1. juli 2020

Dalal, flygtning: Selv hvis jeg boede her i ‘1000 år’, så blev jeg ikke dansker pga. ‘min kultur, religion’

Frihedens Stemmme har bragt flere artikler om det etniske ophav hos ansatte hos Udlændingestyrelsen, og det er alligevel vildt at der hurtigt kan listes 40 ansatte med muslimske navne hos den myndighed der styrer masseindvandringens hastighed. Lidt apropos, så kom jeg mandag formiddag ind i programmet ‘Tæt på’ på Radio4, hvor værten lige havde interviewet Mads Ted Drud-Jensen fra Dansk Flygtningehjælp.

I sine yngre år var han aktiv i ‘Rebel – revolutionære unge socialister’, og mange vil huske ham for Homo/Aktion-sagen. På hans computer fandt politiet kladder til bekenderskrivelser for gruppens attentateter, og han var sigtet i sagen, men blev frikendt i retten, da andre i kollektivet også havde adgang til computeren. Dengang må han ideologisk set, have været et saltkorn fra folk der angreb Udlændingestyrelsen med brandbomber. Ikke bare bygningen, men privatboligen for flere højtstående ansatte, herunder direktør Grethe Løgstrup.

Emnet for ‘Tæt på’ er i denne uge syriske flygtninge, og mandag var dedikeret til Dalal Hamsoro. En yazidi-kurder, der kom til Danmark som flygtning i 2008, og stadig kæmpede med sproget. Hun havde ‘valgt’ at arbejde, da det var nødvendigt for at kunne blive i Danmark permanent. Hun har fire børn (med en mand der ikke arbejder), og til september afslutter hun uddannelsen som pædagogmedhjælper. Snart kunne hun bidrage til samfundet. Man kunne også vinkle det anderledes. Hun er en bosætter i ordets negative betydning, og når danskerene har boet i ‘Gated communities’ i nogle generationer, så kan kun håbe på tålt ophold i tildelte reservater.

Dalal Hamsoro, kurder: … jeg deltager i samfundet, og bliver mere selvstændig, hvis jeg har et job, og så kan jeg få permanent opholdstilladelse, og måske lidt senere dansk statsborgerskab. Det giver mig mere sikkert, hvis jeg har et rigtigt job. For når man har uddannelse er det sikkert at man har et job. … jeg vil gerne blive her. Mine børn er her. Jeg kan ikke rejse tilbage til Syrien… Jeg fortsætter livet her sammen med mine børn.

Maiken Friis Lange, Radio4: Føler du dig mest som en dansker eller føler dig mest som en syrier?

Dalal Hamsoro: Jeg tror, at selvom jeg bor her 100 år, så er jeg syrier. Der er stor forskel mellem mig og dansker, og jeg kan ikke få det ligesom dem-agtigt på grund af min kultur, religion og alle de ting. Jeg er syrier. Jeg kommer fra Syrien, og selvom jeg bor her i 1000 år eller 100 år, jeg kan ikke være ligesom danskerne, Jeg kan lære ting eller sproget, arbejde og deltage i samfundet, men jeg kan ikke blive ligesom danskerne. Min personlighed. Jeg kommer fra Syrien, kurder fra Syrien.

Tirsdagens afsnit var lidt af det samme. Irakiske Shaima Alatwan forklarede, at hun hellere ville gå hjemme end tage tørklædet af, men at hun skam godt ville arbejde, hvis blot hendes mand accepterede jobbet. Dagens program orker jeg ikke at høre. Jeg er kun et menneske.

(Mads Ted-Drud Jensen, Dansk Flygtningehjælp; Dokumentation: Linkedin)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/111175/trackback

51 Comments »

 1. Er det muslimer?

  Københavns Vestegns Politi har onsdag formiddag anholdt to 18-årige personer, som mistænkes for at stå bag en række brande i Herlev i maj måned.

  Der var blandt andet brand i en daginstitution samt seks andre mindre brande i byen. Branden i daginstitutionen medførte store skader på institutionen.

  Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

  Også i den kommende tid vil Lokalpolitiet være mere til stede i Herlev og have et stort fokus på og dialog med borgerne i de områder, der har været præget af brandene.

  – Der er tale om en både alvorlig, tankeløs og farlig gerning, som har medført stor utryghed for borgerne i området. Vi har haft stort fokus i området og en intensiv efterforskning, og det har ført til dagens anholdelser, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. juli 2020 @ 12:31

 2. NotariusUmulius — 1. juli 2020 @ 12:31

  Hvordan er din kommentar relevant for den aktuelle historie …?

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. juli 2020 @ 12:33

 3. 1; du ævler løs… for nyligt bekendte du at du er nynazist, da du tuder over at man har banned ekstreme nynazister som Duke, Spencer etc.
  Som alle andre nynazister, gætter jeg på at du aldrig har haft et job eller været sammen med en kvinde og at det er derfor du hader alt og alle, fremsætter trusler om vold osv.
  Du er en sørgelig stakkel . Kærlighed til dig, trods alt❤

  Kommentar by GT — 1. juli 2020 @ 12:42

 4. Radio4 er landsforræder radio. Ligesom DR. Begge er betalt af danskerne med tvangslicens.

  Radio4 blev oprettet, fordi Radio 27syv var blevet for populær og for ustyrlig for pamperne, der bl.a ønskede at stoppe munden på Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm fra ‘Den Korte Radioavis’.

  Landsforræder radio var også under forrige besættelse krævet af besættelsesmagtene. Hør eksempelvis her et tyskvenligt foredrag i Statsradiofonien af Ejnar Krenchel 26/09/1943.

  http://www.dr.dk/bonanza/serie/268/1940erne/57755/tyskvenligt-foredrag-i-statsradiofonien

  Kommentar by A-mad — 1. juli 2020 @ 12:45

 5. Kommentar by NotariusUmulius — 1. juli 2020 @ 12:31

  Er du psykisk syg, hvorfor skal kommentarsporet fyldes med diverse copy/paste artikler?

  Kan du ikke lave din egen blog?

  Kommentar by KineserSnot — 1. juli 2020 @ 12:51

 6. nogen har gravet sig ud under muren fra den lukkede afd.
  er der en venlig sjæl der gider følge dem tilbage igen ?

  Kommentar by k.m. — 1. juli 2020 @ 13:00

 7. Herligt i reservatet:

  En syrer, der vil forblive syrer, med en mand, der ikke gider arbejde og formentlig stadig er i Syrien, og fire børn.

  En iraker, der nægter at smide tørkluden og kun vil arbejde, hvis hendes mand accepterer det.

  Og så påstår man, at ‘de’ kun koster kr. 33 milliarder årligt? Seriosly?

  Personfnidderet i kommentatorsporet kunne jeg godt undvære, men det er åbenbart rammen, i hvert fald gennem det seneste år.

  Kommentar by Henrik Petersen — 1. juli 2020 @ 13:12

 8. Spændende om Damaskus-folkene endelig kan komme hjem til deres fædreland, det er altid godt at komme hjem….går udfra Matthias Tesfaye mener hvad han siger at han vil undersøge?

  Kommentar by Moth — 1. juli 2020 @ 13:30

 9. Du bør overveje en lille factbox fra DST, Kim.

  Syrere i Danmark

  2010: 4069
  2020: 42.968
  2030: ?

  13,1 procent af de syriske mænd i Danmark blev i 2018 dømt for kriminalitet. 58% var på offentlig forsørgelse, heraf 80% af kvinderne. Under 25% var i beskæftigelse. 75% har ikke en uddannelse. Kun 6% har en erhvervsfaglig uddannelse.

  Kommentar by Syrienblog — 1. juli 2020 @ 13:44

 10. Vedkommende er blot ærlig. Vedkommende og ligesindede bliver ALDRIG dansker eller lign. afhængigt af hvor de BOSÆTTER sig. Tænk, vedkommende er så venlig at bidrage til samfundet. Uddanne sig til medhjælper – den var ny, ganske som at studere til 9. klasse.

  Kommentar by Anonym — 1. juli 2020 @ 13:48

 11. Og netop derfor, Dalal bliver Vi nødt til at sende dig tilbage til dit eget land. Der går moské noget tid men hav kufferten parat!

  Kommentar by Santor — 1. juli 2020 @ 14:05

 12. Jeg overvejede at dele artiklen på zenia stampes facebook side, med en reminder om dengang hun sagde “om 20 år er de som os”, men jeg ved at hun ville slette det med det samme.

  Om de radikale så levede i 1.000 år vil de stadig ikke forholde sig til virkeligheden.

  Kommentar by Per — 1. juli 2020 @ 14:21

 13. Se denne Mads’ Facebook-profil:

  https://www.facebook.com/mads.drudjensen

  Svansende rundt i evigt forsvar for flygtninge og LGBTQ. Hvad med en stille protest over de tre homoseksuelle, der blev knivdræbt af en libyer i England? Nåh nej, lad os angribe Polens forfærdelige regering i stedet for…

  Kommentar by Michael — 1. juli 2020 @ 14:31

 14. 10: hahahahahaha 😂😂😂😂
  Som om jer ekstremister nogensinde får magt som i har agt.

  Kommentar by GT — 1. juli 2020 @ 14:54

 15. ¤

  MUSLIMERNES/ISLAMISTERNES MAGT og indflydelse vokser hele tiden, fordi de får hjælp fra politik-kvinderne, “humanisterne”, femtekolonne-agenterne, medierne, de korrupte “borgerlige”, de radikale/radiGALE, feltmadrasserne og deres eget bagland.

  Hvordan vil man ellers forklare at der nu er 40-50 muslimer/asylanter/ migranter/evighedsturister ansat i Udlændingestyrelsen? (der er adskellige andre råd, styrelser og ministerier mv. hvor migranter er ansat)

  Danmark ligner mere og mere et krydstogtskib der er overtaget af pirater og blinde passagerer. Mon det varer længe før “ubekvemme” danske passagerer bliver smidt overbord eller jaget ned i lastrum i bunden af skibet?

  Dumt spørgsmål. Det foregår jo allerede!

  Kommentar by Bent A — 1. juli 2020 @ 14:57

 16. De magthavere som har bestilt og fået afleveret “billigt udenlands slavekød” til det danske arbejdsmarked, må være slemt skuffet over kødkvaliteten. Eliten har, i lighed med andre landes eliter, brugt ‘globalisering’ plus ‘flygtninge’ plus ‘migranter’ som løftestang til et forsøg på at konkurrere med Kina i billig arbejdskraft. De håbløse parasitter fra mellemøsten, som Eliten må nøjes med, vil aldrig nogensinde kunne konkurrere i produktivitet med de flittige kinesere.
  Ok – Eliten forsøgte sig og fejlede. Regningen betales af de dumme danske lønmodtagere, der nu tvangsmæssigt overtager fodringen af de mellemøstlige parasitter. Eliten kigger den anden vej, lader som ingenting og skriger nu efter billige østeuropæere.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. juli 2020 @ 15:32

 17. Det kunne vel ikke vaere at islam og Dansk levevis og kultur slet ikke harmonerer,hvorfor skal Danske skatteborgere betale for folk der ikke er intereserede i Danmark, bortset fra socaile ydelser og det kolde og det varme vand i hanerne,det kniber det lidt med hvor de kommer fra

  Kommentar by dunk — 1. juli 2020 @ 15:34

 18. Til fremmedpolitiet alias dansk flygtningehjælp kan kun siges: Danmark tilhører danskere. Til snylterne (fællesskabet,andelsbevægelsen,vores fælles bedste kollektivet og andre tiltag til tyveri) som lever af statskassen,kan siges det samme. Jeg ved jeg kan træde en panser over tæerne. Men Danmark er som Pip Hans og Falkøøje siger,lige til at lukke op og skide i. Grundlovsbrud på grundlovsbrud bliver vedtaget blandt jurakleresiet,medens danskere bliver sparket på af deres egne landsmænd i socialdemokratuniform.

  Kommentar by Nielsen — 1. juli 2020 @ 16:13

 19. Stort set alle ansatte i det flygtningeindustrielle kompleks er enten venstreradikale eller selv af andet etnisk ophav end dansk! Socialister ved vi, der arbejder hårdt på at løbe tør for andre menneskers penge, så de kan konfiskerer nogle flere! Folk der selv er af anden etnisk oprindelse end dansk, er mere optaget af at hjælpe andre fra deres oprindelseland end de er af at passe på Danmark og danskernes surt optjente skattekroner. Der er i og for sig logik for perlehøns! Ikke desto mindre lader det ikke til, at Jacob Ellemann fatter det!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. juli 2020 @ 17:34

 20. Løsning: hjemsendelse

  Kommentar by jesper — 1. juli 2020 @ 17:41

 21. Man kan kun give denne flygtning ret. Hun bliver aldrig dansk.

  De kan jo ikke sådan udskifte deres meget anderledes kultur og religion. Især ikke når de er kommet i så stort tal at de kan danne deres eget samfund, uden at behøve at tale dansk, og uden ret meget kontakt med det øvrige samfund. Det gik meget nemmere med de kulturbeslægtede polakker og huguenotter, som kom i langt mindre antal, og allerede efter en generation var danske.

  Det går med muslimerne i Danmark på samme måde som med muslimerne i Myan Mar, eller Tamilerne på Sri Lanka, eller muslimerne på Balkan, eller zigeunerne i Østeuropa. Eller Angelsakserne i England for mange år siden, som jo ikke blev keltiske.

  Kommentar by JC — 1. juli 2020 @ 17:46

 22. Er det muslimer?

  Københavns Politi har de seneste måneder oplevet et stigende antal gaderøverier begået af unge mennesker.

  Det fortæller Lars Feldt-Rasmussen, der er leder af afdelingen for berigelseskriminalitet.

  – Vi er i øjeblikket plaget gaderøverier, som bliver begået af unge mod unge. Det er en kedelig tendens, siger han til TV 2 Lorry.

  Onsdag har Københavns Politi anholdt en 15-årig dreng og to 16-årige drenge, som er mistænkt for i fællesskab at have begået stribevis af røverier efter det samme mønster.

  Røverierne er foregået i nærheden af S-togsstationer i København, hvor ofrene forinden er steget af toget, og gerningsmændene har fulgt efter og standset dem.

  Ofrene er derefter blevet truet med kniv eller trusler om at anvende kniv til at udlevere værdier som eksempelvis mobiltelefon, kontanter og hovedtelefoner.

  – Vi har sigtet dem for fem røverier begået i København i perioden fra den 14. til den 22. juni. Men de efterforskes også for en række yderligere røverier, siger Lars Feldt-Rasmussen.

  Fotograferer sygesikringsbevis
  Han forklarer yderligere, at flere af ofrene er blevet forsøgt truet til tavshed ved, at gerningsmændene har fotograferet dem og deres sygesikringsbevis.

  – På den måde ved gerningsmændene, hvem de er, og hvor de bor. Og dermed skaber de et incitament til, at ofrene ikke går til politiet. Det er et modus, der også går igen i andre sager, siger Lars Feldt-Rasmussen.

  Han frygter, at der er flere ofre, der endnu ikke har anmeldt et røveri, fordi de frygter for deres sikkerhed.

  – Jeg vil på det kraftigste opfordre alle, der udsættes for de her røverier, til at kontakte politiet eller snakke med deres forældre, så de sammen kan kontakte os, siger Lars Feldt-Rasmussen.

  Markant stigning
  Han ønsker ikke sætte tal på, hvor mange gaderøverier Københavns Politi i øjeblikket efterforsker. Men han siger, at der tale om en ”markant stigning”.

  – Vi har i løbet af foråret og i juni set flere sager, hvor mønsteret er det samme som i den konkrete anholdelsessag fra i dag, siger Lars Feldt-Rasmussen og tilføjer:

  – Vi er bange for, at nogen har fundet ud af, at denne her kriminalitet skulle virke. Det en kedelig forklaring. Men det er det, vi tror.

  De tre unge fik i forbindelse med deres anholdelse ransaget deres bopæle, hvor politiet fandt det formodede gerningsvåben, en kniv, samt de stjålne genstande.

  De anholdte fremstilles torsdag i et grundlovsforhør, hvor Københavns Politis anklagemyndighed vil kræve dem alle varetægtsfængslet.

  På grund af drengenes unge alder vil en eventuel varetægtsfængsling dog skulle foregå i surrogat på en ungdomsinstitution, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. juli 2020 @ 17:47

 23. ¤

  BLIVER DE RADIKALE nogensinde danske? Har de nogensinde været danske?

  Kommentar by Bent A — 1. juli 2020 @ 17:56

 24. > 9: Interessante tal vedrørende Syrere i Danmark. De sætter Mathias Tesfays symbolpolitiske tiltag med at at hjemsende skaldede 600 syrere tilbage, lidt i relief. De er så få at det kun er for syns skyld (og så er de jo ikke rejst endnu, og kommer måske heller ikke til det).

  Mathias Tesfay dækker sig ind ved at påpege at det er det uafhængige flygtningenævn der afgør hvem der skal have asyl og hvem ikke. Men det er vel politikerne der fastsætter kriterierne. Og disse kriterier er alt for bløde. Det er jo kun få procent der bliver afvist som asyllanter. Det er alt for slapt, da det store flertal jo ikke er personligt forfulgte. Vi burde helt afskaffe asylretten. Stem på Nye Borgerlige!

  Kommentar by JC — 1. juli 2020 @ 18:03

 25. Kommentar by NotariusUmulius — 1. juli 2020 @ 17:47

  Stop nu dit infantile spam….

  Kommentar by KineserSnot — 1. juli 2020 @ 18:59

 26. NotariusUmulius gør et farligt job, men de gør et fædrelandsnyttigt job.

  Når muslimerne stopper med deres kriminalitet, så stopper artiklerne jo af sig selv, men heller ikke et sekund før, FUCK ALLAH og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. juli 2020 @ 19:29

 27. NotariusUmulius gør et farligt job, men HAN gør et fædrelandsnyttigt job, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. juli 2020 @ 19:29

 28. 26; du har for nyligt erkendt at du tilbeder nynazismen. Det er ikke fædrelandsnyttigt, men direkte landsforræderi. Fat det nu, alle hader dig!

  Kommentar by GT — 1. juli 2020 @ 19:58

 29. Louis Möhring Jacobsen siger, at B.T.’s historie hurtigt fik stor udbredelse via sociale medier og uriasposten.dk, hvor han blev nævnt med navn og foto.

  Uriasposten i Journalisten (med forkert domæne, men hvad kan man forvente af journalisternes fagblad?!? 🤷🏻‍♂️) https://journalisten.dk/doemt-for-aereskraenkelse-dagboeder-til-bts-dyrby-og-karker/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. juli 2020 @ 20:01

 30. Soy Boy Ole er tilbage som GT, spark det røde svin ned under gulvbrædderne nu, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. juli 2020 @ 20:04

 31. Hvis man vil se et billed af Mads i al hens mangfoldighed… (scroll lidt ned)

  https://undskabenshotel.wordpress.com/tag/mads-ted-drud-jensen/

  Kommentar by a — 1. juli 2020 @ 20:08

 32. Kommentar by NotariusUmulius — 1. juli 2020 @ 20:04

  Du jo det man populært kalder en tosse, tror de det hjælper noget at spamme artikler i kommentarsporet herinde i ekkokammeret?

  Lav en blog eller en telegram-kanal for dem der vil spammes med nyheder i tide og utide.

  Kommentar by KineserSnot — 1. juli 2020 @ 20:09

 33. # 27 jeg gør ikke

  Kommentar by jesper — 1. juli 2020 @ 20:15

 34. Kald mig gerne gammeldags, men jeg er altså First Amendment fundamentalist til fingerspidserne.

  Alle muselmænds transgressioner i Danmark skal dokumenteres, ikke skjules væk, derfor er Uriasposten vigtig.

  Og Herr Kim Møller har utallige gange taget mine indlæg direkte og lavet en selvstændig tråd på muhamedaners ofte ekstremt transgressionrør mod hvide danskere, forbyd islam 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. juli 2020 @ 20:31

 35. ¤

  AF DE 600 SYRERE KOMMER NÆPPE mere end 10-12 stykker til at rejse, og da kun fordi de får en kuffert fuld af penge for det. (2-3 millioner kr. til en familie) Og halvdelen af dem kommer vel tilbage for at hente flere penge. Der er jo fortrydelsesret på. Tesfays henvisning til en anden instans er helt til grin. Både udlændingestyrelsen og flygtningenævnet er fyldt med migranter og radikale feltmadrasser. Og iøvrigt kan migranterne appellere nærmest i det uendelige hvis en afgørelse går dem imod. Det hele er eet stort skuespil, cirkus- og fupnummer.

  Og det er et eksempel på hvor groft danskerne diskrimineres, og på hvordan der svines med skatteydernes penge til udlændinge. Hvor mange danskere får en halv eller hel million kr. til at “starte på en frisk” ovenpå sygdom, ulykke eller et socialt problem? Svar: INGEN!

  Bortset fra det økonomiske, så er vi inde i en udvikling som med stor sandsynlighed vil føre til at millioner af danskere ender som retsløse , forfulgte og forhånede tabere der har mistet alt.

  Alt vil sige: deres land, frihed, rettigheder, ejendom, ære, liv og fremtid.

  Kommentar by Bent A — 1. juli 2020 @ 20:45

 36. Jeg kunne godt lide at vide, hvis man ikke vil acceptere dansk kultur, og levevis, hvorfor så bo her???!!!.
  Hvis man føler sig bedre tilpas i Syrien, så vil det være mest betimeligt at blive der.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 1. juli 2020 @ 21:06

 37. Ja dette er til at blive dybt deprimeret over. Hvorfor rejser de ikke til muslimske lande? Nok fordi de skal hive alle de penge ud af Danmark. Vi har tabt— danskerne er så dumme at vi tager imod folk der har rejst igennem så mange lande.

  Kommentar by IES — 1. juli 2020 @ 21:13

 38. Kommentar by NotariusUmulius — 1. juli 2020 @ 20:31

  Kim Møller har en mail eller http://www.uriasposten.net/nye-tips, er du så gammel at du ikke kan finde ud af at navigere på en hjemmeside der ikke er opdateret siden starten af 00erne?

  Kommentar by KineserSnot — 1. juli 2020 @ 21:15

 39. https://www.altinget.dk/artikel/harun-demirtas-lad-ikke-df-afspore-racismedebatten-fra-selve-problemet

  Kommentar by k. m. — 1. juli 2020 @ 21:15

 40. Kommentar by NotariusUmulius — 1. juli 2020 @ 20:31

  Alle dine nyheder, kan man læse andre steder jeg har personligt altid været igennem dem, inden jeg finder din copy/paste…

  Tror du at Kim Møller ikke læser andre steder?

  Kommentar by KineserSnot — 1. juli 2020 @ 21:16

 41. Kommentar by KineserSnot — 1. juli 2020 @ 21:15 skrev:

  ” … en hjemmeside der ikke er opdateret siden starten af 00erne?”

  Ja, det undrer også mig at man holder fast i så forældet et design …

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. juli 2020 @ 22:10

 42. 29; du er ligeså ubegavet som alle andre nynazister.
  Du er en landsforrædder og blir ALDRIG ægte dansker, når du ser op til mennesker som david duke etc.

  Kommentar by GT — 1. juli 2020 @ 22:13

 43. “Dalal, flygtning: Selv hvis jeg boede her i ‘1000 år’, så blev jeg ikke dansker pga. ‘min kultur, religion’”
  Jamen det har alle normale danskere vidst i over 40 år og derfor stemte vi på Z og DF, og fordi alle de andre partier samt deres vælgere er landsforrædere som oven i købet tvinger os til at forsørge over en million importerede sindssyge sandperkere og østperkere og lige dele fupflygtninge.
  Fuck hvor er vi færdige.

  Kommentar by piphans — 1. juli 2020 @ 22:45

 44. Stop hellere spambotten Gennemført Tosset, der ikke bestiller andet end at kalde folk for (ny)nazister.

  Kommentar by Træt — 1. juli 2020 @ 22:50

 45. Allan Gorm: Du ville forstå muhammedanere en del bedre, hvis du havde en smule forstand på krigsideologien islam og dens 1400 år blodige historie.
  Intet, som i absolut intet nyt under solen. Takbir…

  Kommentar by Iznogut — 2. juli 2020 @ 00:40

 46. Don’t feed the trolls.

  Kommentar by Iznogut — 2. juli 2020 @ 00:41

 47. ¤

  OM BARE 10 ELLER 20 ÅR er det Danmark vi kender eller kendte, måske helt væk. For vi er inde i en trist og sørgelig udvikling. En udvikling som kan forandre samfundet til ukendelighed. En udvikling som vi er blevet advaret imod gennem mange år. Og nu ser det ud til at netop DF med Tullesen i spidsen, bliver partiet som slår de sidste søm i Danmarks ligkiste. Et større svigt og forræderi kan man næsten ikke forestille sig. Og da Pia K stadig ikke forstår at Tullesen er en klovn og kynisk vælgerbedrager, er hun åbenbart ikke en snus bedre end ham.

  En tragisk og livsfarlig fremtid venter det danske folk. For Christiansborgs samlede politik er så forrykt og anti-dansk, at det er svært at se lys for enden af tunellen. Meget viser at en ny totalitarisme vokser uhindret frem. Meget tyder på at de gamle partier vil fremture med deres afrikanisering og islamisering af Danmark.

  Meget tyder på at vores såkaldte demokrati er slut. Tilbage er kun navnet, facaden og illusionen. Folket er kørt ud på et sidespor. Vi danskere er kommet så langt ud i dagdrømmeri, at vi ligner svenskerne på en prik.

  Der er selvfølgelig undtagelser som Per, JC, k.m., Piphans, kimski, IES, dunk, Nielsen, Gustav, Syrienblog, A-mad, Michael, Santor og en del andre, men over halvdelen af danskerne er stadig så uvidende om Danmarks virkelige situation, at de er som søvngængere.

  Kommentar by Bent A — 2. juli 2020 @ 00:48

 48. Hun er da ærlig. For selvfølgelig bliver hun aldrig dansker. Hun er syrer. Men hendes børn vil hævde de er danskere. Og med en vis ret. Vi har jo ikke smidt familien hjem, som vi burde, og derfor kan vi år for år se de muslimske samfund “blomstre”.

  Kommentar by Uno — 2. juli 2020 @ 09:50

 49. 43; jeg kalder dem for nynazister som selv siger de er det. Som dig ex. Notarius skrev i går at han hylder david duke… så er man hardcore nazist og antisemit…

  Kommentar by GT — 2. juli 2020 @ 09:55

 50. Jeg har personligt altid været igennem dem, inden jeg finder din copy/paste…

  Tror du at Kim Møller ikke læser andre steder?

  Kommentar by KineserSnot — 1. juli 2020 @ 21:16

  Det er desværre direkte usandt, men naturligvis ikke hvis du først læser min nyheder flere timer eller dage efter, de uploades.

  NotariusUmulius poster kun breaking news nyheder om perkeres kriminalitet og transgressioner mod hvide danskere, så læseren IKKE behøver andre kilder end NotariusUmulius på Uriasposten, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. juli 2020 @ 11:19

 51. Iznogut. Jeg har haft lejlighed til at, på dansk, at læse væsentlige dele af koranen. Jeg har oven i købet læst om Mohammeds liv og hans krigsliderlighed mm. Så jeg er orienteret.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 2. juli 2020 @ 20:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper