6. juni 2020

Michael Thestrup, Brønshøj: “Hvorfor må vi kun se videoer af sorte ofre og hvide skurke?”

Når man har venner der blev lagt i håndjern, for at have video-dokumentation af en jihad-likvidering, så er det ikke svært at se de dobbelte standarder. God pointe af Michael Thestrup i gårsdagens udgave af Ekstra Bladet.

Kun sorte ofre
Videoen af hvide amerikanske betjentes dødelige anholdelse af afroamerikanske George Floyd er vist på utallige nyhedskanaler og findes overalt på nettet.

Til gengæld er der forbud imod deling, visning og opbevaring af videoen fra 2018, hvor en marokkansk islamist skærer hovedet af danske Louisa Vesterager Jespersen. Senest er en 24-årig vejlenser blevet idømt fire måneders betinget fængsel med vilkår om samfundstjeneste for at dele islamist-videoen.

Hvorfor må vi kun se videoer af sorte ofre og hvide skurke?

(Ekstra Bladet, 5. juni 2020, s. 23)

Oploadet Kl. 09:56 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/110618/trackback

23 Comments »

 1. KNÆK ☪️ANCER, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. juni 2020 @ 09:58

 2. Du skal bare betale. Og holde kæft imens.

  Kommentar by Hul igennem? — 6. juni 2020 @ 10:10

 3. @1 NotariusUmulius
  haha..genialt, så mangler vi bare indsamlingen :).

  “Michael Thestrup, Brønshøj: “Hvorfor må vi kun se videoer af sorte ofre og hvide skurke?”” Fordi vi lever i en meget syg politistat også kaldet Mohammedanmark.
  Red Danmark, NB + RP minimum 90 mandater.

  Kommentar by piphans — 6. juni 2020 @ 10:33

 4. I Danmark er det ulovligt at udstille mennesker (Læs: med billeder eller video) så de kan identificeres med navn via deres ansigtstræk i kompromitterende situationer dvs som druknede og døende/døde hvilket der er juridisk præcedens for er ulovligt.

  Hvad der er skræmmende er at nogle politiske grupperinger presser på for at det forbud også skal gælde deltagelse i begravelser og at blive arresteret direkte efter at have begået forbrydelser i det offentlige rum.

  Det er derfor at ansigtet på muselmanden i hvidt jakkesæt som angreb Paludan med en kniv er matteret på videoen på EB fordi det juridisk er en grå zone.

  I Amerika har man større ytringsfrihed og derfor vises der mere kompromitterede video materiale umatteret. Da George Floyd er Amerikaner og hændelsen fandt sted i Amerika gælder dansk lovgivning ikke.

  Louisa Vesterager Jespersen er omfattet af dansk lov fordi hun er dansker og derfor er det strafbart at vise hendes strubeskæring.
  Det ville antageligvis være lovligt hvis hendes ansigt er pixeleret eller matteret i en sådan grad at man ikke kan genkende hende.
  Det er næppe strafbart at se denne video eller at eje en kopi af denne til privat brug.

  Det er lidt ligesom når en dommer nedlægger navneforbud hvis man skynder sig at nævne forbryderens navn på de socialle medier før dommeren når at lyse navneforbudet så gælder navneforbuddet ikke for de eksisterende posteringer fordi man kan ikke udstede et navneforbud retroaktivt med tilbagevirkende kraft.

  Kommentar by Zenobia — 6. juni 2020 @ 10:35

 5. Man kan kun undre sig over, hvordan Michael Thestrups yderst relevante spørgsmål slap igennem de røde journalisters racepolitiske nåleøje.
  Nogen må have sovet på vagten, inde på EBs redaktion.

  Kommentar by Kimski — 6. juni 2020 @ 11:27

 6. Den danske straffelovs paragraf 264 d er et yderst fornuftigt tiltag, som beskytter individet mod at blive afbildet og delt på nettet i en ydmygende situation, også efter døden.

  Det er sympatisk, at Michael Thestrup og Kim Møller ønsker, at den danske straffelov også skal gælde for amerikaneren George Floyd. Deres hjerter må siges at brænde for de sortes rettigheder.

  Kommentar by np — 6. juni 2020 @ 11:32

 7. “Knæk Cancer” er den åbenlyst fornuftige reaktion på en dødelig sygdom. Men “Stop Muslimer” er et forbudt slagord. Og vi europæere påstås at være verdens (næsten) mest intelligente folkeslag ? OK vi laver teknik i topklasse, men at aflæse naturens og folkenes signaler har vi glemt for ca 75 år siden.

  Kommentar by Torben C — 6. juni 2020 @ 11:50

 8. Enig med den altid træfsikre Michael Thestrup. (“træfsikre” måske lidt malplaceret i denne sammenhæng?:-)

  Hvis præsident Trump sætter sine egne tropper ind mod oprørerne, i de byer, hvor der plyndres og demonstreres med vold, er det fordi han har pligt (og ret!) til at gøre det ifølge den amerikanske forfatning, hvis delstaternes eget politi ikke kan klare det.

  Hvis han gør det, tror jeg, det kan bidrage til at han vinder det kommende præsidentvalg. Amerikanerne ønsker lov og orden frem for alt, derfor skal præsidenten ifølge forfatningen gribe ind med ’sine egne’ tropper, hvis oprøret eskalerer. Indtil da er det som altid delstaternes pligt at sikre lov og orden i deres byer. Hvilket de åbenlyst ikke kan i de demokratisk styrede storbyer. Det er heller ikke noget nyt.

  Hvorfor ønsker amerikanerne lov og orden?
  Det skyldes også de hvides velbegrundede frygt for de sorte. Derfor benytter mange hvide deres ret til at bære skydevåben. De ved, de kan få brug for dem.

  Det er ikke hvide i USA, der begår vold mod sorte i nævneværdig grad. Det forkommer næsten ikke.
  Det er sorte, der begår vold mod hvide. Det ved de hvide selvfølgelig fra deres dagligdag. Kriminalstatistikken viser det samme.

  Kriminalstatistikken fra 2012-13:
  Hvide, der begik voldsforbrydelser (eksklusive drab) mod enten hvide eller sorte, havde hvide ofre for 95,8 procents vedkommende og sorte ofre for 4,1 procents vedkommende.

  Sorte, der begik voldsforbrydelser (eksklusive drab) mod enten hvide eller sorte, havde hvide ofre for 48,5 procents vedkommende og sorte ofre for 51,4 procents vedkommende.

  Hvis vi indregner de relative størrelser af Amerikas hvide og sorte befolkninger i ligningen, finder vi, at statistisk set var en gennemsnitlig sort person i 2012-13 ca. 27 gange mere tilbøjelig til at begå vold mod en hvid end en gennemsnitlig hvid person var tilbøjelig til at begå vold mod en sort.

  Kilde: John Perazzo FRONTPAGE MAG 4. juni 2020. John Perazzo er forfatter til “ Betrayal: The Democratic Party’s Destruction of America’s Cities”

  Kommentar by A-mad — 6. juni 2020 @ 13:37

 9. Hvad tror han selv? Vi andre ved det jo godt.

  Kommentar by Ewing — 6. juni 2020 @ 14:03

 10. Det pga marrakesh-aftalen, den bestemmer at journalistisk skal sigte efter at stille muslimerne i godt lys.

  Da man ikke kan komme uden om at muslimerne er voldelige, så opfinder man gode grunde f.eks. at de er undertrykte og at hvide mennesker konstant spekulere i at slå dem ihjel. Det også derfor kulturelitens film og serier i 95% af alle tilfælde vender tingene på hovedet og fremstiller hvide mænd som voldspykopater der f.eks. brænder moskeer ned.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juni 2020 @ 14:26

 11. Er det 11, der er dræbt under demonstrationer. Hvad med dem?
  Også betjente. Har de ingen sag?

  Kommentar by Islamarebad — 6. juni 2020 @ 18:24

 12. Tak for statistikken til medlæserne fra A-mad.

  En del af jer læserne, der har været på bloggen gennem flere år,
  kan sikkert huske:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Death_of_Mark_Duggan
  og
  opfølgningen: https://en.wikipedia.org/wiki/2011_England_riots

  Så, intet nyt under solen. En dybt kriminel ‘kommer af dage’ fra politiets hånd. Men ikke nogen omtale om en lav IQ – overkriminel u-dulius, der mentalt lever fra hånden i munden, og derfor ikke er i stand til at tænke på dagen der kommer i morgen.

  Eller det adfærdpsykologer/-antropologer, betegner som “skumfidussyndromet” – (Marshmallow test – eller evnen til behovsudsættelse. (Se evt.: marshmallow test)

  https://en.wikipedia.org/wiki/Stanford_marshmallow_experiment

  ./Thorbjørn

  Kommentar by Thorbjørn — 6. juni 2020 @ 22:01

 13. Candace Owens:”…only black community will turn a criminal into a hero over night”

  Hun er ikke tabt bag en vogn – lyt selv:
  https://www.youtube.com/watch?v=SdrPM_-N3LI

  Kommentar by Iznogut — 6. juni 2020 @ 22:50

 14. Og taa daa her er “George Floyd’s” tvilling – med falsk skæg og briller. Truer self. Præsident Donald John Trump:
  https://twitter.com/KarluskaP/status/1269246546589220865

  Kommentar by Iznogut — 7. juni 2020 @ 00:17

 15. Når nu vi ufrivilligt tvinges ud i hudfarvediskussion af venstrefløjen, så må det siges, at vi er i tider, hvor sort racisme mod hvide er blevet trendsættende. For hvide er det imidlertid tabu at erkende det. Den hvide venstrefløj fastholder dette tabu med udskamning, fordømmelse og voldelig aggression. At de også lige kan rane mærkevarer fra butikkerne til sig selv, gør ikke tabuet mindre attraktivt.

  Kommentar by traveler — 7. juni 2020 @ 08:26

 16. Godt spørgsmål Thestrup. Støt SIAD og GI. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. juni 2020 @ 10:03

 17. Den 40 årig Justine Damond blev myrdet i sin pyjamas af mohammed der var en somalieneger strisser i Minneapolis, og de eneste protester der var, var for somalienegeren.

  #WHITELIVESMATTERS

  Kommentar by piphans — 7. juni 2020 @ 11:07

 18. piphans — 7. juni 2020 @ 11:07

  Somalieren var totalt malplaceret som betjent.

  Tænk, at gå i panik og skyde en kvinde, så har islam virkelig sat en skræk i livet på ham, for kvinder, for uventede situationer, der ikke står i den 1400 år gamle manual.

  Der burde have været forventeligt, at den stakkels kvinde selvfølgelig ville følge op på sin anmeldelse.

  Stakkels mand, der følte sig truet, og blev nødt til at dræbe i selvforsvar.

  Fuldt forståeligt Somalia aldrig bliver til et bæredygtigt samfund.

  Kommentar by tavsen — 7. juni 2020 @ 12:01

 19. Negre altså: Når det kommer til sorte ofre er negre negre værst. Husk blot Rwanda, hutuer og tutsier. Klaner og stammer mod hinanden.

  I dag: DR Congo, hvor negre skærer lemmer og gerne hovedet af hinanden.
  Samt Mali, Mauritanien og andre lande i regionen. En kæmpemæssig international styrke, hovedsageligt fransk, men også med dansk tilstedeværelse, er indsat. Hjælper det? Du får ét gæt.

  Nej, ikke mod negre, der ønsker at slagte hinanden i stedet for et fredeligt liv som fårehyrde, fisker eller noget, der ikke forudsætter intelligens og uddannelse.

  I Europa, hvor raske unge negermænd forsøger at bryde ind, er det også nærmest umuligt at holde invasionen ude.

  I ét af terrorismens hotspots, Moolenbek i Belgien, bor utallige muslimske negre/arabere, der har glimret ved deres terror, især i Frankrig.

  > tavsen 12:01
  Næppe sandsynligt, at noget som helst i Afrika nogensinde bliver bæredygtigt. Første skridt ville være at begrænse befolkningstilvæksten radikalt, så selv den lille sure og syge svensker ville blive tilfreds.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2020 @ 15:06

 20. Og hvorfor skal alle de store medier tilsvine Trump hver eneste fucking dag, både aviser og TV? Er det Soros og de andre elitære i US, som køber medierne som papegøjer. Også de store danske aviser sviner Trump forbløffende ens – man væmmes og græmmes over svineriet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. juni 2020 @ 17:01

 21. Ja, det kunne være interessant at erfare, hvordan verdenspressen ville reagere, hvis en sort betjent anholdte en hvid mand med dødelig udgang.
  Ville det fremprovokere de samme langvarige, og hysteriske reaktioner?.
  Jeg tror det næppe. (Se tidligere indlæg)

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 7. juni 2020 @ 21:58

 22. @18 tavsen
  Så sandt så sandt.

  Kommentar by piphans — 7. juni 2020 @ 22:31

 23. Hvis jeg forstår det hele ret, så sopper MSM pressen rundt i en, for længst, død forbryders anholdelse, så spørgsmålet er så om ikke hele det påståede forløb er et rent propaganda nummer???. For at bringe politiets rygte i miskredit.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 9. juni 2020 @ 23:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper