8. juli 2020

Eva Selsing om Christiansborg-borgerlige: “Er der så overhovedet længere tale om en kampplads?”

‘Hvad er de blå vrede over?’, spørger Dagbladet Information, og det er lidt sjovt, når man lige har talt med en journalist fra avisen, der mente at ‘Demografi er skæbne’ lød lidt fascistisk. I en tid hvor de tre Politiken’er gør sig lækre for ventrefløjen, så er det dog trods alt bedre med modspil der ikke bunder i modløs nihilisme.

Eva Selsing spørger om der i dagens Danmark overhovedet er ‘tale om en kampplads’ længere, og det er lige mine ord. Gårsdagens Radio4-stikprøve sendte mig ind i ‘Dagen i dag’, hvor en JP-blogger tre-fire gange forklarede, at selvom hun var enig med Dansk Folkeparti i forhold til Grønland, så var det bestemt ikke et parti hun sympatiserede med. Efter en lydbog om modstandsbevægelsen (skrevet af kommunist), var jeg glad for at høre at kvasi-borgerlige Torben Steno var vært på ‘Nattevagten’. Det blev dog hurtigt til et akkumuleret angreb på Trump, Putin og Støjberg. Keith Thomas Lohse minus drengerøv. Endnu en dag med forskellige nuancer af rød. 24syv-365.

Kronik i Information af Eva Selsing – De røde har tilranet sig et kulturelt magtmonopol, der truer Danmark. Læs det hele!

… vi borgerlige er ganske rigtigt vrede. Eller det er måske primært konservative, som er det. De glade grise i den liberale lejr har jo mange fællessager med den herskende venstrefløj, mammon eller ej. Man elsker det grænseløse, det frigjorte, det overnationale, det overskridende, det nye.

Men den konservative vrede, den kan altså ikke reduceres til Christiansborg-taktik.

Den handler derimod om det institutionelle, kulturelle magtmonopol, venstrefløjen har tilranet sig, når den da ikke har fået det foræret af en angst, kompleksramt, behagesyg, ’progressiv’ borgerlighed.

Et monopol, der gør, at livsvigtige områder for et samfund som uddannelsessystemet, retsvæsnet, pressen og kunsten er meget eller totalt dominerede af venstreorienteret tænkning. En udvikling, der mærkeligt nok accelereres for tiden af venstrefløjens gamle fjende, kapitalismen, hvis wokeness har vist sig nyttig for kulturrevolutionen anno 2020.

De fleste lærere er venstreorienterede eller meget venstreorienterede. Er det et problem? Ikke hvis man er venstreorienteret af den pluralismehadende æt. …

Fra folkeskole til akademia: Historien er den samme…Hvordan mon det påvirker ideernes kampplads i det brede samfund, at de definerende tanker, som jo altid kommer fra elfenbenstårnet, stort set udelukkende er røde? Er der så overhovedet længere tale om en kampplads?

Medierne er ikke bedre. Fire ud af fem journalister stemmer til venstre eller langt til venstre for midten. Er vi ikke Jordens største løgnere, hvis vi påstår, at det ikke påvirker nyhedsdækningen?

(Dagbladet Information, 7. juli 2020, s. 16)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/111418/trackback

32 Comments »

 1. Off topic. Jeg ved det godt. Men lad være med at henvise mig til o.T. tråden.
  En eller anden har stillet forslag at udlændinge efter 10 (ti) år skal have ret til statsborgerskab.
  Da jeg skrev udlændinge,mentes der “flygtninge”
  Er der ikke et landsforræderisk salt i det?

  Kommentar by Nielsen — 8. juli 2020 @ 12:49

 2. Kampplads? NEJ Med skt Mogens´egne ord er der tale om en galeanstalt.

  Kommentar by Nielsen — 8. juli 2020 @ 12:55

 3. “De røde har tilranet sig et kulturelt magtmonopol”
  Det er ikke helt rigtig, for blå blok er godt med, se hvordan Venstre og De Konservative lefler for EU, indvandring og regnbuebevægelsen

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2020 @ 13:50

 4. Kald det nu bare kulturmarxisme Eva Selsing, det ikke så svært.

  Kommentar by KineserSnot — 8. juli 2020 @ 13:58

 5. Nu har vi tabt sutten,God Nat Ole Pengene ligger i vnduet skam os

  Kommentar by dunk — 8. juli 2020 @ 14:10

 6. Spørgsmålet er om der overhovedet er et blåt alternativ længere?

  De røde har dog ikke tilranet sig magten, de har bestukket sig til den. Langt hovedparten af danskerne er i dag sociale klienter på den ene eller anden måde, og det parti der lover flest goder får stemmerne

  Kommentar by redneck — 8. juli 2020 @ 15:09

 7. Med Radio 24syvs undergang er der ikke længere en arena, og kamp er derfor forgæves. Hvad DF, om nogle, nu sander.

  Vi har INGEN arena, hvor vi kan udfordre de bevægelser, der lige nu grasserer. Og det skal vi huske at takke Thulesen Dahl for.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. juli 2020 @ 15:25

 8. Kampen er mellem det nationale og det globale – højre-venstre aksen er ubrugelig.

  Kommentar by Buris Holm — 8. juli 2020 @ 16:23

 9. Altså bortset fra DF,NB og Stram kurs (som desværre ikke kom ind) er de fleste Partier nogle vælger-nepotistisk holdningsløse med hang til Kulturradikalisme… Venstre er værst….Ellers hopper De på Venstrefløjens flyvske drømme (som også er ærlige i Deres standpunkter, og ikke viger fra dem). DF har selvfølgelig skuffet fælt i 2015 og under Marrakeshaftalen, hvor de burde sætte Løkke stolen for Døren (Om kristen Poulsgaard har ret i hans datidige udsagn, da Fremskridtspartiet blev sprængt, i forhold til Tulle klør jeg mig lidt i nakken over). Støt SIAD og GI. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. juli 2020 @ 16:31

 10. Selsing: “Vi konservative er vrede over det institutionelle, kulturelle magtmonopol, venstrefløjen har tilranet sig, når den da ikke har fået det foræret af en angst og behagesyg borgerlighed.”

  Enig. Der er ingen rigtig social-konservative i folketinget, fx hører jeg aldrig nogen som åbent taler imod hele “regnbue”-agendaen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. juli 2020 @ 16:52

 11. @Peter Nielsen, nej, hele Pride, genus og feminismehalløjet er grundlæggende kommunistisk tankegods. Noget for de Radikale, men det er patatisk at se “borgerlige” under de faner

  Kommentar by BB — 8. juli 2020 @ 17:07

 12. Stram Kurs er det eneste reelle alternativ til meta-systemet Christiansborg. Nye Borgerlige er at halv oprør mod systemet. DF er blevet en integreret del af systemet; og dermed en del af problemet.

  Kommentar by Realisten — 8. juli 2020 @ 17:29

 13. De røde har dog ikke tilranet sig magten, de har bestukket sig til den. Langt hovedparten af danskerne er i dag sociale klienter på den ene eller anden måde, og det parti der lover flest goder får stemmerne

  Kommentar by redneck — 8. juli 2020 @ 15:09

  Også i den grad, alt og alle danser efter den samme pibekoncert, de statsansatte journalisters foranstalter

  Kommentar by tavsen — 8. juli 2020 @ 17:58

 14. Man skal ikke truemed mindre man kan føre den ud i livet.

  Kommentar by Nielsen — 8. juli 2020 @ 18:05

 15. ¤

  Selsing har ret. Danmark er ved at blive suget ned i en kommunistisk MALSTRØM, hvor millioner af danskere risikerer at lide en meget ubehagelig druknedød. De “borgerlige” partier har alle svigtet hundrede procent. V og DF allerværst. Deres svigt er katastrofale og vælgerbedrag af den mest forræderiske slags.

  Marrakech-traktaten betyder at voldelige indvandrere vil blive ved med at strømme ind i Danmark. Lars Q og Tullesen har svigtet alt og alle.

  Alle kommunistiske regimer ender i idioti, kaos, fattigdom, terror og død. Det havde vælgerne også forstået hvis de ikke havde været så historieløse.

  Kommentar by Bent A — 8. juli 2020 @ 18:16

 16. Jeg forstår ikke, hvorfor brugtvognshandlere i folks omdømme skulle rangeres lavere end politikere og journalister.
  Jeg har aldrig mødt en kommunistisk eller venstreekstremistisk brugtvognshandler.

  Kommentar by Bastardo — 8. juli 2020 @ 19:30

 17. Høj høj høj der kineser
  Har du tænkt over,at du er racist?
  Hvis ikke så tænk på at det du siger (sigge) kan blive brugt mod dig.
  Derudover kan jeg oplyse dig (om) at jeg ikke er k.m.

  Kommentar by Nielsen — 8. juli 2020 @ 19:57

 18. #13

  “Langt hovedparten af danskerne er i dag sociale klienter på den ene eller anden måde”.

  Ja, og det er mange af landets største virksomheder også.

  Der tjenes rigtig store penge på “grøn omstilling”, og den million indvandrere fra Afrika og Mellemøsten, som er kommet hertil, skal jo have mad, tøj, barnevogne, uddannelse, biler, advokathjælp og alt muligt andet. Alle, der kan levere, tjener på det. Men ingen kvaler, danskerne betaler.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 8. juli 2020 @ 20:34

 19. Kære Kim: Indledningen til dine blogindspark er altid velskrevne og det bedste ved din blog sammen med dine fugle- (og nogle gange sommerfugle-) billeder. Ja, og nogle gange dine billeder fra dine ture i det gamle Danmark.

  Kommentar by Ole Madsen — 8. juli 2020 @ 20:38

 20. Når De borgerlige er så behagesyge overfor Venstrefløjen, og ikke går i kødet på dem eller andre hovedløse strømninger (som f.eks det racistiske Black Life Matters med den forkvinde), så ender det hele jo på DR,s (og Politikens) mentale politiske niveau, og V og K har overflødiggjort sig selv i forhold til f.eks De Radikale og Aternativet.

  Kommentar by Michael Unna — 8. juli 2020 @ 20:49

 21. Vi må have nogen De fleste af dem vil kunne kendes som værende venner med Ursula van der de lajen – irsk upperclass
  Og den tyske Bauer familie. Fald ned nazist. Jeg snakkede ikke om Avi,selv om han er lige så suspekt som en fransker.

  Kommentar by Nielsen — 8. juli 2020 @ 21:06

 22. nogen som

  Kommentar by Nielsen — 8. juli 2020 @ 21:06

 23. Den gode Eva påstår vel ikke, at Fake News alias D(D)R og TV-MeeToo som svinger taktstokken over alle skrevne medier, er tvivlsomt neutrale? At nogle alvorlige mennesker med tankens fulde brug tror, at statsansatte journalister fortæller sandheden om virkeligheden?

  Næh, politikere og embedsmænd er jordens største løgnere. De ved, hvad der er sandt og rigtigt, men befolkningen skal have kage og sødsuppe, så søvnen ikke forstyrres.

  Kommentar by Iznogut — 8. juli 2020 @ 22:36

 24. ¤

  ALLE de gamle partier er ikke bare overflødige, men direkte skadelige, direkte menneskefjendske, direkte anti-danske. Ligesom DR, TV, EU og Pølletiken.

  Se hvordan de gamle danskere behandles på diverse plejehjem.

  Se på hvordan kommuner begår et hav af ulovligheder i forbindelse med tvangsfjernelser af børn.

  Se hvordan kræftpatienter og psykisk syge svigtes, og hvordan arbejdsløse danskere tyranniseres af jobcentre.

  De skandaløse forhold har været kendt i årevis. Men de gamle partier har i 15-20 år ignoreret den grove mishandling, ulovlighederne og overgrebene.

  Se også hvor surt og småligt DF-partiet reagerer på berettiget og saglig kritik af den håbløse Tullesen-klovn.

  Kommentar by Bent A — 8. juli 2020 @ 22:43

 25. Kristian Mouritzen, “Sikkerhedspolitisk korrespondent” i Berlingske vil gerne fortælle noget om, at mange er bekymrede over den ekstreme venstrefløjs overgreb på ytringsfriheden. Baggrunden er, at nogle såkaldt ‘moderate kræfter på den amerikanske venstrefløj’ eller ‘førende tænkere’, som de kaldes (hjælp), er kommet med et opråb, hvor de synes, at den ekstreme venstrefløj er gået for vidt.

  Det altså alene en intern debat mellem venstreorienterede, der får validitet på Berlingeren. Borgerligheden eksisterer slet ikke længere som en legitim stemme.

  Som lederen i Berlingske forklarer:
  “USAs præsident, Donald Trump, »repræsenterer selv en radikal intolerance, men han vil hellere end gerne iscenesætte sig selv som forsvarer af en fri debatkultur.” Her leveres en vanvittig sætning: Er det kommet så vidt med radikaliseringen på Berlingeren, at de, der forsvarer den frie debatkultur, ikke længere må byde ind på den politiske kampplads med egne og markante holdninger?

  Kristian Mouritzen forklarer videre:
  “De tilhører ikke en enkelt fløj (oversat betyder det at de er venstreorienterede), de er intellektuelle (det borger i vore dage sjældent for kvaliteten), og de er generelt bekymrede for udviklingen rundt om i verden. Og de mener, at det frie ord er kommet under angreb i en sådan grad, at »ufriheden« truer.”

  Godt så. Men hvad kan Kristian Mouritzen mere berette om:
  “De mener, at det ikke kun er den illiberale bevægelse, som den amerikanske præsident, Donald Trump, er en del af, der truer den frie debat.” Med andre ord: Det er en debat mellem venstreorienterede, hvor Trump og den illiberale bevægelse lige skal stilles uden for døren.

  Og Kristian Mouritzen fortsætter kækt:
  ” Det er også den politiske korrekthed opstået i kølvandet på racismedebatten og politidrabet på George Floyd, der truer med at knuse ytringsfriheden og den frie tanke. Og måske især den.”

  Så nåede Kristian Mouritzen endelige frem til det, han gerne ville fortælle, nemlig det vi alle ser, at at den radikale venstrefløj truer ytringsfriheden. Men han skulle lige en omvej omkring Trump for at nedgøre ham.

  Overalt hvor journalister har en historie, følger de slavisk samme skabelon:
  1) Uanset hvad skal de først lige væve Trump ind i historien på en nedgørende måde, før de fortsætter med det egentlige emne.
  2) Omtales nogen i et politisk neutralt sprog, f.eks. ‘førende tænkere’ kan man være sikker som amen i kirken på, at de er fra venstrefløjen.

  Alt borgerlig tænkning er helt udraderet – debatter og journalistik drejer sig alene om graden af venstreradikalisme.

  Kommentar by traveler — 8. juli 2020 @ 22:50

 26. Tænk positivt. De venstreradigale danskere har nærmest monopol på aborttallet. Dvs segmentes kvinder får deres døtre og sønner aflivet ved abort.– De nationale tørrer sveden af panden og får børnene.- En fremtidig konfrontation af en eller anden art skimtes i kimmingen. Også kaldet ” De lange knives nat ” Glæd jer. Forbered jer.

  Kommentar by dansker — 8. juli 2020 @ 23:07

 27. ¤

  Det er politik-kvinder, feminister, røde galninge og korrupte typer som dominerer den danske, norske, tyske og svenske politik i disse år.

  En kvinde er nu udnævnt til leder af DKs finansråd, rigets finansielle vagthund. Man ser det igen og igen. Stribevis af mænd forbigås/kasseres/ udsættes for negativ særbehandling, fordi “man”/marxisterne foretrækker kvinder på posterne.

  Har iøvrigt hørt røde Brostrøm, Tegnell og Lone Simonsen udtale sig i P1. I forhold til virolog K.G. Andersen, USA, lyder de tre direkte dumme.

  I Sverige er der næsten ti gange så mange covid-19 døde som i DK, men DR underdrev forskellen.

  Iflg. mange kilder er covid-19 langt farligere end almindelig influenza.

  I P1 diskuterede man i en time Sveriges håndtering af virussen. Ikke eet ord om den totalt uhyrlige, skandaløse og morderiske behandling af corona-syge som bl.a. blev nægtet ilt. Der har andre steder været meget fremme om den “aktive dødshjælp”.

  DR sluttede med at være mikrofonholder for en feminist som fik lov til at pludre løs om mandsdominans og kvinde-undertrykkelse i en time.

  Kommentar by Bent A — 9. juli 2020 @ 00:16

 28. Kommentar by Morten – – – — 8. juli 2020 @ 15:25

  Lige nemlig!

  Men man kunne jo få et samarbejde op at stå og samle sig på “højrefløjen” og få etableret en rigtig og sand borgerlig medieplatform…hvis modet og viljen og ikke mindst pengen var der…Det ser det ikke ud til er på vej…så farvel til vores ytringsfrihed og frihed i almindelighed.

  Kommentar by Black Watch — 9. juli 2020 @ 00:43

 29. @2 Nielsen
  Ja, og det er mildt sagt, og man kunne tilføje mange andre ting.

  Kommentar by piphans — 9. juli 2020 @ 02:22

 30. Som Kim skriver, “I en tid hvor de tre Politiken’er gør sig lækre for ventrefløjen,”

  Altså lefler for mere statsstøtte, men hvorfor give flere krykker til den samme hensygnende branche, er der virkelig brug for så mange Politiken’er, når de alle har det samme på menuen?

  Som traveler skriver 8. juli 2020 @ 22:50

  “Det altså alene en intern debat mellem venstreorienterede, der får validitet på Berlingeren. Borgerligheden eksisterer slet ikke længere som en legitim stemme.”

  Public service kan aldrig være at ophøje statsansatte journalister idiosynkrasier, Public service burde have almenvellets interesse

  Kommentar by tavsen — 9. juli 2020 @ 08:20

 31. Hvis din dag ikke allerede er ødelagt, skal jeg i fortsættelse af flere glimrende indlæg ovenstående, blot minde om, at mediestøtten for 2020 udgør kr. 371.000.000 – Ja du læste rigtigt: 371 millioner kroner!

  Kommentar by T. Flodur — 9. juli 2020 @ 09:31

 32. De fleste borgerlige og såkaldte “indvandringsmodstandere”, ønsker sig kun tilbage til 70erne og 80erne, til en tid, hvor moralen var fuldt lige løs og forfalden, men hvor man dog slap for indvandrere.

  De forstår ikke at moralens opløsning var en nødvendig forudsætning for at få befolkningen til at acceptere indvandringen. Man kunne aldrig have fået indvandringen gennemført, hvis landet havde været præget af Gud, Konge og Fædreland.

  Hvor mange borgerlige kan skrive under på Gud, Konge og Fædreland?

  Det er ikke kun fædreland. Det er også Gud.

  Gud der beder dig om at begrænse din hedonisme og din selvoptagehed.

  Før danskerne forstår at Gud, hænger uløseligt sammen med Konge og Fædreland, så kommer der ikke at ske noget.

  Kommentar by Jens — 10. juli 2020 @ 12:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper