15. juli 2020

DF’er: “Jeg skal jo heller ikke sidde i Tyrkiet… og bestemme, hvem der skal have adgang til Tyrkiet.”

Hvis der er noget udlændingedebatten har åbenbaret, så er det juristeriets mange gråzoner. Skiftende flertal kan legitimere forskellig praksis med henvisning til samme lovgivning, og blandt andet derfor går det selvfølgelig ikke at man lader afghanere som Soma Mayel stå for sagsbehandling i Udlændingstyrelsen. Jura er ikke matematik, og der vil uundgåeligt opstå et habilitetsproblem. Habilitet handler ikke bare om familiære forhold, men også om ‘kulturelle bindinger’, eller om personen, som det noteres i Retsplejeloven’ ‘er interesseret i dens udfald’.

Det handler ikke bare om at holde radikale afghanere fra Udlændingestyrelsen, men om at beskytte jurister fra mistanke, og sikre folkelig legimitet i forhold til styrelsens afgørelser. Mediernes vinkel var den forventelige, her fra TV2 Online – Kvinde med dobbelt statsborgerskab tager til genmæle – føler sig krænket af DF.

“Torsdag delte hovedbestyrelsesmedlem Martin Henriksen et opslag på Facebook om jurist i Udlændingestyrelsen Soma Mayel, der behandler sager om statsborgerskab. …

Fredag aften mødtes Soma Mayel så med Martin Henriksen i ‘Go’ aften LIVE’ i en debat. Her afviste Soma Mayel enhver risiko for habilitetsproblemer på grund af hendes dobbelte statsborgerskab.

Hun hviler i sin faglighed, og kalder Henriksens kritik for ‘et grotesk angreb på embedsværket’. …

– Når man træffer vigtige afgørelser, der har betydning for Danmark og for det danske folk, kan man ikke også være udenlandsk statsborger. Jeg skal jo heller ikke sidde i Tyrkiet som dansk statsborger og bestemme, hvem der skal have adgang til Tyrkiet, siger han.

Mayal overvejer stadig, om det, hun betegner som en offentlig udskamning, skal have konsekvenser, og om hun eksempelvis vil trække Martin Henriksen i retten for injurier.”

(Martin Henriksen på Facebook, 9. juli 2020)

“Vi ­kan tage den lige så mange gange, det skal være: Det er ikke på nogen måde i orden at udskamme offentligt ansatte på sociale medier, fordi deres navn, hud og/eller hårfarve indikerer, at de har en baggrund, der ikke er 100 % dansk. Det hører ingen steder hjemme! Det er decideret udansk og skadeligt for vores demokrati. Vi burde sætte pris på ALLE borgere, der tager aktiv del i samfundet. …” (DJØF på Facebook, 9. juli 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/111623/trackback

53 Comments »

 1. Send Soma Mayel og hendes ingeniørstorebror og lægelillesøster tilbage til Kandahar, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 11:49

 2. Undskyld mig, hvem siger dette handler om “navn, hud og/eller hårfarve”?

  Kommentar by BB — 15. juli 2020 @ 11:50

 3. Problemet er at kvinden har dobbelt pas, så lad hende endelig sagsøge Martin Henriksen for offentlig udskamning, Martin ønsker kun at beskytte Danmark, hvis hun taber sagen så skal både hende og hendes klan fratages Dansk statsborgerskab og udvises, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 15. juli 2020 @ 11:51

 4. Tror aldrig Tyrkiet ville give tyrkisk indfødsret til en dansker. Det er jo netop forskellen. Når Folketinget giver indfødsret til afghanere og tyrkere, så siger de: Hey, vi beslutter lige politisk, at I nu er juridisk lige så danske som indfødte danskere.

  Kommentar by Skatteyderen — 15. juli 2020 @ 11:54

 5. Hurra for Martin Henriksen.
  Selvfølgelig falder alle med politisk korrekte holdninger over ham.
  Det beviser bare, at han har ret. Sandheden er som bekendt ilde hørt.
  Gid der var flertal af Martin Henriksen’er i Folketinget, så vi ikke skal ligge under for forældede konventioner og for EU’s magtsyge nasserøve med storhedsvanvid.

  Kommentar by NotaBene — 15. juli 2020 @ 12:08

 6. Uden a kommentere paa Soma Mayels evt .loyaliteter.Saa kan vi jo begynde dagen med,simpelthen at rense ud i det offentlige af ansatte erklaerede muslimer,de har pr.religion og definition , ikke Danmarks vel som foerste prioritet, det er groft vil der blive sagt,ja men saa kan vi begynde forfra, med dem der virkeligt vil Danmark,nul taquiya
  muruna eller kitman.Dette er Danmark,Dansk mentalitet, jantelov og hele molevitten ,det tog omkring 1300 aar at faa det paa plads,islam er ubrugelig i vores sammenhaeng,foroevrigt ogsaa i alle andre vestlige ditto

  Kommentar by dunk — 15. juli 2020 @ 12:09

 7. There is no such thing as dual loyalty.

  Kommentar by Jan Huus — 15. juli 2020 @ 12:12

 8. Hvordan kan man kalde det “udansk” at vogte over danske interesser?

  Jeg får dårlig smag i munden når venstrefløjen der ønsker at ødelægge dansk kultur, så den bliver strømlinet med resten af vestens progressive værdier for Dansk. Er der ikke flere der kan kalde de vensterradikale ud når de tillader sig at kalde deres kulturmarxisme for Dansk.

  Kommentar by KineserSnot — 15. juli 2020 @ 12:15

 9. Det er virkelig en penibel sag, når man kender deres stærke nationalfølelse til fædrelandet og ummaen. Mærkeligt nok må muslimer gerne være ekstrem nationalistiske.

  Siden starten af året er antallet af ikke-vestlige borgere steget fra 511.000 til 517.987, deraf 19.555 fra Afghanistan. (hvor mange siden hun satte sig i stolen?) Forhåbentlig anlægger hun retssag mod Martin Henriksen.

  “Pr. 1. april 2020 er der i alt 809.168 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 13,9 pct. af den samlede befolkning. 517.987 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande.”
  https://integrationsbarometer.dk/tal-og-analyser/INTEGRATION-STATUS-OG-UDVIKLING

  Kommentar by tavsen — 15. juli 2020 @ 12:18

 10. Det er normalt, at vestlige ambassader har lokale ansatte, der behandler visum sager og ofte smøres der med korruption.

  https://www.thetimes.co.uk/article/german-embassy-workers-in-visa-corruption-scandal-qgdfcc3dtk0

  Kommentar by CCC — 15. juli 2020 @ 12:48

 11. Afghansk pas eller ej, som medlem af De Radikale kan man ikke afvise flygtninge der ønsker dansk statsborgerskab eller indrejse i Danmark.

  Som Radikal abonnerer man på fuldpakken, ligesom Abdul Wahid-Pedersen der siger muslimer ikke kan tage afstand fra sharia og stening af kvinder

  Kommentar by k.m. — 15. juli 2020 @ 13:09

 12. Problemet er dobbelte statsborgerskaber.

  Personligt finder jeg dem selvmodsigende. Måske burde de slet ikke være tilladt? Måske burde indvandrere, der søger dansk statsborgerskab, tage en definitiv og entydige beslutning om, at de fuldt og helt vil være danskere?

  ‘Borgere’ – som DJØF på Facebook opererer med – og ‘de facto befolkningen’ er ikke anvendelige begreber i denne forbindelse

  “Befolkning, samling af mennesker i et bestemt geografisk område. Befolkning kan omfatte den bosiddende befolkning (de jure befolkning) eller den faktisk tilstedeværende befolkning (de facto befolkning), dvs. også personer, som midlertidigt opholder sig i området, fx turister.” (befolkning | lex.dk – Den Store Danske)

  Kommentar by A-mad — 15. juli 2020 @ 13:10

 13. Wahid-Pedersen citat :

  Vi kan hurtigt blive enige om, at stening til døde er en meget grusom form for afstraffelse, men det ændrer ikke på, at den set i et islamisk lys, er blevet forordnet af Skaberen selv. Vi er derfor umiddelbart ikke bemyndigede til at ændre på samme.

  De ting, som er givet i Koranen eller af Profeten Muhammad i en utvetydig form, står for så vidt ikke til diskussion blandt muslimer. I samme øjeblik, vi ville sætte disse ting til diskussion, ville vi jo i bund og grund have erklæret os som ikke troende på Allah og Hans budbringer, og ville dermed have stillet os selv udenfor Islam.

  Kommentar by k.m. — 15. juli 2020 @ 13:11

 14. Kommentar by k.m. — 15. juli 2020 @ 13:11

  Fundamentalist og konkursrytter Wahid-Pedersen skulle graves med til livet og gå samme tur som utro kvinder KNÆK ☪️ANCER og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 13:28

 15. Er helt enig med #12.

  Det bør slet ikke være muligt at opnå dansk statsborgerskab, hvis ikke man samtidig frasiger sig statsborgerskab i andre lande.

  Det kan jo ikke lade sig gøre at være loyal mod flere lande, for hvilket land er man så loyal imod, hvis de kommer i konflikt?

  Embedsmænd skal være upartiske og hævet over enhver mistanke. Derfor kan man selvfølgelig ikke have fremmede statsborgere siddende på betroede poster og behandle f.eks. ansøgninger om asyl eller familiesammenføring. For hvad bliver det næste? Kan chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste eller PET så også have russisk, kinesisk eller tyrkisk statsborgerskab samtidig med det danske?

  Derfor burde frk. Mayal omgående frasige sig sit afghanske statsborgerskab eller blive sat fra bestillingen.

  Kommentar by Holger_Danske — 15. juli 2020 @ 13:58

 16. Kommentar by A-mad — 15. juli 2020 @ 13:10

  De skriver borgere efter en retorik-proffessor, der desværre også har modtaget hyldest af Dronningen. Skældte statsministeren ud for at kalde borgerne i Danmark danskere og ikke blot borgere. Han mente det udelukkede folk med ikke-dansk baggrund.

  Det en del af den kulturmarxistiske Newspeak..

  Kommentar by KineserSnot — 15. juli 2020 @ 14:13

 17. Drabsofret fra Køge er 20-årige Nicoline, så ikke muslimsk drabsoffer denne gang. Mere når de to drabssigtede fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde i dag klokken 15:00, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 14:15

 18. God tur hjem, Soma.

  Kommentar by Ewing — 15. juli 2020 @ 14:16

 19. Stiller det ikke også det spørgsmål, om de i virkeligheden er flygtninge? Den her situation vidner at de ikke er.

  Kommentar by Jan Huus — 15. juli 2020 @ 14:24

 20. Umulius
  Hvor ved du fra det ikke er muslimsk gerningsmænd?
  Hvis politiet har offentliggjort identitet, kan du jo bare skrive det her, i stedet for dine citater uden kildedokumentation

  Kommentar by k.m. — 15. juli 2020 @ 14:32

 21. Kommentar by k.m. — 15. juli 2020 @ 14:32

  Jeg mente: Drabsofret fra Køge er 20-årige Nicoline, så ikke et muslimsk drabsoffer denne gang MEN OM GERNINGSMÆNDNE ER MUSLIMER ELLER DANSKERE ved vi mere om, når de to drabssigtede fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde i dag klokken 15:00, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 14:37

 22. Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 14:37

  Hvorfor live-blogger du i Uriasposten kommentarspor, er du overhovedet til at tale til fornuft? Vi er flere der har bedt dig om at stoppe din idioti.

  Kommentar by KineserSnot — 15. juli 2020 @ 14:39

 23. Det er pisse irriterende at denne notoriusumulius fylder næsten alle tråde med anonyme mediecitater, hvor så siden han får dem fra.

  Det mindste man kan gøre er at vedhæfte link til kilde, så alle har chance for at bedømme hele historien

  skide være med umulius´ gentagne :forbyd Islam i Danmark, jeg tror ikke længere på det er ærlig ment

  Kommentar by k.m. — 15. juli 2020 @ 14:42

 24. Hvorfor må NotariusUmulius ikke afsløre perkernes volds-, voldtægts- og drabsforbrydelser på Uriasposten?

  Hvem er det, I beskytter? Og hvorfor?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 14:47

 25. Det “canadiske muslimske råd” har udsendt følgende definition:
  Islamphobia is = “Fear, prejudice, hatred or dislike directed against Islam or Muslims, or towards Islamic politics or culture.”
  Mon ikke også den afghanske regering går ind for denne definition?
  Da afghanske Soma Mayel formodentlig er mere loyal overfor Afghanistan og islam end overfor Danmark, må hun betragte de fleste danskere som islamofober. Det er da ligesom at sætte ræven til at vogte gæs – ikk’?

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. juli 2020 @ 14:51

 26. Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 14:47

  Vi beskytter integriteten og det formål kommentarsporet er til for.

  Jeg har tidligere henvist dig til uriasposten.dk/nye-tips hvor du kan dele alle de nyheder du lyster. Jeg har også foreslået dig at starte en telegram gruppe for dine disciple.

  Kommentar by KineserSnot — 15. juli 2020 @ 15:00

 27. Kommentar by KineserSnot — 15. juli 2020 @ 15:00

  Hvem har gjort dig til redaktør?

  Lad Herr Møller om at beskytte integriteten, så skal jeg nok beskytte det store danske flertal af kristne, hvide mennesker ved nådesløst at afdække, afsløre og udbrede kendskabet til de sataniske perkeres dominans- og voldskriminalitet på dagligt plan i Kongeriget Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 15:15

 28. Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 15:15

  Redaktør?

  Jeg beder dig blot om at forstå hvordan man skal bruge et kommentarspor under et indlæg. Det er gået et eller andet galt for dig et sted, når du tror det skal bruges til din live-blogging.

  Er det virkelig så svært fordi at forstå simple ting? Hjemmesiden er ikke indrettet, til at du skal agere som du gør. Du kan også bare gå over gaden når som helst, men når der er fodgængerfelter, så er det meningen at de skal bruges…..

  Lad være med at gøre Kim Møller til pædagog, du er vel et voksent mennesker, der kan forstå hvad der bliver sagt til dig?

  Kommentar by KineserSnot — 15. juli 2020 @ 15:21

 29. Man kunne jo starte med at lade det komme an på en prøve.

  Se hvor mange hun har bevilget indrejse og hvor mange hun har afvist. Se dernæst på hvem hun har accepteret og hvem hun har afvist.

  Sammenlign med andres tilsvarende statistikker og det kan let afgøres om hun er til at stole på – både fra en Dansk vinkel og fra en indvandre vinkel.

  Easy as pie!

  Sagen er i bund og grund at som Danskere har vi ingen umiddelbar grund til at stole på hende. Ingen kender hendes præferencer og med et dobbelt-statsborgerskab er det ret evident.

  Derfor er det hende ( og lignende tilfælde ) der skal undersøges og IKKE Martin Henriksen!

  Kommentar by Santor — 15. juli 2020 @ 15:32

 30. umulius
  det er ikke alene det du skriver, det er måden du gør det på – hele tiden samme opskrift

  hvornår har politiet offentliggjort dræbtes fornavn? hvilket medie har du oplysningen fra?

  Kommentar by k.m. — 15. juli 2020 @ 15:44

 31. Kommentar by k.m. — 15. juli 2020 @ 15:44

  Ekstra Bladet har en artikel om hende i deres “plus”-sektion, med navn og det hele.

  Kommentar by KineserSnot — 15. juli 2020 @ 16:17

 32. Ekstra Bladet har en artikel om hende i deres “plus”-sektion, med navn og det hele.

  Kommentar by KineserSnot — 15. juli 2020 @ 16:17

  Mindre end et døgn senere er både hun og Nicolines tvillingesøster Natasja stadig i chok. Alligevel har moderen fundet overskud til at tale og skrive med Ekstra Bladet.

  – Jeg vil gerne have, at folk skal vide, hvem hun er. Der er så mange kommentarer på nettet, og folk, som tror, det er et æresdrab, og jeg vil gerne fortælle, at det er det altså ikke. Det er derfor, jeg har sagt ja til at være med, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 16:20

 33. ¤

  AT AFGHANERE, somaliere, tyrkere, arabere og i sudanesere kan sidde i udlændingestyrelsen og afgøre om somaliere, afghanere, tyrkere, arabere og sudanesere kan få varigt ophold i Danmark, er fuldstændig horribelt, fuldstændig gak-gak.

  Hvad bliver det næste? At islamister skal afgøre om islamister må slå sig ned som evighedsturister? Skal terrorister bestemme om andre terrorister må rejse ind og få en gratis bolig? Skal kriminelle voldsforbrydere og våben- og narkosmuglere have indflydelse på om andre af samme slags skal have fri indrejse?

  Hvad bliver det næste: at afghanere eller kriminelle skal være dommere, ministre, overlæger og militærchefer?

  Når titusindvis af statsborgerskaber kastes i grams, hånes danskernes indfødsret, og politisk indflydelse vil ofte blive foræret væk til kulturfremmede som ikke har den fjerneste sympati for Danmark og danskerne. Det eneste de ønsker er at erobre og overtage landet, og fordrive eller udrense danskerne.

  Er Christiansborg stadig et demokrati? Og stadig et dansk foretagende?

  Er vores politikere blevet så ringe, at det er ligegyldigt om det er dem eller “berigerne”/invasorerne der bestemmer Danmarks videre skæbne?

  Kommentar by Bent A — 15. juli 2020 @ 16:24

 34. Om hun var grøn og havde 5 ben, skaldet og lebbe var det sagen totalt uvedkommende.

  Hun sidder og stempler sit folk ind i Danmark.

  Kommentar by Iznogut — 15. juli 2020 @ 16:44

 35. ¤

  “Vi burde sætte pris på ALLE borgere som tager aktiv del i samfundet”, påstår kvinden fra Afghanistan. Som åbenbart mener at danskerne ikke skal bestemme i deres eget land, men overlade det til hende og de radikale at udforme fremtidens samfund.

  Hvad med de migranter som tager særdeles aktiv del i samfundslivet ved at sælge narkotiske stoffer, ved at svindle for millioner, ved at køre vanvidskørsel, ved at lave røverier, stikke med kniv, skyde i gaderne, ved at overfalde danskere, sætte ild til biler og huse, ved at sprænge bomber, ved at være menneskesmuglere, ved at demonstrere for BLM osv.
  Hvad med dem? Skal vi også sætte pris på dem??

  Kommentar by Bent A — 15. juli 2020 @ 16:46

 36. Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 16:20

  Det kan da sagtens være et æresdrab alligevel? Skulle de bare myrde den danske pige forsjov?

  Kommentar by KineserSnot — 15. juli 2020 @ 16:51

 37. DJØF og Det Radikale Venstre (B) same-same.

  Kommentar by Iznogut — 15. juli 2020 @ 16:52

 38. Ingen negere i danske embeder. Helst ingen negere i dk.

  Kommentar by Jp — 15. juli 2020 @ 17:08

 39. OK så, vi er nok en del der ikke læser sladdersprøjten Ekstra Bladet fra morgen til aften, og historien er oven i købet gemt bag betalingsmur, men hvad fanden, så gik der tid med at åbne EB til ingen nytte

  Kommentar by k.m. — 15. juli 2020 @ 17:16

 40. ‘Borgere’ – som DJØF på Facebook opererer med – og ‘de facto befolkningen’ er ikke anvendelige begreber i denne forbindelse

  Kommentar by A-mad — 15. juli 2020 @ 13:10

  Hvad DJ-øfferne siger, er vist kun de politisk korrekte, der ophøjer til det guddommelige.

  Santor
  Ja, det ville afsløre hendes loyalitet, som Jan Huus skriver

  There is no such thing as dual loyalty.

  Santor — 15. juli 2020 15:32
  Man kunne jo starte med at lade det komme an på en prøve.

  Se hvor mange hun har bevilget indrejse og hvor mange hun har afvist. Se dernæst på hvem hun har accepteret og hvem hun har afvist.

  Kommentar by tavsen — 15. juli 2020 @ 17:19

 41. 29# Lige præcis! Lad os se alle de islamister fra sit land hun har hjulpet til evig socialfodring på vores bekostning.

  Kommentar by Hul igennem? — 15. juli 2020 @ 17:27

 42. Stenings Pedersen burde stikke piben ind og hygge sig med sit harem.
  Det tidligere hash vrag og forhenværende buddhist har fundet sig en bekvem niche, hvor han kan udfolde sine sære tilbøjeligheder.
  Vær tilfreds med det Pedersen, og hold ellers kæften lukket!

  Kommentar by Finn A. Skov — 15. juli 2020 @ 17:43

 43. Muhamedanere hører ikke til i offentlig Forvaltnings ansættelse.

  Kommentar by Bastardo — 15. juli 2020 @ 18:12

 44. Kommentar by Santor — 15. juli 2020 @ 15:32

  Kan man egentligt lovligt med henvisning til Lov om offentlighed i forvaltning kræve aktindsigt i samtlige Soma Mayels afgørelser i Udlændingstyrelsen om tildeling eller afvisning?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 18:36

 45. Kommentar by KineserSnot — 15. juli 2020 @ 16:51

  Jeg er ekstremt bekymret for, at der er muslimer involveret i manddrabet fra Københavnsvej 116 i Køge, når afdødes Mor går ud allerede dagen efter i Ekstra Bladet for at AFVISE al tale om æresdrab og samtidig bekræfte, at der er tale om to unge mænd, som afdøde hat lært at kende i år i forbindelse med indflytning på stedet i Køge, det lugter fælt af Moderens whataboutisme.

  I øvrigt var Nicoline, Hvil I Fred, en usædvanlig smuk, ung dansk kvinde, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 18:48

 46. @ NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 18:36

  Jeg kan ikke forestille mig andet. Martin Henriksen har jo offentligt stillet spørgsmåltegn ved hendes loyalitet.

  En helt almindelig ting for en politiker.

  Kommentar by Santor — 15. juli 2020 @ 19:16

 47. Der sidder over 40 medarbejdere med mellemøstlige navne i udlændingestyrelsen, men hvem tæller..

  Kommentar by Per — 15. juli 2020 @ 19:25

 48. Hvis man har dobbelt Statsborgerskab skal man -SELVFØLGELIG- ikke sidde i udlændingestyrelsen. Det ville da selvfølgelig være et loaylitetsproblem. Hurra for Martin Henriksen.

  Kommentar by Michael Unna — 15. juli 2020 @ 19:48

 49. Man kunne forestille sig, at f.eks. en afghaner ville være den bedste til at afgøre om en anden afghaner søgte om asyl på et reelt grundlag. Men så er der den klan loyalitet i islam, så deres egne folk tør de nok ikke afvise.

  Iøvrigt Kim kunne du supplere blogposten med denne karikatur tegning fra i går:

  https://politiken.dk/debat/dagenstegning/art7857877/Hunden-bider

  “Dagens tegning: Hunden bider
  Dansk Folkeparti har sluppet Martin Henriksen løs for at matche Nye Borgerlige”

  Kommentar by kartoffeldansker — 15. juli 2020 @ 20:02

 50. ¤

  CHRISTIANSBORGS GAMLE PARTIER arbejder ALLE på at få Danmark ind under fremmed herredømme. Det står i straffeloven defineret som forræderi. Der er selvfølgelig undtagelser på den måde at det er lovligt at tillade fremmed indflydelse i et vist omfang. Men når man lægger op til folkeudskiftning og overdragelse af al magt i landet til kulturfremmede udlændinge med klanforbindelser mv., så er der tale om noget meget alvorligt. Et svigt så stort at det var utænkeligt for 50 år siden.

  Grundloven og danskernes borger- og menneskerettigheder ignoreres i groft og stigende omfang af Christiansborg.

  Og deres værdier og langsigtede interesser trædes under fode.

  På nettet fortælles om hvordan arabiske og afrikanske klaner hærger i Hamborg og andre tyske byer. (Plus franske, engelske og svenske byer)

  Kommentar by Bent A — 15. juli 2020 @ 20:32

 51. Jeg mener, at der i den danske udlændinge styrelse skal sidde DANSKERE, kun det, BASTA.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 15. juli 2020 @ 22:11

 52. Det vil sige, det har ingen opsættende virkning at anmode om aktindsigt på den pågældende ved navns nævnelse offentligt ansatte embedesmands virke inden for Styrelsen?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 22:47

 53. Det er meget uheldigt at vi i Danmark sætter lighedstegn imellem “dansk statsborger” og “dansker”.

  Tvivler fx på at kineserne ville anerkende mig som “kineser” selvom jeg fik kinesisk statsborgerskab.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. juli 2020 @ 12:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper