28. maj 2020

Retten i Aarhus: Irakiske Rayed Khalil Ibrahim stak ekskæresten med kniv, og kastede hende i havnen

Den dømte iraker forklarede i retten, at ekskæresten havde stukket sig selv med kniv før hun kastede sig i Århus Havn. Meget lig historien fra Kolding, hvor en 38-årig afghaner forklarede, at hans danske ekskæreste havde stukket sig selv kniv, før hun hoppede ud fra en altan.

En historie fra Ekstra Bladet – Mand dømt for at knivstikke kæreste og kaste hende i havn.

“En kvinde blev stukket fire gange – heraf mindst en gang i brystet – og snittet med en kniv, inden hun en decembernat blev kastet i havnen i Aarhus.

Torsdag er kvindens ekskæreste ved Retten i Aarhus blevet idømt fængsel i seks år og tre måneder for drabsforsøg.

29-årige Rayed Khalil Ibrahim, der er irakisk statsborger, er desuden udvist for bestandigt. Det oplyser senioranklager Jakob Beyer. … Til Ekstra Bladet uddyber han:

– Det er en meget alvorlig sag. Kvinden blev både stukket i nakke, ryg og i brystet, hvor det ene stik ramte to centimeter fra hjertet. Samtidig blev hun kastet i Aarhus Havn, hvor vandet på det tidspunkt var omkring fire grader, så det er rent held, at hun overlever.”

Oploadet Kl. 23:59 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/110418/trackback

17 Comments »

 1. UD MED SVINET, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. maj 2020 @ 00:05

 2. HUN VAR VEL blevet træt af ham, og ville væk fra ham. Så mente han nok at hun kun var en feltmadras som fortjente at dø. Og det var tæt på at lykkes. Var der nogen i nærheden som straks fik hende op, eller hvordan gik det til at hun ikke druknede? Straffen er for mild, og bliver han nogensinde sendt ud af landet? En anden grov forbryder blev først udsendt efter 3. udvisningsdom. Ham her kan være fri og på gaden igen om 4 år. Og han får vel udgang om 2 år. Eller han stikker af om 14 dage. Fra starten af er der vel tv, radio og tlf i cellen samt servering af kaffe og smørrebrød, og hertil gårdture og diverse underholdning.

  Her i Danmark er vi jo humanister når det gælder mordere og voldelige psykopater. Ofrene? Pyt med dem.

  Kommentar by Bent A — 29. maj 2020 @ 00:22

 3. Hvis man ‘danser’ med sjakaler, så må man også forvente at blive bidt.

  Med alle de artikler der efterhånden har været i medierne af samme type, kan jeg kun gå ud fra, at de her kvinder befinder sig på et kognitivt niveau, der kun lige sniger sig op over dybt retarderedes.

  Kommentar by Kimski — 29. maj 2020 @ 00:24

 4. “Kvinden blev både stukket i nakke” Utroligt at de danske dhimmistrissere ikke bare henlagde sagen som selvmord, hvilket ville være det logiske med deres evner.

  Kommentar by piphans — 29. maj 2020 @ 00:37

 5. Det er livsfarligt for unge danske kvinder at være kærester med muslimske drenge og mænd, de kan virke riderlige i starten, men det er bare lokkemad og når fællen først er klappet i og de stakkels piger vil ud af forholdet igen, opdager de at det er lettere sagt end gjort! Mange unge piger mister livet, mange bliver kvæstet Og endnu flere får ar på sjælen!
  Faktisk burde offentligheden gå ud i dagspressen og advarer i skolerne, om hvor farligt det er for danske piger, at være kærester med muslimske mænd! Jeg er udemærket klar over at det aldrig vil komme til at ske! Men det burde det, hvis man hellere vil beskytte pigerne end risikerer, at blive beskyldt for racisme!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. maj 2020 @ 00:41

 6. Det er altså helt normalt. I Bagdad.

  Kommentar by Skatteyderen — 29. maj 2020 @ 00:47

 7. Kommentar by Den Nervøse — 29. maj 2020 @ 00:41.

  Der er ikke noget mere nedværdigende for en muslimsk mands æresfølelse, end at blive afvist af en hvid kvinde, han er blevet opdraget til regne for endnu mindre end normalt. Ironisk nok er der alligevel stadig en vis prestige forbundet med sådan et ‘catch’, så han bliver i dén grad ydmyget, når han skal hjem og forklare sådan noget for resten af ork familien og vennerne.

  På et eller andet tidspunkt må de etniske danske piger jo se få det lært, selv om det absolut ikke er noget jeg vil sætte penge på sker.

  Kommentar by Kimski — 29. maj 2020 @ 00:55

 8. Piphans 00.37: Ja, det er mærkeligt at det var ham og ikke kvinden der blev anklaget og dømt. Hun har garanteret forsøgt at drukne ham, og så har han bare forsvaret sig og haft held til at det var hende og ikke ham der faldt i vandet. Han burde helt klart have været frikendt.

  Kommentar by Bent A — 29. maj 2020 @ 01:26

 9. Det er jo klart. Vantro retssags føring, som ikke tager hensyn til æresbegreber, og det faktum at kvinder juridisk er halvt så meget værd. Det er jo shariabegrebet Dere gælder i muhammedanerens verden-etik og moral. Men hvad fanden rager det den hjernedøde venstrefløj og den pæne politisk korrekte elite, som bare importere humane problemer i stor stil…Den vil hellere i dens selvretfærdige pynt gylpe op om racime,facisme (Som AFA selv kan stå for), og fremmehad i dens berøringsangst overfor virkeligheden og det konkrete den har med at gøre i Islam. så skide være med dem som ikke kan flygte fra dette importerede monster. SØT SIAD og GI og andre der bekæmper islamisk indflydelse. God fredag, og god pinse-holder nok sommerferie (herinde). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. maj 2020 @ 05:43

 10. Støt SIAD (og gi pokker tage dette oldtidstastatur :-) )

  Kommentar by Michael Unna — 29. maj 2020 @ 06:17

 11. Og Støt Uriasposten selvfølgelig :-)

  Kommentar by Michael Unna — 29. maj 2020 @ 06:18

 12. Svinet bliver stensikkert aldrig reelt smidt ud af landet. Det bliver permament på Udrejsecenter dittendatten på skatteydernes regning.

  Kommentar by Michelin — 29. maj 2020 @ 09:38

 13. Aflivning bør komme ind i straffeloven igen. Det er nødvendigt.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. maj 2020 @ 17:40

 14. Utroligt, som disse kvinder har evnet at stikke sig selv – undertiden i ryggen – og kastes sig ud fra altaner eller i havnen….

  Jeg gætter vildt, at de nok har fået lidt rigeligt med hjælp fra deres muslimske venner. Eller noget.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. maj 2020 @ 18:33

 15. Det er samme straf, som Trads og de andre fik for økonomisk kriminalitet, ikke? Det koster ikke så meget at være voldelig, når man er perker. Til sammenligning: en brite fik for få år siden 3 års fængsel for at klaske et par skiver bacon på en moske. Der er forskel på folk, ikk? Dommeren i sagen må være aflønnet af det saudiske Sharia Råd. Terrorsvinet får vel 120.000 kr med hjem, som repatrieringsgave. Danmark er et Lorteland! Et stykke reb til en femmer, og nærmeste lygtepæl ville spare DK for måske 12 mio kr – det koster mere end 2.000 pr dag for en bandit i fængsel, dertil kommer sikkert workshops, psykoterapi, skolegang osv, og billet hjem, med x antal betjente.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 29. maj 2020 @ 20:51

 16. 3 – Kimski – ikke helt rigtigt. Kender du til Ann Coulter? Hun har (også) været der, og hum må siges at høre til i intelligenseliten. De her mænd kan se afsindigt godt ud, og så har de en lidt anden form for maskulinitet, som lede feministkællinger i vores verdensdel igennem 5 årtier har forsøgt at underkue, ja udrydde, i alt hankøn, fra de kunne gå! – Derfor kan skandinaviske mænd ikke forsvare hverken sig selv eller sin familie længere, og det er specielt, for både russiske, ungarske, italienske osv mænd kan altså godt kæmpe. Det kvindelige ur-instinkt tiltrækkes af hulemanden, selvom han kan være farlig som en klapperslange.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 29. maj 2020 @ 21:04

 17. ‘Udvist for bestandig’. Ååååhhhh nej, den er der ingen, der tror på.

  Kommentar by Bastardo — 30. maj 2020 @ 14:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper