8. juni 2020

Lillelund om BLM-Bwalya: “… på fortsat forsørgelse af det racistiske samfund, hun foragter så dybt”

Søndagens BLM-demonstration i København samlede op imod 15.000 mennesker, og som jeg læste et sted så var fikspunktet for den anden danske demonstration ikke George Floyd og USA, men ‘at vise sin modstand til racisme i samfundet’. Den yderste ventrefløj har gennem årene mobiliseret for åbne grænser, og det ender altid med talstærke mediebårne demonstrationer. Den oplagte pendant er ‘Borgerinitiativet Kirkeasyl’, der kortvarigt forenede Politiken-segmentet med militante anarkister. De er ikke vilde med Floyd eller Ali, men de hader det bestående.

Hvidhedsfetischisten Mira Skadegaard Thorsen fortæller til TV2 Lorry, at racismen er alle steder, også i Danmark. Den har bare været ‘mere skjult’, fordi ‘vores kolonisering og slavehandel primært er sket uden for landets grænser’. Hvis Danmark var så racistisk som det hævdes, så undrer det mig, at negere/arabere/mørklødede frivilligt flygter til Danmark. De burde jo flygte herfra med frygt i ansigtet.

Vi lever i absurde tider, og som et rationelt tænkende individ kan det være svært at trække vejret. Niels Lillelund renser luften hos Jyllands-Posten – Amerikanske tilstande.

“Black Lives Matter har derfor også en afdeling i Danmark, men realiteten er desværre, at Black Lives don’t Matter. For dem. Det er ret tydeligt, når man ser dem demonstrere og hører dem tale. De danser på George Floyds grav af bar identitetspolitisk selvglæde. For nylig demonstrerede de i København og råbte, at Inger Støjberg, Pernille Vermund og Mattias Tesfaye skulle bures inde hurtigst muligt.

… hvis vi skal følge hendes regler vis-a-vis rim, rytme og fængselsstraf, forbliver hun nok på fri fod og på fortsat forsørgelse af det racistiske samfund, hun foragter så dybt.

Men der er flere, hvor hun kom fra. En mand, der hedder Bertel Nygaard, tilsyneladende en slags professionel revolutionsromantiker og følgelig ansat ved Aarhus Universitet. Han mener, at selv om man ikke kan sammenligne USA og Danmark, så kan man nu nok sammenligne alligevel. Og Sikandar Siddique var i P1 Debat og Deadline, hvor man også gerne ville drage parallellen.

… at ville sammenligne amerikanske tilstande med de danske er ikke bare uanstændigt i forhold til det danske politi og helt grotesk ahistorisk og tåbeligt, det er værre endnu. Det er i slægt med de udsagn, der sammenligner et dansk udrejsecenter med Auschwitz, det er at spytte på de virkelige ofre for virkelige forbrydelser og frygteligt afslørende for den manglende moral, der er resultat af den danske velfærdsforkælelse.

Det er ren demagogi, Trump med en anden accent.”

“…det er også en opbakning til, at Danmark ser indad og handler på Danmarks strukturelle diskrimination og racisme.” (Roger Courage Matthisen, taler, tidligere MF for Alternativet, EB.dk, 7. juni 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/110635/trackback

79 Comments »

 1. Når 15.000 personer (the usual suspects) samles til dydsmønstring tjener det tvende formål. For de første at kunne vende tilbage til de de trrendy caféer og flashe sin uendelige godhed, for det andet at vise ligegyldighed over for coronasmitten.

  Kommentar by Voldposten — 8. juni 2020 @ 09:36

 2. @Voldsposten
  Det viser blot at hele nedlukningen af landet pga. corona var spil for galleriet, når myndighederne tillader sådanne forsamlinger. Det handler ikke om beskyttelse, men nedtrykkelse af den danske befolkning.

  Kommentar by W — 8. juni 2020 @ 09:44

 3. Ja, du har aldeles ret, det var en skønsom blanding af “brune”, der aldrig forsømmer en offermlighed, selvom islam er hamrende racistisk over for negre. Men flertalet var tøser i gymnasiealderen, der virkede som om det hele bare var anledning til et træf med kliken efter tre måneders Corona. (Jog tog videoen)

  Kommentar by Snaphanen — 8. juni 2020 @ 09:53

 4. Ja, mon ikke der kommer en 2. bølge når man har sådanne kæmpeforsamlinger hvor folk står tæt sammen? Vi risikerer jo at skulle begynde forfra med nedlukning af samfundet hvis der ikke holdes afstand.

  Nu var det en demonstration til støtte for hvem og hvad? Når man bygger en kampagne på halve og kvarte sandheder, ender man jo i noget meningsløst. Var denne sammenstimlen risikoen værd? Ændrer den mon nogetsomhelst i USA? Antagelig intet.

  Kommentar by Bent A — 8. juni 2020 @ 10:00

 5. To negerbitches stod igår lige efter klokken 14:00 på TV 2 SNOOZE og fortalte, at de demonstrerede i Black Lives Matter Danmarks demonstration, fordi de var trætte af den strukturelle racisme i Danmark, der gør, at ingen danske butikker fører hårplejeprodukter til kruset neger bongohår, og ingen frisører herhjemme bliver uddannet på frisørskolen i at klippe kruset afrikanerhår, hvorfor de to små negerpiger må gå i specialbutikker og hos afrofrisører for at få negershampoo og en afroklip.

  YOU CANNOT MAKE THIS SHIT UP, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. juni 2020 @ 10:03

 6. Mon BLM også vil gå i protestmarch for Underwood og Dorn?
  Næppe. Rent politisk styret protester.
  Er der ikke meget stille på venstrefløjen lige nu?

  https://edition.cnn.com/2020/06/03/us/david-dorn-st-louis-police-shot-trnd/index.html
  https://patch.com/california/pinole-hercules/patrick-underwood-shot-dead-during-oakland-protests-remembered

  Kommentar by Hagmann — 8. juni 2020 @ 10:04

 7. “All I see, is a whole lot of crazy white people!”
  – Majoriteten af arbejdende sorte amerikanere.

  Kommentar by Kimski — 8. juni 2020 @ 10:22

 8. …og ser man https://www.youtube.com/watch?v=8bJOEFlFDo8&t=1591 er det meget tvivlsomt, om politimanden har gjort noget forkert og om det overhovedet er et drab!

  Kommentar by T. Snorrason — 8. juni 2020 @ 10:30

 9. Jeg brækker mig over den video 🤮🤢🤮 og vi mangler noget 100 procent effektiv ansigtsgenkendelsessoftware til at registrere samtlige de hvide og sorte fjender af Kongeriget Danmark, når nu fotografen dygtigt og i HD opløsning går imod demoens retning, så vi rigtigt kan se fjæsene på nogle af 15.000 ulækre individer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. juni 2020 @ 10:34

 10. Den importerede sort/hvid-konflikt har også bragt nogle begreber med sig, som vi ikke kendte før. Nu skal vi vænne os til, at nogle mennesker finder deres identitet i det at være sort.

  Har de mon tænkt på, at modreaktionen uundgåeligt vil blive, at vi vil finde vores identitet i det at være hvide?

  Der fulgte lidt mere med den import, end de havde regnet med.

  Kommentar by Arne Torp — 8. juni 2020 @ 10:51

 11. Verden er da fuldstændig af lave! Forkælede yngre generationer, der er vokset op i overflod, skabt ved hårdt slid efter en altødelæggende verdenskrig, ønsker åbenbart at omstyrte det nuværende samfund og erstatte det med noget, de tror er bedre. Hvad er det, de vil skabe? Et samfund hvor de kan feste alle ugens 7 dage? Køre i studenterrvogne hver gang de har “slået en skid”? Få i pose og sæk uden at røre en finger? Go’ fornøjelse!

  Ja, jeg er en sur gammel stodder og bliver arrig, når jeg ser hvordan demonstranter ter sig, og hører det lort, der kommer ud af deres mund.

  Arh-h-h-h …!

  Kommentar by NotaBene — 8. juni 2020 @ 10:57

 12. Verden er da fuldstændig af lave! Forkælede yngre generationer, der er vokset op i overflod, skabt ved hårdt slid efter en altødelæggende verdenskrig, ønsker åbenbart at omstyrte det nuværende samfund og erstatte det med noget, de tror er bedre. Hvad er det, de vil skabe? Et samfund hvor de kan feste alle ugens 7 dage? Køre i studenterrvogne hver gang de har “slået en skid”? Få i pose og sæk uden at røre en finger? Go’ fornøjelse!

  Ja, jeg er en sur gammel stodder og bliver arrig, når jeg ser hvordan demonstranter ter sig, og hører det lort, der kommer ud af deres mund.

  Arh-h-h-h …!

  Kommentar by NotaBene — 8. juni 2020 @ 10:57

 13. Hov! En gang var nok. Beklager

  Kommentar by NotaBene — 8. juni 2020 @ 10:58

 14. Møgkællingen, den modbydelig bitch fra Enfoldighedslisten retsordfører Rosa Lund vil testes for coronavirus efter at have deltaget i en demonstration med over 15.000 andre mennesker søndag.

  Det skriver hun på sin Faecesbook side, forbyd islam i 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. juni 2020 @ 11:01

 15. Ikke megen solidaritet at se i den video fra muslimer.

  Mon de har andet til fælles med den vestlige verden end de nemme statslige penge?

  Forsamlingshusene er hårdt trængte. Kunne de ikke afholde demonstrationer for f.eks. Black Knives matter?

  https://www.bt.dk/samfund/traengte-forsamlingshuse-frygter-en-sommer-uden-fester
  Landets 1100 forsamlingshuse har ligget øde hen, siden der for snart tre måneder siden blev indført forbud mod at forsamles flere end ti personer.

  Kommentar by tavsen — 8. juni 2020 @ 11:07

 16. Kuk-kuk. Ni medlemmer af det 13 medlemmer store byråd i Minneapolis stemmer nu for helt at opløse byens politi.

  Nine Minneapolis city council members on Sunday announced plans to disband the city’s police department. They did not offer a timeline or specific actions they plan to take but said they are “taking intermediate steps toward ending” the force. The group represents a majority on the 12-person council.

  Meanwhile, protesters nationwide say their work is far from over as, two weeks after George Floyd’s killing, they continue to denounce entrenched bias in law enforcement and call for sweeping changes. It comes as more major cities are lifting their curfews.
  Two top Trump administration officials cut a stark contrast on Sunday, saying they do not believe there is “systemic racism” in the country’s police.

  Attorney General William P. Barr suggested he’s reluctant to investigate potential deeper policing problems in Minneapolis, where the national firestorm began, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. juni 2020 @ 11:08

 17. Big Mama Soerensen kunne ikke vise sin foragt for Danmark mere effektivt, end ved en gang for alle at vende det forfaerdelige og menneskeforagtende Danmark ryggen og drage til et tolerant, fredeligt, menneskevenligt, ikke-racistisk, civiliseret og gavmildt land med sygesikring , paa ca. samme laengdegrad og nogle faa breddegrader nord eller syd for aekvator…

  Kommentar by krassisten — 8. juni 2020 @ 11:09

 18. Identitetspolitik er vejen til Helvede…bogstaveligt talt.

  Hvis dette vanvid ikke snart stopper, er det kun et spørgsmål om tid, før der sker deciderede samfundskollaps overalt i den vestlige verden.

  Kommentar by Nosferatu — 8. juni 2020 @ 11:10

 19. “… på fortsat forsørgelse af det racistiske samfund, hun foragter så dybt”

  Prostitution bliver godt betalt af den danske statskasse. Den åndelige værdighed har trange kår.

  Kommentar by tavsen — 8. juni 2020 @ 11:11

 20. Landets kommunistiske og socialistiske hylder demonstrationer og anarki i Danmark, jeg håber at alle kommer til at betale for milliardregningen der følger efter optøjerne, de brune og sorte skal landsforvises pga. samfundsnedbrydende opførsels resten skal sendes i arbejde, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. juni 2020 @ 11:38

 21. Strukturelt rasisme har da vist gjort Bwalya Sørensen ganske overvægtig.

  Og hun hun får for lidt penge fra socialen og andre sjove kulturelle projekter.
  Den hvide arbejder skal jo betaler “reparation”, til den nye herskerraces arbejdsfri liv i overflødighed.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 8. juni 2020 @ 11:48

 22. Danskerne er ikke racister, men vi er OFRE for især muhammedanske racister, som både kommer i sorte, gule og mellembrune udgaver til vort land og vil begå vold og tage den velfærd, som vores forfædre har oparbejdet til vores arv. Man kan da håbe, at danskerne bliver racister, for så kan det være, at vi kan jage de nassende og terroriserende, racistiske invasionsstyrker på porten.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 8. juni 2020 @ 11:51

 23. 7 – kig op i alle lyskryds osv i Kbh: facial recognition software Overalt! De kan også tracke dig via stemmegenkendelse og mobil-logning. Har du din mobil med dig overalt, og bærer du ikke maske, så kan de udpege dig hurtigt. Det kinesiske system er her. Iøvrigt bliver NWO-galninge som blacklivesmatter og andre kommunister ikke registreret, for de kører direkte efter hjernevaskbogen. Nej-nej, de rigtige fjender er fx højrefløjen, og I kan tro, at man bliver registreret, hvis man nu fx stiller sig op og demonstrerer mod muslimske drab på kristne i Nigeria, eller hvis man demonstrerer mod Big Brother-systemet 5G!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 8. juni 2020 @ 12:06

 24. Strukturel racisme er en bestseller blandt negre i alle afskygninger. De står på spring til at komme ind i racisthøjborgen Danmark, og tager gerne deres 3 koner og 20 børn med

  Kommentar by redneck — 8. juni 2020 @ 12:12

 25. It’s funny, because it’s true

  https://www.youtube.com/watch?v=1RVFbk7W8lQ

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 8. juni 2020 @ 12:20

 26. Det driver af fascistoidt islamisk mundsavl.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. juni 2020 @ 12:20

 27. Deadline igår; når man siger “I” er racister siger man ikke hvem er “I”, ligeledes talte man om Wuhan-virusen skabte en forbindelse til uligheden og “den strukturelle racisme” (adiafora), derved siger man jo at “I” har (også) skabt Wuhan-virusen som denne globale virus (altså denne tomme snak om strukturel racisme). Desuden ingen afstandstagen fra vold….det var to gæster der begge havde en dansk mor med fædre født i Afrika….Moussa McMhangama og pseudofilosofen Vincent Hendrickts…

  Kommentar by Moth — 8. juni 2020 @ 12:22

 28. Sammensætningen og alderen i opløbet viser tydeligt, hvorfor Fedtbag Soerensen og hendes kønsfæller ikke skulle have valgret, og hvorfor valgretsalderen skal sættes op til 30 år.

  Kommentar by Bastardo — 8. juni 2020 @ 12:25

 29. Ingen kvaler, skattesnyderne betaler…

  Corona-app koster 20 millioner
  Den danske corona-app »Smittestop« kommer til at koste Sundheds- og Ældreministeriet 20 millioner kroner i år.

  Det skriver ITWatch.

  Prisen på de mange millioner fremgår af et aktstykke, som ministeriet har sendt til Folketingets Finansudvalg.

  Her fremgår det også, at Netcompany har udviklet den første version af appen pro bono, men at udgifterne til at færdigudvikle og drifte appen ligger hos Sundheds- og Ældreministeriet og Digitaliseringsstyrelsen.

  Det fremgår også, at der derudover kommer en række udgifter forbundet med support, sikkerhedstest og kommunikation.

  I øvrigt:
  Socialdemokratiet i klar opfordring til demonstranter: Bliv testet
  Søndag var 15.000 demonstranter samlet i København i forbindelse med Black Lives Matter-demonstrationen, og nu opfordrer Socialdemokratiets politiske ordfører, Jesper Petersen, samtlige deltagere om at blive testet for coronavirus, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. juni 2020 @ 12:26

 30. ..Og mundsavlet har nærmest karakter af fråde om munden; det ses også ved fremskreden hundegalskab.
  Det mest triste er dog alle de plasticnegere , der deltager i den racistiske hudfarvebenovelse- hudfarve er bare pigment: vi er mennesker allesammen..

  Kommentar by Hul igennem? — 8. juni 2020 @ 12:30

 31. Hvor mange år tror i der går før de danske haddemonstranter begynder at river statuer af Christian den 4 ned og brænder Christianshavn af?

  Kommentar by KineserSnot — 8. juni 2020 @ 12:32

 32. I øvrigt god informativ video- bemærk! Næsten ingen ansvarlige, selverhvervende voksne: kun nassere og daskere og fremmede.. som i øvrigt tager en stor coronarisiko, ikke noget at sige til at korano især rammer islamistiske venstrefascister og deres medløbere, senest den pædofilstøttende Rosa Lund fra Islamolisten.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. juni 2020 @ 12:36

 33. Finn Højholdt says on Twitter that Rasmus Paludan should have been stabbed by the muslim. I wonder is Finn Højholdt is working for the public sector and need to show that he is aligned with what his associates at work think and say, so that he shows lojalty to who owns him. I also wonder what his kids think of him as dad when he goes public (on internet) and says that a stabbing or killing of a person is OK. What kind of piece of shit is this Finn Højholdt and why does not he move to Lebanon and stay there if the lojalty is with criminals, rats and scum. Lice have higher IQ than Finn Højholdt.

  Kommentar by vorwarts — 8. juni 2020 @ 12:37

 34. If nigger say all the time that they are smarter and claim that they invented all the inventions humans are using. what are they doing in Denmark, living off welfare, looting and murdering innocent people?
  There are welfare to be stolen, drugs can be sold, looting can be done and their fellow africans an muslims can be murdered where they come from. But I guess that when you do any kind of crime in their cesspool, shithole countries they get shot and their families get a visit from the police. I never heard of a BLM demo and looting or raping in their shithole countries, these cesspools. And it is always the ones with the lowest IQ (criminals) that shows up on welfare no matter if american, japanese, latinamerican or french. same stenchy garbage and shits.

  Kommentar by vorwarts — 8. juni 2020 @ 12:41

 35. Alle de demonstranter demonstrer en uhyggelig hyklerisk holdning. Er helt enig i, at måden George Floyd blev holdt nede på, var/er fuldkommen uacceptabel. Også selvom han var kriminel. MEN – hvor er alle protesterne fra de samme demonstranter mod fx undertrykkelse af kvinder i Iran og Saudi Arabien, når disse kvinder vil af med sløret? Eller de samme landes behandling af homoseksuelle? Hvorfor kalder det ikke på store demonstrationer mod disse lande og mod Islam.

  Så længe de samme mennesker ikke vil forholde sig til det (jo, det er vi også imod siger de – men så heller ikke mere) så vil jeg aldrig kunne tage dem seriøst.

  Kommentar by Realist — 8. juni 2020 @ 12:42

 36. Hende Sørensen den danske forkvinde for BLM, hvem financier hendes liv? Ifald hun er på kontanthjælp er hun næppe til rådighed for arbejdsmarkedet og det SKAL man jo være.
  Ligeså har hun børn, hvem passer dem mens hun demonstrerer mod de mange fæle danske racister?

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 8. juni 2020 @ 13:12

 37. Hvor vi disse 15.000 hjernedøde, røde, kulturradigale, politisk korrekte hattedamer og venligboere samt børn venligboere for et år siden, da 2 unge piger fik skåret halsen over i Marokko?
  Troede de 15.000 hjernedøde at gerningsmændene nok var hvide amerikanske tilhængere af Donald Trump, der forklædt som muslimer havde sneget sig ind i Marokko?

  Kommentar by bjarne binee — 8. juni 2020 @ 13:17

 38. Bimlende bamlende vanvittige identitetsfacister fra den oikofobiske yderste venstrefløj… uopdragede rodløse verdensfjerne voldskollaboratører er hvad de er… danske er de ihvertfald ikke.

  Kommentar by Jamensågådogvæk — 8. juni 2020 @ 13:54

 39. Sort på hvidt. Det er fuldkommen bims i overfortolkning-strukturel racisme -min bare. Hvad fanden bilder de dem ind? Hvis der var love der var tog udgangspunkt i hudfarve, eller der var forbud og påbud med udgangspunkt i hudfarve, så kunne man tale om racisme,- men det her er nogle selvfrelste spægelsesjægere, som hellere vil pynte dem selv med Deres frelsthed om racisme, imens der er langt andre alvorlige problemer med Islams undertrykkelse, og myndighederne der holder Deres kæft og undertrykker dem som advare- Tommy Robinson- og Paul Golding i UK. Når en sort bliver dræbt under en anholdelse-som bevares er totalt urimleigt overdrevet- så han dør, så hyler man over hele USA og Danmark og Europa, men når to kvinder bliver myrdet i Marokko (filmet), eller når slaveri via religion, så holder DE hellige Deres kæft (Nigeria), når undertrykkelsen kommer fra totalitære ideologier, men når USA (som har haft en sort præcident), så hyler de hellige hysterikere op i Deres selvfrelste psykose, vel vidende at de ikke bliver truet af nogle såkaldte racister, fordi der ikke er et problem…..men så kan de pynte sig med Deres selvfrelste hellighed. Støt SIAD og GI. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. juni 2020 @ 14:47

 40. Socialdemokraterne foreslår nu alle demonstrations deltagere at blive testet. Det synes jeg lyder fornuftigt, mange af dem bør helt klart ikke lukkes ud i samfundet

  Kommentar by redneck — 8. juni 2020 @ 14:58

 41. MÆNGDEN AF IDIOTI og galskab har nået et fantastisk omfang, efter at de gamle partier og de eftersnakkende massemedier i 1968-70 gik ind i kampen for den størst mulige mængde af hykleri, løgn og vanvid.

  Først var der den årelange kampagne om Berlin- og Rom-traktatens herligheder. Dernæst godheds-segmentets snak om golbal næstekærlighed og multi-kulturel “berigelse”, fulgt op af hetzen mod “racisterne”. (danskere som var bekymrede over masseindvandringen)

  Så var der epoken hvor kommunister forvandlede sig til humanister. Og der var de årelange ligestillings-vrøvlerier om at danske kvinder er frygteligt undertrykte af danske mænd, om at flere kvinder og LGBTXYZQ-typer i politik ville føre til et meget bedre samfund, om at villa- og parcelhusejere er ligusterfascister, om at folk som advarede mod islamisering var svinehunde, fascister og skimlede kældermennesker.

  (og der var forfølgelsen af Glistrup og Ninn-Hansen og andre)

  Samtidig med det løgn og vrøvl om at unionen var stendød. Om at vores demokrati var perfekt, om at kriminaliteten hele tiden blev mindre, om at Danmark var så rigt et land, at vi sagtens kunne finansiere og redde 75 store lande i Afrika, Mellemøsten og Sydamerika mv. Uden at vores infrastruktur, velfærdsordninger og sundhedsvæsen blev forringet.

  På det senere er der så kommet de store klima- og co2 løgne til, med Greta Tunfisk som frontfigur. Hver dag er der klima-alarmister i DR, og de kræver tusindvis af milllioner brugt på meningsløs kamp mod co2.

  Og der er propagandaen om at EU nu vil redde Europa med en fond på 5700 milliarder kroner. Så virkningerne af corona-pesten, masseindvandringen, nedskæringerne og jobtabene m.m. kan afbødes. (Pengene kan EU bruge efter forgodtbefindende, de vil styrke EUs magt, og skatteyderne skal betale både afdrag og renter)

  Hertil så Trump-hetzen og MSMs FORTIELSER/PØLSESNAK omkring udbredelsen af den laboratorie-frembragte corona-virus, omkring Marrakech-traktaten, omkring Serum-institutet og S-S svigt gennem 15-20 år.

  Omkring nedluknings-processen og de mange nye og 1984-agtige kontrol-systemer.

  Og endelig omkring det smuldrende folkestyre, det undervisnings- og velfærdskollaps der truer……. samt den umenneskelige røde familiepolitik og de dystre “svenske” tilstande der er ved at indfinde sig.

  Kommentar by Bent A — 8. juni 2020 @ 15:00

 42. PS: Nu har det vist sig at folk ikke kan blive testet uden at deres DNA bliver registreret i en data-base de næste mange, mange år. Det kan da næsten ikke være mere totalitært. Hvad bilder Brostrøm, S-S og regeringen sig ind?

  Kommentar by Bent A — 8. juni 2020 @ 15:05

 43. Hvad om De gik med en -T-shirt- og bannere, hvorpå der stod. -Støt Jøderne i Danmark-? Eller -Nej til terrorisme-? Eller- nej til undertrykkelse og familiære socialkontrol- eller- bekæmp bandemafian-?…eller- for ytringsfrihed imod cencur-…uha nej….det er jo relevant. Her risikere vi jo noget med at sige vores mening, men når et totalt udvandet begreb som -racisme- kommer på tale, så hyler den hellige brægende fåreflok (jeg kunne brække mig over den selvfrelsthed).

  Kommentar by Michael Unna — 8. juni 2020 @ 15:09

 44. Hvad med dengang da Grøndlænderne blev etnisk udrenset fra Gellerup? Hvor var den hellige fåreflok henne?….Ok så stillede SIAD op på Rådhuspladsen (ved Rådhuset i Århus) med tekster som -Enhver Inuit skal have lov til at gå frit- ikke særligt mange, men tilstrækkeligt. En fra Radio Grøndland…..De blev så mødt af nogle selvfrelste idioter med regnbueflag og attityde og råb som- Ingen racister i vores gade- (hvilket så også blev råbt tilbage :-)). Hvilket vi kunne råbe igen etc etc (Kun islamister I Deres gade :-)). Ikke en eneste støtte imod den etniske udrensning i sin tid. Men når en betjent i USA (og de har det sikkert hårdt nok med Deres arbejde) laver en uacceptabel anholdelse på et forbryder, og dræber ham på en uacceptabelt. Jamen så hyler hele menigheden om racisme, men når det virkeligt gælder alvorligt, så er fåreflokken for feje og bange. Gider ikke spilde min tid på Deres antirasmus og antirasmusine.

  Kommentar by Michael Unna — 8. juni 2020 @ 15:29

 45. Er det muslimer?

  Nogle centergæster kom af uvisse årsager op at toppes lørdag eftermiddag i Ro’s Torvs parkeringshus.
  Det startede med, at en 48-årig mand og en 38-årig kvinde fra Roskilde kom kørende ind i p-huset og ledte efter en ledig plads, da en 48-årig mand fra Hvalsø, som fulgtes med sin familie, kontaktede dem og begyndte at kalde kvinden i bilen diverse nedladende ting.
  Da kvindens partner forsøgte at dæmpe den ophidsede mand, blev han grebet om halsen og tvunget til jorden. Han fik sig dog befriet, og volden var overstået, da politiet dukkede op.
  De involverede var stadig til stede, og ud fra vidneforklaringer valgte politiet at sigte manden fra Hvalsø for vold.
  Det besvarede han med, at han også ville anmelde sin modpart for vold, og det løste politiet ved at vejlede alle parter i at lade sig undersøge på skadestuen for tegn på overfald.
  Foreløbigt er det kun den ene part, der er sigtet, mens politiet afventer en eventuel modanmeldelse, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. juni 2020 @ 15:34

 46. De foragter os ikke nok til at foragte vores velfærdssamfund de modtager gerne integrationsydelse, kontanthjælp, førtidspension og alle mulige andre ydelser! De bruger også gerne og ofte vores gratis sundhedssystem og desværre i mindre omfang vores gratis uddannelsessystem!
  Pengene kommer fra skatteindtægter, som staten har krattet ind hos hårdarbejdende danskere, blandt dem fra landmænd som sælger svinekød, men det lader nu ikke til at holde dem tilbage! Men det er åbenbart ikke tilstrækkeligt så derfor er der mange af dem, som trænger ind i danskernes hjem, hvor de så selv tager hvad de nu har lyst til!
  Som om det ikke var nok så er der mange af dem som voldtager vores piger og banker vores drenge, oftest i flok for kujoner er de jo!
  Ja naturligvis Black lives matters, men det gør gule, hvide og røde’s liv også!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. juni 2020 @ 15:35

 47. “… på fortsat forsørgelse af det racistiske samfund, hun foragter så dybt”

  Kunne det tænkes at hadet er så stort, at der arrangeres så mange demoer for at få spredt corona mest muligt?

  Kommentar by tavsen — 8. juni 2020 @ 15:40

 48. En stor samling af lalleglade fjolser blandet med alt for mange perkersvin.

  Kommentar by Nielsen — 8. juni 2020 @ 15:47

 49. Er det muslimer?

  Formand: Politiet skyld i uroligheder

  Formanden for Gellerupparken, Abdinasir Jama, mener derimod, at politiet er medvirkende til urolighederne, som han samtidig også finder uacceptable.

  “Al uro, ballade og kriminalitet er ikke acceptabelt i Gellerup,” fastslår Abdinasir Jama og tilføjer:

  “Men lige nu er det en krigszone i Gellerup, hvor gaderne er dominerede af varevogne fyldt med kampklædte betjente. Politiet bør ikke være så massivt til stede, fordi det får en del beboere til at føle, at det her handler om en kamp mellem borgere og politiet, og det får narkomiljøet i Gellerup til at kaste med sten for at forsvare sit territorium,” siger formanden, der også mener, at Black Lives Matter-bevægelsen kan anspore nogle til angreb på politiet.

  Hvad skal politiet så gøre, når der er uroligheder i området?

  “Der har ikke været uroligheder ud over dem, som politiet har været medvirkende til. Når politiet er der, er urolighederne der. Hvis politiet går, er der fredeligt og roligt,” forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. juni 2020 @ 15:55

 50. Hvis danskerne er racistiske mod de fremmede velfærdsmigranter, er det med god grund. Vi er aldrig blevet spurgt om vi havde lyst til forære dele af vores land til fremmede folk fra fjendligtsindede kulturer, og oven i købet blive tvunget til at betale for deres ophold og mange andre følgeudgifter.

  Hvis der er racisme i Danmark, må skylden bæres af skiftende politiske flertal, der har tvunget denne forrædderiske indvandringspolitik ned over hovedet på det danske folk.

  Kommentar by JC — 8. juni 2020 @ 16:22

 51. Der gælder særregler (positiv særbehandling) for folk med minoritetsbaggrund (hvilket ikke er nyt) Hvide gammeldanskere får bøder, hvis de overtræder corona-reglerne. Men en demonstration, med stor deltagelse af sorte og brune, accepteres af myndighederne. Til trods for at virologer advarer mod en smittebombe i denne sammenstimlen af råbekor.

  Myndigheder ræsonnerer vel at demonstrationen foregik i en højere sags tjeneste, hvorfor alle andre hensyn måtte vige. Herunder hensynet til udsatte personer med særlig høj risiko i tilfælde af covid-smitte. Uvidende personer af anden etnisk oprindele ane intet om smitterisiko, men oplyste veluddannede politikere på den yderste venstrefløj burde vide bedre og vise større samfundssind. Den venstreekstreme sag er for dem vigtigere end menneskeliv.

  Kommentar by JC — 8. juni 2020 @ 16:44

 52. FUCK GOOGLE 🤯🤬

  FUCK APPLE 🤯🤬

  Apple and Google have trained their AI voice assistants to respond to questions on the Black Lives Matter movement, and to rebut the sentiment behind ‘all lives matter.’

  On Sunday, sports blogger David Gardner tweeted a video of himself asking his Google Home smart speaker: “Do Black lives matter?”

  Google’s Assistant, which runs on Google Home, responded: “Black Lives Matter. Black people deserve the same freedoms afforded to everyone in this country, and recognizing the injustice they face is the first step towards fixing it,” forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. juni 2020 @ 16:51

 53. Gardner then asked: “Do all lives matter?”

  Google’s Assistant responded: “Saying ‘Black Lives Matter’ doesn’t mean that all lives don’t. It means Black lives are at risk in ways others are not.”

  Apple’s Siri gives a similar response when asked: “Do all lives matter?”

  “‘All Lives Matter’ is often used in response to the phrase ‘Black Lives Matter,’ but it does not represent the same concerns,” the assistant will respond.

  Siri

  When asked: “Do Black lives matter?” Siri responds simply: “Yes, Black Lives Matter” and links to the Black Lives Matter website.

  CBC radio host Piya Chattopadhyay tested Amazon’s Alexa, which gives its own same response to either question.

  —Piya Chattopadhyay (@piya) June 7, 2020
  “Black Lives Matter. I think people deserve to be treated with fairness, dignity and respect,” Alexa responds.

  Tech companies’ messaging on Black Lives Matter has been seen as “Black Power-washing”
  Training their voice assistants appears to be part of the broader public messaging on Black Lives Matter by the major tech companies, all of which have issued statements supporting the movement, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. juni 2020 @ 16:53

 54. David Horowitz gennemgår BLM’s historie – blandt andet møder med Obama i det hvide hus.

  “The Black Lives Matter movement is not about particular injustices but about the alleged injustice of the American system, of capitalism, and of “white supremacy.” Its mission is not to save black lives. The thousands of deaths from black-on-black homicides draw no attention and inspire no protests, nor do the deaths of black police officers on the integrated police forces they attack. Their ferocious denunciations of slogans like “All Lives Matter” and “Blue Lives Matter” as “racist” reveal the racist impetus behind their own agenda.”
  https://www.frontpagemag.com/fpm/2020/06/black-lives-are-pretext-david-horowitz/

  Kommentar by BE — 8. juni 2020 @ 16:57

 55. Indbyggertal i Minneapolis: 400,000. Byråd: 13 medlemmer.

  Typisk dansk kommune:
  Indbyggertal i Helsingør: 60.000. Byråd: 25 medlemmer

  Kommentar by Henrik Wegmann — 8. juni 2020 @ 17:06

 56. Men Minneapolis’ byråd er besat med de bedste kandidater som Soros kunne købe

  Kommentar by Træt — 8. juni 2020 @ 17:51

 57. Men Minneapolis’ byråd er besat med de bedste kandidater som Soros kunne købe

  Kommentar by Træt — 8. juni 2020 @ 17:51

  Her er en af dem:

  Abdi Warsame (Somali: Cabdi Warsame, Arabic: عبدي وارسام‎) (born 1978) is a Somali-American politician in Minnesota’s Democratic–Farmer–Labor Party. After moving to London as an asylum-seeker, he immigrated to Minnesota in 2006. In November 2013, he was elected to the Minneapolis City Council, becoming the first Somali official to be elected to the position.[1] Warsame was reelected for a second term in 2017. He resigned from the position in 2020 to become the head of the Minneapolis Public Housing Authority, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. juni 2020 @ 17:58

 58. https://ekstrabladet.dk/112/uddelte-asylspray-doemt-for-racisme/8154045

  Tre mænd har fået bødestraffe, efter at de i 2016 var med til at uddele hårspray med teksten ‘asylspray’.

  Kommentar by Zenobia — 8. juni 2020 @ 18:00

 59. En flok venstrefløjser negerelskere i masse demonstration. Bare de kan holde smitten i deres egne rækker. Men desværre er det nok lærere og pædagoger og i andre stillinger hvor de møder folket.
  2 bølge er klar. 3 efter ferien.

  Kommentar by P — 8. juni 2020 @ 18:06

 60. Og det var ikke engang afrohårspray..?

  Kommentar by Hul igennem? — 8. juni 2020 @ 18:11

 61. Politiet burde have rullet pigtråd rundt om hele forsamlingen, og etableret én udgang.
  Alle der vil ud, bliver registreret og præsenteret for et bødeforlæg på minimum 3000.- for at trodse myndighedernes pålæg.
  Det ville have pyntet mere på stats budgettet end manglende cykellygter, og hvad man ellers bedriver tiden med.
  En oplagt chance for de forskellige politimestre til at indhente point for den årlige bonus.
  Men nej, man forpassede chancen.
  Det er hvad der sker når feminismen inficerer ordensmagten, og topledelsen i ordensmagten består af kvindelige jurister uden den fjerneste forstand på håndhævelse af loven.
  Man græmmes.

  Kommentar by Finn A. Skov — 8. juni 2020 @ 18:12

 62. >52 Zenobia 18:00
  Tjah,du har vel opdaget at det er forbudt at ytre sig. Måske ku’ man sætte nogle Coca Cola etiketter på round up flasker,og dele dem ud i Vol(d)lsmose.

  Kommentar by Nielsen — 8. juni 2020 @ 18:15

 63. Tiderne har aldrig været mere åndssvage, dem der fjernstyrer disse uvidende tosser via massiv propaganda i massemedierne (reel hjernevask), må grine deres røv i laser over hvor let det er. Folk fatter det simpelthen ikke, de ved ikke bedre fordi de planmæssigt ikke er oplyst bedre, de ved præcis kun det som magthaverne ønsker de skal vide. Selvstændige tanker falder dem slet ikke ind, flippere i dag er nøjagtig lige så bundløst naive som den ældre generation, opvokset med den samme form for manipulation. Kun emnerne skifter, metoden til kontrollen er den samme. Hverken granvoksne glatnakker eller små underudviklede tøser har opdaget hvordan de udnyttes i et taktisk spil, dumheden er de fælles om her, det er en statetisk fordummelse af mennesker vi oplever. Som man på engelsk siger; dumbing down, systematisk. Kun de færreste formår åbenbart at frigøre sig fra gruppepresset og se igennem løgnene og derved undslippe processen, den vækkelse og erkendelse er hver gang grufuld, at måtte indse systemet har lullet en ind med løgne og styret en. I en fair verden (der pt. ikke er, aktuelt regerer fascisme pur), er det en selv der styrer foretagendet, ikke omvendt.

  Kommentar by LarsB — 8. juni 2020 @ 18:39

 64. Det mest åndsvage ved det er at det drejer sig om det jeg vil kalde et Politimord. Det har faktisk ikke noget med racisme at gøre. OK forbryderen er sort, og Politimanden er sikkert hvid, og ja anholdelsen er overlagt for brutal, så det ender med mord…Politimord. Fair nok- men hvorfor racisme tendienøs skal blandes ind i det, er vel søgt….Og så kommer alt det ævl og kævl om strukturel racisme………og her har lynet ramt mig, og jeg er blevet hellig, for ….Ja nu ser jeg tydelig Strukturel racisme over det hele i trafikken….Har nogen af jer tænkt over, hvordan asiater, kinesere, Japanere, og Koreanere føler sig til mode….Når de ved et lyskryds får lært….Rød mand stå…Grøn mand gå…..Det er forbudt for Kinesere, Japanere og Koreanere og Indianere (rødhuder) at gå over….kun grønne mænd….ja det er endda kønsdiskrimierende……Men alt det har I aldrig tænkt over, hvilken sårene følelse det må være for hele Asiens befolkning, som vi på sådan en måde diskriminere i trafikken. Det er lige til paragraf 266B-…Pinligt . Racistisk trafikal diskrimination…..Pinligt :-) :-) :-)- (Åååh hvor føler jeg mig hellig for den åbenbaring :-) :-) :-)). God mandag aften (Støt SIAD). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. juni 2020 @ 19:01

 65. Hele problemet med racisme og diskrimination løses faktisk meget nemt. Vi skal bare gøre som i Saudi-arabien og især i Mekka. Der tillader de kun kopier af dem dem selv at opholde sig. Hvide kristne, gule asiater, sorte afrikanere må ikke bo der på lige fod med de muslimske indbyggere – og der der vrøvl med de fremmede, smider man dem bare ud (efter et lag tærsk). Det hedder den islamiske samfundsmodel og den skal vi så bare efterligne i princippet. Derfor ud med alle, som ikke vil kopiere os hvide mennesker.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. juni 2020 @ 19:09

 66. Vi mangler De Lange Knives nat i Danmark til at neutralisere de mest krigeriske perkersvin.

  Jeg ønsker, vi civilister skal have Einsatzgruppen i DK til sende muhamedanske ledere til Allan, så resten rejser hjem selv.

  Hvem er frisk til at mødes herom?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. juni 2020 @ 20:20

 67. Jeg spår, at Bwalya kommer til at yde sit bidrag til samfundet i form af skattekroner, når hun om lidt begynder at kalde sig generalsekretær, og får NGO-gage (typisk ca. 1 mill. om året). Der er allerede firmaer, der skilter med, at de støtter Black Life Matter Denmark økonomisk. Hvilke udgifter har organisatioen, udover fremtidige lønudgifter? Bwalya bliver historien om, hvordan en sort kvinde på få år har arbejdet sig til tops i Danmark- en rigtig succeshistorie om en sort rollemodel i det racistiske Danmark.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. juni 2020 @ 20:20

 68. HVORFOR SKAL VI VÆRE TOLERANTE OVERFOR DE INTOLERANTE?, FORBYD ISLAM I DANMARK 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. juni 2020 @ 20:21

 69. Den overvægtige kulsorte Sørensen forlangte i følge BT at hvide Blake Live Maters demonstranter trak sig over til en side for sig, og i USA banker de sorte hvide meddemonstranter hvilket er okay så kan de smage deres egen dumhed, den egentlige årsag til at gå ind og skrible er at jeg har overværet 10 minutter max af serien Rita, det er noget af det mest feministiske indtil dato der er kreereret til visning i licensbetalt TV, Rita er super feminist og mændene er trådt under foged og opfører sig som slåede hunde, jeg kan se ikke hvem der er forfatter bag uhyrlighederne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. juni 2020 @ 20:35

 70. Rita er super feminist og mændene er trådt under foged og opfører sig som slåede hunde, jeg kan se ikke hvem der er forfatter bag uhyrlighederne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. juni 2020 @ 20:35

  Rita er skrevet af Christian Torpe, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. juni 2020 @ 20:41

 71. Blævre Sørensen: “Hvide mennesker! Stil jer her!” 😂 Tænk, at danskere er så dumme at gå i optog for noget, som ikke eksisterer i Danmark: racisme . Jeg må sige, at jeg tror, at nogen må ha tændt 5G for fulde hørmer. https://www.bt.dk/samfund/debattoer-forarget-over-saerlige-retningslinjer-for-hvide-under-demonstration-jeg

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 8. juni 2020 @ 20:52

 72. Kommentar by Løsriv Jylland! — 8. juni 2020 @ 20:52

  Synnøves brormand. Uddannet på DJH, tidl. TV3 nyheder i 1990’erne og ræverød og nu åbenbart også for hvid til åbenlyst racistiske BLM, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. juni 2020 @ 21:06

 73. Kommentar by Morten – – – — 8. juni 2020 @ 20:20.

  Jo flere penge hun får mellem hænderne, jo større er sandsynligheden for, at hun æder sig ihjel det hurtigere.
  Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for nogen andre..

  Kommentar by Kimski — 8. juni 2020 @ 21:15

 74. Blævre personen virker meget ustabil, mildt sagt…

  Kommentar by LarsB — 8. juni 2020 @ 21:57

 75. Hvad man man så konkludere om racisme:

  Der var intet racistisk motiveret mord i Minneapolis. Betjenten dræbte ikke den kriminelle af racistiske årsager, men pga. en elendig passiveringstenkik. Betjenten kendte vist endda den kriminelle.

  Statistisk kan der ikke påvises racisme blandt amerikanske betjente. “Dræber hvide betjente flere sorte i USA?” spørger Berlingske og svarer for læseren “Svaret er mere kompliceret, end du tror”

  Det siger sig selv, at der ingen strukturel racisme er, når mediernes bedste ‘bevis’ er en latterlig historie om, at en sort kvindelig iværksætter blev forvekslet med madbud. Hvilken slags strukturel isme var der så på spil, dengang jeg uheldigvis forvekslede direktøren for et stort firma med ejendommens vicevært.

  Kommentar by traveler — 8. juni 2020 @ 22:02

 76. Forbyd iSlam i Danmark, luk kassen og udSEND enhver AEHer ved første dom!
  – det er IKKE racisme!!
  og skulle ventrefløjens skatte-NYDERE derved komme til, at savne deres “humanitære” godheds-opmærksomhed, så er de da så evigt frit stillet, til at følge iSlam ud af vort land og hjælpe islam-tilbederne der, hvor de kommer fra.
  – med den iver og tilsidde-sættelse/foragt af over to måneders sundheds-restriktioner i Danmark, som de ved disse demonstrationer har udvist, må jeg formode, at de er villige, til selv at betale for støtten til, at de fremmede kan få fløjens humanister med hjem, så “staklerne” ikke skal undvære den “humanistiske” støtte i hjemlandenes egne kulturer?

  Kragerne søgte mager, blev set/corona-luftet og selv iSlamisterne var blandt de hvide/grisefarvede på gaden!
  – ikke kun lige børn leger bedst, men det bevises endnu engang, at også lav-IQere føler sig bedst berettiget blandt ligestående!!!

  Forbyd iSlam i Danmark, luk kassen og udSEND enhver AEHer ved første dom!
  – det er IKKE racisme!!
  Men det er fand… racisme, at give danske skattydende arbejdere skyld for, at uinviterede gæster ikke får hvad de vil og har for sig med deres nærværelse i VORT land!!!
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  Forbyd iSlam i Danmark, luk kassen og udSEND hver en AEHer ved første dom!
  Det er IKKE racisme!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. juni 2020 @ 22:55

 77. Hvad Bwalya siger er lige fedt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. juni 2020 @ 08:43

 78. Note that the commies have low IQ as default, just like niggers, muslims, french, ex japanese prostitutes, latinamericans and other rats, criminal filthy scum so they need to trawl what other say to be able to build their arguments. They are not smart enough to understand easy links and concepts. that is why you are parked at legacy media as commentator, or can flash your adademic title that mean shit in the real world and get jelous when people say that they have worked or are working for rpivate sector, because in private sector you do not get your job on who you blew or fucked.

  when you have merits you know that if you break into your neighbors locker, steal his paper, steal at the fake job, lie you will loose what you have accumululated and work hard for, unless you are a criminal and stealing welfare, then you feel smart because you demonstrate with other criminals that have covered their faces. I wonder how smart, brave they are when you meet them alone? they are always smart and brave in group with other criminals (low iq).

  and why should an illegal demonstration be held about something that happened in the US, that is the problem of the US unless it is to have a reason to break into stores and cause disruption. if you want to cause criminality you can go back to your own cesspool, shit hole you are from and do the crimes there. they have stores, welfare to be stolen and retards (low iq) in the public sector whom you can lie to.

  if i got helped by the danish taxpayers, i would forever be grateful and loyal. but i guess you do not lie about your real name and do crimes unless you are a criminal. that is why you take any chance to justify your looting. loot in your own shithole country and cesspool.

  Kommentar by all lives matter — 9. juni 2020 @ 15:14

 79. Ja, spørgsmålet er så bare, hvem er dummest?!. Det danske socialvæsen, som bliver ved med at poste millioner af kr. i indvandrerne, eller indvandrerne, som profiterer på vores “godhed”?. Svaret burde være indlysende!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 9. juni 2020 @ 20:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper