13. maj 2020

VU-formand om bønnekald: “.. handler jo bare om man tillader folk at tro. Om man tillader folk at leve”

Jeg har tidligere blogget om SFU-formand Sofie Lippert, der er træt af ‘ældre hvide mænd, og drømmer om at ‘knuse kapitalismen og smadre patriarkatet’. Tirsdag var hun i debat med Kristian Laustsen (VU) og Mikkel Bjørn Sørensen (NBU) på Radio LOUD. Socialisten og globalister stod her skulder ved skulder for islamisk bønnekald. Jeg citerer VU’eren i overskriften, men Lippert var ligeså langt fra skiven. Debatten kan høres på Youtube.

Sofie Lippert, SFU: … Jeg er meget enig med Kristian. Som jeg nævnte før, så var mit yndlings-storcenter City Vest, og jeg er vokset op lige ved siden af Gellerup. I en forstad der hedder Åbyhøj, og jeg har hele min barndom hørt kirkeklokkerne kl. seks, og så løbet ind når man har leget, så skulle man se børnetime. Om det havde været et muslimsk bønnekald eller en kirkeklokke, det tror jeg ikke havde gjort den store forskel, for det handler om børnetime. Jeg synes ikke vi har et kæmpeproblem i lyde i det offentlige rum, uagtet at det har religiøse konnotationer for nogen. Jeg synes ikke der går noget af mig af at høre et bønnekald. … Hvis der er efterspørgsel på det. Hvis det er en masse muslimer, som gerne vil have at der er bønnekald i deres lokalområde, ‘Go for it’, ligesom der er masse som synes det er fedt at Åbyhøj kirke ringer kl. 18 – så ‘Go for it’.

Kristian Laustsen (VU): Jeg har ikke personligt noget problem med en friluftskoncert af muslimer, eller en friluftsgudstjeneste af muslimer, og på samme måde ser jeg det her som et enkelt tilfælde. … Selvfølgelig mener jeg at der skal være plads til religiøse arrangementer i det offentlige rum, så længe at man har fået en tilladelse. Det skal det være for kristne, og det skal det være for alle andre trosretninger.

Sofie Lippert: … og derfor synes jeg at vi skal lade være med at antage det værste om folk. Vi skal lade være med at antage, når nogen har lyst til at kalde til bøn eller spille noget musik med religiøse konnotationer. Altså lad os lade være med at antage, at det er fordi de nu pludselig vil have et kalifat – det tror jeg de færreste, nej – det ved jeg at de færreste muslimer i Danmark har lyst til. … At forbyde ting bare fordi det har noget med Islam at gøre, fordi der er nogle ekstremister, og nogle der har nogle trælse antidemokratiske værdier. Det synes jeg er helt absurd. Vi bliver nødt til at lade være med at tale som om det er flertallet af muslimer.

Kristian Laustsen: Mikkel, ja eller nej – støtter du Rasmus Paludans ret til at demonstrere? Hvorfor kan du så ikke støtte muslimers ret til at holde friluftsgudstjeneste eller lave noget. Det er jo sindssygt. … Man kan også kalde det Rasmus Paludan udgalder (sic) for en religion. … Det her det handler jo bare om man tillader folk at tro. Om man tillader folk at leve.

(Brabrand Ulu Cami, Sintrupvej, Århus V, 2019)

Oploadet Kl. 10:41 af Kim Møller — Direkte link49 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/110078/trackback

49 Comments »

 1. Hvorfor skal andre høre på muslimernes rabalder? Har jeg ikke den omvendte ret til at kunne leve i fred og ro uden at skulle høre på sådan en gang kattejammer.

  Det skal siges, at jeg er en lige så stor modstander af andre trossamfunds missionering. Jeg gider ikke høre på Jehovaer eller andre og er modstander af, at kristne kirke sender missionærer ud til fjerne egne.

  Iøvrigt forstår jeg SLET ikke de såkaldt liberales leflen for invasionsstyrkerne, når vi alle ved, at en så stor del af dem lever af oventlig forsørgelse. Jeg troede, at det var meningen, at enhver skulle klare sig selv!? Nå, nej, vi har jo netop set minimalstatsfortaleren Fogh trygle om penge fra de offentlige kasser …

  Kommentar by Anonym — 13. maj 2020 @ 11:15

 2. Sikke en phallos i Aarhus….

  Kommentar by Moth — 13. maj 2020 @ 11:36

 3. NAIVITETEN og uvidenheden (eller dumheden?) hos Sofie Lippert og K.L. er så tyk og massiv, at det er foruroligende at de nok er på vej mod en politisk karriere. Det er politikere af deres slags som er skyld i at afrikaniseringen og islamiseringen skrider fremad i hele Vesteuropa. De mener vel selv at deres politik er human, klog og kultiveret, selvom den i virkeligheden fører vores lande mod fattigdom, anti-velfærd, sygdom, terror, katastrofe og massedød.

  Deres snak kan måske virke overbevisende på andre der er lige så naive og uvidende. Men de er umodne nyttige idioter for den totalitære globalisme og kommunisme. Og Sofies fjendskab mod ældre hvide mænd, kapitalismen, patriarkatet og demokratiet og den vestlige kultur, viser at hun er en rabiat og hjernevasket feminist af værste slags. Klima-tosse er hun vel også.

  Kommentar by Bent A — 13. maj 2020 @ 11:40

 4. Sofie Lippert lyder faktisk som om hendes emotionelle udvikling er gået fuldstændigt i stå, på et eller andet tidspunkt i de tidlige teenage-år, så der er da noget seriøst materiale i hende til en lang karriere inde på Borgen.

  Det sagt, så er hun er jo fuldstændigt ude af stand til at forholde sig realistisk til den faktuelle, research-understøttede, virkelighed, der netop påviser, at majoriteten af danske muslimer så absolut vil have både kalifatet og sharia loven indført.

  Man fristes næsten til at spørge den klejne Sofie, om hun overhovedet kender nogen muslimer personligt, hvis hun nu skal være helt ærlig?

  Men mest af alt, så leder hun tankerne hen på en lille pige, der har fået gabt over meget mere end hun kan håndtere, og nu desperat forsøger at overbevise sig selv om, at alting er som det skal være, og at der ikke er nogen fare på færde.
  Så på den måde har hun jo alt til fælles med den gennemsnitlige danske politiker, Kristian Laustsen indbefattet, hvorom det bedste man kan sige er, at de i hvert fald ikke er dummere end dem der stemmer på dem.

  Kommentar by Kimski — 13. maj 2020 @ 11:45

 5. Ungdomspolitikerne er indoktrineret i multikulturen fra barnsben af skolesystemet men forstår tydeligt ikke angiveligt pga. lav intelligens at indoktrineringen kun er rettet imod de etniske danskere.

  Muhamedanere bliver indoktrineret ind i muhamedanismen og ikke ind i multikulturen. Muhamedanismen er ikke tolerant som multikulturen den er dominant og erobrende.
  De åh så tolerante hjernevaskede ungdomspolitikerne laver knæfald for islam.
  Fy for Shaitan.

  Kommentar by Zenobia — 13. maj 2020 @ 11:49

 6. Man kan selvfølgelig beklage det, men man bør ikke være overrasket over at formændene for SFU og VU har samme syn på på islamiske indvandreres gøren og laden i Danmark.
  VU formanden bekræfter endnu engang at Inger Støjberg er en fremmed fugl i partiet. At hun har stor opbakning blandt Venstres vælgere er uden betydning, da det ikke er dem der besætter posterne i Venstres vælgerforeninger eller bliver opstillet som folketingskandidater.
  Venstre domineres af liberalister der er hjernedøde hvad angår værdipolitik.

  Kommentar by bjarne binee — 13. maj 2020 @ 11:52

 7. For Sofie Lippert handler det om “børnetime”.
  For Danmark handler det om underkastelse og undergang.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 13. maj 2020 @ 12:08

 8. Uwe Max Jensen har et opslag på din FB-profil.
  Han er faldet over en hr. Abbas Ali Almaanaki der skriver :
  “Bare læn jer tilbage og slap af. Vi overtager snart Danmark, lige meget hvor hårdt i kæmper”

  Hvad gør de røde møgsvin ved det ?
  Gentofte Kommune bevilger penge til kønsopdelt sharia-svømning

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2020 @ 12:08

 9. Det er de der hønsehjerne, der intet ved om islam, som baner vejen for dens erobringer, som den aldrig kunne have afstedkommet militært. Muslimsk udvandring er erobring i helligskrifternes øjne.

  Kommentar by BB — 13. maj 2020 @ 12:10

 10. Vidste ikke der var en bydel der hed Århus V i Istanbul. Hvornår var du i Tyrkiet, Kim?

  Kommentar by Fascist — 13. maj 2020 @ 12:21

 11. # 12:08 rettelse, på sin FB-

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2020 @ 12:21

 12. En stemme på Venstre har i de sidste 40+ år været direkte landsforræderi.
  Så hvis de ‘borgerlige’ har knaldperler som Kristian Laustsen, så kan man sgu næsten ikke fortænke dumskerne i at stemme på det største landsforræder parti som er socialdemokratiet.

  Kommentar by Piphans — 13. maj 2020 @ 12:22

 13. I BETRAGTNING af at der er et hav af oplysninger om de muslimske islamisters grusomheder og massemord i Syrien, Pakistan, Afghanistan, S-arabien og Somalia osv. på nettet, i bøger og selv i papiraviserne hvis man leder en smule, er det ubegribeligt at så mange politikere og vælgere stadig ikke har opdaget at islamismen ligner nazismen rigtig meget. Der har også været meget fremme om kommunistisk statsterror mod egne borgere i mange lande. Alligevel sover man videre og labber tåbelig DR- og TV-propaganda i sig som var der tale om flødeskumskager.

  ot: En farlig illusion at tro at der er styr på corona-pesten. Ildevarslende nyheder fra Tyskland mv. (den korte)

  Kommentar by Bent A — 13. maj 2020 @ 12:39

 14. Disse båtnakker har i virkeligheden ikke forstået meningen med disse bønnekald og lign. Måske fordi de ikke fatter det.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 13. maj 2020 @ 12:54

 15. @1 moth. Den er sgu ikke stoerre end at den kan ligge ned…

  Kommentar by krassisten — 13. maj 2020 @ 12:56

 16. # 11.
  Enig, se blot på salget af vaccineproduktionen og mere af samme slags.
  Hvem solgte DONG? En mand uden evner ud i demokrati hhv. det sociale.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 13. maj 2020 @ 12:57

 17. PS: Allan Randrup kritiserer i den korte avis Brostrøm og Mølbak.

  Se hans svar til FARLIG ILLUSION – ILDEVARSLENDE NYHEDER….

  Kommentar by Bent A — 13. maj 2020 @ 13:12

 18. Tak til de to ungdomspolitikere for at udstille vestens problem så tydeligt. De har ingen viden om islam. INGEN. De er to eksempler på, at uddannelsessystemet har en kæmpe brist. Hvorfor undervises der ikke i islams grusomheder? Hvorfor undervises der ikke i historiske kendsgerninger? Og nej, islams syndflod af grusomheder er ikke en fortolkning foretaget af såkaldte islamofober, men er kolde facts, på samme måde som nazismens grusomheder. Hvorfor undervises der f.eks. ikke i det armenske folkemord? Eller i det faktum, at den muslimske verden var den største slaveimportør og behandlede slaverne langt værre end f.eks. i Amerika? Hvor mange danske skoleelever kender til det? Eller det faktum at alle muslimsk dominerede områder henfalder i dybt mørke og kun kan styres ved vold? Og det behøver vi ikke at rejse til Mellemøsten for at få bekræftet. Det udspiller sig lige for øjnene for os i ghettoerne. Tak til de to ungdomspolitikere fra sfu og vu for at udstille vestens problem så tydeligt. SKAL man simpelthen være dum og uvidende for at gøre karriere i dag?

  Kommentar by piusXII — 13. maj 2020 @ 13:14

 19. Lille Sofie burde tage en tur til Somalia, og få syet tissekonen sammen, så hun forhåbentlig ikke avler nogen børn…

  Kommentar by Revisoren — 13. maj 2020 @ 13:22

 20. VU-formand om bønnekald:
  Igen en Vatpik og en politisk tonedøv tumpe.

  se denne:
  https://youtu.be/_nvXnb87dXY
  Rasmus Paludan, stram kurs, frihedens stemme-kalifatet kommer, I klip,(12.05.2020)

  Kommentar by Charles — 13. maj 2020 @ 13:31

 21. Nu ruller retssagen imod neger sudaneseren Lual Yai Fayin Lual aka Lual Lual aka James Schmidt igen for fuld skrue.

  James Schmidt der er sigtet for at have begået 3 drab på en måned er tidligere som 17årig dømt for voldtægt af 14-årig pige og drabs- og voldtægtsforsøg mod sin mors veninde.

  Nu er Lual Lual sur over at han bliver udstilles som tripple-morder.

  “Anklageren siger, at jeg er sindssyg og psykopat. Da jeg kom ud af fængslet, fik jeg normale relationer. Jeg synes ikke, det er sjovt at blive udstillet på nationalt tv som seriemorder”.

  Anklagerens kommentar var.

  “Jeg er enig i, at James Schmidt er en udygtig kriminel, der er rigtig dårlig til at skjule sine spor, sagde han og tilføjede, at han ville minde om, at James Schmidt tidligere er dømt for at have begået et drabsforsøg og voldtægtsforsøg under sin varetægtsfængsling i en tidligere sag”.

  https://ekstrabladet.dk/112/drabstiltalt-vred-ikke-sjovt-at-blive-udstillet-som-seriemorder/8120482

  Kommentar by Zenobia — 13. maj 2020 @ 13:52

 22. Venstre ved du hvor man har!
  Sofie Lippert jo det gør alverden til forskel! Muslimsk bønnekald minder mig om at vores forræderiske politikere er i fuld gang med at forære vores land til muslimerne!
  Jeg kan simpelthen ikke fordrage den muslimske tro, det er en rendyrket erobringsreligion/ politisk ideologi, og bønnekald vil minde mig om at vi om et par generationer er udskiftet og Danmark ophører med at eksisterer!
  Det er ikke det land jeg ønsker at leverer videre til mine børn og forhåbentligt kommende børnebørn!
  Hvis du naive SF’er virkelig tror på at det vil komme til at foregå fredeligt, se bør du tilbage på skolebænken, du behøver bare at se hvad der sker, med mindre du sætter kikkerten for det blinde øje!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. maj 2020 @ 13:55

 23. Sofie Lippert, det er faktisk ok at være Hvid! Det er også ok at være en lidt ældre hvid mand!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. maj 2020 @ 13:57

 24. Danmark skal foreløbig låne 250.000.000.000Kr til at finansiere corona krisen.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/erhvervsnyheder/danmark-har-haft-let-ved-at-laane-milliarder-til-krisehjaelp/8120577

  “Det er Nationalbanken, som står for at hente lånene hjem i disse uger, og det har ikke givet anledning til de store problemer”.

  Hvad med at Nationalbanken låner staten pengene til 0% rente med en løbetid på 30år imod sikkerhed i beskatningsgrundlaget i Danmark til solen brænder ud?

  Kære Sossere nationaløkonomi og bankdrift fatter I ikke.

  Kommentar by Zenobia — 13. maj 2020 @ 14:07

 25. Kommentar by Zenobia — 13. maj 2020 @ 13:52

  Er det en muslim?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. maj 2020 @ 15:42

 26. Jeg ved ikke om Lual Lual er muselmand men 97% af alle sudanesere er muhamedanere. 5% i Syd-Sudan er kristne.

  Kommentar by Zenobia — 13. maj 2020 @ 16:36

 27. Måske skulle de hjernedøde idioter læse denne! https://www.google.dk/amp/s/www.independent.co.uk/news/christians-killed-martyred-900000-last-decade-africa-boko-haram-al-shabaab-study-of-global-a7526226.html%3famp Et gammelt kinesisk ordsprog siger: “Nær ikke slangeungen ved dit bryst”. Jeg vil ALDRIG stemme til et valg igen, for jeg ved, at det ikke nytter. Vi styres alligevel af globalister i eu, så fyr dog banden på Borgen, og spar de mange millioner i lønudgifter til disse narrehatte! 😡

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 13. maj 2020 @ 16:40

 28. Jeg tjekkede dybdegående og angiveligt er Lual Yai Fayin Lual muslim og tilhører Hausa folket pga. Yai Fayin betyder det er visionen på Hausa.

  Kommentar by Zenobia — 13. maj 2020 @ 16:57

 29. These eye witnesses were unable to help Myra because abductors were armed and fired several shots into the air.” Myra’s mother, Nighat, told International Christian Concern that she feared her daughter would be “raped, forcefully converted to Islam, or even killed.”

  Unfortunately, her concerns are not farfetched. According to the Movement for Solidarity and Peace (MSP), a human rights organization in the country, around 1,000 Christian and Hindu women and girls are kidnapped each year, forced to convert and marry Muslim men. The victims are usually between the ages of 12 and 25. Despite these shocking statistics, the number of victims may be even higher as many cases remain unreported, often due to the girls’ families limited financial means.
  https://www.forbes.com/sites/ewelinaochab/2020/05/08/yet-another-girl-in-pakistan-abducted-forcibly-converted-and-forcibly-married-to-her-abductor/#716376e474da

  Derfor Sofie Lippert, gider vi ikke at høre bønnekald i Danmark eller i Europa. Vi ved hvad islam repræsenterer.
  Det her forgår i alle muslimske lande, den her artikel prøver at sætte fokus på hvad der forgår alene i Pakistan.

  Kommentar by Jan huus — 13. maj 2020 @ 17:42

 30. Sofie Lippert bekymrer sig om – tilkæmpede og fremtidige – kvinderettigheder. Men hun kan ikke få øje på, hvad islam er.

  Jeg har været inde på det før: Mødet med islam er en intelligenstest.

  https://solidaritet.dk/sofie-lippert-hold-oeje-med-tegn-paa-tilbageslag-i-krisetider/

  Kommentar by BE — 13. maj 2020 @ 17:56

 31. Venstres store Ellemanns Jensen familie har sgu alle usynligheds kapper på-

  Quislings

  Kommentar by H. Nielsen — 13. maj 2020 @ 17:56

 32. Som undskyldning kan muligvis gives, at de aldrig var kommet i Radion hvis de havde sagt noget klogt om Islam…men med den dumhedsnaivitet, kunne man jo spørge om det ikke også skulle tillades at have et Rabbinermøde eller Synagogesammenkomst i Gellerup? Jeg gætter på at Politiets bil ville bryde sammen (igen) hvis de skulle beskytte det optrin…(Offentlig orden min bare)…Kære børn (Sofie og Christian) løb bare ud på Motorvejen og leg…I skal ikke lide af lastbilfobi….Når man ikke kan/vil/tør forholde sig til hvad man har med at gøre….kan man lytte til Radio Loud og høre på naivistisk sludder.Støt SIAD.God onsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2020 @ 18:01

 33. Sofie Lippert har et meget internationalt udsyn men hun kender intet til kvinderettigheder under et muhamedansk patriarkat.

  Hun burde læse The Islamic Doctrine of Women i stedet for the handmaid’s tale.

  The role of women in Islam is very different than in our civilization. According to the will of Allah, women are to be subjugated to men in all things. They must lead their lives according to a doctrine that is based on the dictates of the Koran and how Mohammed treated his wives and the other women around him.

  The ideology found in this book rules hundreds of millions of women’s lives.

  Kommentar by Zenobia — 13. maj 2020 @ 18:14

 34. Hvordan er det nu med kristnes forhold i de muhamedanske lande?
  Hvordan er det nu med kristne kirker i kristne lande, nu under overtagelse af muhamedanere?
  Hvordan kan det være, at muhamedanere, når de er i flertal, ikke kan lade andre religioner være i fred?

  ALLAH! – den psykopat.

  Kommentar by Bastardo — 13. maj 2020 @ 18:28

 35. ShariaVenstre slår til og Uffeøsten savler..

  Kommentar by Hul igennem? — 13. maj 2020 @ 18:58

 36. Når man hører og læser så meget ungdommeligt uvidende nonsens, som disse naive tosser lukker ud, er det betryggende at vide et parti Stram Kurs sætter dem alle til vægs og trods alt også har godt fat i de unge. Det er så vigtigt, ja livsvigtigt, at det igangværende muslimske vanvid standses i opløbet. Islam er uintegrerbar og børnene her er så hamrende ignorante, at de ikke engang ved langt de fleste muslimer selv ikke ønsker ægte integration, denne slags snottede dumhed på babyniveau burde forbydes ved lov.

  Kommentar by LarsB — 13. maj 2020 @ 20:47

 37. Peace for our time……….. De lover jo at det kun er midlertidigt, så det tror vi på.

  Kommentar by Gregers — 13. maj 2020 @ 22:00

 38. Sofie Lippert har set for meget børnetime på DR/TV2 og, hendes alder taget i betragtning, har hun nok også været underlagt segmentet af de røde ismer hele vejen fra børnehaven og op gennem skole- og ud”dannelses”systemet. Det der blot ikke blev dannet, er evnen til, at opfange/opfatte følgerne af egne valg og handlinger.
  – helt efter den øverste venstrefløj og RV+s intentioner, om at umyndiggøre folket, fra fødsel til død, for egen vindings skyld.

  Det ligner meget det iSlamistiske, også hvad IQen angår.
  – eneste forskel er, at iSlamisterne kender deres plads i den ideologiske kamp-strategi, det gør venstrefløjen og VR+ ikke!

  Fælles for begge er, ødelæggende for alle, både i nutid og i fremtid,:
  diktatur, slaveri, underkastelse og enden på vestlig frihed.

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. maj 2020 @ 22:37

 39. I DE LANDE HVOR islamister kommer til magten, bliver kommunister, bøsser, feminister, venstrefløjsere, radikale og kristne hurtigt jaget vildt. Når de fanges kommer de i fængsel, og lidt senere risikerer de tortur og henrettelse ved hængning, stening eller halsoverskæring m.m.

  Dem der medvirker til at afrikanisere og islamisere Danmark, risikerer på et tidspunkt at blive udsat for grimme overraskelser. For hidtil har de jo ikke fattet at de selv kommer i farezonen, hvis vi får svenske tilstande.

  Også i Frankrig bevæger man sig i retning af borgerkrig. Situationen er allerede højspændt. Læs selv på nettet.

  Kommentar by Bent A — 13. maj 2020 @ 23:15

 40. Se France’s no-go zones, the riots come back

  Kommentar by Bent A — 13. maj 2020 @ 23:18

 41. Vigtig at lægge mærket til:
  https://tv.frihedensstemme.dk/2020/05/13/sf-profil-doemt-for-familiesex-borgmesterkandidat-brian-franklin-havde-et-seksuelt-forhold-til-sin-steddatter/

  SF-profil dømt for familiesex: Borgmesterkandidat Brian Franklin havde et seksuelt forhold til sin steddatter
  EMNER:Borgmesterkandidat Brian Franklin Mørkelægning Samfundstjeneste Sex SF Steddatter Tårnby Kommune

  Hvorfor er medierne tavse, når venstrefløjens politikere begår sexforbrydelser og får fængselsdomme?

  For mig ser det ud til at De røde og islammerne gerne må pille.

  Kommentar by Charles — 13. maj 2020 @ 23:42

 42. Kommentar by M.S. Carstens — 13. maj 2020 @ 22:37.

  Sofie Lippert har fået vand i hovedet, af at se for meget Bubbers Badekar, et problem som tv-værten i øvrigt også selv slås med.

  Kommentar by Kimski — 14. maj 2020 @ 06:23

 43. Altså naivisterne som De to ungdomspolitikere der optrådte på Radio Loud….De muslimer der går op i at bede….og overholde Ramadan etc. De mener Deres religion alvorligt…DVS Sharia Kalifat, erobrng fra vantro etc etc etc. Hvorfor skulle de ellers gå op i at bede?
  Islam er og bliver en- usekulær diktatorreligion med et Førerprofet ideal (Lidt ala Nazismen og Hitler eller Maoismen Kommunismen og Mao eller Kim Ill Sung og Jungisme etc etc etc). Som en Imam har udtrykt det (Tror det er Wahid Petersen)-Man kan jo ikke så godt forbyde det Gud tillader, og tillade det som Gud forbyder- DVS slaveri, ægteskab fuldbyrdet med 9 årige tøser, udsmidning fra højder af Homoseksuelle, krig og terror imod vantro, og anderledestænkene etc etc etc etc etc etc, som den virkelige verden fremviser både historisk og nutidsmæssigt. Hold jer væk fra fortidens fejhedsdiplomatiske løgne, hvis i vil have eftertiden til at vokse op i et frit samfund og demokrati. Støt Generation Identitære og SIAD (og sikkert andre af samme sandhedsvidner DDF, Trykkefrihedselskabet, og DDL). God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2020 @ 06:30

 44. Michael Unna 06:30
  Jeg synes, du foretager en fejlslutning. Du har ret i, at islam er en usekulær diktatorreligion, MEN så sammenligner du denne usekulære ideologi med den ene totalitarisme efter den anden, som netop ER sekulær. Nazisme og kommunisme og de andre ismer er jo netop sekulære ismer og er en kamp mod kristendommen. Det lyder som om, du hylder det sekulære, men i samme åndedrag nævner du selv sekulære ideologier, som i den grad har vist, at de er menneskefjendske.

  Kommentar by piusXII — 14. maj 2020 @ 07:55

 45. Er der da ingen ende på selvpromoverende politikludere..?
  Næh, der kommer en helt ny skylle hvert år- måske derfor deres skrålerier bliver mere og mere skingre, som patterne bliver længere på dem.
  Epicentret nås omkring 45-50 års alderen, hvor de har smidt tøffelhelten ud, børnene er rejst og hunden er død! Så skal der skråles endnu højere, grimmere briller og trefarvet hår, kussen køres rundt i snotten på fremmede- så blir de pulet, så tuder de igen, så skal de tatoveres, så skal de klippes plyssede, så raser de mod især dem der fodrede dem, så vælter de sig i druk og perler som svin.. en latterlig dåse ender som en hæsligere fløjtetønde.

  Kommentar by Hul igennem? — 14. maj 2020 @ 08:41

 46. # Hul igennem?

  Tak for en præcis og 100 % korrekt beskrivelse af samtlige kvindelige offentligt ansatte…

  Kommentar by Revisoren — 14. maj 2020 @ 11:55

 47. commies, scum that work as “politician” or scum at the public sector have always opinions about white older men, the older white men that pay taxes regularly so the scum at public sector and politicians have a salary.

  Why do commie scum, the lowest IQ. Hate so much? Because when they go public with their lies, that is how they advance their careers or they merry a muslim or an african so they can claim they are not racist.

  commies, poltiicians and scum at piblic sector always blame right wing, but I never heard of them having real proof, picture or audio or film that backs up their lies or file a police complaint because if they complain at the police the police will investigate them first and since they lie and are thieves the whole thing will be exposed as a hoax.

  just keep writing about these scum so people can read about these inbreeded idiots. That is why you end up as politician and public sector, that is the best you can do and then you must show that you are one of them by showing somehow that you are as corrupt as the one that hired them. you are “owned” when you work for public sector an that is why they refuse to tae in people that have real education, challenging education and relevant work experience. you are are smarter than the one that hires you, you will takeover his r hers job and you will never follow the corrupt.

  Kommentar by Erwache* — 14. maj 2020 @ 19:04

 48. follow the money. where does the money come from to build these ugly and shitty places where goat-fuckers go? also check how many churches are built in those places. that way you see how much they hate you and how they launder money, since the money come from your pocket. There is no help for you but there is plenty of mooney and help for those that hate your guts and want to cut your throat or throw you in jail because you do not agree with their criminality.

  Kommentar by Erwache* — 14. maj 2020 @ 19:19

 49. # 44

  Du må ikke forvente noget svar.

  Tossen ved formentlig slet ikke hvad begrebet sekulær egentlig betyder…

  Kommentar by Revisoren — 16. maj 2020 @ 17:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper