27. juni 2020

Stuttgart: Fuldstændigt uacceptable ‘borgerkrigsagtige tilstande’ – “Randalierer rufen’Allahu Akbar'”

Sidste weekend opstod der optøjer i Stuttgart, og vanen tro forsøger medierne at nedtone det etniske aspekt. Den tidligere WDR-journalist Horst Kläuser kritiserer denne her ‘Angst vor dem M-Wort’, der blot minimerer tiltroen til de etablerede medier. Alle har øjne, alle kan se videoklip på sociale medier.

Fra en AEH-renset omtale på JP.dk (Ritzau) – Butikker tømt og politifolk såret under optøjer i Stuttgart.

“Hundreder af personer tog del i voldsomme optøjer i Stuttgart søndag morgen. I den tyske bys centrum blev der kastet med sten og flasker efter politiet. Butikker blev tømt, efter at deres vinduer var blevet smadret. …

– Situationen er fuldstændig ude af kontrol, sagde en talsmand for politiet søndag morgen ifølge dpa. …

Sascha Binder, et ledende lokalt parlamentsmedlem fra det socialdemokratiske parti, har taget skarp afstand fra hændelserne.

– Det er fuldstændigt uacceptabelt, at der midt i vores land bryder borgerkrigsagtige tilstande ud, siger hun ifølge AFP.”

(Stuttgart, 20. juni 2020; Foto: Bild Zeitung, se evt. Youtube)

Oploadet Kl. 11:08 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/111091/trackback

27 Comments »

 1. Man kan da ikke forvente muslimer opfører sig anderledes, end de har gjort i 1400 år. En erobrerreligion der aldrig har frembragt noget selv vil selvfølgelig agere på samme måde, uanset opholdsstedet.

  Zenia Stampe sagde for mange år siden, om 20 år er de som os andre. Om 2000 år vil de stadig sætte sharia højest

  Kommentar by tavsen — 27. juni 2020 @ 11:17

 2. Og AfD er de onde, siger man.

  Kommentar by Ewing — 27. juni 2020 @ 11:28

 3. Ja det er jo pinligt. Alt det vi/man har advaret imod , er man blevet straffet for at advare imod, og selvfølgelig sker der sådanne tiltage når muhammedanere er mange nok. Når man ikke vil høre sandheden må man mærke den.

  Kommentar by Michael Unna — 27. juni 2020 @ 11:41

 4. De sædvanlige mediefortielser og den sædvanlige politikerfloskel: “fuldstændigt uacceptabelt”.

  Business as usual, men grovere og i større omfang år for år.

  Kommentar by Crass Børsting — 27. juni 2020 @ 11:48

 5. ¤

  DE VOLDSOMME UROLIGHEDER i tyske byer er ikke opstået af sig selv, men er resultatet af Merkels og andre feministers kortsynede pladder-humanisme.

  Massevis af mænd har undervurderet feministerne, politik-kvinderne og kvindesags-/ligestillings-kvinderne, fordi de naivt tror at alle disse kvinder kæmper for retfærdighed og et mere socialt, menneskevenligt og civiliseret samfund. Men de politiserende kvinder kæmper for det stik modsatte. Hvad de har demonstreret i alle de lande hvor de fik feminiseret lovgivningen, forvaltningen og den samlede politik.

  De fleste af politik-kvinderne konspirerer mod mændene, og de går ind for kvindefavorisering, krænkelsesparathed, kulturnedbrydning, kommunisme, gak-gak humanisme, masseindvandring, kvinders ophøjelse og overherredømme plus nedværdigelse og undertrykkelse af mænd, familier, forældre….. samt statsopdragelse af børnene. Oveni undergraver feministerne økonomien, nationalstaten/fædrelandet, demokratiet/ytringsfriheden og den personlige frihed og sikkerhed.

  Få km fra København ligger der et land som beviser at feminismen er altødelæggende.

  Kommentar by Bent A — 27. juni 2020 @ 11:59

 6. Sjovt de aldrig har de problemer i Polen, Tjekkiet og Slovakiet.

  Kommentar by Skatteyderen — 27. juni 2020 @ 12:09

 7. Glem lorte Dummark og Nazi tyskland for de to lande er smadret af landsforræder partier og deres landsforræder vælgere, og i ved godt hvilke 9 danske partier jeg tænker på.

  Kommentar by piphans — 27. juni 2020 @ 12:32

 8. Gad vidst om journalisthøjskolen holder kurser om hvordan man undgår at nævne Agens (sprogv.) den der udfører handlingen i en sætning; (logisk) subjekt.
  Jihad terror og muslimsk gadevold og røveri skyldes ikke muslimer, men er en slags fænomen, der opstår af sig selv i den blå luft som en art selvantændelse. Bagefter ligger der knuste ruder og sårede politifolk tilbage på valen. Ingen forstår, hvordan det skete. Måske skyldtes det mystiske men usynlige røntgenstråler fra det ydre rum? :-)

  Kommentar by A-mad — 27. juni 2020 @ 12:54

 9. Mange indvandrers dominanskriminalitet og diskriminerende ideologi/religion er klart racisme inden for den moderne juridiske definition (man kan så diskutere om definitionen overhovedet er rigtig, men det er en anden diskussion). Men ingen af indvandrerne dømmes for deres åbenlyse racisme – overtrædelse af racismeparagraffen.

  Omvendte bliver Rasmus Paludan dømt for racisme for at give racister igen af samme mønt.

  Denne forskel kan kun kaldes een ting: Systemisk racisme
  Vi har tydeligt systemisk racisme i Danmark vendt mod danskerne.

  Kommentar by traveler — 27. juni 2020 @ 13:13

 10. Det må være ikke-hudfarvede perler

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2020 @ 14:18

 11. Videoen på denne side kan også anbefales:

  https://www.euroweeklynews.com/2020/06/21/watch-the-video-disturbing-scenes-in-stuttgart-germany-as-rioters-and-looters-besiege-the-city/#.XvdCAudJGUk

  Kommentar by J — 27. juni 2020 @ 14:58

 12. Fasci.. øh antifascisternes bedste venner på banen med en hjælpende hånd.

  Kommentar by Nielsen — 27. juni 2020 @ 15:00

 13. FULDSTÆNDIG UACCEPTABELT udtaler endnu en bredrøvet socialdemokrat. Ja Gu´Fanden er det det, men hvad vil hun gøre ved det??
  Sende endnu flere pædagoger og dialogpoliti for at holde det værste væk fra mediernes opmærksomhed?

  Neger- og araberpakket keder sig hvergang det er sommerferie, så jeg foreslår, at hver “rettroende” får overdraget en gratis Porsche eller Mercedes. Så de kan de “berige”deres nærområder i Stuttgart med perker kørsel, dækafbrænding og gokke den af i vantro småpiger på bagsædet.

  BMI stiger også på denne måde – og skaber positiv opmærksomhed i Røvhulistan og omegn. Sæt det igang nu, inden vi også skal bevidne de sædvanlige skoleafbrændinger og skov-Jihad.

  Kommentar by MKM — 27. juni 2020 @ 15:09

 14. Who cares, husk på at angela merkel blev genvalgt EFTER hun lukkede 2 millioner af disse barbarer ind i landet, og efter adskillige sager om hvad hendes gæster ellers har begået. Tyskerne er lige så hjernedøde som danskere og svenskere.

  Kommentar by Per — 27. juni 2020 @ 15:23

 15. Hvorfor bruger politiet ikke de magtmidler de har fået stillet til rådighed?

  Kommentar by redneck — 27. juni 2020 @ 17:41

 16. ¤

  Nogle danskere er så dumme, at deres IQ skal måles med minus-tal. Som den tlf-passer hos 112 (?) der nægtede at sende en ambulance til en lille dreng i livsfare. Selvom faderen flere gange forklarede at han ikke selv kunne køre drengen på hospitalet, og at situationen var desperat. EB i dag lørdag. (der er også noget om misbrug af registre)

  Kommentar by Bent A — 27. juni 2020 @ 17:48

 17. If I was business owner I would move my business right away. If the police can not protect the businesses then what is the point to have a business in a getto unless you get all the social costs and salaries [paid for by the government, ehh I mean the tax payers but then you got what you deserved.

  stay away from the gettos, do not buy anything from places that have foreigners hired. let them sell to the foreigners and we will see how well they will do economically. let the welfare scum and criminals buy from scum and we will see how well it will turn out.

  at one time i was in hamburg and the female clerk said she can not help me anymore since she had to catch a shoplifter. when i was at the cashier the nigger had put on pants from the store and they confronted him. the nigger played dumb which is not difficult when you are an inbreed.

  in hamburg i happen to pass a mosque, three police cars stood around the corner and watched who passed the mosque. I stopped at the corner and watched the police while they were watching me. one impulsive piee of shit was on his way to start up his car to confront me while he was stopped by his boss. So that afternoon I had two shadows in plain clothes after me after passing th muslim infested shithole. One woman and one man followed me around. when the womans cover was blown a man took over. apparently you do not get your job as police because you are normal intelligent these days. If you had hired smarter people you would have gotten results but I guess that it is easier to hired idots and inbreeds that way you can do like you feel like. site at the offic es or harrass whites, that pay your salary white the the ones with the lowest IQ can continue being criminal, stealing and lying, driving luxury cars and openly telling you as police to fuck off and nothing will happen. where do you get the money to drive a luxury car when the ones that have jobs on real merits can not afford it?

  i think that white can easuily do crimes and that is the easiest thing to and i think that white should start massively with crimes, looting and stealing, lying stealing from the state.

  that was a story from the real world.

  Kommentar by Erwache — 27. juni 2020 @ 19:26

 18. Med bl.a. valgsnyd får de udviklingen og dermed islamiseringen, til stille at rulle videre. Dernede er ‘fjenden’ udråbt som AfD, i USA Trump, herhjemme er det bl.a. Paludan. Fascismen er i dag både rød og blå bloks politiske partier, de er begge enige om at alle kneb gælder, ellers kan dette monstrøse kriminelle foretagende slet ikke gennemføres. Det etablerede system er nøjagtig lige så skyldig som slynglerne på gaden der plyndrer løs, der er reelt ingen som helst forskel.

  Kommentar by LarsB — 27. juni 2020 @ 22:43

 19. Glem psykopaten merkel og nazi tyskland, problemet er at der lige nu står tusindvis af islamister og fupflygtninge klar i Flensborg til at invadere Mohammedanmark og det Mohammedanske skod system, så snart nazi tyskland giver dem plastikkortet.

  Kommentar by piphans — 27. juni 2020 @ 22:48

 20. Man kan diskuterer om man kan kalde det for borgerkrigslignende tilstande? Måske burde det slet og ret hedde krigslignende tilstande! Borgerkrig kræver at det er befolkningens forskellige grupperinger der ryger i totterne på hinanden! Mens ved krig forstået et den ene part er indtrængende og den anden er den forsvarende part!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. juni 2020 @ 23:30

 21. Gentagelse af 4). Det er pinligt. MSM er værdiløse. Støt SIAD, GI og Rasmus Paludan (især i denne tid). God Søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. juni 2020 @ 06:56

 22. Med retssagen mod Paludan ved vi, at domstolene er POLITISKE.
  INDVANDREDE må kalde etniske danskere hvadsomhelst, men når der gives igen med samme mønt (lovlig retorsion), så falder den politiske hammer. Og hvad lavede den tølper ovenpå fronten af Paludans bil? 14 km/ t. Domstolene er til grin. Paludan er i livsfare 24/7 og må ikke køre væk? ..det er vanvid

  Paludan er den nye Glistrup. Han er danernes lys

  Kommentar by H. Nielsen — 28. juni 2020 @ 12:12

 23. MSM gør alt hvad de kan for at nedtone begivenheden! Det er slående hvor lidt episoden omtales, og i det omfang de pine død bliver nødt til at omtale episoden nedtone etniciteten. Uromagerne omtales som de unge mennesker aldrig som det de er, migranter!
  Igen MSM lyver sjældent, de fortæller bare ikke sandheden! Det er sikkert rigtigt at det er unge mennesker, det er næppe arabiske folkepensionister, men det væsentlige undlades, de er muslimer, de er fra Stormellemøsten og de er migranter!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. juni 2020 @ 12:38

 24. Det er utroligt at en hel verden sættes i brand p.gr.af at en 5 dobbelt dømt sort forbryder og narkoman, George Floyd, bliver dræbt ved en arrestation i USA. Var dette også sket, hvis det havde været omvendt, næppe.
  Det beviser venstrefløjens “sande ansigt” drab på uskyldige samt total ødelæggelse af privat ejendom. Som det skete i Stuttgart.
  Jeg forstår bare ikke, hvorfor MSM medierne absolut skal stå på randalerenes side, hvorved de forholder os sandheden om hændelserne.
  Jeg spekulerer på, om de forskellige efterretnings tjenester “lukker øjnene” i for stor grad, måske fordi de er lige så berøringsangste som politikerne og det øvrige elitære kleresi. Noget er rivende galt.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 28. juni 2020 @ 15:45

 25. Floyd blev enten ofret eller iscenesat, med det ene formål (da intet andet hidtil har virket) at skabe uroligheder op til genvalget af Trump. Man har bombarderet folk med denne propaganda, for at banke befolkningen møre og trætte, så de til sidst giver op og dropper Trump. Det er hele ideen og strategien fra den globale mafia, den dybe stat og det militaristiske kompleks, for at få ‘de gode gamle dage’ tilbage hvor en amerikansk præsident igen udelukkende agerer nikkedukke for magtsystemet.

  Kommentar by LarsB — 28. juni 2020 @ 20:22

 26. https://hodjasblog.one/politiker-fra-baden-wurtemberg-bliver-smidt-ud-af-parlamentet-med-magt-for-at-sige-sandheden/

  Kommentar by Hodja — 29. juni 2020 @ 10:45

 27. 25: du er da helt væk og forfærdeligt paranoid.

  Kommentar by GT — 29. juni 2020 @ 23:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper