15. juli 2020

Insider om NY Times-journalister: “… concerns are profoundly removed from the lives of most people”

Forleden offentliggjorde Harper’s Magazine et åbent brev underskrevet af 150 meningsdannere, der (pakket ind i antipati for Trump), advarede mod identitetspolitikkens konsekvenser for ytringsfriheden. Blandt underskriverne var venstrefløjsdarlingen Noam Chomsky, der i sin yngre år var kendt som Khmer Rouge-apologet.

Listen inkluderer også den tidligere New York Times-redaktør Bari Weiss, der fortæller at hun er blevet kaldt racist og nazist af mere ‘woke’ kolleger. Hun har forladt avisen, og smækker med døren, så det giver genlyd. Selvom Berlingske skal have ros for at gengive kritikken, så skal man huske på, at New York Times i årevis har været med til at dirigere Berlingskes USA-dækning – Skribent forlader The New York Times – og revser sine »woke« kolleger: ‘Twitter er blevet avisens redaktør’.

Bari Weiss meldte sig ind i kulturkampen hos The New York Times, da avisen bragte et kontroversielt debatindlæg af den amerikanske senator og Trump-støtte Tom Cotton. I forbindelse med Black Lives Matter-demonstrationerne skrev Cotton indlægget ‘Send in the Troops,’ hvor han opfordrede militæret til at gribe ind og anvende magt over for uromagere i tilfælde, hvor politiet ikke alene kunne stoppe demonstranter, der brød loven.

… Det blev set som en opfordring til vold, og internt på avisen skabte det store spændinger. …

Flere end 800 medarbejdere underskrev et protestbrev, hvori de heftigt kritiserede redaktørerne for at have trykt indlægget. Efter et stort medarbejdermøde meddelte den øverst ansvarlige for avisens debatredaktion, James Bennet, at han forlod sit job – blandt andet fordi han ikke havde læst indlægget.

På det store medarbejdermøde var Bari Weiss en af de få, som forsøgte at forsvare James Bennet. På Twitter skrev hun samme dag, at hvis holdningen om at sende militæret ind mod urolighederne var ‘over grænsen’, så har avisen besluttet, at halvdelen af amerikanerne har holdninger, der er ‘over grænsen’, og henviste til en meningsmåling, som viste, at 58 pct. af amerikanerne mente, det var en god idé, at militæret hjalp politiet under Black Lives Matter-demonstrationerne.

(Collage: Mary L. Trump, New York Times)

“The New Guard has a different worldview, one articulated best by @JonHaidt and @glukianoff. They call it ’safetyism,’ in which the right of people to feel emotionally and psychologically safe trumps what were previously considered core liberal values, like free speech.” (Bari Weiss, Twitter, 4. juni 2020)

—–

“Twitter is not on the masthead of The New York Times. But Twitter has become its ultimate editor. As the ethics and mores of that platform have become those of the paper, the paper itself has increasingly become a kind of performance space. Stories are chosen and told in a way to satisfy the narrowest of audiences, rather than to allow a curious public to read about the world and then draw their own conclusions.

It took the paper two days and two jobs to say that the Tom Cotton op-ed ‘fell short of our standards.’ We attached an editor’s note on a travel story about Jaffa shortly after it was published because it ‘failed to touch on important aspects of Jaffa’s makeup and its history.’ But there is still none appended to Cheryl Strayed’s fawning interview with the writer Alice Walker, a proud anti-Semite who believes in lizard Illuminati.

The paper of record is, more and more, the record of those living in a distant galaxy, one whose concerns are profoundly removed from the lives of most people.” (Bariweiss.com, 2020)

Oploadet Kl. 16:20 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/111634/trackback

15 Comments »

 1. Ansat i 2017, jøde og centrum-højre sindet. Hun beskriver her, hvordan hun levede i Orwell’s 1984 i sin tid hos New York Slimes:
  https://clarionproject.org/editor-resigns-leaves-scathing-indictment-of-new-york-times/?utm_source=Clarion+Project+Newsletter&utm_campaign=d4680bd88f-EMAIL_CAMPAIGN_2020_07_15_01_02&utm_medium=email&utm_term=0_60abb35148-d4680bd88f-6639513&mc_cid=d4680bd88f&mc_eid=4e574a31b0

  Kommentar by Iznogut — 15. juli 2020 @ 16:39

 2. Kommentar by Iznogut — 15. juli 2020 @ 16:39

  Husk at rens dine links, der er nogle der bruger det til at doxxe folk.

  https://clarionproject.org/editor-resigns-leaves-scathing-indictment-of-new-york-times/

  Kommentar by KineserSnot — 15. juli 2020 @ 17:17

 3. Hvis New York Times lukker, hvem skal de “danske” medier så planke fra?

  Kommentar by Hul igennem? — 15. juli 2020 @ 17:23

 4. Én enlig svale gør ingen sommer, men hvor er det dog befriende en journalist ikke længere ville prostituere sig GODT GÅET

  Hun burde tildeles mindst 1 Nobelpris, sådan at tale Roma midt imod.

  Hvor længe endnu vil store mediemastodonter lade private netmedier diktere vinklen på indholdet?

  “Twitter has become its ultimate editor.”

  Stories are chosen and told in a way to satisfy the narrowest of audiences, rather than to allow a curious public to read about the world and then draw their own conclusions. …

  Altså de tegner og fortæller for de indspiste, og den brede befolkning betaler prisen.

  Kommentar by tavsen — 15. juli 2020 @ 17:45

 5. Kineser: Tak, det gik stærkt…
  tavsen: Enig, men uden Donald John Trump var intet sket… tværtimod.
  Som Demonna sang til Eurovision 2019 i Jerusalem: Not everybody’s coming to the Future…”
  Satanisterne har aldrig gået stille med deres mål. Man skal blot lære at se deres symbolik og høre, hvad de siger.

  Kommentar by Iznogut — 15. juli 2020 @ 17:50

 6. @Iznogut

  Det var det samme her hjemme ved det danske melodi grand prix, Cuntchita Wurst og deres sang Rise Like a Phoenix.

  Kommentar by Jan Huus — 15. juli 2020 @ 18:01

 7. NYT, Washington Post, Politiken, DR. Samme surdej.

  Kommentar by Bastardo — 15. juli 2020 @ 18:04

 8. Journalist og politiker David Trads bag hetz: Vil ødelægge lille chokoladebutik
  http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2020/07/journalist-og-politiker-david-trads-bag.html

  Kommentar by tavsen — 15. juli 2020 @ 18:07

 9. Undskyld 15. juli 2020 @ 18:07 skulle have været i http://www.uriasposten.net/archives/111645

  Kommentar by tavsen — 15. juli 2020 @ 18:09

 10. Jan H. Ja, men lidt mere a la up side down. Demonna viser død og ødelæggelse af verden som vi kender den og kun de udvalgte kommer med i New World Order.

  Kim Møller, hvorfor hører vi INTET til pædofile i Danmark? Eksisterer de ikke???
  https://www .bi tch ut e.com/video/DonX1XtHlaA/

  Kommentar by Iznogut — 15. juli 2020 @ 18:55

 11. Sladrehanken Kevin Shipp har beskrevet hvordan Washington Post og New York Times får direktiver fra CIA om hvad de skal skrive. Om de også får besked om hvad de ikke må skrive, eller de ansatte er klar over hvad er tabu, fremgik dog ikke af Shipps foredrag.

  Kommentar by perhag — 15. juli 2020 @ 20:24

 12. @Iznogut

  Det var også det symbolske jeg tænkte på lige i det her tilfælde. Men det var ikke en tilfældighed at Cuntchita Wurst vandt og med den sang.

  Fønix repræsenterer transformation, død og genfødsel. Efter en cyklus brænder den sig selv og rejser sig igen fra asken, genfødt på ny.

  “Den gamle verden falder i grus og en ny verden bryder frem, skabt efter deres billede”

  Kommentar by Jan Huus — 15. juli 2020 @ 21:37

 13. @Jan Huus
  Okay, vidste ikke noget som helst om den sang. Har dog set den spinkle mand i dametøj udråbt som vinder, men vistnok i forbindelse med uriaspostens dækning af overforbrugsfesten for skatteydernes kroner.

  Gør jer en tjeneste og se den video, som jeg har linket til på b i t c h u t e (indlæg forsvinder, hvis man skriver navnet uden mellemrum. Hvorfor mon?)
  AmazingPolly er Canadisk journalist, uden ansættelse. Hun er ret god til at grave. Enden er god.

  Kommentar by Iznogut — 15. juli 2020 @ 22:17

 14. Iznogut

  Ja, jeg så den godt, virkelig informativ video. Mange af de informationer tror jeg slet ikke folk ved noget om, måske en overskrift eller to men slet ikke dybden på det og hvor det trækker tråde til, der var en masse nyt i den video, som jeg slet ikke vidste.

  Jeg ser hendes informative videoer fra tid til anden, men det er lang tid siden sidst jeg har set nogle af hendes videoer.

  Og tak for linket.

  Kommentar by Jan Huus — 15. juli 2020 @ 22:24

 15. Iznogut — 15. juli 2020 @ 22:17
  b i t c h u t e (indlæg forsvinder, hvis man skriver navnet uden mellemrum. Hvorfor mon?)

  Måske mener filteret at man ikke må skrive de første 5 bogstaver i videotjenestens navn.

  Censuren på google og sociale medier er ikke særlig avanceret ifølge dem som er gået til Project Veritas med interne instruktioner. Zach Vorhies fra Google har vist at man ganske enkelt har en lang liste med nationalsindede, vaccinekritiske og andre netsteder farlige for magthaverne. Disse bliver totalt bortcensureret fra google-søgninger. Dog var det vist kun engelsksprogede netsteder. Siden er censuren vist strammet yderligere.

  Kommentar by perhag — 16. juli 2020 @ 00:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper