marts 2020 @ 13:21

 35. Mændene kan sagtens finde ud af at motionere. Her med spontan-boksning:

  https://www.lokalavisen.dk/112/2020-03-27/-To-vrede-arabiske-m%C3%A6nd-Gav-tilf%C3%A6ldig-kvinde-t%C3%A6sk-p%C3%A5-parkeringsplads-7282389.html

  “Den ene af mændene gik derefter hen mod hende og gav hende et knytnæveslag i hovedet. Den 26-årige fortalte, at manden virkede meget vred, men at hun ikke kendte ham eller havde set ham før, oplyser politiet.”

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. marts 2020 @ 13:23

 36. At indvandrerkvinder (læs muslaimaer) ikke selv kan finde ud af noget så simpelt som at motionere*, viser igen, en udbredt mangel på aktive hjerneceller (LavIQ).
  Et det i øvrigt ikke diskriminerende, at mene, at netop indvandrerkvinder ikke selv kan finde ud af det?
  At en venstrepolitikker bifalder et sådant projekt er til gængæld ikke særlig overraskende, for slige er sikkert i (bedste RV-stil) fuld sving, med forberede deres indhugst i skattekronerne, som vi skal ryste op med til den kommende Marrakesh-invasion.
  Lars Løkke Landsforrædder og ALLE genvalgte partier**, med samt deres ude i regioner og kommuner, må betegnes som lede mod deres egne landsmænd.

  Tak til Mette Thiesen!

  * Hvis de valgte fornuftigt tøj til formålet, var der da en udfordring mindre.
  ** der jo ikke forhindrede ham i at underskrive FNs Migrant Pagt i 2018

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. marts 2020 @ 14:08

 37. INTET er der sket i danske forrædderes politik i 37 år. At høre Hanne Kirkegaard er ren 1983

  Kommentar by BB — 27. marts 2020 @ 14:08

 38. Ja men altså,man kan jo ikke sige hvad man synes de politikere skulle straffes med. Så har man med det vuns opfordret til vold. Og paragraf blasfemi og paragraf racisme. Som om blasfemi og racisme skulle være strafbart. Det er det kun fordi r.vhullerne i den snyltende politikerforsamling bliver ved med at forfølge anderledes tænkende.

  Kommentar by Nielsen — 27. marts 2020 @ 14:50

 39. Venstre ved man hvor man har…..det er det det overflødige parti i Folketinget og på kommunalt plan…Derudove er det da så sandeligt vigtigt at vi bruger mange af skatteydernes penge til at lære kvinder at cykle…Meget vigtigt for -integrationen- hvad det ord så end betyder (Sort humor). Sult, nød , hjemløse, corona etc…Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. marts 2020 @ 14:53

 40. Ps. til 34

  Det undrer mig meget, at Hillerød Kommune over hovedet har sådanne tiltag på dagsordenen i disse Corona-tider, hvor man ikke må samles og al undervisning er indstillet? Men det gælder nok igen om, at få sikret penge, til fremtidige iSlam-slikkere på skatteborgernes regning?

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. marts 2020 @ 15:07

 41. Stat og kommuner skal koncentrere sig om kerneydelser. Ikke om at lave specialtilbud til tusindvis af særlige grupper, minoriteter eller ej.

  Brita Nielsen følte ikke rigtig at hun stjal fra nogen. Det havde hun delvist ret i. Projekterne for de udsatte var hovedsagelig til gavn for godhedsindustrien og borgerne havde jo allerede sagt farvel til pengene.

  Kommentar by Zatopek — 27. marts 2020 @ 15:12

 42. Hæderskvinden Mette Thiesen er en særdeles klog og stanglækker MILF. Punktum.

  Kommentar by Revisoren — 27. marts 2020 @ 15:15

 43. Venstre er mestendels et sammenrend af radigale og socialdemokrater i dårlig forklædning

  Lad være med at stem på dem.

  Ifølge hendes facebook profil arbejder hun ved uddannelsesinstutionen NEXT i KBH.
  Det lugter meget af at hun er en af masseindvandringens profitører .og at hun blev sur over at hun ikke evt kunne give dette ben til en bekendt…der så en dag ville give hende et ben tilbage

  Sætningen “endnu en egohumanist” dukker op i hovedet på mig

  Kommentar by jønne — 27. marts 2020 @ 16:06

 44. Tak Mette Thiesen! Indvandre skal ikke have en krone til noget som helst — de skal ud.

  Vi har virkelig et problem med den radikale del af venstre og de sidder allesammen i folketinget, der sidder ikke længere den gode landmand som havde en god sund fornuft.
  Vi har også et problem med alle de dumme kvinder, der tror de kan redde hele verden.

  Kommentar by IES — 27. marts 2020 @ 16:19

 45. Venstre ved man overhovedet ikke, hvor man har længere. Alle disse integrationsprojekter burde lukkes ned omgående. Alle forskønnelser af almennyttige boligområder burde lukkes ned omgående, for vi ved jo godt, at det ikke får muslimer til at opføre sig bedre. Men integrationsindustrien skal jo leve. Endnu et eksempel på, at velfærdsstaten ødelægger menneskers moral.

  Kommentar by piusXII — 27. marts 2020 @ 16:48

 46. God integration vil natuuurligvis løse alle de problemer, undskyld udfordringer, som indvandringen giver os. Og hvis nu alle berigerne bliver sat til at gøre gymnastik eller lære at spadsere, cykle eller koge kartofler m.m., kan de da ikke lave ulykker så længe. Og kriminaliteten vil falde til en tiendedel. Det vil selvfølgelig koste nogle milliarder hvis de alle skal holdes i gang med disse sysler, men jeg tror pengene vil være givet godt ud. Hanne K er måske en heltinde og et miskendt geni?

  Kommentar by Bent A — 27. marts 2020 @ 17:14

 47. A — 27. marts 2020 @ 17:14

  Må jeg i stedet foreslå, at de blev sat på kursus i at lave håndsyede faldskærme på tid (max en dag?) til eget brug, med eksamen IRL fra mindst 1000 meters højde?

  Så ville pengene være givet godt ud og og mange milliarder ville være sparet pr. år.

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. marts 2020 @ 18:02

 48. Nielsen — 27. marts 2020 @ 14:50

  Blasfemiparagraffen er afskaffet i Danmark år 2017.
  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE9623764/saa-skete-det-folketinget-har-afskaffet-blasfemiparagraffen/
  berlingske.dk/politik/et-flertal-har-afskaffet-blasfemiparagraffen
  Socialdemokratiet stemte som de eneste imod, da et flertal fredag afskaffede blasfemiparagraf i straffeloven…
  Fortsæt.

  Kommentar by Peter Buch — 27. marts 2020 @ 18:13

 49. Landet befinder sig i den dybeste krise siden 30erne, men Venstre vil alligevel bruge millioner på at lære nassekællingerne at cykle. Virkeligt godt gået af Danmarks liberale parti.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 27. marts 2020 @ 18:14

 50. Kan man cykle iført en burka?

  Kommentar by Revisoren — 27. marts 2020 @ 18:45

 51. #46 Bent, og hvis man samtidig definerer dem som værende i arbejde, så falder arbejdsløsheden også. Jeg begynder ligesom at forstå, hvorfor venligsoen er så vred over Mette Thiesens fornuft.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. marts 2020 @ 18:55

 52. Feltmadras.!

  Kommentar by Gert — 27. marts 2020 @ 19:08

 53. Hanne Kirkegaard bruger sin ytringsfrihed.
  Afskaf racismeparagraffen.

  Kommentar by Peter Buch — 27. marts 2020 @ 19:14

 54. Kommentar by Dennis — 27. marts 2020 @ 12:12

  Du er godt klar over at DF i Hillerød byråd stemte for forslaget om over 4 millioner kroner af borgernes penge til et projekt, der skal hjælpe indvandrerkvinder ud på arbejdsmarkedet ved at lære dem at cykle.

  Ja, DF stemte for en millionbeløb for at lære indvandrerkvinder at cykle, mens landet er i knæ!!

  Kommentar by kenneth — 27. marts 2020 @ 19:23

 55. Det Radikale Venstre..

  Kommentar by Hul igennem? — 27. marts 2020 @ 19:33

 56. Venstre ved vi hvor vi har.

  Kommentar by Peter Buch — 27. marts 2020 @ 20:46

 57. Jeg vil ikke kærer mig om hvem der er en led k******, men blot erklærer mig enig med Mette Thiesen i at det aldrig bør være en offentlig opgave at få en bestemt gruppe kvinder til at motionerer! Helt ærligt de må de s** selv finde ud af!
  Jeg må også erkende at jeg aldrig stemmer Venstre mere, og gad vide om Hanne Kirkegaard virkelig havde glemt at slukke den mikrofon?

  Kommentar by Den Nervøse — 27. marts 2020 @ 20:59

 58. […] Allah er stor i Venstre.* Læs mere om Hanne Kirkegaard her Se også Hillerød: V-politiker til NB’er, der stemte nej til integrationsprojekt, ‘… du er simpelthen … […]

  Pingback by Islamist bakker op om Venstres rendestenssprog – Free Speech Blog — 27. marts 2020 @ 21:13

 59. I øvrigt er det noget af en udvikling da der for 4 – 5 dage siden “kun” var tale om 100 Millioner.

  Kommentar by Santor — 27. marts 2020 @ 21:14

 60. kenneth — 27. marts 2020 @ 19:23:

  Det er DF i en nøddeskal; De kvægger op, gør intet, undlader at støtte NB i hensigtsmæssige afstemninger/underskrifter og ude i kommunerne ligner de en blanding af RV+ og de røde ismer :(
  – levebrødspolitikkere!

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. marts 2020 @ 21:24

 61. @ 43, Jønne.
  Tak for et dejligt udtryk “Egohumnanist”. Kan ikke siges bedre og mere klart.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 27. marts 2020 @ 21:29

 62. Afledt af en kommentar på UT:

  Men ve den dansker, der med fem mand, med to meters afstand, skulle formaste sig til, at stå med et skilt, ved en moske fredag eftermiddag, med teksten “m´Slimske kvinder skal motionerer!”
  Hvad ville det ikke medføre af racistiske beskyldninger???

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. marts 2020 @ 21:52

 63. Den islamofile Venstre-politiker Hanne Kirkegaard møder opbakning fra muslimer i Danmark.

  “Kære skønne Hanne,” lyder det fra Nora Omari, der er næstformand for Dansk Islamisk Center.

  https://freespeechblog.ch/2020/03/27/islamist-bakker-op-om-venstres-rendestenssprog/

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. marts 2020 @ 21:59

 64. Ikke fordi man skal tage Nationen på EB alt for alvorligt, men fuck det er deprimerende at læse:

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/politiker-glemte-at-slukke-mikrofon-kaldte-kollega-led-kaelling/8067680

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. marts 2020 @ 23:32

 65. Hvad skal vi i øvrigt med kommunalpolitikere og kommunalt ansatte? Giv hele banden en opsigelse,og spar en stor del af skatten. Lad folk selv betale for deres forbrug. OGSÅ omtalte snyltere. Hele banden er ubrugeligere end almindelige bistadsklienter,der som regel evner at passe sig selv og ikke blande sig i andre folks liv. Jeg gætter på at danmarks politikere og embedsmænd koster skatteyderne en hel del mere,end de som modtager 10.000 om måneeden i det jeg ville benævne fattighjælp. Hver eneste gang politikernes lønninger skal fastsættes,stiger den og hver eneste gang hjælp til værdigt trængende skal bestemmes,falder den. Hvor mange bistandsklienter kunne ikkke modtage et månedligt beløb på f.eks 5.000 kr,for de penge der bruges på at holde Frank Jensens rådne hus i København kørende?

  Kommentar by Nielsen — 28. marts 2020 @ 00:45

 66. Der er ganske enkelt tale om en politisk uenighed!
  Hos NB. har man den holdning at det offentlige skal blande sig betydeligt mindre i borgernes liv! Det der virkeligt undre mig er at Venstre som et liberalt parti, mener at det offentlige skal blande sig i noget så privat som at cykle og dyrke motion. De må åbenbart ikke have andet at bruge borgernes surt opsparede penge til! Liberalt er i alle tilfælde, det sidste det er, det er snarere et udtryk for pampers staten! I øvrigt kommer det aldrig til at ske! Cyklende indvandrekvinder eller kvinder i underlige gevandter der spurter rundt på byernes stisystemer! Det er virkelig sådan noget som viser hvor langt ude de fleste politikere er. De har opdaget at integrationen er en by i Rusland, for ikke at tale om assimilisationen, og på vanlig politiker vis så føler de at de må gøre noget! Og så dukker sådanne ubegavede forslag op og alle de små byrødder klapper i deres små hænder og føl er sig gode, de har gjort noget!
  Jeg ved ikke hvorfor jeg kommer til at tænke på Kejserens nye klæder?

  Kommentar by Den Nervøse — 28. marts 2020 @ 07:05

 67. # 63 Den Nervøse

  Det var formentlig ikke tilsigtet men, du har lige lanceret et aldeles rammende og morsomt udtryk; pampers staten !! Pampers er som bekendt et blemærke, og det er lige præcis det som store moder stat er.

  DEN reddede min dag, tak.

  Kommentar by Danskeren — 28. marts 2020 @ 07:32

 68. Alene ordet motionscentre. Var det ikke det kommunisterne kaldte Gulag?

  Kommentar by A-mad — 28. marts 2020 @ 08:06

 69. Der er for de mange her, selv den nervøse, tale om de fleste er en flok narrehatte. Det er ikke noget eventyr.

  Kommentar by Peter Buch — 28. marts 2020 @ 09:10

 70. 2020 i Helsingør; 2011 i Odense:

  Millioner til indvandrere på cykel

  Odense Kommune og Vejdirektoratet spytter nu to millioner kroner i cykelture til udsatte danskere og danskere med anden etnisk oprindelse. Kommunen håber, at cykelprojekterne kan fremme sundheden og cykellysten blandt indvandrere.

  Team Odense Integration kører til sommer for andet år i træk rundt i hele landet på racercykler for at fremme integrationen mellem danskere og indvandrere. Holdet, der består af 20 danskere og 20 danskere med anden etnisk oprindelse end dansk, får i alt 600.000 kroner til de 1200 kilometer cykeltur rundt i Danmark.

  – Vi vil gerne skabe nogle ambassadører for cyklismen blandt indvandrere. Blandt mange indvandrere er det ikke prestigefyldt at cykle, og vi tror, at Team Odense Integration, kan være med til ændre denne opfattelser, siger Elsebeth Gedde, der er projektleder for Cyklisternes By Odense.

  “Stjerner fra Vollsmose” er et andet af de cykelprojekter som Odense Kommune har valgt at støtte med flere hundredtusinde kroner. Ideen er at 15 kvinder i Vollsmose skal motionscykle med cykelløbet Fyn Rundt som endemål.

  – Cykling er sundt og vi tror, at hvis vi kan få flere i Vollsmose til at cykle, vil vi fremme sundhedstilstanden i området, siger Elsebeth Gedde.

  De to sidste cykelprojekter, der får del i de to millioner kroner er Etnisk jobteam i Odense og kommune og udsatte unge fra Skt. Klemmens, der skal bringes på ret køl gennem cykling.

  Vejdirektoraret har bevilget 40 procent af de to millioner kroner og resten af pengene kommer fra Odense Kommune, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. marts 2020 @ 09:45

 71. Nå, men så da Hillerød i 2020, Odense i i 2011; stadig lige sindssygt svineri med folks skattepenge, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. marts 2020 @ 10:16

 72. Man skal naturligvis ikke forvente noget positivt fra Venstre i Hillerød, når der de også har en tyrker ved navn Øzgen Yücel sidende i byrådet. Venstre ved du, hvor du har!

  Kommentar by T. H. — 28. marts 2020 @ 10:36

 73. >Den Nervøse 28. mar. 2020 07:05
  Der er for mange politikere.
  Derfor kan du sige vanlig politikervis. Jeg ved godt du ser dem som de dumrianere de er,men de ER alt for mange. Og de skriver lidt for mange love.
  Hvilket bringer mig til næste springende punkt: Skal politikere skrive love? Jeg mener nej. Ethvert lovforslag,som skal kunne forstås af en skoleelev,som har lært at læse,skal til folkeafstemning.
  Hvis jeg skriver du må ikke lyve,du må ikke snyde,du må ikke stjæle,du må ille gøre andre ondt og du må ikke dræbe. Er det så sværere at forstå,end færdselsloven?
  MEN. Det vil kræve fem skriftlige afstemninger at vedtage,hvis jeg bestemte.

  Kommentar by Nielsen — 28. marts 2020 @ 11:11

 74. Den røde løgnefabrik Danmarks Radio har iværksat et nyt initiativ for at informere vores børn og unge om coronasituationen.

  Programmet hedder Ultra Nyt, og værten på programmet er en ung venstreradikal tøz, der ligner en stamgæst fra Ungdomshuset.

  Hovedhistorien i går gik på, at luften nu er blevet ren og frisk på grund af nedlukningen af samfundet, og det skal børnene huske at tænke på, når deres onde forældre kører rundt i deres onde biler.

  Greta sidder og klapper i sine små buttede hænder over den vellykkede propaganda…

  Kommentar by Revisoren — 28. marts 2020 @ 12:51

 75. Nielsen
  Som det er nu er det med andre ord pengene der bestiller loven, skriveren,der kan have en anden betegnelse for erhvervet, skriver den, politikere vedtager den.
  At vælgere skulle stemme er politikere, de valgte, sjældent meget for.
  Dit forslag kræver nok mindst et borgerforslag PLUS politikere vedtager den…
  Har du selv nogle penge?
  Ikke jeg vil have dem, forstå mig venligst ret…

  Kommentar by Peter Buch — 28. marts 2020 @ 15:20

 76. Hanne Kirkegård giver udtryk for kvinders farlige BESKYTTER og MEDLIDENHEDSKOMPLEKS.

  Jeg har formuleret nedenstående:
  Kvinder tænker ikke med hovedet, de tænker med følelserne. De har et følelsesliv der er skabt til at beskytte deres afkom, men jeg tror at kvinder får et følelsesmæssigt kick bare de får lov til at beskytte – hvad som helst. Og pt så er det altså indvandrere. Og som jeg ser det, så ofrer de deres egne børn og børnebørns fremtid, for at få lov til at bruge dette beskyttergen. Kvinder er fuldstændig irrationelle.

  Et ganske kort eksempel beskriver dette:
  Nye Borgerlige hvis centrale politiske formål er at modarbejde indvandringen. 1% af kvinderne stemmer på partiet medens 5% af mændene stemmer på partiet. Dette siger noget om de kønsforskelle der er for at modarbejde indvandringen.

  Kommentar by Henning Rolapp — 28. marts 2020 @ 16:55

 77. MNasser af fede udlændinge kan bare sættes i gang med at feje gader og fjerne affald. Det er sund motion og frisk luft- og vi får noget for vores penge..

  Kommentar by Hul igennem? — 28. marts 2020 @ 17:32

 78. Hr. Rolapp, vi kan se det samme billede i Sverige mht. kønsfordeling af stemmer på SverigesDemokraterne.

  Islam is right about women.

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. marts 2020 @ 17:32

 79. Venstres ræsonnement er nok at disse overvægtige kvinder er dyre for samfundet, fordi de får diabetes og andre overvægtssygdomme. Det kan der være noget rigtigt i. Men det vil være billigere for samfundet at tvangsaktivere dem, så de kommer til at yde et stykke arbejde for bistandshjælpen, og samtidig får noget motion. Så får de heller ikke tid til at få så mange børn, som vil blive en belastning for samfundet.

  Kommentar by JC — 28. marts 2020 @ 18:20

 80. Nielsen i #70!
  Du skrev det ord der trigger mig: Folkeafstemning!
  Alle skal have lov til at skrive en lov, og, ja-tak, den skal kunne læse og forstås af alle.

  Forslaget skal måles og vejes af et udvalg bestående af repræsentanter fra alle samfunds-klasser, findes der behov eller findes en eksisterende lov allerede.

  Og selvfølgelig skal det da til folkeafstemning! men vor tids levebrøds-politikere skal “denondelynemig” ikke have spurgt folket om noget som helst. Fordi de går ind for mindre&mindre demokrati. Bare se EU!
  De lover alt for at blive valgt, få en taburet, for derefter at afskaffe demokratiet, de næste 4 år!

  Jeg mener vi bør have direkte demokrati, som man har det i Schweiz.
  Det kan gøres elektronisk, alt hvad der estimeres til at koste staten over DKK 100 Mill. skal til folkeafsteming.
  Salami-metoden skal afskaffes!

  SIAD. Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR! P.

  Kommentar by Piotr — 29. marts 2020 @ 22:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper