12. maj 2020

S-ministre om velfærdsstaten efter corona: ‘Mohammed fra Ishøj’ betaler ‘med glæde’ Odas nye hofte

Kaare Dybvad og Mattias Tesfaye er to af de bedre socialdemokratiske ministre, men 1. maj-kronikken i Politiken er et virkelighedsfjernt skønmaleri om det multikulturelle samfund, der fortjener en permanent plads i det store arkiv. Kronik i Politiken – S-ministre: Coronakrisen er blevet velfærdsstatens store comeback (kræver login; Via Morten Uhrskov)

“… De bærende søjler i samfundsbygningen forstærkes. Hvem havde troet, at en million danskere ville sidde i sofaen og tysse på ungerne, når en styrelsesdirektør ved navn Brostrøm udlagde dagens tekst? …

Sjældent har opbakningen til vores fælles sundhedsvæsen været større. Det fremstår som uvirkelige diskussioner i en galakse langt, langt væk, at nogle ville afskaffe regionerne eller udvikle et forsikringsbaseret sundhedsvæsen.

Men når vi taler om et opgør med individualiseringen, så handler det ikke kun om statens institutioner. De vigtigste varige ændringer er de styrkede relationer, der er opstået i befolkningen. Nye lokale hjælpegrupper, der sikrer, at Oda på 82 år kan få Billed-Bladet og fyldte chokolader fra Brugsen. Whiskydestillerier, som omstiller maskinerne, så der ligger håndsprit for enden af samlebåndet. En privat udlejer i Esbjerg, der eftergiver trængte butikkers husleje. …

Public service fremstår pludselig som mere og andet og vigtigere end den evindelige diskussion om, hvorvidt 3.000 ansatte i DR er licensmidlerne værd. Hverken YouTube eller Netflix havde evnet eller ønsket at samle befolkningen til både fællessang og pressemøder.

Individualiseringen fra 1968 og 1989 prædiker, at du står alene med æren, når det går godt, og tilsvarende alene med skylden, når det går galt. Velfærdsstaten handler omvendt om, at vi føler os særligt forpligtede over for hinanden inden for nationens grænser.

At Mohammed fra Ishøj med glæde ofrer lidt af sine skattekroner på at betale for en ny hofte til Oda fra Thisted – og omvendt. Selv om de bor i hver sin ende af landet, selv om de ikke deler religion, selv om digitaliseringen har trukket dem ind i hver deres globale landsby, så har de alligevel en oplevelse af at være i samme rød-hvide båd.

Den oplevelse er blevet stærkere de seneste uger. Det er kun godt!”

(Scene fra Bolbro, Odenses arbejderkvarter, udateret; Se evt. tidligere post)

Oploadet Kl. 10:33 af Kim Møller — Direkte link59 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/110060/trackback

59 Comments »

 1. “S-ministre om velfærdsstaten efter corona: ‘Mohammed fra Ishøj’ betaler ‘med glæde’ Odas nye hofte”
  Jamen nu ved alle normalt tænkende danskere heldigvis at socialdemokratiet er fuld af løgn, og i en normal verden så var medlemmerne af socialdemokratiet blevet afvist ved hoveddøren til Christiansborg, og ‘Mohammed fra Ishøj’ var blevet afvist ved grænsen til Danmark.

  Kommentar by Piphans — 12. maj 2020 @ 10:49

 2. Kaare Dybvad og Mattias Tesfaye er fulde af løgn, og de ved det. Den 3 verden er ikke kommet her for at blive danske, de er kommet for at score kassen. Man ser det ienhver retssal: Narko, momssvindel, socialsvindel, skattesvindel. Deres påstand antager, at vi er idioter.

  Kommentar by BB — 12. maj 2020 @ 10:50

 3. Godt billede af virkeligheden ude på gadeplan, væk fra ministerier og kartoffelrækker. Den stakkels ældre dame må stå helt fortrængt og bange inde i hjørnet, imens det nye herrefolk sidder mageligt på deres dominansmåde på den bænk, der egentlig nok var tiltænkt hende.

  Kommentar by Fascist — 12. maj 2020 @ 11:12

 4. Vel ikke tilfældigt, at “kronikken” bliver bragt i det radikale menighedsblad Politiken.

  Hele Carsten Jensen-segmentet sidder under PH-lampen og nikker anerkendende…

  Kommentar by Revisoren — 12. maj 2020 @ 11:17

 5. De fremmede er blodrøde tal på bundlinien. Nogen kilder siger de koster 35.000.000.000Kr om året andre 78.000.000.000Kr.

  Så velfærdsoverførslen er fra de etniske danskere til de fremmede at påstå andet er forvanskning af fakta af ideologiske årsager.

  De fremmede er også blevet meget forvente og utaknemmelige efter årtiers vammel omklamring og forståelse af venligboer.
  Hvor de fremmede er blevet forfordelt på bekostning af de etniske danskere. De er blevet smækforkælet opdraget til at tro de er noget særligt.

  De fremmede har også taget intolerancen til nye højder.

  Danskerne både mænd og kvinder er f.eks. bredt og unuanceret homofobiske på en lattermild og overbærende måde der sjældent medfører fysisk vold.

  De fremmede både muselmænd og muslimaers deres homofobi har derimod karakter af had hvor der er en persistent latent voldsparathed.

  Homofobiens udbredelse bland muhamedanere er tydelig fordi svans og homo bruges som nedsættende og ringagtende skældsord i flæng.

  Ikke kun imod politiske modstandere men også imod neutrale sagesløse borgere som muhamedanerne har set sig gale på.

  Kommentar by Zenobia — 12. maj 2020 @ 11:17

 6. “At Mohammed fra Ishøj med glæde ofrer lidt af sine skattekroner på at betale for en ny hofte til Oda fra Thisted”

  Et rystende eksempel på det manglende indblik i, hvordan konsekvenserne af de folkevalgtes politikker reelt udspiller sig for de vælgere, hvis interesser de først og fremmest er valgt ind for at varetage.

  Hvis Mohammed fra Ishøj overhovedet har et arbejde og betaler skat, (og det er fand’me et stort ‘hvis’), så bliver ethvert bidrag til samfundet øjeblikkeligt udlignet af den livstidsarbejdsløse kone og flokken af mini-orker, som han har rendende rundt derhjemme.

  Og da det slet ikke er nok til at dække deres indavlede følgesygdomme og kriminalitet, er man derefter nødt til at reducere i det serviceniveau, som Oda på 82 år retteligt har krav på, efter at have betalt skat hele livet.

  Næh, sandsynligheden for at Oda ender op på en venteliste til en hofteoperation, der ofte er så lang at hun når at dø længe inden, er et meget mere realistisk bud på tingenes gang, end Kaare Dybvads og Mattias Tesfayes virkelighedsfjerne fantasteri.

  Mohammed bliver nok den sidste der kommer til at se en regning, hvis Oda nogen sinde når at få sin hofteoperation, det skal socialdemokraterne nok selv sørge for.
  Og en racisme der er udsprunget af stærkt reducerede forventninger til en bestemt befolkningsgruppe, er stadigvæk racisme, d’herrer.

  Kommentar by Kimski — 12. maj 2020 @ 11:27

 7. Kommentar by Fascist — 12. maj 2020 @ 11:12.

  Det gør mig pissehamrende gal i skralden at se sådan noget!

  Kommentar by Kimski — 12. maj 2020 @ 11:30

 8. Hold kæft den er tyk!

  Kommentar by redneck — 12. maj 2020 @ 11:30

 9. “‘Mohammed fra Ishøj’ betaler ‘med glæde’ Odas nye hofte”

  Som dansker føler jeg INGEN glæde ved at skulle betale for at mit eget folk bliver udskiftet med arabere, afrikanere, asiater og andre fremmede – jeg føler mig mere til grin.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. maj 2020 @ 11:31

 10. Og i dag kan man læse

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/minister-om-tætpakkede-muslimske-begravelser-det-er-træls/ar-BB13WSKW?ocid=spartandhp

  Tsfaye udtale:
  »Vi kan ikke sidde på Christiansborg og detailstyre. Det kræver noget af os alle sammen, og der skal desværre meget få til at igangsætte smittekæder, og derfor må jeg igen appellere til, at også de udsatte grupper finder deres indre samfundsborger frem,«

  Tsfaye går ud fra, at udsatte grupper (læs m´Slimer) har noget der kan kaldes samfundssind!
  m´Slimerne har og må kun have e´t sind og det er 100% og ufravigelig helliget deres pædofile voldsprofets ordrer, om at udrydde vestlig civilisation og ALLE der ikke underkaster sig iSlammet!!
  Tsfaye burde bruge sin, eventuelle, hjernekapacitet, til at få virkelighed og ønskedrømme afpasset med hinanden, INDEN iSlammet helt tager over!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. maj 2020 @ 11:32

 11. #4: Zenobia, kl. 11:17.

  Det her med at vi skal stoppe Islam for at redde feministerne og de homoseksuelle synes jeg er rimelig boomer cringe.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. maj 2020 @ 11:34

 12. Kommentar by Zenobia — 12. maj 2020 @ 11:17.

  Indtil valget var de officielle tal 35 milliarder, men der kom Lars Løkke jo til at tale over sig under partilederrunden, hvor han slyngede tallet 85 milliarder ud for åben skærm. Det fik så visse folk til at gå ind og chekke tallene, (som viste sig at være over 100 milliarder allerede på det tidspunkt), blot for at se de tal blive nedjusteret til de 85 milliarder, indenfor ganske kort tid efter Løkkes fortalelse.
  Det reelle tal, alt i alt, ligger nok oppe omkring de 200 milliarder på nuværende tidspunkt, realistisk set.

  Kommentar by Kimski — 12. maj 2020 @ 11:38

 13. Mattias Tesfaye bor som bekendt selv i det islamistiske shithole Albertslund, og er opstillet til Folketinget på den Københavnske vestegn, hvor muhammedanerne efterhånden er i flertal i flere kommuner.

  Hvornår mon Tesfaye laver en “Magnus Heunicke”, og flygter fra multikulti ind til det trygge café latte-liv på Østerbro?

  Kommentar by Revisoren — 12. maj 2020 @ 11:40

 14. Fem fremmede fjender omkring en ældre dansk kone…
  Har vi set det før?

  Kommentar by Nielsen — 12. maj 2020 @ 11:58

 15. De fem niggere skulle have kappet deres hoveder af!
  Er det det spasserne på galeanstalten Christiansborg ønsker?

  Kommentar by Nielsen — 12. maj 2020 @ 12:01

 16. ‘Ananas i egen juice’: “Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard i 1. maj tale hos 3F: Liberalisterne kommer til kort under kriser som denne
  – Vores stærke velfærdssamfund viser igen, at det udover at være et godt sted at leve, også er den bedste ramme for at løse svære problemer.
  – Liberalisterne kan have mange teoretiske overvejelser om samfund med lavere skat og bedre vejr, men i en krisetid er de fleste enige om at vores samfundsmodel er bundsolid.”
  (Klippet fra 180G)

  PS. Jeg husker PH som vistnok fast medvirkende i DR’s ‘Jersild uden spin’ og “Jersild om Trump”. PH endte som minister. Det var godt spin?
  De stumper jeg indimellem hørte var ensidig og hadefuld propaganda mod Trump. Public Service normal hjernevask.

  Kommentar by A-mad — 12. maj 2020 @ 12:04

 17. Kronikken giver den ikke for lidt. Vel har man ekstra brug for overførselsindkomster under en ekstraordinær krise, men behøver man at have et enormt bureaukrati af ineffektivitet resten af tiden?
  Den linie med Mohammed fra Ishøj er en meget effektiv tåkrummer hvor de fleste nok smækker røret på.

  Kommentar by Zatopek — 12. maj 2020 @ 12:14

 18. Vi deler gratis penge ud, og folk er vilde med det! No shit, men har I spurgt dem, som får regningen?
  Behøver jeg citere Margaret Thatcher?

  Kommentar by Lider af danskhed — 12. maj 2020 @ 12:20

 19. Er det muslimer?

  En ny og stor mulig svindelsag har ramt Forsvaret. I årevis flød millioner af kroner fra Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse (FMI) i Ballerup til det familieejede vaskeri A-Vask i Taastrup.

  Firmaet vaskede, strøg og reparerede uniformer og en række andre tekstiler for Forsvaret.

  Men rene uniformer var ikke det eneste, der blev sendt ud fra de svanemærkede vaskerier i Taastrup og Aabenraa.

  Oppustede regninger blev angiveligt også overbragt til FMI, der i årevis og uden betænkeligheder betalte millioner af kroner for ydelser, som de aldrig modtog.

  Den formodede svindel og overfakturering stoppede først i januar 2019, efter vaskeriet A-Vask kort forinden var blevet opkøbt af milliardkoncernen Berendsen Textil Service, der selv henvendte sig til Forsvaret med svindelmistanken.

  – Vi kan bekræfte, at det er vores opfattelse, at A-Vask i perioden juni 2015 – december 2018 har overfaktureret Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse i henhold til den kontrakt, som parterne havde indgået vedrørende levering af vaskeriydelser til FMI.

  – FMI har modtaget de ydelser, de havde krav på, men FMI har betalt for meget for dem, oplyser Berendsen Textil Service til DR Nyheder.

  Ifølge DR Nyheders oplysninger er der tale om et tocifret millionbeløb.

  Vandt udbud om uniformsvask
  Sagen kommer få måneder efter Rigsrevisionens kritik af Forsvarsministeriet. I december blev der samtidig konstateret formodet svindel med offentlige midler hos en anden af ministeriets styrelser, nemlig Ejendomsstyrelsen i Hjørring.

  FMI har modtaget de ydelser, de havde krav på, men FMI har betalt for meget for dem.
  Men hvor skandalen dengang handlede om el-installationer for 1,4 millioner kroner, så er den nye sag målt i kroner og ører væsentligt større.

  I 2005 grundlagde to libanesiske brødre A-Vask i Taastrup. Da Berlingske i 2013 besøgte virksomheden, var A-Vask blandt landets fire største vaskerier med 55 ansatte og 23 kommunale storkunder.

  – Det her er vores tak til Danmark, der har budt os velkommen. Nu betaler vi tilbage ved at tage del i samfundsansvaret, når vi for eksempel ansætter langtidsledige eller folk i fleksjob uanset nationalitet, sagde ejerne til avisen.

  Knap to år senere vandt A-Vask et offentligt udbud om at vaske, stryge og reparere tekstiler for Forsvaret.

  Det lille vaskeri, der begyndte med en enkelt vaskemaskine, var i 2015 blevet en stor spiller, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. maj 2020 @ 12:29

 20. Ren propaganda. Det er utroligt så nemme de fleste danskere er.

  Kommentar by Flaskeposten — 12. maj 2020 @ 12:37

 21. Spørgsmålet er om den politiske klasse kan stoppe udviklingen og derfor ender vi altid med symbolsnak. Stort set hele den ikke-vestlige verden er en verden af “failed states” ofte med grænser fra kolonitiden. Reelt set er det ikke stater i vestlig forstand. Somalia er delt i stammer med samme etnicitet og religion, der ikke kan udstå hinanden. Sudan i 800 stammer. Disse “lande” har befolkninger med en IQ på omkring de 70 som er tæt på retardering samt en enorm befolkningsudvikling. Der er reelt set ingen lande, at sende dem hjem til. Der er ingen samfund disse mennesker kan bygge op. Derfor tror jeg selv dette her vil forsætte til det braser sammen og vi for etniske udrensninger i en eller anden form.

  Kommentar by CCC — 12. maj 2020 @ 12:49

 22. Billedet fra Bolbro siger det hele!
  En skattebetaler og fem nasserøve.
  Mon skattebetaleren nogensinde får plads på bænken?
  Hun er den eneste der har betalt til den!

  Brune Linda & Kollerup må tro vi er Idioter! måske de har ret…..
  dem der har stemt på S, er 110% idioter!

  Stør GI! SIAD. Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TR! Støt GI! Direkte Demokrati NU! Luk DDR! P.

  Kommentar by Piotr — 12. maj 2020 @ 13:15

 23. Blog krig mellem Nye Borgerlige og Danske Folkeparti skrevet af mangeårige politisk reporter på Ekstra Bladet, betonkommunisten Jan Kjærgaard:

  Blogs forpester luften mellem Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige

  Den NB-kritiske blog “Det Hemmelige Nye Borgerlige” og den DF-kritiske blog “Kulturradikalisme smadrer Danmark” sætter sindene i kog yderst på højrefløjen

  To anonyme blogs er med til at forpeste det i forvejen anstrengte forhold mellem Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige.
  I centrum for fejden står den anonyme blog, “Det Hemmelige Nye Borgerlige”, der er stærkt kritisk over for Nye Borgerlige og partiets formand, Pernille Vermund.

  Og den ligeledes anonyme blog, “Kulturradikalisme smadrer Danmark”, der er ganske kritisk over for Dansk Folkeparti.

  Feriebilleder af Pernille Vermund
  Bloggen “Det Hemmelige Nye Borgerlige” lægger ikke ligefrem skjul på, at den forholder sig kritisk over for Nye Borgerlige og i særdeleshed partiets formand, Pernille Vermund.

  Bloggens første indlæg 16. marts handler ikke om Nye Borgerliges politik, men om Pernille Vermunds vilde jetsetliv:

  “Af flere medier fremgår det, at rigmanden Lars Tvede har tjent millioner på corona-krisen. Udover at være kendt og dekoreret erhvervsmand, er Tvede imidlertid også gift med Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund.

  Og et hurtigt kig på hendes facebook- og instagram-profiler viser, at Lars Tvede er en generøs ægtemand. Det er vist de færreste danskere, der kan følge med i familiens jetset-liv…

  Året begyndte hårdt for Vermund, da hun faldt under skiferien i Verbier. Området er kendt for sine overdådige luksusvillaer. Det er blandt andre her, Kronprinsen har feriebolig,” hedder det indledende i blog-indlægget, der er garneret med stribevis af feriebilleder af Pernille Vermund.

  https://piopio.dk/blogs-forpester-luften-mellem-dansk-folkeparti-og-nye-borgerlige, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. maj 2020 @ 13:41

 24. De røde svin har sat den gamle dame i skammekrogen med vilje.

  Rød blok er ligeglad med generationer af danskere som skabte velfærdssamfundet, hvor pengestrømmen nu flyder til arbejdssky kriminelle dansk-hadere.

  Jeg ved ikke hvad der foregår bag lukkede døre i statsapparatet, men der er efterhånden så mange tegn på at “gammel-danskere” og indvandrere behandles forskellig, at det ikke er en tilfældighed.

  Ligger der mon et notat, top secret, der siger at muslimer slipper for straf, eller får rabat i domstolene, hvorimod danskere får klø for den mindste forseelse ?

  Kommentar by k.m. — 12. maj 2020 @ 13:55

 25. Mette Frederiksen sagde på dagens pressemøde at Danmark er for afhængig af andre lande i forhold til produktion af værnemidler og andet udstyr til pandemier.
  Det er nok en lille indrømmelse af at Kina har løjet og snydt resten af verden ifbm. coronavirus.

  Fejlen ved Kina er bl.a. at CCP, kommunistpartiet, roser sig selv helt vildt, når det går godt, og lukker fuldstændig af når noget er galt. Da er de parat til at fængsle eller myrde borgere der siger sandheden.

  Kommentar by k.m. — 12. maj 2020 @ 14:25

 26. Der bliver krig. Og mange vil dø. nok især mindretallet, og dem der hverken vil lære eller bidrage..

  Kommentar by Hul igennem? — 12. maj 2020 @ 14:53

 27. Hvis regeringen vil hjælpe SAS, kan den leje de tomme fly, og fylde dem op med islamister. En enkeltbillet hjem til Langtbortistan.

  DET er en hjælpepakke der vil noget

  Kommentar by k. m. — 12. maj 2020 @ 14:56

 28. Sakset fra sædvanligvis velunderrettet kilde..
  34 milliarder årligt i Officielle udgifter til islamister. Tallet gælder kun for islamister mellem 25 og 60 år. Indtægterne fra indvandrere fra vestlige og andre arbejdsomme lande er allerede fratrukket. Samtlige udgifter til bunker af kriminelt yngel, ballade, hærværk, pædagoger, børnehaver, lejligheder, pensioner, mad, uorden, politiets tid, fængsler, og og og… er Ikke medregnet. Det er et meget pyntet fuptal.
  Tallet nærmer sig 160.000.000.000,- kr årligt og er stigende.

  !60 milliarder for islamister + 25 milliarder til EU for ingenting + 34 milliarder til fryns for fætter/kusine festen hos djøf også for ingen ting.

  Glemte de milliarder vi hælder i det islamistiske sammenrend FN.. Nåja og så de mange milliarder til negerhøvdinge, der bruger dem på ludere, kasketter og luxusfly..

  Kommentar by Hul igennem? — 12. maj 2020 @ 14:59

 29. Oda`s nye hofte, betalt af muslimer? 😂

  Det må da være Boneloc hofter.

  Kommentar by Elvadatter — 12. maj 2020 @ 15:14

 30. Sådan cirka noget af det dummeste jeg nogen sinde har hørt.

  Indvandringen til Danmark, og resten af Vesten, fra islamiske lande har aldrig kunne betale sig. Alle ved det!

  En opfordring til Kåre Dybvad og Mattias Tesfaye. Lav en søgning på youtube med disse ord : “Everyone Is Now Dumber”.

  Kommentar by Santor — 12. maj 2020 @ 15:49

 31. Her er hvad iSlammet “tænker”

  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/jensphilipyazdani/ECE12135221/gu-fanden-er-gutterne-i-gellerup-frustrerede/

  – råt for usødet, af JP-bloggeren Jens Fhilip Yazdani.
  Føj for den lede! Aldrig har jeg læst noget værre!!
  Jeg skal lige hilse og sige, at Slimet går til stålet nu!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. maj 2020 @ 15:51

 32. Mohammed fra Ishøj betaler med glæde til Oda fra Thisted.

  Så dum og fræk og himmelråbende en løgn, at den burde koste d’herrer Dybvad Tesfaye enhver fremtid i politik. Og måske mere end det…

  Kommentar by Crass Børsting — 12. maj 2020 @ 15:56

 33. Ad. Kommentar by Peter Nielsen — 12. maj 2020 @ 11:34

  Ok. Boomer.

  Jeg har aldrig sagt “vi skal stoppe Islam for at redde feministerne og de homoseksuelle” det er noget du selv har opdigtet.

  Jeg kommenterede på den meget udtale homofobi i NB videoen og blandt muhamedanere i almindelighed hvilket jeg finder stærkt afsky vækkende.

  Specielt fordi mange fremtrædende nationalkonservative personligheder er homoseksuelle Douglas Murray, Dave Rubin og Pim Fortuyn og måske Paludan og Theo van Gogh.

  Paludan har om nogen legitimeret homoseksualitet på højrefløjen.

  Antageligvis er du selv en cringe misogyn homofobisk boomer ellers ville du ikke have skrevet den kommentar.

  Kommentar by Zenobia — 12. maj 2020 @ 16:03

 34. Det er dog det mest fortvivlende sludder, jeg har læst længe!
  Mig bekendt er der ikke noget parti, som har et forsikringsbaseret sundhedssystem på programmet, at man godt kunne ønske at det private fyldte lidt mere end de 1-3% er så en hel anden sag, måske 10% for at undgå at det offentlige bliver alt for selvfede!
  Nedlæggelse af regionerne er stadigt en god ide, for Danmark er overadministreret, og det er måske lidt rigeligt med 3 administrative niveauer til et land med en befolkning som en forstad til New York.
  Opgøret med individualiseringen, hvad mener de med det? Naturligvis er private virksomheder parate til at omstille produktionen i en krisesituation, alle kan vel blive enige om at lige nu er håndsprit vigtigere en Whisky! Uden at vi borgerligt indstillede nødvendigvis skal finde os i en ideologisk svada!
  Hvad det lige i situationen der skulle få os til at elske DR, det er mig en gåde, naturligvis skal der laves dansk fjernsyn, men det behøver ikke nødvendigvis at være offentligt og det behøver da slet ikke være så ideologisk som DR. Hvor venstreorienterede holdninger og fordrejede nyheder skal stoppes ned i halsen på de arme danskere!
  Hvad bemærkningen om at vi skal føle os forpligtiget overfor hinanden har med sagen at gøre, kan jeg ikke se, ud over at det er et eller andet ubegavet ideologisk socialistisk opråb. Naturligvis er vi da klar til at betale skat så Oda fra Thisted kan få sin nye hofte!
  Men vi er rigtig mange som ikke vil være med til at betale de 35 mia.. netto og 85 mia. brutto til Indvandrerne årligt, nå de nu alligevel hader os! Og jeg blev som de fleste andre stødt over bemærkningen om at Muhammed fra Ishøj godt vil være med til at betale skat til Oda fra Thisted! Det er nok årets dummeste bemærkning indtil nu, og den bliver svær st overgå! Enhver ædruelig vælger ved udemærket at Muhammed ikke er yder men nyder! At så Muhammed og Oda skulle være i samme rød hvide båd er simpelthen så tykt, at man kun kan grine af det, hvis ikke det var fordi bemærkningen var så tragisk! De to Socialdemokrater opbygger et drømmeslot, hvor så Oda og Muhammed går rundt blandt blomster og kvidrende fugle og føler sammenhørighed.
  Måske nogen kunne hviske de to i øret at man ikke må forveksle ønsker med virkeligheden!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. maj 2020 @ 16:04

 35. I stedet for at spilde tiden på løgnagtige kronikker, kunne de to socialdemokrater passende bruge tiden på, at opdatere regnestykket over, hvad de årlige omkostninger til underhold af muhammedanere i Danmark udgør for de danske skatteydere.

  Sæt i gang!

  Kommentar by Revisoren — 12. maj 2020 @ 16:09

 36. NOte that you ca never trust a socialdemocrat, since they are all corrupt thieves and liars.

  if a muslim or somalian that sat in danish parliment is asked who are they going to join, muslims, somalians or Danish. what do you think he will answer? he is not loyal to the ones nthat paid his salary and will never be no matter what he say in legacy media and you will never know what he does during the day or say to the corrupt that got him a seat there. the reason why a somalian is out there is so the corrupt get more votes and that they show the somali scum that they are working for them.

  a patriot or someone that works for the people will work for free for the people that elect him since that is what a public seat or a seat n parliment means. to work for the people not to become a millionaire because your iq is low, and where your only skills are to be a liar and corrupt thief that will never take responsibility for anything. you become politician because you are an idiot but think you are smart yourself. no skills, no knowledge, no real job previously…you are just a dead beat politician…a liar and thief.

  elect someone that pushes for your heritage, your norms you built throughout the years and the legacy of the ones that worked hard to get you where you are and what you have, not the somali idiot that people “think” he is “good”, he gives shit about you. you have not voted for him.

  something i like, is when rasmus paludan just stands there saying nothing, only that provokes the muslim criminal scum that they crawl up under their rocks and start honking horns and are being aggressive. that show the voters what you really have in our country and it is being filmed and out there to be watched for anyone that wants to educated himself on what is happening. there is a reason why PET has taken over the protection of Paludan, and the threat is real.

  Be observant and do not sit still like a sheep because that will never lead to anything good. Note that you can steal from fake jobs, steal bikes, lie and steal in france and latinamerican too. there are welfare and things to steal there too. why travel so far from france, japan or latinamerica to live off other peoples backs and think that you are smart, unless no one wants you there and you have been left over because yout own think you are a piece of shit.

  Kommentar by Erwache_ — 12. maj 2020 @ 16:14

 37. Hvor er det dog sølle og stærkt bekymrende! En tilsyneladende hardliner som Tesfaye og en tilsyneladende blå socialdemokrat som Dybvad viser her, hvorfor socialdemokrater er og bliver gjort af fejheds ånd. De VED, at det er danskerne, der betaler til muslimer, og alligevel siger de noget andet. En lødret løgn. Dette er SOCIALDEMOKRATISK FAKE NEWS, der vil noget. Denne kronik viser præcist problemet med socialdemokrater. De tænker dybest set ud fra en marxistisk matrialistisk tilværelsesforståelse og er totalt – som i 100% – blanke, når det kommer til menneskets åndelige habitus. Har de slet ingen viden om islam? Har de slet ingen viden om Europas åndelige fundament i kristendommen? Socialdemokrater vil kysse enhver muslim i røven, hvis bare de kan beholde magten. Hvor dybt kan man falde! Hvor meget er det tilladt at lyve? Denne kronik viser, at en socialdemokrat kan man aldrig stole på. Forbyd socialisme i DK.

  Kommentar by piusXII — 12. maj 2020 @ 16:34

 38. Jag synes også at homofobi, kvindeforagt og vrøvlerier om hudfarve har tiltaget sig råben; det vigtige er islamismen og bekæmpelsen af islamismen!
  Hvem folk elsker, hvilket køn de er og hvad der er af pigment i huden er ligegyldigt; vi er mennesker alle sammen!
  Nogen hører så hverken kulturmæssigt, arvemæssigt eller opførelsesmæssigt til i Danmark.. /#

  Kommentar by Hul igennem? — 12. maj 2020 @ 16:34

 39. GENNEM ÅRTIER har MSM manipuleret danskerne ud i uvidenhed, vildfarelse, historieløshed og fordummelse. Og så snedigt har man manipuleret, at danskerne uden at mærke det, er endt ligesom svenskerne: som grydeklare kyllinger.

  Se hvor mange der råt sluger de officielle historier om indvandringens omkostninger. Og se hvor få der forstår at Danmark snart kan få samme skæbne som Sverige.

  Kommentar by Bent A — 12. maj 2020 @ 17:18

 40. Yazdani’s skriv i Jyllands Posten ligner til forveksling et digt af Yahya Hassan.

  Jeg ser en mand, hvis selvbeherskelse og psyke nærmer sig noget farligt. Gad vide om han ender som super-poeten ?

  Jyllands Posten opfordrer til en sober tone i kommentarsporet, men Yazdani er langt over grænsen, så hvorfor beholder bladet sådan en klumme skribent – jeg håber da ikke de betaler beskyttelsespenge for Muhammedtegningen

  Kommentar by k.m. — 12. maj 2020 @ 17:27

 41. NEDLÆGGELSE af regionerne er stadig en god idé, skriver den nervøse. Det er det måske, og måske ikke? Den centralisering og såkaldte effektivisering der er sket de sidste 10-15 år har vist ikke mange danskere oplevet som et fremskridt. At få det hele styret fra Københavnstrup kan jo også blive til en grim bet for provinsen. Nedlæggelsen af amterne har ikke hjulpet patienterne. Lukningen af 5-600 skoler til fordel for centralskoler med 1000-2000 elever har også været en dårlig idé. Lukningen af talrige hospitaler, skadestuer, bagerbutikker, købmænd, konditorier og mindre forretninger til fordel for “super”sygehuse og storcentre har også været til skade og ulempe for mange.

  København rager hele tiden penge og magt til sig. Det er nok på tide at Jylland og Fyn prøver at trække mere i den modsatte retning.

  Kommentar by Bent A — 12. maj 2020 @ 17:33

 42. https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/jensphilipyazdani/ECE12135221/gu-fanden-er-gutterne-i-gellerup-frustrerede/

  Her er, hvad en såkaldt moderat muslim tænker. Om ‘gutterne’ i Gellerup.

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. maj 2020 @ 17:48

 43. Mohammed fra Ishøj vil sgu da ikke give gamle Oda en ny hofte.

  Mohammed fra Ishøj vil derimod grave gamle Oda ned i et hul, og derefter stene hende ihjel…

  Kommentar by Revisoren — 12. maj 2020 @ 17:58

 44. Imponerende som statsstøttede medier kan formulere blændværket, og autoritetstro danskere tror på det.

  Kommentar by tavsen — 12. maj 2020 @ 17:59

 45. Jens Philip Yazdani skrev først en rosende post på Facebook nu er der så en længere mere uddybende forsvarende og forklarende opfølgning på JP.

  Jens Philip Yazdani skulle efter angiveligt have sagt til Stiften
  “Føler man sig dansk så er man dansk”.

  Den, der føler sig dansk, er dansk – er noget identitets-politisk nonsens for i forlængelse af det så er en person der føler sig som en orker også at en orker.

  På Jens Philip Yazdani er det svært at se og høre han er dansk han forsvarer og forklarer de Aarhusianske muselmænds meget dårlige og ulovlige opførsel med racisme.

  Han har tydeligt valgt den muhamedanske kulturs side.

  Martin Henriksen mente angiveligt allerede i DR Debatten 22. september 2016 at Jens Philip Yazdani ikke er dansk.

  Danskhed er et sindelag, en mentalitet, en kultur, en måde at gøre tingene på. At føle sig dansk betyder ikke man er dansker hvilket Perserne Nima Zamani og Jens Philip Yazdani er tekstbog eksempler på.

  Kommentar by Zenobia — 12. maj 2020 @ 18:42

 46. SKØNMALERIET af Tesfay og Dybvad er en omgang infantil propaganda. Lad os tage det punkt for punkt.

  1: “De bærende søjler forstærkes”: Nonsens. Samfundsbygningen er undermineret og bliver mere og mere skrøbelig.

  2: Brostrøm har bevisligt begået stribevis af fejl. Næsten alt hvad han har sagt har været helt i skoven. Hvorfor han knap nok er værd at høre på.

  3: “Sjældent har opbakningen til vores fælles sundhedsvæsen været større”. Sikke noget billigt ævl. Om der så kun have været et mølædt felthospital og noget gammelt forældet respirator-skrammel tilovers efter et utal af nedskæringer, ville befolkningen jo være nødt til at bakke den sidste chance for behandling op i en pest tid.

  Opbakningen siger intet om hospitalsvæsnets kvalitet. Vi er nu på en 36. plads i verden mht. sengepladser pr. 1000 indbyggere. Og masser af andre sygdomme har der ikke været kapacitet til at behandle de sidste to måneder. Der er mangel på læger, plejere og moderne udstyr osv.

  4: “De 3000 ansatte i DR er licensmidlerne værd”, antydes det. Men det er de IKKE. DR er mest en kommunistisk løgnefabrik. (selvom der er udmærkede udsendelser ind i mellem)

  5: “Velfærdsstaten handler omvendt om at vi føler os særlig forpligtede overfor hinanden indenfor nationens rammer”. Sært at skulle høre den slags fra politikere som arbejder på at udskifte befolkningen og afskaffe nationen.

  6. “At Mohammad fra Ishøj gerne ofrer skattekroner på en ny hofte til Oda fra Thisted”.

  Udtalesen eller påstanden er komplet latterlig. Så stupid og hyklerisk at den afslører at den er fremsat af to narre og kynikere som kun er ude på at dreje os en knap.

  Kommentar by Bent A — 12. maj 2020 @ 18:47

 47. Kommentar by Henrik Petersen — 12. maj 2020 @ 17:48.

  Er der nogen der har gjort Jens Philip Yazdani opmærksom på, at Islam ikke er en race, for han har da nogle alvorlige problemer med forståelsen af forskellen i begreber?
  I øvrigt er det svært ikke at opfatte det han skriver som ren agitation, baseret på en problemstilling, det fuldstændigt er lykkedes ham at stille på hovedet. Det er jo altså ikke buddhisterne og indre mission der fylder vores fængsler til randen…

  Kommentar by Kimski — 12. maj 2020 @ 19:01

 48. Ha ha ha ha ha ha LØGN og LATIN. Mohammed betaler ikke en SKID. Han og hele hans slægt er et folk UDEN ÆRE (lever af små fattige danskeres småpenge)

  de landsforrædere har lukket en million fjender ind i vores land – og lader os betale for vores egen undergang.

  DER UNTERGANG

  Vestens befolkning har ingen menneskerettigheder – og skal bare knokle fra kl 5 om morgenen til 17 eftermiddage, mens Mohammed dasker rundt i “ghettoen” (totalrenoveret boliger og serviceret i hoved og røv).

  MULTI KULTI bliver et forrygende opgør – og vi er paragte til at slås

  Vi belønner de dovne og uduelige- sådan et samfund må som det romerske GÅ NED

  Kommentar by h.nielsen — 12. maj 2020 @ 21:18

 49. @Kimski
  Nej, islam er ikke en race men en central del af deres identitet. Derfor opfattes det som racisme af kritisere islam. Ingen kulturer kan lide kritik. Se på Kina som anklager udlændinge for corona virusen og mener, at den kommer udefra. De ser ligesom muslimerne der kultur som perfært. Alle problemer kan kun skyldes andre.

  Kommentar by CCC — 12. maj 2020 @ 22:10

 50. Muslimer betaler ikke for nogens hofter. De koster samfundet penge og kan dermed betyde at Oda ikke kan få en ny hofte.

  Kommentar by Winged Hussar — 12. maj 2020 @ 22:18

 51. Winged Hussar — 12. maj 2020 @ 22:18

  Rolig nu, når toneangivende prøver at fortælle noget ;-)

  Mattias Tesfaye burde træde tilbage med de svar, han gav på de her spørgsmål.

  Spørgsmål 1
  Hvad vil ministeren foretage sig for at afværge, at Danmark udbetaler repatrieringsydelse til den i Kurdistan mordanklagede syrer Hussein Abbas, der over for det kurdiske politi har tilstået at have dræbt sin kone og parrets otteårige søn og om ni måneder står til at få over 100.000 kroner af den danske stat i såkaldt repatrieringsstøtte?

  Spørgsmål 2
  Hvad vil ministeren foretage sig for at kunne garantere over for danskerne, at danske skatteyderes penge i form af repatrieringsydelse ikke bruges på at understøtte kriminelle eller kriminelle aktiviteter i andre lande?

  Kommentar by tavsen — 12. maj 2020 @ 22:43

 52. Alle, som bor i Danmark, betaler indkomstskat og moms, selv personer på overførselsindkomst. Gennemsnitsindtægten for ikke-vestlige indvandrere er cirka 250.000 kr. De arbejder som buschauffører, kassemedarbejdere og rengøringsassistenter.

  Ifølge den nyligt indgåede aftale om den kommunale udligning, mellem regeringen og Venstre, overføres 1,4 milliarder af hovedstadsområdets skatteindtægter til yderkommuner. Dvs. at mange millioner fra indvandrertunge områder i København ender i den jyske provins.

  Siden mange af indvandrerne stemmer på Socialdemokratiet, må man gå ud fra, at de betaler deres skat med glæde.

  Den eneste overraskelse ved citaterne fra kronikken er, at 68’erne og de globaliserede liberalister (1989-) sættes i samme bås og i modsætning til et nationalt fællesskab.

  Kommentar by np — 12. maj 2020 @ 22:56

 53. * Tavsen22:43
  Helt enig, det er intet mindre en en skandale og folk som går på arbejde og betaler skat, er fuldstændigt til grin!
  Jeg kan tilføje: Hvornår og hvordan vil ministeren sørge for at migranter, der får repatrieringsydelse ikke kan vende tilbage til Danmark, eller som absolut minimum skal betale det udbetalte tilbage! Igen – hårdt arbejdende skatteydere er til grin! Det er sådanne regler, der viser et velfærdssystem på en glidebane, simpelthen velfærdsoverdrev. Det viser en mangel på respekt for de mennesker som betaler!
  Socialister fatter ikke at der er nogen, som må slide for at de kan smide om sig med penge!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. maj 2020 @ 23:08

 54. INVASIONEN AF EVIGHEDSTURISTER koster nu danskerne ca. 200 milliarder kroner om året alt i alt. Det er hovedårsagen til at ca. 500 skoler og 35 hospitaler og skadestuer m.m. er sparet væk, og at der mangler flere tusinde sengepladser. Og Oda risikerer at komme til at se langt efter behandling for sine smerter. Danske patienter og pårørende har ikke meget at takke V, K og DF for, som har været de førende i rundbarberingen af sundhedsvæsnet, tæt fulgt af R, S, SF, LA og EL.

  Det står dog endnu værre til i Sverige, hvor de røde er begyndt at aflive/myrde corona-syge, iflg. Snaphanen og Hodjanernes blog. Antallet af corona-dræbte er nu ca. 3500 og stigende. I Frankrig er dødstallet tæt på 30.000.

  Genåbningen her i Danmark har været præget af stor forvirring og mangel på logik. Brostrøms sidste nye påfund, at 1 m er nok, kommer sikkert til at give bagslag. Manden plejer jo at tage fejl. Han er ikke ekspert, men et blålys, en klovn der gætter sig frem.

  Kommentar by Bent A — 12. maj 2020 @ 23:29

 55. KAN SE at np stadig tror på “berigelsen”, og at hun er ude af stand til at forstå, at hvis asylanter modtager gratis bolig, fuld gratis forplejning, gratis transport, gratis skolegang, gratis alt muligt plus børnepenge, jobtilskud, tidlig førtidspension, gratis retssager og hospitalsbehandling osv….. kun betaler skat på papiret og i teorien.

  Med i regnskabet hører endvidere at mange, nok de fleste, ikke er i arbejde. Oveni er der plat, svindel og narkohandel for milliarder. Den samlede indvandring er en voldsom underskudsforretning.

  np “glemmer” også den mangedoblede kriminalitet mv. Som har været til alvorlig skade for tusinder af danskere.

  Kommentar by Bent A — 12. maj 2020 @ 23:52

 56. Sædvanlige drømmerier og tågesnak om den gode, rare, unge og lovende muslim fra Ghettoen, Mohammed, der inderst inde drømmer om at springe ud som den hjertegode humanist/demokrat. Alle kulturer er lige gode forstås.

  Kommentar by NulTolerance — 13. maj 2020 @ 00:28

 57. Kaare Dybvad og Mattias Tesfaye og de andre socialdemokrater samt de Radikale og de øvrige venstrefløjsere er overhovedet ikke nogen som helst slags -fober. De er storimportører af stemmekvæg fra de varme lande.

  Kommentar by A-mad — 13. maj 2020 @ 11:38

 58. Der en en tyk symbolisme i fotoet. Den ældre dame med rollatoren må vige pladsen på bænken for det nye muslimske herrefolk.

  Kommentar by Holger_Danske — 13. maj 2020 @ 15:22

 59. The reason why they quietly transfer tax incomes to gettos outside Copenhagen is because that is how they buy votes, give tax money to corrupt scum that are politicians and public sector employees, feeding corruption and welfare scams.

  If I was a politician that was going to give away the profits from my region I would lie and steal, making sure that all the money generated in my region stays in my region and gets me re-elected as politician, commies and public sector scum always refer to “solidarity” but when it comes to them that does not apply to them at all, the rules they impose on others are not applicable on them.

  the money tha are received from other wil be put on the balance sheet as a “profit”, so they have a profit or money that look like it was generated from their own corrupt organzation and then they will apply to any financial instition like Moodys and get a high rating so they can take up even higher loans. smart? commies and scum that fucked their way to a job in public sector are not smart, they do not even close to normal intelligence. that is why you end up a politician, or public sector employee. no one with normal intelligence wants you and you can steal, lie and get away with it, no take responsibility for your criminal actions. reminds a lot about muslim criminals (scum).

  Kommentar by Erwache* — 14. maj 2020 @ 20:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper