31. maj 2020

Tyskland: Medier bruger højreradikalisme-etikette politisk, 54-årig demonstrant i koma efter overfald

I seneste udgave af ‘Genau’ på Radio4, var Dagbladet Informations korrespondent Mathias Irminger Sonne igennem for at fortælle om de mange og ofte talstærke demonstrationer under parolen ‘Demonstrationen gegen Corona-Massnahmen’. Han fortalte, at etablerede tyske medier kaldte dem for højreradikale, og sammenlignede dem med Pegida. Det var Sonne imod, og forklaringen er værd at gengive i sin helhed.

Korrespondenten var ikke imod fordi det er mediers opgave at rapportere objektivt, men imod fordi det var en forkert strategi for at holde bevægelsen nede. Han påpegede også, at det i modsætning til Pegida-demo’erne i 2015, ikke var tale om en racistisk anti-islamisk bevægelse, men ‘venstreorienterede, kapitalismekritikere’, helt ‘almindelige bekymrede borgere’. Han havde eksempelvis talt med en Pædagog, som var ‘en ganske fornuftig kvinde’.

Samme opfattelse havde jeg af Pegida i 2015. Det var gennesnitlige tyskere, som tilfældigvis var imod Merkels masseindvandring. De var ikke højreorienterede i nogen meningsfuld forstand. MSM har definitionsmagten, og bruger den til tung holdningsmassage. Mathias Irminger Sonne er tydeligvis en del af problemet, men han skal have tak for ærligheden.

Mathias Irminger Sonne, Information: Nogle steder går der tusinder, visse steder titusinder på gaden, som vi også oplevede det i 2015, altså en borgerbevægelse nedefra, som pludselig er umulig at overse. Men der hører sammenligningerne også nærmest op, hvis du spørger mig, for det her er jo ikke en åbenlys højreorienteret, højreradikal, racistisk bevægelse, som Pegida var det. Som en anti-islamisk bevægelse.

Det er et tværsnit at både – ja, undskyld mig, men deciderede tosser, folk som siger at 5G er skyld i coronavirus, alle mulige konspirationsteorier om hvad Bill Gates har tænkt sig at gøre mod mennneskeheden. Men også venstreorienterede, kapitalismekritikere, almindelige bekymrede borgere, vrede mennesker. Jeg snakkede med en pædagog i sidste uge, som, stod og demonstrerede, som sagde at det var børnemishandling, at vi ikke kunne blive ved, at vi har andre prioriteter – en ganske fornuftig kvinde. Der er en helt anden bredde, som vi oplever vi de her demonstrationer, end der var i Pegida. Og det er så også min indvending imod de tyske medier, at de meget meget hurtigt har trukket det her kort: ‘Se hvem I går på gaden med’. Og det kan man også undre sig over. At de stadig demonstrerer på samme tidspunkter som højreradikale netværk og organisationer, enkeltpersoner, der er Holocaustbenægtere, der også blander sig i de her demonstrationer. Det kan man undre sig over, men derfra til at slutte at det altsammen bare er nogle vrede højreorienterede ‘wutburgere’ som ikke er ude i et legitimt anliggende, det synes jeg er brandfarligt, for så får man lidt samme mekanisme som vi oplevede med Pegida, at de faktisk forstærker sig selv.

(Ældre kvinde demonstrerer imod masseindvandringen, Dresden, 14. januar 2015)

Storm over Europa har historien om 54-årige Andreas Ziegler, der for to uger siden blev slået ned af venstreradikale, da han deltog i en af de omtalte demonstrationer i Stuttgart – Mand i koma efter Antifa-overfald.

“Den 16. maj blev tyskeren Andreas Ziegler overfaldet på vej til en demonstration mod regeringens corona-tiltag i byen Stuttgart. Han kom gående med to kollegaer på vej til demonstrationen, da de stødte ind i en gruppe på omkring 40 maskerede venstreradikale. Gruppen med venstreradikale var på vej væk, da en af dem råbte til de andre, at de skulle komme tilbage for her var ‘to af dem’. Med to af ‘dem’, mente de højst sandsynlig højreorienterede, der skulle deltage i demonstrationen. Demonstrationerne mod corona-tiltagene har tidligere haft deltagere fra både højre- og venstrefløj, så de venstreradikale vidste, at de kunne finde folk fra højrefløjen, som de kunne overfalde.

Den ene af Zieglers kollegaer, Ingo Tuth, råber til Ziegler, at de skal komme væk og begynder at løbe. Han har to venstreradikale efter sig, som sparker ham så han falder og sprøjter peberspray i ansigtet på ham. Da Tuth lå på jorden hørte han et skud. To tilfældigt forbipasserende kvinder råber dog overfaldsmændene an, og hiver ham ind i sikkerhed i deres bil.

Så godt skulle det ikke gå for Andreas Ziegler. Han slap ikke væk, og blev overfaldet af den store gruppe af venstreradikale, der gennempryglede ham. Gruppen løb først væk, da de hørte politisirener. Nu lå Ziegler så på gaden, livløs og alvorligt kvæstet. Den tredje kollega, der havde forsøgt at beskytte Ziegler mod den store overmagt blev også skadet. Han brækkede en finger og sin næse, og fik kvæstet sit ene øje.

Ved gerningsstedet blev der fundet en gaspistol, som forklarer det skud, som Tuth hørte, og et knojern, som de venstreradikale havde tabt i kampens hede. Ziegler belv svært kvæstet i hovedet, og hans tilstand er kritisk. Han ligger i skrivende stund stadigvæk i coma, efter hvad der kun kan karakteriseres som et mordforsøg udført af den yderste venstrefløj.

Der var flere andre demonstrationsdeltagere, der blev overfaldet samme dag af venstreradikale.”

(54-årige Andreas Ziegler, stadig i koma efter antifa-angreb, Stuttgart, 16. maj 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/110482/trackback

29 Comments »

 1. JEG HAR HØRT, at Merkel er nazist. Hun ønsker islam til Europa og elsker tanken om et europæisk storkalifat, som kunne få IS til at blegne.
  METTE FREDERIKSEN OG JAKOB ELLEMANN støtter idéen og begge ønsker også det store europæiske kalifat. Begge har dog ikke givet udtryk for det direkte, men deres handlinger taler for sig selv. De vil begge EU i dets nuværende form, hvor man stadigt ikke har sat proppen i mod Mellemøsten og hvor man stadigt vil være slave af Erdogan.
  Kun en europæisk Trump ville kunne redde os. Måske kunne det starte i Frankrig med en Le Penn. England fik deres Johnson, må han skabe mirakler, jeg er dog i tvivl.
  GUD BEVARE DANMARK.

  Kommentar by Affald i gaderne — 31. maj 2020 @ 09:22

 2. Fra EB: George Floyds obduktionsrapport viser, at han formentlig døde af en kombination mellem den brutale anholdelse, rusmidler i kroppen og George Floyds underliggende helbredsproblemer. Han havde bl.a. dårligt hjerte.

  Kommentar by h.nielsen — 31. maj 2020 @ 09:40

 3. Der er langt mere venstreradikal vold, udført at Pernille Skippers stormtropper alias Anti fascistisk aktion, end der er højreradikal vold, alligevel beskæftiger MSM,PET og politiet sig mest med med den højreradikale!
  Hvorfor egentligt?

  MSM. Har definitionsmagten og hvis der er noget de ikke sympatiserer med trækkes nazikortet, fascismekortet eller racismekortet straks! For så mener MSM og venstrefløjen sig berettiget til ikke at argumenterer. Den som trækker et af disse kort, trækker det kun fordi de er løbet tør for argumenter og i virkeligheden har tabt diskutioner Pernille Vermund sagde det så fint, for et stykke tid siden, udskamning er ikke et argument!

  Kommentar by Den Nervøse — 31. maj 2020 @ 09:42

 4. Min dybeste sympati , concern og ønske om recovering soon for Andreas siegler.

  Kommentar by Heisahero — 31. maj 2020 @ 10:15

 5. Enhedsliste-manden Per Clausen forklarede det så tydeligt.

  “Udskamning er et fantastisk ord. Hvis du ikke bryder dig om kritik, kalder du det bare udskamning og så har du vundet den debat”.

  Morten Messerschmidt svarer @PerClausen

  Er det ikke sådan I altid har brugt §266b?

  Per Clausen svarer Morten Messerschmidt

  Den paragraf har du vist et mere tæt forhold til de fleste.

  Udskamning eller kunsten at antyde er venstreekstremismens bedste våben. Det bedste argument imod udskamning er at vende udskamningen om imod angriberen og sige til angriberen du er nasist. Paludan har brugt den strategi med stor succes.

  Kommentar by Zenobia — 31. maj 2020 @ 10:22

 6. Soros støttet.
  Den mand skal henrettes. Han er en agitator og en sabotør.

  Kommentar by Hagmann — 31. maj 2020 @ 10:31

 7. “de stødte ind i en gruppe på omkring 40 maskerede venstreradikale”. Et skrækscenarie som alle os, der ikke er venstrefløjsere, i dag må frygte 24syv.

  Hvordan er det kommet så vidt? Hvorfor tillades det, at maskerede venstreradikale overfalder lovlige og anmeldte fredelige demomnstrationer og slår på demonstranterne med køller?

  Det er svært at fatte. Jeg tror én af forklaringerne er, at venstrefløjen i folketinget holder hånden over dem, fordi de kæmper for samme politiske sag.

  Lidt a la hvad en amerikansk regeringspolitiker i sin tid vistnok sagde om en blodtørstig diktator i et sydamerikansk land: “He may be a son of a bitch, but he’s our son of a bitch!”

  Kommentar by A-mad — 31. maj 2020 @ 10:36

 8. Der har også været demonstrationer i Danmark angående nedlukningen af samfundet i forbindelse med corona-krisen. Det er svært at gennemskue den politiske overbevisning hos demonstranterne. Det er en meget sammensat gruppe.

  Det begyndte med “de gule veste” i Frankrig. De var til at begynde med også en sammensat gruppe, tilsyneladende almindelige borgere, men den hårde kerne viste sig i sidste ende at være kommunister, autonome og antisemitter.

  De fik længe applaus i UP’s kommentarspor, bl.a. da en bokser slog en politibetjent ned.

  Ballade i gaden er ikke for konservative, men for højre- og venstreradikale

  https://www.tv2lorry.dk/tv2dk/over-400-demonstrerer-paa-raadhuspladsen-hvis-det-var-farligt-var-det-vel-ikke-tilladt

  Kommentar by np — 31. maj 2020 @ 11:03

 9. Medierne holder deres kæft lige til det begynder at gå den anden vej og patrioter slår tilbage. Så vil vi høre om “højre ekstremister” der tæsker stakkels “moddemonstranter” for fuld blæs.

  Nogle gange skulle man tro at Danmarks journalister er ondsindige mennesker, men jeg har arbejdet en del med dem, og min opfattelse er at de bliver udvalgt på baggrund af deres naivitet og hvor lette de er at præge.

  Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner.

  Kommentar by ET — 31. maj 2020 @ 12:05

 10. @1 Affald i gaderne
  Nazi tyskland har i over hundrede år støttet muslimers mord på kristne i europa, og nazi tyskland gør stadig alt for at få de islamiske folkemordere fra tyrkiet ind i EUSSR sammen med terror lande som fx albanien.

  Men det er ikke kun merkel’s nazi tyskland der er til fare for os og hele europa, for de sidsts 40+ års Mohammedanske regeringer har været kriminelle landsforræder regeringer direkte til fare og skade for os danskere. Derudover så har de Mohammedanske regeringer i årtier sendt
  vores skattekroner til islamister i tyrkiet, præcis som nazi tyskland har gjort i over hundrede år.

  Æret været Sankt Glistrups, Kirsten Jacobsen’s og Karen Jeppe’s minde.

  Kommentar by piphans — 31. maj 2020 @ 12:49

 11. Hvad skal man snart sige? Rasmus Preston,Simon Bünger Paulsen,Pelle Dragsted og Rene karpanchoff må vel have et og andet,at svare for.

  Kommentar by Nielsen — 31. maj 2020 @ 13:05

 12. HVOR GÅR DET dog godt, her i det lille yndige land. F.eks. er Christiansborg gået i gang med at udskifte danskerne med arabere, negre og islamister, og det er da et kæmpefremskridt. Og i Herlev har der været 6-7 påsatte brande i nat, bl.a. er en børnehave og flere biler brændt af, og det har vel givet en masse dejlig varme i de halvkølige nattetimer.

  Og så har fagforeningsdamen Lizette Risgård også ladet sig hjernevaske af klima-tosserne, hvorfor hun nu kræver at der hurtigst muligt indføres en masse klima-skatter. Solens betydning aner hun vel intet om.

  Og det sædvanlige pengesvineri fortsætter naturligvis. I stedet for at placere de nye fly i Karup hvor der er meget langt til naboerne, vil man have dem i Skrydstrup, og det koster så små 300 millioner kr. til støjværn og erstatninger. Og den enormt forvirrede og ulogiske genoplukning vil føre til endnu flere konkurser.

  Så er der den fortsatte indstrømning af migranter fra sikre lande. De må gerne komme ind gennem den “lukkede” grænse, medbringende covid-19 og andre sygdomme. Og om lidt siger Mette F sikkert ja til EUs 5700 MILLIARDER kroner store godhedspakke.

  Og Brostrøm får stadig 1.8 millioner i årsløn selvom han rådgivning har været dilettantisk, for ikke at sige katastrofal. Og DR-damen får 4 millioner i løn.

  Og boligpolitikken er fortsat så asocial, at danskere med almindelige indtægter drives ud af København og andre byer. Mens migranter kan flytte ind i gratis boliger. I de områder rundt om i hele landet hvor man ikke river udmærkede boliger ned og forvandler dem til grusbunker.

  Her går det godt, fru kammerherreinde.

  Kommentar by Bent A — 31. maj 2020 @ 13:11

 13. SKILTET med teksten: En patriot må altid være klar til at forsvare sit land mod regeringen, giver i en nøddeskal situationen i Tyskland og resten af Vesteuropa og Skandinavien. Vores lande ødelægges mere indefra end udefra.

  Kommentar by Bent A — 31. maj 2020 @ 13:19

 14. Hvordan kan det forresten være at venstre-radikale godt kan finde ud af at danne overfaldsbander, mens nationalkonservative ikke kan finde ud af at danne selvforsvarsgrupper?

  Når et samfund er ved at gå i stykker pga. vanvid ovenfra og indefra, nytter det jo ikke at gøre som strudsen.

  Kommentar by Bent A — 31. maj 2020 @ 13:31

 15. Jamen hvad er det da for en pervers selvforståelse medierne (og Merkel) ligger under for? Venstrefløjen står i forhold til kommunismen for de mest blodige undertrykkende diktaturer denne verden har set- Mao, Stalin, Pol Pot inkl Nazismen (NationalSOCIALISMEN) og Mussolini kaldte også sig selv for Socialist etc etc. Churchill som befriede Europa for både Nazismen og Kommunismen, var såkaldt højreorienteret, Ronald Reagan, og Trumf vel på godt og ondt. De højreorienterede har indtil videre stået for frihed og demokrati. At der både på Venstre og højre fløjen er blevet leflet for Islam er en trist kendsgerning…Herhjemme tænker jeg på Venstre og Konservative -Minus DF, NB, Stram Kurs….men hvad bilder Venstrefløjen sig ind at lege så selvretfærdig arrogant afstumpet højtidelig at de fortsætslig med vold og magt bekæmper den frihed de selv nød godt af, beskyttet af -højreorientede demokratier. Dem der bekæmper Islam og dens indflydelse har alt ære og værdighed på sig dags dato…Æret være Pegida- Paul Golding- Tommy Robinson…Pamela Geller..for bare at nævne nogle få. Støt Generation Identitære og SIAD for vores børn og børnebørns skyld, så de kan leve i den verden vi arvede med frihed for individet og demokrati. God Pinse og Sommer. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 31. maj 2020 @ 13:31

 16. https://www.tv2ostjylland.dk/amp/117923

  “Vi taler ikke dansk længere”

  Grunden til at alle snakker klima og co2 afgifter, er for at skjule Islams overtagelse af Danmark.

  Kommentar by k. m. — 31. maj 2020 @ 14:17

 17. Nazi tyskland er endnu mere færdigt end Mohammedanmark. Man mener at der er over 250.000,- medlemmer af muslim/islamiske terror organisationer i nazi land, så fuck nazi tyskland og lad os få bygget den mur langs grænsen – Build the Wall.dk

  Det er også altafgørende at vi i kampen mod kriminelle øst perkere og islam i Mhoammedanmark får registreret alle økonomiske og menneskelige udgifter ifm. indvationen af vores land dvs., hvad koster hver eneste fucking øst og sand perker det danske(vores) samfund ifm. – anholdelser, sociale ydelser, forsikrings og skattesvindel, retssystem, sundhedsudgifter, uddannelsesudgifter osv. osv….

  Og endnu mere vigtigt, hvor meget koster de os i menneskelige udgifter dvs. voldtægter af vores børn kvinder og(mænd for at det ikke skal være løgn), mord, overfald og lemlæstelse af vores børn og landsmænd osv. osv…

  Hvis de dumme dumskere ikke kender de reelle konsekvenser og udgifter(og ikke de fake news udgifter landsforræder regeringerne giver os), så kommer vi ingen vegne, og vi vil for altid have mistet vores land og vores samfund.

  Kommentar by piphans — 31. maj 2020 @ 14:21

 18. Teksten på skiltet er et citat af Edward Abbey. Han var en amerikansk miljøforkæmper og anarkist. En af hans romaner, The Monkey Wrench Gang, siges at være inspirationskilde til økoterrorismen, dvs. voldelige handlinger som støtte til økologiske og miljømæssige sager mod personer eller deres ejendom.

  “… the novel concerns the use of sabotage to protest environmentally damaging activities in the Southwestern United States, and was so influential that the term “monkeywrench” has come to mean, besides sabotage and damage to machines, any sabotage, activism, law-making, or law-breaking to preserve wilderness, wild spaces and ecosystems.”

  Kommentar by np — 31. maj 2020 @ 14:32

 19. Tænk at slå sin knyttede næve med knojern ind i hovedet på en forsvarsløs person. Hvor dybt kan et menneske synke. Forbyd socialisme i DK.

  Kommentar by piusXll — 31. maj 2020 @ 16:27

 20. Den danske demonstration ved USA’s ambassade havde – ikke overrraskende – Bwalya Særensen som højtråber ifølge tv2.dk.

  Fair nok, selv om hun vist er rigeligt overeksponeret.
  Man kan jo heller ikke komme udenom, at nogle politipatruljer i USA er direkte morderiske.
  Selv om negrene i USA fylder godt i kriminalstatistikerne retfærdiggør det ikke stærkt unødvendig voldsanvendelse.

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. maj 2020 @ 16:44

 21. Demonstrationerne i USA udløst af “systemets” modbydelige behandling af 1 person er forbløffende voldsomme. Især hvis man sammenligner med Sverige hvor systemet behandler hundredtusindvis af borgere/en hel befolkning modbydeligt og nederdrægtigt. Derovre er der knap det mindste protest-pip at høre. Svenskerne er blevet enige med sig selv om at være passive søvngængere mens fædrelandet og velfærdsstaten går til bunds.

  Kommentar by Bent A — 31. maj 2020 @ 17:02

 22. Var volden mod Ziegler ikke bare vold for voldens egen skyld? Hvad vidste voldsmændene om deres ofre? Formodentlig ingenting. Overfaldet var sikkert helt vilkårligt og meningsløst. Men ondskab for ondskabens egen skyld er ikke ualmindelig i visse kredse.

  Kommentar by Bent A — 31. maj 2020 @ 17:17

 23. Når man ser et citat som følgende:”deciderede tosser, folk som siger at 5G er skyld i coronavirus, alle mulige konspirationsteorier om hvad Bill Gates har tænkt sig at gøre mod mennneskeheden.” , så kan man være ret sikker på at vedkommende enten selv er propagandaoffer eller endda betalt for at bortcensurere virkeligheden.

  For begyndere i forståelse af magtforholdene i verden og den øjeblikkelige krigsførelse fortæller en sladrehank her om hvad der er foregået:

  https://www.brighteon.com/7b454e2f-7a97-49b6-8e8f-4789ef93ab64

  Kommentar by perhag — 31. maj 2020 @ 17:33

 24. Den radikaliserede venstreekstremist og skægabe Karl Willemoes fra Kaos TV har angiveligt efter hans optræden at dømme fået en akut psykose eller måske er det et psykisk sammenbrud.

  Se ham te sig på Kaos TV Danmark on Facebook.

  Stram kurs bragt til tavshed af jazz.

  Demonstranter mener at 5g er farligere end corona.

  Kommentar by Zenobia — 31. maj 2020 @ 18:06

 25. Ja, for højreorienterede kan jo aldrig være “almindelige bekymrede borgere” i “et legitimt anliggende”, det er klart …

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. maj 2020 @ 20:58

 26. Godt gået prehag 17:33
  Jeg så den på censur tuben. Men der er den nok ikke længere at finde. Jeg gider ikke engang gøre forsøget. Rart med et gensyn og så må vi jo håbe på at brighteon ikke bliver købt af big brother.

  Kommentar by Nielsen — 1. juni 2020 @ 04:56

 27. perhag

  Kommentar by Nielsen — 1. juni 2020 @ 04:56

 28. De venstreorienterede er blevet så forvirrede og forførte af propaganda, at de slet ikke formår at se de allerede lever i et fascistisk diktatur.

  Kommentar by LarsB — 1. juni 2020 @ 18:03

 29. Her stinker af lort, for No point har sneget sig ind igen.

  Kommentar by Træt — 29. september 2021 @ 13:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper