15. juli 2020

Hansen-ispind omdøbes: ‘Eskimo minder dem om en fortid med nedgørelse og uretfærdig behandling’

Vi har fået ti positive mails fra grønlændere, og ‘det bekræfter jo bare, at navnet er problematisk’, forklarer salgsdirektør Anders Eibye Hansen, der i samme ombæring forklarer hvorfor Kongo-isen ikke er problematisk. Der skal ikke meget til før virksomheder opgiver kendte varemærker, og det varer næppe længe før Congo-isen står for skud. Fra DR Online – Isproducent ændrer navn på ‘Eskimo’: ‘Vi har fået rigtig mange henvendelser’.

“Du kan snart ikke længere bestille en ‘Eskimo’ på iskortet hos Hansens Is en varm sommerdag.
Isproducenten har nemlig valgt, at isen skal skifte navn.

– Vi gør det, fordi vi har fået mange henvendelser på det seneste, som sætter spørgsmålstegn ved navnet, siger Anders Eibye Hansen, salgsdirektør i Hansens Flødeis, om ‘Eskimo’-isen og fortsætter:

– Når vi har kigget i ordbogen, så er det et problematisk ord. Det har vi ikke vidst før, men tiderne ændrer sig, og vi har derfor valgt at skifte navnet ud, siger han.

I fremtiden kommer den chokoladeovertrukne vaniljeis til at hedde ‘O’Payo’.”

(Hansen Is på Instagram, 14. juli 2020)

“Vores første indskydelse var Eskimoen ikke skulle ændre navn ‘for det har den jo altid heddet’. Men efter dialog og undersøgelse, stod det klart for os at folkeslag føler, at navnet Eskimo minder dem om en fortid med nedgørelse og uretfærdig behandling – hvilket vi ikke før har tænkt over.” (Hansen is)

Oploadet Kl. 16:49 af Kim Møller — Direkte link66 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/111645/trackback

66 Comments »

 1. Hvor mange har ikke spist den is med velbehag, lige ind til nu. Jeg kan slet ikke tage dette hysteri seriøst og nu ser jeg andre steder at man nu referere det til hyggeracisme, det at man gerne vil holde fast i navnet.

  Kommentar by Jan Huus — 15. juli 2020 @ 16:54

 2. Hansen kan æde sine is selv og nøjes med at kalde dem numre. Pas på, at de ulige numre ikke gør oprør..

  Kommentar by Iznogut — 15. juli 2020 @ 16:56

 3. Jeg vil foreslå alle at støtte Frederiksberg Chokolade, køb f.eks. en æske chokolade. Hyggemarxisterne på facebook er igang med at ødelægge hendes lille selvstændige forretning, fordi hun ikke bukker under for deres Stasi-agtige tilgang.

  De kalder deres mobning, “det frie markedet”-kræfter, men de er dybt personlige og går efter hendes skriveri (hun er ordblind).

  Kan vi ikke snart slå fast at 200 Stasi-aspiranter der kan organisere sig på facebook, som forresten også er alle dem der levere indhold til P3s Shitstorm, ikke skal have lov til at fastsætte en dagsorden?

  Kommentar by KineserSnot — 15. juli 2020 @ 16:59

 4. Køber ikke deres neger-is mere..

  Kommentar by Jp — 15. juli 2020 @ 17:04

 5. Venstrefløjen truer firmaer på deres eksistens. Hvis I ikke makker ret kører vi shitstorm til I er møre

  Kommentar by k.m. — 15. juli 2020 @ 17:18

 6. Jeg kender hans type, for der er sikkert en perker der knalder hans datter, og først når datteren får et par flade af sin perker ven kommer isen til at hedde Eskimo igen. Anders Eibye Hansen er blot endnu en latterlig nar.

  Kommentar by piphans — 15. juli 2020 @ 17:18

 7. Jeg har lige fundet en Eskimo som er renset for tungmetaller og pesticider. Yderlig skriver de ‘er fanget ud for Perus kyst’

  Eskimo-olien er fremstillet af sardiner/ansjoser.
  Her bliver en Eskimo reduceret til en harsk ildelugtende fisk.

  Av Av den var ikke go’.

  Kommentar by Jan Huus — 15. juli 2020 @ 17:22

 8. link

  https://www.jala-helsekost.dk/eskimo-3-2×105-ml.html?gclid=Cj0KCQjw0rr4BRCtARIsAB0_48NJtEtqEQyt7h7KzAp1jQm3XNMOR5N-xjO_5M4FjMIgQkdkqLC9BgUaAg1mEALw_wcB

  Kommentar by Jan Huus — 15. juli 2020 @ 17:22

 9. Og så må man jo stille spørgsmålet om, hvorfor Hansen Is ikke ved samme lejlighed lejlighed skiftede den mørke chokolade ud med hvid overtrækschokolade for ikke at stå i bad standing hos BLM/Antifa og pressejuntaen/narrativsfacisterne mfl.?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 15. juli 2020 @ 17:29

 10. Iznogut — 15. juli 2020 @ 16:56

  Tak for grinet. Men de Ulige Numre er opløst. ;-)

  Her med herlige københavnske billeder fra dengang, vi var eet folk, eet sprog eet fællesskab, der sagtens kunne leve uden knivlove, bandepakker, strammere våbenlove og ispinde.

  Ulige Numre – København
  https://www.youtube.com/watch?v=vSaUWDOexXU

  Kommentar by tavsen — 15. juli 2020 @ 17:29

 11. Hvad fanden er O’Payo for et lortenavn..? Helt ulogisk navn til en dansk is.

  Kommentar by Odo — 15. juli 2020 @ 17:30

 12. Journalist og politiker David Trads bag hetz: Vil ødelægge lille chokoladebutik
  http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2020/07/journalist-og-politiker-david-trads-bag.html

  Kommentar by tavsen — 15. juli 2020 @ 18:09

 13. Omdøb eskimo-isen til White power.

  Kommentar by centerpoint — 15. juli 2020 @ 18:10

 14. Hansen Is har solgt is til mig for sidste gang,- full stop.

  Kommentar by E. D. Christensen — 15. juli 2020 @ 18:26

 15. Københavnerstang?

  Kommentar by Anonym — 15. juli 2020 @ 18:26

 16. Det er livsfarlig at drive virksomhed i dag. Et opkald fra en krænket starter en kædereaktion af hadske kommentarer.
  Islam lod til at være hovedfjenden indtil for nylig. Pludselig startede venstrefløjen sin revolution og tog føringen.

  Kommentar by k.m. — 15. juli 2020 @ 18:30

 17. O Payo…. ja good bye do Hansens Is.

  Kommentar by M.P. — 15. juli 2020 @ 18:32

 18. Eskimo er et låneord fra det indianske sprog ‘algonkin’ ligesom wigwam, squash, squaw, totem mv.

  Mange af disse ord kom ind i sproget via fransk, dengang franske nybyggere stødte ind i algonkin-talende indianere ved Quebec og Ontario. På algonkinsk skulle eskimo betegne de mennesker, der lever længere mod nord i de arktiske egne.

  Måske er eskimo et nedsættende ord på algonkinsk, hvem ved? Men i dansk sammenhæng har ordet mig bekendt ikke haft nogen nedsættende historie. At insistere på at ville hedde ‘inuit’, som slet og ret betyder ‘mennesker’ – i modsætning til de andre ikke-inuiter, kan derimod i princippet virke stødende på andre, der også gerne vil kaldes mennesker.

  Sådan går fornærmelseskabalen aldrig op.
  Eller rettere: Løsningen for tiden er, at den ‘den hvide mand’ udnævnes til den, som alt lortet skal hældes ud over, uden at han brokker sig, for ellers kan fornærmelseskabalen aldrig gå op, og man risikerer at ende med, at alle vil kives og kævles med alle i det uendelige.

  Kommentar by traveler — 15. juli 2020 @ 18:53

 19. Jeg føler mig krænket på alle københavneres vegne over denne is: Københavner stang.

  Meld jer ind i CLAM (Copenhagen Lifes Also Matters) ved at mobilepay 99,- til mit tlfnr.

  Kommentar by Carter — 15. juli 2020 @ 18:56

 20. Kan man egentligt helt lovligt under henvisning til Lov om offentlighed i forvaltning kræve aktindsigt i samtlige Soma Mayels afgørelser i Udlændingstyrelsen om tildeling eller afvisning?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 19:03

 21. Jeg har aldrig været fan af Hansen is. Den er alt for dyr. Har købt den et par gange for at være sikker på, at den virkelig er så smagløs, som den var første gang, den landede på min tunge. Den negerfarvede eskimo is kender jeg ikke. Giv den dog hvid chokoladeovertræk med det samme – det bliver alligevel det næste krænkelseskrav – og kald den Albino.

  Kommentar by NotaBene — 15. juli 2020 @ 19:09

 22. Traveler.
  Den forbindelse du gør til det Indianske sprog Algonkin kan sagtens passe, jeg læste et sted det betyder “kødæder” så de er stødt ind i folk nordfra.

  Kommentar by Sømand — 15. juli 2020 @ 19:28

 23. Søg “Newspeek” og læs historiker Bent Jensen tolkning af tiden terror.

  Kommentar by IES — 15. juli 2020 @ 19:38

 24. -A Dane- Det er vist et sukkerbrød i USA…..Det vi kalder Wienerbrød……Skal vi ikke klage? :-) :-) :-)….I Kiel oplevede jeg på et minimarked en Dansk landsby…med kolonihaveaktigt hus- rødhvidternet dug- mågestel etc etc etc…Såån nogen racistiske forestillinger om Danmark :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 15. juli 2020 @ 19:42

 25. 20) Hvad om man lavede den Albino-is og tilsatte lidt chili og kaldte den – Arrig Arier-? :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 15. juli 2020 @ 19:45

 26. Er lige ved at læse tilfældigvis “Eskimoerne og Kirken” af Mads Lidegaard hvor eskimoerne er et folk imellem Østsibirien og Østgrønland såsom et nomadiserende folkefærd altså et folk på vandring….

  Kommentar by Moth — 15. juli 2020 @ 19:58

 27. ¤

  NÅR SVAGELIGE, YNKELIGE, feje og feminiserede mænd hele tiden giver efter for selv de latterligste krav der vel især kommer fra de samme 200 krænkelsesparate tosser på den rabiate radikale fløj, får tosserne naturligvis blod på tanden, og bliver ved og ved med deres hysteriske og idiotiske krav. Til sidst vil der ikke være noget tilbage som ikke skal ændres eller afskaffes. Hvis is-Hansen ændrer den mørke is til en hvid is, vil det også være galt. Og det nye navn vil nok være en fornærmelse mod en eller anden sort klan et eller andet sted.

  Det er det samme som med kvindesagskvinderne. De fik ligeret for 40 år siden, men de fremturer fremdeles og vil aldrig få nok af kvoter og særrettigheder.

  Som det siges af Nigel Farage: Ligestilling fører til at kvinderne får magten, mens mændene latterliggøres og reduceres til retsløse pariaer.
  Mændene er dumme, hvis de ikke snart sætter feministerne på plads. I Sverige lod de rødstrømperne løbe linen ud, og resultatet er en fattiggård, en dårekiste, en terrorstat.

  Ligestillings-sagen bygger på kommunisme, bluff og hykleri, løgn og svindel hele vejen igennem.

  Kommentar by Bent A — 15. juli 2020 @ 20:01

 28. Etniske danskere er simpelthen nødt til at holde op med at tage os af om noget er “racistisk”, “xenofobisk”, “islamo-fobisk” etc.

  Det er begreber/ord som bruges for at udskamme mennesker af europæisk oprindelse.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. juli 2020 @ 21:25

 29. Jeg har IKKE længere adgang til InfoMedia, og jeg betaler IKKE for Politiken Online, som har valgt IKKE at lægge denne væsentligtlige artikel på nettet, så jeg valgte at åbne en Primitivo Di Manduria 14 klik og afskrive hele artiklen, I kan takke mig på Mosbjerg næste gang…

  Svensk vold kan være på vej til Danmark

  Et sønderjysk overfald har fået flere til at sammenligne med ‘dominansvold’, der har spredt sig hos vores nabo

  Af Søren Astrup, Politiken, den 15. juli 2020

  Optagelsen varer kun 46 sekunder og viser, hvordan en ung dreng tæves, trues på livet, spark, får en [ulæseligt] og fastholdes i et halsgreb, inden han tvinges til at kysse overfaldsmandens sko – dog først efter at være blevet sparket i ansigtet.
  Sagen har vakt og genkendelse, for den illustrerer et fænomen, der længe har været kendt i Sverige. Her har såkaldt dominanskriminalitet ofte ramt svenske børn og unge, der angribes af jævnaldrende med indvandrerbaggrund.
  Den korte videofilm er imidlertid ikke fra Sverige, men fra Sønderjylland, hvor politiet har sigtet en ung indvandrer for vold mod offeret.
  Sagen har fået Socialdemokratiets udlændigeordfører Rasmus Stoklund ti at konkludere, at han vil foretrække, hvis det fører til en udvisningsdom mod gerningsmanden.
  »En så primitiv opførsel skal vi aldrig acceptere som en hverdagshændelse i Danmark, og den voldskultur kan du tage med hen, hvor pebret gror«, siger Rasmus Stoklund.
  Han fremhæver erfaringer fra den anden side af Øresund, hvor indvandrere ydmyger og overfalder unge svenskere, og konkluderer efter at have set den sønderjyske dominansvold, at han føler »raseri og afmagt«.

  Nemme ofre
  Forskningsinterviews med en halv snes gerningsmænd viser, at de gør det, fordi det er så nemt: »Svenskerne gør ingenting. De giver os bare sagerne. De er krystere«.
  »Når vi er ude i byen og røver, så er vi i krig. Vi er i krig mod svenskerne«, siger en af dem med en udtalelse, der ifølge rapporten illustrerer gerningsmændenes fjendtlighed og aggression mod svenskerne. Ofte ledsages angrebene af ydmygelser alf ofrene.
  »For mig er det magt, at svenskerne skal lægge sig ned og kysse min fødder«, forklarer en af røverne.
  Det er netop den handling, offeret i den sønderjyske voldssag udsættes for.
  »Ned på knæ og kys mine fucking sko«, beordrer gerningsmanden drengen, inden han giver ham et los i ansigtet.
  En tredjemand har filmet angrebet, der er lagt ud på sociale medier med overskriften ‘En lille luder’ om offeret. Syd- og Sønderjyllands Politi har opfordret til, at netbrugere undlader at dele optagelsen, og gør opmærksom på, at det kan være ulovligt.
  Rapporten fra Lunds Universitet er fra 2005, men svenskerne har endnu ikke fået bugt med den særlige kriminalitetsform.
  En række sager omtalt i svenske medier viser, at der fortsat ageres med stor voldsomhed overfor svenske ofre. En Gøteborg-bo blev i efteråret overfaldet af omkring ti gerningsmænd i en garage, hvor de tvang han til at smide tøjet og skar et stykke af hans øre. To 16-årige i Stockholm blev slået og sparket ned og urineret på af gerningsmænd, der kaldte dem »forbandede, modbydelige svenskere« og lagde en optagelse af angrebet ud på sociale medier.
  Det er en form for markering, konstaterede Gøteborgs politichef Erik Nord i november sidste år.
  »Det ser ud til, at visse af dem ikke begår røverier for udbyttes skyld, men at der er noget andet, man vil have ud af handlingen. Man får det bedre af at sætte nogle andre i en dårligere position«, tilføjede anklager Linda Wiking i et interview med nyhedsbureauet TT.

  Politet tavs om sigtelser
  Den sønderjyske politikreds vil i øvrigt ikke sige mere om angrebet eller komme nærmere ind på, hvad der er forklaret om volden, og hvad der sigtes for. Men hændelsen er af politiinspektør Kaj Nielsen betegnet som vold. Om den også vil blive omfattet af bestemmelserne mod hadforbrydelser, er endnu ikke afklaret.
  Definitionen på hadforbrydelser er ifølge Institut for Menneskerettigheder forbrydelser, som er motiveret af ford[ulæseligt]og had til ofret på grund af ofrets tilhørsforhold til en bestemt grup[ulæseligt]kan være en etnisk oprindelse.
  soren.astrup@pol.dk, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 21:41

 30. Eskimo=inuit.
  Før i tiden kunne man købe “Negerkys/negerboller!” , nu må det ikke længere hedde sådan. Nu skal det , i korrekthedens hellige navn, hedde flødeboller. Tidligere kunne man købe negerkiks, illustreret med en lille sød negerpige. Nu kan man heller ikke længere gøre dette, da det betegnes som racistisk. Hvad med negerdukker?. Hvornår forsvinder negerhovedet på Cirkel kaffe poserne?. Hvad nu, hvis vi “vender” det hele om og bruger HVIDE MENNESKER som illustrationer for de nævnte produkter?. Vil det så føre til de samme, hysteriske, reaktioner?. Det er efterhånden sådan, at vi snart ikke kan tillade os en skid, uden at blive kaldt de værste gloser. Alt sammen fordi at en kriminel, sort, amerikaner blev “kvalt” af en HVID politimand.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 15. juli 2020 @ 21:51

 31. Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 15. juli 2020 @ 21:51

  Han blev ikke kvalt, han døde af OD i ambulancen, pga han slugte stoffer da politiet kom for at anholde ham.

  Desuden arbejdede politiet bare udfra de anvisninger de blevet påvist igennem uddannelse, bl.a fra det Israelske Politi.

  Kommentar by KineserSnot — 15. juli 2020 @ 21:59

 32. Selv tak, syntes at det var vigtigt, at I hørte om islams voldelige dominanskriminalitet mod os hvide, kristne danskere… forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 22:10

 33. #12 tavsen
  David Trads er et dumt svin.

  Kommentar by Realist2 — 15. juli 2020 @ 22:13

 34. https://www.premier-is.dk/sortiment/iskort/gammeldags-floedeis-kaempe-eskimo2020/

  Hurra for Premier Is – beliggende i Thy.

  Kommentar by J — 15. juli 2020 @ 22:15

 35. Jeg havde aldrig hørt om Hansen Is før nu…det var så også den sidste gang.

  Kommentar by LarsB — 15. juli 2020 @ 22:15

 36. Anders Eibye Hansen er en iskold forretningsmand, der behandler sine østeuropæiske medarbejdere i Jægerspris som l-o-r-t og kalder det “dansk is” pr. postnummer. Fabrikken er faldefærdig, banken vil ikke give kredit og var alt ikke frosset ned, havde det været en stor rotterede. For Anders Eibye Hansen handler sagen kun om én ting: At henvende sig til det segment, der betaler fire gange så meget for en is for historien om, at koen bliver malket lige ved siden af og at alting er så godt. Alle der har mødt Anders ved dette. Tillykke med den gratis reklame i hipstermiljøet, din kyniske bondeknold.

  Kommentar by Skatteyderen — 15. juli 2020 @ 22:25

 37. Jeg kender kun den drikfældige teamleder Anders fra Hansens, der ikke er bøsse, men hvis kærester tilfældigvis er unge mænd.

  Kommentar by Træt — 15. juli 2020 @ 22:31

 38. Inuit er da allerede mere krænkende,
  og har allerede tilknytning til selvhævdene små fordrukne underlige offerfølende og altid krænke-opfattende personer – som ikke har noget kulturelt tilfælles med oprindelige befolkning. Krav om at bruge ordet Inuit er jo aldeles latterliggørende.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 15. juli 2020 @ 22:36

 39. Dominansvold.

  Det er blot en smuk, lille del af den multikultur, som vi ifølge Gregers bare skal lappe i os?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 22:41

 40. Ligesom Nilsson og Svensson har gjort i Sverige, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 22:42

 41. At George Floyd var narkoman kan ikke bortforklares, men at Israel og jøder skal være indblandet i politiets arbejde, den må man sgu længere ud på landet med.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 15. juli 2020 @ 22:50

 42. Velbekomme, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 23:13

 43. Kan man så heller ikke længere drikke sig grønlænderfuld i en flaske sorte svin?

  Kommentar by redneck — 15. juli 2020 @ 23:14

 44. Danmark bør gøre sig helt fri af Grønland.
  Så bliver vi fri for at høre på altid krævende selvhævdene offerfølende “inuitter”.
  Så bliver de glade (siger de) og vi bliver især glade. En ren win-win situation.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 15. juli 2020 @ 23:16

 45. Danmark bør gøre sig helt fri af Grønland.
  Kommentar by Oppenheimer fan — 15. juli 2020 @ 23:16

  Danmark bør gøre sig fri af Sverige, se mit indlæg ovenfor. forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 23:30

 46. Der er EN ting, jeg IKKE helt forstår, når han siger:

  »En så primitiv opførsel skal vi aldrig acceptere som en hverdagshændelse i Danmark, og den voldskultur kan du tage med hen, hvor pebret gror«, siger Rasmus Stoklund.

  Hvorfor er de så IKKE EN ENESTE DANSK JOURNALIST, der spørger Rasmus Stoklund om, hvornår han sidste selv, PERSONLIGT, har sendt en musdæder perker ud af Danmark og tilbage til MENAP ørkenen?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. juli 2020 @ 00:03

 47. Jeg kunne ikke nå at læse alle kommentarene, men jeg har lige været på
  https://frederiksbergchokolade.dk/webshop/
  og købt chokoladeplader, med personlig hilsen. Min hilsen blev E Kæmpe Eskimo” efterfulgt af et hjerte.
  Ps. i kommentarfeltet: kan min ordre ikke sendes, bedes den uddelt ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. juli 2020 @ 00:26

 48. Tænk sig at der engang var noget der hed ytringsfrihed – En sort lille nigger https://www.youtube.com/watch?v=NotEbW10iVI Hahaha….

  Kommentar by piphans — 16. juli 2020 @ 00:35

 49. Hvad bliver det næste? Kineser? “Ordet eskimo har været brugt historisk og bruges stadig videnskabeligt, da det har en bredere betydning. Det omfatter alle de beslægtede polarfolk fra Grønland til Rusland: de østlige inuitter i Grønland og Canada, iñupiat i Alaska samt de vestlige yupik i Alaska og Rusland. Sammen med aleuterne i Alaska danner de den eskimoiske-aleutiske sproggruppe.”

  Kommentar by BB — 16. juli 2020 @ 00:38

 50. Sagen har vakt og genkendelse, for den illustrerer et fænomen, der længe har været kendt i Sverige.

  Faktisk i flere årtier har perkere nedgjort Svensson, og hvad er det sket i mellemtiden?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. juli 2020 @ 00:50

 51. HVOR

  LÆNGE

  SKAL

  VI

  HVIDE

  KRISTNE

  DANSKERE

  FINDE

  OS

  I

  MUHAMEDANSKE

  YDMYDELSER?

  FOEBYD ISLAM I DANMSRK 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. juli 2020 @ 00:51

 52. ¤

  Iflg. nettet viser det sig nu at George Floyd alligevel ikke døde pga. vold, men fordi han havde indtaget så meget narkotika, at han døde af forgiftning, åndedrætsbesvær og hjertestop. Hvis det passer, sætter det gadeoptøjernes vanvid endnu mere i relief.

  Kommentar by Bent A — 16. juli 2020 @ 00:57

 53. Djurs sommerland tog neger figurer af karrusel gryderne. Undrer mig over at de total nedlægger afrika safari med både, Den med king kong aben. Jamen den var slidt. Men den hvor alle generationer kunne være med.

  Kommentar by Anonym — 16. juli 2020 @ 05:50

 54. 50) Lige nu har Islamisk trossamfund klaget over Morten Messerschmidt og Pernille Vermund….Denne modbydelige undertrykkende usekulære diktatorreligion med dens Førerprofet (Jeg gider ikke at nævne alle dens meriter herinde. Der skal være bytes nok til rådighed og tid nok), vil åbenbart gerne have lov ti at gjalde ud over det offentlige rum. Støt SIAD og GI. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. juli 2020 @ 06:27

 55. I min verden vil den altid være en eskimo!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. juli 2020 @ 06:38

 56. Kommentar by Sømand — 15. juli 2020 @ 19:28

  Ja, min gamle lasede ordbog siger, at eskimo betyder ‘de, der æder råt kød’ på det indianske sprog algonkin. Det kan måske virke nedladende for en grønlænder, der er uddannet i finere fransk madlavning.

  Man kan også slå op, at ‘el payo’ betyder en ikke-sigøjner på spansk, så der lægger Hansens Flødeis virkelig i kakkelovnen til en ny gang krænkelse.

  Jeg synes derfor, at de skulle skifte navnet til Kæmpe Inuit.
  Eller til Kæmpe Skrælling (som vikingerne kaldte eskimoerne, men det var vel heller ikke særligt pænt sagt).

  Kommentar by traveler — 16. juli 2020 @ 07:11

 57. Slut med Hansen is.

  Kommentar by Johnson — 16. juli 2020 @ 07:18

 58. Alt det pladder kan man da ikke tage seriøst!

  Som en stolt hvid mand forbeholder jeg mig retten til at spise en Eskimo-is, en gammeldaws med NEGERbolle, et par jødekager og et par tyrkiske bolcher skyllet ned med en kop negersved og et sort svin!!!

  Hvad er der dog galt med disse lavintelligente fremmede og deres landsskadelige hvide proselytter?!?

  De fremmede kan bare smutte hjem, hvis de er så utilfredse…
  Så har de INTET at gøre i danskernes fædreland!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 16. juli 2020 @ 07:42

 59. Det næste stunt bliver vel, at hovedstadens kaffe-latte segment hidser sig op over en “københavnerstang”.

  Kommentar by Poul Erik — 16. juli 2020 @ 08:01

 60. Danskvand er racistisk, jeg føler mig krænket.

  Kommentar by SAM — 16. juli 2020 @ 08:02

 61. At tænke sig at Hansen is overhovedet kalder sig Hansen. Det er jo dybt diskriminerende over for feks. Jensen,Petersen og Sørensen for slet ikke at tale om, muhammed, faisal og mahmoud. At de ikke skammer sig. OG at kalde det en ISpind.. Taitanic sejlede på et ISbjerg, det kostede næsten 3000 mennesker livet, det er dybt krænkende for de efterladte,Fyyyhhhh, og isPINDE smider man i skraldespanden,når man har spist isen, hvor må alle med efternavnet Pind være dybt, dybt krænkede.

  Kommentar by Danskeren — 16. juli 2020 @ 10:42

 62. Kampen om isen. Hvem vinder?

  https://ekstrabladet.dk/ingemann/hansens-is/8205386

  Kommentar by Santor — 16. juli 2020 @ 11:18

 63. Var ved at google. Havde hørt udtrykket, et sort hul. Det betød ikke hvad jeg troede, men var et kosmisk fænomen.

  Kommentar by Anonym — 16. juli 2020 @ 12:15

 64. #59 Anonym “Et sort hul”? Er det ikke der hvor pengene forsvinder ned?

  Kommentar by bjarne binee — 16. juli 2020 @ 15:36

 65. Ole Mejlstrøm — 16. juli 2020 @ 07:42

  Et forslag – Du kan invitere David Trads til at drikke te og spise jødekager. :)

  Kommentar by T. H. — 16. juli 2020 @ 16:05

 66. Klovnen sagde ligeud, at vi havde anvendt ordet “racistisk”. Jeg blev rasende. Eskimoer er fællesbetegnelsen for en række arktiske folkeslag – slet ikke for en grønlænder.

  “[…] minder dem om […]” Det er fandeme løwn i deres hals!

  Fra nu af vil der være spændinger omkring Hansen Is. Jeg vil foreslå, at man undgår at købe deres produkt, når det er muligt, fordi det er lidt kontroversielt, at der står “Hansen Is” på pakken, hvis vi alle sammen skal synes, det er rart. Man kan lige så godt købe is fra et sted, hvor de koncentrerer sig om at lave god is, der ikke er klistret ind i Venstrefløjens politiske budskaber.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 16. juli 2020 @ 17:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper