17. juni 2020

Styrelsen for Patientsikkerhed: BLM-demonstrationsdeltager var smittet med corona, alle bør testes…

En ny undersøgelse fra ‘Videnscenter for Integration’, konkluderer at indvandrere hyppigere bliver ramt af coronavirus, ‘ikke på grund af deres kultur eller religion, men på grund af blandt andet sociale forhold’. Det pågældende center ledes af Rasmus Brygger, liberalisten der som debattør var ‘hamrende dødligeglad me hvor islamificeret Danmark end måtte blive’. Kulturblindhed som ideologisk doktrin. What could possibly go wrong?

Den store Floyd-demonstration kunne udvikle sig til en ’supersprederbegivenhed’, kan man læse hos Berlingske. Fra Altinget.dk – Deltager ved Black Lives Matter-demonstration har corona: Andre deltagere bør testes.

Mindst én af de op mod 15.000 deltagere i demonstrationen mod racisme i København den 7. juni er blevet konstateret smittet med coronavirus. … Derfor anbefaler myndighederne nu, at alle deltagere ved demonstrationen, som enten stod midt i menneskemængden, var tæt på andre ved demonstrationen eller har symptomer på smitte, selv tager initiativ til at blive testet.”

(Black lives matter Danmark, København, 7. Juni 2020; Foto: Youtube)

Apropos.

“Flere personer smittet med COVID-19 har været ombord på det samme fly til København. Det har Styrelsen for Patientsikkerhed kunnet konstatere gennem sit arbejde med smitteopsporing. Det drejer sig indtil videre om seks personer, hvoraf de fire har været smitsomme, imens de har været ombord på flyet. … Der er tale om fly nummer PK8771 fra Islamabad i Pakistan, der er landet i Københavns Lufthavn den 6. juni 2020.” (Styrelsen for Patientsikkerhed, 16. juni 2020)

Oploadet Kl. 02:34 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/110826/trackback

17 Comments »

 1. `
  DET ER jo helt skørt at man lader folk fra Pakistan, Afrika, Italien, Spanien og andre af covid-19 hårdt ramte lande ankomme til lufthavnen i Kbhvn, hvorfra de så uden videre kan myldre rundt i byen og sprede corona-pesten. Når smitteopsporingen først begynder med over en uges forsinkelse, er det jo ret håbløst at finde frem til alle som smitten er bragt videre til.

  Demonstrationen til “ære” for en sort hjemmerøver m.m. i USA var også mærkelig. Og nytteløs, fordi den ikke ændrede situationen ovre i staterne. Var det ikke mere relevant at demonstrere mod de mange overfald og mord som islamister/muslimer begår på hvide i England, Frankrig, Sverige, Norge, Tyskland og Danmark osv.?

  Nu er MINDST to nye smittekæder sat i gang. Risikoen for at vi skal starte forfra med nedlukning stiger. Også fordi Brostrøm og S-S sover sødeligt, og fordi masser af danskere er holdt op med at holde afstand i butikker og tog osv.

  Har de røde fra Enhedslisten, Alternativet og AfA osv. ganske enkelt knald i låget, og rotter på loftet?

  Nu kalder Rosa Lund Danmark for en slavenation, og vil have skilte hængt op mange steder, der oplyser om vores grimme fortid. Hvad med at Rosa Lund, to kvindelige borgmestre og lignende typer hænger skilte om halsen på sig selv, hvor der står: “Jeg repræsenterer et kommunist-parti med historisk-ideologiske rødder som er ansvarlig for ca. 100 millioner menneskers død, i kraft af politisk skabte sultkatastrofer plus massemord, statsterror og slavelejre.

  Kommentar by Bent A — 17. juni 2020 @ 03:12

 2. Man kan godt forstå at Martin Rossen forlader den socialistiske skude med skrigeskinken som kaptajn, han har forudset at skuden snart springer læk, socialister og kommunister tåler ikke magten derfor er der intet der lykkes for dem, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 17. juni 2020 @ 07:39

 3. Ja, Man tror at det er løgn.
  Forsamlings forbud, men ikke ved politisk demonstration og møde.
  På med et orkester og et flag/banner med demotekst må være gyldig. God festival derude – eller hvad?!

  Kommentar by Islamarebad — 17. juni 2020 @ 08:07

 4. I disse tider håber jeg, at det må være mig tilladt at lave en lille opdateret udgave af den gamle børnesang om de ti små cyklister til en nutidig udgave om de mange tusinde anti racist demonstranter:

  Alle var til demonstration på en kæmpe plads,
  Én havde corona, og så blev alle skidt tilpas

  Der var en, der var to,
  Der var tre, der var fire,
  Der var fem, der var til demonstration.
  Der var seks, der var syv,
  Der var otte, der var ni,
  Der var ti til demonstration.

  Kommentar by Karsten Lund — 17. juni 2020 @ 08:35

 5. At 3.

  Oprindelig: “Ten little niggerboys”.

  Kommentar by Bastardo — 17. juni 2020 @ 08:47

 6. Ville en afrikaner vel reflektere over hvorfor så mange somaliere bliver smittet, nej det gør de nok ikke åbenbart, vi lider under et afrikansk åg af uvidenhed og dumdristighed……….

  Kommentar by Moth — 17. juni 2020 @ 09:50

 7. Er “på grund af blandt andet sociale forhold” mon det vi andre kalder adfærd?

  Kommentar by Jan — 17. juni 2020 @ 10:26

 8. `

  “Styrelsen for PATIENTSIKKERHED” kan ind i mellem godt fungere eller tage sig sammen, når der er lejlighed til at markere sig udadtil, så offentligheden kan bibringes et indtryk af at S f P ikke er et overflødigt eller handlingslammet bureaukrati.

  Men hvorfor er der mon stor utilfredshed blandt patienter og pårørende over styrelsens ufatteligt langsommelige og useriøse behandling af hastesager? Hvorfor er der mange som føler sig holdt totalt for nar af S f P? Kan det være fordi sager der ikke er i offentlighedens søgelys, automatisk havner i syltekrukker i årevis?

  Kan det mon hænge sammen med at Helle T-S og Lars Ulykke foretrak nedskæringer, besparelser og fyringer i et sådant omfang, at en lang række institutioner som skal forestille at varetage danskernes vé og vel, er blevet til Potemkin-kulisser uden reelt indhold?

  Kommentar by Bent A — 17. juni 2020 @ 10:44

 9. Jeg ved ikke med jer andre, men jeg blev faktisk i rigtigt godt humør af at læse den artikel. XD

  Kommentar by Kimski — 17. juni 2020 @ 10:55

 10. ‘ikke på grund af deres kultur eller religion, men på grund af blandt andet sociale forhold’

  Mon de smittede pakistanere i Kastrup også får undersøgt deres baggrund, så skabelonen passer?

  Kommentar by tavsen — 17. juni 2020 @ 11:43

 11. Blæwwer Fedtbag Sorensen ved, at der var 50.000 deltagere i opløbet.
  Politiet og DRs Detektor ved, at der var 15.000.
  Hvem tror DU på?

  Black Lies Don’t Matter.

  Kommentar by Bastardo — 17. juni 2020 @ 16:33

 12. Højs besynderligt at vi har åbne grænser mod pakistan når de er lukkede mod sverige.

  pakistan har 3 gange så mange ramte med 154 tusinde og en mindst lige så stejl kurve som sverige med “kun” 54 tusinde.

  Kommentar by Santor — 17. juni 2020 @ 19:06

 13. “Virus spreder sig kun i forsamlinger, hvor jeg er uenig i forsamlingens politiske mål”

  – Venstrefløjen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. juni 2020 @ 21:47

 14. “Højs besynderligt at vi har åbne grænser mod pakistan når de er lukkede mod sverige.”

  Det er fordi Sverige nu kategoriseres som en del af mellemøsten :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. juni 2020 @ 21:48

 15. Når nu der er så strenge regler omkring det at besøge pårørende på f.eks. plejehjem, hvor alt skal foregå, udendørs eller ved kig gennem ruder. Så forstår jeg ikke hvordan at “ansvarlige” myndigheder kan tillade sådanne kæmpe demonstrationer.
  Jeg mener at det er ren egoisme , bare det at deltage i disse.
  Det er åbenbart sådan at “sagen” er vigtigere end hensynet til sine medmennesker.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 18. juni 2020 @ 04:07

 16. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/lover-sprit-og-masker-til-ny-protestaktion/8168304

  Kommentar by Anonym — 18. juni 2020 @ 06:10

 17. my guess is that no one of these welfare-pros have ever had a real job or have a real jon to go to. If they had they would not be spreading corona to the rest of the population.

  just inject a malware automatically when the crowd is bigger than 20 people since those are definately spreading the virus to the ones that have areal job and paying taxes so the lice and rats can have opinions about something that happened far away and should be dealt with there. You can always go back to where you came from and be with your people, there are welfare and benefits to be stolen there too.

  Kommentar by Erwache — 18. juni 2020 @ 09:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper