10. juni 2020

‘På snorlige linje efter de amerikanske medier kobler journalister sig til og fra historier alt efter udfald’

Jeg kan desvære kun citere lidt fra kommentaren, der er spækket med konkrete eksempler på danske mediers hysteriske Trump-bashing, og bør læses i sin helhed. RUC-professor Ole Bruun i Jyllands-Posten – Medier gengiver ukritisk anti-Trump-hysteri og er med til at skabe en amerikansk løgn.

“Den amerikanske løgn handler ikke om Donald Trumps løgne, for, som Fox News-værten Tucker Carlson udtrykker det, hader demokraterne ham endnu mere, når han fortæller dem sandheden.

Den handler derimod om de løgne og den misrepræsentation af det amerikanske samfund som er konsekvens af danske mediers og kommentatorers ukritiske gengivelse af anti-Trump-hysteriet i de demokratiske og venstreorienterede amerikanske medier.

Det skyldes næppe uvidenhed, men snarere en tiltagende politisering af vores medier i takt med den postmoderne og identitetspolitiske strømning. Den har åbnet en ladeport for subjektive tolkninger og identitetsbekræftende nyhedsformidling på bekostning af klassisk journalistik i oplysningens og demokratiets tjeneste.

En sådan journalistik har i høj grad bidraget til at forpeste det politiske klima i USA, hvor de mest markante eksempler er CNN’s, MSNBC’s og New York Times’ forfald til anti-Trump-journalistik: I stedet for at være en fjerde, kontrollerende instans bliver medierne en konfliktskabende instans. Som udtrykt af New York Times’ tidligere chefredaktør Jill Abramson er det velkendt, at unge journalister primært er venstreorienterede, men når posten som chefredaktør samtidig overgår til folk med en kulturradikal eller identitetspolitisk dagsorden, går det galt: Relevansen for danske medier er åbenlys. …

På snorlige linje efter de amerikanske medier kobler journalister sig til og fra historier alt efter udfald og undviger informationer der belaster demokraterne, såsom om baggrunden for Fisa-retskendelsen for overvågning af Trump, for Mueller-undersøgelsen og the Steel dossier, ligesom de undviger motiverne bag rigsretssagen.

… hvorfor er det så magtpåliggende for den nye elite både i USA og herhjemme at få os til at hade Trump?”

(Tucker Carlson på Fox News, 2019; Foto: Youtube)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/110704/trackback

31 Comments »

 1. Tucker Carlson og Sean Hannity er de eneste fornuftige stemmer hos Fox News.

  Kommentar by LarsB — 10. juni 2020 @ 20:28

 2. `
  USA-DEMOKRATERNE og deres allierede, kommunisterne, de rabiate venstrefløjsere og de evigt krænkelsesparate feminister mv. går efter magten, og de vil bruge enhver løgn, ethvert falsk rygte og enhver metode der kan få Trump til at tabe valget til november. De vil magten for enhver pris.

  Det er noget af det samme i Danmark, EU og Sverige. Man bruger i mangel af argumenter skældsord, mistænkeliggørelse, hetz og falske beskyldninger mod folk som ikke er med på at samfundet skal omdannes til et diktatur, et islamisk kalifat, en jungle, en fattiggård, en rød galeanstalt, et samfundshelvede.

  Eller man arresterer dem tidligt om morgenen og lægger dem i håndjern, hvis de for tydeligt afslører hvordan mordere og terrorister mishandler og myrder uskyldige, fredelige, harmløse turister i Marokko eller Frankrig.

  Tag racisme-, co2-, berigelses- og ligestillings-kampagnerne. De bygger mest på uvidenhed, vrøvl, vås og misforståelser. Alligevel fører DRs og andre mediers journalister sig frem som om det var evige, videnskabelige, perfekte, hellige og herlige sandheder. Tvivler man på visdommen i postulaterne, udråbes man som klima-benægter, fascist eller skimlet kældermenneske. Eller man bortcensureres.

  De gamle medier er både røde, fjogede, upålidelige og landsskadelige.

  Kommentar by Bent A — 10. juni 2020 @ 20:38

 3. Det er lidt ligesom medierne prøver at følge Mellemøstens regimers tilladelse til had. Kun USA og Israel er tilladte hallal hadeobjekter. Regmierne selv eller andre årsager er Haram. Ikke tilladte. Nyancer er forbudt :-) :-) :-). Journalisters opgave er jo at ensrette nyhederne så de passer ind i regimernes skabelon :-) (Skal man grine eller græde :-))

  Kommentar by Michael Unna — 10. juni 2020 @ 20:42

 4. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  De tre mest foragtede “erhverv”:
  – politikere
  – brugtvognshandlere
  – journalister.
  De to første erhverv har ikke en uddannelse

  Kommentar by Bastardo — 10. juni 2020 @ 20:45

 5. Men journalister har en fireårig uddannelse, der kvalificerer dem som et af de mest foragtede erhverv.

  Kommentar by Bastardo — 10. juni 2020 @ 20:46

 6. Og vi betaler SU til dem!

  Kommentar by Bastardo — 10. juni 2020 @ 20:47

 7. … hvorfor er det så magtpåliggende for den nye elite både i USA og herhjemme at få os til at hade Trump?

  Simpelt, kære professor. Trump personificerer den jævne, skikkelige borgers modstand mod ’systemet’ – the swamp – herhjemme bedre kendt som ’segmentet’ eller d’eliten.

  Kommentar by Voldposten — 10. juni 2020 @ 20:50

 8. Det kan være et led i den løbende befolknings udskiftning på verdensplan, og i Danmark.
  Journalistisk Venstreparti tror dermed at de kan pudse deres, i forvejen, stærkt anløbne glorie. Men tro mig, de skal nok blive gennemskuet. Nok kan man narre flok i starten, men man kan sgu ikke blive ved med det.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 10. juni 2020 @ 21:24

 9. #2 Bent A
  En rammende beskrivelse af de danske medier og det er endda på en af mediernes få gode dage.

  Kommentar by bjarne binee — 10. juni 2020 @ 22:24

 10. `
  # Bastardo 20.45: Det med at sælgere af brugte biler skulle være særlig upålidelige, er det ikke en myte røde journalister har skabt, for at kunne påstå at nogen er endnu mere fulde af løgn end journalisterne selv? Iøvrigt solgte jeg engang min gamle bil, da jeg havde fået en ny. Jeg fik kun 25.000 for den, og køberen lånte og prøvekørte den tre dage i træk, og købte den så som beset uden garanti. Et halvt år senere kom han tilbage og ville have mig til at betale 20-25.000 kr. for forskellige ting han mente burde udskiftes. Han kværulerede og kværulerede, men han havde da selv godkendt bilen, havde fået en mekaniker til at se den grundigt efter, og havde ikke ladet høre fra sig i et halvt år. Han synes vel stadig at han blev snydt, da jeg sagde at han selv måtte vedligeholde bilen, som han havde købt billigt. Forhandlere havde taget ca. det dobbelte.

  Politikere og journalister er generelt og med rette berygtede. Det samme kan næppe siges om sælgere generelt. Og nogle købere tror at man kan få alt for ingenting. De er bare ikke realistiske. Eller de er kværulanter.

  Kommentar by Bent A — 10. juni 2020 @ 22:27

 11. Husker ham i 1990erne på CNN, skarp i replikken….

  Kommentar by Moth — 10. juni 2020 @ 23:16

 12. Ynder også at se Steve Bannon kommentere….

  Kommentar by Moth — 10. juni 2020 @ 23:18

 13. Kommentar by Bent A — 10. juni 2020 @ 20:38.

  Og politisk korrekthed er det fundament hele maskespillet står på.

  Passer det ikke ind i løgnen der forsøges solgt, er det således “politisk ukorrekt”, og der er frit valg på alle hylder, mht. ’skældsord, mistænkeliggørelse, hetz og falske beskyldninger’, mod den formastelige, der træder ved siden af.

  Der er noget næsten religiøst puritansk over fænomenet, og nogle af de mest nærliggende analoge handlingsmønstre ser man tydeligst udspillet blandt teenage-piger, når de spiller deres små modbydelige interne magtkampsspil om, hvem der er inde eller ude af den gruppe de tilhører, fra uge til uge.
  Hekseprocesserne er pudsigt nok et andet godt eksempel på noget tilsvarende, og her tænker jeg naturligvis ikke på feministernes løgne om, at det altid var mænds vidnesbyrd, der fik kvinder brændt på bålet, men derimod den “politiske ukorrekthed”, at det i langt højere grad var andre kvinders vidnesbyrd.

  Og lige præcis deri ligger også nøglen til, hvor “politisk korrekthed” kommer fra, hvorfor det er opstået, og hvorfor det overhovedet accepteres.

  Det giver magt til dem, der ikke har de nødvendige menneskelige kvalifikationer det kræver, for en fair udøvelse af magten.
  https://www.cbc.ca/news/technology/testosterone-leads-to-fairness-not-aggression-researchers-1.796578

  Kommentar by Anonym — 10. juni 2020 @ 23:25

 14. Præsident Donald John Trump og patrioterne er i færd med at smadre satanisternes New World Order. The Plan to save humanity er i fuld sving og hoben af korrupte mennesker såvel privat som offentligt ansatte bliver prikket og udstillet i skarpt lys.
  Det hører vi ikke så meget om, fordi satanisterne ejer og kontrollerer Main Stream Media, Disney, Netflix osv.

  Korrupte mennesker kan købes for penge eller de trues med afsløring i lighed med Prins Andrews – den pædofile stodder.

  WHO, UN, EU, NK, Iran og især Kina er kontrolleret af satanisterne. Se, hvor nænsomt medierne tager hånd om de skandaløse organisationer. Det danske embedsværk er sovset ind i svindel og humbug – alt sammen er på nippet til at styrte i grus og blive udstillet for alle at se. Af hvem?
  Præsident Donald John Trump og patrioterne.

  Kommentar by Iznogut — 11. juni 2020 @ 01:11

 15. The Daily Ledger på One America News, Tucker Carlson, Sean Hannity og Laura Ingraham på Fox News Network.

  Så er man godt klædt på.

  Kommentar by Iznogut — 11. juni 2020 @ 01:18

 16. Forklaringen eller forklaringerne på den tiltagende forsimpling af den danske presse ligger lige for. Færre og færre gider læse det forudsigelige bras den danske presse disker op med, og så svinder indtægter og dermed “journalisternes” levebrød.
  Pressen kommer på bistandshjælp og som statsfinansieret bider man selvsagt ikke den hånd, der føder én

  Kommentar by pseudonym — 11. juni 2020 @ 06:52

 17. Det amerikanske politiske system har karakter af et to-parti system.

  Den igangværende ‘borgerkrigslignende’ situation er et resultat af, at det Demokratiske Partis politikere og mange af deres vælgere ikke kan acceptere udfaldet af et demokratisk valg. Det seneste præsidentvalg i 2016.

  Det Demokratiske Partis politikere og deres fanatiske vælgere ønsker åbenbart en ét parti-stat?

  Fox News er et lys i mørket.

  Den ser jeg, når jeg vil kende sandheden. De er ikke med i mediernes anti-Trump kampagne, derfor hader løgnemedierne og deres journalister dem.

  Kommentar by A-mad — 11. juni 2020 @ 07:00

 18. “kobler journalister sig til og fra historier alt efter udfald”. Det minder mig om sagen mod Inger Støjberg. Her har en afdelingschef i Udlændinge- og Integrationsministeriet udtalt sig til fordel for Inger Støjberg: https://www.altinget.dk/artikel/vidne-i-stoejberg-sag-jeg-kunne-aldrig-droemme-om-at-ringe-ud-og-bede-nogen-om-at-goere-noget-ulovligt

  Det burde være en “Breaking News” men er blevet forbigået i tavshed. Passer jo ikke så godt ind i billedet om Støjbergs “ulovlige instrukser”. Hov – vidste ikke, der er afgivet officiel dom. Jo – journalisterne har dømt. Og så vil man ikke forplumre billedet.

  Kommentar by Realist — 11. juni 2020 @ 07:47

 19. MSM’s manøvrer hedder “How to make everyone in the globalized world think in a one-dimensional way – our way”. MSM is the son of Joseph Goebbels and a bitch.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. juni 2020 @ 08:56

 20. Jamen lad os sende et stor tak til landsforræderne fra Venstre og de konservative bøssekarle samt deres vælgere for at stjæle vores penge og give dem til de danske landsforræder medier.

  Kommentar by piphans — 11. juni 2020 @ 10:17

 21. journalister har en fireårig uddannelse, der kvalificerer dem som et af de mest foragtede erhverv.

  Kommentar by Bastardo — 10. juni 2020 @ 20:46

  Jeg er en af dem. Uddannet journalist (BA) og fortryder det ikke. Fed tid på Olof Palmes Allé. Dengang var jeg ikke højreorienteret, men lå i midten. Dog husker jeg et prøvevalg til Folketinget på DJH.

  Resultat: 96 procent af stemmerne gik til Enhedslisten, Radikale, SF og Socialdemokratiet. Dansk Folkeparti fik én (siger og skriver: 1) stemme i fire klasser på hele min årgang på tredje semester.

  I dag sidder mine klassekammerater på fine journaliststillinger og på meget tunge redaktørposter i Danmarks Radio, på TV 2 og NEWS samt Politiken m.fl., forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. juni 2020 @ 12:37

 22. Tucker Carlson og Sean Hannity er de eneste fornuftige stemmer hos Fox News.

  Kommentar by LarsB — 10. juni 2020 @ 20:28

  Hvordan kan du se Fox News på dit tv i Danmark?, forbyd oslam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. juni 2020 @ 13:44

 23. Det burde være en mulighed, når der nu er det røde CNN så burde der være en modpol tilgængelig i tv-pakker også, kanalen er stor og vigtig nok til det.

  Kommentar by LarsB — 11. juni 2020 @ 18:11

 24. Det burde være en mulighed, når der nu er det røde CNN så burde der være en modpol tilgængelig i tv-pakker også, kanalen er stor og vigtig nok til det.

  Kommentar by LarsB — 11. juni 2020 @ 18:11

  LarsB,,du svarer ikke på mit spørgsmål; jeg vil kunne se Fox News 24/7 på mit 75-tommer fladskærmsfjernsyn i Danmark.

  Men hvordan?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. juni 2020 @ 19:17

 25. Kommentar by NotariusUmulius — 11. juni 2020 @ 19:17

  Købe en Chromecast søg på Fox News Livestream på youtube eller google. Så finder du det, du skal bare lige igennem en masse popups osv. Det er heller ikke lovligt.

  Du kan også bare søge Tucker Carlson eller Sean Hannity deres udsendelser bliver altid lagt op. Bare søg på youtube eller find en god kanal på bitchute.

  Kommentar by KineserSnot — 11. juni 2020 @ 19:55

 26. Det overrasker mig, at en professor ved Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv, RUC, udtaler sig kritisk overfor Trump-hadende journalister. Ole Bruun kan måske få mig til at ændre mit ret generaliserede syn på RUC.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. juni 2020 @ 20:44

 27. http://watchnewslive.net/fox-news-live-stream-usa/

  Umuligus/journalist – kig løs.

  Kommentar by Iznogut — 11. juni 2020 @ 23:22

 28. “Tucker Carlson og Sean Hannity er de eneste fornuftige stemmer hos Fox News.” Kommentar by LarsB — 10. juni 2020 @ 20:28

  Tucker er ok, men Hannity er mest bare en boomer-zionist.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. juni 2020 @ 20:05

 29. Jeg tror at pressens ubændige had til Trump skyldes at det ikke deres lille darling, Hillary Clinton som vandt valget. Trump har vist sig at være ordholden med det meste af det som han tager beslutning om og det huer heller ikke MSM. Han har bl.a. sat Kina grundigt til vægs, hvem andre tør det?. Nej vel!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 13. juni 2020 @ 20:12

 30. Man er nødt til at vide hvordan de efterretningstjenestestyrede medier arbejder for at forstå disse propagandamediers magtkontrol.

  De sociale medier Facebook, Twitter og Youtube er under samme censurstyring, især efter Trump blev præsident. For Googles vedkommende har en sladrehank offentliggjort dokumenter om hvordan der bliver censureret rent politisk, eller rettere hvordan det foregik for 1 år siden. Nu er det sikkert langt værre. Her sladrehanken Zach Vorhies fremlagte dokumenter:

  https://www.zachvorhies.com/

  Kommentar by perhag — 14. juni 2020 @ 00:36

 31. [Trump] har bl.a. sat Kina grundigt til vægs, hvem andre tør det?. Nej vel!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 13. juni 2020 @ 20:12

  Donald Trump er væmmelig, afskyvækkende, klam, klinisk overvægtig samt patologisk lystløgner og plattenslager.

  Jeg kan slet komme mig over, at jeg var trumpist helt i begyndelsen.

  Manden er mindrebemidlet, åndeligt fraværende og helt igennem et usympatisk menneske. Så rigtig en psykopatisk mobber tidligere i livet i skolen og nu en voksenmobber.

  FØJ FOR HELVEDE.

  God Bless The United States of America, som jeg besøger tre gange årligt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juni 2020 @ 20:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper