5. juli 2020

Journalisten vil have etnisk mangfoldighed: Hvem repræsenterer det værdipolitiske højre i medierne…

Medierne skal afspejle befolkningen, et et argument der bruges hver gang kvinder eller etniske minoriteter er underrepræsenteret i attraktive jobs. De har en pointe, men det klinger hult, når samme ikke problematiserer, at værdipolitiske højreorienterede ikke har en kinamands chance for at komme i betragtning til nogen stilling i mediebranchen overhovedet. Der er eksempelvis flere iranske værter på Radio4, end der er nationalsindede højreorienterede. At Radio4 finansieres over skatten er ikke et argument for ideologisk enfoldighed.

En artikel af journalistpraktikant Shideh Morovati set hos Journalisten.dk – Mangfoldighed: Danske medier nøler, og det koster tillid og penge.

“… spørger man seniorforsker hos Reuters Institute Alexandra Borchardt, som har forsket i betydningen af diversitet blandt de ansatte på europæiske medier, er netop klare måltal og initiativ fra topledelsen som hos NRK det, der skal til, hvis man skal lykkes med at fremme diversitet.

Hun mener, det er et kæmpe problem, at europæiske nyhedsredaktioner stadig domineres af hvide journalister fra middelklassen.

Hvis medierne ikke repræsenterer alle dele af befolkningen i et samfund, så gør man ikke sit arbejde med at bidrage til den demokratiske proces,’ siger Alexandra Borchardt, der også er næstformand i Europarådets ekspertudvalg for kvalitetsjournalistik i den digitale tidsalder.

… ifølge Alexandra Borchardt har personer fra andre kulturelle og sociale baggrunde ikke de samme muligheder for at lande et job som journalist. Derfor skal man yde en ekstra indsats for at lokke dem til.

‘Man burde kigge på sin personlige bias og stereotyper, hvis man er af den opfattelse, at alle har de samme muligheder,’ siger hun og henviser til eksempler fra forskning, der peger på, at ledere har en tendens til at hyre folk, som minder om dem selv. …

Kan man ikke godt producere mangfoldigt indhold, hvis man er en hvid journalist?

‘Du kan prøve, men du vil aldrig komme tæt nok på de emner, du forsøger at skildre,’ siger hun…”

(Etnisk og seksuelt mangfoldighed, enfoldig venstreorienteret værdipolitisk)

Oploadet Kl. 17:47 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/111323/trackback

22 Comments »

 1. Mangfoldighed min bare, når der kun er enfoldige meninger og syn som bliver understøttet licensen-kun kulturradikale og den yderse Venstrefløj. Får den korte avis eller snaphanen nogen licenskroner???? Nå ikke ?.Så drop MSM (Main Stream Medier) Støt SIAD og GI. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. juli 2020 @ 18:23

 2. Man kan lukke 90% af medierne uden det går ud over kvaliteten

  Kommentar by k. m. — 5. juli 2020 @ 18:42

 3. ¤

  LIGESTILLING, KVINDESAG, FEMINISME går kun ud på een ting: at kvinderne skal overtage magten. Ligestilling = op med kvinderne, ned med mændene.

  Bemærk at der er områder, råd, styrelser, ministerier, udvalg, selskaber, bureaukratier, medier og komiteer mv. hvor kvinderne allerede er i flertal. De steder snakker kvinderne aldrig om kvoter til at skabe balance i tingene.

  Det er slet ikke retfærdighed feministerne er ude efter. Det er fordele, privilegier, positiv særbehandling, ekstra hensyn, mindre krav, højere status. Det er overherredømme, magt, penge og de lette jobs man går efter. (snakkejobs)

  Der er udvalg, medier og styrelser osv. hvor der er 5 eller 7 kvinder og ingen mænd eller 1 mand. Så er kønsskævheden pludselig helt OK.

  Der er samfund hvor kvinderne bestemmer det meste af politikken. f.eks. Sverige, Tyskland og Norge. Sverige er i frit fald, Tyskland hærges af kæmpeproblemer pga. frau Mærkelig, og Norge bevæger sig også i den forkerte retning pga. for megen feminisme og pladderhumanisme.

  Og hvad Danmark angår, er vi på vej i samme retning som Sverige, nedad mod bunden i et dyb der er dybere end Merianergraven.

  LIGESTILLING = Kvinderne tager magten

  MANGFOLDIGHED = Muslimerne tager magten

  MSMs JOURNALISTIK = Danskerne manipuleres til at ødelægge sig selv.

  Alle tre dele = kaos, vanvid, vold og massedød.

  Kommentar by Bent A — 5. juli 2020 @ 18:50

 4. Grundloven er implicit nationalistisk. Så argumentering for indvandring og mangfoldighed er ulovlig. Men desværre kan vi ikke stole på højesteret som forfatningsdomstol. Den rolle vil den ikke påtage sig.

  Kommentar by Søren — 5. juli 2020 @ 18:56

 5. Hvem er det snart medierne vil overbevise om deres nødvendighed?
  Sig selv?

  Kommentar by Hul igennem? — 5. juli 2020 @ 18:57

 6. Islam er en værre virus end Wuhan coronavirus. Corona dræber højst nogle få procent og det på få uger. Islam virus er mere snedig; den manifesterer sig som krav til de danske ofre. Det begynder altid småt med at stille små og simple henstillinger til danskerne, om at ‘respektere’ muslimers ønsker. Virker det ikke, vokser ønskerne til direkte krav, da fortsatte afvisninger opfattes racistiske og som udtryk for had mod islamvirus. Samtidig forøges formeringen af flere islamvirus lige så hurtigt som den demografiske frugtbarhed tillader. Hellere død end rød, sagde man. Nu siger man: Hellere død end (tvangs)konverteret.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. juli 2020 @ 19:45

 7. Det er jo mest neger kriminalitet der begås og læses om. Dermed får negerne massere opmærksom. Det må negerne da være glade for.

  Kommentar by Jp — 5. juli 2020 @ 19:57

 8. Hun må ligge og rode med sine landsmænd, og det er danskere, der har inviteret hende

  Kommentar by BB — 5. juli 2020 @ 20:57

 9. ¤

  Douglas Murray: Ligestilling = kvinderne tager magten. (på mændenes, familiernes og børnenes bekostning) Se også “The strange death of Europe” samt “Mørke midt på dagen”.

  Kommentar by Bent A — 5. juli 2020 @ 21:21

 10. Personligt ser jeg ikke udsendelser hvor negere eller perkere taler i mikrofonen, lige så snart de får chancen i medierne så hører man kun deres beklagelser og nederlag i Danmark, hvorfor forlader de ikke landet og flytter tilbage hvor de hører til den kultur og fattigdom deres lande står for, formel 1 køreren Kevin Magnussen faldt på knæ for de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, han udgik af løbet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 5. juli 2020 @ 21:53

 11. “‘Man burde kigge på sin personlige bias og stereotyper, hvis man er af den opfattelse, at alle har de samme muligheder,’ siger hun og henviser til eksempler fra forskning, der peger på, at ledere har en tendens til at hyre folk, som minder om dem selv. …”

  Ikke et ord om, at IQen måske står i vejen!
  – men en sådan forskel/forskel i skatteYDENDE arbejdsindsats, er nok heller ikke velkomne termer for en Alexandra Borchardt -> seniorforsker hos Reuters Institute???

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. juli 2020 @ 22:29

 12. Er et af grundprincipperne i journalisme ikke at man skal formidle neutrale nyheder/informationer?
  Så har landsforrædere som Alexandra Borchardt i det hele taget ret til at kalde sig journalist.

  Kommentar by piphans — 5. juli 2020 @ 22:43

 13. emmagad — 5. juli 2020 @ 21:53:

  Segmentet kan ikke selv finde ud af at forlade landet og flytte tilbage hver de kom fra og rettelig hører hjemme, for ham Muuuhaamed har frataget dem al selvstændig tænkning og tillige påtvunget dem en indavl, der giver en IQ på niveau med ikke behandlede retarderede.

  Vi må hjælpe dem på vej, så de ikke ender som Muhammeds egne slaver her i Danmark!

  – slaver hører IKKE til i Danmark!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. juli 2020 @ 22:43

 14. ¤

  Jo, SLAVER hører hjemme i Danmark, for det er først og fremmest danskere der er slaver i nutidens danske samfund. De er skatteslaver for indvandrerne, som bruger en stor del af skatteslavernes indbetalinger, der går til gratis boliger, arbejdsfri gratis forsørgelse og gratis altmuligt til besætterne og evighedsturisterne. De er også skatteslaver for de radikale marxister og de øvrige gamle partier som udskriver stadig højere skatter og stadig flere afgifter, gebyrer og bøder.

  Danskerne er også slaver og trælle på den måde at man tvinger dem til at betale for deres egen undertrykkelse og udskiftning. Det ville man aldrig byde frie folk man havde respekt for. Men Christiansborg har ingen respekt, men kun foragt til overs for danskerne som man betragter som stemmekvæg og malkekvæg.

  At danskere, især mændene, er reduceret til 4. eller 5. rangs borgere i deres eget land, viser sig også i at de diskrimineres på alle mulige måder. I forhold til indvandrere, til kvinder, til førtidspensioner, til ekstra ydelser, til menneskerettigheder, til familieliv, til hospitalsbehandling. Danskerne er ved at være vor tids jøder.

  I en række styrelser som ikke har styr på ret meget, er der flertal af kvinder og udlændinge.

  Og i systematisk omfang stjæler eller konfiskerer Christiansborg partierne vores tid, børn, penge, land, byer, kvinder, kultur, boliger, rettigheder, privatliv, frihed, sikkerhed og fremtidsmuligheder. For at overgive det hele til fremmede. De kopierer simpelt hen Sverigstans politik. Også her behandles mænd, familier, børn og gamle værre og værre.

  Igår jøderne, i morgen jyderne osv.

  Kommentar by Bent A — 5. juli 2020 @ 23:47

 15. Mangfoldighed min bare:
  Ja det hedder enfoldighed.

  Kommentar by Charles — 5. juli 2020 @ 23:55

 16. Det minder mig om da DR ansatte en “mangfoldighedskonsulent”, det er vist en af dem på billedet her: https://i.redd.it/burypvi5b4dz.jpg

  Mærkeligt nok har jeg ikke set flere borgerlige indslag på DR siden da, men de 3 kloner der får vist også ca en milliard i årsløn tilsammen så de er nok ret ligeglade.

  Men igen igen igen, så længe højrefløjen ikke giver dem modspil kan de jo fortsætte uhindret. DF hjalp dem ligefrem på finansloven så de aldrig mere skal bekymre sig over hvor pengene skal komme fra. Når det er “modstanden” så er det sgu svært at se nogle lyspunkter.

  Kommentar by Per — 6. juli 2020 @ 00:37

 17. Lighedsmanien indenfor jobs herunder statsbetalte media og statsbetalt universitetsforskning og anden statsbetalt forskning er en sygelig tendens i samfundsudviklingen.

  Desværre var denne udvikling allerede forudset af Alexis de Tocqueville (1805-59) i “Demokratiet i Amerika”.

  Den adelige franskmand, Alexis de Tocqueville, ser ud til at have set rigtigt, da han tog over for at kigge på konsekvenserne af det nye demokrati. Han konstaterede konsekvenser af dette i retning af lighedsmani. Forskelle mellem mennesker – heller ikke medfødte – ville på sigt kunne accepteres af demokratiet, mente han.

  Hvis vi sætter Reuters Institute’s Alexandra Borchardts lighedstanker på spidsen får vi en totalitært samfund, der langt overgår kommunismens menneskefjendske udskejelser.

  Alt fra Nobelpristagere, videnskabsfolk, forfattere, billedkunstnere og akademikere, der har gjort sig gældende gennem alle tider, er udtryk for uligheden i samfundene. Bundlinjen i den ‘filosofi’ er at f.eks journalistik, videnskab, litteratur, kunst, akademisk uddannelse afskaffes som noget, man skal kvalificere sig individuelt til.

  Disse vigtige erkendelsesmæssige og vidensproducerende erhverv og funktioner skal ifølge denne ‘filosofi’ fordeles efter en art ‘lodtrækning’ blandt alle ‘proletarer’. En slags slutresultat af ‘proletariatets diktatur’? Fagre nye verden?

  Kommentar by A-mad — 6. juli 2020 @ 08:20

 18. Det bliver interessant, når Ekstrabladet og Berlingske modvilligt og ufrivilligt skal tage imod en dømt pædofil medarbejder.

  Kommentar by Skatteyderen — 6. juli 2020 @ 10:49

 19. En mindre tilføjelse vil ændre Alexandra Borchardts vrøvl vil den fulde sandhed:”Det er et kæmpe problem, at europæiske nyhedsredaktioner stadig domineres af venstreorienterede og kulturradikale hvide journalister fra middelklassen.”

  Kommentar by bjarne binee — 6. juli 2020 @ 11:07

 20. Bent A — 5. juli 2020 @ 23:47:

  Du forstod ikke min pointe.

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. juli 2020 @ 16:52

 21. Hvis en radio station ikke, må, kun befolkes med danske medarbejdere så kan den heller ikke kaldes dansk, vel.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 6. juli 2020 @ 20:24

 22. Den adelige franskmand, Alexis de Tocqueville, ser ud til at have set rigtigt, da han tog over for at kigge på konsekvenserne af det nye demokrati. Han konstaterede konsekvenser af dette i retning af lighedsmani. Forskelle mellem mennesker – heller ikke medfødte – ville IKKE på sigt kunne accepteres af demokratiet, mente han.

  Kommentar by A-mad — 10. juli 2020 @ 10:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper