16. juli 2020

BLM-hysteri set hos Untappd: ‘Black is Beautiful initiative’, “… provide legal defense to those in need.”

Da jeg for tyve år siden boede i London, trak jeg på smilebåndet, da det lokale bibliotek reklamerede for ‘Black History Month’. Her lidt om ‘the Black is Beautiful initiative’, sakset fra min øl-app Untappd. De må vurdere at der en langsigtet positiv reklameeffekt ved den slags dydssignalisering, for økonomisk gør det næppe videre forskel.

“We are proud to announce our support of the Black is Beautiful initiative started by Weathered Souls Brewing Co. Black is Beautiful is a collaborative effort among the brewing community and its customers to bring awareness to the injustices that people of color face daily. Through education and information, they hope to bring forth change to a system that has fractured so many families and has been broken for decades. Their mission is to provide a platform to foster understanding and support people of color and inclusion. All proceeds from the purchase of these releases will be donated to local charities that support police reform and provide legal defense to those in need.

We want to hear how beer has brought you together. Share your Black is Beautiful brews, your local breweries’ Black is Beautiful campaign or how you are supporting the Black is Beautiful initiative. Post on social media using the hashtag #BlackIsBeautifulBeer so we can discover your story and share your message on our platforms.” (Untappd Blog, 26. juni 2020)

(Foto: Untapped App)

Oploadet Kl. 10:24 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/111657/trackback

13 Comments »

 1. Herr Møller, tjek Søren Astrups artikel om Sverige i Politiken i går, ikke online, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. juli 2020 @ 10:28

 2. Jeg var i 1966 var i London for at se VM i fodbold. Vi var to skolekammerater, der kørte på vores kommunalt betalte togbiletter til Padborg. Derfra blaffede vi til London via Calais-Dover færgen.

  Vi var rundt i byen og besøgte bl.a Karl Marx’ grav, Marquee Club og Speakers Corner i Hyde Park, hvor en meget ophidset neger råbte, at de sorte ville udrydde de hvide og overtage hele verden.

  En nålestribet herre med bowlerhat og paraply over armen blandt tilhørerne svarede ham: “It seems you have already taken over the Underground?!”. Det udløste hjertelig latter.

  Vi to danske turister havde allerede konstateret, at undergrundstogene næsten udelukkende blev kørt af sorte. Derfor kunne vi le med. Det var dengang. Sådan startede det!:-)

  Kommentar by A-mad — 16. juli 2020 @ 11:14

 3. Kommentar by A-mad — 16. juli 2020 @ 11:14

  Da jeg var på folkefesten sidste år, var der også en meget oprevet neger der hedder Al Agami, der mente det sammen. Jeg tror han var sur på Stram Kurs.

  Kommentar by KineserSnot — 16. juli 2020 @ 11:33

 4. Det sorte går i ét om natten er en spøgelseshistorie…..

  Kommentar by Moth — 16. juli 2020 @ 12:03

 5. Glæder mig til at de efterfølgende lancerer deres “White Is Beautiful” kampagne …

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. juli 2020 @ 12:15

 6. Foretagender, der virtue-signaler, har ikke mig som kunde.

  Hvis Untappd virkelig ønskede at “bring forth change to a system that has fractured so many families and has been broken for decades” så gik de i flæsket på den velfærdsstat, der priviligerer enlige forældre. Det er derfra, opløsningen af kernefamilien kommer.

  Alt det snak om race hjælper ikke en disse. Tværtimod.

  Kommentar by Quark — 16. juli 2020 @ 13:18

 7. ALT TYDER EFTERHÅNDEN på at det med multi-kulti er en forbandet dårlig idé. Som ikke fører til berigelse, men til endeløse konflikter og ulykker samt barbari, vanvid, fattigdom og gangstervælde.

  I Libanon, Sverige, på Balkan og i mange andre lande. har det ført til død og ødelæggelse og nationale tragedier.

  Kommentar by Bent A — 16. juli 2020 @ 13:22

 8. @6 Quark;”Foretagender, der virtue-signaler, har ikke mig som kunde.” Af samme grund har jeg droppet premierleague-fodbold, Nike (for længe siden), nu også Adidas. Jeg får sikkert ikke dem allesammen med i min boykot og det er kun en dråbe i havet, med de kan også mærke 5% tilbagegang, så ideen er hermed givet videre.
  Forresten har Jeff Bezos selv sagt at han ikke ønsker sådan nogle som mig som kunde hos Amazon.

  Kommentar by Michael — 16. juli 2020 @ 15:34

 9. At 8:

  Husk Gillette.

  Kommentar by Bastardo — 16. juli 2020 @ 16:01

 10. En Porter kan da godt gå an…..Hvis man kan lide en sød øl.:-)

  Kommentar by Michael Unna — 16. juli 2020 @ 16:44

 11. Nu er det jo ikke så svært at nå de unge for nutidens marketingsfolk. Overleveringen er slut, og de opvoksende slægter har kun den viden, de skoles til i de institutioner, der står for deres dannelse. Så jo – det er nok den helt rigtige måde at sælge til ungdommen på. Det stemmer overens med, hvad den ved er godt og rigtigt – samt ikke mindst: hvad der er “fedt” og ergo sexet.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 16. juli 2020 @ 17:44

 12. @11: Nutidens markeingsfolk var for få år tilbage journalist eller humaniora-studerende med ringe job-udsigter.
  Nu har de så fået tiltusket sig jobs i kommunikations- og marketingsafdelinger hos det ene firma efter det andet.

  En glimrende video der forklarer vanviddet:
  https://www.youtube.com/watch?v=LuBy35il1VE

  Måtte selv idag læse en intern mail fra sådan en inficeret del af corporate-strukturen omhandlende Pride-month og LGBTQ+ initiativer hvor sproget var som taget ud af håndbogen for BLM eller andre identitetspolitiske bevægelser af kultur-marxistisk tilsnit.
  “Dear LGBTQ+ community and allies”. Særligt det sidste er jo noget som de gerne kører ud fra en let skjult trussel om at hvis man ikke er med dem er man imod dem.

  Hvis ikke vanviddet snart stopper vil man ikke kun risikere at blive skudt af pøblen hvis man formaster sig til at sige “all lives matter” men nok også se at ens fortsatte beskæftigelse er betinget af at man flittigt poster sorte klodser på Instagram og ser at få sat et Regnbue-filter på Facebook profil-billedet.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 16. juli 2020 @ 18:20

 13. .
  Hvis vanviddet ikke snart stoppes, vil vi få et samfund som vil ødelægge os. Derfor er vi nødt til at sige fra. Truslen fra pøbelen og gadebanderne er ingenting i forhold til truslen fra et samfund og system som styres af marxister og radiGALE.

  Kommentar by Bent A — 16. juli 2020 @ 18:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper