28. maj 2020

Hønge & Co. hetzer Lagkagehuset: Den almindelige lønarbejder er blot en brik i socialistisk ideologi…

Hvis nogen tror at socialister kæmper for den gennemsnitlige lønarbejder, så er det bare at høre onsdagens Radio4- interview med folkesocialisten Karsten Hønge, måske Danmarks største populist. Det rager ham en høstblomst om Lagkagehuset fyrer 1000 ansatte, hvis blot det fremmer hans semi-kommunistiske agenda. Det samme kan siges om den venstreorienterede NGO Oxfam Ibis, og deres kampagne for maksimalstaten.

Liberale Niels Westy kommenterer hos Punditokraterne (som inkluderer kildelinks) – Køb din kage i Lagkagehuset, boykot Oxfam-Ibis og opsig dit abbonement på TV2.

“I de seneste uger har en række danske virksomheder med udenlandske ejere været udsat for en veritabel shitstorm, fordi nogen finder det problematisk, at de f.eks. er ejet af kapitalfonde med base i Luxembourg eller på Jersey. Det er f. eks. tilfældet for Lagkagehuset, som vi ser nærmere på i dette blogindlæg.

Årsagen er, at de pågældende virksomheder har fået del i lønkompensationsmidlerne. Midler som delvist kompenserer lønomkostningerne for medarbejdere, som er sendt hjem, men fortsat ansat i de pågældende virksomheder. Det er med andre ord primært de ansatte – alternativet var jo at de blev fyret – som har gavn af midlerne. Det har dog ikke forhindret især politikere på venstrefløjen og ikke mindst Oxfam-Ibis på den mest infame måde at mistænkeliggøre de pågældende virksomheder. …

I TV2s omtale af Lagkagehuset og andre virksomheder med forbindelse til ’skattely’ er man særligt optaget af lån fra andelsejerne til Danish Bake Group. Selve overskriften siger jo i sig selv en del – her tales om ’skattely’ – men hverken Jersey, hvor Nordic Capital er registreret, eller Luxembourg optræder på nogen officiel liste over skattely … Man har derfor valgt at følge en definition fra et forskningsprojekt! Det er jo lidt hjemmebagt, om man så må sige.

Det er påfaldende at der på intet tidspunkt efterfølgende (18. maj) har været samme fokus på, at den oprindelige historie var et falsum.

Derfor skal opfordringen herfra lyde: Køb en kage i Lagkagehuset næste gang du bliver lækkersulten, luk ørerne for hvad der kommer fra Oxfam-Ibis, og drop dit abonnement på TV2, hvis du har et sådan.”

(Oxfam Ibis på Facebook, 15. maj 2020)

“Der er intet mærkeligt ved det årsregnskab. Det, Carsten Jensen skriver, er simpelthen noget sludder. (Professor Anders Nørgaard Laursen om Carsten Jensen-opdatering, 24. maj 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/110402/trackback

13 Comments »

 1. Hvis man tester den fynske stor-tølper Karsten Hønge i en løgnedetektor, så ryge samtlige mastesikringer i det pågældende område – Selvom Hønge er en allerhelvedes karl, så når han dog ikke Carsten Jensen til sokkeholderne – Den bizarre Jensen (enhver svigermors mareridt) ville, ved et lignende forsøg, smadre sikringstavlerne ved op til flere atomkraftværker!

  Kommentar by T. Flodur — 28. maj 2020 @ 04:18

 2. På trods af at kommunismen er den eneste ideologi, der teoretisk taler om et klasseløst samfund, så er den praktiserede kommunismen den ideologi, som netop rummer den skarpeste opdeling mellem rig og fattig.

  I hvert eneste land hvor kommunismen blev og bliver praktiseret, ser man, at ca 1-3 procent af befolkningen lever et liv i helt ubeskrivelig luksus som hovedrige millionærer og livsnydere, mens de resterende 97-99 procent af befolkningen lever i den yderste fattigdom både økonomisk, materielt og oplysningsmæssigt.

  Men ovennævnte fakta preller desværre af på rødmarkerne som vand på en gås.

  Kommentar by Karsten Lund — 28. maj 2020 @ 06:18

 3. Hvem kunne nu også have vidst, at;

  – en generation, der er vokset op med historiens højeste levestandard,
  – har haft to fraskilte forældre, der konkurrerede om deres opmærksomhed, ved at overøse dem med gaver, som substitut for nærhed og kærlighed.
  – der er opfostret og uddannet i et socialt system, der angiveligt kun tjener borgernes interesse, og har overvåget dem i hoved og røv,
  – der aldrig er gået sultne i seng eller har manglet noget, men er blevet grundigt indprentet med skyld over begge dele,

  – alligevel skulle ende op med at blive nogle smålige, fascistoide hadere af sig selv og menneskeheden, der konsekvent leder tankerne hen på gulag lejre i horisonten, hver eneste gang de åbner munden?

  (Sarkasme kan forekomme i det ovenstående.)

  Kommentar by Kimski — 28. maj 2020 @ 07:25

 4. Nu er socialisterne ikke de eneste som tømmer lommerne på arbejderen (Socialisterne har bare den tendens, at de altid løber tør for andre folks penge).

  Som jeg før har nævnt har alle politikere, rød-gul-blå-grøn, et penge-træ i baghaven, som bliver vandet med sveden fra arbejdende danskere.

  Sidste nyt fra EU, er nu fælles gældsætning med kollektiv fæftning på over 1000 mia. EURO, for at kunne forære pengene til trængene sydlige EU lande.
  Igen er der kun en til at betale regningen. Arbejderen som får løn, bliver flået i skatter og må betale moms og afgifter, når der skal købes varer for almisserne der er blev tilovers.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 28. maj 2020 @ 09:02

 5. Egentlig har man ikke brudt loven, Lagkagehuset betaler skat ifølge lovgivningen; lige så viser etymologien at ordet populist betyder lovgiver……

  Kommentar by Moth — 28. maj 2020 @ 11:40

 6. Lidt mærkeligt at høre alle minimal-stats tilhængerne der lige pludselig er fortalere for af give “nødhjælp” til virksomheder der ikke kan klare sig selv.

  Lad falde hvad ikke kan stå.

  Hvis det er fordi folk er bange for ikke at få deres muffins og flødeskumskager så kan jeg trøste jer med at markedet tilsiger at hvis der er en efterspørgsel så er der også en der vil lave dem, om det er en hedgefund på Jersey eller en lokal bagermester er vel sagen uvedkommende.

  Blot ser jeg ingen grund til at understøtte et firma der vil fifle al overskud ud af landet i det øjeblik det er muligt. Det forekommer mig at være rimeligt clean cut logik!

  Lidt ligesom boligejere der klager og forlanger “kompensation” fordi de taber penge på deres hussalg. De samme boligejere der IKKE betaler skat af et eventuelt overskud!

  Hvis det er arbejdspladserne der er problemet så kommer de igen når markedet tillader det.

  Kommentar by Santor — 28. maj 2020 @ 12:00

 7. Qu’ils mangent de la brioche!

  Kommentar by T. Flodur — 28. maj 2020 @ 13:40

 8. LAGKAGEHUSETs bagværk sælges til opskruede priser. En kage der koster 7-10 kr andre steder, vil Lagkagehuset have 18-24 kr. for, uden at den er bedre. En æblekage eller stang wienerbrød kan koste 70-90 kr. Tilsvarende bagt af en husmor for en udgift på 10-15 kr. kan smage fem gange bedre. (ok, en subjektiv bedømmelse)

  Kommentar by Bent A — 28. maj 2020 @ 15:13

 9. Kapitalen fra Jersey har såmænd skabt en del arbejdspladser i Danmark! Og de laver bedre kager og brød end de fleste!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. maj 2020 @ 16:36

 10. OBS. Og kan jeg generer Carsten Jensen betaler jeg såmænd gerne lidt mere for mit brød😉

  Kommentar by Den Nervøse — 28. maj 2020 @ 16:37

 11. Politikerne fra de gamle partier har afskaffet næsten alle bager- og købmandsbutikker. Og mange byer som før havde både bager, købmand, fotohandler, boghandler, mejeri, motorkontor, posthus, bibliotek, en skole, en børnehave, hyppige busafgange m.m., har nu ingen af delene. Favorisering af storcentre og (tvangs)digitalisering mv. har gjort det mindre attraktivt at bo i små og mindre byer. Det sidste nye er at man er begyndt at placere migranter i selv små landsbyer. I de store byer kan støj, bilos, parkeringsbøder, gadebander og opskruede høje huslejer m.m. gøre det surt at opholde sig.

  Kommentar by Bent A — 28. maj 2020 @ 18:46

 12. Hvis der er et marked for det Lagkagehuset tilbyder, så vil der naturligvis åbne andre forretninger i stedet, hvis lagkagehuset ikke kan klare at betale skat og lukker.

  De producerer jo ikke noget til eksport, som i stedet vil blive fremstillet i et andet land.

  Vor fjendes fjende er ikke vores ven, og Lagkagehuset er en del af globalismen.

  Kommentar by Træt — 29. maj 2020 @ 22:45

 13. Vi behøver jo ikke at kopiere de venstreekstremes kognitive dissonans.

  Kommentar by Træt — 29. maj 2020 @ 22:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper