30. maj 2020

Revolutionær MF’er: “Jeg tror ikke at Enhedslisten har en vedtagen politik på hvor mange køn der er…”

Tilbage i 2011 bloggede jeg et billede af skønne Victoria Ninosca Risbjerg Velásquez, daværende SUF-aktivist, og medlem af Enhedslisten i København. Ni år er gået, og Victoria er blevet folketingsmedlem. Tidligere på ugen var hun som Beskæftigelses-, Erhvervs- og Europarådsordfører i debat med Nye Borgerlige Lars Boje Mathiesen, og det slap hun ikke særligt godt fra. Emnet er var kvindekvoter, men hvorfor kun lave kvoter for kvinder, når kønsidenteter er flydende, og blot er en social eller kulturel konstruktion. For skolede ideologer kan selv det mest basale være svært, for måske er der her til morgen kommet et nyt partistatsligt dekret om den nye virkelighed.

(Victoria Ninosca Risbjerg Velásquez, ca. 2011; Foto: Facebook, udsnit)

Lars Boje Mathiesen, NB: Hvor mange køn mener Enhedslisten, at der er?

Victoria Velásquez, Enhedslisten: Øh, det ved jeg ikke. Det… Jeg øh… Det ved jeg sgu ikke. Jeg tror ikke at Enhedslisten har en vedtagen politik på hvor mange køn der er – øhm… altså, det ville jo være lidt mærkeligt, at skulle have en politik om. Vi ved jo, at der er forskellige – altså, i forhold til, hvordan at du bliver født, eller hvordan det er, at du føler dig. At vi som parti skulle gå ind og definere de ting, det ville jeg synes var ret mærkeligt. Så jeg går ud fra, at vi har en politik om at bakke op om det, men ikke en politik, der skal trække et køn ned over hovedet på folk. Det håber jeg sgu heller ikke at Nye Borgerlige har, hvis jeg skal være helt ærlig. Men det kan selvfølgelig være.

Lars Boje Mathiesen: Tak. Men jeg går ud fra, at man mener, at der er mere end to køn, og derfor er det jo frygtelig diskriminerende, når man nu sætter det op, sådan at der skal være en vis procentandel mænd og en vis procentandel kvinder. Det er frygtelig diskriminerende for alle de forskellige køn. På Facebook kan du vælge imellem 50 forskellige køn, og nu siger Enhedslisten og andre, at man skal vælge, at der skal være så og så mange mænd og så og så mange kvinder. Jamen hvad med alle de andre? Det er da frygtelig diskriminerende, at de skal holdes helt udenfor, og at de ikke skal have samme rettigheder som kvinder, som er ét bestemt køn, men hvad nu med alle de andre køn? Har de ikke også rettigheder?

Victoria Velásquez: Jeg er, som jeg også sagde til tidligere ordførere, med på at se på, hvordan vi skaber et mere mangfoldigt arbejdsliv og erhvervsliv. Det, der er fuldstændig afgørende, når du ser på samfundet lige nu, og det håber jeg da også Nye Borgerlige vedkender sig, er, at langt størstedelen bekender sig som enten kvinder eller mænd. At ordføreren ikke har lyst til at tage et skridt i den rigtige retning, som drejer sig om halvdelen af Danmarks befolkning, synes jeg er ret vildt, og så endda at tage nogle minoriteter som gidsel i forhold til, at vi ikke skal kunne fremme ligestillingen her, synes jeg egentlig også er ret vildt. Så hvis ordføreren rent faktisk var interesseret i at hjælpe minoriteterne, så lad os se på det, men det andet synes jeg faktisk ikke er fair.

(Folketinget, 26. maj 2020, B91, 1. behandling)

Oploadet Kl. 10:09 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/110456/trackback

32 Comments »

 1. LBM er helt igennem en fantastisk gut. Spår NB en stor fremtid. DF er døende og tossePaludan plaprer om at sluge sæd og vil nøgenbade med sine unge venner.

  Kommentar by Affald i gaderne — 30. maj 2020 @ 10:24

 2. Proxymandatet Victoria skulle have en livslinje i Folketinget, som vi kender det fra “Hvem vil være millionær?”, hvor hun kan ringe til en ven fra centralkomiteen i 30 sekunder for at spørge, hvad den demokratiske centralisme i partiledlesen synes om noget.

  Kommentar by Skatteyderen — 30. maj 2020 @ 10:34

 3. Herregud, 28 år og fra RUC. Det skal gå galt

  Kommentar by BB — 30. maj 2020 @ 10:53

 4. Det er typisk Enhedslisten, de stiller en køn lille studine i front i håb om at den lille studine har vælger tække, jeg så debatten live i folketinget, Lars Boje Mathisen tværede hende op ad væggen hvor hun stod og smilede fjoget, og hende forsørger skatteyderne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. maj 2020 @ 10:57

 5. Dukkebarnet er ikke længere et dukkebarn, og hun(?) bander som en tyrk. Det troede jeg ikke man måtte i Folketinget. Omgangsformerne i tinget skrider som så meget andet i denne tid.

  Kommentar by ino — 30. maj 2020 @ 11:09

 6. Voldsomt dyrt, men god underholdning trods alt.
  Jeg gad vide, om hun er HELT blank. Eller om der lige er få sekunder, hvor hun godt selv kan se det groteske.

  Kommentar by Lider af danskhed — 30. maj 2020 @ 11:27

 7. Stående klapsalver til Lars Boje Mathiesen, han har fuldstændigt check på, hvordan man bare skal give dem reb nok, så hænger de sig selv til sidst. De knækker hver eneste gang nakken på logikken, når de bedes komme med forklaringer på, hvordan deres teorier overhovedet kan hænge sammen, når de ikke engang selv kan blive enige om definitionerne.

  Her er mere af samme slags, hvor den formastelige, ikke-troende, politiker beder om en forklaring på påstanden om, at lønforskellen mellem mænd og kvinder er dikteret af det hemmelige broderskab, Patriarkiet™.
  https://www.youtube.com/watch?v=DLYf5XgaHGw&feature=emb_logo

  Kommentar by Kimski — 30. maj 2020 @ 11:33

 8. Hvis ikke det var fordi det var tragisk, så var det ligefrem morsomt!
  Men der er faktisk mennesker, der mener at der er i omegnen af 50 forskellige køn! Og så må der, hvis logikken skal følges, også være en kvote til dem!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. maj 2020 @ 11:38

 9. Her tager samme senator en ordentlig bid ud af røven på nogle flere kønsideologer, og endnu en af deres mærkesager.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=0DLZa37LJTg&feature=emb_logo

  Kommentar by Kimski — 30. maj 2020 @ 11:38

 10. Kommentar by emmagad — 30. maj 2020 @ 10:57

  Ja, de mandlige røde vælgere har tydeligt bevist, de tænker med det forkerte hoved. Hjernemassen erstattet med sæd.

  Kommentar by tavsen — 30. maj 2020 @ 11:41

 11. Og som rosinen i pølse-enden er der her et Britisk medlem af parlamentet, der også er vågnet op til det bullshit, som de semi-religiøse har givet et lag nydeligt guldspray, og nu sælger som 1ste klasses konditor kager, for egen vindings skyld.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=a9Gs3E2iDCY&feature=emb_logo

  I alle tre tilfælde er det fuldstændigt åbenlyst, hvor dybt uvidende de alle sammen er, om det manglende faktuelle og logiske hold der er, i de teorier de så fanatisk bakker op om.

  Kommentar by Kimski — 30. maj 2020 @ 11:47

 12. LIGESTILLING, FEMINISME, KØNSKAMP OG KVINDEKVOTER samt positiv særbehandling

  er opskriften på AL MAGT TIL KVINDERNE samt deres kommunistiske bagmænd.

  Efter min og andres mening var det bedre hvis politik-kvinderne ville nøjes med liggestilling og retfærdighed. Men de vil ikke ligge ned, de vil have magten til at tyrannisere og rage til sig, og til at bestemme over mændene og verden. Og det kan de jo få via lovgivning, politi og domstole.

  Et totalt feminiseret samfund, og et feminiseret, islamiseret og ruineret Europa er feministernes/pladderhumanisternes mål. Bare se hvor dumt og vanvittigt de opfører sig i København, Stockholm, Berlin og EU.

  At feministerne er nyttige idioter for kommunisme og fascisme, kan man få bekræftet ved at følge med i deres aktiviteter og ved at læse Uriasposten, Snaphanen og Document samt JP-Jalving.

  Kommentar by Bent A — 30. maj 2020 @ 12:48

 13. PS: Nu vil feministerne selvfølgelig aldrig kunne få AL magten, men alene det at de tit vil kunne være tungen på vægtskålen, plus at de kan alliere sig med feminiserede og kvindagtige mænd, er nok til at de politiserende kvinder kan skævvride og ødelægge samfundet. Hvad Sverigstan er et skræk-eksempel på.

  Dybt i feminismen ligger et had til mænd, familier, logik og fornuft. Alle der trods MSMs hjernevaskende propaganda stadig har deres tænkeevne i behold, bør væbne sig med skepsis og lægge afstand til rødsstrømper og politik-kvinder. Deres aktivisme har allerede påført almindelige borgere utallige ulykker og tragedier.

  Kommentar by Bent A — 30. maj 2020 @ 13:11

 14. Enhedslisterinden synes det er ret vildt. Jeg synes det er helt vildt.
  Vi er i hvert fald enige om det er- vildt.

  Kommentar by Peter Buch — 30. maj 2020 @ 13:29

 15. Kvinder kan selv; men fleste skal åbenbart hjælpes. Og hele tiden.

  Det er frustrede præmenstrulletsyndromede kvinder, som bruger kønskamp undskyldning for egen mangel på succes.
  PS. Jeg kender også nogle dejlige ( desværre for få) kvinder med Q, der både kan og vil, uden at det kønskamp. Og de er dejlige !

  Kommentar by Oppenhaimer fan — 30. maj 2020 @ 13:29

 16. Kommentar by Oppenhaimer fan — 30. maj 2020 @ 13:29.

  Jep, og gud nåde og trøste den person, der i vanvare kommer til at holde dem til præcis samme standard som mænd, midt i alt jammeret om “forskelsbehandling på grund af køn”.
  Der er ingen grænser for antallet af beskyldninger om kvindehad, der øjeblikkeligt begynder at fyge gennem luften, hvis man skulle formaste sig til at begå den fejl.

  Kommentar by Kimski — 30. maj 2020 @ 13:54

 17. At 3 og andre:
  Klart ministerpotentiale i næste regering. Ung, uvidende hunkøn. Et rent kinderæg.

  Kommentar by Bastardo — 30. maj 2020 @ 14:26

 18. Typisk venstrefløjs politik. De har tusinde forskellige ønsker, normer og dogmer der alle umiddelbart kan virke rimelige men når der skal laves politik ( Det store billede ) kommer de uvægerligt i konflikt med sig selv, hvilket tydeligt ses når de bliver gået på klingen.

  Det hjælper så heller ikke at tingene fremlægges af studiner fra RUC der pr. definition er så snæversynedet at de kan se hele verden gennem et tyndt sugerør uden at være i stand til at stykke prikkerne sammen til et helhedsbillede.

  Kommentar by Santor — 30. maj 2020 @ 14:33

 19. Hvis jeg havde en krone for hvert køn, der findes, så havde jeg 2 kr.

  Kommentar by J — 30. maj 2020 @ 14:53

 20. For mig består det uhyggelige(totalt idiotiske!) i, at nogen danske borgere overhovedet stemmer på kommunisterne!
  Ønsker virkelig, at danske borgere får øjnene op for virkeligheden og stemmer på Lars Boje Mathiesen og dermed hele NB, for ellers er vi, hele Danmark & danskerne på røven! p.gr.a. sådan en RUC-studerende trunte som Viktoria (bare hendes navn, sick!)
  Kan man forlange at kommunister skal kende deres eget partiprogram?

  Støt GI! Støt UP! SIAD! Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 30. maj 2020 @ 16:03

 21. Møe bøe høe- ja palæokommunister har det hårdt.. både at skulle forholde sig til virkeligheden og samtidigt score i hjemmekassen uden at det opdages, alt for meget..?

  Kommentar by Hul igennem? — 30. maj 2020 @ 17:22

 22. Mænd tænker med pikken siger de? Hvem tænker med kussen?

  Kommentar by Hul igennem? — 30. maj 2020 @ 17:26

 23. Det er det jeg altid har sagt. Hvis virkeligheden og naturen er imod den idealistiske mangfoldighed i juraen, så må man ændre virkeligheden så den passer med den abstrakte idealistiske jura….det er vist intetkøn eller ikke kønt eller hvad man nu skal sige for ikke at blive dømt for hadtale eller kønsdiskriminering (Kvinde med penis, mænd med klitoris) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 30. maj 2020 @ 19:55

 24. Vi mangler et ægte højre-orienteret parti, som fokuserer på dansk identitet, etnicitet, tradition, vestlig kultur, traditionelle familier og værdier etc.

  Et parti, som vil gøre op med ikke blot massindvandring og multi-kultur, men også promoveringen af degenereret/unaturlig adfærd.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. maj 2020 @ 19:59

 25. ENIG med Peter Nielsen 19.59 i at der bør opstilles endnu et parti som supplement til NB og SK, fordi de to partier næppe vil opnå så mange mandater at de vil kunne stoppe indvandringen. Vælgere er meget forskellige, og en del vil af den ene eller den anden grund ikke stemme på NB eller SK, selvom de nok burde. Et parti med penge nok til at kunne sende pjecer, bøger og DVD-film ud til samtlige husstande, og med voksne, troværdige og dygtige foredragsholdere og patrioter som kandidater i alle valgkredse, kunne måske få stor tilslutning.

  Men det bliver vel aldrig til noget med et nyt stort parti uden socialisme/feminisme, uden klimahumbug, uden accept af indvandring, EU og Marrakech osv., det er desværre nok kun en drøm, så mon ikke Danmark forsvinder væk under fødderne på det danske folk. Det er svært at være optimist pt.

  Kommentar by Bent A — 30. maj 2020 @ 21:41

 26. Et glimrende eksempel på latinaers korte udløbsdato. Som syttenårige er de svedige som bare helvede, som tyveårige er de fede og, well, svedige på den ufede måde.

  Kommentar by Felix Krull — 30. maj 2020 @ 22:54

 27. Jup,som jeg tidligere har påpeget med Skt. Mogens’ ord: Folketinget er en galeanstalt.

  Kommentar by Nielsen — 31. maj 2020 @ 05:16

 28. #25: Kommentar by Bent A — 30. maj 2020 @ 21:41

  Problemet med både NB og SK er at de ikke rigtig er kulturelt højreorienterede – de er mest bare liberalister + Counter-Jihad.

  Jeg ser fx ingen af dem kritisere LGBTQAP-agendaen eller kæmpe for traditionelle familier. De taler konstant om “personlig frihed”, men ikke om det etniske danske kollektiv, folket, nationen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. maj 2020 @ 19:10

 29. Peter Nielsen — 31. maj 2020 @ 19:10: Det er næppe stemmer i at være “kulturelt højreorienteret”, sådan et parti ville være en opskrift på stemmespild. Ægteparret Dencker forsøgte det jo i DF, uden den store gennemslagskraft. Andre DF’ere har også flirtet med det. Men Danmark er kulturelt set ret liberalt, og en stor del af modstanden mod islam skyldes, at den truer den værdiliberale konsensus.

  Kommentar by Odo — 31. maj 2020 @ 20:13

 30. “Men Danmark er kulturelt set ret liberalt, og en stor del af modstanden mod islam skyldes, at den truer den værdiliberale konsensus.”

  Min modstand imod Islam skyldes ikke så meget at den står i modsætning til fx kvinderettigheder, LGBTQA og “andre grupper”, men at den er en del af “Den Store Befolknings-Udskiftning”.

  Jeg ønsker ikke at etniske danskere bliver skiftet ud med fremmede folk – UANSET hvor lovlydige, skattebetalende og liberale de er.

  SK og NB siger at de er “patrioter”, men de taler ikke rigtig imod al det her “globo-homo”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. maj 2020 @ 20:51

 31. Skakmat :))

  Kommentar by Jern Henrik — 1. juni 2020 @ 06:26

 32. […] minoriteterne, så lad os se på det, men det andet synes jeg faktisk ikke er fair. Udskrift via Uriasposten.dk -hør den selv på […]

  Pingback by Den Korte Avis | Ren komik, da Enhedslisten skal forklare, at der findes andre køn end mænd og kvinder — 2. juni 2020 @ 08:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper