23. juni 2020

Reading: De tre ofre var hvide homoseksuelle mænd, den ene ‘a strong advocate’ for BLM-bevægelsen

Endnu en interessant detalje ved Reading-terrorangrebet. Det viser at alle tre ofre var homoseksuelle, og aktive i LGBT-miljøet. Om den ene forlyder det, at han var ‘a strong advocate’ for Black Lives Matter-bevægelsen. Lur mig om ikke de tre hvid mænd deltog i demonstrationen, et par timer før de blev knivstukket af afrikaneren. Politiet spekulerer over et ‘homofobisk motiv’, men det forlyder i øvrigt, at han tidligere er dømt for ‘racially aggravated common assault’. Fra Pink News – Reading terror attack victims were beautiful and proud members of the LGBT+ community who wanted equality for all.

“James Furlong and Joe Ritchie-Bennett were among countless people sat in the park, enjoying the sunny weather as an earlier Black Lives Matter protest petered out, when the assailant began his attack, The Mirror reported. …

Furlong, 36, was a teacher from the Reading area, his family said in a statement issued via the local police agency. … Head of history, government and politics at The Holt School in Wokingham, Furlong was described by loved ones as a strident activist and plank of the LGBT+ community. …

‘James, a proud gay man, wanted equality for all,’ a loved one wrote in a local paper’s condolences book. ‘[He] was at Reading Pride year in year out and was a strong advocate for the [Black Lives Matter] movement.’ …

The second Reading attack victim, Joe Ritchie-Bennett, 39, was an American from Philadelphia who had lived in Britain for the past 15 years and worked at a Dutch pharmaceutical company. His late husband, Ian, 32, died in December 2014…”

(Reading-ofrene: James Furlong, Joe Ritchie-Bennett og David Wails; Foto: Skynews

“Detectives have not ruled out homophobia as a motive. Saadallah – who was jailed last year for offences including racially aggravated common assault, carrying a bladed article and assaulting an emergency worker – came to the attention of MI5 last year, after they suspected he was planning to travel to Syria for ‘extremist reasons’.” (Daily Mail)

Oploadet Kl. 02:25 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/110978/trackback

26 Comments »

 1. Desværre er alle de “kloge” homoseksuelle blevet smidt ud af deres foreninger. Landsforeningen for Homoseksuelle og Lesbiske, som de hed i gamle dage før de blev amerikanske-kulturimperialister, turde ihvertfald godt nævne det i ny og næ.

  Hvem repræsentere egentlige de homoseksuelle indvandrer der bliver udsat for vold og skal flytte på krisecentre, LGBT Danmark gør det ihvertfald ikke.

  Kommentar by KineserSnot — 23. juni 2020 @ 02:40

 2. Hvorfor er det interessant, at de tre hvide ofre er/var homoseksuelle???

  Det eneste interessante for mig er, at gerningsmanden var neger.

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. juni 2020 @ 06:33

 3. BLMs mål er at udrydde de hvide.
  De er godt igang.
  Efter statuerne er væk vil de sikkert have dage hvor de hvide skal blive indenfor.

  Kommentar by Kratossen — 23. juni 2020 @ 06:43

 4. Revolutionen æder sine egne børn – og forhåbentlig er den meget sulten denne gang.

  Kommentar by Bilka — 23. juni 2020 @ 07:29

 5. Så skulle man jo tro at det ville være i orden at sige “white lives matter” efter denne hændelse, men det er “en kæmpe racistisk provokation” ifølge alle dem med de korrekte meninger: https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/engelsk_fodbold/PremierLeague/kaempe-provokation/8174605

  Men, kære “gode” mennesker:

  HVILKEN HUDFARVE HAR DE FLESTE OFRE?

  HVILKEN HUDFARVE HAR DE FLESTE GERNINGSMÆND?

  Alle kender svaret, inklusiv alle disse hellige idioter.

  Kommentar by Per — 23. juni 2020 @ 08:01

 6. Skurken i alt dette er venstrefløjen. BLM og deres voldsstrategi ville være nul og intet uden venstrefløjens tilslutning og massive støtte. Det er Blekingegadebandens strategi, der er blevet mainstream.

  Kommentar by piusXII — 23. juni 2020 @ 08:37

 7. Hvor er alle demonstrationerne mod hadforbrydelser begået mod hvide homoseksuelle mænd?

  Nå nej, de har den forkerte hudfarve, så derfor er det ikke en hadforbrydelse, men blot endnu et isoleret tilfælde, hvor en gal mand går amok på “tilfældige”. Gerningsmanden har nok også haft en traumatisk barndom, og det var nok også det onde hvide britiske samfunds skyld, fordi de ikke ville give ham asyl.

  Vi lever i en mærkelig tid…

  Kommentar by Holger_Danske — 23. juni 2020 @ 08:40

 8. Københavns stormoské har været plaget af massiv uro: Nu har Qatar overtaget magten over moskeen

  Den uroplagede stormoské på Rovsingsgade i København er nu kommet under Qatars kontrol. Ved et bestyrelsesmøde er bestyrelsen i fonden bag moskeen blevet udskiftet, så fem personer fra Qatar nu har absolut flertal i bestyrelsen. Det møder politisk forargelse, og Venstre vil nu have regeringen til at sætte en stopper for udenlandsk indblanding i danske moskeer.

  Trods regeringens erklærede mål om at stoppe udenlandsk indblanding i danske moskeer er der netop indtruffet et opsigtsvækkende magtskifte i Københavns stormoské.

  Den uroplagede stormoské på Rovsingsgade i København, der er finansieret med næsten en kvart milliard kroner fra Qatar, er nu kontrolleret fra netop Qatar, idet fem mand fra den olierige stat har sat sig på bestyrelsen for fonden bag moskeen.

  Ved et bestyrelsesmøde, der blev afholdt for 31. maj, overtog fem personer fra Qatar således magten over fonden og moskeen, da de blev indsat i den ni mand store bestyrelse, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. juni 2020 @ 08:48

 9. At 7

  Den der betaler musikken, bestemmer hvad der skal spilles.
  Vi afventer religionskrigen mellem muhamedanerne.

  Kommentar by Bastardo — 23. juni 2020 @ 08:56

 10. Jeg forstår ikke man er så fokuseret på “motivet” hver gang der er sket en terror handling. Mon ikke de stakkels ofre er ligeglade om de er stukket ihjel fordi de var homoseksuelle, hvide, for gamle eller blot for tæt på en perker.

  Meningsløs uprovokeret vold burde altid betragtes som det det er – terrorisme og straffes tilsvarende

  Kommentar by redneck — 23. juni 2020 @ 09:15

 11. `
  VAR DET ALLIGEVEL IKKE tilfældige ofre for en importeret hellig kriger?

  Kendte han dem i forvejen? Var de udvalgt og håndplukkede til at blive stukket ned med en skarp kniv? Hvis det er tilfældet, har selv bøsserne i Danmark måske fået noget at tænke over. Eller hvad mener Uffe Elbæk og Simon Emil osv. mon om denne terror-sag?

  OT: Nå, i dag skal Rasmus Paludan i retten. Han er tiltalt for at ville påvirke meningsdannelsen. Uha, uha, det er godt nok slemt. Hvad i alverden bilder han sig ind? At Danmark stadig er et demokrati hvor grundloven gælder? At Danmark stadig er et land hvor selv 3. klasses borgere og undermennesker (danskere) kan tillade sig at have en mening om politik? Og så tillod han sig at køre væk fra nogle agressive og truende berigere og asylanter som havde omringet hans bil. En migrant var endda sprunget op på hans kølerhjelm.

  Oveni har Paludan endda tilladt sig den store frækhed at stifte et politisk parti. Kan godt forstå at det har fremkaldt et langt anklageskrift. Danmark er jo et retssamfund!!! :(

  Kommentar by Bent A — 23. juni 2020 @ 09:16

 12. – Henrik Petersen

  Det indikerer at gerningsmanden nåske ikke var motiveret af racisme mod hvide, men islamisk homohad.

  Kommentar by Kim Møller — 23. juni 2020 @ 09:43

 13. Ad. Kommentar by Henrik Petersen — 23. juni 2020 @ 06:33

  Det er velkendt at kulturberigerne er homofobiske og voldsparat idet det står i deres håndbog at homoseksuelle skal dræbes.

  De 3 arme bøsser har nok gjort knæfald med black power knytnæven eller formasteligt tilladt sig at råbe med på en slagremse kun for sorte eller de har ikke kendt deres plads bagerst i demonstrationen hvor de skal opsamle skrald og måske derfor blev morderen trigged og myrdede dem?

  Kommentar by Zenobia — 23. juni 2020 @ 09:53

 14. Panik blandt fallerede ph.d’er og lügenpressen over Nye Borgerliges storslående succes og vælgeropbakning…

  Dækningen tiltrækker læsere
  Nye Borgerliges opbakning i YouGov-målingerne er problematisk af flere grunde. Vi er allerede bekendt med, at YouGov har udfordringer med at måle opbakningen til dette parti, men det langt mere interessante er spørgsmålet om, hvilken rolle medierne spiller.

  BT’s dækning af YouGovs meningsmålinger er et paradeeksempel på, at medierne ikke altid har en interesse i at give et retvisende billede af, hvor stor opbakningen er til de politiske partier i meningsmålingerne. Hvis dette var intentionen, ville dækningen have vist, at meningsmålingerne er uenige og i de langt fleste tilfælde vil give Nye Borgerlige en opbakning, der er langt lavere end 7,7 procent.

  Formålet med dækningen virker omvendt til at tage én ekstrem meningsmåling og bruge den til at indikere, at der er sket noget ’historisk’. En sådan nyhed vil alt andet lige få større opmærksomhed blandt tilhængere og modstandere af Nye Borgerlige, og dermed tiltrække mere engagement, læsere og annoncekroner.

  https://www.altinget.dk/artikel/forsker-bts-daekning-af-yougovs-misvisende-maalinger-kan-blive-en-selvopfyldende-profeti-for-vermund, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. juni 2020 @ 10:05

 15. NB flyver et bannerfly til støtte for Støjberg over København idag ca. kl 13:30 deromkring kik op!

  Kommentar by Zenobia — 23. juni 2020 @ 10:17

 16. Naser Khader (K), Marcus Knuth (K) og Martin Henriksen (DF) er frifundet i en sag, hvor direktør i Exitcirklen, Sherin Khankan, har sagsøgt de tre politikere for injurier.

  Det oplyser Naser Khaders advokat Heidi Højmark Helveg til TV 2.

  Det har Øster Landsret afgjort tirsdag.

  Forud er gået to dage med afhøringer og procedurer i maj i år.

  Naser Khader har blandt andet brugt vendinger som ”islamisten Sherin Khankan fortsætter med at lyve, manipulere og klynke om Exitcirklen”, ” Khankans sorte islamistiske fortid” og ” Khankans fortid som radikal islamist,” forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. juni 2020 @ 10:24

 17. Blir´ da spændende at se en lbgtuvxyzæøå protestmarch mod islam.

  Erkendelsen for alle der har hørt om de mord begået af en ” kristen araber ” må nødvendigvis være at hans påståede omvending er bluff og han selvfølgelig er muslim med stort M.

  Kommentar by Santor — 23. juni 2020 @ 10:51

 18. Kæft der skal spises mange popkorn i disse vanvittige tider,det er en spændende film der udfolder sig på det store verdenslærred. Når så optøjerne når til min gade, så kan jeg måske dæmpe gemytterne med et bjerg popkorn. Kan i have det godt derude, jeg gumler videre og afventer næste massemord, statuenedrivning, og folketings fjolleri.

  Kommentar by Draugr — 23. juni 2020 @ 11:14

 19. Libysk islamisk partyBoy med uacceptable og ulovlige homoseksuelle tendenser som der har konverteret til kristendom for at komme tættere på sine mulige ofre?
  Med andre ord: en ærkemuslim der hader og hader og planlægger og planlægger.

  Kommentar by liz. — 23. juni 2020 @ 12:14

 20. `
  # Umulius: Hvad er i grunden meningen med dit indlæg hvor du betvivler at NB har fået fremgang? Ser du helst NB blive svækket og gå tilbage?

  Kommentar by Bent A — 23. juni 2020 @ 12:56

 21. > Kim Møller 09:43 + Zenobia 09:53

  Hvad får jer til at tro, at negeren havde den fjernest viden om, at ofrene er/var homoseksuelle??? Det lyder godt nok søgt, irrelevant og – undskyld udtrykket – dumt!

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. juni 2020 @ 17:59

 22. Henrik Petersen

  Khairi Saadallah er enten araber eller berber.

  Berberne var de oprindelige indbyggere i det libyske område, inden den arabiske ekspansion mod nord.

  Det er en meget sammensat gruppe. Nogle berbere har blondt hår og blå eller grønne øjne.

  Raceteorien afvises af den moderne naturvidenskab. Der er større genetiske forskelle mellem medlemmer af den såkaldte afrikanske race, end der er mellem den såkaldte europæiske race og den såkaldte afrikanske race. Raceteorien kan dermed ikke opretholdes. Det er muligvis et for vanskeligt forståeligt argument for dette forum, men tænk eventuelt over det i en uge, så falder 50-øren måske.

  Homo Sapiens opstod i øvrigt i Afrika og spredte sig med stor succes ud over verden. Vi danskere er således også afrikanere i en eller anden forstand, eller “negre” som den ældre generation kalder dem.

  Kommentar by np — 23. juni 2020 @ 18:43

 23. Oh the irony of it all.

  Kommentar by Flaskeposten — 23. juni 2020 @ 19:54

 24. No Point er også blind, og kan ikke se forskel på negre eller arabere og hvide mennesker

  Kommentar by Træt — 23. juni 2020 @ 20:27

 25. Hvis de var aktive oikofober (og det er alle hvide BLM støtter) gjorde han os en stor tjeneste.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 23. juni 2020 @ 21:15

 26. Kællinger og bøsser. Muhammedanere foragter begge slags.
  Muhammedanere myrder gerne og især kællinger og bøsser.

  Kommentar by Iznogut — 23. juni 2020 @ 23:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper