7. maj 2020

Brian Arly og ‘mytedræberne’, og et tilbageblik til 1990: ‘Fakta: 60.000 kommer fra muslimske lande’

Sand objektivitet eksisterer ikke, og derfor er det uhyre vigtigt, at man ikke slår den kritiske sans fra, blot fordi noget står i avisen eller udtales af en ekspert. Det gælder eksempelvis når en professor fortæller, at han ikke ved hvad der gør at indvandrere fra muslimske lande ‘har mere restriktive holdninger’ i forhold til ytringsfrihed, eller når en lektor forklarer, at herboende muslimer (blot) ønsker en ytringsfrihed, der ‘omtrent svarer til den blasfemiparagraf, som man afskaffede i 2017’.

Propaganderende forskere har fri adgang til medierne, og dagligt kan man læse ‘mytedræbere’. Tidligere på ugen kunne man læse, at ‘flere flygtninge rejser ud af Danmark, end der kommer hertil’, og selvom det ikke er lodret løgn, så er det ikke den fulde sandhed. Hovedparten af de hjemrejste er syrere, og det vil med den nuværende udvikling tage 86 år før de er hjemme igen. Altså, forudsat, at vi er i et lufttomt rum hvor ingen af dem får børn. De får tre gange så mange børn, som der rejser hjem. Det svarer lidt til at behandle terminal kræft med et My Little Pony-plaster.

Emnevalget i diverse faktatjek-sider understreger pointen. På det store internet kan man altid finde et meme med en for venstrefløjens uønsket tendens, som en forsker så kan skyde ned med de store kanoner. Betyder det så, at højrefløjen lyver mere end venstrefløjen? Næh, det er der intet der tyder på.

I sidste måned kunne Tjekdet! (Mandag Morgen) fortælle, at der ’sandsynligvis’ var færre muslimer i Danmark ‘end tidligere vurderet’. Eksperten var den omtalte lektor Brian Arly Jacobsen, der har fundet en ny måde at opgøre tallet på. En mere ordrig udgave af det undervisningsmateriale fra 1990, jeg tilfældigt stødte på i kælderen. Letforståelige plancher med mytedræbere: ‘De er jo ikke rigtige flygtninge’, ‘Og så følger familien bare efter’, ‘Alle og enhver kan jo få asyl’, ‘De kan få det hele betalt’ og de Arly’ske: ‘Inden længe er muslimerne i flertal’ og ‘Vi bliver oversvømmet af flygtninge’. Alle seks udsagn er helt forkerte, kan man læse i faktaboksen.

Af verdens flygtninge var kun 1/2 procent i Danmark, og der boede blot 60.000 muslimer i Danmark. Kurven har været støt stigende trods politiske tiltag Arly & Co. har bekæmpet, og mon ikke Arlys efterkommere vil dræbe ‘myten’ fra et endnu højere niveau i 2050. Man kunne også vende det om: Hvorfor føler danskerne, at der er flere muslimer end der er? Jeg har et budt. Arly har et helt andet.

Faktatjek ved lektor Brian Arly Jacobsen hos MM.dk – Hvor mange muslimer er der i Danmark?

“… Så hvor mange muslimer er der egentlig her i landet?

Det spørgsmål har Brian Arly Jacobsen, religionsforsker og lektor ved Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier på Københavns Universitet, længe forsøgt at give et svar på ved årligt at udregne estimater for, hvor mange muslimer der er i Danmark.

Og ifølge hans nyeste beregninger er antallet i år en del lavere end tidligere estimeret.

‘Per 1. januar 2020 er der 256.000 muslimer i Danmark. Det svarer til cirka 4,4 procent af befolkningen,’ siger lektoren om sine beregninger.

Antallet af muslimer i landet er dermed mere end 60.000 lavere end den seneste vurdering, hvor han estimerede antallet af muslimer per 1. januar 2019 til 320.000 – svarende til 5,5 procent af befolkningen.”

(Arbejderbevægelsens Internationale Forum, 1990)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/109928/trackback

56 Comments »

 1. Fjolset Brian Arly Jacobsen skriver, at “vi ved reelt ikke, om der findes parallelsamfund i Danmark. Jeg er ikke stødt på det i min forskning, og jeg kender ikke til forskning eller undersøgelser, som viser det.”
  Hvis man som ansat på KU siger noget sådant vrøvl, hvorfor skal man så tro på andet han siger. Det skal man selfølgelig heller ikke. Jeg vil tro, at der er mellem 800.000 til 1 million halvhjerner i Danmark.
  Den med ca.250.000, den har man nu kørt i over 20 år.

  Kommentar by der Adler — 7. maj 2020 @ 14:18

 2. Man behøver bare gå en tur i byen i København eller en hvilken som helst lidt større provinsby, så ved man at Brian Arly Jacobsen ikke taler sandt!
  Han benægter også at der findes ghettoer, det er så himmelråbende vanvittigt, at det diskvalificerer ham fra at deltage i den offentlige debat. Hvis han ikke kan forstå at det han siger er forkert, så kan jeg ikke forstå at han er professor!
  Joseph Goebbels sagde, at hvis man skal fortælle en løgn, så skal løgnen være så stor at ingen ville kunne forstå at man kunne sige sådan noget, hvis ikke det var sandt!
  Han sagde også at hvis man bliver ved med at sige en løgn, så vil den til sidst være sandheden!
  Jeg vil anbefale Brian Arly Jacobsen at forlade sit skrivebord og så tage en tur til København SV, Tingbjerg, Nørrebro, Nordvestkvarteret, Voldsmose, Gellerup, Bispehaven, Rosenhøj og Alborg Øst og sikkert flere steder så vil han forandre mening!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. maj 2020 @ 14:39

 3. Brian Arly Jacobsen er blot endnu en ækel snylter og psykopat som vi dumskere forsørger.

  Kommentar by Piphans — 7. maj 2020 @ 15:02

 4. En undersøgelse fortaget af Bla. RUC ( ha ha ) af Ca.4500 udlændinge er deres bud på hvor mange muslimer der er i danmark?

  Prøv at gå i folkeregistret og lav en mere nøjagtig optælling. Vi vil have klarhed over problemet, og hvis det “kun” drejer sig om en lille kvart million så er der ikke noget til hinder for at sende dem hjem til dem selv. Det kan klares med mindre end 1000 flyafgange.

  Sæt iværk!

  Kommentar by Santor — 7. maj 2020 @ 15:46

 5. Lad mig gætte: Brian Arly bor dejligt indvandrerfrit!

  Kommentar by Elvadatter — 7. maj 2020 @ 15:53

 6. HVIS MAN IKKE læser Uriasposten, Snaphanen og den korte avis osv., aner man ikke hvad der foregår i Danmark. Det véd jeg fra samtaler med danskere som kun ser tv og læser papiraviser. De véd en masse om dagligdags eller ligegyldige ting, men praktisk taget intet om hvor Danmark er på vej hen. Og de tror tit på evig og automatisk velfærd osv.

  Men man har jo endnu stadig lov til at tænke selv. Og hvis man så begynder på at læse netaviserne, kan man få mange nye ting at tænke over. F.eks. om Sverige er et eksempel til efterfølgelse?

  Hvis jeg må hoppe til en anden ting i disse CORONA-tider. Sundhedsstyrelsen siger hele tiden at sikkerhedsafstanden mod smitte er to meter. Så er man sikker, påstår S-S. Men et nys er en luftstrøm på op til 150 km/t, og kan sprutte dråber ud i en sky på 8-9 meters længde. Og de små dråber kan svæve rundt endnu længere væk. Dråber fra hoste og tale kan også række mere end to meter. Og coronavirus kan overleve i timevis på mange overflader.

  Hvordan harmonerer det med de to meter? Og hvorfor vil S-S ikke have at man uddeler ansigtsmasker til brug ved rejser og indkøb? De kan ellers sænke smittetrykket betydeligt.

  Er meget af det som kommer fra S-S og Saudi-arabiens serum-institut ikke bare myter, gætterier og snik-snak? Det med de 2 meter trænger måske til et besøg af en myte-dræber?

  Søg selv på nettet: nys og hoste /VIRUS-SMITTE/mæslinger/meningitis

  Kommentar by Bent A — 7. maj 2020 @ 16:01

 7. Jeg husker det famøse “200.000 muslimer i Danmark” allerede da jeg gik i folkeskole, og det er godt og vel 20 år siden.
  Siden da er det så kommet frem at DST ikke tæller efterkommere af indvandrere, hvor mindst den ene har dansk statsborgerskab, som værende udlænding. Jeg har hørt bud på mellem 500 og 800.000 muslimer i DK, og det passer nok meget godt, sådan som de efterhånden også fylder gadebilledet i selv mindre byer.

  Kommentar by W — 7. maj 2020 @ 16:44

 8. Danmark ender som et hul i jorden. Om 50 år, vil landene i EU fremstå ens, kun vejret gør forskellen. Befolkningen vil være et kludetæppe af mennesker, befolkninger og være overvejende muslimsk. Det vil få Beirut til at ligne Hellerup i 50’erne.
  Skynd jer at flygte allerede nu til Usa. Der er der stadigt frihed. Bor selv i Houston i Texas og elsker det.!

  Kommentar by Gert Sandal — 7. maj 2020 @ 16:52

 9. Er det muslimer?

  I alt er 18 procent af de, der er testet positive, ikke-vestlige indvandrere eller efterkommere. Det er på trods af, at de udgør 9 procent af befolkningen.

  »Indvandrere og efterkommere af indvandrere fra ikkevestlige lande har altså samlet set en højere incidens (forekomst, red.) end danskere,« står der i rapporten.

  Patientstue og udstyr står klar på Hvidovre Hospital, der har en overvægt af indvandrere blandt de indlagte.
  Patientstue og udstyr står klar… Vis mere
  Rapporten fra Statens Serum Institut kommer efter, at overlæger fra to hospitaler har fortalt til B.T., at de har en overrepræsentation af indvandrere blandt de indlagte.

  »Uden at jeg har lagt tallene sammen, så kan jeg også se på navnelisterne, at der er flere ikke-danske navne i forhold til, hvordan befolkningssammensætningen ellers er,« fortalte professor og overlæge Thomas Benfield til B.T. 22. april 2020 fortalte til B.T.

  Siden stemte Aarhus Universitetshospital i. Ud fra hospitalets database kunne Steffen Leth, der er 1. reservelæge og ph.d. på Aarhus Universitetshospital, fortælle, at indvandrere har stået for 18-20 procent af indlæggelserne.

  »Det kunne godt se ud som om, at der er en relativ overrepræsentation,« lød det fra Steffen Leth, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. maj 2020 @ 16:54

 10. @8

  Jeg troede faktisk ikke, at ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere udgjorde næsten hver 10. i befolkningen, men det passer nu meget godt med det indtryk man får, ved at rejse rundt i landet. I København må tallet så være endnu højere.

  Kommentar by Larsen — 7. maj 2020 @ 17:14

 11. For at finde den reelle andel af orker skal man fraregne antallet af danskere over 75 år, som aldrig kommer ud af hjemmet.

  Kommentar by Træt — 7. maj 2020 @ 17:14

 12. …og her er så min udregning:

  I 1950 var der 4,3 millioner danskere i landet.
  I 2020 er 5,8 millioner personer i samme land.
  Danske kvinder føder minde end 1, 8 barn i snit.
  Men samtidig lever hr. og fru dansker lidt længere.
  Altså er antallet danskere næppe steget siden 1950.
  Forskellen: 1,5 millioner skyldes derfor indvandring.
  Langt hovedparten af indvandrere er muslimer.
  Følgelig må der være mere end 750.000 muslimer i landet.

  Tager jeg fejl i dette raisonnement?

  Kommentar by Voldposten — 7. maj 2020 @ 17:23

 13. https://www.bt.dk/samfund/langt-flere-indvandrere-smittet-med-coronavirus-end-etniske-danskere

  Kommentar by Islamarebad — 7. maj 2020 @ 17:39

 14. Når man ser på typer som Brian Arly Jacobsen, så forstår man hvorfor visse revolutioner ender med udrensning af intelligentsiaen.

  Kommentar by KineserSnot — 7. maj 2020 @ 18:02

 15. Jeg gætter på en rund million fremmede i Danmark og de rejser ikke hjem frivilligt derfor går jeg ind for en opdeling af landet i 2 dele.

  Fyn, Jylland og Grønland for de etniske Danskere og de dansksindede fremmede.

  Sjælland osv. for venligboerne, muhamedanerne og resten af de fremmede.

  Kommentar by Zenobia — 7. maj 2020 @ 18:06

 16. Voldposten 17.23:

  Du tager næppe fejl. De officielle tal kan man slet ikke regne med. Og MSMs propagandastationer lyver og manipulerer året rundt. Vi er flere eller mange som mener at der er omkring en million arabere og afrikanere i vores land. Til en udgift på mindst 100 milliarder kr. eller op omkring 200 milliarder kr. om året. Og iflg. Merkels Marakech-traktat skal vi snart modtage mange, mange flere indvandrere! Hos Newspeak er der en utrolig lang liste over invasionens udgiftsposter. Oveni at vi skal stille gratis boliger, skoler, transport, forplejning, velfærd og hospitalspladser til rådighed, er der mange andre underskudsområder.

  Dusinvis af kommuner er gået fallit i Sverigstan. Det kan blive det samme herhjemme om få år.

  Kommentar by Bent A — 7. maj 2020 @ 18:18

 17. Fremmed udgifterne opgives af flere kilder til at ligge i intervallet 33,5 til 78 milliarder. Alt efter hvordan man opgør udgifterne.

  Det er svimlende summer som gives væk til fremmede og det medfører unægteligt velfærds- og levestandards forringelser.

  Kommentar by Zenobia — 7. maj 2020 @ 18:35

 18. @Voldposten: Jeg tror du rammer antal muslimer i DK temmelig godt. Husk at mindst 20% af de nye årgange er født muslimer. Det er bare at kigge på friske klassebilleder i folkeskolerne.

  Kommentar by ino — 7. maj 2020 @ 19:17

 19. #10 Voldsposten

  Dit ræsonnoment er helt korrekt, men 1950 er nok ikke det rigtige udgangspunkt. Men selv hvis man bruger 1980 som udgangspunkt, så er der stadig en ca. million flere indbyggere i Danmark end vi selv har produceret.

  De herboende udlændinge, som ikke er muslimer, opvejes alt rigeligt af de mange muslimer, som har dansk statsborgerskab.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 7. maj 2020 @ 20:17

 20. @ 10 Voldposten

  NEJ, det gør du ikke “Voldpost.”

  Hvor mange indvandrere og efterkommere af indvandrere findes der i Danmark? 770.397, hvis man tager det seneste officielle tal fra Danmarks Statistik.
  Men spørgsmålet er, om det tal er dækkende? Det mener Dansk Folkeparti ikke. Danmarks Statistik tæller nemlig kun de sidste to generationer med i statistikken, og det er for lidt, mener DF.
  Står det til Dansk Folkeparti, skal tredje generations-indvandrere også tælles med. Gør man det, stiger antallet med ca. 160.000 til 929.666 personer med ”migrations-baggrund”. Det viser en særkørsel, som Danmarks Statistik har lavet for Udlændinge- og integrationsministeriet, på forespørgsel fra Dansk Folkeparti. (ditOverblik.dk, 26.11.2018).

  Ikke nok med det, muslimer gifter sig med muslimer, og hvis man er født af en forældrer der er født i DK, så regnes man som dansker!!!

  Hvad indebærer det ikke, vi bliver overrendt, og undskyld vi bliver på det groveste røvrendt af vores landsforræderiske politikere.

  Kommentar by der Adler — 7. maj 2020 @ 20:22

 21. Spørgsmålet er hvor hurtigt gruppen vokser, hvad er fordoblings tiden? Beregnet fra 1980, 25000, til 2018, 300.000 bliver den 11 år. Det beregnes som renters rente på diasporaen som allerede er i landet. Rettefoden blir 6,6 % per pr. Om 11 år blir det altså 600.000 muslimer, om 22 år er der 1,2 millioner osv, osv. Om 30 år blir det 2,4 millioner . Selv om vi lægger antallet muslimer lidt lavere end 300.000 feks. 250.000 så betyder det ikke meget. Det det blir måske en fordoblingstid på 11, 5 år.
  Det er familiesammenføring som giver den største ændring. Alle de små ændringer i asylmuligeder har ikke nogen betydning. Men hver asylant her en eller flere pårørende. Som igen har pårørende, som igen har pårørende osv. Det er på den måde Danmark forsvinder.

  Kommentar by Jørgen — 7. maj 2020 @ 20:28

 22. Alene regningen i “andele af befolkningen” er snyd. Det er andele af de fertile og førfertile årgange, vi skal kende for at det giver nogen mening. Det “ser ud som om der er flere” muslimer – fordi de er mange i de unge årgange. Det er dét, vi ser. For det er det, vi intuitivt ved er relevant for os.

  Og så selvfølgelig tilvæksten. Situationen er dynamisk. Tilvæksten er i øvrigt ret interessant, for den er voldsom.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. maj 2020 @ 20:51

 23. Det her er altså svindel og bedrag fra Brian Arly!
  Han når frem til 256.000 på følgende måde:
  En undersøgelse med 4.423 personer, heraf ca. 1.500 danskere og vestlige indvandrere, bliver bla. spurgt om deres tro.
  Her svarede 48,5 procent af ikke-vestlige indvandrere og efterkommere, at de er muslimer.
  Blandt de godt 1.500 danskere og vestlige indvandrere svarer 0,1%, at de er muslimer – tænk lidt over, hvor mange der sagde de var muslimer – 1 eller 2 – Det kan man sgu ikke lave statistik på!
  I 2018 var der 493.000 ikke-vestlige i Danmark – 48,5% giver: 239.000 muslimer i 2018
  I 2018 var der 5.000.000 danskere og 277.000 vestlige i Danmark – 0,1% giver: 5.277 muslimer i 2018.
  I alt 244.000 muslimer i 2018, som Brian Arly så fremskriver til 256.000 i 2020.

  Men, men, men Brian-drengen glemmer mindst to ting:

  1. 0,1% er et ekstremt usikkert tal, der bla. påstår at der kun er 5.000 etnisk danske konvertitter – andre regner med mindst 8.000-14.000 i 2012.

  2. Langt værre er det, at Brian Arly helt glemmer 3. gen indvandrere, som han regner som danskere og derfor kun 0,1% muslimer – langt de fleste 3. gen. indvandrere er fra muslimske Tyrkiet og Pakistan.

  I jan. blev det vist, at man har glemt 400.000 indvandrere i statistikken heraf 100.000 ikke-vestlige – altså 4.600.000 danskere, 600.000 vestlige og 600.000 ikke-vestlige – med Brian Arlys procentsatser får vi 296.200 muslimer.

  De 48,5% virker meget lavt sat, mere realistisk er der mindst 60% muslimer blandt ikke-vestlige (ved at se på antallet med oprindelse i muslimske lande), og måske 0,3% blandt vestlig og danskere – derved får vi et bud på: 375.600 muslimer i Danmark i 2020.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 7. maj 2020 @ 21:03

 24. *Voldsposten 17:23
  Det lyder rigtigt i mine ører, måske snarere 800.000

  Kommentar by Den Nervøse — 7. maj 2020 @ 21:15

 25. Ad. Kommentar by der Adler — 7. maj 2020 @ 20:22

  Dit tal 930.000 stemmer ret godt med mit guestamate på een million.
  De fremmede behøver 20% for at opnå hvad CIA kalder for kritisk masse.
  Hvor man teoretisk set kan lave en muhamedansk revolution eller opnå afgørende betydning i politik hvis man stemmer som en blok.

  De er meget tæt på at nå kritisk masse.

  Kommentar by Zenobia — 7. maj 2020 @ 21:16

 26. @ 20 Jørgen Nielsen

  Gider du ikke at læsen hvad jeg skrev i oplæg 17?

  Og for at du kan blive klogere:

  Det totale antal muslimer er meget større end omtalt de fleste steder og gengivet i kommentarer her på siden (#13, 16, m.fl.). Nogle forenklede resultater opgjort pr 1. januar 2016 og aflæst fra Statistikbanken, fx datasættet HISB3: Siden 1984 er det totale indvandringsoverskud 429285. Heraf nogle vestlige og fjernøstlige, hvis fødselshyppigheder er som danskeres. Ca. 70 % er muslimer, som plejer at føde mange børn. Når antallet af muslimer i Danmark sættes til ca. 300.000, ville det så også være tilnærmelsesvis rigtigt, hvis muslimerne var ganske ufrugtbare.
  Befolkningen er i de samme 32 år vokset med 599.730. Stigningen er indtrådt efter 4 år med stagnerende folketal i begyndelsen af 80’erne. Al information tyder på, at danskerne plus vestlige indvandrere fortsat føder meget få børn, hvilket fører til, at antallet af danskere falder. De ca. 600.000 personer, som folketallet er vokset med, er således næsten i sin helhed et produkt af muslimsk indvandring og fertilitet, og tallet 600.000 er derfor tæt på et absolut minimum for antallet af muslimer i Danmark i dag. Hvis den danske nedgang er på 100.000 skal vi forøge gættet til 700.000 og så fremdeles. Den fulde sandhed må vi gætte os til. Dem, der har så travlt med at bagatellisere skadevirkningen af den muslimske indvandring, har selvfølgelig også været i gang med forfalskninger vedrørende deres andel af folketallet. I skyndingen skal det lige bemærkes, at Danmark i befolkningsmæssig henseende nu er et tredie-verdens-land, med egen befolkningseksplosion.
  (Uriasposten 16. december 2016 – ”Demografi er skæbne”).

  Kommentar by der Adler — 7. maj 2020 @ 21:21

 27. Det er muligt at der “kun” er 500.000 muslimer i landet, men det skal sammenholdes med at de mennesker vi ser ude i samfundet ikke udgør hele befolkningstallet.

  Fra Ældresagen:
  “I januar 2019 var der 1.136.000 personer i Danmark, som var fyldt 65 år. Heraf er 872.000 mellem 65 og 74 år, mens 264.000 er 80 år eller derover.”

  Hvis 20% af befolkningen under 30 år er muslimer vil vi ende med 20% muslimer i alt, men deres generationslængde er kun 2/3 af vores, foruden at de får flere børn, så det går langt hurtigere.

  We’re fucked.

  Kommentar by Træt — 7. maj 2020 @ 21:34

 28. Indvandrertallet bliver jævnligt opjusteret, senest 03. januar 2020.

  https://www.berlingske.dk/danmark/400.000-flere-med-indvandrerbaggrund-end-vi-troede-vi-maa-forstaa-alvoren
  400.000 flere med indvandrerbaggrund end vi troede

  Kommentar by tavsen — 7. maj 2020 @ 21:37

 29. Jeg er sådan set ikke uenig Adler, men jeg valgte bare at tage udgangspunkt i Brians metode for at vise, at han helt sikkert undervurderer antallet af muslimer i Danmark.
  Mvh.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 7. maj 2020 @ 21:42

 30. DET ER JO SLET IKKE ikke nok at regne på hvordan den allerede ankomne muslimske folkegruppe vokser i antal, når der der hver måned (i henhold til Marokko-traktaten mv.) ankommer hundredvis eller tusindvis af nye krævende kulturfremmede,

  dvs. utaknemmelige, agressive, fanatiske og erobringslystne migranter, indvandrere, asylsøgere asylanter, krigsflygtninge, kvoteflygtninge, fattigdomsflygtninge, fupflygtninge, lykkeriddere, socialklienter, kriminelle flygtninge, narkohandlere, kvindesmuglere, våbensmuglere, løntrykkere og evighedsturister.

  Alle sammen tildeles de gratis ophold og forsørgelse fra dag 1, samt større borger-rettigheder end danskerne.

  Vi har allerede nået den kritiske masse, og om bare 1 år vil situationen være yderligere skærpet.

  Om 3 år kan der være dobbelt så mange som nu. De gamle danske partier kopierer nærmest den “humane” svenske politik. Foreløbig har man i alt brugt mellem 2000 og 3000 MILLIARDER kr. på indvandring, og et stort antal danskere har allerede mistet livet eller fået deres livskvalitet smadret direkte eller indirekte.

  Der Adler har ret i at vi på det groveste bliver røvrendt af vores landsforræderiske politikere. Rigtig meget tyder på at lige som Sverigstan er endt i hverdagsterror og folkemords-lignende tilstande m.m., vil også Danmarkistan ende som en “humanistisk stormagt”, dvs. som en fejlslagen stat eller krigszone.

  Kommentar by Bent A — 7. maj 2020 @ 22:19

 31. PS: Har lige set at en migrant kan få 159.000 kr. til at holde ferie for i tre måneder, i det land han er flygtet for. Og de kan få kontanthjælp til to-tre koner og børnepenge til 9-12 børn. Det kan løbe op i over en million kr. på et år. Andre igen får en stor villa foræret. Iflg. den korte. Alt betales af de danske skatteydere, som er 3. klasses borgere i deres eget land.

  Kommentar by Bent A — 7. maj 2020 @ 23:18

 32. Held og lykke til dem der nu drøner ud i Fields og cafelatte barer.
  De kommer ikke til at møde mig, for jeg stoler ikke på statens coronahåndtering.

  Vi fyldes med fup og svindel, og det er ærlig talt pinlig at en statsansat “forsker” fordrejer fakta om indvandring og dens omkostninger.
  Man har i mange år sagt der er 300.000 muslimer i Danmark og udgiften er 38mia. De tal er åbenbart frosset fast i alle statistikker for at skjule sandheden.

  Søren Brostrøm og det røde slæng i sundhedsstyrelsen er lige så utroværdig. Jeg tror det har været planen fra starten at beskytte kommunist-Kina.

  I forhold til indvandring forsøger man at beskytte FN og den muslimske verden.

  Kommentar by k.m. — 8. maj 2020 @ 08:52

 33. Regeringen laver en plan 3 for genåbning, om familier kan afholde bryllup ol.

  Muslimer skider på alle regler ved at samles 300 mennesker til begravelse af Yahya Hassan. Der sker dem ingenting.

  Zoo tvinges til at holde lukket, så der måske skal aflives dyr fordi økonomien er presset.

  Danmark ledes af rød/radikale psykopater.

  Kommentar by k.m. — 8. maj 2020 @ 09:05

 34. Du har ret Voldposten 17:23. Sådan er den demografiske udvikling. Det er ikke til at komme udenom.

  Den etniske danske befolkning toppede i 1993 med ca 4½ mio. derefter gik den langsomt tilbage i antal. Det gør den stadig og det vil fortsætte, fordi etnisk danske kvinder gns føder ½ barn for lidt.

  I dag er befolkningstallet ca 5½ mio, hvoraf 1 mio ikke er etniske danskere. De er indvandrere. Antallet af indvandrere stiger.

  Af indvandrerne er ca 2/3 muslimer. Der altså i dag ca. 665.000 muslimer i Danmark. Antallet af muslimer er stigende.

  Om ca. 50 år kommer den etnisk danske befolkning i mindretal.

  Muslimernes andel af de indvandrede dvs den en ikke-etnisk danske befolkning – indvandrede og deres efterkommere (både muslimer og ikke muslimer) – er fortsat stigende om 50 år.

  Efter yderligere ca. 20 år – om ca. 70 år – vil der være muslimsk flertal i Danmark.

  Sådan ligger landet demografisk. Det kan ikke skjules, men måske kan den forventede demografiske udvikling stoppes vha af drastiske love. Dem er der ikke udsigt til i dag, så det politiske flertal i dag har foræret Danmark til fremmede i fremtiden.

  Det samme gjorde det politiske flertal efter den tyske fredsbesættelse af Danmark den 9.april 1940. Den stoppede dog efter 5 onde år.

  Der var dengang kun få tusinde danskere der kæmpede aktivt i modstandsbevægelsen. Det var de allierede styrker med feltmarskal Bernard Montgomery i spidsen, der befriede Danmark fra den tyske besættelse. Vi kan håbe på, at noget lignende engang vil ske med den muslimske besættelse af Danmark?

  Kommentar by A-mad — 8. maj 2020 @ 09:10

 35. K.M. 08.52 har desværre fuldstændig ret. Vi kan ikke stole på staten/det politiske system, DR og BT/EB osv. Vi kan heller ikke stole på godhedsindustrien, globalisterne, feministerne, de grønne aktivister eller klima-bevægelsen.

  Hvad klima-bevægelsen angår, kræver den nu at vi skal have noget der svarer til de tab og nedskæringer som corona-krisen har medført i år. Men co2-fanatikerne (og statens klimaråd?) vil iflg. DR have at vi skal lukke ned på tilsvarende vis HVERT ÅR DE NÆSTE TI ÅR, for at vi skal kunne nå “klima-målet” på minus 70% co2. Corona-krisen har nemlig kun medført et fald på 7% i udledningen af co2.

  Men da co2 er livsvigtig for plantevæksten, og iøvrigt er en lille og uskadelig del af atmosfæren, er “klima-målet” ikke andet end en blanding af uvidenhed, idioti og galskab. (og hvorfor har de så travlt med at fortie solens indflydelse på klimaet?)

  Ja, vi fyldes med halve og kvarte sandheder, fup og svindel. Den onde halvdel, fjerdedel eller tiendedel af menneskeheden arbejder konstant på at udnytte, snyde og narre alle der ikke er med i ondskaben.

  Mht. corona-håndteringen har den også været mærkværdig/utroværdig. Hvorfor havde beredsskabsstyrelsen intet beredskab? Hvorfor blev Sundhedsstyrelsen fanget med bukserne nede? Begge styrelser var advaret mange gange siden 2015 om at en pandemi kunne være på vej.

  Og hvorfor vil S-S og Saudi-arabiens serum-institut ikke iværksætte brugen af åndedrætsværn/ansigtsmasker? I mange lande er de påbudt i butikker, tog, busser og andre indendørs steder. De nedsætter smittetrykket effektivt. Men det ønsker man af ret mystiske årsager ikke.

  Genåbningen af efterskoler, storcentre, restauranter og meget andet vil 100% sikkert øge smittetrykket betydeligt. Det kunne modvirkes med næse-og mundbind. Det vil man ikke, og resultatet kan blive et stort tilbageslag som man allerede har oplevet i Singapore.

  Den spanske syge kostede 50-100 millioner mennesker livet, de fleste unge mennesker. Den første bølge var ikke den værste, men den anden bølge var frygtelig og fem gange så dødbringende. Nok pga. en muteret virus.

  Kommentar by Bent A — 8. maj 2020 @ 09:54

 36. A-mad kl. 9.10: Der er planer om at accelerere indvandringen. Det varer måske kun fem-syv år inden vi er i mindretal. Der er nu allerede ca. en million kulturfremmede i vores land. De skrækkelige “svenske” tilstande er allerede på vej ind i samfundet, og er måske i fuld blomstring om 1 eller 2 år. I Sverigstan var der ca. 257 bombeeksplosioner sidste år, og tusindvis af overfald og hjemmerøverier osv.

  Kommentar by Bent A — 8. maj 2020 @ 10:03

 37. #10: Voldsposten

  Danskerne reproducerede sig selv frem til 1970, hvor der var ca. 5 millioner danskere. Nu er vi 5,8 millioner. Antallet af etniske danskere har været nogenlunde konstant siden pga. stigende gennemsnitslevetid. Overskuddet på ca. 800.000 fordeles på ca. 500-600.000 ikke-vestlige indvandrere, mens resten er vestlige indvandrere. I regnestykket har jeg ikke medregnet de danskere som har forladt Danmark, så antallet af indvandrere, vestlige såvel som ikke-vestlige, er nok snarere ca. 1 mio.

  Gruppen af ikke-vestlige indvandrere er ikke homogen, og langt fra alle er muslimer. Danmarks Statistik tæller f.eks. indvandrere fra Hviderusland, Rusland, Moldova, Montenegro og Ukraine som ikke-vestlige.

  Antallet af muslimer i DK er derfor nok omkring 500.000, muligvis lidt lavere.

  Kommentar by Holger_Danske — 8. maj 2020 @ 10:14

 38. Er det Google, der har lukket den ekstremt islamkritiske Free Speech Blog https://freespeechblog.ch?
  Er det midlertidigt eller permanent?
  Hvad med arkivet? Alle indlæggende? Er de væk for altid?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. maj 2020 @ 10:19

 39. Wayback har lidt

  https://web.archive.org/web/20200318221517/https://freespeechblog.ch/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 8. maj 2020 @ 10:28

 40. Er det ikke den samme blog som https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/

  Som jeg allerede har linket til en gang.

  Læser du aldrig hvad andrer skriver, Umulius?

  Kommentar by Træt — 8. maj 2020 @ 10:32

 41. Jeg er stærkt imod islamisering af Europa, men jeg er også stærkt imod at etniske europæere bliver UDSKIFTET MED FREMMEDE (arabere, afrikanere og asiater) – UANSET om de er muslimer, ateister, hinduister, kristne etc. Vi må stoppe “Den Store Udskiftning”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. maj 2020 @ 10:33

 42. Kommentar by Jørgen Nielsen — 8. maj 2020 @ 10:28

  Tusinde tak, Jørgen.

  Jeg må nok i gang med at downloade alt Free Speech Blog på Wayback, men jeg er så forbandet over, at censuren har lukket en fremragende blog, der fortalte sandheden om perkernes virke i Danmark og deres usle kollaboratører fra kommunister og socialister og væmmeligboere i Kongeriget Danmark, forbyd censur og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. maj 2020 @ 10:34

 43. Kommentar by Træt — 8. maj 2020 @ 10:32

  Kære Træt, sorry hvis jeg har misset dit svar. Men når det er sagt, så er:

  fightthepowerwithfreespeech.blogspot com

  og

  freespeechblog ch

  er to forskellige blogs, der deler navn og filosofi med ikke domæne, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. maj 2020 @ 10:48

 44. Er det ikke en bet for Arly fool Brian,at hans forudsigelsigelser viser sig at være Brian Arly. Ham selv.
  Vi bliver overstrømmet af flygtninge.

  Inden længe er muslimer i Danmark i flertal.

  Skal vi bortvise muslimer og andre fremmede? Eller skal vi fortsætte med at lade vores land give til arabere og tyrker

  Ja ogtil Mullah Østergård med flere.

  Kommentar by Anonym — 8. maj 2020 @ 10:51

 45. En del af problemet er definitionen af en indvandrer er forkert, man er ikke indvandrer hvis blot den ene af forældrene har dansk indfødsret, så uanset om hvor lidt dansk denne forældre er, så er barnet ikke indvandre, selvom han hedder muhammed og er fuldboren araber eller somalier!
  Det der betyder noget er ikke hvor mange muslimer der er! Det der betyder noget er hvor mange muslimer der er i den fødedygtige alder og det er omtrent 20% på landsplan, i København og de større byer er der langt flere, prøv at gå en tur på fødegangen i København og du vil blive chokeret!
  Vi får svenske tilstande hurtigere end vi ved af fordi:
  1. Muslimerne får flere børn end os
  2. Muslimerne får børn langt tidligere end os
  3. Den muslimske del af befolkningen er generet yngre, og dermed i den fødedygtige alder.
  4. Kædeindvandring gennem familiesammenføringer.
  5. Efterhånden som de bliver flere og flere, får de politisk indflydelse og vil bruge denne indflydelse til at få grænsen åbnet mere og mere op!
  Det sidste er allerede sket, Enhedslisten og RV. har høstet store mængder af indvandrestemmer og flertallet er nu tippet godt og grundigt i rød retning, og til de danskere som tror på Mette Frederiksens stramme udlændinge politik, er der kun at sige. Hun skal altså danse tango med Morten Østergaard og Pernille Skipper – og desværre efterhånden også med Jacob Ellemann!
  Er der i øvrigt nogen der har hørt noget til Inger Støjberg for nyligt?

  Kommentar by Den Nervøse — 8. maj 2020 @ 10:52

 46. Er det ikke en bet for Arly fool Brian,at hans forudsigelsigelser viser sig at være Brian Arly. Ham selv.
  Vi bliver overstrømmet af flygtninge.

  Inden længe er muslimer i Danmark i flertal.

  Skal vi bortvise muslimer og andre fremmede? Eller skal vi fortsætte med at lade vores land give til arabere og tyrker

  Ja ogtil Mullah Østergård med flere.

  Kommentar by Nielsen — 8. maj 2020 @ 10:53

 47. Enig Bent A 10:03. Der er mange planer, men islamiseringen af Danmark er igang. Det kan ikke skjules. Mange ønsker den. Flere ønsker den ikke, viser alle pålidelige opinionsundersøgelser. Det har de altid gjort.

  Mogens Glistrup satte sig grundigt ind i Koranens lære og så skriften på væggen for danskerne. Den 3. juni 1983 stemte Mogens Gistrup og hans parti Fremskridtspartiet i folketinget – som de eneste – imod den ny udlændingelov.

  Udlændingeloven af 1983 blev vedtaget af Folketinget den 3. juni 1983. 155 medlemmer stemte for, mens kun Fremskridtspartiets 12 medlemmer stemte imod lovens vedtagelse. Loven indeholdt et retskrav på asyl. Loven blev kendt som Europas mest liberale. Den åbnede en ladeport for indvandring, der nærmest gav de facto fri indvandring.

  Mogens Glistrups juridiske kandidateksamen i 1950 var den på det tidspunkt tredjehøjeste nogensinde. En anden topjurist, dr.jur. Hans Gammeltoft-Hansen, stod bag den fatale udlændingelov af 1983.

  Den demografiske udvikling er en supertanker, der er svær at stoppe og endnu sværere at vende rundt.

  Som Storm P sagde, er det svært at spå, især om fremtiden. Demografien beskriver den forventede fremtid ud fra det vi kender i dag.

  Den etnisk danske befolkning går tilbage i antal og indvandrernes andel af den samlede danske befolkning stiger. Det fortsætter mod etnisk dansk mindretal i Danmark, hvis der ikke sker ændringer i fremtiden.

  Der bør efter min mening ske ændringer for at bevare Danmark som nation. “Gud bevare Danmark!” som dronningen siger hvert år i sin nytårstale. Såvidt jeg husker!?

  Kommentar by A-mad — 8. maj 2020 @ 10:56

 48. @ 41 Den Nervøse
  @ 43 A-mad

  I har begge fuldstændig ret. Og jeg kunne opsumere.

  1. Vi er aldrig blevet spurt.
  2. Vi er omgivet af løgnere og bedragere i politiker kasten.
  3. Dette land skal åbenbart bare ødelægges.
  4. Muslimer kræver og får særrettigheder.
  5. Vore gymnasier er overrendt af muslimer.
  6. Alle velfærds shopperne har retskrav på en lejlighed, kun ikke etniske danskere.
  7. Ved ankomst til DK, så kommer der fra dag et penge ind på en konto.
  8. Gratis tandlægebesøg,
  og sådan kunne man blive ved.

  Desværre har Dansk Folkeparti ikke været værdige til vores tillid. Man krævede aldrig noget, for at holde Løkke ved magten.
  Hvordan kan “Tulle” i det hele taget flørte med Mette, når han ved, at et stort antal af hans vælgere kommer fra liste A.
  Det er noget af det mest snotdumme han har gjort.

  “Drenge” se det i øjnene, løbet er desværre kørt for den etniske dansker. Der er måske max 20% af befolkningen der er klar over virkeligheden, og få af dem sidder i Fjolsetinget.

  Et fjeld kan sprænges og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, der ikke vil det selv.

  Kommentar by der Adler — 8. maj 2020 @ 11:34

 49. Hvis du var ægte patriot og anti-socialist, så ville du behandle Corona-krisen, som den løgn den er. Du kunne skrive om disse artikler på dansk:

  https://newspeek.info/14000-doedsfald-relateret-til-rygning-har-ikke-een-gang-faaet-regeringen-til-at-smadre-dansk-oekonomi-som-de-goer-nu/

  https://newspeek.info/den-skjulte-dagsorden-bag-covid-19/

  osv fra newspeek, som blandt andet også har denne:

  https://newspeek.info/truslen-fra-corona-vil-aendre-verden-som-vi-kender-den/

  i uddrag her:

  https://newspeek.info/corona-og-den-nye-verdensorden/

  Og så ville du være interesseret i disse to videoer på YT

  https://www.youtube.com/watch?v=dLZatLIBBAE
  https://www.youtube.com/watch?v=cqQcGgumaHE

  Ellers er du bare fup. Du ville i hvert fald ikke censurere denne kommentar, som du jo gør

  Kommentar by Stevie — 8. maj 2020 @ 11:58

 50. Det Radikale Venstre har ikke mange mandater, men har dikteret dansk politik i flere årtier, med krav om åbne grænser og fri indvandring, det der i sidste ende betyder etnisk udrensning af “gammel-danskere”.

  Det Radikale er en uhyggelig farlig sekt, der ikke skyr nogen midler for at nå målet.

  Ekstra Bladet har for en gangs skyld en artikel der ikke er låst bag betalingsmur. Det drejer sig om Josephine Foch, Alternativet der kører i en 10 år gammel Citroën C3 diesel.
  Hun undskylder med at hun ikke har råd til at købe en el-bil. Hun leder efter mulighed for at bruge delebil.

  Sådan en idiot. Hun har sg´da penge nok, men typisk de frelste grønne.
  De dikterer hvordan vi andre skal leve, men de vil ikke selv.

  Kommentar by k.m. — 8. maj 2020 @ 12:02

 51. Er der nogle, der ved noget?

  Eller er det bare en dum konspirationsteori, at Google skulle have hivet stikket og lukket og slukket den fremragende, ekstremt muslimkritiske og islamkritiske Free Speech Blog?

  https://freespeechblog.ch, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. maj 2020 @ 12:49

 52. Cirkus Arlys troværdighed er på cirka samme (lave) niveau som Corona-bøssen Søren Brostrøm…

  Kommentar by Revisoren — 8. maj 2020 @ 13:04

 53. # 12.49: NEWSPEAK med Jeppe Juhl er tilsyneladende forsvundet?

  Freespeech findes der vist flere af. Er de seriøse eller røde propagandastationer?

  # 12.02: Enig. De radigale er en sekt bestående af kommunister, feltmadrasser og korrupte fortalere for indvandringsindustrien. Al den radigale humanisme er hykleri. De siger at de er børnevenner, og de indsamler penge til børn i fjerne lande, men danske børn udleverer de gerne til vold og mord, fattigdom, sygdom og en trøstesløs fremtid.

  Kommentar by Bent A — 8. maj 2020 @ 13:33

 54. En ægte white trash Brian…

  Kommentar by LarsB — 8. maj 2020 @ 23:55

 55. Tilføjelse Enig Bent A 10:03.

  Hvis vi ser på de ‘islamiseringer’, der historisk har fundet sted, ser vi, at mange fra de indvaderede folk ‘frivilligt’ konverterer til islam for at opnå forskellige fordele hos de nye magthavere. Det vil sandsynligvis også ske i Danmark. Mange vil sikkert konvertere til islam, inden der er muslimsk flertal og endnu flere efter. Det viser islams historie.

  Et eksempel er Ægypten. Den muslimske erobring af Ægypten fandt sted mellem 639 og 646 e.Kr. Den sluttede den lange periode med romersk og byzantinsk styre i Egypten. Tallene er usikre, men det anslås at der i dag kun er 10 mio kristne tilbage i Ægypten.

  Den tidlige kirkehistoriker, Eusebius (263 e.Kr.- 339 e.Kr), skriver, at Markus ankom til Egypten i det tredje år af kejser Claudius regering (43 A.D.). Det markerer begyndelsen af kristendomen i Egypten.

  641 e.Kr erobrer de arabiske styrker Egypten og det er begyndelsen til den arabisk-muslimske periode i Egypten, der næsten har fjernet den oprindelige ‘koptiske’ (som betyder ‘Egyptiske’) befolkning.

  Kommentar by A-mad — 12. maj 2020 @ 10:09

 56. If you want to what muslims (low iq creatures) stand for read the book that I use as toilet paper, and was written by the pedophile. What a muslim considers it to be OK to do with a non muslim or a white women.

  Also why is it OK for Danish taxpayers to pay do high taxes so that scum that hate your guts and want you killed and burned can live amongst you, selling drugs, commiting all kind of atrocities in the name of the pedophiles he believes in and why should Danish tax payers be tolerant while they are being harrassed?

  why are some muslims white? because someone before them had a white sex slave, someone kidnapped a white woman and used her and later killed her or sold her to someone else.

  To use white women and kill them happens today. These days the shit colored are in Western countries, having white women that no white wants and then when he gets bored of her he throws her from a balcony or kills her in other ways and it is called “suicide”. According to the toilet paper book and sharia law it is OK to kill a non muslim. a non muslim has no value as human being. I wonder why a muslim does not rape or kill a muslim woman. Is that because her family will start a feud and someone will get killed. If muslims take over. what will they live off since drug selling is not allowed according to what inbreeds believe in and they are all too dumb to think so making money off brain power will not work out well and when you kill off all the ones that pay taxes and have a real jobs there will be no welfare, mercedes, no bmw or other cars. hmmm, the logic in this equation does not match up but then muslims have never been known to have normal intelligence even if they think they are smart themselves. muslims reminds me of gipsies, sigeuner.

  Kommentar by Erwache_ — 12. maj 2020 @ 15:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper