2. juni 2020

Venstres Ungdom anno 2020: ‘Retfærdighed til George Floyd! – ‘Nej til systemisk racisme!’

Benjamin Jørgensen fra SF Aalborg vil ikke tage afstand fra Antifascistisk Aktion (AFA), da han ikke finder det bevist at de ‘billiger vold’. Bizart ordvalg, når nu vold er selve organisationens raison d’être. SF’eren vil dog gerne tage afstand fra ‘politisk motiveret vold i form af undertrykkelse og intolerance’, men ikke – med henvisning til AFA, “… politisk vold i form af frihedskamp”.

Folk som Benjamin Jørgensen plejer at være aktiv i Enhedslisten, men i en tid hvor både højre og venstre dyrker den yderste venstrefløjs mærkesager, bliver valget af parti lidt tilfældigt. Her en opdatering fra Venstres Ungdom, som ligeså godt kunne være lagt online af revolutionære fra Enhedslisten eller naive velmenere fra SF.

“Vi må aldrig stiltiende acceptere brutal politivold og systemisk racisme – uanset hvor det finder sted! 🌎❌

Vi må aktivt tage afstand til det som foregår og protestere for reelle forandringer. ✊🏽

Ellers bliver det ungdommen som må leve med konsekvenserne af tavsheden.”

(Venstres Ungdom på Facebook, 31. maj 2020)

Oploadet Kl. 11:15 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/110515/trackback

25 Comments »

 1. Lalleglade medløbere. I Sydafrika berøves hvide ejendom hver dag uden hjemmel. I starten elskede det nye sydafrikanske regime det, lige indtil de opdagede, hvordan det påvirkede landets BNP.

  Kommentar by Skatteyderen — 2. juni 2020 @ 11:21

 2. Du vidste hvor du havde venstre. Nu ved du hvor du har venstres ungdom. Hvor overraskende det end kan være,har Ellemanns familie i generationer været en del af nEUropa bevægelsen.

  Kommentar by Nielsen — 2. juni 2020 @ 11:22

 3. Hvis man tror at den danske stat har overtaget Britta Nielsens ejendomme i Sydafrika, der ellers er købt for danske skattekroner, så er man meget naiv. White money matter!

  Kommentar by Skatteyderen — 2. juni 2020 @ 11:22

 4. https://www.facebook.com/naqeeb.khan.dk/videos/1564825983676235/?t=71

  Kommentar by J — 2. juni 2020 @ 11:24

 5. La la la la la Du er bare duuumm
  Nu kåmmer min moar å henter maj

  Kommentar by Nielsen — 2. juni 2020 @ 11:30

 6. OT: Allerede nu begynder der at drysse meldinger fra SK vælgerne ind om, at de modtager beskeden ‘at de allerede har afgivet vælgererklæring’, når den forsøges indgivet på Statens relevante hjemmeside.

  “Valgsvindlen starter tidligt denne gang”, som en af dem tørt udtalte på Paludans Youtube site.

  Kommentar by Kimski — 2. juni 2020 @ 11:49

 7. Det er sigende om danske “borgerlige,” at VU ikke er til at skelne fra kommunister

  Kommentar by BB — 2. juni 2020 @ 11:51

 8. Når venstrefløjen går amok og sætter brand i gaderne, så er det jo et bevis på at venstrefløjen har ret i analyser og politikker. Og så er det jo på høje tid at være imødekommende og give indrømmlser til venstrefløjen. Hvis man smadrer noget fordi man er sur – så må der jo være en god grund til at man er sur. Right?

  Kommentar by BE — 2. juni 2020 @ 11:54

 9. Er det muslimer?

  En kvinde er faldet ud fra et vindue på 1. sal i Søborg lidt uden for København.

  Vestegens Politi har det meste af formiddagen været til sted på Søborg Hovedgade, fordi en kvinde er faldet ud af et vindue.

  Det oplyser Vestegnens Politi på Twitter.

  ‘Ifm sagen fra Søborg Hovedgade, er der tale om et muligt kriminelt forhold, hvor en kvinde er faldet fra 1. sal og ned på gaden. Kvinden er uden for livsfare og er kørt på hospitalet. Heller ikke her, har vi pt yderligere info’, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. juni 2020 @ 13:15

 10. HVIS KVINDEN er faldet hele vejen ned fra 1. sal til fortovet, skyldes det jo ikke muslimer eller kriminalitet, men tyngdekraften. Umulius, er du racist?

  Kommentar by Bent A — 2. juni 2020 @ 14:14

 11. `
  VENSTRE = K = SF = DF = R? Eller er der forskelle jeg har overset?

  Kommentar by Bent A — 2. juni 2020 @ 14:17

 12. Marzisternes konstruede destruktive idéer designet til deres fjender er via psykologiske krigsførsel er blevet nutidens (selvdestruktive) normer. Uden at vide hvordan eller hvorfor vader i dette tilfælde VU glædeligt ind i toget til GULAG.
  Konformitet er den svaghed i menneskets psyke der udnyttes – bl.a. beskrevet af Solomon Asch
  Asch Conformity Experiment
  https://www.youtube.com/watch?v=TYIh4MkcfJA

  Kommentar by John Sorensen — 2. juni 2020 @ 14:25

 13. Man kan da have det håb, at det betyder, at blomsten af Danmarks ungdom – Venstres Ungdom – aldrig stiltiende vil acceptere systemisk racisme mod etniske danskere.

  Kommentar by traveler — 2. juni 2020 @ 14:37

 14. Venstres ungdom = radikal ungdom

  Kommentar by Zenobia — 2. juni 2020 @ 17:03

 15. De har alle en heftig flirt kørende med kommunismen nu om dage.

  De eneste danskere der skiller sig ud fra flokken, og konsekvent får på puklen for at være højreradikale, er dem der principfast har nægtet at hoppe med på den politiske drejning over mod venstre, der har været så udtalt et fænomen i hele den vestlige verden, i de sidste mange år.
  Selv var jeg engang anbragt nogenlunde midtpå det politiske spektrum, men jeg kan overhovedet ikke genkende de partier længere, som jeg engang satte mit kryds ved.
  Det eneste jeg få øje på i dag, er forskellige nuancer af den samme røde farve, næsten uden undtagelser.

  Kommentar by Kimski — 2. juni 2020 @ 17:29

 16. Venstrepop er der hvor vinden blæser i medierne….Hvad Inger Støjberg vil i Venstre aner jeg ikke….De kan ligesågodt hede Radikale Venstre eller sosser.

  Kommentar by Michael Unna — 2. juni 2020 @ 18:29

 17. Danmark opleves naturligvis systemisk racistisk for en tilrejsende fra en fremmed kultur. Et folkeslag har indrettet sig her i 2000 år. Klart man bliver opbragt, når man kommer hertil. Hvor er alt det, der skulle have stået klar? Tænker danskerne kun på sig selv?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 2. juni 2020 @ 20:21

 18. Ledelsen af Venstres ungdom består af infantile typer og nyttige halvrøde idioter. Hvad med at de satte sig ind i berigernes og deres eget partis korrupte racisme overfor danskerne.

  Og hvad med at det “borgerlige” parti Venstre holdt op med at sejle under falsk flag, og erklærede sig som et venstresocialistisk parti. Så kunne man i det mindste betragte dem som en smule ærlige.

  Luskebuksen har været en katastrofe for partiet og Danmark. Havde han ikke været så asocial, lusket og anti-dansk, havde Helle T-S og Mette F ikke vundet i 2015 og 2019. Og hvis Tullesen og Pia K ikke havde været så sløve, slatne, uduelige og selvtilfredse, havde DF i dag været et meget stort parti. Nu er partiet til grin, og indtil det får en ny og bedre leder, vil nedturen fortsætte.

  Kommentar by Bent A — 2. juni 2020 @ 21:19

 19. Venstre har altid været et skodparti.

  Kommentar by Flaskeposten — 2. juni 2020 @ 21:21

 20. Hvad ligger der egentlig forud for anholdelsen siden negeren skulle ned og ligge?
  Et generalie der gjorde ham farlig?

  Kommentar by P — 2. juni 2020 @ 21:42

 21. Der er mange lighedstegn. Jeg er enig og vil tilføje

  venstre = venstre(orienteret)

  Partiet vender blot tilbage til sit udgangspunkt som modsætning til Højre, dem, der engang var konservative. Aldrig mere en stemme på dette parti.

  Kommentar by piusXII — 3. juni 2020 @ 00:01

 22. Træet skal kendes på dets frugter.

  Kommentar by Bastardo — 3. juni 2020 @ 10:42

 23. *Bent A 14:17
  Spot on!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. juni 2020 @ 15:36

 24. Venstre er bortset fra Inger Støjberg og et par enkelte andre en stor flok landsforrædere…
  Man kan ikke adskille dem fra de røde og de radikale!!!!

  Frygteligt at være vidne til fjolsernes deroute!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 3. juni 2020 @ 16:19

 25. 2. juni 2020 @ 21:42: Konkret brugte han sin størrelse og kropsvægt (o. 2 meter høj og 113 kg) til at gøre det svært for dem at få ham ind i bilen. Chauvin (manden der dræbte ham) var en tidligere kollega fra sikkerhedsvagtjobs og havde muligvis dårlige erfaringer med Floyd.

  Floyd var sportstjerne som teenager (football og basket), men ikke helt god nok til at slå igennem. Han kom på lokalt uni på et sport-scholarship, men begyndte på kriminalitet, og blev dømt for et brutalt hjemmerøveri mod en enlig kvinde (sammen med 4 andre), diverse tyverier og besiddelse af narko. Siden blev han “genfødt kristen” (som så mange andre..) og sikkerhedsvagt.

  Kommentar by Odo — 3. juni 2020 @ 17:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper