28. juni 2020

Ulla Dahlerup: “Sikandar Siddieque forældre ankom uden invitation hertil fra Pakistan i 1970erne…”

Knivskarp kommentar af Ulla Dahlerup på Facebook.

“Et nyt skæbnesvangert fænomen er desværre væltet ind i den politiske debat. Vi skal ikke vurdere os selv og befolkningen efter personlige egenskaber, men efter hudfarver.

Sikandar Siddieque fører an fra Folketingets talerstol med, at han bliver diskrimineret som brun – og at det er alle hvide danskeres skyld. Med en tankekontrollørs laserstråle blik ved han, at alle med hvid hudfarve er skjulte racister. Han graver grøfter i befolkningen, så jorden hvirvler op. Formål: at få magt og spille offer for at skabe racekrig efter amerikansk model.

Sikandar Siddieque forældre ankom uden invitation hertil fra Pakistan i 1970´erne, ligesom i tusindvis af andre med pakistansk oprindelse, hovedsagelig fra Punjab distriktet. Pakistan er ikke i krig, de tidligere pakistanske statsborgere er derfor bekvemmeligheds-migranter, ikke flygtninge. Allerede kun én generation efter at kufferten blev pakket ud, får ægteparret Siddieques søn en gratis højere uddannelse og kommer i Folketinget. Er det racisme?

Lad os tage en rutsjetur i den nye toneart.

Som journalist har jeg siden 1992 haft indvandrer- og flygtninge som stofområde. Jeg har mødt og skrevet om endeløs brun kriminalitet, voldtægtssager imod hvide piger, socialbedrageri, brune mænds socialkontrol af kvinder, om skoler hvor hvide lærer bliver tyranniseret og får timerne ødelagt, om fædre som møder op og slår deres barns folkeskolelærer. Om brandfolk, ambulancefolk og politibetjente, der skal finde sig i at blive mødt med en regn af flasker, stenkast og brændende containere, når de passer deres arbejde, samt får de utroligste racistiske råb skreget i hovedet. Jeg har mødt fortvivlede hvide, på hvis dør i opgangen der var ridset med dolk: D… svin. Hvor mange hvide familier har ikke drenge, der er blevet overfaldet, slået og berøvet mobiler, ure ol. Det har vi også i min egen familie. Hvor mange hvide piger er ikke blevet voldtaget? Hvor mange brune eller sorte piger er blevet voldtaget af hvide drenge siden masseindvandringen begyndte i 1983? Ingen.

Er der områder i Danmark, hvor brandfolk, politi og filmende tv-folk ikke kan komme ind uden at blive overfalde af brune? Ja. Er der områder i Danmark, hvor brune ikke kan komme ind? Nej. Er der skolegårdene, hvor brune jager jøder og kalder den for j…svin? Ja. Har der været brunt terrorangreb i København på Krudttønden og på synagogen i Krystalgade, hvor to uskyldige mænd blev dræbt? Ja. Er der i Danmark blevet skudt og dræbt brune ved møder eller foran moskeer? Nej. Må moskeer være under konstant bevogtning af soldater med maskingeværer som i Krystalgade? Nej.

Angående brune skældsord har jeg på mine notesblokke som udgående journalist noteret så voldsomme ord ned, som er råbt og skreget efter hvide, men som Facebook næppe vil tillade mig at gengive. Tilråbene drejer sig f.eks. om søn af en.., op på korse med,… s…æder..,blodskamsbeskyldninger, paralleller til T…land i 30.erne. Osv. osv.
Sikandar Siddieque er i gang med at grave skyttegrave til en kommende borgerkrig om magten. Det har Danmark ikke fortjent.

Oploadet Kl. 16:24 af Kim Møller — Direkte link53 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/111089/trackback

53 Comments »

 1. Borgerkrigen er foreløbelig på verbalt plan. Den ene part har svært ved at skaffe våben til væbnet opstand. Til gengæld arbejder de målbevidst på at holde deres enklaver rene for beskidte kuffar. De er nødt til at have folkelige baser parat som pålidelige kerneområder til den fremtidige religiøse borgerkrig mod de vantros militær.
  Vi skal derfor forvente voldsom modstand mod statsstyrede interne tvangsforflytninger for at udslette enklaverne (ghettoerne). Integration og assimilation er gift for det globale kalifat, som de mest ihærdige jihadister vil gennemtvinge.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. juni 2020 @ 16:36

 2. Racisme bruges som undskyldning til selv at være racist. (:-) :-) :-)….skal man grine eller græde?). Støt SIAD og GI. God søndag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. juni 2020 @ 16:57

 3. Tragikomisk

  Tragisk, fordi han efter så mange år foragter det land der tog mod hans forældre, og gav dem og ham selv mulighed for en ny start
  Tragisk fordi han deler samfundet op i os og dem, hvor han mener vi skal krybe for hans fødder.

  Komisk fordi han fra folkestyrets fornemste talerstol pisser på alle hvide danske, incl de MFére der hylder hans slags og den kulturberigelse de påstår han bidrager med.

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2020 @ 17:08

 4. Vel sagt Ulla. Kommer Lænkehunden op at køre igen?

  Kommentar by Nielsen — 28. juni 2020 @ 17:08

 5. Vel skrevet, Ulla. Mærkeligt dog at Facebook har tilladt det. Vi får se.

  Kommentar by ino — 28. juni 2020 @ 17:20

 6. Dansk-pakistanere er personer af pakistansk herkomst, som er bosat i Danmark. 1. januar 2020 udgjorde gruppen 25.949 personer eller 0,45 % af den danske befolkning.

  Første lovforslag for en ægte borgerlig regering: Send dem hjem. Tyrkerne også

  Kommentar by BB — 28. juni 2020 @ 17:39

 7. Sikandar Siddieque er talerør for en bevægelse der kræver positiv

  særbehandling.Man vil have ret til at leve på kontanthjælp.Man vil

  have ret til at snyde i skat. Man vil have ret til at leve som

  turist i Danmark. Alt sammen på andres bekostning.

  Kommentar by Per K. — 28. juni 2020 @ 17:40

 8. TAK

  Det var dejligt at se den gamle Rødstrømpe i topform.

  Allerede i 2012 var over 100.000 danskere internt fordrevet.

  Symptomatisk at multikulti nødvendiggjorde et Tryghedsbarometer

  http://info.forsikringogpension.dk/presse/nyheder/2012/Sider/Utryghed-faar-danskerne-til-at-flytte.aspx
  Danskerne er generelt trygge. Men tre procent – svarende til lidt mere end 100.000 danskere – har inden for det sidste år taget den ultimative konsekvens af utryghed i nærområdet: De er flyttet.
  ​​​
  Langt størsteparten af danskerne føler sig trygge i nærområdet, hvor de bor. Men for nogle er situationen en helt anden. For dem bliver følelsen af utryghed som følge af bl.a. indbrud og tyverier så stor, at de simpelthen vælger at rive teltpælene op og flytte.”

  Og alt fik Nyrup dannet grundlag for ved at sige “Stuerene bliver I aldrig”

  Dengang i 90’erne så jeg Søren Espersen var kommet på internettet og sendte ham en mail med det forslag, at al den ballade ville stoppe, hvis max. 10 familier blev udvist. Så ville freden sænke sig. At miste gratis kost og logi og tårnhøj levestandard, DET har de respekt for.

  SE svarede, Det kigger vi på.

  Nyrups stempling af DF stoppede logikken og fornuften, med det resultat, at i dag er problemet uløseligt

  Og nu er der over 511.000 mennesker fra den ikke-vestlige verden, seneste berigelse var et fly fra Pakistan med 16 corona-smittede. SIKKE BERIGELSE

  Kommentar by tavsen — 28. juni 2020 @ 18:04

 9. Sikandar Siddieque hører selvfølgelig ikke til her. Europa tilhører europæerne.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. juni 2020 @ 18:08

 10. Det er vanvittig vigtig at anskue intolerancen fra udlændingenes side. Sikander og andre vil jo ikke have at danskere må beskytte deres egen etnicitet og bevarelsen af dansk flertal i Danmark. Der er DEM der er de intolerante. De skal stemples med et stigmatiserende prædikat, jvf. labeling theory. F.eks. danskerhader, danskerofob og lignende.
  Her fra Anthony Napoleon ‘A Look Inside the Playbook’ – KØB DEN!
  “We must be wary of any counter-revolutionary force that wold define tolerance of those who are intolerant as self-destructive. To protect against this the first person persepctive is critically important to enforce. Tolerance is aleays viewed from the perspective of the intolerant Anglo-Christian (han snakker om USA men det kan anvendes i Danmark, JS), But if our enemy were to reject the first person perspective and view the the issue of tolerance from the first person to the person or culture being tolerated, then we may be confronted, once again, with an insourmountable problem.”
  Husk det aldrig accepter at blove kaldt intolerant og blove stemplet som racist når det er Sikander og hele hans slæng der er de intolerante danskerhadere!

  Kommentar by John Sorensen — 28. juni 2020 @ 18:18

 11. if you tolerate this…
  … your children will be next

  Kommentar by egon olsen — 28. juni 2020 @ 18:38

 12. Er det muslimer?

  STUDENTERKØRSEL OG KANONSLAG I VALLENSBÆK
  27.06.20: I forbindelse med fejring af studenter i Firkløverparken i Vallensbæk blev der kastet et antal større kanonslag.
  To af disse gik ikke af, hvorfor politiet afspærrede området, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. juni 2020 @ 18:49

 13. Indvandringen fra mellemøsten og afrika er gift for Europa. Længere er den ikke.

  Kommentar by Flaskeposten — 28. juni 2020 @ 18:51

 14. Indfødsretsmeddelelser = Folkemord

  Kommentar by Skatteyder — 28. juni 2020 @ 18:55

 15. Venstrefløjen har i disse dage meget travlt på de sociale medier med at efterlyse eksempler på racisme de kan udnytte, og den skal naturligvis kun være begået af hvide imod brune. Alt det andet der som ulla dahlerup nævner kan de ikke rigtigt bruge til noget..

  Kommentar by Per — 28. juni 2020 @ 18:57

 16. ¤

  Nazisterne mente at den brede befolkning kan man bilde alting ind. Bare løgnene var store nok og blev gentaget tit nok. Og de fik ret. De fik næsten alle tyskere med på at det var en god idé med socialisme, diktatur og krig mod fredelige nabolande som Tjekkoslovakiet, Polen, Holland, Belgien og Grækenland osv.

  Her i Danmark vil “eliten” have krig mod en fredelig, uskadelig og nødvendig luftart, co2. Man taler om klima-krise og jordklodens undergang hvis man ikke når “klima-målet” osv. Det er bluff og svindel det hele, men det gør ikke noget når bare folk sluger vrøvlet råt.

  Det er det samme med masseindvandringen. Den skildres som “berigende”. Det er løgn og humbug, men det betyder ingenting når bare danskerne hopper på de store officielle løgne om humanisme og dejlig mangfoldighed.

  I Rusland fik man det store land under kontrol ved at spille borgerne ud mod hinanden med stribevis af løgne.

  I Sverige kom rødnazisterne langt ved at snakke om at Sverige skulle være en humanitær stormagt.

  Når sandhed og åben demokratisk debat i et land forsvinder, brolægges vejen til helvede.

  Kommentar by Bent A — 28. juni 2020 @ 19:22

 17. Racist bruges idag mod andre hvis man selv lever et taberliv.

  Kommentar by Jp — 28. juni 2020 @ 19:39

 18. Sikandar Siddieque er blot et dumt svin, undskyld mit sprog. Ligeså er han, måske, ubevidst uvidende. Han udtaler bebrejdende at ingen “brune”, eller ret mange af disse, ses i FT. Tjae, det skyldes vel nok at ingen er stillet op. Der er set en “brun” i BR i København, oven i købet en fra Pakistan. Nå ja, det var for Venstre, pudsigt nok en fra Taxa miljøet. Han blev vist taget med fingrene i kagedåsen ganske som sin søn.

  Kommentar by Anonym — 28. juni 2020 @ 19:41

 19. Forskellen på dansk og muslimsk opdragelse.

  https://www.facebook.com/mikael.justesen/posts/10158311404468260
  Mikael Justesen I går kl. 06.25
  Jeg når lige at tænke: åh nej, meget uheldig timing i dette meget højtidelige øjeblik – og jeg skæver op til de mange hvide huer. Men de er der ikke. Eller jo, men de er taget af hovederne. Studenterne står bomstille med huerne i hånden og front mod kirken mens de passerer rustvognen og følget. Musikken er slukket, båthornene holder pause.”

  Jeg har selv oplevet at stå uden for en kirke efter en begravelse. 4 unge nydanskere, kørte forbi på 2 knallerter, de jublede højlydt, endnu en kartoffeldansker var død.

  Kommentar by tavsen — 28. juni 2020 @ 20:04

 20. Den alternative sinke er bare ikke klogere, det er den kolde konklusion, der mangler simpelthen brikker at flytte med i den øverste etage. Derfor forfaldes der igen og igen fra den front, til en politisk korrekt pladderhumanistisk følelses- og udskamnings retorik, der havde sit (også dengang malplacerede) højdepunkt i ’90ernes Folketing. Intet er lært, tværtimod køres der helt bevidst videre i samme gear fordi fakta er for grumme, ellers kan nye uvidende vælgere jo heller ikke vindes. Samme slidte rille og intet nyt, blot flere beviser for os andre, på at kun totalitær ensretning stadigvæk tæller allermest for venstrefløjen.

  Kommentar by LarsB — 28. juni 2020 @ 20:16

 21. Det er meget vanskeligt at adskille etnicitet og kultur. Efter den moderne definition er kultur og religion derfor også medtaget i definitionen af racisme. Hvis nogen ser skævt til brune og sorte, er det jo fordi man mener at de medbringer det oprindelige hjemlands kultur og normer, og derfor i mange tilfælde har problemer med tilpasningen til det nye land. Det er ikke hudfarven der er afgørende her.

  Alle er racister. Racister kan opdeles i tre grupper: Vulgær-racisterne, de civiliserede racister og antiracisterne.

  Sidstnævnte gruppe er de frelste antiracister, som bare ikke ved at de racister på bunden. Så længe de ikke selv personligt er truet af en fremmed kultur eller skal betale omkostninger for andres godhed, er det nemt nok at gå ind for mangfoldighed. De bruger deres anti-racisme som et middel til at føle sig bedre end andre. I den sidste ende er denne gruppe måske den mest intolerante overfor anderledes tænkende.

  Vulgær-racisterne er folk som eksempelvis islamisterne, der på grov vis chikanerer ikke-muslimer og jøder og begår terrorhandlinger. Til denne gruppe kan også regnes nazister, som ønsker at udrydde og undertrykke andre folkeslag.

  De fleste danskere er civiliserede racister. De erkender at der er forskel på forskellige kulturer. De er stolte af deres danske identitet, og mener at den danske kultur er den bedste for det danske samfund. De erkender at der kan være problemer og kultursammenstød i
  multikulturelle samfund. Men de behandler andre mennesker ordentligt. Alligevel kan de godt gå ind for at begrænse tilstrømningen af kulturfremmede fattigdomsmigranter, fordi de indser at masseindvandringen udgør en trussel mod samfundets sammenhængskraft. De er modstandere af at den oprindelige befolkning skal undertrykke sin egen identitet og tilpasse sig de tilvandrede kulturfremmede.

  Det er lodret forkert når f. eks. DF påstår at der ikke racisme i Danmark. Der er blot forskel på hvordan den udmønter sig. En vis racisme er en gavnlig ting for samfundets overlevelse. Den ligger så at sige indbygget i generne.

  Kommentar by JC — 28. juni 2020 @ 21:07

 22. Man må gerne være kultur-racist og mene at en kultur er bedre end en anden.

  Jeg synes den vestlige levevis med forsøg på at danne retssamfund og ytringsfrihed er bedre end en middelalderlig religion, der er imod AL vestlig levevis…

  Vi står midt i det som forfatteren Huntington kalder “clashes of civilisations” og da brølende latterligt at nogle er forkæmpere for en middelalderlig religion som indeholder undertrykkelse af kvinder, social kontrol, æresdrab, terror osv osv

  Kommentar by H. Nielsen — 28. juni 2020 @ 21:28

 23. ¤

  DEN SMULE racisme der er i Danmark fra danskernes side, er ikke værd at spilde tid og energi på. Selv blandt modstandere af invasion, besættelse og folkeudskiftning er der næsten ingen racisme. Derimod har man forstået at det kan gå Danmark lige som andre lande der blev indvandringslande: det endte med at de oprindelige befolkninger blev fordrevet, udryddet eller gjort til slaver.

  Man behøver blot læse om hvordan muslimer og islamister er trængt ind i andre lande og har omdannet dem til voldshelveder. Eller læs om ISIS Taliban og Boko-haram og deres terror.

  Men ok, hvis der alligevel er en vis racisme i nogle dele af befolkningen, så giver JC ovenfor jo en god forklaring på det. Og mediernes racisme-hysteri er til grin, for det er ihvertfald en ærlig sag og ikke jordens undergang, hvis danskere har en tilbøjelighed til at foretrække deres egne og den kultur de repræsenterer, fremfor kulturfremmede fra Afrika og Mellemøsten.

  Skal det endelig være, er muslimer/islamister da værre racister end danskerne, når de kalder os urene og vantro, og mener at deres koran giver dem ret og pligt til at røve, overfalde, voldtage og myrde. Deres koran indeholder jo talrige skriftsteder der opfordrer til krig og terror mod kristne. (eller mod andre muslimer, sunnier mod shiaer)

  Det er jo ikke for ingenting at der er foregået terror og massemord i Syrien, Pakistan, Afghanistan, Irak, Tyrkiet, Yemen og en lang række afrikanske lande.

  Kommentar by Bent A — 28. juni 2020 @ 21:53

 24. Spørgsmål til Sikandar Siddieque:

  Er det racisme, at beskytte sig og sine, på demokratisk vis, mod uindbudte grænseoverløbere der påstår sig personligt forfulgt fra et naboland til Danmark?
  – er det racisme, når man, på demokratisk vis, kæmper for, at fremmede tilvandrende ikke skal indføre deres dysfunktionelle/babariske kultur/tro/lov her i landet, på bekostning af vertslandet?
  – er det racisme, når man, på demokratisk vis, ytrer ønske om frihed for sine børn og deres fremtid, når ovenståend segments afkom hærger vore landsegne, både fysisk og psykisk, i både børnehaver, skoler, fritidsinstitutioner, sports-klubber, i skolegårde, på åbne pladser og stræder?
  – er det racisme, når landsegne arbejdende folk, på demokratisk vis, ønsker at 100 milliarder, hårdt tjente, skattekroner skal gå til vore egne ældre, syge, handicappede, frem for ovennævnte segment?
  – er det racisme, når man, på demokratisk vis, ytre afstandtagen/afvisning, over for ovennævnte segment, når disse påberåber sig ret, til at dikterer hvad vi, danskernes landsegne, har at rette os efter?
  – er det racisme, når man, på demokratisk vis, beder ovennævnte segment at respekterer den kultur, som DE SELV har valgt, at være “asylsøgere” i, når de har xx andre lande, hvor de MED deres kultur/lov/tro IKKE ville være hverken i fare eller forsigte på deres levevis?
  – er det racisme, når man, på demokratisk vis, sige fra, over for en kultur, der på alle måder nedbryder danske sæder, skikke, etik og moral?

  Sikandar Siddieque:
  Jeg skal sige dig, at hvis du ikke er tilfreds, med det som du og dit segment, + børneavl almass, på vores regning, har fået og bliver budt i Danmark, så er I hjertens frie mennesker, til at søge hen hvor Jeres kultur/tro/lov og levevis IKKE bliver udsat for det, som du/I kalder for racisme. De´r kan I tillige, udøve al den udemokratiske, menneskefjendske, diskriminerende, slaveyndende, pædofile levevis, som vi, anstændige borgere i Danmark, på demokratisk vis, ønsker vort samfund FRI af!
  – er det racisme?
  Pak din racisme mod det betalende danske folk i din kuffert og søg hen hvor den er almen acceptabel.
  – er det en racistisk mening?

  Ps. er islamister -> islamtilbedere -> musliner en race?

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. juni 2020 @ 23:08

 25. Anti-racisterne får i øjeblikket en hel uforholdsmæssig stor opmærksomhed i medierne. Næsten mere end coronaen. De proportionerer problemerne op på et uhørt højt niveau. Racisme findes i Danmark som alle andre steder i verden, men den udgør ikke noget problem. Hvis der skulle være et problem for nogle sarte mimoser, hører de ikke hjemme i Danmark.

  Det store flertal er dødtrætte af at høre om det tåbelige racismevås. Man giver det lille højtråbende mindretal alt for meget taletid. De har en særlig agenda gående ud på at give majoriteten dårlig samvittighed. Hensigten er at minoriteterne skal gives særrettigheder og at der skal åbnes for endnu mere indvandring, så de snart kan overtage landet.

  Allerede nu er der nu så mange indvandrede i landet, at de tør begynde at kræve at samfundet tilpasser sig dem. Men hvis ikke tilstrømningen snart bremses, så vil racismen vokse. Det store flertal vil forhåbentlig føle at de har fået nok. Så vil de slutte op de traditionelle danske værdier og isolere sig fra de kulturfremmede.

  Kommentar by JC — 28. juni 2020 @ 23:29

 26. Jamen så skal Sikandar Siddieque da sendes hjem! Hans forældre er kommet hertil under falske forudsætninger!
  For mig viser det bare hvor vigtigt det er at undgå første generation! Allerede i anden generation forsøger de at ændre vores land!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. juni 2020 @ 00:01

 27. Den Nervøse — 29. juni 2020 @ 00:01:

  de er langt videre, tænk bare på HARUN DEMIRTAS og hans blogs på JP.
  Han er tyrker, med svensk pas, søger ihærdigt dansk statsborgerskab, er samlevende med Kristian Thulesen Dahls fætter, har (mig bekendt) ingen børn, men du godeste, hvor han dog får spalteplads i JP (og andre steder), til at fortælle vi danskere, hvad vi har at rette os efter!
  – ja, han tillader sig sågar, at kalde Danmark for “mit land”, når han pålægger os, at knæfalde iSlammet :-(

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. juni 2020 @ 00:39

 28. Jeg har ikke lyst til , at man nedlægger ghettoerne, for at sprede kulturberigerne i et tyndere lag ud all over.
  Det ødelægger , ned-trasher og kulturberiger på en måde , der ikke fra min vinkel et rar , at se frem til.
  Når løsningen på ghettoerne altid er nedlæggelse af ghettoen og SPREDNING af beboerne, betyder det jo færrer og mindre områder til os andre, OG at vi hele tiden skal flytte.
  Er der slet ingen der synes det er lidt betænkeligt?
  Det ER danskere igen igen der betaler prisen for velfærds Danmarks “løsning” på problemet med ghettoerne.

  Kommentar by Heisahero — 29. juni 2020 @ 02:38

 29. Den brune nar skal bare skrid af helvede til og han kan tage hele rendet af klamme brun-røde agitatorer med sig:

  Nima Zamani
  Poya Pakzad
  Jens Phillip Yazdani
  Katera Pharwani

  For nu at tage de værste af slagsen. Man kunne jo blive ved med en række andre, men disse fire iranere/afghanere er dødsens farlige marxister, der har fået den revolutionære ånd ind med modersmælken, da de er børn af flygtede iranske kommunister.

  Noter jer deres navne.

  Kommentar by Jens — 29. juni 2020 @ 02:50

 30. *M S Carstesen 00:39
  Det er pga. af aftalen som tillader at nordiske statsborgere frit kan bosætte sig i hinandens lande. Det var såmænd en udemærket aftale før i tiden, men i dag hvor svenskere ikke længere nødvendigvis er svenskere, er aftalen decideret tåbelig!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. juni 2020 @ 06:56

 31. Totalt enig med Ulla Dahlerup bortset fra den sidste sætning, som jeg mener burde være: “Sikandar Siddieque er i gang med at grave skyttegrave til en kommende borgerkrig om magten. Det har Danmark fortjent.“

  Kommentar by A-mad — 29. juni 2020 @ 07:29

 32. Det er ikke korrekt, når Ulla Dahlerup påstår, at Sikandar Siddieques forældre ankom uden invitation hertil fra Pakistan i 1970´erne.

  “Danmark var i 1960’erne præget af økonomisk vækst og højkonjunktur. Dette førte til en stadigt større efterspørgsel på arbejdskraft i industrien, og den kunne hverken løses af forbedringer i produktionsteknologien eller af, at kvindernes erhvervsfrekvens var hastigt opadgående. Arbejdsgivere fik derfor lov at til invitere gæstearbejdere (ofte også kaldet ‘fremmedarbejdere’) til landet. I 1967 ankom de første fra lande som Tyrkiet, Pakistan og Jugoslavien.”

  https://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/dansk-indvandrings-og-udlaendingepolitik-1970-1992/

  Kommentar by np — 29. juni 2020 @ 08:10

 33. Lad os starte en landsindsamling til betaling af Sikandar Siddieques emigration til et vidunderligt fascistisk muslimsk kristofobt land. Der kan han være i fred for de ækle kristne danskere, der er så dumme at lade muslimer erobre deres eget land; geo- såvel som demografis, når de bliver mange nok.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. juni 2020 @ 08:49

 34. > 30, np: Det danske folk har aldrig ønsket eller bedt om denne indvandring. Grådige arbejdsgivere fik regeringen til at tro at arbejdskraftmangel var et alvorligt problem i 60-erne.

  Ved at importere billig ufaglært arbejdskraft, kunne arbejdsgiverne undgå at investere i moderne teknologi, og alligevel tjene godt på deres produkter. Det bremsede den tekniske udvikling i Danmark.

  Derimod kom de danske skatteydere til at betale dyrt for arbejdsgivernes grådighed. Allerede i 1973, var behovet for ekstra ufaglært forsvundet, og arbejdsløsheden voksede eksplosivt. Så burde fremmedarbejderne, som de blev kaldt dengang, jo være rejst hjem. Men tværtimod fik de lov til at hente deres storfamilier til Danmark, til evig forsørgelse af statskassen. En af Danmarkshistoriens største og dyreste fejltagelser.

  Idag er historien ved at gentage sig. Dansk Industri m.m. presser konstant regeringerne til at åbne for import af ufaglært arbejdskraft uden for EU. Heldigvis har coronaen sat en midlertidig stopper for dette. Forhåbentlig.

  Kommentar by JC — 29. juni 2020 @ 09:28

 35. > 30, np: Vær dog ikke så naiv at du tror på alt hvad historikere skriver. Historikere er ikke upartiske i deres konklusioner. De er som regel udklækket og inddoktrinerede på marxistisk orienterede universitetsinstitutter. Tænk blot på DR’s misinformation og fordrejninger i deres forskellige historieprogrammer.

  Kommentar by JC — 29. juni 2020 @ 09:36

 36. Vi fuldender lige np’s manipulerende udklip fra “Dansk indvandrings- og udlændingepolitik, 1970-1992”, sådan så det fremstår korrekt:

  “…I 1967 ankom de første fra lande som Tyrkiet, Pakistan og Jugoslavien. De fleste af de nye gæstearbejdere var mænd, og hensigten var, at de kun skulle bo og arbejde i Danmark i nogle år for så at rejse tilbage til hjemlandet igen.

  I 1970 var der ca. 20.000 udenlandske arbejdere i Danmark.”

  Det np manipulerende udelader er: “..hensigten var, at de kun skulle bo og arbejde i Danmark i nogle år for så at rejse tilbage til hjemlandet igen.”

  Sidstnævnte skal ses i den sammenhæng, at i 1973 satte oliekrisen en stopper for den økonomiske vækst. Der blev indført indvandrerstop, og høj arbejdsløshed blev et vilkår. I 1980’erne steg arbejdsløsheden, og efterhånden var 800.000 på overførselsindkomster. Det ville derfor have været helt efter hensigten, at de udenlandske arbejdere rejste hjem igen, da der ikke længere var brug for deres arbejdskraft.. Men det modsatte skete: En massiv kædeindvandring satte ind uden sidestykke i Danmarkshistorien og 20.000 blev til 500.000+. Og sådan endte Sikandar Siddieque permanent i Danmark.

  I stedet for at erkende denne uhensigtsmæssige, uønskede og belastende udvikling skabte venstrefløjen den ondskabsfulde og løgnagtige myte, at dagens store indvandring jo bare skyldtes, at arbejdsgiverne ville have arbejdskraft. Ja, det gjaldt for de 20.000 i den periode, hvor der var arbejde til dem, men ikke for resten.

  Kommentar by traveler — 29. juni 2020 @ 09:45

 37. > 30, np: Forøvrigt er det en paradoksal selvmodsigelse, at vækst og højkunktur skulle være et samfundsproblem, som kræver hjælp udefra. Højkunjunktur burde være et gode for ethvert samfund. Skulle fuld beskæftgelse være en ulempe? Det er vist kun i arbejdsgiverøjne, det er tilfældet. For den almindelige lønmodtager giver fuld beskæftigelse gode jobmuligheder og højere løn, og desuden vækst i produktiviteten.

  Kommentar by JC — 29. juni 2020 @ 09:52

 38. JC kl. 09:36

  Det er almen viden, at Danmark i slutningen af 1960’erne og begyndelsen af 1970’erne inviterede fremmedarbejdere til landet. De var med til at skabe det moderne Danmarks velstand, men fik kun utak for det.

  Det var ikke et nybrud at inviterede fremmede til Danmark for at udvikle eller styrke landets stade og velstand. Amager som landbrugsområde blev opdyrket af hollændere, som endda fik tildelt særlige rettigheder af kongen.

  Kommentar by np — 29. juni 2020 @ 09:54

 39. Rettelse af trykfejl: Det hedder højkonjunktur.

  Kommentar by JC — 29. juni 2020 @ 09:58

 40. Og hvis Sikandar Siddieque forældre ankom hertil fra Pakistan i 1970´erne, så kan det meget vel være efter den første oliekrise i 1973, hvor danske arbejdsgivere ikke længere havde behov for udenlandsk arbejdskraft. I så tilfælde ankom de uden reel invitation.

  Kommentar by traveler — 29. juni 2020 @ 10:02

 41. traveler kl. 09:45

  Manipulerende? Hvad er det for noget sludder! Jeg linker til artiklen, og så kan folk selv læse den.

  Jeg siger, at det er ukorrekt, når Ulla Dahlerup påstår, at Sikandar Siddiques forældre ankom uden invitation. De blev skam inviteret hertil af danske arbejdsgivere.

  Hold venligst op med at forvanske meningen i mine kommentarer.

  Kommentar by np — 29. juni 2020 @ 10:05

 42. De ca. 20.000 udenlandske arbejdere i Danmark i 1970 bidrog uden tvivl en lille smule til statskassen, men væsentligt mindre end f.eks. polakkerne bidrager i dag.

  Kommentar by traveler — 29. juni 2020 @ 10:09

 43. traveler kl. 10:02

  Dokumenter det venligst.

  Der er jo en grund til, at Ulla Dahlerups facebook-opslag, som er skrevet som debatindlæg, er blevet afvist af Jyllands-Posten.

  Kommentar by np — 29. juni 2020 @ 10:10

 44. traveler – don’t feed the troll

  Kommentar by traveler — 29. juni 2020 @ 10:10

 45. > 37, np: Hollænderne på Amager havde, modsat fremmedarbejderne i 60-erne, en viden og nogle kvalifikationer som Danmark ikke havde på dette tidspunkt, men havde brug for. De var et gode for landet, også fordi de så nemt kunne integrere sig.

  Jeg ved godt at indvandrerne i egne øjne dyrker den myte at de få tusinde ufaglærte fremmedarbejdere der fra 1967 til 1973 kom til Danmark, var en væsentlig forudsætning for udviklingen af velfærdssamfundet. Det er dog en falsk myte. De havde forsvindende lille positiv betydning i den korte periode på 6 år, da de kun udgjorde promiller af arbejdsstyrken. Derimod kom de til at koste samfundet dyrt senere hen, som det fremgår af alle statistikker.

  Kommentar by JC — 29. juni 2020 @ 10:10

 46. Der er nok en væsentlig grund til at Ulla Dahlerups artikel ikke måtte optages i Jyllandsposten. Den er alt for tæt på sandheden. Sandheden er altid ilde hørt og vil altid træde nogen over tæerne.

  Kommentar by JC — 29. juni 2020 @ 10:14

 47. traveler – don’t feed the troll

  Kommentar by traveler — 29. juni 2020 @ 10:10

  Interessant kommentar. Mon ikke det var meningen, at den skulle være underskrevet A-mad og ikke traveler? Dækker A-mad og traveler over den samme person? Deres historiske viden ligger i hvert fald på samme lave niveau.

  Kommentar by np — 29. juni 2020 @ 10:32

 48. I 70’erne fremsatte Glistrup et lovforslag

  STOP TYRKERDRÆNET I DEN DANSKE STATSKASSE

  De havde nemlig lukrative forsørgerordninger af konen i hjemlandet. Lovforslaget blev selvfølgelig nedstemt

  Ca. 20 år efter nuppede Nyrups populære skatteminister ideen og afskaffede ordningen, og det satte skub i familiesammenføringerne. Selvfølgelig også bedre forsørgelsen overgik til Danmark

  Kommentar by tavsen — 29. juni 2020 @ 11:10

 49. Sikandar Siddique forældre var forudseende, Pakistan har femdoblet sit indbyggertal siden da.

  Med den befolkningstilvækst i de muslimske lande er der ikke noget at sige til, de har brug for Lebensraum i den vestlige verden.

  “Det oplyses herved, at befolkningstallene i de pågældende lande er: ‘

  Tyrkiet ca. 47 millioner indbyggere (82 millioner (2019)
  Jugoslavien ca. 23 millioner indbyggere
  Spanien ca. 35 millioner indbyggere (46,94 millioner (2019)
  Marokko ca. 17 millioner indbyggere (36,03 millioner (2018)
  Pakistan ca. 45 millioner indbyggere (212,2 millioner (2018)

  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:kZV7J-fczkAJ:https://www.folketingstidende.dk/samling/19792/beslutningsforslag/B133/19792_B133_som_fremsat.pdf+&cd=2&hl=da&ct=clnk&gl=dk
  Forslag til folketingsbeslutning

  Kommentar by tavsen — 29. juni 2020 @ 13:30

 50. Det er da ikke “skarpt” at sige “hvide”, som om danskerne var et racefællesskab. Vi er et nationalt fællesskab. Og det er en svinestreg at lade som om, man tror noget andet.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. juni 2020 @ 16:46

 51. There are 51+ muslim countries the muslim could have gone to and lived off welfare. To lie to a social worker and think you are smart, or to steal and that is your only skills and talent do not mean that you are smart. I wonder what he had to do to get into the Parliment and what he contributes to the society besides to accuse the ones that pay his salary, who voted for a liar and criminal and why does he not return to the shithole he came from, and live off his own muslims. if stram kurs or hard line have difficulties to get in and the corrupt criminals that call themselves politicians always block the ones that are a threat to them, how can a muslim that accuses the ones that pay his salary get in? what do his relatives do are they also islamists like the scumbag that attacked Uwe just because Uwe wrote the truth?

  Kommentar by Erwache — 29. juni 2020 @ 19:00

 52. Lad os heller ikke glemme den pakistanske kiosk mafia med dens svindel og bedrag i Mohammedanmark. Og lad os heller ikke glemme den pakistanske taxi mafia med dens svindel og bedrag i Mohammedanmark. Og lad os ikke glemme at det er pakistanere som sidder/sad på den hårde narko i den muslimske lorteby københavn.
  Og vi skal heller ikke glemme alle de millioner/milliarder danske kroner som de har pulet os for og sendt ud af Danmark.

  Kommentar by piphans — 29. juni 2020 @ 22:54

 53. Send det brune lokum hjem til ødelandet Pakistan.
  I øvrigt er dødstallet globalt det samme i år som de foregående år.
  Hvornår kigger folk på tallene og vågner op?

  Kommentar by Iznogut — 30. juni 2020 @ 03:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper