25. april 2020

Falsters ‘Miss Teen’-vinder flyttede til Nørrebro, fandt Kamran, blev islamisk gift, konverterede, myrdet

Jeg har to gange blogget om 39-årige Kamran Khan, der i efteråret 2018 myrdede sin etniske danske kone. Historien er værre end umiddelbart antaget. Aya Bonde Jensen blev allerede 17-årig islamisk gift, konverterede, og blot to år efter hun vandt ‘Miss Teen 2000’ mistede moderen kontakten til sin datter. Kamran Khan har skiftet navn til Abdul Wahab Khan. ‘Abdul Wahab’ betyder ‘Allahs slave’.

Fra Friheden Stemme, der med Ekstra Bladet (Plus) som kilde gennemgår historien – Dansk teenagepige valgte islam: Muslimsk ægtemand tæver hende ihjel foran børnene.

“Aya Bonde Jensen vokser op i den lille by Idestrup på Falster. … Som 16-årig er det drømmen om en modelkarriere, der fylder hos Aya Bonde Jensen. Islam har endnu ikke kastet sin skygge over den unge pige.

Den spinkle blondine forfølger sin drøm, og hun stiller op i den lokale skønhedskonkurrence ‘Miss Teen Danmark’.

… Den smilende Aya Bonde Jensen løber af med sejren – foran et dusin andre piger. Den stolte skønhedsdronning kåres på torvet i Marielyst sommeren 2000. …

Efter et efterskoleophold vil Aya Bonde Jensen begynde på et gymnasium i indvandrerbydelen Nørrebro i København.

I foråret 2001 flytter mor og datter til Nørrebro. Det skal vise sig at være en fatal beslutning. Kort tid efter møder Aya Bonde Jensen tilfældigt pakistaneren Kamran Khan i nærheden af hans forældres forretning på Nørrebrogade. Aya Bonde Jensen forelsker sig i den mørklødede mand

Den strålende skønhedsdronning siger farvel til bluser med korte ærmer og farvestrålende toppe og forvandles til den muslimske mands tildækkede ejendom – helt efter koranens forskrifter.

Aya Bonde Jensen dropper hurtigt ud af gymnasiet. På dette tidspunkt er hun gravid, konverteret til islam og fanget i et voldeligt islamisk parforhold.

Den muslimske ægtemand afbryder, på parrets vegne, kontakten med svigermoderen. Parret flytter derefter hen til Kamran Khans pakistanske familie og får deres første barn sammen.

Som 17-årig bliver den umyndige teenagepige islamisk gift. Herefter tildækker den danske pige sig altid med shariaklæder, når hun forlader hjemmet.

Den danske konvertit tager efternavnet ‘Khan’, og hun ender med at få tre børn med den voldelige pakistaner.”

(Ekstra Bladets spiseseddel, ‘Din Købmand’, Mesinge, 25. april 2020)

Nøjagtig 18 år og 71 døgn efter kåringen i Marielyst var de kønne ansigtstræk og den indre glød bid for bid tævet og manipuleret ud af Aya Bonde Jensen. Nu bar hun sin mands efternavn og havde for længst taget den muslimske tro til sig efter at have giftet sig islamisk med den nu drabsdømte mand som 17-årig.” (Ekstra Bladet, 25. april 2020)

Oploadet Kl. 19:25 af Kim Møller — Direkte link54 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/109649/trackback

54 Comments »

 1. <Poul Madsen via twitter.

  Glædelig ramadan #RamaDanmark <

  Det giver jo ingen mening med den overskrift.

  Kommentar by Ewing — 25. april 2020 @ 19:31

 2. Kultur, religion og etnicitet behøver ikke være barrierer. Men at underkende at det har en betydning er galimatias. Og hvis en muslim grundlæggende tager afstand fra min hudfarve, tro, frihedsrettigheder ….kan han finde et andet sted end Danmark. Farvel…

  Kommentar by FrafaldenModerat — 25. april 2020 @ 19:33

 3. Læser du med, Sasha Klæstrup?

  Kommentar by Revisoren — 25. april 2020 @ 19:33

 4. Det er jo lige efter bogen.

  Kommentar by Michael — 25. april 2020 @ 19:36

 5. Ifølge Nordsjællands Politi er det en lokal gruppering af perkere (Kokkedal eller Nivå er mit bud) mod en perkergruppe syd for København (Askerød eller Gersagerparken i Hundige er mit umiddelbare gæt), der er mødtes ved skaterparken bevæbnede med knive og baseball bat for at løse deres konflikt ligesom deres stammer hjemme i Fallujah, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. april 2020 @ 19:43

 6. Umådeligt forudsigeligt, og 100% sikkert mere af samme slags på vej.

  Ca. 5000 danskere konverteret til Islam, 3.jan.2017.
  https://www.dr.dk/nyheder/indland/den-danske-konvertit-er-en-ung-soegende-kvinde

  Overskriften skulle mere passende have været: “Den danske konvertit er en ung, død kvinde, hun ved det bare ikke endnu.”

  Kommentar by Kimski — 25. april 2020 @ 19:50

 7. Med hjælp fra flere borgere kunne politiet i sidste uge anholde to irakisk født drenge på 14 og 15 år, som stod bag et gaderøveri mod en 18-årig mand på Tølløsevej i Hvalsø i marts måned.

  Borgerne havde genkendt drengene, som har bopæl i Hørsholm, ud fra politiets efterlysning. De blev fredag afhørt og den 15-årige blev sigtet i sagen. Afhøringen foregik under overværelse af drengenes værge og de sociale myndigheder. Politiet anser sagen for fuldt opklaret og vil gerne takke borgerne for deres henvendelser, som førte til sagens opklaring.

  Sagen mod den 15-årige forventes at komme for retten ved det særlige Ungdomskriminalitetsnævn. Den 14-årige er under den kriminelle lavalder og kan ikke straffes i sagen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. april 2020 @ 19:50

 8. VAR AYA JENSEN skilsmissebarn/datter af en enlig mor? Hvorfor valgte de Nørrebro? Var moderen pladderhumanist? Allerede i 2001 var Nørrebro jo et berygtet område.

  En splittet familie er ikke sjældent begyndelsen til langvarige traumer og lidelser for børn. De får alt andet lige en langt bedre start i livet hvis de har både deres far og mord. Især hvis deres far er et ordentligt menneske, og det er de fleste mænd jo overfor deres søn eller datter.

  De enlige mødre tiljubles af MSM og socialstaten, men det er er indlysende at fædre og mødre kan supplere hinanden. Og der er oftest bedre råd til en god bolig m.m. Børn har ihvertfald brug for både deres far og mor. Og hvis den ene bliver syg, stikker af eller falder fra, har de stadig en forælder tilbage.

  Men kommunister ønsker at splitte familierne. Derfor hetzer de kernefamilierne, husmødrene, mændene og de mandlige forsørgere. Man undergraver familieværdierne og hjemmets harmoni, sætter fraskilte mødre op på en piedestal, belønner mødre økonomisk hvis de lader sig skille, fører kampagner om “lykkelige skilsmisser” og lader skilsmisse-bureaukrater sjofle, svindle og terrorisere både mænd og børn. Også damebladene har deltaget i nedrakningen af mændene og familietraditionerne.

  Systemets feminister tager i 99% af tilfældene skilsmissekvindens parti, uanset hvor tåbeligt, løsagtigt, urimeligt, løgnagtigt eller sindssygt hun opfører sig. Hele systemet er indrettet på at gøre mændene til tabere. Og den bureaukratiske uretfærdighed og ondskab er i utallige tilfælde også gået hårdt ud over børnene.

  På den måde har bolsjevikkerne drevet skilsmisse-procenten op fra 1½ procent til 75%.

  At Aya fik en tragisk skæbne kan skyldes flere ting. Måske moderens svigtende evner? Måske skolens og MSM hjernevask af unge danskere, som blev og bliver bildt ind at masseindvandringen fylder vores land med berigende, farverige, spændende og charmerende kulturfremmede. (En fremmed er en ven du endnu ikke har mødt)

  Kommentar by Bent A — 25. april 2020 @ 20:14

 9. Hvordan går det forresten med “Kundby-pigen”?

  Hun bliver vel snart løsladt fra spjældet, og ender vel i Folketinget for Enhedslisten…

  Kommentar by Revisoren — 25. april 2020 @ 20:30

 10. Er det muslimer?

  I en stor sag om svindel og pirattaxa-kørsel er syv mænd fredag blevet idømt fængselsstraffe på mellem to år og fire måneder og seks måneders fængsel.

  Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

  De syv mænd, der i alderen 22 til 31 år og kommer fra Aarhus, er dømt i forskelligt omfang for i flere tilfælde fra juni 2017 og frem til marts 2018 at have kørt pirattaxa i København.

  Kunderne blev typisk samlet op i indre by om natten. I forbindelse med betaling for turen blev kunderne snydt til at betale med kort og pinkode på en fiktiv betalingsterminal, hvor de syv mænd havde mulighed for at aflure kundernes pinkode.

  Gennem trusler eller tricktyveri stjal mændene efterfølgende kundens betalingskort og hævede store beløb ved hjælp af de stjålne kort.

  Stjal for 1,8 millioner kroner
  I alt er de syv mænd kendt skyldige i at have svindlet 36 kunder for et samlet beløb på cirka 1,8 millioner kroner.

  – Det er en usædvanlig sag, som både handler om ulovlig taxakørsel og databedrageri, hvor de intetanende kunder har fået franarret deres kort og kortoplysninger. Derfor er jeg også tilfreds med, at retten er nået frem til, at de syv personer er skyldige – omend i forskelligt omfang, siger senioranklager Mads Schønning Frandsen fra Københavns Politi i pressemeddelelsen.

  Udover fængselsstraffe blev fem af de dømte også betinget udvist af Danmark. En af de dømte blev idømt en behandlingsdom.

  Dommen blev afsagt ved Københavns Byret. Sagen har over 23 retsdage kørt siden december 2019, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. april 2020 @ 20:32

 11. Den smukke Aya og hendes mor må da værre meget dumme og måske lige så dumme som de fleste danskere, hvornår går det op for befolkningen hvad vi har med at gøre? Islam er det værste der findes.

  Kommentar by IES — 25. april 2020 @ 20:39

 12. Vil Tesfaya og de bløde islamister blandt sosserne stå op imod ansøgningen om tilladelse til at bræge islamisk halasalmer fra minareterne? Vi slap jo heller ikke i år for ramadan propagandaen – DR1 og TV2 spildte hver præcis 3 minutter med at kede deres seere med islamisk ramadan propaganda. Slipper vi for islamisk brægen?

  Kommentar by william — 25. april 2020 @ 20:41

 13. Fremtiden ser mørk ud for Danskerne, hvis der var valg i dag så vil social akrobaterne få 35% af stemmerne, det er en rystende valg måling efter som politiet kun er på gaden for udskrive bøder og retsvæsenet har nedlagt sig selv samt at Christiansborg importerer koronasmittede tilvandrere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. april 2020 @ 21:05

 14. Når man ikke vil høre, så må man føle. Hvor har moderen været i hele hendes opvækst? Flytter til Nørrebro? Lader sin meget unge datter gå catwalk i luderkostume? Sexuel erfaring som 14-årig?
  Der har været noget helt galt i denne familie.

  At en halvabe har opført sig som han har gjort, hvem bliver egentlig forbavset over det. Kommer der noget godt fra islam!

  Kommentar by der Adler — 25. april 2020 @ 21:14

 15. Er det muslimer?

  Politidirektør: ‘Nu må borgerne tage sig sammen!’

  Politidirektøren er ikke tilfreds med de danske borgeres opførsel de seneste dage på grund af for tætte forsamlinger i København.

  – Nu må borgerne altså tage sig sammen, siger Anne Tønnskid.

  Hun fortæller derudover, at der er udpeget tre hotspots i København, fordi der er en tendens til, at folk samler sig meget der. Det handler om Dronning Louises Bro og Nordhavn ved Göteborg Plads udover Islands Brygge.
  21.06
  Politidirektør: Borgere opførte sig uhensigtsmæssigt på Islands Brygge

  – Vi har set en øget tilstrømning af borgere den seneste uges tid på grund af det gode vejr. Det var meget uhensigtsmæssigt. Jeg kom med en løftet pegefinger i går, men på trods af det stimlede borgerne sammen på en uhensigtsmæssig måde. Specielt i går aftes, siger politidirektør Anne Tønnskid på et pressemøde.

  – Op til 200 mennesker var samlet i går aftes. Og mange af dem opførte sig uhensigtsmæssigt ved at feste og høre musik tæt sammen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. april 2020 @ 21:14

 16. Er det muslimer på billedet fra Islamisk Brygge?

  https://www.tv2lorry.dk/koebenhavn/koebenhavns-politi-forbyder-midlertidigt-ophold-paa-islands-brygge, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. april 2020 @ 21:26

 17. Der er de naive og indoktrinerede unge piger. Derudover er der godhedsindustriens feltmadrasser. Og så er der de kvinder som er så underbegavede eller perverse at de foretrækker voldelige mænd, psykopater og mordere. Se hvordan kvindemordere og barnemordere som ubåds-madsen og ham med det sort-hvide ansigt som myrdede både en kvinde og hendes to børn, har kunnet holde hof med kvinder i deres fængselsceller. Nogle kvinder er beundringsværdige, de fleste kvinder er vel ok, men forbavsende mange er som hovedløse høns.

  Kommentar by Bent A — 25. april 2020 @ 22:00

 18. Nu kan vi så¨se frem til en endeløs række artikler, deadline indslag, ekspertudtalelser, tema-aftener, mindehøjtideligheder, dokumentar film, osv. jf. ubåd-tossens drab på Kim Wall?

  Nå, ikke – dette offer for den ondskabsfulde multikulturalisme skal glemmes hurtigst muligt…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. april 2020 @ 22:09

 19. Jeg må blankt indrømme, at jeg græder tørre tårer over, at en dansk feltmadras har måtte lade livet for en islamist.

  Kommentar by W — 25. april 2020 @ 22:17

 20. Hun døde mentalt som 17-årig, men kroppen levede videre i endnu 18 år.

  Kommentar by Træt — 25. april 2020 @ 22:21

 21. Abdullah betyder allahs slave eller slave af allah.
  allah har 99 andre navne med forskellig betydning fx Wahid – den enestående, som i Abdul Wahid Pedersen – slave af den enestående.

  Wahab betyder giveren.

  Andul Wahab: Slave af giveren (der giver kvinder tæsk?)

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. april 2020 @ 22:21

 22. – Jørgen Nielsen

  Giveren er et af Allahs navne.

  Kommentar by Kim Møller — 25. april 2020 @ 22:53

 23. Ja, Wahab er et af allahs 99 navne

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. april 2020 @ 23:01

 24. Har lige set Deadline på DR2, som var 30 minutter med ren Trump-bashing for fuld skrue med den klamme dhimmi Steen Nørskov som vært.

  Brækspanden var på hårdt arbejde…

  Kommentar by Revisoren — 25. april 2020 @ 23:03

 25. BORGERKRIG. N U !

  Kommentar by Holger D. — 25. april 2020 @ 23:26

 26. Muhammedaner importørerne (danske politikere) har mere blod på hænderne.

  Sendes Mullah MellemØstergaards (B) vælger ud af landet?

  Kommentar by Iznogut — 25. april 2020 @ 23:43

 27. # 23.03: CHRISTIANSBORGS POLITIK overfor USA er kortsynet. Kofod irriterer USA med støtte til Iran. SF støtter Kina hvad Grønland angår. DR hetzer og bagtaler Trump 15-25 gange om ugen. Det er virkelig dumt. USA har været vores allierede i over 100 år. Og er vores største eksportmarked. Ønsker man at USA skal begynde at betragte os som en fjendtlig kommunist-stat? Det vil hurtigt kunne få negative konsekvenser.

  PS: Flere lande som var hurtigt ude med forholdsregler mod Corona, har været praktisk taget fri for corona-sygdom. Brostrøms og S-Ss sløve, langsomme og forvirrede indsats i januar, februar og marts har været en dyr omgang for danskerne, både i liv og penge.

  Trods de mange milliarder kr. som ruller afsted i denne tid pga. epidemien, kræver klima-fanatikerne med Østergaard i spidsen at der nu skal bruges masser af milliarder oveni til kamp mod co2. Plus lige så mange milliarder til endnu mere indvandring.

  Vores velfærdsstat smuldrer i næsten samme tempo som Sveriges.

  Kommentar by Bent A — 26. april 2020 @ 00:03

 28. Ens foragt for til denne abnorme uintegrerbare overtro, bare stiger og stiger, imens lefles der lystigt videre hos De Radikale landsforrædere.

  Kommentar by LarsB — 26. april 2020 @ 01:45

 29. Det eneste positive man kan sige er at der heldigvis er én idiot mindre i Mohammedanmrk, et stort tillykke til dumskerne.
  Danxit.nu

  Kommentar by Piphans — 26. april 2020 @ 01:51

 30. Sørgeligt at se totalt historieløse udanske brægeaber fryde sig over hendes død og naivitet! I har ikke et gran salt af nordisk eller dansk over jer!

  Eyjólf Sölmundarson bar vidnesbyrd om, at det aldrig er for sent, men det er I for historieløse og snotdumme til, at forstå!

  Hvis “dansksindet” virkelig er blevet decimeret til trumpeskapisme og zionisme, så drik da 1.5 L klorin og få tatoveret en davidsstjerne omkring jeres anus!

  Kommentar by Heine Sylvi — 26. april 2020 @ 02:22

 31. Danish exit – daxit.
  Og om islam kan intet godt siges.
  Til gengæld passer mange af negativerne overraskende nøjagtigt.

  Kommentar by Nielsen — 26. april 2020 @ 03:54

 32. AYS LIDELSESHISTORIE og død er en tragedie. Hvis et barn hjernevaskes i børnehaven og folkeskolen med kommunistisk nonsens om berigelse og globalistisk næstekærlighed, og hvis barnet svigtes af sin enlige mor, så er det vel ikke barnets skyld hvis det som 17-årig begår sit livs fejl ved at forelske sig i en indvandrer, som sikkert har virket flink i starten.

  Den her grusomme historie er jo kun een af mange. De hovedskyldige er vel de røde og blå radikale, godhedsindustrien og medierne.

  Kommentar by Bent A — 26. april 2020 @ 07:37

 33. Normalt dvs udenfor Corona tider kan man overvære straffesager. Sagen om mord med bat ved skaterbane er der IGEN nedlagt navneforbud FORDI vi danskere ikke må høre sandheden om den besudling , drab og vold, der sker pga indvandringen.

  Det kalder de demokrati og et åbent samfund …efterfulgt af bitter latter

  Kommentar by H. Nielsen — 26. april 2020 @ 07:48

 34. Indtil EU’s persondatsforordning ( også benævnt gdpr, der hjælper forbrydere) kunne man lige udenfor alle danske retssale se navne på alle de tiltalte i straffesager og på retslister. 90 % straffesager var mod udlændinge kunne man konstatere.
  Så kom EU’s persondataforordning for at beskytte de små forbrydere..nu kan vi kun få oplyst navne på forsvarerne. …virkelig genialt EU. Og et forbitret sarkastisk tak.

  Kommentar by H. Nielsen — 26. april 2020 @ 07:53

 35. HØRTE iøvrigt noget af “Brinkmanns briks” i DR. En slem omgang pølsesnak og plidderpladder. Der var indkaldt to damer til at vrøvle løs om ungdommen og de ældre. Den ene en sociolog (fra RUC?) med efternavnet van Hauen. De to kvinder blev brugt til at mistænkeliggøre de ældre, mens de unge blev rost i høje toner. Der var selvfølgelig også en masse rød snak om bæredygtighed og corona. Epidemien var de ældres skyld, og de unge var ofrene. Intet om Kina. Osv., osv. Propaganda og fordummelse gik her op i en højere enhed.

  Igår var der en time med Clement hvor et par klima-fanatikere også fik lov til at vrøvle løs om bæredygtighed og co2.

  Kommentar by Bent A — 26. april 2020 @ 07:55

 36. Sylvi: du er hjernevasket. Hvis du bor i et godt kvarter, forstår du ikke hvad, der foregår derude. Og dine børn hjernevaskes hele vejen gennem børnehaven, folkeskolen og gymnasiet og universitet og af medierne hvor 80 % er RØDE.( Søg på nettet på “80% journalister er røde” og læs undersøgelsen). Du tror på det “gode” og TÆNKER MED DINE FØLELSER og tager sky- klapper på OG VIL IKKE SE PROBLEMER MED ANDRE FOLKESLAG (DERVED ER DU RACIST MOD DANSKERNE, DA DU ØDELÆGGER DANMARK), men vid, at der er onde religioner og regimer mmm Du er hvad man kalder fakta-resistent

  Kommentar by H. Nielsen — 26. april 2020 @ 08:01

 37. # 32 Bent A
  Helt rigtigt. Det er så tragisk at se hvordan danske piger, pga. en total mangel på opdragelse går til grunde.
  Vi lever i et dekadent og tøjlesløst samfund hvor dyder som, værdighed, ærlighed, ærbarhed, ydmyghed, flid, pligt og ordentlighed m.m. er forsvundet.
  Der blev for nogle år siden lavet en undersøgelse af hvad det er vestlige piger ( som jo er dem der er flest af blandt konvertitter )finder i islam. Svaret var klart og enkelt, faste rammer og normer.
  Det er et totalt svigt af et barn, at overlade det fuldkommen til selv at navigere i livet, med alle de facetter og udfordringer der er i det.

  Kommentar by Danskeren — 26. april 2020 @ 09:28

 38. Jamen, hun gjorde vel bare det som multikulturalisterne har defineret som den store plan: at vi skal gifte os og få børn med hinanden på tværs af kulturelle og religiøse skel, så kommer det hele til at løse sig helt af sig selv. De har ikke nogen problemer med at smide en datter eller to ind i den pulje. Det er jo bare kulturmøder, når en 17- årig gifter sig med en perker fra gaden og får sharia- fangedragt på.

  Hvorfor kører vi den ikke all-in og begynder at forberede vore døtre på deres kommende plads i hierarkiet?

  Åh nej, jeg glemte noget, for det gælder jo ikke for lektor dit og professor dats døtre. De har travlt med identitetspolitiske kønsstudier og vil end ind ikke finde sig i at blive kaldt ved køn, og kalder deres lærere til orden, hvis det sker. Nej, det er som sædvanlig døtrene til dem, der er nederst i samfundshierakiet, der skal lægge krop til.

  Deres forældre- ofte enlige mødre – har under andres frihedsfaner mistet deres autoritet som familieoverhoveder, og overladt alt til velfærdsstaten. En forældre, hvis datter går med en perker, har intet middel overhovedet til at stoppe ulykken. Og pigebarnet tror måske også, at hun er med i en særlig romantisk Romeo og Julie – historie, men forstår ikke helheden. Det er en tragedie, der udspiller sig hver dag lige foran vore øjne.Frihedsfesten er definitivt forbi.

  Det er ikke svært at se, hvad muslimerne gør. Men det er svært at se på, hvordan danskerne uden videre kaster generationer af unge fra underklassen for løverne, mens de beskyttede og priviligerede beskæftiger sig med deres petitproblemer.

  Et ordentligt land med et ordentlig styre indrettede deres land på beskyttelsen af de næste generationers frihed og tryghed.

  Kommentar by Uno — 26. april 2020 @ 09:35

 39. IES skrev 25. april 2020 @ 20:39

  Den smukke Aya og hendes mor må da værre meget dumme og måske lige så dumme som de fleste danskere, hvornår går det op for befolkningen hvad vi har med at gøre? Islam er det værste der findes.

  Jeg vil hermed belyse en af grundene til, hvorfor dette problem har været så svært at løse. En netop afdød murer havde i 2002 karakteriseret den muslimske indvandring som “pest over europa”. Dette forargede åbenbart to præster i den Luthersk evangeliske kirke + en jødisk gift journalist så meget, at de valgte at overpisse Den Danske Forening ved at bekendtgøre i fuld offentlighed, at de meldte sig ud af selvsamme forening. De tre nævnte personer var/er alle fremtrædende medlemmer af Dansk Folkeparti, hvorfor man burde kunne forvente, at de ikke tog videre notits af dette sprogbrug, som blev betegnet som vulgært.

  Interesserede kan læse om årsagen, som er en tale, som blev afholdt i Stokholm i 2002. En gengivelse af talen kan findes på side 10 i bladet Danskeren i nummer 2 årgang 2002.

  Æret være mindet om Poul Vinter Jensen

  Kommentar by T. H. — 26. april 2020 @ 10:16

 40. Tak, Thomas.
  En murer med forstand. Æret været hans minde.

  Den Kinesiske Virus/CoVid-19 kan ikke tåle UV-Stråler i lighed med mange andre bakterier.
  https://vimeo.com/411630782

  Mon Porno-Mette og Brobøssestrøm holder denne oplysning fra os?

  Kommentar by Iznogut — 26. april 2020 @ 10:32

 41. […] Muslimer takker Morten Østergaard fra Det Radikale Venstre for at åbne grænserne under coronakrisen. Se også Falsters ‘Miss Teen’-vinder – Aya Bonde Jensen – flyttede til Nørrebro, fandt Kamra… […]

  Pingback by Muslimer takker Morten Østergaard for at åbne grænserne under coronakrisen – Free Speech Blog — 26. april 2020 @ 10:47

 42. Burn the coal, pay the toll.

  Regningen kan hermed anses for fuldt betalt.

  Kommentar by KafirHarbi — 26. april 2020 @ 10:56

 43. Hendes navn var Shasmina Noor Khan ved hendes død.

  Kommentar by Fascist — 26. april 2020 @ 11:59

 44. Mange vil nok fordømme hende, men i virkeligheden er det en dyb tragedie! Men også en påmindelse om, at hvis vi inviterer islam til landet, og det har vi jo desværre gjort, så får vi sådanne episoder! Der er efterhånden mange episoder hvor kvinder myrdes eller lemlæstes når de vil forlade deres muslimske mand! Jeg husker to episoder fra Aalborg, hvor en muslimsk mand myrdede og parterede en dansk kvinde, fordi hun ville forlade ham og en anden episode hvor en dansk kvinde blev overhældt med benzin og brændt uden for et indkøbscenter, kvinden overlevede kun fordi tililende fik slukket ilden! Det var i slut 80erne så sig ikke at vi ikke blev advaret! Men dengang som nu var det bare enkeltstående tilfælde!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. april 2020 @ 12:15

 45. Det må være fedt at være godt med en muslim. Det har åbenbart højere værdi end selve livet.

  Kommentar by Winged Hussar — 26. april 2020 @ 12:22

 46. DANSKERNE HAR i årtier nemt kunnet sætte sig ind i hvordan kommunisterne/fascisterne har hærget og myrdet i mange lande. Alligevel frygter de fleste ikke marxisterne-bolsjevikkerne-fascisterne-de radikale-socialisterne-de røde-feministerne. De stemmer lystigt og dristigt på Enhedslisten, SF, de radiGALE mv. I SF er der et stort flertal af kvinder/feminister i FT-gruppen, 13 ud af 16.

  De værste massemordere verden har kendt, er f.eks. Stalin, Mao, Hitler, Pol Pot, Mussolini, dronningen af Madagascar, diktatorer i Uganda, Ethiopien, Somalia og Iran-Irak. I særklasse er Islamisternes ørkenrøver som selv nåede at blive massemorder, men hvis halvreligiøse krigsmanual efter hans død har medført masser af blodige konflikter og mange millioner mord. Stadig er det dog kommunisterne der er indehavere af verdensrekorden i folkedrab og ødelæggelse af mennesker. Over 100 millioner mord og over en milliard ødelagte menneskeskæbner.

  Og lige nu er kommunisten frau Merkel i gang med planer der kan udslette Europas økonomi, fred og civilisation.

  Og i Sverigstan er der nu over 2000 corona-dræbte. Og over 5000 dødsofre pga. indvandringen. De svenske socialister-feminister har ladet stå til. Deres foragt for menneskeliv og egen befolkning skinner tydeligt igennem.

  Noget af det samme gør sig gældende i Danmark. S-S snorksov i starten af corona-krisen, og indvandringen fortsætter og vil blive accelereret iflg. Marokko-traktaten.

  Kommentar by Bent A — 26. april 2020 @ 12:43

 47. #12.15: Når “enkeltstående tilfælde” bliver mange nok, bliver de til massakre, massedød eller folkemord/udryddelse. Danske og svenske kvinder er iøvrigt også blevet lemlæstet eller myrdet selvom de ikke ville forlade deres mand. Sommetider skal der ingenting til før sadister-psykopater-paranoide går amok.

  Kommentar by Bent A — 26. april 2020 @ 12:52

 48. Hendes navn var Shasmina Noor Khan ved hendes død.

  Kommentar by Fascist — 26. april 2020 @ 11:59

  Hvilken kilde kommer denne oplysning fra?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. april 2020 @ 13:18

 49. Ballet Magnifique skriver det

  Kommentar by Træt — 26. april 2020 @ 13:33

 50. Den enkeltperson, som er personligt ansvarlig for flest menneskers død, er nok kong Leopold 2. af Belgien. Af nogen sættes dødstallet til 10 millioner. Det var imperialisme af værste skuffe og grådighed efter gummi og elfenben.

  “Når “enkeltstående tilfælde” bliver mange nok, bliver de til massakre …”

  Det er ikke korrekt. Massakre defineres af Den Danske Ordbog som “brutalt overfald på en (større) gruppe mennesker, med mange dræbte eller sårede”.

  Hvert år dræbes mange danskere i enkeltstående ulykker i trafikken. Men det gør det jo ikke til en massakre, og at der stilles krav om at forbyde biler.

  Men at det patriarkalske familiemønster, social kontrol og vold i familierne er et stort problem hos indvandrerne, er der derimod ingen tvivl om. Sara Omar skriver gruopvækkende om, hvordan muslimske kvinder bliver udsat for vold.

  Og så er der endnu engang misinformation om de danske myndigheders håndtering af corona-krisen.

  Målet var at få antallet af indlagte med covid-19 til at følge den flade grønne kurve, og ikke den stejle røde, så vores sundhedsvæsen ikke blev overbelastet, som det er sket i Italien og Spanien. Det er lykkedes med stor succes, takket været myndighedernes hurtige indgreb og danskernes store selvdisciplin. Danmark er en dusk.

  Kommentar by np — 26. april 2020 @ 13:44

 51. Go danzk fizz min bror! Wallah

  Kommentar by redneck — 26. april 2020 @ 17:58

 52. 39)— Du glemte, at skrive navnene!

  Kommentar by dansker — 26. april 2020 @ 22:27

 53. 46 ) ” Spis brød til”.– Den liberale ideologi er demografisk destruktiv. Beviserne er talrige.– I øvrigt. Der skal ske en kraftig udrensning i ledelsen for DF, for at genoprette partiet , som et nationalt,fremtidssikret, progrssivt nationalt parti.

  Kommentar by dansker — 26. april 2020 @ 22:35

 54. 39)— Du glemte, at skrive navnene!

  Nej – De blev bevidst udeladt, for de fortjente end ikke den ære for denne pinlige niddingsdåd.

  Men i tilfælde af at du ikke skulle vide det, så er navnene Søren Krarup, Jesper Langballe og Søren Espersen!

  Kommentar by T. H. — 26. april 2020 @ 23:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper