8. januar 2010

– og ingen tør kræve kulturel assimilation

En ny undersøgelser viser at integration ikke modvirker radikalisering, og på TV2news kunne man i dag høre Abdul Wahid Pedersen give det ikke-muslimske Danmark skylden. Vi er ikke inkluderende nok, og moralen var at radikalisering opstod når samfundet ikke gav Islam nok respekt. Man behøver ikke se på antallet af terrorangreb i Mellemøsten, for at konstatere, at det er rendyrket apologi. Når Danmark bliver muslimsk, vil Wahid Pedersen’erne strides om hvem der islamiske på den rigtige måde.

Fra dagens Jyllandsposten, hvor forskere fortæller det konservative har på ryggraden. Det handler ikke om job og uddannelse, men kulturel integration, assimilation – Integration stopper ikke ekstremister.

“En undersøgelse viser, at danske muslimer med radikale islamistiske holdninger er veluddannede, har job og taler godt dansk.

Der findes unge muslimer i Danmark, som siger, at de med vold vil forsvare islam mod de vantro, og at sharialovgivning skal erstatte demokratiet, hvis muslimer er i flertal i samfundet.

Ifølge en interviewundersøgelse fra Center for Forskning i Islamisme og Radikaliseringsprocesser på Aarhus Universitet er de samme unge mennesker samtidig formelt set velintegrerede i samfundet…

Konklusionen på undersøgelsen er, at mere integration ikke begrænser radikale holdninger…

Undersøgelsen består af interview med 1.113 repræsentativt udvalgte 15-30 årige muslimer i Danmark fra 12 forskellige lande.”

Undersøgelsen er foretaget af Shahamak Razaei og Lene Kühle, der mener tiltag mod radikalisering blot vil gøre problemet værre. Samme forklarer Magnus Ranstorp i dagens Metroxpress, og mon ikke Abdul Wahid Pedersen får sin vilje på lang sigt – mere Islam.

Oploadet Kl. 17:31 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/11023/trackback

17 Comments »

 1. “Konklusionen på undersøgelsen er, at mere integration ikke begrænser radikale holdninger…”

  Fra dag et af har jeg sagt, at ikke alverdens opdragelse kan give folk en hjerne.

  Kommentar by Børge — 8. januar 2010 @ 18:06

 2. Magnus Ranstorp har stor erfaring, men tiltag mod radikalisering er mange ting, og han har ikke ret, hvis han mener, at tiltag mod radikalisering blot vil gøre problemet værre. Det er tværtimod de mange tiltag, der har forhindret forsøgene i at lykkes. Disse forsøg er ikke et resultat af af tiltag i Vesten, men forsøg på at gennemføre dem på trods af tiltag.

  Islam har mange veje til sit mål. Går det ikke på den ene måde, lykkes en af de andre. Han kan ikke afværge dem – og os ved at undlade tiltag. Selv om vi ikke vil lege med, fortsætter Islam med demografi og andre midler fra sin værktøjskasse. Magnus Ranstorp er en gammel mand, der var ung i tresserne. Der havde man allerede glemt den smertefulde lære, som stammer fra trediverne. Det er den, der gælder, når vi taler radikalisering og totalitarisme.

  Radikaliseringen bekæmpes ved den unge, men ved kilderne, de kilder, som med alle midler radikaliserer den unge imøde.

  Ved ildspåsættelser forhindrer man jo heller ikke brande, fordi man prøver at slukke dem. Det gælder for alt i verden om at få fat i brandstifteren eller brandstifterne. Så længe de har frit spil, brænder vore huse naturligvis. Man kan ikke finde dem og snakke dem til rette. Og hvorfor ikke? Fordi der også er et problem med den drejebog, de benytter sig af.

  Med venlig hilsen

  Kommentar by Emeritus — 8. januar 2010 @ 18:21

 3. Hovsa! – ‘…bekæmpes ikke ved den unge, men…’

  Kommentar by Emeritus — 8. januar 2010 @ 18:23

 4. Og her er så det, de mere velinformerede jo allerede godt ved og som alle islam-apologeterne og andre former for oikofobiske selvflagellanter bliver ved med at forsøge at nægte væk med fingrene krydset på ryggen og uden troværdige kontraundersøgelser til at bakke virkelighedsfornægtelsen op:

  Center for Forskning i Islamisme og Radikaliseringsprocesser på Aarhus Universitet, har altså bag enhver tvivl konkluderet, at de “mere integrerede” ikke bruger deres større grad af velintegration på at kontribuere positivt til det danske samfund ud fra de værdier dette er gundlagt på baggrund af, men nærmere, på græsrodsplan, hjælper til med at facilitere den islamiske omvæltning af samfundet med indførsel af islamisk teokratfascistisk lov og samfundsorden som endegyldigt mål bl.a igennem den nu efterhånden gamle kending, “frivilligt, velgørende arbejde”.

  Det var præcis med “nedenfra og op” metoden at nazisterne også arbejdede, inden de for alvor fik fat.

  “Blandt forskere er den pointe så velkendt, at flere beklager, at regeringens handleplan mod radikalisering bl.a. fokuserer på fritidsaktiviteter for børn og unge i udsatte områder. Det styrker integrationen, men forebygger ikke radikalisering ”

  Ovenstående konstatering taget i betragtning, så er integration altså lig infiltration, da vi aktivt selv – med den politisk korrekte djævels vold og magt – forsøger at indarbejde et dybt samfundsskadeligt element i samfundslegemet; et element som har til overlagt, erklæret hensigt at ville omstyrte os på sigt med sædvanlig islamisk civilmilitarisme og massedrab om nødvendigt. Vi hjælper altså ivrigt til med den islamisk teokratfascistiske civilinvasion af os selv, fordi “Hr og Fru Jensen” er bange for at blive kaldt “racister” hvis de vover at forlange virkeligheden politisk adresseret; en absurd anklage, udspyet af alle de virkelighedsimmune, der jo som bekendt ikke kan bliver fine nok, uanset hvad det koster alle os andre og vore berettigede efterkommere.

  Selvislamisering er som at junk’e sig selv med ebola!

  Kan nogen være i tvivl nu? Danmark er et tillidssamfund og venstrefløjens politiske sengekammerater er netop gift for tilliden imellem mennesker.

  Kommentar by Codex_voltaire — 8. januar 2010 @ 18:25

 5. Det afsnit er helt kokset. Der burde stå:

  ‘…Radikaliseringen bekæmpes ikke ved den unge, men ved kilderne, de kilder, som med alle midler radikaliserer den unge.

  Ved ildspåsættelser forhindrer man jo heller ikke brande, fordi man prøver at slukke dem. Det gælder for alt i verden om at få fat i brandstifteren eller brandstifterne. Så længe brandstiftere har frit spil, brænder vore huse naturligvis. Man kan ikkenøjes med at finde dem og snakke dem til rette. Og hvorfor ikke? Fordi der også er et problem med den drejebog, de benytter sig af.

  Kommentar by Emeritus — 8. januar 2010 @ 18:27

 6. @4 – Codex_voltaire

  Jeg ville have lavet sjov med “selvflagellanter” – en fin pleonasme, men da jeg fik læst dit glimrende indlæg, kom jeg til at tænke på det modsatte som vi jo egentlig er omringet af.

  Flagellanter der ikke piner sig selv, men os, dog stadig af samme årsag… Nogen der har et godt ord? Ekspressive flagellanter?

  Kommentar by LWB — 8. januar 2010 @ 19:24

 7. Ifølge forskerne er løsningen på problemerne med de rettroende at vi skal stole på PET tager sig af dem .

  Men hvad så, når demografien viser at der ikke bliver færre muslimer her i landet, men at antallet støt og roligt vokser ?

  At begynde at tale om at tage metoder i anvendelse der vil kunne bringe resultater er ikke in på Bjergt.

  Vi skal selvfølgelig se at få stoppet for al fremtidig indvandring fra de arabisk-islamiske lande !

  Og vi skal se at få sat sving i repatrieringerne – og det uanset om folk har erhvervet sig dansk statsborgerskab ved at få overdraget et stykke papir eller de er fødte med dette : de der ikke vil sætte den danske kultur først, arbejde for samme og sørge for deres eget afkom gør det samme, skal ikke kunne fortsætte med at bo her i landet.

  Prøv engang at forestille Jer at det var nogle af OS, danerne, tyskerne, englænderne osv. der førte os frem på tilsvarende måder i de arabisk-islamiske lande som disse tilvandrere gør det i vores del af verden…..DEN gik ganske enkelt ikke!

  Vi ville blive udstyret med en returbillet til vores oprindelseslande.

  Hvorfor har vi antaget denne laissez-faire måde at forholde os til denne erobrer-ideologi og dens rettroende og hvordan kan det være at vi FORTSÆTTER med at sætte kikkerten for det blinde øje ?

  Den måde vi forholder os til islam og de rettroende har jo for hulen afgørende betydning for hvordan vores eget samfund, vores tilværelser og ikke mindst vores egne børn og børnebørns fremtid vil forme sig !

  Det er forfærdeligt, at vi STADIG ikke fatter hvad vi, med islam og dens rettroende, har fået ombord i de vestlige lande !

  Kommentar by Vivi Andersen — 8. januar 2010 @ 19:29

 8. Snak snak og atter snak, som ingen vegne fører.
  Vi skal have en væbnet modstand som under krigen.
  Ellers ender vi som dhimmier.
  Stol på det.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 8. januar 2010 @ 20:03

 9. Formynderflagellanter?

  Kommentar by Ole — 8. januar 2010 @ 20:27

 10. Det er ikke rigtig nogen nyhed, for tidligere terrorister har også i flere tilfælde været højtuddannede og med gode jobs.

  Men det kommer vel primært an på definitionen af integration. Analysen som der henvendes til fokuserer tilsyneladende på uddannelse og arbejde, men disse to ting er jo ikke specialt dansk. I alle lande bliver folk uddannet og tager arbejde, men handler integration ikke især om at blive en del af det særlige samfund man bor i? Handler integration i Danmark derfor ikke i højere grad om at blive “ligesom” danskerne? At tage dansk kultur til sig? Fra den vinkel kan man ikke ligefrem tale om at terrorister er integreret.

  Kommentar by Holme — 8. januar 2010 @ 20:46

 11. “Dertil kommer, at de oftere end andre muslimer besøger en moské, og at de i mindre grad bruger deres stemme ved valg..”

  – Viser oven nævnte undersøgelse også. Den viden skal med når folkevalgte politikere diskuterer stormoskeer i Danmark og når der laves bederum på sygehuse, i fængsler og på universiteter og når der ansættes missionærer samme steder.

  Kommentar by Liva — 8. januar 2010 @ 21:06

 12. Danske folkevalgte politikere må tage stilling til det der står i koranen om anderledes tænkende/troende og homoseksuelle mennesker.

  Kommentar by Liva — 8. januar 2010 @ 21:26

 13. Deler bekymringen for konsekenserne af islams indtrængen i Danmark (og Europa. Ideen om at uddannelse er midlet mod radikalisering har altid været i modstrid med empirien, ligesom ideen om at radikalisering har økonomiske årsager. De kendeteste terrorister er jo også, som bin Laden, millionærer eller børn af millionærer eller ihvertfald børn af relativt velhavende muslimer. Det meste samfundsforskning i Danmark ser bort fra den religiøse og kulturelle baggrund og baserer sig desværre hovedløst på slidte marxistiske staveplader og har konsekvent forsøgt at lede politikere og befolkning på vilspor fremfor til erkendelse (formidlet af bl.a af Danamrks Radio). Politikerne – med undtagelse af DF – har også fra starten forelsket sig i tanken om integration, fordi de ikke vil indrømme, at det var en national fejltagelse, at de lukkede muslimerne ind. Befolkningen skal – bortset fra trofaste DF-vælgere -også sluge den kamel (sic), at de kunne have stemt imod indvandringen af muslimer i tide. Nu sidder vi i suppedasen. Kun et totalt stop for muslimsk indvandring kan redde danerne fra en vis grad af islamisk merindflydelse udover det der allerede skete og Danmark (og Europa) må påregne en vis ‘Libanonisering’. Good Beirut!

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 9. januar 2010 @ 00:31

 14. PS. Kravene om integration og assimilation skaber måske islamisering og radikalisering. De reagerer måske også fordi vi presser så hårdt på for at lave om på dem. Vi tilfredsstiller ikke med dette pres en adfærd, der tilfredsstiller det åbenbart afgrundsdybe muslimske behov for ‘respekt’. De europæiske indvandrere til Amerika og Australien (og Sydafrika)assimilerede sig jo trods alt heller ikke i den indfødte kultur, så integration og assimilation er ikke noget, der altid sker må vi nok indse. (Obama er jo trods alt ikke indianer, men selv søn af en indvandrer)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 9. januar 2010 @ 01:00

 15. Sætningen skulle være: De reagerer måske også fordi vi presser så hårdt på for at lave om på dem. Vi udviser ikke med dette pres en adfærd, der tilfredsstiller det åbenbart afgrundsdybe muslimske behov for ‘respekt’

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 9. januar 2010 @ 01:08

 16. Muslimerne har haturligvis kun gode livsbetingelser på grund af den taberkultur vi har i Danmark, bygget op omkring pladderhumanisme, identitetsløs socialisme og et liberalt egotrip.

  Løb lemminger, løb !

  Kommentar by Tolder — 9. januar 2010 @ 01:34

 17. “Muslimerne har haturligvis kun gode livsbetingelser på grund af den taberkultur vi har i Danmark, bygget op omkring pladderhumanisme, identitetsløs socialisme og et liberalt egotrip.”

  Det har de i hele Europa Tolder. Det er derfor, vi er fortabt.

  Kommentar by dommedag — 9. januar 2010 @ 11:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper