17. juni 2020

Statistik for amøber: “Unge sorte amerikanske mænd har større risiko for at blive skudt af politiet…”

“Unge sorte amerikanske mænd har større risiko for at blive skudt af politiet”, skriver Berlingskes Kristian Mouritzen, og vinklen giver således umiddelbart støtte til postulaterne fra ‘Black Lives matter’ om systemisk racisme. Går man ned i artiklen, så fortælles det, at der er to grunde: 1) Andelen af sorte i kriminalstatistikken, samt politiets frygt for at blive overfaldet i sorte områder. Når vi taler indvandrerkriminalitet i Danmark, så korrigere forskere for 8-9 variabler, inkl. forældres uddannelsesniveau. Når sorte skydes af politiet, så er det omvendt irrelevant hvorvidt manden var kriminel, og om han angreb den skydende betjent.

Berlingskes dokumentation kunne være PNAS’ ‘Risk of being killed by police use of force’, som hvis man ignorerer elefanten i rummet, dokumenterer, at selvom mænd udgør et mindretal af befolkningen, så står de for hele 95 pct. af alle dødsfald. Politiet går tilsyneladende målrettet efter mænd. Rendyrket kønsfascisme, cirka. Fra Berlingske.dk – Hvorfor endte Stephon Clarks 22-årige liv i bedstemors forhave med seks kugler i ryggen? (kræver login).

Unge sorte mænd i USA har større sandsynlighed for at blive skudt af politiet end andre etniske grupper. Det er der mange grunde til, men en af grundene bliver nu taget op til debat. Politiets ret til at dræbe bliver sjældent udfordret, når sagerne om politidrab på sorte kommer for retten.

… Hvis man er ung og sort, så skal man helst ikke have noget som helst i hånden, der kan forveksles med en pistol. Så er risikoen for at dø statistisk set stor. …

De sorte amerikanere har statistisk set en langt større sandsynlighed for at blive dræbt af politiet end andre etniske grupper. Årsagen er en kompliceret kombination af andele af sorte i kriminalstatistikken og så det faktum, at politiet også er ekstra meget på vagt, når de bevæger sig i de sorte områder, fordi de ganske enkelt også selv er i farezonen.

Brooks og Clark døde, fordi politiet har ret til at skyde for at dræbe, hvis der på nogen måde er mistanke om, at deres eget og/eller andres liv er i akut fare. Ikke fordi Brooks og Clark reelt havde gjort noget, der berettiger til det, siger kritikerne.

Brooks blev dræbt, efter at to betjente forsøgte at anholde ham for at have alkohol i blodet. Efter at have sat sig voldsomt til modværge lykkedes det Brooks at flygte med den ene betjents elektriske ‘pistol’ , og det var nok til, at han blev skudt, fordi han angiveligt gjorde mine til at affyre ‘pistolen’, der er beregnet til at pacificere folk med elektrisk stød og ikke at dræbe dem. Svaret fra politiet var de dødbringende skud. Men var de i orden, fordi politiet netop kan bruge dræbende magt, hvis de skønner det nødvendigt? …

På den anden side kan man spørge, hvorfor mange af de sorte modsætter sig anholdelse. Til det siger Kalfani Ture, at mange sorte er bange for politiet…”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/110835/trackback

47 Comments »

 1. Nu er der jo det med udtrykket ‘freeze!’, at det aldrig nogensinde har betydet, at nu kan man godt begynde at løbe, og det er der tilsyneladende en vis pigment-udfordret demografi, der har alvorlige vanskeligheder med at forstå.
  Men det ændrer selvfølgelig ikke på, at Berlingskes Kristian Mouritzen havde det store spin-værktøj fremme fra skuffen, da artiklen skulle fabrikeres.

  Kommentar by Kimski — 17. juni 2020 @ 11:11

 2. Jeg har sagt det før men gentager gerne:

  Den største fejl man begår når man forsøger at forstå politik er at tro den bygger på fakta og rationelle observationer. Det gør den ikke!

  Alting bliver nemmere at forstå når man accepterer dette

  Skål røvhuller, lad os drikke os i hegnet i stedet

  Kommentar by redneck — 17. juni 2020 @ 11:31

 3. Der er reelt borgerkrig i USA. Det er måske også på vej herhjemme. Medierne propaganderer for det Demokratiske Parti i USA. Det gør medierne også herhjemme. De deltager i borgerkrigen og som alle ved er sandheden krigens første offer. Derfor lyver medierne 24syv. Mange tror øjensynligt på deres løgne; også danskerne, der hjernevaskes 24syv af statens altdominerende elektroniske massemedier, DR og TV2.

  Det var den første amerikanske præsident fra det Republikanske Parti, Abraham Lincoln, der fik negerslaveriet afskaffet ved lov i USA.

  Nordstaterne måtte i krig med Sydstaterne for at få de sorte slaver frigivet. Det Demokratiske Parti var modstandere af at de sorte slaver frigivet og imod afskaffelsen af negerslaveriet. Derfor skød og dræbte et partimedlem fra det Demokratiske Parti præsidenten, Abraham Lincoln, den 14 april 1865.

  Bliver den nuværende republikanske præsident skudt af en fanatiker fra det Demokratiske Parti ligesom Abraham Lincoln gjorde det?

  Hvem vinder den amerikanske borgerkrig denne gang? Medierne lyver om de sortes kriminalitet. Politiet har svært ved at sikre lov og orden i de demokratisk styrede storbyer. Det er også her sorte dør under politiets anholdelser, fordi det er i de demokratisk styrede storbyer kriminaliteten er allerværst. I de delstater og storbyer hvor det Demokratiske Parti har magten er der anarki.

  Amerikanerne ønsker lov og orden frem for alt og det er delstaternes pligt at sikre lov og orden i deres byer. Hvilket de åbenlyst ikke kan i de demokratisk styrede storbyer. Det er heller ikke noget nyt.

  Hvorfor ønsker amerikanerne lov og orden?
  Det skyldes også de hvides velbegrundede frygt for de sorte. Derfor benytter mange hvide deres ret til at bære skydevåben. De ved, de kan få brug for dem.

  Det er ikke hvide i USA, der begår vold mod sorte i nævneværdig grad. Det forkommer næsten ikke.
  Det er sorte, der begår vold mod hvide. Det ved de hvide selvfølgelig fra deres dagligdag. Kriminalstatistikken viser det samme.

  Kriminalstatistikken fra 2012-13:
  Hvide, der begik voldsforbrydelser (eksklusive drab) mod enten hvide eller sorte, havde hvide ofre for 95,8 procents vedkommende og sorte ofre for 4,1 procents vedkommende.

  Sorte, der begik voldsforbrydelser (eksklusive drab) mod enten hvide eller sorte, havde hvide ofre for 48,5 procents vedkommende og sorte ofre for 51,4 procents vedkommende.

  Hvis vi indregner de relative størrelser af Amerikas hvide og sorte befolkninger i ligningen, finder vi, at statistisk set var en gennemsnitlig sort person i 2012-13 ca. 27 gange mere tilbøjelig til at begå vold mod en hvid end en gennemsnitlig hvid person var tilbøjelig til at begå vold mod en sort.

  Kilde: John Perazzo FRONTPAGE MAG 4. juni 2020. John Perazzo er forfatter til “ Betrayal: The Democratic Party’s Destruction of America’s Cities”

  Kommentar by A-mad — 17. juni 2020 @ 11:42

 4. Hvor er det dog utroligt doven journaistik at man skriver “fordi han angiveligt gjorde mine til at affyre ‘pistolen’”, han gjorde ikke bare mine, i videoen, da kan man tydeligt se at taseren bliver affyret få sekunder inden skyderiet.
  Iøvrigt er en taser et såkaldt “lesser lethal” våben, dvs. det kan sagtens forårsage døden.

  Kommentar by E.T — 17. juni 2020 @ 12:08

 5. Man får den tanke at danske journalister kun ser CNN

  Kommentar by jesper — 17. juni 2020 @ 12:09

 6. De kan da bare fjerne politiets “ret” til at dræbe og se hvor mange der TØR være betjente. I løbet af en uge er USA en decideret krigszone med warlords og hele den afrikanske melodi.

  Good Luck!

  Kommentar by Santor — 17. juni 2020 @ 12:21

 7. `
  Røde og/eller korrupte JOURNALISTER har svært ved at forstå virkeligheden. Eller de VIL ikke forstå den. Fakta er at de sorte i USA myrder mange flere sorte og hvide end omvendt. Men det fortier MSM, ligesom de fortier så meget andet. Det er bedst at læsere, lyttere og seere ikke får for meget at vide om hvad der foregår i landet og verden, mener mediernes redaktører.

  Der er selvfølgelig altid nogle politifolk der er tumper, idioter eller psykopater, de findes jo i ALLE større grupper, men i g.snit er de fleste politifolk i USA og Danmark OK.

  Hvorfor skal vi hele tiden høre om politiske overgreb og små og store forbrydelser i fjerne lande? Vi kan alligevel ikke ændre ret meget ved verdens-situationen. Men hvad med alle de overgreb og forbrydelser som foregår her i vores eget land?!! Medierne viser os kun en lille prik på isbjergets top af hvad der foregår af ondskab og uretfærdighed i Danmark, og af hvordan radikal og radikal politik er ved at ruinere og smadre det Danmark vi kender.

  (Mange medicinpriser er nu på kort tid steget til det dobbelte- eller fire-dobbelte, så ret mange syge ikke længere har råd til at købe medicinen. Oveni er en stor del af sundhedsvæsnet lagt i ruiner. Resulterende i svigt og misrøgt af tusindvis af patienter)

  Og hvorfor bruger DR en stor del af sendetiden på løgnepropaganda om racisme, black matter, co2, ligestilling, EU, berigelse og faldende kriminalitet.

  F.eks. har man lige i “Super tanker” haft en RUC-professor Peter Hervik og en Mette Toft Nielsen til at mistænkeliggøre danskere som er bekymrede over masseindvandringen.

  Og her kl. 12.25 er den rablende og rabiate feminist Francisca Rosenkilde i DR P1 hvor hun med forskruet akademisk retorik ævler løs om at kvinder endnu ikke har ligestilling, og om at danske hvide mænd er overrepræsenteret i Danmarkshistorien.

  Politik-kvinden Rosenkilde fra Alternativet er propfuld af ord, men hendes udgangspunkt er kommunistisk, historieløst, sygeligt og fyldt med foragt for hvide mænd og eget land.

  Kommentar by Bent A — 17. juni 2020 @ 12:39

 8. Er det en muslim?

  En 29-årig virksomhedsejer er mandag morgen blevet anholdt.

  Han er blevet sigtet for svindel med covid-19-hjælpepakke om lønkompensation.

  Det skriver Københavns Politi på Twitter.

  Manden skulle havde svindlet for 430.000 kroner.

  Han fremstilles senere mandag for et grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling samt begæring om lukkede døre.

  Af den grund har politiet ikke yderligere kommentarer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. juni 2020 @ 12:46

 9. Rettelse: og af hvordan rød radikal og blå radikal politik er ved at ruinere og smadre det Danmark vi kender.

  Kommentar by Bent A — 17. juni 2020 @ 12:47

 10. Perkerlingske er om ca 5 år lukket pga mangel på købere til uaktuelle vrøvlehistorier, direkte løgne og fortielser, EUpropaganda og islamslikkeri.
  I øvrigt er Perkerlingske altid bagud m bare luderartiklerne, de skal altid vente på at CNN skriver noget Perkerlingske kan planke- og hvorfor dog give penge for avissider der mest består af ingenting og negerbilleder m grædende børn?
  Jeg vil tro at Perkerlingske, YallahPosten og Pølsetidende snart fusionerer, det begrænsede indhold er ikke til at kende fra hinanden, og der kræves ikke mange dresserede aber til at planke CNN.– De forenede journalistiske fallitboer..

  Kommentar by Hul igennem? — 17. juni 2020 @ 13:07

 11. At 3, 6, og 9:

  Gode beskrivelser, sande ord. Dejligt med lidt seriøsitet i stedet for MSM. tak.

  Kommentar by Bastardo — 17. juni 2020 @ 13:21

 12. På skodavisen Berlingske har Kristian Mouritsen i mange år været en vigtig person i arbejdet for at gøre avisen til “Pilestrædeudgaven af Politiken”. Hans fortid med redaktør- og chefstillinger på Ritzaus Bureau, TV2 og Danmarx Radio/Danmarx Ramadanradio gør ham sikkert vigtig i Journalistisk Venstreparti, men for vi andre er han en af Berlingskes mange ligegyldigheder.

  Kommentar by bjarne binee — 17. juni 2020 @ 13:47

 13. Enig Bent A 12:39, også når du skriver: “Hvorfor skal vi hele tiden høre om politiske overgreb og små og store forbrydelser i fjerne lande?”

  Den samme skævhed (pga mangeårig hashrygning?:-) ser vi i stats tv’s dækning af corona epidemien.

  Så igen i går på tv2 News kl.19, topnyheden, at USA havde flest corona-smittede. Årsagen blev ikke kommenteret, men de pavlosk hundetrænede seere, siger nok straks “vuf!”, som jo betyder ‘trumpf!’.

  Statens tv (DR og TV2) nævner aldig, at der er flest coronasmittede og coronadøde i EU. Antal corona døde per capita i USA er kun ca det halve af antal coronadøde per capita i Spanien, Italien, Frankrig og UK. Det skal vi ikke hænge os i efter statsradiofoniens mening. Hvorfor gøre det, når man kan give USA endnu en sviner? Og hvorfor ikke aflede opmærksomheden fra EU’s problemer og den øgede illegale indvandring pr. NGO-skib over Middelhavet, der vil befolke EU’s storbyer med nye hundredetusinder på offentlig forsøgelse hos kommunen eller i Hotel Gitterly.

  Kommentar by A-mad — 17. juni 2020 @ 13:48

 14. `
  Hvis masseindvandringen fortsætter, vil de danske gader snart komme til at ligne de amerikanske-, svenske- og franske gader. I Seatle, Malmø og Paris er der nu kvarterer som ligner de bombede og terroriserede bydele i Beirut, Kabul og Damaskus.

  Kommentar by Bent A — 17. juni 2020 @ 13:59

 15. Fuck Fake News Berlingske, og feltmadrassen Kristian Mouritzen.

  Kommentar by piphans — 17. juni 2020 @ 15:15

 16. Apologeten Randahl Fink Isaksen er indehaver af teknologivirksomheden ROCK IT.

  Finke r endnu en i den tilsyneladende endeløse række af idioter der ikke forstår at det ikke er Rasmus Paludan men bevarelsen af ytringsfriheden der koster penge idet de tilvandrede velfærdsimmigranter er voldelige imod alle medlemmer af den oprindelige befolkning som ytrer sig imod fredens religion.

  https://ekstrabladet.dk/opinionen/randahfinkisaksen/skal-rasmus-paludan-have-lov-at-demonstrere/8166591

  Kommentar by Zenobia — 17. juni 2020 @ 16:20

 17. En Malene Anthony har også lavet et lignende propaganda indslag i form af en mini-dok på TV2 Play, med titlen Politivold i usa er det racistisk? Her bliver der i den grad håndplukket i statistikker!

  Kommentar by Jens — 17. juni 2020 @ 16:38

 18. `
  Amerikanere som overfalder, røver og myrder, har større risiko for at blive skudt af politiet, end almindelige og fredelige borgere. Og hvis de fleste af forbryderne er sorte, afspejles det jo i statistikkene.

  Kan dog godt forstå at kommunisterne i enhedslisten og black matter er vildt forarget over at det er sådan det er. For de kriminelle er jo deres bedste venner. Kunne USA politiet ikke bare begynde at skyde en masse hvide, normale og lovlydige borgere, så vi kan få balance i tingene? Bare et løsningsforslag så vi kan komme videre og blive fri for rød surhed og flere corona-demonstrationer.

  Kommentar by Bent A — 17. juni 2020 @ 18:12

 19. Rasmus demonstrerer uden PET nu.

  https://www.facebook.com/StramKurs/?hc_ref=ARTQiCUv6JVNAkdHRSnhrrdRJ_5chYFlvwtJeexCtql9TYvBHR_nItw1kla_KROAWwA&fref=nf&__tn__=kC-R

  Kommentar by Zenobia — 17. juni 2020 @ 19:16

 20. Hvis regeringen ikke vil oprette lov og orden så skatteyderne kan færdes frit overalt i landet også i de farvede reservater, så må militæret sættes ind og skabe ro og orden, skulle der være en ræverød feltgeneral der nægter ordre så er vedkommende ikke ansat længere, der skal ikke indføres diktatur men men ro og orden for dem der betaler til samfundet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 17. juni 2020 @ 20:18

 21. Apropos sorte svin, se Black Lives Matter/islam/antifa i action hos Avi, og sig hej til din nye verden.
  https://www.youtube.com/watch?v=Z9FPYyjcgb4

  Kommentar by piphans — 17. juni 2020 @ 21:12

 22. En lille funny. Neger matronen Bwalya Sørensen modtager fornem apartheidpris af hvide sydafrikanere for hendes mod i kampen for at adskille sorte og hvide i det offentlige rum.

  https://fyens.dk/artikel/broken-news-bwalya-s%C3%B8rensen-modtager-fornem-apartheidpris-af-hvide-sydafrikanere

  Kommentar by Zenobia — 17. juni 2020 @ 21:19

 23. Højrefløjen er nødt til totalt at droppe den her idiotiske konkurrence om at være mindst “racistisk”.

  Man vinder intet ved det, men spiller bare med på venstrefløjens dagsorden.

  Desuden er den meste såkaldte “racisme” blot en sund og naturlig præference for egen etniske gruppe.

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. juni 2020 @ 21:34

 24. Det amerikanske politi diskriminerer helt åbenlyst. Hvorfor skal de kriminelle arresteres i langt højere grad end andre? Det må være en sag for creepy biden.

  Kommentar by piusXll — 17. juni 2020 @ 21:34

 25. A-mad kl. 11:42

  Det er helt givet, at Abraham Lincolns idealisme spillede en afgørende rolle for slavernes frivelse.

  En mere prosaisk og samfundsmæssig forklaring er imidlertid, at man ikke kan bygge et kapitalistisk og industrialiseret samfund på slaveri.

  Nordstaterne havde brug for de sorte som arbejdere i fabrikkerne.

  Man kunne holde slaver på de store bomuldsfarme i Sydstaterne, det kunne man ikke i de industrialiserede storbyer i Nordstaterne. De sorte måtte frisættes, få løn, uddannelse og blive forbrugere på ligne med de hvide borgere.

  John Wilkes Booth, Abraham Lincolns morder, var medlem “Know Nothing” et anti-indvandrings- og fremmedhadende parti. Han var desuden agent for Sydstaterne (konføderalisterne).

  Demokraterne var delt i spørgsmålet om slavernes frigivelse.

  Selv om slaverne blev frigivet, opnåede de sorte ikke ligeværdighed. USA var langt op i det tyvende århundrede et dybt racistisk samfund, hvor der var bænke for hvide og adskillelse mellem sorte og hvide i busserne, bare for at nævne nogle eksempler vi alle kender.

  Borgerrettighedsbevægelsen kamp for de sortes sag resulterede i The Civil Rights Act fra 1964.

  Desværre er der stadigvæk systemisk undertrykkelse af sorte i USA.

  Den tidligere republikanske præsident George W. Bush har for nylig taget parti for for de sortes kamp for ligeværd. Han har sagt noget i stil med, at hvis man ikke støtter den sag, så forstår man ikke USA og de værdier, nationen er bygget på.

  Kommentar by np — 17. juni 2020 @ 21:53

 26. Jeg mente “slavernes frigivelse” og “på linje med” …

  Kommentar by np — 17. juni 2020 @ 21:57

 27. AD. Kommentar by np — 17. juni 2020 @ 21:53

  Du mangler at forklare hvad det har gøre med danske forhold?

  Kommentar by Zenobia — 17. juni 2020 @ 22:15

 28. Zenobia kl. 22:15

  I denne tråd handler det om USA.

  Et andet sted har jeg skrevet, at jeg ikke mener, at vi har systemisk racisme i Danmark. Men hvad ved jeg? Jeg er en hvid, privilegeret mand.

  Kommentar by np — 17. juni 2020 @ 22:25

 29. 3. A-mad
  Hvis der er borgerkrig i USA, komme Ku Klux Klan på banen. Så kan jeg garantere, det bliver ikke et kønt syn. Så kommer V8érne i brug og de kan nemt slæbe 10 Negere af gangen, til det ikke er andet end hudlaser tilbage.
  Men hav fanden: En IQ 70 rækker jo ikke så langt. ☻

  Kommentar by Charles — 17. juni 2020 @ 23:12

 30. @ Zenobia — 17. juni 2020 @ 21:19

  Hendes “kamp” kan jo sidestilles med Don Quijote kamp mod vindmøller ;)

  blm er en stråmand mod bogstaveligt talt intet!

  Kommentar by Santor — 17. juni 2020 @ 23:47

 31. Hans tal er løgn.
  For hver 10.000 voldelige anholdelser bliver der skudt 4 hvide og 3 sorte af politiet.

  Kommentar by Hodja — 17. juni 2020 @ 23:56

 32. `
  Nå, nu er den frådende feminist “np” pludselig blevet til en “privilligeret hvid mand”. Jamen hvorfor ikke? Iflg. visse danske og svenske “kønsforskere” kan man jo skifte køn som man skifter slips, skjorter eller parfumer. Kønnet er blot en social konstruktion eller fiks idé, iflg. “forskerne”.

  Kommentar by Bent A — 18. juni 2020 @ 00:27

 33. Jeg har tidligere været inde på emnet. Men jeg spørger igen, når en hvid betjent anholder en sort mand(neger) så afsted kommer det en helvedes masse ballade, men hvis en sort betjent anholder en hvid mand, giver det så de samme reaktioner?. Jeg har endnu ikke stødt på det i de gængse MSM medier. Skydning, så tror jeg at det er hip som hap.
  Jeg tror i hvert fald ikke på påstanden om at sorte(negre) færre gange, end hvide bruger våben.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 18. juni 2020 @ 03:40

 34. Math is not these idiots strongest talent but I guess trawling the internet what other do and repeating idiocy is the best they can do.

  If we talk stats, we should look at how many whites are killed or arrested by the police too and put that in relation to the white population or black population. I am convinced that you will see that %-wise you will see that the blacks have more interactions with the police than the whites. Normally you know if you have merits and it took you long time to accumulate them that you do not drive drunk or after have had drugs so that you fall asleep at the fast food drive through. Of course the police will show up and when you fight the police and take their tazer you will get shot. Is that racism when there are films showing what you did or do you get to do whatever you feel like because you are a nigger? Whose fault is it that you are a piece of shit?

  Also, why do we engage with people with low iq that lve off wwelfare and are criminals, that can not write or read or calculate simple numbers and why do we have to deal with problems that come from the US, they should be able to solve these problems on their own. They call themselves the best country in the world.

  Kommentar by Erwache — 18. juni 2020 @ 09:34

 35. Charles 17. juni 23:12, np 17. juni 21:53 m.fl.

  Fakta er at republikanerne (Lincoln) afskaffede negerslaveriet i USA.

  Det demokratiske parti var dengang modstandere af at afskaffe negerslaveriet. At det var et fanatisk medlem af det Demokratiske Parti, der myrdede præsident Lincoln den 14 april 1865, er også et faktum.

  Idag støtter medlemmer af det Demokratiske Parti vold og overfald på hvide udført af BLM og Antifa. Det er oså fakta.

  Idag begår sorte mere voldskriminalitet mod hvide end hvide gør mod sorte. Det er oså et faktum.

  Som jeg skrev længere oppe i denne blog: “Hvis vi indregner de relative størrelser af Amerikas hvide og sorte befolkninger i ligningen, finder vi, at statistisk set var en gennemsnitlig sort person i 2012-13 ca. 27 gange mere tilbøjelig til at begå vold mod en hvid end en gennemsnitlig hvid person var tilbøjelig til at begå vold mod en sort.” Det er oså et fakta.

  Man kan selvfølgelig afvise fakta ved sige som Kristen Poulsgaard (FRP) »Hvis det er fakta, så benægter a fakta«

  Kommentar by A-mad — 18. juni 2020 @ 12:00

 36. A-mad kl. 12:00

  “Det demokratiske parti var dengang modstandere af at afskaffe negerslaveriet.”

  Nej, partiet var delt på spørgsmålet. Det er mere kompliceret end som så. Læs om “Southern democrats”, “Northern Democrats” og “War Democrats”.

  “At det var et fanatisk medlem af det Demokratiske Parti, der myrdede præsident Lincoln den 14 april 1865, er også et faktum.”

  Nej det er entydigt forkert. John Wilkes Booth, som dræbte Abraham Lincoln, havde tilknytning til partiet “Know Nothing”. Han var desuden agent for konføderalisterne.

  “Idag støtter medlemmer af det Demokratiske Parti vold og overfald på hvide udført af BLM og Antifa.”

  Jeg kan ikke afvise at enkelte medlemmer gør det, men de er uden betydning. Demokraterne tager naturligvis afstand fra vold, overfald og berigelsesforbrydelser.

  Demokraterne er ikke et venstreorienteret parti. De er et liberalt parti, som svarer til Venstre i Danmark, som de i øvrigt er søsterparti med.

  Kommentar by np — 18. juni 2020 @ 13:04

 37. ->np 13:04. OK, hvis det er sådan du ser virkeligheden, er det vel sådan den er for dig. Jeg vil ikke debattere fakta med dig, men jeg mener at din opfattelse er helt skæv. Desværre er der mange som dig, der har et helt skævt på virkeligheden. Lyt til den nuværende amerikanske præsident og bliv klogere. Han bruger demokratiske midler til at rette op på tingene bl.a ved at pege på det Demokratiske Partis udemokratiske midler. Han ‘dræner sumpen’. Noget vi kunne trænge til herhjemme, hvor vi desværre har fået indført ‘den reelt eksisterende socialisme’, der forsøger at lukrere på det kunstigt skabte amerikanske ‘negerproblem’. Der er ingen grænser for venstrefløjsernes hykleri. De bruger venstrefløjens gamle mantra’er bl.a ‘hensigten helliger midlet’. Det ender altid galt med som nu, hvor kriminalforsorgen har indkaldt Snaphanens udgiver til en ‘personundersøgelse’ som drejer sig om Snaphanens udgivers ’sociale og sundhedsforhold, mulighed for resocialisering og fremtidig beskæftigelse, forhold til alkohol, stoffer og sindssyge og egnethed til samfundstjeneste.”
  Snart får vi Gulag-lejre for dissidenter.

  Hvordan gik det galt? Venstrefløjsernes partier købte stemmer og betalte for dem med penge tvangsinddrevet fra skatteyderne.

  Sådan blev Danmark reelt socialistisk. Mens der i 1951 var 13 privat beskæftigede for hver offentligt ansat, er der i dag kun 2 privat beskæftigede pr. offentligt ansat.
  Og sumpen er nu vidt udstrakt over hele landet og hvis tillader sig at nævne det, er svaret: “Dann haben wir andere methoden!” og kriminalforsorgen indkalder Snaphanens én til en ‘personundersøgelse’:-)

  Kommentar by A-mad — 18. juni 2020 @ 14:25

 38. Sådan blev Danmark reelt socialistisk. Mens der i 1951 var 13 privat beskæftigede for hver offentligt ansat, er der i dag kun 2 privat beskæftigede pr. offentligt ansat.
  Og sumpen er nu vidt udstrakt over hele landet og hvis man tillader sig at nævne det, er svaret: “Dann haben wir andere methoden!” og kriminalforsorgen indkalder én til en ‘personundersøgelse’.

  Next step Gulag!:-)

  Kommentar by A-mad — 18. juni 2020 @ 14:32

 39. PS. “Hvis vi indregner de relative størrelser af Amerikas hvide og sorte befolkninger i ligningen, finder vi, at statistisk set var en gennemsnitlig sort person i 2012-13 ca. 27 gange mere tilbøjelig til at begå vold mod en hvid end en gennemsnitlig hvid person var tilbøjelig til at begå vold mod en sort.” Det er fakta.

  Kommentar by A-mad — 18. juni 2020 @ 14:39

 40. A-mad

  Hvis kendsgerninger ikke tæller, hvad tæller så? …

  Du skriver, at Kristen Poulsgaard skulle have sagt, at “hvis det er fakta, så benægter a fakta.”

  Men det er ikke korrekt. Det er et citat af folketingsmedlem Søren Kjær (1827-1893) i en debat i 19. århundrede.

  Og ellers:

  Jeg er dybt skuffet over Trump. Han fik jo aldrig drænet sumpen. Valget i november i USA bliver mellem pest og kolera. Jeg er forbavset over, at man ikke kan finde bedre kandidater til posten som amerikansk præsident.

  Og angående den ulovlige deling af henrettelsen af Louisa Vesterager. De sande ofre er hendes efterladte. Jeg forstår ikke, at I her på sitet er blinde over for det.

  Det er faktisk de efterladte, som har ønsket at gerningsmændene straffes:

  “Og videoen er krænkende for de efterladte. Ifølge lovgivninger skal de efterladte høres, om de ønsker, at gerningsmændene straffes for at krænke de afdøde, når der er tale om sager rejst efter netop paragraf 264 d.

  Det har de efterladte ønsket i denne sag.”

  Som konservativ og dermed kraftig tilhænger af lov og orden støtter jeg de efterladte.

  https://nyheder.tv2.dk/krimi/2019-03-07-dansk-og-norsk-kvinde-draebt-i-marokko-flere-sigtet-for-at-dele-drabsvideo

  Kommentar by np — 18. juni 2020 @ 20:05

 41. np bør læse artiklerne på Wikipedia lidt grundigere, hvis der skal rettes korrekt. Om Søren Kjærs udtryk fremgår det at hans sætning om fakta ikke burde latterliggøres:

  Under debatten kom Bille med en påstand, som Kjær afviste med ordene:

  “Det benægter a!”

  Hertil svarede Bille:

  “Det ærede Medlem kan da ikke benægte Fakta?”

  Den var selvfølgelig ikke til at svare enkelt på. For dog ikke at fremstå som en afviser af sandheder, men samtidig at markere, at Bille ikke beviste sin påstand, svarede Kjær så de herostratisk berømte ord:

  “Jo, hvis dét skal kaldes Fakta, saa benægter a Fakta!”

  Citatet er – fejlagtigt, men ofte – blevet tillagt Knud Kristensen

  Lignende forvanskning blev Kristen Poulsgaard udsat for, da han ved et møde i Sønderjylland sagde at Danmark er for lille et land til at give frimarkedsgrundlag for at have sin egen ballet. Det blev i journalistens version latterliggjort ved at erstatte Poulsgaards ord “land” med journalistens eget ord “sprogområde”.

  Kommentar by perhag — 18. juni 2020 @ 20:50

 42. Poulsgaard sagde det. Uvæsentligt om det var et citat og meningsindholdet er jo pointen, hvadenten det var din Karl Marx eller din Lenin, der sagde det:-)

  Du ignorer meningen og saboterer med perfide stikpiller. Det er den kommunistiske strategi. Du er mentalt underlagt den marxistiske fobi. Den er som en religion eller en sindslidelse. Den er nærmest umulig at få ud af hjernen. Den overlever i venstrefløjsernes tankegang trods Gulag og marxisternes massemord på deres egne befolkninger i forrige århundrede og den dag i dag.

  Kommentar by A-mad — 20. juni 2020 @ 07:56

 43. Ovenstående var svar til np 18. juni 13:04 og senere.

  Kommentar by A-mad — 20. juni 2020 @ 08:00

 44. ->np.
  PS. ‘Videoen’ var påskuddet. Jeg har set det samme politi overgreb begået herhjemme før. Normale mennesker, der har en ‘forkert’ mening, gøres af myndighederne til sociale tabere og psykiatriske tilfælde. Som det skete i sin tid i DDR og Sovjet og i de andre marxistiske diktaturer på den anden side jerntæppet.

  Steen Raaschou, manden bag Snaphanen.dk, skrev: “Kriminalforsorgen har indkaldt mig til en ‘personundersøgelse,’ og min sagfører har rådet mig til at deltage (…) Jeg er nu ligeglad med, om jeg bliver straffet i en sag, jeg udelukkende opfatter som politisk forfølgelse (…) Undersøgelsen drejer sig om sociale og sundhedsforhold, mulighed for resocialisering og fremtidig beskæftigelse, forhold til alkohol, stoffer og sindssyge og egnethed til samfundstjeneste”. Det er som en moderne udgave af Franz Kafka’s “Processen”.

  ->perhag 20:50: »Hvis det er fakta, så benægter a fakta«:-)

  Kommentar by A-mad — 20. juni 2020 @ 08:44

 45. PPS. Hvis vi indregner de relative størrelser af Amerikas hvide og sorte befolkninger i ligningen, finder vi, at statistisk set var en gennemsnitlig sort person i 2012-13 ca. 27 gange mere tilbøjelig til at begå vold mod en hvid end en gennemsnitlig hvid person var tilbøjelig til at begå vold mod en sort.

  Kilde: John Perazzo FRONTPAGE MAG 4. juni 2020. John Perazzo er forfatter til “ Betrayal: The Democratic Party’s Destruction of America’s Cities”

  Kommentar by A-mad — 20. juni 2020 @ 08:53

 46. ->np — 17. juni 21:53. Havde John Wilkes Booth, som dræbte Abraham Lincoln den 14 april 1865, tilknytning til Det Demokratiske parti? Det er i USA spørgsmål, der deler vandene. Som bekendt er sandheden krigens førte offer.

  Men hvad ER så sandheden? Der er stadig nogle i USA, der bruger sund fornuft. Måske kommer de tættere på sandheden?:

  ”Jeg synes, det er mere fair at sige, at han var en demokratisk sympatisør. Det Demokratisk Parti, det samme, der findes i dag, blev grundlagt i 1828. Han og hans landsmænd var alle demokratiske sympatisører eller tilhængere af sydstaternes oprør, som troede, de kunne dræbe statsoverhovedet og genoplive sydstaternes modstandstandskamp. Du kan være enig eller uenig i dette, men det er en del af historien. Er Det Demokratisk Parti det samme som i 1800’erne? Nej, de droppede deres åbenlyse racisme for årtier siden og i stedet valgte de, den racisme der består i lave forventninger til de sorte.”
  Christian Dolos replik på QUORA 26. juli 2018

  ”Det er ikke klart, at han nogensinde har registreret sig som en demokrat, men hans familie ejede slaver, og han støttede og ville bevare slaveriinstitutionen, så det er meget sandsynligt, at han var en demokrat i hjertet”
  Ralph Jenkins (sundhedsadministrator) replik på QUORA 4. februar 2020

  Kommentar by A-mad — 21. juni 2020 @ 10:56

 47. For at gøre en lang historie kort. Jeg synes denne her siger det, der skal siges og hvad jeg har at sige, med de vigtigste hovedpunlter Det er selv følgelig ikke videnskab, men et forkortet billede, der skal ses og opfattes i sin helhed.

  “Der er reelt borgerkrig i USA. Det er måske også på vej herhjemme. Medierne propaganderer for det Demokratiske Parti i USA. Det gør medierne også herhjemme. De deltager i borgerkrigen og som alle ved er sandheden krigens første offer. Derfor lyver medierne 24syv. Mange tror øjensynligt på deres løgne; også danskerne, der hjernevaskes 24syv af statens altdominerende elektroniske massemedier, DR og TV2.

  Det var den første amerikanske præsident fra det Republikanske Parti, Abraham Lincoln, der fik negerslaveriet afskaffet ved lov i USA.

  Nordstaterne måtte i krig med Sydstaterne for at få de sorte slaver frigivet. Det Demokratiske Parti var modstandere af at de sorte slaver frigivet og imod afskaffelsen af negerslaveriet. Derfor skød og dræbte et partimedlem fra det Demokratiske Parti præsidenten, Abraham Lincoln, den 14 april 1865.

  Bliver den nuværende republikanske præsident skudt af en fanatiker fra det Demokratiske Parti ligesom Abraham Lincoln gjorde det?

  Hvem vinder den amerikanske borgerkrig denne gang? Medierne lyver om de sortes kriminalitet. Politiet har svært ved at sikre lov og orden i de demokratisk styrede storbyer. Det er også her sorte dør under politiets anholdelser, fordi det er i de demokratisk styrede storbyer kriminaliteten er allerværst. I de delstater og storbyer hvor det Demokratiske Parti har magten er der anarki.

  Amerikanerne ønsker lov og orden frem for alt og det er delstaternes pligt at sikre lov og orden i deres byer. Hvilket de åbenlyst ikke kan i de demokratisk styrede storbyer. Det er heller ikke noget nyt.

  Hvorfor ønsker amerikanerne lov og orden?
  Det skyldes også de hvides velbegrundede frygt for de sorte. Derfor benytter mange hvide deres ret til at bære skydevåben. De ved, de kan få brug for dem.

  Det er ikke hvide i USA, der begår vold mod sorte i nævneværdig grad. Det forkommer næsten ikke.
  Det er sorte, der begår vold mod hvide. Det ved de hvide selvfølgelig fra deres dagligdag. Kriminalstatistikken viser det samme.

  Kriminalstatistikken fra 2012-13:
  Hvide, der begik voldsforbrydelser (eksklusive drab) mod enten hvide eller sorte, havde hvide ofre for 95,8 procents vedkommende og sorte ofre for 4,1 procents vedkommende.

  Sorte, der begik voldsforbrydelser (eksklusive drab) mod enten hvide eller sorte, havde hvide ofre for 48,5 procents vedkommende og sorte ofre for 51,4 procents vedkommende.

  Hvis vi indregner de relative størrelser af Amerikas hvide og sorte befolkninger i ligningen, finder vi, at statistisk set var en gennemsnitlig sort person i 2012-13 ca. 27 gange mere tilbøjelig til at begå vold mod en hvid end en gennemsnitlig hvid person var tilbøjelig til at begå vold mod en sort.

  Kilde: John Perazzo FRONTPAGE MAG 4. juni 2020. John Perazzo er forfatter til “ Betrayal: The Democratic Party’s Destruction of America’s Cities”
  Kommentar by A-mad — 17. juni 2020 @ 11:42

  Kommentar by A-mad — 21. juni 2020 @ 11:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper