27. maj 2020

Forfatter: Corona’en ‘vil være en stor gevinst for familiens ve og vel. Men er det godt for ligestillingen?’

Jeg har en lille drøm om at podcasten ‘Nordens grænse’ engang blev en del af Talentlab på Radio4, for der er stort set ingen grænser på venstrefløjen. Her taler overstuderede indforstået time efter efter time om den yderste venstrefløjs mærkesager. Ny på programmet er podcasten ‘Kassetanker’, hvor en psykolog med speciale i ‘LGBT+, identitet og minoritet’ taler om binære køn, sociale konstruktioner normkritik, privilegier: ‘Det er jo ikke for at shame den hvide mand, men…’

Den yderste venstrefløj vil altid forsøge at smadre det bestående, og feminisme fungerer i praksis som rambuk for den evige klassekamp. Herunder et indlæg fra forfatter og museumsdirektør Jane Sandberg, der har opdaget at kvinder her i coronatiden bager ‘bananbrød’ og kanelsnegle’, og lægger puslespil sammen med ‘glade børneansigter’. Man må forstå, at det er problematisk at kvinder sætter tempoet ned, og ‘chiller med børnene’, for… ‘er det godt for ligestillingen?’. Kønslig ligestilling baseret på frivillighed, fungerer ikke for normkritiske ideologer.

Kommentar af Jane Sandberg i Berlingske – ‘Alene den seneste uge har jeg noteret seks kvinder i mit netværk, som har luftet, at de seriøst overvejer andre livsformer’ (kræver login).

“Knap havde statsministeren erklæret Danmark for stort set lukket, før en ny type opdateringer ramte mine feeds på sociale medier. … I takt med, at coronaugerne gik, blev opdateringerne af mere filosofisk art med refleksioner over, hvordan man jo også kan leve andre liv end dem, der er fyldt med arbejde. Alene den seneste uge har jeg noteret seks kvinder i mit netværk, der har luftet, at de seriøst overvejer andre livsformer.

Coronatiden har simpelthen betydet, at de har fået øje på andre værdier. Og nogle, de muligvis vil gøre alvor af at forfølge. … Der er helt sikkert familier, hvor det, at den hårdtarbejdende karrieremor måske om lidt opsiger sit lederjob for at fermentere grøntsager, lægge perleplader og erklærer 2020 til ‘buy nothing year’, vil være en stor gevinst for familiens ve og vel. Men er det godt for ligestillingen?

Selvfølgelig er det stof til eftertanke, at så mange kvinder savner at være sammen med deres børn og de seneste uger har erkendt, at de ikke får bagt surdejsboller i deres fortravlede hverdag. Men det er et kedeligt forbillede at sætte for deres børn, og det er en våd klud i hovedet på den kønskamp, som fortsat er nødvendig i vores samfund.

(Foto: The Atlantic)

Oploadet Kl. 10:41 af Kim Møller — Direkte link60 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/110395/trackback

60 Comments »

 1. Så skal der nasses!

  Kommentar by Hul igennem? — 27. maj 2020 @ 11:04

 2. Haha, din kritik er spot-on Kim!

  Kommentar by Realist2 — 27. maj 2020 @ 11:04

 3. Staten betaler.

  Kommentar by Bastardo — 27. maj 2020 @ 11:11

 4. Jeg afskyr feminister, homoer, pædoer og hele det diabolske LGBTQ+++ setup! Det er anti-Gud, og alle alarmklokker bør ringe, når man ser, at fx Soros er med til at betale milliarder til transprogrammer i især Californien, ligesom han betaler milliarder til LGBTQ+++ (kæmpe lobby i Californien). Jo flere homoer, jo større nedgang i det globale befolkningstal. Han betaler også til NGO’er og både, som bringer muhammedanere fra klippehulerne direkte til Europa. Nedjuster jordens befolkning, det er den onde amerikanske elites mål: Gates gør det m vacciner, Soros gør det ved at bringe kaos, opløsning af moral og voldsorgaster ind i Europa. Han har direkte sagt, at han ønsker at destabilisere og ødelægge Europa. Det uhyggelige er, at folk bliver så hjernevaskede, at de fleste nu virkeligt TROR på, at det er okay at være homse, eller at mænd klæder sig ud som kvinder, og at der er over 100 forskellige kønsidentiteten! 🙄 Svenskerne er de dummeste, for de er mest hjernevasket. Billedet af familien fra 1960’erne er fedt! Det er sådan, det skal være! Kvinder BØR gå hjemme og bage boller og sørge for at tale m ungerne. At kvinden skulle ud og arbejde, og opdragelsen og omsorgen blev udliciteret til statsansatte, det er jo i virkeligheden gak. Børn i dag er ulykkelige og stressede, og oveni det skal nogle indgive dem syge tanker om deres kønsidentitet!? Børn har brug for en mor og en far – “som mand og kvinde skabte Han dem” – og vi har brug for at komme tilbage til de gamle dyder. Lad kvinden bage alt det bananbrød, hun vil, i hjemmets arne, og lad manden være fritaget for bleskift og barsel! SÅ kan det være, at vi fik meget lykkeligere hjem, ikke skilsmissehjem, som det var engang, før kvinden blev skubbet ud på arbejdspladser, før den fri abort, før pornoen. Alt er sådan set gået galt for Danmark siden disse ting skete. Det var nøjagtigt dengang, at de åndsformørkede muhammedanere også begyndte at sive ind i Danmark. Det bør da give stof til eftertanke. Luther: “tyrken sendes som straf over et gudløst Europa.”

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 27. maj 2020 @ 12:04

 5. Ja engang i starten af 1900-tallet sagde de liberale-feminster fra overfor denne tankegang Clara Zetkin og andre marxister kom med. De ønskede ikke at deres projekt skulle være en del af klassekampen.

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 12:23

 6. Fk lige fat i denne her udmærkede samtale,da jeg var i gang med at fodre dyrene.
  https://redice.tv/red-ice-radio/questioning-covid-1984-is-becoming-illegal-censorship-epidemic

  Kommentar by Nielsen — 27. maj 2020 @ 12:35

 7. Og der er også Amazing Polly,som har gjort det klart på hendes censurtube kanal.

  Kommentar by Nielsen — 27. maj 2020 @ 12:36

 8. “feminisme fungerer i praksis som rambuk for den evige klassekamp.”

  Kvinders rettigheder er sikret ved lov, og har været det i mange, mange år nu. Feminismens ENESTE funktion er opretholdelsen af klassekampen, herunder at fungere som spydspids i det konstante angreb på den hvide mand; slaveriets afskaffer, den moderne æras opfinder, og frihedens vogter.

  Checker man Jane Sandberg på nettet, er det klinisk renset for al information om evt. partner eller børn, så hvad fanden ved hun om hvad der er godt for kvinder, når hun tilsyneladende selv har fravalgt en essentiel del af dét at være kvinde, for at blive “museumsdirektør for post, tele & kommunikation”?

  (Øjeblik, jeg skal lige grine færdig…Jeg forsøger at bilde mig selv ind, at sådan et job er mere vigtigt end at skabe en velfungerende og afbalanceret næste generation, men det er simpelthen i overkanten af hvad min kapacitet for selvbedrag kan håndtere. Jeg trænger helt klart til at blive “feminiseret”…)

  Til gengæld fandt jeg en henvisning til KVINFO i forbindelse med hendes navn, hvilket kom som en mægtig stor overraskelse, hvem kunne dog have forestillet sig dét?
  /sarc off.

  Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 12:48

 9. DE POLITISERENDE FEMINISTER, rødstrømper, ligestillings-fanatikere og kønsforskere osv. er en trussel mod alt og alle. Mange af dem er både kortsynede, asociale, underbegavede, pladderhumanistiske, mandsfjendske, familiefjendske og paranoide/sindssyge. Se hvordan de er begyndt at nedbryde Norge, Holland, Tyskland og England. Se hvordan de har forvandlet Sverige til en jungle, galeanstalt, fattiggård og terrorstat.

  Kommunisterne og de radikale bruger dem som nyttige idioter. Som Kim skriver: Den yderste venstrefløj vil altid søge at smadre det bestående, og feminisme fungerer i praksis som en rambuk for den evige klassekamp. Det kan ikke siges bedre.

  Kommunisternes kamp mod kapitalismen, familieværdierne, demokratiet, velfærden, mændene og fædrelandet er endt i total galskab og ondskab. Feminisme, humanisme, klimakamp, grøn omstilling, kristendom og omsorg for de svage m.m. bruges i udstrakt omfang til at forklæde og camouflere galskaben. De rødbrune socialisters hykleri er endeløst.

  Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 12:54

 10. Det farlige ved NGOerne er, at nok aldrig er nok. Man skal hele tiden finde på nye tiltag som man pakker ind i “humanisme” og “progressiv fremgang”, så man forsat kan forsvare at modtage støttekroner. Til sidst ender det i den her vanvittige tilgang.

  Det ses i kvindebevægelsen, det ses hos de homoseksuelle, det ses blandt klimafanatikerne osv osv.

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 12:59

 11. PS: Feminismen er i første række indpakket kommunisme. Dvs. en kamp der går ud på at skabe et kommunistisk diktatur. Der så kan bruges på alle mulige skøre projekter, som f.eks. folkeudskiftning, nedbrydning af EUs medlemsstater osv. I 2. række kommer så den store politiske indsats for at komme de hvide mænd, familierne og hjemmet, børnene og de unge og alle folkelige og kulturelle værdier til livs. Kommunisme/feminisme er en slags hundegalskab/hjernebetændelse. Den røde ideologi er løsrevet fra enhver form for fornuft, moral og virkelighed.

  DRs og MSMs manipulerende propaganda går ud på at give et forskønnet billede af kommunismen/fascismen og masseindvandringen osv. Men forskruede røde ” tænkere” er utopiske og livsfarlige fantaster alle til hobe.

  Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 13:14

 12. Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 13:14

  Det er altså lidt mere nuanceret, feminismen er et tve-æggetsværd, der findes både en liberal-tilgang og en marxistisk-tilgang. Den liberale tilgang har tabt terræn, men det betyder ikke at det ikke eksisterer. Det bliver man simpelthen nød til at anerkende, for at kunne navigere rundt i feminismen, der har opdaget denne vanvittige tilgang.

  Vi kan også godt anerkende at der ikke er langt fra liberal-feminismen til marxist-feminismen, så man skal være varsom.

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 13:40

 13. Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 13:40.

  Den liberale feminist er hende, der altid har lænet sig tilbage i sofaen og forholdt sig tavs, mens marxist-feministen fik gennemtrumfet flere mande- og menneskefjendske love, der udelukkende kom dem selv til gode.

  Begge parter har generelt været pisseligeglade med, om de love ramte deres egne mænd og sønner, bare de selv havde deres på det tørre.

  Sådan har det været siden 60’erne, og eventuelle nylige ændringer i det billede sker kun, fordi mange af de love marxist-feministen får gennemtrumfet i dag, nu også rammer liberal-feministen.

  Præcis som vi “kvindehadere” forudsagde at det ville ske.

  Bed, lie, sleep and enjoy it.
  It’s what you wanted.

  Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 13:58

 14. Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 13:58

  Husmødrene ikke specielt aktivistisk men de er trods-alt stadig tilstede og i udlandet har jeg set massere eksempler på kvinder der driver aktivisme i denne form.

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 14:02

 15. Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 14:02.

  En dag skal jeg fortælle dig historien om, hvordan jeg engang overværede to amerikanske feminister blive jagtet ned af gaden, af en stor flok yderst ophidsede Saudi-arabiske kvinder, som de havde forsøgt at sælge ‘varen’ til.
  Det er et af de mere mindeværdige øjeblikke fra min dunkle fortid, og rangerer pænt højt oppe på listen, over de sjoveste ting jeg har oplevet.

  Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 14:12

 16. Feministerne, LGBTQP-folket og resten af de progressive har aldrig kæret sig om kvinders eller “minoriteters” trivsel.

  Det er alt sammen påskud for (og redskaber) til at hade, angribe og nedbryde heteroseksuelle mænd af europæisk herkomst.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. maj 2020 @ 14:15

 17. Facistisk ensretning lever i bedste velgående. Kvinder der ikke er som forfatter og museumsdirektør Jane Sandberg, må ikke selv vælge livsstil og egen kultur – for det er ødelæggende for museumsdirektør Jane Sandberg statsautoriserede meninger og kultur.

  Kun kultur, der støtter ligestilling ifg. forfatter og museumsdirektør Jane Sandberg skal fremover være tilladt. Anden kultur skal nedgøres som “entartet” kunst – lige som engang i Tyskland.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 27. maj 2020 @ 14:46

 18. Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 14:12

  Har også set eksempler i England hvor muslimske kvinder tordner mod LGBT+-seksuel undervisningen i skolen.

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 15:07

 19. UOPDAGET, UERKENDT OG UPÅAGTET af de fleste vælgere, har de radikale og feministerne siden 1968 gennemført et kæmpeangreb på familierne, forældrene, børnene og hjemmene samt især mændene. I hundredtusindvis af danske og svenske mænd, familier og børn er blevet gjort til tabere pga. dette ondskabsfulde kommunistisk orkestrerede kæmpeangreb. Antallet af skilsmisser, familietragedier, faderløse børn, forældreløse børn, myrdede børn (inden de nåede at se dagens lys) og retsløse, nedvurderede og diskriminerede mænd er helt enormt, i sammenligning med tiden inden feministerne osv. sejrede ad helvede til.

  Hundredtusindvis af vælgere har grund til vrede og bitterhed. Men da de ikke har gennemskuet hvad de er blevet udsat for, fra de gamle partiers og mediers side, stemmer de fortsat “som de plejer”.

  Familiepolitikken er til skade for familiernes vé og vel. Den er tyrannisk og rødnazistisk, og en stor og sørgelig katastrofe. Og den er medvirkende til at Danmark er ved at blive ødelagt indefra.

  Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 15:30

 20. PS: Læg også mærke til den udbredte “positive særbehandling” af kvinder når en lang række jobs skal besættes. Den nedladende negative særbehandling af mænd har skubbet massevis af bedre kvalificerede mænd ud i ydmygende situationer eller endog arbejdsløshed.

  Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 15:35

 21. Ad. Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 13:58

  Vrøvl de borgerlige feminister eller retteligt kvindesags kvinderne er ikke mere selvoptagne end resten af samfundet og der er stor modstand imod de såkaldte kultur-marxistiske 4-bølge feminister som ikke er andet end SJW’S som har kaperet feminismen og bruger den til indføre kommunistiske/socialistiske/marxistiske tilstande.

  Der er mange borgerlige feminister som ikke vil associeres med 4-bølge feminismen som derfor ikke vedkender de er kvindesags kvinder.

  Jeg har bemærket at Donald Trump efter at blevet flagget som vildledende på Twitter vil have lukket de sociale medier fordi:

  “Republicans feel that Social Media Platforms totally silence conservatives voices. We will strongly regulate, or close them down, before we can ever allow this to happen. We saw what they attempted to do, and failed, in 2016. We can’t let a more sophisticated version of that…..happen again. Just like we can’t let large scale Mail-In Ballots take root in our Country. It would be a free for all on cheating, forgery and the theft of Ballots. Whoever cheated the most would win. Likewise, Social Media. Clean up your act, NOW!!!!

  Dette er et genialt træk hvis de sociale medier stoppes så fejes benene væk under kulturmarxismen og de kommer til at debattere på en lige bane hvor de ikke kan bruge alle deres beskidte trick med de sociale medier som allierede.

  Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 15:38

 22. Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 15:38

  Hvor kan man finde disse liberale-feminister? Som Kimski er inde på, så lader det til de er meget stiltiende overfor de marxistiske-feminister. Det giver jo anledning til at tro, at de sætter kvinder før samfundet.

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 15:56

 23. Hvis du som kvinde åbent går op imod 4-bølge feministerne kan du forvente en tilsvining med ukvemsord eller forsøg på cancelering.
  De er meget ondsindede og det tystner mange kvinder.

  Jeg har siddet blandt borgerlige feminister i sukkende kor når Emma Holten har været på talestolen med hendes feminiserede Einheitsliste pis. Mange viste deres afsky ved at forsvinde så snart de fik chancen.

  Hundragen er ikke decideret feminist men afgjort pro-kvinde og kvinde rettigheder. Hun går åbent imod 4-bølge galningene.

  https://ekstrabladet.dk/flash/megafonen/hundragen-du-er-sgu-ikke-noget-saerligt-fordi-du-er-kvinde/8091541

  Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 16:17

 24. Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 15:38.

  Selv om jeg da værdsætter at du tog dig tid til at svare, så holdt jeg op med at tage dig seriøst efter vores sidste runde.

  Fjerde bølge et relativt nyt fænomen, udsprunget fra de såkaldte “liberale” årgange af feministiske mødre der kom før dem, og som stadig forholder sig tavse, hvis ikke de ligefrem priser deres døtre i høje toner.

  Nøjagtigtigt ligesom muslimerne bliver i stadigt mere radikaliserede, generation efter generation, og er efterhånden præcis lige så fanatiske, uden nogen sinde at have været undertrykte eller manglet rettigheder.

  Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 16:23

 25. Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 16:17.

  Det er lige præcis den form for kognitiv dissonans der er så svær at håndtere, hvor du først benægter et faktum, for derefter at skrive ‘De er meget ondsindede og det tystner mange kvinder’.

  Ergo, så forholder de også fuldstændigt tavse i debatten, noget der kun kan lede tankerne hen på en fordækt form for ‘melen sin egen kage’, eller ‘den der tier samtykker’.

  Hvis i virkeligt er så pissebange for hinanden, at det afholder jer fra at sige jeres ærlige mening, så var det måske et mere nærliggende problem at tage fat på, end en fortsat opkrævning af rettigheder i allerede har, ikke?

  Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 16:31

 26. TIL FEMINISTER som læser med her: Ja, hvis I feminister af 1., 2., 3. og 4. bølge ikke var så fjendtligt og negativt indstillede overfor mænd, familier og jeres eget lands kultur….. og hvis I ikke misbrugte jeres magt i partierne og familie-bureaukratierne….. ville I nok ikke blive kritiseret så meget, vel?

  Sagen er at vores hjemstavn hærges og nedbrydes af politiske svindlere. Der lyves om og svindles med ligestillingen, kvindesagen, klimaet og den “berigende” indvandring m.m.m. Vi danskere føres bag lyset på talrige områder.

  Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 16:54

 27. PS: Merkel, Ursula, Ylva og Connie Hedegaard osv. taler nu om at der er en herlig, skøn og unik mulighed for at skabe et endnu bedre EU-rige, et Neuropa af allerbedste slags. Det kræver blot at EU-landene spytter i bøssen. De skal blot låne, betale og forrente et lån på 5700 MILLIARDER euroer eller kroner, som EU så kan lege med. (er lidt usikker på beløbet, men det er astronomisk)

  Hvis det går igennem, vil EUs magt og udplyndrings-evne vil vokse yderligere. DR er selvfølgelig helt med på at corona-pesten og co2-løgnen skal udnyttes som påskud til at presse skatteyderne endnu mere.

  Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 17:20

 28. Når man får børn er det så ikke det vigtigste, at bruge tid og give sine børn tryghed? Jeg hader de morderne kvinder der lige skal ud med veninderne, mens manden vandre rundt med barnevognen og mobilen i hånden. Hader også barsel til mænd, mænd skal være mænd og kvinder skal være kvinder med den pasning af børn som hun er bedst til når de er meget små. Vi lever i en fuldstændig forrykt verden, derfor skal hveranden også til psykolog eller have krisehjælp.

  Kommentar by IES — 27. maj 2020 @ 17:25

 29. AD. Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 16:23.

  Forventer du at jeg skal tage dig seriøs efter du skriver “så holdt jeg op med at tage dig seriøst efter vores sidste runde”?

  Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 19:17

 30. Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 19:17.

  Ja, endelig. Så slipper du også for at forholde dig til det skrevne på en mere ærlig facon, frem for at vælge og vrage mellem de punkter der bliver rejst, sådan som du plejer, i håbet om at jeg ikke lægger mærke til hvad det er du har gang i.

  Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 19:45

 31. Rettelse: Nej, lad endelig være.

  Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 19:48

 32. AD. Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 19:48

  Whatever you say Boomer.

  Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 20:09

 33. AD. Kommentar by Løsriv Jylland! — 27. maj 2020 @ 12:04

  Med de synspunkter tvivler jeg på om du har kone og børn eller bare en kæreste?

  Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 20:17

 34. Hvad er der blevet af Balder? – Hvis du fortsat er derude Balder, fit for fight, så giv et livstegn!

  Kommentar by T. Flodur — 27. maj 2020 @ 20:22

 35. Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 20:17

  Han er måske lidt skinger, men den grundlæggende analyse er korrekt. Alle de bevægelser han peger på er stærkt medvirkende til den deroute samfundet er på vej hen i.

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 20:28

 36. Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 20:09.

  Yep, you bet ya, RadFem, whatever I say..

  Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 20:30

 37. “Hvis du som kvinde åbent går op imod 4-bølge feministerne kan du forvente en tilsvining med ukvemsord eller forsøg på cancelering”.

  Det er en misforståelse, at det kun er “4-bølge feministerne”, som er problemet. ALLE former for feminisme er yderst skadeligt for både, kvinder, mænd, familien og nationen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. maj 2020 @ 20:34

 38. Kommentar by Peter Nielsen — 27. maj 2020 @ 20:34

  Er det virkelig så slemt at kvinderne arbejder og har en livlig seksuel fantasi?

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 20:39

 39. (Så kalder hun mig gudhjælpemig boomer, et udtryk der stammer fra millennials generationen, som netop kendetegnes ved at være 4de generation feminister. DOH!)
  /facepalm.

  Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 20:45

 40. Det var kimski som begyndte med fornærmelserne. Jeg gider ikke det pis når folk bliver personlige og jeg giver sommetider svar på tiltale.

  Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 20:50

 41. Er meget enig med Løsriv Jylland 12.04. At kvinder tvinges væk fra hjemmet og til at aflevere deres egne børn til opbevaring i støvede, støjende, urolige, smittespredende, feminiserende og ensrettende statslige institutioner……. hvor andre fremmede kvinder er også er blevet tvunget hjemmefra, for at passe fremmedes børn (og de kan nok også være nødt til at få passet deres egne børn på mindre ønskværdige måder) det er jo nærmest tudetosset. Før i tiden var een indtægt nok, pga. skatteplyndringen skal der nu ofte to indtægter til, for at få råd til det samme.

  Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 21:06

 42. Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 20:50.

  Fornærmelserne??? Mener du foordi jeg ikke kan tage dig seriøst?

  Så må du sgu komme op med noget bedre, end øjeblikkeligt understrege hvorfor jeg ikke kan det, ved først at benægte min påstand om liberal feministernes tavshed, for derefter, allerede i næste kommentar, at understrege at i “viser jeres afsky ved at forlade salen” og “De er meget ondsindede og det tystner mange kvinder”. SÅ I ALTSÅ NETOP IKKE SIGER NOGET, præcis som jeg startede med at skrive.

  Der er ikke første gang jeg tager dig i de der selvmodsigelser, og jeg kan ikke tage det seriøst, når du ikke selv har styr på hvad du siger og mener.
  Derfor.
  Det har intet med en fornærmelse at gøre, det er en ærlig udmelding om, at jeg tror du tager pis på mig/os, baseret på en meget forvirrende formidling af dit budskab.

  Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 21:12

 43. Jeg vil kraftigt opfordre til, at de forstandige langtidsholdbare skribenter herinde på Uriasposten, forbigår de to halvidioter, med slids, som kæmper indædt for at spolere Uriasposten som et seriøst debatforum!

  Kommentar by T. Flodur — 27. maj 2020 @ 21:20

 44. Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 21:06

  Det jo det glade vanvid at forvente, at man kan skrue tiden så lang tilbage. Gå nu hellere op i at kvinder forstår deres naturlige rolle, istedet for at tvinge dem til ting de ikke gider.

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 21:26

 45. Ad. Kommentar by T. Flodur — 27. maj 2020 @ 21:20

  Hvorfor blander du dig når du ved det svarer til at puste til ilden?
  Havde det ikke været mere smart at forholde sig tavs og så lade tingene falde ti ro af sig selv.

  Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 21:41

 46. > T. Flodur 21:20

  Tak. Og enig.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. maj 2020 @ 21:52

 47. Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 20:50

  Det er kvinder som hende her vi har brug for. Hvis de findes i Sverige, findes de også i Danmark.

  https://www.youtube.com/watch?v=NY5ZPwoH7zM

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 22:04

 48. Kommentar by T. Flodur — 27. maj 2020 @ 21:20.

  Hvis den var møntet på mig, så vil jeg kraftigt opfordre dig til at hoppe ud af vinduet.

  Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 22:16

 49. KS 21.26: Jeg forventer ikke at tiden bliver skruet tilbage, men konstaterer bare at Chrborgs kommunister tager pis på os alle med deres skattekrav plus 25% i moms mv., …… plus de mange “grønne” EU- afgifter og corona-afgifter der er på vej.

  Zenobia begynder at minde om “np”, dog har hun vistnok et lidt højere niveau? Hvis Zenobia sendte sine indlæg til Pølletiken eller nogle dameblade, ville hun nok få et mere taknemmeligt publikum end her. Håber at hun forstår en halvkvædet vise.

  Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 22:23

 50. Kimski — 22:16

  Kimski for helvede da, du er da ikke udstyret med slids – Altså var det ikke dig som jeg hentydede til ;-)!

  Kommentar by T. Flodur — 27. maj 2020 @ 22:27

 51. PS: Jeg tror at Flodur 21.20 tænkte på “np” og zenobia da han brugte ordet halv-idioter.

  Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 22:28

 52. Den kære Jane vil have i pose og sæk.blæse og have mel i munden samt skide og slå på tromme. Et godt liv er ikke fint nok til fruen. Næh hun skal også helst vise hendes poder glæden ved at betale skat og det vigtige i kvindekampen. Lighed synes hendes mantra at lyde.

  Kommentar by Nielsen — 27. maj 2020 @ 22:29

 53. Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 22:23

  Det lader til at hun har hjertet på det rette sted. Men har meget svært ved at affinde sig med at kvinder burde bruge deres tid på noget bedre end at være lønslaver og storforbruger.

  Det kan jo være hun vil svare på om hun mener at det mere rigtigt at være husmor, end at være karrierekvinde og om hun mener kvinder vil føle sig bedre tilpas med det ene, der ligger naturligt til dem, end det andet.

  Vil hun f.eks. sætte sin karriere og forbrugmønster på standby i 10-15 år, så hun kan gøre det en kvinde er bedst til, nemlig at sørge for at børn for en god opvækst.

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 22:30

 54. Kommentar by T. Flodur — 27. maj 2020 @ 22:27.

  Beklager meget, jeg kunne heller ikke rigtig fange den der med slidsen, lol. XD

  Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 22:31

 55. Bent A — 22:28

  Nu er jeg jo ikke meget for det der med navns nævnelse, men jeg kan vel gå så langt, at jeg medgiver at tampen brænder ganske gevaldigt ;-)

  Kommentar by T. Flodur — 27. maj 2020 @ 22:38

 56. SNE-FNUGGENE eller de hvide runde pletter på det hyggelige familiebillede symboliserer vel de mange omkringsvævende corona-virusser? Som der bliver flere og flere af efterhånden som der lukkes op. Især fordi nedlukningen var noget for panikagtig og næsten altomfattende, mens oplukningen virker ret tilfældig, forvirret og overoptimistisk. Ihvertfald er folk ikke gode til at holde afstand. Og alle discount-butikker kører varerne ud til både højre og venstre på et bord hvor folk så skal samle varerne op, når de har betalt. Resultatet er at kunder står næse mod næse på en halv eller kvart meters afstand. Det er tankeløst grænsende til idioti.

  Så fortæller diverse net-aviser om LUKKEDE grænser der er PIV-ÅBNE. Broen til Sverige benyttes flittigt af mistænkelige typer der vil til København. Og grænsen mod syd er åben som en ladeport for en konstant indstrømning af afrikanske og arabiske asylsøgere der kommer fra sikre lande. Hvorfor de slet ikke har krav på indrejse og asyl i Danmark.

  Men ind kommer de alligevel, og straks får de en gratis taxatur til Sjælland. Og derefter ret til en gratis bolig, gratis møbler, gratis tolkning, job-tilskud, gratis kørekort, fuld førtidspension, familiesammenføring og gratis forsørgelse m.m.m.

  Det kaldes “stram” indvandringspolitik.

  Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 23:03

 57. AD. Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 22:04

  Danmark behøver en kvindelig Paludan eller måske bare en Phyllis Schlafly men jeg tror ikke det kommer til at ske.

  Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 23:15

 58. Slids – når det ord kommer fra jer gamle drenge så lyder det lidt mandschauvinistisk.
  Triggede feminister ville sexistisk og misogynt.
  Men jeg siger der ikke nogen som boomer humor.

  Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 23:27

 59. Der er utroligt meget affald i gaderne. Affaldet samles som regel i områder som Mjølnerparken, Ishøj, Brøndby strand, Nørrebro især. Affaldet er skadeligt for vores demokrati, vores land og koster mange penge. Affaldet er direkte skadeligt for vores børn og unge, som ofte ender med blå øjne og sår, når det støder på affaldet. Affaldet er særligt skadeligt, når det samles, hvilket det ofte gør. Vi skal have ryddet op og vi skal stoppe med at importere mere affald.!

  Kommentar by Affald i gaderne — 27. maj 2020 @ 23:57

 60. Stopklodser? Slæbeklodser, stopnosser..?

  Kommentar by Hul igennem? — 28. maj 2020 @ 01:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper