5. juli 2020

Palæ-arabere og kommunister i demonstration mod Israel, København, 4. juli 2020

Lørdag demonstrerede herboende palæstinensere og sympatiserende venstreradikale ‘mod annekteringen af Palæstina’. Udover palæ-flag, sås blandt andet ‘Hammer & Segl’, samt bannere for Revolutionære Socialister og Enhedslisten. Regnbue-segmentet var naturligvis også repræsenteret, skulder ved skulder med deres indlysende modsætning. Herunder en række tilsendte billeder. Fuld dækning hos KPnet (Arbejderpartiet Kommunisterne).

“Arrangeret af: Initiativet Stop Annekteringen af Palæstina 2020, Studerende mod besættelsen, Internationalt Forum København, Palæstina Fredsvagter, Boykot Israel, Demos, Tid til Fred, Follow The Women, 3F Palæstina netværk, 48 Huset, Den palæstinensiske nationalforsamling i Danmark, Det palæstinensiske forum Multaqa, Palæstina Initiativet, Det demokratisk palæstinensisk forbund samt mange andre palæstinensiske grupper og foreninger i Danmark.” (Arbejderen.dk)

Oploadet Kl. 23:36 af Kim Møller — Direkte link63 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/111332/trackback

63 Comments »

 1. Det gør mig lystig at se den tabende part. Deres stramninger tyder på de synger på sidste vers.

  Kommentar by Charles — 5. juli 2020 @ 23:53

 2. Ironisk nok er israel det ENESTE sted i mellemøsten der lader folk være homoseksuelle, men logik er ikke rigtigt venstrefløjens stærkeste side.

  Kommentar by Per — 6. juli 2020 @ 00:44

 3. Sygt nok er Mohammedanmark det eneste Shit Hole country hvor terrorister og andre kriminelle kan demonstrere fuldstændig legalt.
  Luk lorte danmark.NU

  Kommentar by piphans — 6. juli 2020 @ 01:35

 4. Der skulle være revolution i Danmark…men så begyndte det at regne.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 6. juli 2020 @ 03:07

 5. Det PISSEDE ned. Tak, Allah!

  Kommentar by BB — 6. juli 2020 @ 03:12

 6. I guder, en flok aber (tilføj selv t som første bogstav og e som sidste) på gaden. Synd, de ikke druknede. På den anden side set: En flok døde rotter flyde rundt i gaderne er heller ikke rart.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. juli 2020 @ 03:36

 7. De røde forstår ikke at en fagforening skal holde sig fra udenrigspolitik

  13aug2014
  https://arbejderen.dk/fagligt/3f-bl%C3%A6ser-til-kamp-mod-israel

  Kommentar by k.m. — 6. juli 2020 @ 06:20

 8. Støt Israel. Det eneste rimelige eksisterende (ikke perfekte, men hvilket er det?) Demokrati og et rimeligt frit land, selvom alle de arabiske regimer vil have det udryddet især pga Deres Islamiske Jødehad, hvor bl.a Deres børn er blevet ofret i Selvmordsaktioner. Islam hader frihed. Støt SIAD og GI. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. juli 2020 @ 06:24

 9. Palæorabarbere og kønsforvirring syltet ind i Tvindstalinisme. Kønt.

  Kommentar by Hul igennem? — 6. juli 2020 @ 07:42

 10. Og de forsørges modvilligt af mig..

  Kommentar by Hul igennem? — 6. juli 2020 @ 07:43

 11. Annekteringen er helt fin og uproblematisk.

  Kommentar by Winged Hussar — 6. juli 2020 @ 08:03

 12. Skyl al pislam i rendestenen, dets naturlige habitat.

  Kommentar by Gustav Jensen — 6. juli 2020 @ 08:35

 13. ¤

  DE MANGE kritiske kommentarer her til denne sammenstimlen af venstrefløjsere, der nok har startet endnu en covid-19 smittekæde, er fuldt forståelige. Bl.a. er det jo ret latterligt at “Studerende mod besættelsen”, demonstrerer mod noget 3-4000 km væk, mens de ikke demonstrerer mod besættelsen af deres eget land eller politiske overgreb som foregår lige omkring dem. De går vildt meget op i det internationale, mens det nationale rager dem en fjer.

  Men hvad med at supplere kritikken af disse kliker med mere debat omkring hvordan politikere og journalister af den radikale/skabsradikale slags, systematisk nedbryder og undergraver Danmarks økonomi, velfærd, frihed, sundhed, infrastruktur, fred og sikkerhed.

  De røde klikers gåen rundt i tætte klynger gavner ikke Danmark, men det meste af hvad der foregår i det skjulte på Chrborg og rundt om i diverse bureaukratier og styrelser er heller ikke til fordel for vi danskere. Bør der ikke på netaviserne sættes mere lys på hvor utrolig dårligt visse dele af samfundet fungerer bagved de pæne officielle facader? Man kunne begynde med udlændingestyrelsen, sundhedsstyrelsen, skilsmisse- og børneværns-bureaukratierne, DR, Politiken, R-partiet, V og DF, godhedsindustrien, kvinfo og RUC osv.

  Hvornår begynder G.I. og NB mon at opfordre til læsning af net-aviserne? Som jo stadig læses af alt for få.

  Kommentar by Bent A — 6. juli 2020 @ 09:49

 14. Masser af unge kvinder… nå, heldigvis regnede det

  Kommentar by Martin — 6. juli 2020 @ 10:01

 15. Det ser ikke umiddelbart ud til, at Allah var med dem.

  Kommentar by Skatteyderen — 6. juli 2020 @ 10:17

 16. https://24nyt.dk/den-palaestinensiske-sag-er-yt/
  Der er to tendenser, der gør sig gældende i Mellemøsten. Den første tendens er Israels stadigt stigende overlegenhed i Mellemøsten. De seneste 20 år Israel fortsat sin march hen imod teknologisk og militær dominans i regionen og været holdt oppe af en misundelsesværdig økonomisk vækst.

  Den anden tendens er, at efterhånden som Israel har konsolideret sig i en reel mellemøstlig magtposition, er landet blevet en meget attraktiv samarbejdspartner for flere arabiske nationer.​

  At tale grimt om Israel har ikke længere den samme geopolitiske gennemslagskraft, som det havde engang, og flere arabiske ledere foretrækker klart at samarbejde med den israelske regering frem for at gå imod den.

  Kommentar by k.m. — 6. juli 2020 @ 10:43

 17. Læg lige mærke til at disse mennesker kunne have deres hadefulde demo i fred …..
  Var der nogen fæle højrefløjsere, der angreb dem, truede dem, råbte slagord ad dem?

  Behøvede de at være pakket ind i politi for at kunne gå i fred?

  Nej – for alle de, der plejer at angribe, true og råbe ad demoer, de er uenige med – de går i DENNE demo, eller støtter den.

  Tankevækkende, ikke?

  Kommentar by Lotte — 6. juli 2020 @ 11:05

 18. “Det gør mig lystig at se den tabende part. Deres stramninger tyder på de synger på sidste vers.”
  Sjørslev: Hvordan skal den forståes?

  Det skal forstås således: De vil aldrig nogen sinde komme til at vinde.
  Jeg morer mig lidt over deres dumheder, som gør dem til Tabere.

  Se blot; gå ude i regnen er et tegn på der synges på sidste vers, for under den kommende borgerkrig uddør disse vandaler.

  Kommentar by Charles — 6. juli 2020 @ 11:07

 19. 16. Skatteyderen
  Nej Allah var ikke med dem, men tumperne forsatte alligevel, de vidste jo ikke at de er vantro.

  Kommentar by Charles — 6. juli 2020 @ 11:11

 20. Under muhammedkrisen jagede palæstinensiske arabere folk, som kunne ligne danskere. De ville slå den ihjel! Så palæstinensere er vores fjender! Absolut ikke vores venner!
  Når muslimske arabere med dominanskultur får magt som de har agt i Danmark, og det får de jo desværre nok, så vil folk med regnbueflag få sig en alvorlig overraskelse! Hammer og segl og regnbuefolket er nyttige idioter!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. juli 2020 @ 11:24

 21. #18 Lotte
  Ja det er tankevækkende. Vi ved alle hvad der ville være sket, hvis man arrangerede en fredelig moddemonstration.

  Og hvad er 3F egentlig for en størrelse. Er det et politisk parti, en NGO? Skammeligt.

  Kommentar by Realist2 — 6. juli 2020 @ 11:27

 22. Svært at afgøre, hvilke af de tilstedeværende i dette groteske fastelavnsoptog, som tager prisen som demonstrationens kattekonge? – Min umiddelbare favorit er (nederste foto) ham det usunde metastasevrag med dreadlock-skægget, dog skarpt forfulgt af (foto nr.5) ham den fedladne hønsestriktaber med mother-fucker-skæg og bedekrans som brillesnor? – Under alle omstændigheder hører de alle, Umfassend ihre Verkündigung, hjemme på grisehandler Oluf Larsens lokum!

  Kommentar by T. Flodur — 6. juli 2020 @ 11:31

 23. For engang skyld støtter jeg de venstreorienteret, Israels afskyelige zionisme og annektering af vestbredden er forrykt.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2020 @ 12:06

 24. Kommentar by k.m. — 6. juli 2020 @ 10:43

  Den Saudi-Arabiske kongefamilie og deres sfære har allieret sig med Israel, men befolkningen i mellemøsten ønsker det ikke. Da det bevirker at Saudi-Arabien går sammen med Zionisterne om at undertrykke andre muslimer i regionen.

  Det afskyeligt at vi i vesten støtter Zionisternes og Saudi-Arabiens folkemord i Yemen og Libyen. Men det vel vilkårende når Præsidenten i verdens mægtigste land laver knæfald for Israel. Det nok fordi Mossad pga af Epstein og Maxwell har skumle video af sex med børn der involvere de amerikanske ledere i begge partier, som flittigt har besøgt pædo-øen.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2020 @ 12:30

 25. Alle herinde burde se Al Jazeera dokumentaren “The Lobby” der afslører hvor meget magt Zionisterne har over de amerikanske politikere.

  Jeg ved godt at mange herinde er boomers der er blevet holdningsmasseret til at elske Israel igennem massiv propaganda som har foregået siden 2.verdenskrig. De fleste er jer er så langt ude at i vil kalde mit skriveri anti-semitisme. I så langt ude at i støtter zionisterne når 92% af danskerne vil forbyde omskæring.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2020 @ 12:33

 26. Det var Israel, CIA og Saudi-Arabien der accelererede en borgerkrig i Syrien ved at give Jihadistiske-oprørsgrupper (Der senere blev til ISIS) våben, i håbet om at vælte Assad, så de kunne føre en gasledningen fra den Persiske Golf, igennem lande tog til Cypern også videre til resten af Europa. Alt sammen for at mindske den indflydelse Rusland har med deres gas til Europa.

  At i støtter op om et land der forsager tonsvis af krige, der forsager masse-indvandring til Europa er mig en gåde.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2020 @ 12:42

 27. Kommentar by Lotte — 6. juli 2020 @ 11:05

  Det er intet hadfuldt ved at demonterer imod Israels ulovlige annektering af Vestbredden.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2020 @ 12:50

 28. *Kinersersnot 12:50
  Nuvel, men uanset hvad man i øvrigt mener om diverse konflikter i mellemøsten, så er palæstinenserne vores fjender!
  Du skal i øvrigt forstå at israelerne er lige så trætte af de muslimske palæstinensere som vi er, og det får dem måske til at være lidt hårdere ved dem end nødvendigt! Og det har med alt ønskeligt tydelighed vist sig at hvis israelerne trækker sig ud af et område, i den naive tro at de så vil få fred, så må de tro om igen! Palæstinenserne er ikke tilfredse før israelerne er trængt ud i middelhavet! I øvrigt er Israel mellemøstens eneste demokrati! Derud over er der ingen helte i mellemøsten, kun skurke!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. juli 2020 @ 13:06

 29. For en gangs skyld skider kineser snot i egen rede

  Kommentar by k.m. — 6. juli 2020 @ 13:20

 30. Palæstinenserne er ligeglade med Danmark, det kun pga Zionisternes krige i mellemøsten, at der overhovedet er Palæstinensere i Danmark.

  I støtter zionisternes-krige i mellemøsten, som faciliteter masse-indvandring. Denne masse-indvandring bliver så brugt af venstrefløjen politisk. Intet af dette er godt for en dansker. De værste kritikkere kalder dette “kosher-sandwichen”. Os nationalsindet simpelthen gidsler i en neokonservativ og en neoliberal/venstreradikal dagsorden, stop med at være nyttige-idioter.

  Vi kommer aldrig videre før jer boomere, stopper med at lave knæfald for zionisterne eller i langsomt dør ud pga af naturlige årsager.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2020 @ 13:20

 31. Kommentar by k.m. — 6. juli 2020 @ 13:20

  Jeg er ikke koshernationalist, jeg er blot nationalist, så det ikke min rede. Jeg støtter ikke totalitære regimer i mellemøsten, slet ikke det mest aggressive af slagens i vore tid.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2020 @ 13:26

 32. Nu skal du ikke komme for godt i gang, kinesersnot

  det er ingen hemmelighed at den arabiske verden hader de såkaldte palæstinensere.

  Der kunne have været oprettet en selvstændig palæstinensisk stat i Mellemøsten for længe siden, hvis viljen var til det, men det er der ikke, og det er ikke Israels skyld.

  Det er løgn når du siger Israel driver såkaldte palæstinensere på flugt til Danmark.

  Det er arabere/muslimer der starter alle borgerkrige i Mellemøsten
  Ingen i Mellemøsten gider have såkaldt palæstinensere boende, selv om der er langt mere plads til rådighed

  Danmark var som bekendt i krig med Tyskland og grænsepælene blev flyttet et par gange, men vi kom til forståelse og har levet med den nuværende grænse i 100 år.

  Det er umuligt i Mellemøsten fordi deres mentalitet er så forskellig fra vores, og jeg er også ret sikker på at den arabiske verden har accepteret at Israel er militær overlegen, med vesten som allieret. De ved de ikke kan pille ved Israels grænser.

  Sidder lige og kigger på et google billede af demonstranter, der holder et banner med teksten
  :Jerusalem is the capital of Palestine, like the heart of the body

  Drop du hellere dit kosherpis og snak om zionister

  https://www.gatestoneinstitute.org/14845/why-arabs-hate-palestinians

  Kommentar by k.m. — 6. juli 2020 @ 14:18

 33. Mellemøsten er et kludetæppe af klaner der hader og bekæmper hinanden, fx Yemen, hvor magtgale tosser hellere vil føre krig end forsøge at brødføde befolkningen.

  Mod idioti kæmper selv guderne forgæves

  Kommentar by k.m. — 6. juli 2020 @ 14:50

 34. Kommentar by k.m. — 6. juli 2020 @ 14:18

  Giv mig andre kilder en de zionistkonservative, så kan vi snakke. Det nemt for dig, når du agere på de præmisser.

  Den Arabiske verdens borgere hader ikke palæstinensere, det er regimer støtter af USA og Zionister der gør det. Det er regimer som Saudi-Arabien der støtter terrorister i alle stater, så de aldrig kan blive en magtfaktor i regionen, der kan stå i kontrast til SAs kongedømme og Islamisme.

  Du lader til at være fuldstændig ligeglad med den almene borger og ser på politik som sport, du har valgt zionisternes hold også er nuancer ligemeget.

  Israel blev grundlagt på baggrund af en krig hvor man annekterede et område der i mange hundrede år var besat af muslimer. Staten Israel blev oprettet og siden da har Palæstinenserne været en prygleknappe. Det er ikke noget at sige til at de hader Israel som pesten og ønsker det værste for landet og deres befolkning. Det findes ikke et mere racistisk folkefærd end jøderne i Israel.

  Søg på filmen “Defamation”, så opdager du hvor afskyelig en adfærd zionisterne i Israel har overfor alle andre end dem selv.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2020 @ 15:20

 35. https://jyllands-posten.dk/politik/ECE12232521/forbud-mod-boennekald-er-uforeneligt-med-grundloven/

  “Det vil “ikke være foreneligt” med Grundloven eller Den Europæiske Menneskerettighedskonvention at indføre et forbud specifikt mod muslimsk bønnekald.

  Det skriver udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) i et folketingssvar.”

  Den nye regering er ligesom den gamle regeringer, de har en masse tiltag, men bukker under hvergang pga af den internationale lovgivning, som de ikke ønsker at gøre noget ved. Det rent spil for galleriet og jeg håber snart at folket opdager at gammelpartierne er folke- og landsforrædere.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2020 @ 15:29

 36. Hvis de er så utilfredse kan de rejse til Israel og lave en demo der!

  Det er trættende at se og høre en flok idioter der råbe op g ter sig som gale her i Danmark, det gir sgu da ingen mening.

  Kommentar by Santor — 6. juli 2020 @ 17:14

 37. kineser snot

  du forlanger det umulige.

  Tror du jeg fylder Uriasposten med link til artikler der bekræfter dine holdninger? “for at gøre det let for dig”

  Du er pludselig på venstrefløjens side imod Israel, samtidig med du kalder politikere for landsforræddere, hvis de giver efter for muslimers krav om bønnekald

  Dine seneste kommentarer 15:20 og 15:29 er selvmodsigende. Du har uforvarende afsløret dig selv som en svindler, hvor vi hele tiden har troet du var imod muslimer og islamisering af Danmark, men her kommer dit had til Israel op til overfladen

  Kommentar by k.m. — 6. juli 2020 @ 17:18

 38. Kommentar by k.m. — 6. juli 2020 @ 17:18

  Jeg er på danskernes side, vi skal blande os uden om Palæstina, men nu hvor vi tvunget, så støtter jeg op om dem der siger fra overfor den zionistiske magt. Der har sørget for unge danske mænd er draget i ligegyldige krige i mellemøsten for at dø, som har skabt en masse-indvandring venstrefløjen bruger til at ødelægge landet. Den samme zionistiske magt der sørger for at vi ikke kan forbyde omskæring.

  Uanset hvor meget du forklare og fortæller venstrefløjen, så er mange af dem indoktrineret med at vi skal tage imod flygtninge, pga vi deltagr i disse krige. Du kan ikke forklare dem anderledes. Du er således med til at give dem argumenter, som de ødelægger landet med.

  Man kan godt være højreorienteret og nationalist uden at være nyttig-idiot for de neokonservative. Har du tænkt over dette?

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2020 @ 17:44

 39. Kineser
  Jeg har hørt nok fra dig, yderligere kommentarer er tidsspilde. Nu ved vi hvor du står

  Kommentar by k. m. — 6. juli 2020 @ 18:22

 40. Kommentar by k. m. — 6. juli 2020 @ 18:22

  Den er god med dig din mindrebemidlet boomer

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2020 @ 19:59

 41. Hvis jeg må sige noget, så vil jeg anbefale alle disse “rare mennesker” at læse hjemmesiden: Israel for fred. Som giver en nøgtern, neutral vurdering af, hvad der virkeligt foregår i Israel og det øvrige Mellemøsten. EVT. støtte MIF.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 6. juli 2020 @ 19:59

 42. Rettelse. Hjemmesiden hedder egentligt: Med Israel for fred, forkortet MIFF. Beklager.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 6. juli 2020 @ 20:14

 43. 19:59
  Nu ved alle du et selvglad røvhul

  Kommentar by k. m. — 6. juli 2020 @ 20:34

 44. Private skænderier bør henvises til privaten! Km. og kinesersnot! Det ser ikke ret kønt ud når I bare kalder hinanden skældsord. Og venstrefløjen får til fulde bekræftet deres fordomme! Skam jer!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. juli 2020 @ 20:36

 45. Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 6. juli 2020 @ 19:59

  Israel for fred er et zionistisk foretagende, de vil aldrig gå imod annektering af vestbredden. Hele deres virke er at holdnings massere folk, så de ser bort fra inhumane aktioner fra Israels side.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2020 @ 20:43

 46. Kommentar by k. m. — 6. juli 2020 @ 20:34

  Jeg er selvglad, fordi jeg kalder dine dobbelstandarder ud?

  Hvis du “Israel First”-typen så lad være med at deltage i det nationale-fællesskab, et knæfald for zionisme er, et knæfald for ødelæggelsen af Danmark. Hvis de havde vores interesse i mente, så accepterede de naturligvis, at danskerne vil forbyde omskæring.

  Men det sker ikke istedet for skriver de artikler om at det minder om Holocaust i medierne, når vi danskere vil stoppe den sygelige lemlæstelse af børn.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2020 @ 20:45

 47. Den nervøse
  Jeg mødes heldigvis ikke privat med kineser snot, og det er ikke min skyld at røhullet bliver uforskammet når argumenter ikke rækker længere

  Kommentar by k. m. — 6. juli 2020 @ 21:29

 48. Jeg er sgu enig med dig k. m. Støt det eneste demokrati i mellemøsten.

  Kommentar by Realist2 — 6. juli 2020 @ 22:49

 49. ALLE deltagende er sq da lige tomme for samarbejdende hjerneceller, når de hver især støttet dem/det der vil dem selv til livs.

  – “hurra hvor er vi gode; vi støtter de fupflygtninge, der, som livspligt, bliver vore egne bødler”

  Venstrefløjens IQ lader sig ikke skjule!, men du godeste, hvor den dog afspejler, at segmentet ikke kan tjene til egen føde i det private erhvervsliv :-(

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. juli 2020 @ 22:59

 50. Ideen om at man ENTEN skal være på Israels/Zionisternes side ELLER på Palæstinensernes side er efter min opfattelse en falsk dikotomi.

  Personligt er jeg stærkt kritisk i forhold til BEGGE parter og som dansk nationalist ser jeg ingen grund til at danskere skal støtte et eller flere lande i mellemøsten.

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. juli 2020 @ 00:15

 51. Kineser Snot. Trods alt, prøv at læse : Med Israel for Fred. Bare prøv.
  Personligt bryder jeg mig heller ikke om omskæring af små drenge samt schschning, slagtnings metoder, men trods det findes der positive sider hos jøderne. (læs om Israels historie, og bliv lidt klogere). Muslimske halal slagtninger er lige så brutale. Bare for at sætte timgene lidt i relief.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 7. juli 2020 @ 05:01

 52. Rettelse. Schæchstning.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 7. juli 2020 @ 05:06

 53. >44 Den Nervøse 20:36
  Rigtigt. Man komemr ingen vegne ved at kaalde folk for idiot m.m. Jeg er desværre selv faldet i det hul et par gange og det er jeg i grunden rigtig ked af. Ellers må jeg erklære mig meget enig med de første 6 kommentarer.

  Kommentar by Nielsen — 7. juli 2020 @ 08:14

 54. Jeg er helt enig med “kineser snot” i alt, hvad han skriver om Israel (den kunstige stat, der ligger på Palæstinas jord) og konflikten mellem israelerne og palæstinenserne. Også jeg er stærk modstander af den store indvandring til Danmark af muslimer fra mena-området. Men forestillingen om, at man automatisk er ven med jødiske terrorister og etniske udrensere, fordi de er i konflikt med den befolkning, hvis jord de har stjålet, og som overvejende er et folk af muslimsk observans, er en meget primitiv forestilling.

  Kommentar by Den sendrægtige — 7. juli 2020 @ 10:01

 55. #41: “Israel for fred” er en kontradiktion i højeste potens.

  Kommentar by Den sendrægtige — 7. juli 2020 @ 10:03

 56. For det første, blev staten Israels placering vedtaget, i 1948 af et flertal i FN. – De arabiske lande.
  For det andet har der ALDRIG eksisteret em stat ved navn Palæstina, da området, i gennem historien, har været mandat område, under forskellige folkeslag. Derunder osmanner, bysantinere, franskmænd og englændere.
  Der er heller ikke noget som hedder palæstinensere, da disse er arabere.
  Begrebet palæstinenser blev først skabt, da PLO og PFLP bevægelserne blev dannet af Yassir Arafat i 50,erne.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 7. juli 2020 @ 20:26

 57. A G L: Landområdet som af nogle nu kaldes landet Israel hed før 1948 Palæstina. Dette landområde var dengang befolket af et folk, der ganske rigtig dengang ikke hed palæstinensere, men ganske rigtig arabere. Måske det ville være logisk, at kalde dette arabiske folk for palæstinensere i og med de igennem mange hundrede år havde beboet og dyrket dette landområde, og i 1948 udgjorde et befolkningstal på 750.000 mennesker. Det logiske navn for dette folk kunne så være palæstina arabere. Arabere er betegnelsen for befolkningen på Den Arabiske Halvø og Nordafrika, en del af dem er semitter, bl. a. palæstinenserne og jøderne, idet semitisk er betegnelsen for et sprog som tales af både jøder og palæstinensere m. a. Der findes Ingen som helst fornuftig forklaring på hvorfor et flertal i det der dengang hed Folkeforbundet, hen over hovedet på det arabisk-palæstinensiske folk vedtog, at en stor del af deres landområde skulle afgives til religiøst fanatiske zionistiske jøder. Disse religiøst fanatiske jøder har to helt ubehjælpsomme grunde for deres etniske udrensning og terror mod palæstina-araberne med det dertil hørende ran af Palæstina: 1) At et angiveligt jødisk folk fo 2000 år siden (for 2000 år siden!!!) skulle have beboet dette landområde (der findes ingen historiske elle arkæologiske vidnesbyrd, der bekræfter denne opfattelse) og 2) Bibelsk ( = sludder og vrøvl og gammel oldtidsovertro): at den jødiske gud (= den jødiske fantasitrold) skulle have lovet Abraham (= en anden af de mange fantasi himmelnisser) at der var et land ved navn Israel som skulle tilhøre det jødiske folk, et land som ingen selvfølgelig i dag ikke aner hvor var.

  Kommentar by Den Sendrægtige — 7. juli 2020 @ 21:50

 58. Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 7. juli 2020 @ 20:26

  Ja man fik landet i 1948, efter at have bekriget og udrenset den oprindelige befolkning siden 20erne. Herbert Pundik var en af dem der deltog i dette folkemord på palæstinenserne.

  Kommentar by KineserSnot — 7. juli 2020 @ 22:22

 59. Jøderne blev på gammeltestamentlig tid ikke kaldt israelere, men israelitter. Hvorvidt jøderne af Moses blev ført over floden, hvor vandet delte sig, til “Det forjættede land” fra ægyptisk slaveri, kan nok betragtes som en overlevering. Biblen er som bekendt skrevet af mennesker, ligesom alle andre “hellige” skrifter, som f.eks. koranen.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 7. juli 2020 @ 22:28

 60. Palæstinensere=arabere. Begrebet palæstinenser blev, som sagt først skabt i 50,erne ved dannelsen af PLO og PFLP, under Yassir Arafat, Ergo er palæstinenserne arabere. Landområdet blev ikke stjålet i 1948, men blev til ved en FN resulution, med stemmeflertal. blandt medlemmerne. Bortset fra araberne.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 7. juli 2020 @ 22:38

 61. De røde fascister passer vældig fint ind her, sammen med overtroiske og indavlede racister fra Mellemøsten, deres totalitarisme og ensretning er to sider af samme mønt.

  Kommentar by LarsB — 7. juli 2020 @ 22:57

 62. Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 7. juli 2020 @ 22:38

  Men hvorfor sætter du FN op på en piedestal, det internationale organisationer som den, der sørger for at vi danskere ikke kan være os selv i eget lande. Alle de sindssyge konventioner de har aftalt igennem tiden, er med til at facilliter denne ødelæggelse af vesten der er igang i øjeblikket.

  Hvis du undersøger nærmer så ligner FN en organisation der ønsker at ensrette hele verden efter samme værdiset, så vi kan blive hjernedøde forbrugere, der ikke tager hensyn til nationalidentitet og kultur. Denne tomløshed bliver så yderligere brugt til at vi tager imod en masse fremmede, der langsomt erstatter os. Disse fremmede er ikke ligeså intelligente og kan derfor ikke se det mønster jeg har beskrevet ovenfor, så de bliver endnu bedre forbrugere end os med Europæiske-gener.

  FN sørgede for fred og man fik stoppet Sovjet Unionen, men siden da har FN ikke været godt for de Europæiske Nationer. Det viser sig at FN er mere ødelæggende end Soviet nogensinde ville blive.

  Kommentar by KineserSnot — 7. juli 2020 @ 23:17

 63. Jeg sætter, på INGEN måde FN op på en piedestal, tværtimod, men hvad har det med Israel at gøre?. Jøderne har altid været jaget rundt i verden siden de blev fordrevet fra Palæstina af romerne. I 1948 fik de endelig et sted, som de kunne kalde deres, mindre end Jylland.
  Det FN gør i dag ser jeg med største afsky på.
  FN er ikke alene om dette, EU hjælper også godt til.
  Jeg mener at vi skal have gjort op med konventionerne, da de er stærkt forældede.
  Dengang FN blev stiftet var der en mening med dette, men det har udviklingen for længst fået ødelagt.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 8. juli 2020 @ 19:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper