19. juni 2020

Likvideret sort betjent fik pludselig en dobbeltside: Morderen var hvid højre-revolutionær, BLM-støtte

For et par uger siden bragte jeg et foto af Dave Patrick Underwood, en sort FBI-vagt, der blev likvideret i forbindelse med en BLM-demonstration i Oakland. Pointen var lidt, at medierne var bedøvende ligeglad med sorte, hvis ikke deres død kunne bruges til at gøde jorden for det der kaldes ‘anti-racisme’. Dave Patrick Underwood blev faktisk nævnt i et Ritzau-telegram et par dage senere, som en af elleve dræbte. Intet om hudfarve.

Der er dog netop kommet belejlige informationer frem om drabet, og så er den døde betjent pludselig en artikel værd. ‘Boogaloo Bois’ minder lidt om Qanon, hvor det samlende ikke er racisme, men modstand mod staten som sådan. Fra en dobbeltside i BT – Vil omstyrte USA.

“… få dage efter drabet på den 46-årige, sorte George Floyd af en betjent i Minneapolis – rullede en demonstration gennem centrum af Oakland, ikke langt fra San Francisco i Californien.

Her stod FBI-vagten David Patrick Underwood sammen med en anden person vagt ved Ronald V. Dellums Federal Building. Ud af det blå blev der affyret skud. Underwood sank sammen, da han blev ramt af skud. …

Det betød starten på en menneskejagt, som kulminerede 6. juni i Santa Cruz County syd for San Francisco. Politiet havde i dagevis forsøgt at opspore Steven Carillo og hans formodede medsammensvorne, den 30-årige Robert A. Justus, som kørte bilen i Oakland. …

Steven Carillo var medlem af eller sympatiserede med Boogaloo-bevægelsen. … I Boogaloo-bevægelsen ønsker medlemmer at omstyrte den amerikanske regering. Dele af bevægelsen anses for at være en svært bevæbnet milits, som forbereder sig på den næste amerikanske borgerkrig.”

(Boogaloo-aktivister til BLM-demonstration i Michigan, 6. juni 2020; Foto: ADL)

“According to posts across Facebook, Telegram, and Twitter, many ‘Boogaloo Bois’ see the protests as the catalyst that will finally begin the violent upheaval they crave. Adherents promote a race-neutral conception of a revolution, predicting a grand alliance between right libertarians, anarchists, and Black nationalists that will achieve victory and overthrow the government. (Middlebury Institute)

Oploadet Kl. 01:48 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/110879/trackback

6 Comments »

 1. `
  DET KAN VIST BETRAGTES som ret sikkert at boogaloo bevægelsen består af et sammenrend af anarkister, nihilister, kriminelle, fascister, afaer, uvidende tosser og ganske almindelige sinker og galninge.

  Det eneste idioterne kan finde ud af er vel tilfældige overfald og mord på sagesløse.

  Kommentar by Bent A — 19. juni 2020 @ 02:18

 2. Booogalo….Kommer til at tænke på Abernes konge i Mowgli (Gammel plade) :-) :-) :-). Ville være spændende og underholdende at høre om bevægelsen i weekenden :-)

  Kommentar by Michael Unna — 19. juni 2020 @ 06:20

 3. …og hvem finansierer så alle de samfundstabere og alt det lort?

  Kommentar by T. Snorrason — 19. juni 2020 @ 11:02

 4. Består qanons af racister, Kim?

  Du kan blive langt klogere på Boogaloo terroristerne via netop anons og deres oplysende arbejde.

  Kommentar by Iznogut — 19. juni 2020 @ 21:00

 5. Rettelse. Der er freaks blandt Boogaloo Bois, men hovedbevægelsen består af amerikanere som er fed up with demonkkkrat politicians and fake news.

  21 min. som oplyser bedre:
  https://www.youtube.com/watch?v=7h9atu8Tdzg

  Kommentar by Iznogut — 19. juni 2020 @ 22:59

 6. Kommentar by Iznogut — 19. juni 2020 @ 22:59

  Rettelse. Der er freaks blandt Iznogut og LarsB 😄😁 forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. juni 2020 @ 00:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper