22. april 2020

Socialisten Marie Nielsen (Thing, 2020): “Jeg er international, dvs. jeg føler mig ikke speciel dansk…”

Christian Egander Skov anmelder Morten Things seneste bog, biografien ‘Marie Nielsen og revolutionen’. Selvom jeg har beskæftiget mig med den yderste venstrefløj i årtier, så irriterer det mig stadigt, at det er den yderste venstrefløj, som skriver historien. På Wikipedia beskrives Morten Thing om ‘kulturhistoriker’, men han var aktiv i Venstresocialisterne langt op i 1980’erne, og før det i utallige kommunistiske frontorganisationer, herunder Kampagnen mod Atomvåben og De Danske Vietnamkomiteer.

I en tid hvor en hel del borgerlige lyder som socialister, og de parlamentariske kommunister forfører med bragesnak om menneskerettigheder, international retsorden og økonomisk rimelighed, så er det værd at huske på det oprindelige udgangspunkt. Fra Kristeligt Dagblad – Anm: Et blik ind i den yderste venstrefløjs verden (kræver login).

“Det var den 12. september 1919. I Højesteret stod den 44-årige socialist Marie Nielsen. Hun var anklaget for at have opildnet til voldelig samfundsomstyrtning i forbindelse med grønttorvsspektaklerne året før, der i samtiden blev oplevet som et strejf af den revolutionsbølge, der sydpå, østpå og alle steder omstyrtede riger.

… Hun var én gang blevet dømt, men havde appelleret sagen, ville ikke give sig, men det var ikke, fordi hun her havde meget at sige til sit forsvar. Nej, tværtimod fik hendes forsvar næsten form af en tilståelse, da hun søgte at forvandle retten til en politisk platform: ‘At være socialist betyder at være samfundsomstyrter.

Enhver socialist eller socialdemokrat har det mål at omstyrte det nuværende kapitalistiske samfund og erstatte det med et socialistisk. Siger han andet, da er han ikke socialist.

Man siger, vi vil noget nyt. Nyt er det ikke, det er så gammelt som arbejderbevægelsen, men inden for det store socialdemokratiske parti har der udviklet sig stærke borgerlige tendenser, og man har der i stedet for kravet om en social revolution sat kravet om borgerlig revolution.

Jeg er international, dvs. jeg føler mig ikke speciel dansk, men føler mig knyttet til arbejderklassen i alle lande, fælles med dem i kampen om det samme socialistiske mål.

… Hun blev født i 1875 og gik allerede som ung ind i Socialdemokratiet, på hvis venstrefløj hun befandt sig. Det kom blandt andet til udtryk ved hendes modstand mod den parlamentariske, folkelige og sidenhen nationale linje, der førte partiet frem til en position, hvor man i 1935 næsten fik hver anden stemme. Men Marie Nielsen var ikke national. ‘Jeg ser ingen ulykke i, at Danmark går op i Tyskland,’ havde hun skrevet før Første Verdenskrig…”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/109605/trackback

32 Comments »

 1. Gid vi havde en national fløj i Danmark, suk.

  Kommentar by Buris Holm — 22. april 2020 @ 10:34

 2. Gid vi havde en borgerlig fløj i Danmark.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 22. april 2020 @ 10:38

 3. Gid vi havde Stram Kurs.

  Kommentar by Charles — 22. april 2020 @ 10:46

 4. Gid han ville tage til kina og opildne kinesiske arbejdere til kamp :)

  Hvis de tosser nu var så internationale som de påstår så burde de ( og nu bruger jeg ord og argumenter som tosserne tilsyneladende ikke forstår ) rent logisk tage til de hårdeste ramte dele af verden og udøve deres internationale arbejderkamp.

  Hvordan han mon ville blive modtaget i nord korea eller kina?

  Kommentar by Santor — 22. april 2020 @ 11:11

 5. Gid vi havde en patriotisk fløj, der kunne give bl.a. AFA kamp til stregen.

  Kommentar by der Adler — 22. april 2020 @ 11:17

 6. Enig. De marxistiske historikere har taget magten over universitetshistorien ved at ansætte hinanden og udelukke andre, de ikke fandt røde nok. Hensigten helliger midlerne. Det var en del af deres kamp for proletariatets diktatur, at de erobrede magten på universiteterne. Det ved enhver, der som undertegnede har gået på universitet siden 1968. Vi vidste, de ville udrydde os, hvis de kunne. Det kunne de heldigvis ikke, men det er stadig deres mål.

  Morten Thing er en af dem, der altid har forfalsket historien med et marxistisk formål. Der er mange flere. Historiefaget var et af de mest marxistinficerede efter 1968. De fleste af os, der oplevede tyrannerne dengang, forlod universitetsverdenen uden at se os tilbage. Undertegnede til den private sektor. Men vi kender stadig vores pappenheimere!

  Kommentar by A-mad — 22. april 2020 @ 11:19

 7. Hvis man klodser en hel befolkningsgruppe sammen på midten af Bell kurven, stemmer de så for ensretning og homogenitet, fordi de ikke har de kognitive forudsætninger til kunne overskue andet, eller har de ikke de kognitive forudsætninger til at kunne overskue andet, fordi deres IQ placering dikterer at de er ensrettede og homogene?
  – Questions You’re Not Supposed To Ask, Ch.3.

  Kommentar by Kimski — 22. april 2020 @ 11:26

 8. Det er sjovt at alle disse internationalister bliver boende i Danmark og spiser jordbær i deres sommerhus hvert år, når der både er Nordkorea, Sydafrika, Venezuela og Irak at vælge i mellem.

  Kommentar by Fascist — 22. april 2020 @ 11:51

 9. Prof i socialpsykologi, Jonathan Haidt siger, at folk på venstrefløjen har egalitære og universelle moralske anskuelser. Kommunismen var blot reelt set en ideologi, der resonere med disse moralske anskuelser. Den er så delvist blevet erstattet af troen på menneskerettigheder, international retsorden, multikultur mm. Man så også før oplysningstiden kristne sekter med samme utopier og moralske anskuelser, som havde revolutionære træk. Kristendommen er også i sin overbevisning universel og missionende. At vesten er endt i multikultur er nok et barn af disse universelle værdier og troen på mission.

  Kommentar by CCC — 22. april 2020 @ 11:57

 10. Venstrefløjen er også meget aktive på Wikipedia, som desværre er gået hen og blevet en “troværdig”-kilde. For mange der ikke har universitets uddannelse er det nok.

  Kommentar by KineserSnot — 22. april 2020 @ 12:18

 11. Vi har skam en borgerlig fløj i Danmark der udgør 10-15% af befolkningen. De eksisterer dog stort set ikke i medierne, på universiteterne, i folkeskoler eller gymnasier, i domstole eller i politiledelserne, i centraladministrationen, i børnehaver eller i sundhedssektoren, De er aldeles fraværende i kunst og kulturverdenen.
  Potentielt findes de kun i den “virkelige verden”, men her har man ikke altid overskud til at beskæftige sig med problemer, når man først skal tage stilling til hvem der skal gå videre i “Vild med dans”, “X-factor” eller “Paradise Hotel”.

  Kommentar by bjarne binee — 22. april 2020 @ 13:12

 12. Nå, men “klasseforræderen” Mette Frederiksen slipper da for den obligatoriske pibekoncert i Fælledparken den 1. Maj, da det årlige druk- og voldsorgie som bekendt er aflyst på grund af Corona…

  Kommentar by Revisoren — 22. april 2020 @ 13:20

 13. MARIE NIELSEN er undskyldt, fordi i 1919 vidste ingen i Danmark at kommunister både er tosser, massemordere og statsterrorister. Og der var så mange sociale uretfærdigheder at det er til at forstå at mange ønskede at omstyrte systemet.

  Men nu om dage er der ingen undskyldning for at være kommunist, radikal eller rødblå borgerlig. Medmindre man er blevet indoktrineret i børnehaven, folkeskolen, gymnasiet og universitetet, samt hjemme i sofaen ved at se tv. Men voksne burde ikke være historieløse. Det er jo let efter den kolde krig at skaffe sig viden om rødfascisternes og rødnazisternes forbrydelser og massemord i Rusland, Tyskland, italien, Rumænien, Kina, Cambodia osv., osv. (læs Kommunismens sorte bog, læs om nazisternes vilde udskejelser i Hagekorsets svøbe)

  Men fakta er at de fleste danskere er temmelig historieløse og meget uvidende om velfærdsstatens bagsider. Man foretrækker ugeblade, romaner og TV-serier fremfor viden om verdenshistorien og de gamle partiers landsskadelige og folkefjendske politik. Det er selvfølgelig ret uskyldigt i sig selv, men danskerne skader sig selv ganske alvorligt ved ikke at søge efter nyttig viden om deres samfund.

  Den barske kendsgerning er at danskerne er ved at miste Danmark, og at de er ved at afskaffe og udrydde sig selv.

  Fortsætter det som nu med tre store kriser på samme tid, invasions- og indvandringskrisen, corona-krisen og økonomi-krisen på samme tid, plus den systematiske undergravning af familiernes sammenhold, af hjemmets fred, af privatlivet og den personlige økonomi og tryghed, af retsstaten, demokratiet, velfærden og infrastrukturen…..

  ender det uvægerligt med en samfundskollaps i stil med Sveriges kolossale nedtur. Som allerede har medført tusindvis af dødsfald, hverdagsterror, mange kommuners bankerot, velfærdsstop, tusindvis af brande og voldshandlinger og begyndende guerilla-krig mod svenskerne.

  Kommentar by Bent A — 22. april 2020 @ 13:24

 14. Bent A — 22. april 2020 @ 13:24

  Den farlige anarkisme, som også var en del af den kommunistiske bevægelse havde været igang i 20-30 år. Da den tyske Kejser sørgede for fred på Balkan så var problematikken i det forløb åbenlys.

  Alle kendte også til hvad der foregik i siden 1910erne i opløbet til den Russisk revolution, der var en masse mord op-til på intelligentsiaen og dissidenter. Og i USA havde der allerede været flere sager med farlige anarkister på selvmordstogter.

  Marie Nielsen og andre kommunister er ikke undskyldt.

  Kommentar by KineserSnot — 22. april 2020 @ 13:31

 15. Umiddelbart synes jeg ikke at Marie Nielsen selv er et udpræget specifikt emne, der rummer stof til en politisk bog, og jeg mener at hun burde ses i en langt større sammenhæng.
  Så det er ikke ud fra det lidt Uriasposten fortæller herover, muligt at tage stilling for eller imod bogen, men jeg vil med stor interesse læse den.

  Tiden var lige efter 1. Verdenskrig, hvor der forinden også havde været den blodige revolution i Rusland.
  Og lige netop i begyndelsen af samme år som dommen over Marie Nielsen faldt, i 1919, var Rosa Luxemburg blevet arresteret, og myrdet i Berlin, på grund af hendes rolle i Novemberrevolutionen, og Luxemburg blev af mange ophøjet til heltinde. Ja helt op til murens fald havde Rosa Luxemburg sit eget museum i Østberlin.

  Anklagen imod Marie Nielsen bestod af tre punkter:
  – 1. Opfordring til vold mod politiet.
  – 2. Opfordring til oprør.
  – 3. Opbakning til 3 militærnægtere.

  Marie Nielsen havde siddet varetægtsfængslet et halv årstid da sagen kom for højesteret i december 1919.
  Under retssagen havde hun frabedt sig en forsvarer, men var blevet påtvunget en af højesteret. Men hun holdt selv en timelang forsvarstale før dommerne skulle votere. I denne lange tale afviste hun de to første af anklagerne, men erkendte den tredje anklage, at have forsvaret militærnægterne.
  Før højesteret havde sagen været i politiretten, hvor Marie Nielsen var blevet idømt 18 måneders forbedringshus.
  Højesteretsdommen i december 1919 nedsatte politirettens dom, så den endelige dom blev 6 måneders almindeligt fængsel, og det havde hun på dette tidspunkt jo netop afsonet.

  Marie Nielsen er efter min mening kun interessant, fordi hun som kvinde, som også andre kvinder dengang, havde modet til at hævde sig, rejse sig, og forsvare sig selv og andre. Hun var et produkt af samtiden, en af de unge kvinder som dengang ville have ligestilling, samt ret til egen mening. Også selv om det var en mening der ikke passede ind i den vedtagne norm.
  At nogle kvinder også den gang var ”politisk forvirrede”, forklarer ikke hvorfor så mange kvinder stadig er ”politisk forvirrede”, og tavse deltagere og medvirkende i nutidens besættelse.

  Kommentar by Henning Jensen — 22. april 2020 @ 13:57

 16. Henning Jensen — 22. april 2020 @ 13:57

  Rosa Luxembourg bliver stadig den dag idag fejret som heltinde, danske skoleklasser der besøger Berlin bliver mindet om det når de besøger byen.

  Kommentar by KineserSnot — 22. april 2020 @ 14:02

 17. Ja, og kommunisten Poul Villaume har lige skrevet om Den Kolde Krig: Frygtens logik hedder propaganda skrivet.

  Information jubler:
  “Man kunne sagtens tåle 100 sider mere af Paul Villaumes bog om Den Kolde Krig
  Vi har fået den første autoritative, danske historiske fremstilling af Den Kolde Krig i et globalt perspektiv”

  Bent Blüdnikow:
  “Én stjerne: Taberne skriver historien om Den kolde Krig”

  “I sin nye bog, »Frygtens logik«, giver professor Poul Villaume USA hovedansvaret for Den Kolde Krig.”

  “Selv den overskægsudstyrede massemorder Josef Stalin og hans efterfølger, bondemorderen Nikita Khrusjtjov, var ifølge Poul Villaume stemt for en »fredelig sameksistens« med den vestlige verden, der var udtryk for en »realpolitisk pragmatisme«”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. april 2020 @ 14:51

 18. Danmark var nok mere en retsstat dengang end i dag. Alene det at Marie fik lov til at forsvare sig i en timelang tale, påkalder da respekt for retten. Nu om dage risikerer folk at blive nægtet at føre vidner, og de får måske kun få minutter til at forklare sig. Og bagefter forvrænger MSM hvad de har sagt. Var det ikke sådan man behandlede Glistrup og Ninn-Hansen? Og nu om dage kan man blive dømt for at sige sandheden.

  13.31. Vi véd jo ikke hvad Marie vidste om de ting.

  Kommentar by Bent A — 22. april 2020 @ 15:17

 19. Kommunismen og de kommunistiske principper er spillevende i dag. Læs blot det Kommunistiske Manifest:http://oktobernet.dk/artikler_marxistisk_bibliotek/marx/Det_kommunistiske_manifest.pdf

  Det hedder: “Kommunisternes umiddelbare mål er det samme som alle andre proletariske partiers: proletariatets organisering som klasse, bourgeoisiherredømmets fald og proletariatets erobring af den politiske magt.” (s. 29)

  Kommunismens mål er at ophæve privatejendommen. Heri deler den forsåvidt mål med kapitalismen, hvor privatejendommen kun skal gælde nogle få, mens resten af os skal ‘bo til leje’ så at sige. Lease sin bil, stå i livslang gæld til realkredit og banker, være åndeligt underkastet frygt og laveste fællesnævner.

  Kommunister og kapitalister vil begge afskaffe nationer og folk, familie og slægt, kønsforskelle, stand, dannelse og historie.

  Når nogen siger: “Lad os dele”, siger de: “Giv mig dit.” Når nogen siger: “Lad os gå i dialog”, siger de “Lyt til mig”. Når nogen siger: “Vi skal holde hånden under samfundet”, siger de: “I skal holde hånden under os som herskende klasse”.

  Kommentar by tilfældig — 22. april 2020 @ 15:47

 20. Kommentar by Revisoren — 22. april 2020 @ 13:20.

  Jamen gudskelov da, for det er da heller ikke andet end et symbol-event mere, og så en dårlig undskyldning for at drikke sig i hegnet. Og det kan man jo lige så godt gøre derhjemme, med ‘Internationale’ brølende ud af anlægget.

  Kommentar by Kimski — 22. april 2020 @ 16:45

 21. Er det muslimer, der nu rejser ind i Danmark igen i stor stil og med medbragt corona?

  Udenlandske ægtefæller må igen rejse ind i Danmark​

  Regeringen har besluttet at slække på indrejsereglerne, så danskeres udenlandske ægtefæller og faste samlevere må rejse ind i landet.

  Det fortæller udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) fra Folketingets talerstol onsdag.

  – Som led i den gradvise åbning er det nu blevet besluttet at lette indrejserestriktioner, så besøg fra ægtefæller, faste samlevere, børn og forældre generelt skal anses for et anerkendelsesværdigt formål, siger han, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. april 2020 @ 17:26

 22. Bent A — @ 15:17
  Ja, det var på sin vis en bemærkelsesværdig højesteretsdom.
  Frikende Marie Nielsen kunne dommerne ikke, for at være militærnægter var strafbart, og støtte til militærnægtelse kunne også kun opfattes som strafbart, så en eller anden straf skulle der set med samtidens øjne udmåles. Men at dommerne sænkede straffen til det allerede afsonede, kan jo næsten kun udlægges således, at dommerne opfattede sagen som så ubetydelig, at de mente at nok var nok.
  Dommen var måske heller ikke helt retfærdig, men derimod en næsten salomonisk dom, der tilgodeså både samfundet og Marie Nielsen.

  Helt op i min soldatertid i 60’erne, ja videre helt op i 1990’erne, blev militærnægtere idømt en eller anden form for samfundstjeneste.
  En ung mand i familien måtte så sent som omkring 1990 aftjene sin nægtede værnepligt som medhjælper i Københavns daværende kulturcenter “Huset” i Rådhusstræde.
  Selv om jeg altid har syntes at historie skal ses og fortælles set fra oven, og ikke fra bunden, så vil jeg se frem til at læse bogen.:-)

  Kommentar by Henning Jensen — 22. april 2020 @ 17:56

 23. Tilfældig 15.47: Du har ret i din beskrivelse af kommunismen/socialismen. Men kapitalismen er jo ikke en ideologi, men marked, produktion, køb og salg. Jeg vil vove at påstå, at hvis bolighajer, pengeafpressere, lønsnydere, svindlere og ågerkarle kan boltre sig som fisk i vandet i et land, skyldes det ikke kapitalisme, men mangel på ægte og direkte demokrati og mangel på ærligt oplysende MSM.

  I Danmark har vi pt. kun et fjernstyret skin- og papnæse demokrati, og en lang række af købte og betalte medier som kryber og lefler for Christiansborgs landsskadelige og menneskefjendske partier. (alle de gamle partier) Vi udsættes jo 24/7 for løgne, fortielser, censur og halve sandheder.

  Det er nok hovedårsagerne til at Titanic-Danmark ligger dybere og dybere i vandet, og risikerer at kæntre og synke inden særlig længe.

  Det sidste nye er at grænserne nu af S og Tesfay åbnes for endnu mere indstrømning af ikke-danskere. Og at en million (eller to-tre millioner) flere asylanter og evighedsturister kan være på vej iflg. frau Merkels Kalergi-plan og Lars Quislings og Tulles Marokko-traktat.

  Kommentar by Bent A — 22. april 2020 @ 18:59

 24. ..og ifølge Merkels, Lars Quislings og Tulles Marokko-traktat…

  Kommentar by Bent A — 22. april 2020 @ 19:05

 25. Super fedt at hun melder sig ud af fællesskabet. Hun behøver ikke betale kontingent, ,men så bortfalder alle rettighederne osse. Pis ud af mit land, mit fælleskab, min verdensanskuelse og det generationer har bygget op. Hader folk der pisser i egen rede. Den eneste måde de lærer det på er at leve med stanken…

  Kommentar by FrafaldenModerat — 22. april 2020 @ 19:47

 26. Mon der er stor fest i aften hos den lille yndige kommunist Pernille Skipper i luksuskollektivet på Nørrebronx med tale af Pelle Dragsted?

  Deres store idol og forbillede Vladimir Lenin fylder 150 år idag…

  Kommentar by Revisoren — 22. april 2020 @ 20:22

 27. Er der nogen, der ved, hvorfor Mainstream Media Lokalavisen.dk gang på gang på gang skriver ucensureret om perkernes omsiggribende kriminalitet i alle afkroge af Kongeriget Danmark?

  Det lader til at være ganske almindelige rugbrødsjournalister med Jensen og Hansen efternavne, der ned i de mindste detaljer beskriver perkerne og deres forbrydelser… Jeg tænker, det får en ende snart, når chefredaktørerne mødes i deres røgfyldte loger eller hvad?!?!?!

  Indtil videre anser jeg Lokalavisen.dk og deres sovs og kartofler reportager som en særdeles troværdig kilde, når det kommer til muhamedanere og deres misdædere, forbyd al censur og forbyd islam i Danmark

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. april 2020 @ 21:21

 28. @17 Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. april 2020 @ 14:51

  Og enhver rigtigt dansker husker historien om hvordan bornholmerne blev behandlet af den kommunistiske hær efter 5.maj, da resten af landet var befriet.
  Rønne og Nexø sønderbombet af soviet-russiske kommuniststyrker, fordi tyskerne kun ville overgive sig til de vestlige styrker. Tyskerne vidste hvad der ventede dem, hvis de kom i soviet-russisk fangeskab. 10 eller endnu flere års fangenskab i Sibirien med hårdt slavearbejde.
  OK, nazisterne havde så heller ikke været bedre i deres storhedstid, men alligevel.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 22. april 2020 @ 22:15

 29. DR2 genudsender for tiden for 117. gang Nazisternes vej til magten.

  I aften drejede det sig om Hitlers udmanøvrering af demokratiet i 1933 ved systematisk overtagelse af magten over statsinstitutionerne. (Det vi kender som en pendant til herhjemme i venstrefløjens lange march gennem statsinstitutionerne, som stadig pågår).

  Det interessante ved dokumentaren var ikke det, man havde hørt 1000 gange før, om vigtigheden ved at forsvare demokratiet, så det ikke svækkes af anti-demokratiske kræfter og ideologer.

  Det interessante var, hvordan nazisternes arrestation af kommunistpartiets medlemmer blev skildret. Da nazisterne gennemsøgte kommunistpartiets interne dokumenter for at finde beviser på, at kommunistpartiet planlagte et statskup, så fandt de ifølge dokumentarens speaker ikke nogle egentlige beviser – andet end de sædvanlige marxistiske skrifter om, at omstyrtning af samfundsmagten var nødvendig. Det var der så ikke noget ekstraordinært ved ifølge speakeren, for kommunistpartiet var jo en revolutionært marxistisk parti.

  Som opfølgning herpå sluttede dokumentaren af med at advare mod de højre-populistiske kræfter.

  Det er altså stadig den radikale venstrefløj, der sidder tungt på historieskrivningen og definitionsretten. Ikke et pip om, at kommunistpartiet domineret af Stalins Moskva var ligeså antidemokratisk og voldeligt som nazipartiet, og Sovjets massedrab på egen befolkning i 1932-1933 og tidligere selvfølgelig påvirkede tyskerne. I stedet blev det tyske kommunistparti renvasket som ofre for den onde nazisme, hvorfor dokumentaren ganske logisk kunne konkludere, at det man kan lære af historien er at frygte de højre-populistiske kræfter.

  Man græmmes.

  Kommentar by traveler — 22. april 2020 @ 22:16

 30. Borgmester om polske invasionsplaner: Vi var blevet udslettet

  En invasion af Sjælland, der forinden var blevet blødgjort af atombombeangreb mod Holbæk, Køge, Stevnsfortet og København.

  Sådan lød de detaljerede polske angrebsplaner mod Sjælland, der blev opdateret helt frem til juni 1989. Det viser en ny kortlægning af polske koldkrigsarkiver, som danske forskere netop nu er i gang med.

  Selve invasionen skulle finde sted i Faxe Bugt, hvor polske elitetropper skulle gå i land, mens faldskærmstropper blev kastet ud på Midtsjælland.

  https://sn.dk/Sjaelland/Borgmester-om-polske-invasionsplaner-Vi-var-blevet-udslettet/artikel/901699

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. april 2020 @ 23:04

 31. Notarius 21.21: Efter din kommentar var jeg lige inde for at læse Lokalavisen.dk. Du har ret i at den oplyser om mange forbrydelser mod sagesløse danskere. Det gør Urias, den korte avis og 24nyt.dk dog også. Hvis de almindelige papiraviser løbende fortalte om alle disse overfald, hjemmerøverier og mord, ville de indfødte i DK. nok hurtigt få et nyt syn på “berigelsen”. Men MSM prøver jo tværtimod at skjule hvad der foregår.

  De polske angrebsplaner var vanvittige og udarbejdet af kommunister. Som dog har været klar over at det kunne have udløst en krig mellem NATO, USA og Østblokken. Og NATO har jo også atomvåben. Det er ret sikkert atom-balancen der forhindrede en storkrig i Europa 1945 til 1990.

  Kommentar by Bent A — 23. april 2020 @ 01:28

 32. Uanset hvilken position: det kommer til at betyde noget at være national!

  Kommentar by Uno — 24. april 2020 @ 21:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper