8. april 2020

Roskilde: Herboende pakistaner myrdede sin kone, gentagen vold med økse, baseballbats, strømpistol

Pakistanske Kamran Khan mente at konen var ham utro, og havde forbudt hende at gå udendørs. Han havde til formålet installeret kameraovervågning i hjemmet. Målet var at ‘gøre hende til analfabet og sørge for, at hun altid blev hjemme’, omend volden fortsatte efter hun sad i kørestol. Grusom historie set i Ekstra Bladet – Datter så drabstiltalt fars mishandling: ‘Han kaldte mor luder og møgsæk’.

En 39-årig midtsjællandsk mand satte sig igen tirsdag morgen ved siden af sin forsvarer Michael Juul Eriksen i Retten i Roskilde. … den tætbyggede mand af pakistansk oprindelse, som er tiltalt for at have dræbt sin fem år yngre kone, måtte kort efter igen forlade retssal 1. Det skete på dommerens og hans 18-årige datters forlangende.

… Flere gange under sin vidneforklaring måtte parrets datter grædende og snøftende bryde af for at sunde sig. Men hun var klar i sin beskrivelse af, hvordan faderen tvang hende og nogle gange også hendes to yngre brødre til at overvære, hvordan han i de sidste måneders af moderens liv gennemtævede hende.

Det skete i et omfang, så kvindens ene øre blev misdannet og revet halvt af, og så hun til sidst var bundet til en kørestol og ude af stand til at gå selv. … Manden brugte i sin datters beskrivelse knytnæveslag, tramp eller redskaber som bagsiden af en økse, baseballbats, en strømpistol og andre slagvåben.

– Jeg har set mor blive kastet på gulvet og blive trampet på ansigtet og hænderne til hun blødte. Far blev bare ved, fortalte den unge kvinde.”

(Kamran Khan, der i 2018 blev efterlyst af Midt- og Vestsjællands Politi)

“Han kaldte hende ofte luder, so og møgsæk, og han sagde, at hun fortjente at få tæsk, at han ville gøre hende til analfabet og sørge for, at hun altid blev hjemme.” (datter)

Oploadet Kl. 09:50 af Kim Møller — Direkte link115 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/109348/trackback

115 Comments »

 1. Vi har misforstået noget. Islam er kvindefrigørelse.

  Kommentar by Jan Huus — 8. april 2020 @ 10:00

 2. Viktor Orban har nu bevist, at det ovenstående, ikke overraskende, hele tiden kunnet have været undgået.

  Exclusive Comments: Hungary’s Pro-Family Policy Is Working, Births Up 9.4 Per Cent.
  https://www.breitbart.com/europe/2020/04/08/exclusive-hungarys-pro-family-policy-working-births-up-9-4-per-cent/

  De KAN ikke integreres, de skal ud! Nu!

  Kommentar by Kimski — 8. april 2020 @ 10:11

 3. Hvor er det dog rart, at sådanne farverige sydlandske skikke igen er at finde på vore breddegrader, efter Profetens tilhængere har bragt dem med herop.
  Bemærk også hvordan INGEN gjorde noget ved, at den charmerende mandsling over flere år langsomt tævede sin kone ihjel.
  Udover familien har naboer o.a. jo heller ikke kunne være uvidende om, hvad der foregik i det lille hjem.
  Lad os alle sende hele det røde kabinet en taksigelse for deres årelange import af primitive stammefolk, når vi ikke i disse coronatider kan takke dem personligt.

  Kommentar by Hertz — 8. april 2020 @ 10:11

 4. Ikke så lidt opfindsom med voldsmetoder, ham skægaben fra Perkerstan. Ved første blik gættede jeg på en raketforsker eller hjernekirurg.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. april 2020 @ 10:15

 5. Her er en lille trøst til den brave viking dansker Kamran Khan. Du skal sørme ikke være bange, for vi dumskere vil altid forsørge dig og alle dine koner og alle dine børn til evig tid. Så tør dine øjne for du har andre koner du kan tæske når du er blevet frisk, og her i Mohammedanmark gælder loven selvfølgelig ikke for jer muslimer/islamister, så i kan banke løs som det passer jer.
  Og skulle du mangle en at tale med, så kan du jo altid ringe til din lokale kælepædagog også kaldet dhimmistrisser for de er der kun for at hjælpe jer muslimer/islamister.

  Kommentar by Piphans — 8. april 2020 @ 10:30

 6. Ja men det er da bare dejligt.
  De ca 100 mia kr. det koster årligt for denne kulturberigelse, er da givet så glimrende ud. OK, nu bliver det så noget mere, efter 225 timers reglen er fjernet af det rablende sindssyge fjolseting ( minus de 4).
  ØV hvor jeg dog hader rødgardister og orker (ikke pga dette drab, der i og for sig ikke rager eller rører mig).

  Kommentar by Knud Madsen — 8. april 2020 @ 10:34

 7. Muhamedanere!

  Kommentar by Bastardo — 8. april 2020 @ 10:38

 8. Han er da dejlig, hans slags skal vi ha’ nogle flere af!

  Kommentar by Johnson — 8. april 2020 @ 10:41

 9. Fuuuck en grim perker… et mega klamt muslimsvin der fortjener en blodengel så hårdt…

  Kommentar by Jamensågådogvæk — 8. april 2020 @ 10:43

 10. Jeg har fuldt den kvindemishandlingssag indgående jeg kunne godt som rigtig feminist (Læs: de første feminister var borgerlige kvinder!).

  Tænke mig at den giver anledning til at de falske feminister dvs. rødstrømperne og de woke intersektionelle identitetspolitiske pseudo-feminister begyndte at forholde sig kritisk til muhamedanismen.

  Istedet for at agitere for kvinders ret til at bære burka med tåbeligt simplificerende slogans som “mit tøj – mit valg”.

  I sharia er der intet frivilligt med sløret og burkaen det er påkrævet! Hvis man er rettroende. Og det har en enorm symbol og signal værdi. De tildækkede kvinde er rettroende kysk, ydmyg og jomfrunalsk.
  Den utildækkede kvinde er en vantro gratis luder som ifølge sharia må voldtages af muhamedanske mænd uden det har legale konsekvenser.
  Muslimaer bærer sløret/burkaen for at signalere de ikke er lovligt bytte og der ikke er fri selvbetjening.

  Når muslimaer siger “jeg bærer sløret med stolthed” så er der tale om hjernevask og frivillig kvindeundertrykkelse.

  I muhamedanismen er kvinden kun ½ som meget værd som manden og det er altid manden som bestemmer.

  Tortureringen og mordet på den stakkels kvinde er blot et ekstremt eksempel på hvor kvindeundertrykkende muhamedanismen er.

  Hvis I har kendskab til eller oplever en muslima som er i en lignende situation vil I ikke være venlig at diskret give hende kontaktinformationerne til et kvindekrise center eller evt. selv kontakte dem. De kan altid hjælpe uanset hvor alvorligt det er.

  Kommentar by Zenobia — 8. april 2020 @ 10:44

 11. “En 39-årig midtsjællandsk mand ????Pakistaner med inet positivt mellem orene,der er noget umaadeligt raadent i dagens Danmark

  Kommentar by dunk — 8. april 2020 @ 10:52

 12. Man kan ikke både blæse og have mel i munden. Så enkelt er det faktisk. Men de røde kvindesagskvinder, feminister, ligestillingsprædikanter og kvotekvinder har altid villet ride på to heste samtidig, selvom hestene løb hver sin vej. For dem var politik ikke det muliges kunst, men det U-muliges kunst. På samme tid ville de have at kvinderne skulle være mere end mændene, finere og bedre, dygtigere og klogere end mændene. Hvorfor de havde krav på positiv særbehandling, privillegier, fordele og overhøjhed i skilsmissesager.

  Samtidig gik og går de røde kvindesagskvinder så ind for arabisering, afrikanisering og islamisering af det danske samfund. En politik som bombesikkert vil ende i fuldstændig undertrykkelse af alle kvinder. De vil blive tævet og tæsket “på plads” med brutale metoder. Islamisering er nemlig ikke bare en morsom, hyggelig, berigende og romantisk omgang som mange feminister og feltmadrasser forestiller sig, men en konsekvent udslettelse af alt med ligestilling, kvindekvoter og særlige kvinde-rettigheder. Og de krænkelsesparate feminister kan godt glemme alle deres fikse idéer om “krænkelser”. Og kommunist-kvinderne risikerer at blive hængt.

  Den primitive sadist, morder og asylant KK ovenfor, ville i Pakistan næppe have risikeret at blive stillet for retten. Mon ikke han snarere ville blive betragtet som en god islamist der med slag og spark havde belært konen om at “opføre sig ordentligt”.

  Er det ikke også i islamistiske lande man smider syre i ansigtet på kvinder der siger nejtak til tilbud om ægteskab? Eller som man er blevet sur på af andre grunde. Der har været billeder fremme af blindede og frygteligt vansirede kvinder. Men det gør vel heller ikke indtryk på fanatiske kvindesags- og ligestillings-tåber.

  Kommentar by Bent A — 8. april 2020 @ 10:54

 13. Kulturberigelse.

  Mere Kulturberigelse.

  https://www.facebook.com/info.pressefotosdk/posts/2780869982140520?__tn__=-R

  Kommentar by Ewing — 8. april 2020 @ 11:03

 14. Det er vold på Ted Bundy niveau. Rendyrket psykopati og spørgsmålet er stadig hvorfor zenia stampe og resten af det slæng med djævlens vold og magt vil belemmer Danskerne med det?

  Og nej zenia, de har IKKE lært det i Danmark, det er en iboende del af islam!

  Kommentar by Santor — 8. april 2020 @ 11:09

 15. Hvis artiklen forsvinder, er den gemt her http://archive.li/8jkND

  Kommentar by tavsen — 8. april 2020 @ 11:09

 16. Henrik Petersen — @ 10:15
  Du er helt sikkert tæt på med dit gætteri: “Ved første blik gættede jeg på en raketforsker eller hjernekirurg”.
  Og jeg tillader mig at tilføje, at jeg gætter på at det også er en af de Radikales kærnevælgere.

  Kommentar by Henning Jensen — 8. april 2020 @ 11:20

 17. Der er kvinder, som læser artiklen og bliver våde i trussen. Ligesom da de læste om Peter Lundin og UbådsMadsen. Begge er blevet bombarderet med kærestebreve og ægteskabstilbud i fængslet.

  Efter muslimernes nytårsorgie i Köln, var der grupper af kvinder, som tog ud til flygtningecentrene og gav muhammederne blomster.

  I Sverige har skiftende feministiske regeringer stået med åbne arme over for nye muhammeder, som har sikret Sverige et rekordhøjt antal voldtægter.

  Islam is right about women! Eller hvad?

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. april 2020 @ 11:23

 18. Til Rasmus Paludan, der læser med her af og til: jeg gav støtteerklæring, da Stram Kurs indsamlede erklæringer, MEN modtog ikke kvittering og mail, som skulle bekræftes indenfor 7 dage via nem ID, som reglen tilsiger. Så ministeriets it- system er FEJLBEHÆFTET..
  Så må Stram Kurs lave et parti,der hedder “Strammere Kurs”.

  Kommentar by H. Nielsen — 8. april 2020 @ 11:29

 19. Til #12 Bent A.
  Den oprindelige kvindebevægelse dvs. Blåstrømperne og kvinderetsbevægelsen var borgerlig og ønskede gradvis sociale reformer hen imod ligestilling.

  Rødstrømperne (2 bølge) som ved fjendtlig overtagelse kaperede kvindesagen i sen 1960’erne og venstredrejede feminismen er radikaliserede revolutionære venstreekstremister.

  Nutidens 4-bølge Woke intersektionelle identitetspolitiske feminister har rødstrømpernes ideologi + det queer intersektionelle identitetspolitiske røde tankegods som er kommet til i kølvandet på afkolonialiseringen, globaliseringen og multikulturen.

  4-bølge feministerne er dem som er konstant krænket og kun har social solidaritet med dem de er enig med politisk og de taler altid kun om den kommunistiske verdensrevolution indpakket i forskellige politiske agendaer.

  De nuværende borgerlige feminister er i ugleset blandt de røde feminister som ikke tåler synet af dem.

  De nuværende borgerlige feminisme går stadigvæk ud på ligestilling men nu også mænds ligestilling. Politisk ligerepræsentation i resultater og lige muligheder for videregående uddannelse.
  Borgerlige feminister er pr. definition imod muhamedanismen da den ses som værende kvindeundertrykkende og en fjende af alle kvinder.

  Kommentar by Zenobia — 8. april 2020 @ 11:30

 20. Det skal naturligvis ekspederes tilbage til Pakistan, såfremt det ikke er dansk statsborger.

  Kommentar by Michael — 8. april 2020 @ 11:36

 21. Det kan højest give en “løftet finger” (tidl. betinget udvisning). Alle i Folketinegt til venstre for NB ønsker vist dette …

  Kommentar by Anonym — 8. april 2020 @ 11:43

 22. Med fare for at traede laverestaaende organismer for naert, vil jeg mene at stodderen er et primitivt kryb. Maaske har jeg ogsaa bare misforstaaet denne stolte muselmaniske haeddersmands motiver og kulturelle baggrund: Fred, omsorg og kaerlighed paa muselmanisk, og formodentligt en del af kvindefrigoerelsen i Pakistan og omegn. I frie nordiske kvinder har meget at laere endnu, og endnu mere at se frem til…

  Kommentar by krassisten — 8. april 2020 @ 11:45

 23. Glem nu ikke hvordan denne retssag giver arbejde til hele det danske retsvæsen.

  Ikke, at forglemme det juridiske nassedyr, af en forsvarer Michael Juul Eriksen, der er blevet millionær på at forsvarer dette paki-SVin, og mange andre!
  Jurister vil gøre alt for penge, om så de lugter af blod.
  HVorfor er jusrister så satans kolde?
  JA, jeg hader Djøfere, de er værre end narkopushere!

  Men, paki-SVinet skal vel rehabiliteres, så han kan blive en god samfundborger. Holdsåkæft hvor Danmark er sygt!

  SIAD. Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR! P.

  Kommentar by Piotr — 8. april 2020 @ 11:59

 24. I civilliserede lande kan man ikke eje kvinder. I islam kan man, for rangerer som kvæg

  Kommentar by BB — 8. april 2020 @ 12:09

 25. Man kan roligt sige, “danske progressive” ikke har gjort hende nogen tjeneste.

  Kommentar by svip — 8. april 2020 @ 12:14

 26. Piotr, korrekt. Han bliver IKKE smidt ud af Danmark, med den begrundelse at han – gennem sin familie – har stærkere bånd til Danmark end Pakistan. At han så har smadret konen fysisk og børnene psykisk, vil ikke være en hindring for de kære humanister med deres store blødende hjerter.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. april 2020 @ 12:26

 27. Jeg har aldrig helt forstået, hvorledes pakistanske familier ender i Danmark. Vi har haft et lovfæstet indvandringsstop siden 1973, men danske love gælder tydeligvis ikke på det område. Når staten ikke overholder egne love, kan man vel næppe tale om demokrati. Eller har nogen en bedre forklaring på demokrati?

  Kommentar by traveler — 8. april 2020 @ 12:35

 28. Hmmmm – hvem er overrasket over denne handling? Nå ja, selv højt uddannede berigere kan, når denne/disse igen har beriget omverdenen med fremskridt, være så “trætte” at disses hjernekapacitet ikke kan følge med. Ham her kan være et sådant tilfælde. Mit gæt er at han ikke straffes med fængsel, men idømmes psykiatrisk behandling, inden længe kan han så igen berige det danske samfund vha. sine mange fine uddannelser, bl. a. mangler det danske sundhedsvæsen læger. Flere gange har man i MSM kunnet erfare at danske patienter, af sådanne højt uddannede læger, er helbredt. Ifølge “dansksindede” politikere har ufattelig mange fra muslimske lande, beriget det danske samfund, senest de mange fra Syrien. Danmark er så beriget at man ønsker 300 fra Pakistan fløjet hertil, hvilket også klart viser at Danmark er i underskud hvad angår højt udannede medborgere.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 8. april 2020 @ 12:49

 29. Løver spiser zebraer….fluer sætter sig på lorte…negere er perverse og mordere. Hvorfor overrasker det stadig nogle i 2020?..

  Kommentar by jrp — 8. april 2020 @ 12:52

 30. # 22.
  Enig, det er et tagselv bord (forsvarsadvokaters salærer) – men alle har krav på en sådan.
  Mig bekendt er de værste af slagsen blevet bremset, heriblandt en fra Sønderjylland, men han var også mere end grov.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 8. april 2020 @ 12:55

 31. Traveller 12:35….. Grunden til at pakistanere, afghanere, somaliere, irakere, tyrkere og syrere osv. er blevet importeret i stor stil, og stadig har fri indrejse, er vel at indvandrings-industrien og de røde partier har set en stor fidus i at skaffe klienter og vælgere til Danmark. Kortsynede korrupte og egoistiske interesser har vejet tungere for radikale og røde kredse end hensynet til det danske folks tryghed, sikkerhed og fremtid. Og demokrati har vi så heller ikke mere, vi har kun et fjernstyret halvvejs-demokrati.

  Kommentar by Bent A — 8. april 2020 @ 13:11

 32. Disse af islams “lystige” svende, er i årevis blevet knuselsket af Det Radikale Venstre, med Zenia Stampe, Mia Allerslev og det snakkende trusse indlæg Sophie Carsten Nielsen i spidsen.
  Mon ikke han bliver tilbudt en holdningdforbedrende samtale med efterfølgende vildmarkstur.
  Gå ind på Den Danske Foreningshjemmeside, lige i øjeblikket er afbilledet 8 billeder af enhver svigersmors drøm, det er samme svinagtige typer som den pakistanske halvabe.
  Og sådan nogle inviterer vi til Danmark, man græmmes.

  Kommentar by der Adler — 8. april 2020 @ 13:15

 33. Ingen tvivl om han får en dansk kæreste i fængslet..

  Kommentar by Martin — 8. april 2020 @ 13:17

 34. Mere muslimsk, ekstremt voldelig kulturberigelse med dødens udgang. Denne gang fra Køge.

  Midt- og Vestsjællands politi oplyser tirsdag aften, at den efterlyste 21-årige muslim Mohamad Youssef Khalil har meldt sig selv i forbindelse med knivdrabet på en 31-årig muslim mandag aften i et boligområde i Køge.

  – Den 21-årige muslim Mohamad Youssef Khalil blev anholdt lige omkring klokken 22, siger vagtchef Arne Aabech.

  Den 31-årig muslim blev bragt til Rigshospitalets Traumeafdeling efter overfaldet, men muslimens liv stod ikke til at redde. Politiet havde, udover at efterlyse den 21-årige mand som mistænkt i drabssagen, også efterlyst hans bil, en hvid Audi A5 Sportback.

  Den er ligeledes i politiets varetægt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. april 2020 @ 13:30

 35. Med nuværende totalitære lovgivning eller suspendering er han vel allerede smidt ud af landet….tilbage til bystaten med konsekvens!

  Kommentar by Moth — 8. april 2020 @ 13:41

 36. Tak til Kim Møller for at gribe min rystende artikel om Kamran Khan i den anden tråd herinde og opløfte den til selvstændig artikel og tråd.

  Nogle gange er jeg chokeret over, hvor laissez faire mange debattører herinde tager mine afsløringer af perkernes vold og manddrab, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. april 2020 @ 13:47

 37. Hvordan dette har kunne foregå i et land som Danmark gennem længere tid bør ride ALLE ansvarlige øvrighedspersoner som en mare.

  Kommentar by PerP — 8. april 2020 @ 13:57

 38. For 30-40 år siden var man blevet chokeret og overrasket. Det eneste der overrasker er, at muhammedaneren ikke parterede liget og puttede det i en kuffert.

  Kommentar by M.P. — 8. april 2020 @ 14:01

 39. M.P. — 8. april 2020 @ 14:01
  …vel fordi deres forbillede og profet ikke kendte til størrelsen en kuffert dengang i barbarernes glansperiode, hvor det ellers gik lystigt for sig med at aflive dem, der ikke makkede ret.

  Kommentar by traveler — 8. april 2020 @ 14:28

 40. Det er det, jeg altid har sagt:

  De mænd fra midtsjælland, de er altså ikke til at stole på. Gift dig aldrig med sådan een!
  Tag hellere en ægte muhamedaner, der er fyldt med Allahs godhed.

  Kommentar by Bastardo — 8. april 2020 @ 14:33

 41. Han er lige så grim som de pakistanske børnemishandlere i England.

  aftenposten.no skriver at masser af coronatilfælde i Stockholm stammer fra byens ghettoer.

  Det er nye tider når medier skriver åbent om kultur og etnicitet i den slags sager

  Kommentar by k.m. — 8. april 2020 @ 14:51

 42. Kommentar by Bastardo — 8. april 2020 @ 14:33.

  Jeps, og jo længere nede på halsen ørerne er anbragt, jo større er chancen for at kvinden har scoret sig en rigtig muslimsk vinder.

  Kommentar by Kimski — 8. april 2020 @ 15:03

 43. Ligegyldig historie. At pakistanere vælger at tæske og dræbe hinanden, rager ikke os en høstblomst. Det er ikke vores problem.

  Kommentar by KafirHarbi — 8. april 2020 @ 16:02

 44. Grænsen er snart nået for de lorte muhamedanere.

  Jeg har hørt ordet: Radbrækkes.
  Kunne det have noget med albuer og knæ at gøre. ?
  Jeg er hverken Læge eller Bøddel. ☺

  Kommentar by Charles — 8. april 2020 @ 16:54

 45. >traveler 14.28

  Ja, på profetens tid var hun blevet proppet i en sadeltaske til en kamel ;-)

  Kommentar by M.P. — 8. april 2020 @ 17:11

 46. Kommentar by Charles — 8. april 2020 @ 16:54

  Lækkerier. Enhver herboende muhamedaner får valget mellem at rejse hjem til Muhamedanien og betale enhver krone, han har fået af Kongeriget Danmark, tilbage eller blive udsat for radbrækning.

  Radbrækning er en gammel henrettelsesmetode. Radbrækning brugtes efter Danske Lov i forbindelse med de groveste forbrydelser.

  Den dømte fik fastspændt på skafottet knust sine knogler med en kølle eller et vognhjul. (Ordet er afledt af tysk “Rad” – “hjul”) Den dømte kunne blive radbrækket “fra neden” eller “fra oven”. At blive “radbrækket fra neden” var den værste straf; bøddelen knuste tæer, ankler, skinneben, lårben etc., indtil han nåede til nakken. At blive “radbrækket fra oven” betød, at bøddelen med det første slag knuste nakkehvirvlerne på den dømte og først derefter knuste brystkasse, lårben, skinneben etc.

  Radbrækingen blev normalt fulgt af at kroppen flettedes på et hjul, som blev sat på en stage (hjul og stejle), der fik lov til at stå på galgebakken indtil alle knoglerne var faldet ned.

  Straffen er sandsynligvis ikke brugt i kongeriget Danmark efter omkring 1700, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. april 2020 @ 17:17

 47. Er det ikke på tide at lægge den naive tro på at udlændinge automatisk vil os det godt, på hylden? En tro der er kommet til udtryk i det ret dumme slagord om at “en fremmed er en ven du endnu ikke har mødt”.

  Europæere kan vel som regel stole på europæere. Selv har jeg og bekendte mødt fantastisk flinke og hjælpsomme folk i Frankrig, Spanien, Italien, Sverige og Holland mv. Men kan vi stole på arabere, afrikanere, sigøjnere og kinesere? Det sidste er tvivlsomt iflg. den korte som beretter om hvordan kæmpestore mængder af medicinsk udstyr fra Kina har måttet kasseres som ubrugeligt ragelse.

  Kommentar by Bent A — 8. april 2020 @ 17:24

 48. Er det muslimer? Er Brønshøj ikke muslimsk område?

  En 22-årig muslim har onsdag mistet livet efter et skyderi ved Åfløjen i Brønshøj.

  Det oplyser Københavns Politi.

  Politiet modtog onsdag anmeldelse om et skyderi klokken 13.55. Her var flere skud blevet affyret, og i den forbindelse blev den 22-årige muslim ramt. Muslimen afgik siden ved døden.

  —Vi formoder, at skyderiet er en del af en verserende muslimske konflikt, men efterforsker som altid bredt og udelukker ikke noget, siger fungerende politiinspektør Mads Helios i en pressemeddelelse.

  Politiet udelukker ikke, at der er en sammenhæng mellem skyderiet og en muslimsk bilafbrænding ud for Klausdalsbrovej 308 i Herlev, der skete umiddelbart efter skyderiet.

  Skyderiet har fundet sted i et muslimsk kvarter, som politiet i forvejen har vurderet til at være særligt udsat for blodige muslimske handlinger i det fri.

  4. april indførte Københavns Politi visitationszoner i muslimske Husum, på muslimske Nørrebro og Frederiksberg efter tre muslimske skudepisoder og en forsætlig muslimsk påkørsel.

  Københavns Politi opfordrer vidner, der har været i området ved Åfløjen og ved Klausdalsbrovej 308 til at kontakte politiet på 114.

  Det er uanset, om man har set eller hørt noget i timerne op til det muslimske skyderi eller umiddelbart efter, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. april 2020 @ 17:28

 49. Jeg erindrer følgende kommentar fra tidligere statsminister Poul Schlüter: Da vi, han mente regeringen, i 1983 og senere Palæstinenserloven, fik gennemført disse, regnede vi ikke med at det blive blive så slemt. Desværre, og heldigvis for det, straffer man her til lands, ikke med tilbagevirkende kraft, nå ja, det er dog set lige efter den såkaldte befrielse. Gjorde man det, kunne man vel se flere buret inde i de allerede lukkede fængsler. Nå ja, så kunne “danske” politikere og berigerne lege med hinanden,. give hinanden kys og kram, ganske som kramme Charlotte, ham politidimsen der under den seneste folkevandring legede et med barn samt ham fra moralpolisen der truede en dansk mand der stilfærdigt overværede en demonstration. FØJ for pokker, gælder alle 3.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 8. april 2020 @ 17:32

 50. Charles, nej. Tænk på ordet rygrad.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. april 2020 @ 17:46

 51. Hvad om skrigeskinken Mette F. bekymrede sig lidt mere om den evige korankrise fremfor coronakrisen, den første er på sigt (og allerede) langt mere farlig. Og ang. straf til idioten her; kværk ham.

  Kommentar by LarsB — 8. april 2020 @ 17:55

 52. Han sørger blot for kællingen følger Mettes råd om at blive hjemme

  Kommentar by redneck — 8. april 2020 @ 17:58

 53. Der er en artikel på snaphanen om svenske kvinder som er blevet myrdet af kulturberigere.

  https://snaphanen.dk/2020/04/08/at-elske-sverige-er-en-svaer-kaerlighed/

  Kommentar by Zenobia — 8. april 2020 @ 18:57

 54. Som Gregers Dirkink Holmfeldt engang sagde. *Jeg synes vi skal labbe al deres kultur i os* Der er da ikke noget saa eksotisk,som en pakistaner. Lad os se at faa nogle flere af dem til Danmark. Det er vel noget mullah Oestergaard og porno Mette snildt kan hjaelpe os med.

  Kommentar by Nielsen — 8. april 2020 @ 20:17

 55. Sikke et svin, send ham til Texas

  Kommentar by Tor — 8. april 2020 @ 20:29

 56. Hvorfor er der ingen, der diskuterer perkerdrabet på den 22-årige muslim i Brønshøj tidligere i dag; er det allerede blevet accepteret som ny hverdag i Danmark? Sådan er det bare? Vi kan alligevel ikke gøre noget ved det?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. april 2020 @ 20:37

 57. At 53:
  Så længe muhamedaner dræber muhamedaner, skal vi da bare være glade.

  Problemet er at samfundet spilder penge på at efterforske, rejse tiltale, dømme og fængselsopbevare afskummet.

  Kommentar by Bastardo — 8. april 2020 @ 20:54

 58. En muslimsk mand med overfaldsideologien brusende i blodet. Hun er intet værd og hendes liv er, hvad hans for godtbefindende nådigst skænker det. Her, igen, bank fra morgen til aften med døden til følge.
  Standard iSlam, mine herrer og især damer.

  OT.
  Du skal skrive Den kinesiske syge på dødsattesten, selv om din patient led af lungebetændelse.
  https://twitter.com/chrisbergPOVNOW/status/1247680994821509121

  Kommentar by Iznogut — 8. april 2020 @ 21:02

 59. Vold i hjemmene “eksploderer” under lockdown. Man siger ikke i hvilke, men det er nok perkere, hvis lunte er ekstra kort nu hvor mændene ikke kan komme på vandpibecafé og i moskeen

  Kommentar by k. m. — 8. april 2020 @ 21:08

 60. De skal ud hver og en, hader at se de mellemøstlige mænd vandre rundt her i byen.

  Kommentar by IES — 8. april 2020 @ 21:58

 61. @59 k. m.
  Ja, eller få besøg af den lokale escort pige.

  Kommentar by Piphans — 8. april 2020 @ 22:23

 62. Stort set alt er lukket pga. corona, men dommerstanden og fandens medløbende advokater har ikke grund til at klage, over udeblevne indtægter.
  -alt i mens virkelig dygtige, efterspurgte og højt faglige udefra snart kan læse om Danmark:

  Landet hvis domstole er fyldt til randen, med sager om ægteskabs-mord, altanpiger, barnemordere, voldtægtsforbrydere og personfarlige overfalds-krigere fra gader og pladser.

  Det har venstrefløjen, RV+ og underbetalende virksomheds-ejere OGSÅ overset, i deres higen efter penge/profit!

  …………

  Min mening til domsafsigelse:
  Hæng dem op på torvets byggekran, i Randersreb mellem nosser og krog, og lad dem ikke fri, uden behørig dødsattest!
  Vi skal jo huske, at det for inden, stod dem frit for, at forlade landet!!!
  – hjem til, hvor sligt er norm!

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. april 2020 @ 22:32

 63. Danmark hærges nu af både store og små parasitter. Hvad de sidste angår er det nu afsløret af virkelige epidemi- og pandemi-eksperter, at regeringens begyndende “oplukning” rammer langt ved siden af skiven. Brostrøm aner åbenbart ikke hvad han taler om. Men han er jo heller ikke epidemiolog, men gynækolog. Kort fortalt er planen om at starte oplukningen med små børn risikabel og uden mening. Det er alt for tidligt at lukke op, for antallet af smittede er i top, og det skal først i bund. Hjemmekarantæne dur ikke. Beredskabet er slet ikke klar endnu. Der skal satses meget mere på smitteopsporing. Der skal tages ved lære af Norge, Sydkorea, Tyskland, Taiwan og Singapore. Gynækologen skal udskiftes med en professor med speciale i virus-sygdomme. Altsammen iflg. flere sagkyndige, bl.a. forskeren Kristian G. Andersen, institutleder i Californien.

  Mette F og Heunicke bør genoverveje planen om oplukning pr. 15. april. Den risikerer at blive årsag til ny stor smittespredning og mange dødsfald.

  Kommentar by Bent A — 8. april 2020 @ 23:11

 64. Mere til
  Bent A — 8. april 2020 @ 23:11:

  https://nyheder.tv2.dk/2020-04-08-danmark-sender-hjaelp-til-italien

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. april 2020 @ 23:44

 65. Affald, dom, fængsel, ud inkl. familie!!!

  Kommentar by Jane — 9. april 2020 @ 00:10

 66. #61 Piphans, jeg har ellers hørt, at de såkaldte “glædespiger” ikke tager muhammed som kunde, netop pga. muhammeds vanvittige opførsel. Måske nogle af de sørgelige junkier gør…

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. april 2020 @ 01:42

 67. Hvem i himmelens navn har dog sørget for at sådan et udyr, har fået lov til at bo i Danmark? Han kaldte hende sprogets værste gloser, mens han på brutal vis slog hende ihjel! Han er ikke engang værdig til at tale det danske sprog!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. april 2020 @ 03:40

 68. # 10 Zenobia
  “Hvis I har kendskab til eller oplever en muslima som er i en lignende situation vil I ikke være venlig at diskret give hende kontaktinformationerne til et kvindekrise center eller evt. selv kontakte dem.”

  NEJ !! De skal ikke på center for mellemøstlige anliggeneder, og også der være en belastning for de danske skatteslaver.
  Det er flintrende ligegyldigt om de er store eller små, af han eller hunkøn, de skal UD NU !!

  Kommentar by Danskeren — 9. april 2020 @ 06:39

 69. # 52 redneck
  Bingo. DEN reddede min dag.

  Kommentar by Danskeren — 9. april 2020 @ 06:43

 70. Har selv boet i et muhammedanerkvarter, hvor alle i opgangen kom fra Mellemøsten.

  Det var ikke usædvanligt at der blev råbt og skreget når konerne fik tæsk mens de skreg og tryglede om tilgivelse.

  Islam gør sindet sygt.

  Kommentar by NulTolerance — 9. april 2020 @ 06:56

 71. Ad #67.

  Krisecentre er for alle kvinder uanset etnicitet.

  At hjælpe et andet menneske i nød er en menneske til menneske ting.
  Som at smide en redningskrans ud til en der er ved at drukne.
  Det kunne vil alle godt tænke os skete hvis vi var ved at drukne.

  Hvis muselmanden “kun” havde invalideret sin kone før han blev stoppet. Så kunne han været blevet udvist, Nu skal de hårdtprøvede skattebetalere finansiere retssagen i 2 instanser + et langt fængselsophold og efterfølgende rehabilitering af voldsmorderen.
  Muhamedaneren kan nu ikke udvises pga. hans 3 børn som sikkert hader ham og ønsker ham hen hvor peberet gro.

  Jeg tror det havde været bedre for alle parter ikke mindst skattebetalerne hvis konen var kommet på krisecenter.

  Kommentar by Zenobia — 9. april 2020 @ 07:18

 72. Hvis konen kun havde invalideret konen, var han ikke blevet udvist. Hvis hun var kommet på krisecenter, skulle hun være blevet der i årevis for at være i sikkerhed. Hvis hun var blevet “udskrevet”, ville hun ikke være i sikkerhed nogen steder, fordi muslimerne/islamisterne ville sladre til hinanden om hvor hun opholdt sig. Sådan som det skete da en ung pige blev skudt af sin egen bror da hun var på vej ind på en banegård. Fordi hendes far syntes at hun havde valgt sig en forkert kæreste.

  Problemet med islam lader sig ikke løse, undtagen gennem udvisninger, grænsekontrol og repatriering. Og det er der ikke politisk vilje til. Derfor er det tvivlsomt om Danmark stadig er Danmark om ti år. Det danske folk kan ende med at miste ALT.

  Kommentar by Bent A — 9. april 2020 @ 07:54

 73. Rettelse: Hvis manden kun havde invalideret konen, var han ikke……

  Kommentar by Bent A — 9. april 2020 @ 07:56

 74. Enig med Zenobia, menneskelighed overfor andre et fundamentalt princip. Man kan sagtens både være et empatisk og et nationalsindet menneske. Det har ikke noget at gøre med at slække på sine holdninger at hjælpe ofre. Øvelsen går ikke ud på at lade lidelse og had sprede sig, men på totalstop for indvandring og udvisning af de kriminelle muslimer.

  Kommentar by Zatopek — 9. april 2020 @ 07:59

 75. Sådan som det skete da en ung pige blev skudt af sin egen bror da hun var på vej ind på en banegård. Fordi hendes far syntes at hun havde valgt sig en forkert kæreste.

  Kommentar by Bent A — 9. april 2020 @ 07:54

  Familiens muslimske, koranbaserede, såkaldte ære ligger i fissen på datteren.

  Denne—og adgangen til denne—bestemmes og håndhæves af familiens medlemmer, især faren og brødrene, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. april 2020 @ 08:24

 76. Islam forstærker og retfærdiggør kvindeundertrykkelse og vold imod kvinder. Hvorfor i (al hede helvede) lefles der stadig for den religion, som er en negation til friheden og demokratiet? Vi kan da ikke være bekendt eller i det hele taget mene den religion ikke skal udryddes når vi sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af den (Det har absolut min dybeste foragt overhovedet). Islam er og bliver en -en usekulær diktatorreligion- . Må tiden vise at alle de kvinder der blev myrdet i dens navn ikke blev det forgæves i forhold til Islams udryddelse. Må fejhedsdiplomatiet forsvinde til fordel til aggressiv bekæmpelse af den religion. Både psykisk socialt og om nødvendigt med magt. Jeg tænker her på Den Rumænske Nationalsang tekstmæssigt kunne være en inspiration. Østeuropærende ved hvad det vil sige historisk at være undertrykt af Islams fordummende ondskabsfulde åg. Derfor opfordre jeg til at støtte SIAD og andre græsrødder der gør hvad de kan for at bekæmpe denne ondskabsfulde religion. (Aldrig mere 9 april) God påske. mvh Michael Unna.

  Kommentar by Michael Unna — 9. april 2020 @ 08:37

 77. @Zenobia & Zatopek.

  Jeg håber at i begge, midt i jeres ‘gutmensch’ mentalitet, har med i overvejelserne, at havde orken været i gang med at gøre det mod jer to, i stedet for konen, så ville hun med 100% sikkerhed have stået og heppet på sidelinjen.
  Jeg er for så vidt enig med jer i, at et totalstop for indvandring og udvisning af de kriminelle muslimer er det mest ønskværdige, men da et stort og selvmorderisk segment af den danske befolkning og politikerne umuliggør dette, så har jeg intet som helst problem med at de slår hinanden ihjel.
  Og gerne i et meget større omfang end det er tilfældet p.t., fordi det yderligere understreger hvor umuligt det er at leve sammen med dem, for det store danske vælgerflertal.
  Selv uden etniske danskeres tilstedeværelse, ville vold-, mord- og voldtægtsstatistikkerne jo stort set stadig være uændrede, for de KAN og VIL ikke integreres.

  Så enten smider vi dem ud, eller også lader vi dem gå til via den tro, de har skabt for sig selv. Der er heller ingen gyldne middelveje i koranen, når det kommer til os etniske, kristne danskere.
  At tro andet er en dødsensfarlig vildfarelse.

  Kommentar by Kimski — 9. april 2020 @ 08:41

 78. @76 Kimski
  Du har intet belæg for din påstand om at hun ville have heppet på sidelininien. Størstedelen af muslimerne er fredelige mennesker, og du kendte hende ikke.
  Når man møder et offer, skal man hjælpe og stoppe mishandlingen. Du argumenterer for at behandle hende værre end et dyr.

  Kommentar by Zatopek — 9. april 2020 @ 09:14

 79. Kommentar by Zatopek — 9. april 2020 @ 09:14.

  Nej, jeg kan bare ikke se hvordan det på nogen måde kan blive dit og mit ansvar. Vi skylder ikke de her mennesker en skid, som ikke for længst er blevet betalt til fulde, og hvad har vi fået ud af det til gengæld?

  Et shithole af et land, hvor unge og børn slås ned på gaden, hvor kvinder voldtages eller smides ud fra altaner, og hvor ældre mennesker myrdes for deres pension.

  Hvornår er det nok, og på tide at stoppe med at behandle dyr som mennesker, når der ikke er noget belæg for det, og det heller ikke værdsættes?

  Du er selvfølgelig velkommen til at lege humanist midt i alt dette, lige så meget du lyster, men jeg har altså tænkt mig at overleve på trods af disse udefrakommende faktorer, jeg ufrivilligt er blevet påført gennem andres vanvid.

  Kommentar by Kimski — 9. april 2020 @ 09:44

 80. @65 Hr. Snusk
  Jamen det har du faktisk lidt ret i, men det komme dels an på chaufføren, men også på hvor sulten glædes pigen er, hvis du forstår hvad jeg mener.

  Bortset fra det, så har pakistanere siddet på heroinen i Mohammedanmark i de sidste 20-30 år, og oven i det så er der den pakistanske taxi mafia som har pulet os dumskere i skatter og afgifter i de sidste 20-30 år.
  Og så skal vi jo heller ikke glemme de pakistanske svindler kiosker som har snydt og svindlet i årtier uden en eneste Mohammedansk offentlig myndighed har gjort noget som helst ved det ud over at chikanere os danskere.
  Det er fandeme ikke mærkeligt at den pakistanske psykopat so til britta nielsen har haft kronede dage med vores skattekroner.

  Kommentar by Piphans — 9. april 2020 @ 10:16

 81. Hun havnede i en kørestol pga. volden. Hvis det betyder at hun har været på skadestuen/indlagt, så har sundhedspersonalet 99% sikkert oplyst hende om kvindekrisecentre.

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. april 2020 @ 10:24

 82. Flere på vej “hjem” til Danmark…

  “Strandede “danskere” på vej hjem
  Tre fly med strandede nordiske statsborgere er omsider på vej hjem fra Pakistan

  Et fly fra Pakistan med strandede danskere om bord er landet i Kastrup Lufthavn onsdag eftermiddag.

  Præcis hvor mange danske statsborgere, der var ombord på flyet, kan Udenrigsministeriet dog ikke sige med sikkerhed.

  Vi kan videre bekræfte, at der i samarbejde mellem de nordiske lande og lokale myndigheder er planlagt to yderligere kommercielle flyvninger fra Islamabad til Oslo og København med afgang henholdsvis 9. og 10. april.”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 9. april 2020 @ 10:45

 83. 56. NotariusUmulius
  “” Hvorfor er der ingen, der diskuterer perkerdrabet på den 22-årige muslim i Brønshøj tidligere i dag;

  Den 22 årige var Muslim, Problemet er løst.
  Derfor diskuteres det jo ikke.

  Kommentar by Charles — 9. april 2020 @ 11:01

 84. Hvis der er noget jeg ikke kan udstå så er det forblindende fremmedhad.

  Det er ret tydeligt hvor jeg står i udlændingepolitikken.

  Jeg ønsker at langt størstedelen af de fremmede rejser hjem.
  Men jeg vil ikke synke ned på det plan hvor jeg pr. default hader et andet menneske blot fordi det etnisk og kulturelt er anderledes.

  Mange muhamedanere hader os og jeg har oplevet deres had på egen krop. Men jeg hader dem ikke tilbage af den grund.

  Had er syre indeni det æder alt godt op der er indeni et menneske.
  Men det gør også haderen blind for alle andre perspektiver end hadet.

  Det som der sker i samfundet nu er større end tabet af Skånelandene og tabet af Slesvig-Holsten tilsammen.

  Det er en eksistentiel kamp for overlevelse som nation og det er ikke en kamp vi har råd til at tabe for hvis vi gør det så er Danmark og det danske sindelag og kultur udslettet for evigt.

  Men hvis vi synker ned på det hadske plan hvor mange muhamedanere befinder sig på så er vi ikke bedre end dem.

  De har skabt lortelande vi har skabt et af de bedste lande i verden. Multikulturen er et fejlslagen social eksperiment som nu skal afsluttes for at vores nation og samfundsstruktur kan overleve på lang sigt.

  Men det skal gøres på en anstændig, ordentlig og medmenneskelig måde uden fremmedhad og hvad der følger i kølvandet på det fremmedhad.

  Kommentar by Zenobia — 9. april 2020 @ 11:12

 85. Dansk politik gennem 40 år har skabt parallelsamfund af en kaliber, som man ikke forstår, og som man dumstædigt stadig tror, at man kan forandre med undervisning, gode råd, integrationsprojekter og socialhjælp. Dette bare med til at gøre ondet værre i mange tilfælde. Der kommer bare flere og flere af deres egne ind i politi, retsvæsen, sundhedsvæsen og kommunal sagsbehandling efterhånden som budgetterne febrilsk hæves for at hjælpe “svage og udsatte”

  Det er en meget voldsom mishandling med døden til følge. Men hvor boede de, hvem kendte dem? Hvordan kunne flere måneders mishandling gå upåagtet hen? I de fleste indvandrermiljøer er staten og politiet en fjende. De følger deres egne love, og kun når det går rigtig galt, får vi indblik i det.

  De vil kun have respekt for en stat, der overtrumfer deres eget voldsniveau.

  Kommentar by Uno — 9. april 2020 @ 11:21

 86. #80 Snusk. Du har sikkert ret. Hun valgte måske at tage hjem af hensyn til sine børn, men burde have taget opgøret og børnene var så blevet fjernet fra voldspsykopaten. Hun kendte nok ikke sine rettigheder/muligheder og frygtede måske det værste for børnene, men sundhedspersonalet burde have insisteret. Det er en grum og trist historie.

  Kommentar by Zatopek — 9. april 2020 @ 11:32

 87. Men det skal gøres på en anstændig, ordentlig og medmenneskelig måde uden fremmedhad og hvad der følger i kølvandet på det fremmedhad.

  Kommentar by Zenobia — 9. april 2020 @ 11:12

  I de fleste indvandrermiljøer er staten og politiet en fjende. De følger deres egne love, og kun når det går rigtig galt, får vi indblik i det.

  De vil kun have respekt for en stat, der overtrumfer deres eget voldsniveau.

  Kommentar by Uno — 9. april 2020 @ 11:21

  So which one is it?

  anstændig, ordentlig og medmenneskelig måde

  eller

  overtrumfer deres eget voldsniveau

  FOR UD UD UUUUUUUUUUUUUUUD AF DANMARK SKAL MUSLIMERNE, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. april 2020 @ 12:00

 88. Hvorfor fanden har vi i det hele taget de pakistanske svindlere og samfundsnassere i vores land?

  Kommentar by Piphans — 9. april 2020 @ 12:01

 89. Kommentar by Zenobia — 9. april 2020 @ 11:12.

  Det er lidt sjovt, at man ikke kan have en diskussion om det her emne, uden at venstrefløjens pose med billige tricks øjeblikkeligt hives frem, og man skal have skudt i skoene, at man er fremmedhader, nazist, racist, og alle de andre nu totalt virkningsløse anklager man kan diske op med, for at lukke munden på den man er uenig med.
  Meget sjovt, men også lidt patetisk, faktisk.

  Bare lige for at få det på det rene: Mit “had” stikker ikke dybere, end at jeg ville føle det på nogenlunde samme niveau, som hvis jeg trådte i en hundelort. Selvfølgelig ville jeg “hade” at få skidtet på skoene, men derfor har jeg ikke tænkt mig at få hunden aflivet. Den handler bare som naturen dikterer den, og kendte du bare en lille smule til de mentale langtidsfølger af systematisk, kulturel indavl, som pakistanere har verdensrekorden i, så ville du også forstå hvor præcis min analogi er.

  Jeg har knap 10 års erfaring i at arbejde med muslimer i deres egne lande, fra midt-80’erne og frem, som har bibragt mig et indgående kendskab til både deres sprog, mentalitet og kulturelle normer.
  Hvis du synes jeg er en “fremmedhader”, så er der en seriøs overraskelse på vej i din retning, det kan du roligt regne med.

  Der findes ikke “moderate” muslimer, for der eksisterer ikke en moderat version af koranen. Når helvede bryder løs, følger de ALLE trop i slagteriet, for ellers bliver de slået ihjel af deres egne. De har simpelthen ikke noget valg, og koranen har belejligt givet dem udtrykket ‘inshallah’, til at kunne fralægge sig ansvaret for deres handlinger med af samme grund.
  Så enkelt er det faktisk, og jeg kan kun beklage, at du ikke kan genkende en fjende af vestlig civilisation, og dermed dig og alt hvad du står for, selvom vedkommende befinder sig lige foran dig.

  “Anstændigt, ordentligt og medmenneskeligt” lyder meget smukt og prisværdigt, det hjælper bare ikke en hujende fis, når nogen prøver på at slå dig ihjel, det kan du godt forstå, ikke?

  Og hvad sker der i øvrigt med de etniske danskeres menneskerettigheder, midt i alt det “anstændige, ordentlige og medmenneskelige”, når vi er de eneste der føler sig forpligtigede til at overholde de regler??
  Svaret er ret indlysende præsenteret for os i nyhederne hver eneste dag, synes du ikke?

  Udtrykket “You adapt or you die” gælder præcist ligeså meget nu, som det har gjort i resten af menneskehedens historie.

  Kommentar by Kimski — 9. april 2020 @ 12:22

 90. DR sammenligner virus-invasionen med den tyske invasion 1940. Den arabiske, afrikanske og islamiske invasion nævnes selvfølgelig ikke.

  Der tales om at corona kan komme til at ramme økonomien og erhvervslivet meget hårdt, værre end krisen i 2008-10. Det nævnes ikke at den sociale velfærd risikerer et brat fald. Det påstås at bekæmpelse af co2, (en naturlig og livsvigtig del af atmosfæren) kan være med til at genrejse økonomien. Realiteten er at det vil være spild af mange, mange milliarder kr. at gå efter målet minus 70%. Og Marokko-trataten nævnes aldrig.

  Det er en kendsgerning at beslutningen om at sende småbørn tilbage til vuggestuerne, børnehaverne og skolerne om en uges tid er lægefagligt usaglig, helt forkert og hasardspil med folkesundheden. (se kl. 23.11 ovenfor)

  I det hele taget ignorerer både MSM og Chrborg en lang række faktorer og trusler som risikerer at tilføje Danmark en byge af hårde slag, der kan ende i knock-out, så vi kommer til at ligge ned ved siden af Sverige.

  Kommentar by Bent A — 9. april 2020 @ 12:24

 91. “Men hvis vi synker ned på det hadske plan hvor mange muhamedanere befinder sig på så er vi ikke bedre end dem.”

  Men kan vi vinde kampen uden at hade dem? Hvorfor bekæmpe deres tilstedeværelse, hvis ikke vi hader dem?

  Hvis en voldelig galning bliver ved med at angribe dig, og du kun skubber galningen væk, så han kan blive ved med at angribe, så vil det før eller siden lykkes ham at få ram på dig. Især hvis han vokser lidt mellem hvert angreb. Det er galningen der fremtvinger den voldelige situation, og dermed bliver du selv tvunget til at være voldelig, for at stoppe galningen. Skal galningen stoppes permanent, så skal han dø.

  Islam er den galning, som angriber Danmark, og som bliver ved med at vokse sig større og større. På et tidspunkt så er det for sent at gøre noget.

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. april 2020 @ 12:28

 92. Det påstås fra de rødes side at had altid er noget negativt. Men er det nu rigtigt? Er det ikke en ganske naturlig følelse under visse omstændigheder? Og er det ikke fuldt berettiget at hade pervers børnemishandling, sadistisk ondskab og blodig uretfærdighed? Hvis folke- og massemordere som Hitler, Stalin og Pol Pot var kommet for retten, ville det så ikke have været passende hvis de havde fået en dom der ligesom udmøntede hadet mod dem? Kommunisterne opfører sig selv hadefuldt, voldeligt og morderisk mod uskyldige og fredelige mennesker, samtidig med at de præker om at man skal være human, næstekærlig, tilgivende og gavmild overfor alle, og især overfor voldelige kulturfremmede som invaderer og besætter ens land.

  Humanisme kan blive så “human” at den bliver til ondskab og dumhed.

  Kommentar by Bent A — 9. april 2020 @ 13:55

 93. Jeg har ikke kaldt nogen bestemt person fremmedhader.

  Jeg har udtalt mig generelt om det skadelige ved fremmedhad og det er muligt at vare patriot og gå indfor hjemsendelser uden at hade de fremmede.

  Fru Khan som blev slået ihjel og hendes børn har jeg ondt af.

  Umenneskeliggørelsen af hende som blev diskuteret herinde ser jeg som unødvendigt fremmedhad det er min pointe.

  Kommentar by Zenobia — 9. april 2020 @ 14:51

 94. Der er kun én vej frem og det er at eliminere islam. Det kan kun gøres ved at sende muslimer ud af landet. Glistrup viste vejen i ’73 -Paludan gør det i dag. Men humanisterne mener at størstedelen af muslimerne er fredelige mennesker,så der skal mange mange flere danske ofre til,før nogen gør noget ved problemet.

  Kommentar by Nielsen — 9. april 2020 @ 15:06

 95. Zenobia, måske ikke had men ligegyldighed. På samme måde som at jeg er ret ligeglad med sultne negerbørn. Der er grænser for, hvor meget jeg kan rumme, og der er andre mennesker, som jeg hellere vil give plads i mit hjerte.

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. april 2020 @ 15:15

 96. Domstolene har for en gang skyld været hurtige og lukket alt ned. For fuld løn og de sidder IKKE tæt i en retssal. Svineri. De forstår att sidde på hænderne – som sædvanligt.

  Læs også newspeek.info

  Kommentar by H. Nielsen — 9. april 2020 @ 15:23

 97. # 70 Zenobia
  “Krisecentre er for alle kvinder uanset etnicitet.”
  Jeg kender rent faktisk en som arbejder på et krisecenter. Perkerne og negrene er MASSIVT overrepræsenteret.
  “At hjælpe et andet menneske i nød er en menneske til menneske ting.”
  Det er helt rigtigt. Hvis du synes at en perker er i nød , så hjælp SELV !! Du skal ikke tørre regningen af på de andre skatteslaver.
  “Nu skal de hårdtprøvede skattebetalere finansiere retssagen i 2 instanser” Det skal de kun fordi vi tillader barbarene at blive her i landet. Din præmis er helt forkert, du bliver ved med at spille vores fjenders spil. Jeg gentager : det er bedøvende ligegyldigt om de er store eller små, han eller hunkøn, de skal UD, som i UD !!
  Hvis han ikke havde slået sin kone ihjel havde hun stadig kunnet producere små orker som på bare lidt længere sigt ville have være en MEGET større belastning end han er nu.

  Kommentar by Danskeren — 9. april 2020 @ 15:32

 98. # 83 Zenobia.
  “Men hvis vi synker ned på det hadske plan hvor mange muhamedanere befinder sig på så er vi ikke bedre end dem.”
  Du taler typisk kvindesnak = det rene og skære nonsens.
  Det du siger er at : under ww2 skulle de allieres de have nægtet at bruge ALLE midler for at knuse fjenden.
  Du har helt åbenlyst ikke fattet hvad feks. stålsathed betyder.
  Vores fjende bruger ALLE midler, og de er dygtige til det, og du hopper på den.

  Kommentar by Danskeren — 9. april 2020 @ 15:43

 99. # Humanisme kan blive så “human” at den bliver til ondskab og dumhed.”
  Helt enig.

  Kommentar by Danskeren — 9. april 2020 @ 15:44

 100. Hvis man abonnerer på en tro, der foreskriver, at jeg skal slås ihjel, har man selvvalgt diskvalificeret sig til min medmenneskelighed. Dem, der ikke forstår det, er uden for pædagogisk rækkevidde.

  Kommentar by Lider af danskhed — 9. april 2020 @ 15:45

 101. Det er perkerkællingerne der er helt fremme i skoen, når det gælder om social kontrol af deres medsøstre.

  Kommentar by Træt — 9. april 2020 @ 15:50

 102. 83. Zenobia

  Hvis der er noget jeg ikke kan udstå så er det forblindende fremmedhad.
  Det er ret tydeligt hvor jeg står i udlændingepolitikken.
  Jeg kan ikke udstå de politisk korrekt Tumper og Pædo Islam. Jeg kan heller ikke udstå de troende muslimer, samt disse der ikke vil Danmark og bare fiser rundt og voldtager i et væk og myrder løs. For mig vil jeg hellere end gerne være bøddel, altså den Kutteklædte med øksen og meget meget andet.

  Ja det skinner ret tydelig igennem hvor du står i udlændingepolitikken..

  Jeg føler, at du er lige glad med hvad det skete i Marokko (Luisa Vestager og Maren Uland in mente) disse to unge kvinder, blev tvunget til at tage afsked med denne verden på Islamisk manér, Men de skulle da lige voldtages først.

  Muslimer kan og vil ikke Danmark, Islam forbyder dem det. Godhed er gift for Landet i den henseende.
  For på denne fremmedvenlighed bliver tabet meget større end tabet af bare Skåne, Halland og Blikinge.

  I dette tilfælde er fremmedvenlighed landsskadelig, hvilket kan ses næsten alle steder i Danmark, (Ghettoer og NO-GO zoner, og muslimske parallel samfund). Der er KUN een vej. (Der er tid til Storskrald.)

  Det sidste her har du nogenlunde ret i.
  De har skabt deres lortelande vi har skabt et af de bedste lande i verden, ved at sætte tæring efter næring.

  Multikulturen er et fejlslagen og uansvarlig indvandringspolitik, som nu skal afsluttes, jo før des bedre. Vores nation og det Danske samfund skal op at stå. Og det er KUN SK og NB der kan gøre dette hvis vælgerne er ansvarlige og kloge nok til at stemme på dem.

  —————————————————————————
  “” Men det skal gøres på en anstændig, ordentlig og medmenneskelig måde uden fremmedhad og hvad der følger i kølvandet på det fremmedhad.””

  Det sidste her kan ikke lade sig gøre hvis ikke vælgerne vil tage situationen alvorlig, og stemme med ansvar.

  Mottoet er: Hvad kan jeg gøre for Danmark, i stedet for Hvad kan Danmark gøre for mig

  Kommentar by Charles — 9. april 2020 @ 16:03

 103. Kamran Khan bankede på grusom vis sin kone ihjel, og er utvivlsomt en ondskabsfuld og afskyelig morder. Men hvem importerede ham? Hvem har importeret mange af hans slags? Hvem er det som bliver ved med at lade “berigere”, islamister og smittebærere strømme ind gennem store huller i grænserne? Hvem er det som er iskolde overfor at danskere i tusindvis er blevet bestjålet, overfaldet, røvet, lemlæstet eller myrdet?

  Og hvem er det som vil genstarte corona-epidemien nu i strid med al logik og fornuft? (se 23.ll ovenfor)

  Hørte Lars Aslan Rasmussen fra S i radioen. Han syntes det er vigtigere at hjælpe afrikanske lande end at hjælpe Italien. Man giver 15-20 milliarder til Afrika, og spiser Italien af med ubrugeligt udstyr og 1 million kr. Havde det ikke været mere passende at tage en bid af Afrika-pengene?

  I bred almindelighed mener de røde at det vigtigste er at evighedsturister har det godt. At danskerne har udsigt til at blive udskiftet-udryddet som følge af deres forræderiske politik, rører dem ikke.

  Kommentar by Bent A — 9. april 2020 @ 16:08

 104. Mon ikke Joy Mogensen ville være glad for at have ham son nabo eller genbo? Måske hende Rosen- Theil, hende med den udtalte socialdemokratiske sjæl, kan have glæde af en så dygtig beriger.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 9. april 2020 @ 16:08

 105. Hinduism – The religion of suicide bombers
  Christianity – The religion of women oppression
  Buddism – The religion of terror
  Judaism – The religion of honour killings
  Islam – The religion of peace

  Kommentar by Jem — 9. april 2020 @ 16:16

 106. 92 og 93 Zenobia. Det er Islam som skaber disse zombier- Muhammedanere. Det vigtigste er at bekæmpe Islam, og så beskytte Danmark friheden og demokratiet. Jeg HADER islam. Det er der vist også rimelig god grund til (gider ikke at nævne dem alle sammen her, da google vist ikke har kapacitet:-)). At man er født ind i denne modbydelige religion kan man selvfølgelig ikke gøre for. Ingen grund til at lægge den enkelte muhammedaner for had, men så sandelig i social sammenhæng internt i Deres religion. Da vi ikke kan udrydde Islam i morgen eller overmorgen, så er det vist bedst at udvise dem som ikke vil underkaste sig kærligheden til individet før det religiøse diktator ideal. Jeg er PAF mentalt over at man ikke i Hamborg 2001 september gik radikalt til værks og fik lavet lejre til dem som støttede og som jublede over 11 september 2001. At hjernevaske folk til at slå Deres næste ihjel fortsætlig som selvmordsbomber, er simpelthen noget af det værst tænkelige menneskelige etiske der eksistere (Det overgår Stalin, Hitler og Maos modbydeligheder i etik.)
  Det er det mest livsfjendske ondskab der findes. Had din næste som dig selv, så man burde selvfølgelig have sendt dem tilbage eller på en særindrettet anstalt, eller givet dem gratis til Saudi Arabien, som højst sandsynlig har stået bag. Dem som hader vores frihed under ansvar for næsten, skal selvfølgelig bekæmpes på den ene eller anden måde, og at opdrage børn til at hade andre så meget at de skal begå selvmord for at dræbe andre….er langt det værste livsfjendske der eksistere, og hvis de, der hylder selv og medmord og som sigter på det ,så har man reddet fremtiden for resten af menneskeheden. Selvfølgelig skal Muhammedanere smides ud af landet, hvis de truer friheden og demokratiet, og DET gør de med Deres totalitære Profetideal-ingen tvivl om det (imens det går ud over børn og kvinder).

  Kommentar by Michael Unna — 9. april 2020 @ 18:08

 107. skriverettelse 3-4 sidste linje: ..Og hvis de, der hylder selv og medmordsbomber og som sigter på det, forsætslig bliver dræbt, så har drabet/drabene, reddet resten af menneskeheden for fremtiden -hvis ikke andet truer (Miljø, klima, meteorer, sultkatastrofe eller sygdomskatastrofe)…..(STØT SIAD) God påske. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. april 2020 @ 18:13

 108. Det er meget slemt at vi danskere skal finde os i de overfald og mord osv. som kulturfremmede asylanter belemrer os med. Men hvis vi ser på hvem der indtil nu har skadet os mest, så er det ikke asylanterne, men politikerne og MSM. De har vel skadet os ti eller tyve gange så meget. Dels med deres EU- og indvandringspolitik, dels med deres kommunistiske undergravning af vores kulturelle værdier og infrastruktur, dels med en særdeles asocial bolig-, familie- og sundhedspolitik mv. Yderligere har den økonomiske-skattemæssige-retslige politik og en lang række “reformer” og “effektiviseringer” været til ulempe og skade for en stor del af befolkningen.

  Men sålænge vælgerne er uvidende og indoktrinerede nok til igen og igen at stemme jatak til folkefjendske og landsskadelige partier, går det jo kun een vej, nedad!

  Kommentar by Bent A — 9. april 2020 @ 18:39

 109. Off-topic virker ikke.

  Artikel om Danmark på Al Jazeera.

  https://www.aljazeera.com/indepth/features/airline-advert-revealed-scandinavian-nationalism-200331101618992.html

  Kommentar by BE — 9. april 2020 @ 19:14

 110. iSlam er drevet af Djævelen selv og jeg forsager Djævelen og alle hans gerninger og al hans væsen og jeg forsager hans tilbedere, afskyr hans nyttige idioter og foragter enhver der tjener penge/prestige derpå!

  Og dog savner jeg et vers i KOranen, f.eks efter:
  76.4: Til de vantro har vi beredt lænker og kæder og flammende
  ild.
  I det glemte vers skulle der stå:
  “Tag Allahs nyttige idioter først!
  – for de var nyttige for egen vindings skyld.”

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. april 2020 @ 23:11

 111. Kamran Khan bankede på grusom vis sin kone ihjel, og er utvivlsomt en ondskabsfuld og afskyelig morder. Men hvem importerede ham? Hvem har importeret mange af hans slags? Hvem er det som bliver ved med at lade “berigere”, islamister og smittebærere strømme ind gennem store huller i grænserne? Hvem er det som er iskolde overfor at danskere i tusindvis er blevet bestjålet, overfaldet, røvet, lemlæstet eller myrdet?

  Kommentar by Bent A — 9. april 2020 @ 16:08

  Er der en kvik journalist eller blogger, der kan samkøre domsudskrifter over dømte muslimer sammen med den *Lov om indfødsrets meddelelse, der har giver den enkelte dømte muslim det danske pas.

  Dernæst kan man holde det ENKELTE folketingsmedlem (med)ansvarlig for det pågældende manddrab eller en voldtægt eller brutalt overfald.

  Som f.eks. denne: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=212305 med muslimer som:

  41) Aziz Ahmad, Odense.
  42) Maha mohammed Ahmad, Tårnby.
  43) Mohamad Ahmad, Aarhus.
  44) Sam Mahmoud Al Chickh Ahmad, Roskilde.
  45) Sandi Ahmad, Billund.
  46) Mina Ahmad Jaweed, København.
  47) Batool Ahmadi Kanrash, Aalborg.
  48) Ahmed Mohammed Fikry Elhadi Ahmed, København.
  49) Alma Massoud Ahmed, Billund.
  50) Bilal Ahmed, København.
  51) Sacdiyo Hasan Ahmed, Gladsaxe.
  52) Majid Gorgis Shaaja Ajo, Holbæk.
  53) Hasina Akbari, Aarhus.
  54) Mehrnaz Akbari, Furesø.
  55) Soner Akbas, Brøndby.
  56) Shairah Akhtar, København.
  57) Sarat Chandra Akkapeddi, København.
  58) Nurten Akkurt, Ballerup.
  59) Mohammad Al Dasouki, Assens.
  60) Hamza Amar Al Haje, Halsnæs.
  61) Waeel Al Johmani, Kerteminde.
  62) Nada Al Khatib, Skanderborg.
  63) Youssef Mohammad Al Shreedy, Odense.
  64) Dana Mohamed Al Wadidi, Vordingborg.
  65) Amir Rami Alahmad, Lejre.
  66) Can Alahmad, Kolding.
  67) Jana Alam, Albertslund.
  68) Aman Alamyar, Nordfyn.
  69) Allan Al-Ansari, København.
  70) Adam Alasadi, Gentofte.
  71) Salma Maria Alasadi, Gentofte.
  72) Mila Alassadi, Vordingborg.
  73) Ghassan Adnan Abdulnabi Al-Awachi, Odense.
  74) Senan Assi Ali Al-Baiati, Hvidovre.
  75) Mary Haydar A. A. Al-Baka, Al-Najaf City i Republikken Irak.
  76) Mohammedsadeq Haydar A. A. Al-Baka, Al-Najaf City i Republikken Irak.
  77) Mehdi Al-Dahlaki, Aarhus.
  78) Suaad Nazih Alderbi, Lejre.
  79) Mohammad Naufal Ismail Al-Fatemy, Vejle.
  80) Asraa Jaleel Al-Fuwawdah, Høje-Taastrup, forbyd perkere og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. april 2020 @ 00:23

 112. “Er det en abe?” (Line Baun Danielsen)

  Kommentar by Revisoren — 11. april 2020 @ 18:19

 113. 112: hvad satan er den af, nynazisten ” Revisoren”, har forvildet sig ud af Daily Stormer og Nordfront…

  Kommentar by Ole — 12. april 2020 @ 10:56

 114. “Ole” = pakihomo

  Kommentar by Revisoren — 12. april 2020 @ 19:09

 115. “Ole” = gedeknepper

  Kommentar by Revisoren — 12. april 2020 @ 19:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper