16. juli 2020

Lizette Risgaard: Danmark skal ikke sende penge til lande, hvor man kan gå på pension som 60-årig

Hvis man har mulighed for at bruge andre folks skattekroner, så øges behovet stille og roligt, og lige netop derfor er socialisme en dårlig ide. Der findes ikke ‘gratis penge’. Det er penge andre har tjent, ofte ved hårdt arbejde i mange timer, år efter år. Lizette Risgaard fra Fagbevægelsens Hovedorganisation giver et fint eksempel, omend hun nok mest er bekymret for ‘danskernes opbakning’ til EU-projektet. En historie fra Finans.dk – Fagboss: Danmark skal kræve reformer for at støtte EU-krisehjælp.

“På fredag skal EU’s regeringschefer forsøge at enes om en fond på 750 mia. euro, der skal hjælpe de hårdest ramte lande oven på coronakrisen. …

Hun mener ikke, det hænger sammen, at danskernes pensionsalder snart når 70 år ‘for at sende penge til nogle, der kan stoppe, når de er 60 år’. I Danmark er den aftalte pensionsalder 71 år for en kvinde født i 1975. I Polen er den 60 år, og i Portugal, Spanien og Italien er den mellem 67 og 68 år ifølge Finansministeriet.

Fagbossen er desuden fortørnet over, at den italienske udenrigsminister, Luigi Di Maio, har foreslået at bruge nødhjælpen til skattelettelser.

‘Hvis man som italienerne begynder at tale om at give skattelettelser, hvis man får hjælp fra EU, skal man simpelthen have vasket sin mund med sæbe. …,’ siger Lizette Risgaard.”

Oploadet Kl. 11:33 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/111682/trackback

24 Comments »

 1. EU skal hænge sammen uanset uligheder og sådan er det bare, det må du da forstå Lizette Risgaard, du må også forstå at vi ikke ville være rige uden EU, selvom handelsaftaler mellem lande også var tilstede før EU.

  Kommentar by KineserSnot — 16. juli 2020 @ 11:35

 2. Hvis man har mulighed for at bruge andre folks skattekroner, så øges behovet stille og roligt”

  Parkinsons lov hersker stadig. Herlig bog.

  Lizette Risgaard synes at have noget så usædvanligt
  for danske kvinder, nemlig bosser, forhåbentlig bliver de ikke udstillet i Århus.

  Kommentar by tavsen — 16. juli 2020 @ 11:42

 3. nosser, nyt keyboard har skæve tangenter

  Kommentar by tavsen — 16. juli 2020 @ 11:43

 4. Tja, den “hjælpepakke” til Sydeuropa er jo mere for at hjælpe tyske og franske banker, som er syltet ind i sydeuropæiske statsobligationer!
  Det er ikke Danmarks problem.
  Lizette Risgaard, som antageligvis er socialdemokrat burde snarere tage fat påde 100milliarder,somdivese migranter fra de varme lande koster hendes medlemmer, for det er først og fremmest dem, som betaler gildet – og Socialdemokratiet, der er hovedansvarlig for importen af ubrugelige migranter.

  Kommentar by T. Snorrason — 16. juli 2020 @ 12:07

 5. “Danmark skal ikke sende penge …” Stop der!

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. juli 2020 @ 12:16

 6. ¤

  EUs nye KÆMPEFOND på over 5000 milliarder kroner er en god idé set fra Berlins side, men set fra menige danskeres og europæeres side er det en særdeles dårlig idé. Fonden vil blive brugt til at udvide EUs magt over nationalstaterne, og den magt er i forvejen alt for stor.

  Pengene vil heller ikke blive brugt til at give bedre velfærd til borgerne, for dem er EU topbureaukraterne ret ligeglade med. Og så skal pengene skaffes via lån og flere skatter og afgifter, og det er de menige almindelige borgere som kommer til at betale gildet.

  Kommentar by Bent A — 16. juli 2020 @ 12:23

 7. -> Bent A

  Fra dags dato sletter jeg spontant alle indlæg du indleder med et symbol.

  Kommentar by Kim Møller — 16. juli 2020 @ 12:27

 8. Hej Kim.

  Må man så anbringe en – ?

  Det er blot for at skabe afstand. Jeg synes at alle indlæg står for tæt, så at de flyder noget sammen. Men hvis jeg heller ikke må bruge en lille bjælke, lader jeg selvfølgelig være med det. Mvh

  Kommentar by Bent A — 16. juli 2020 @ 12:33

 9. Den aftalte pensionsalder er 68 år, ikke 71. Til efteråret skal der laves en ny aftale , så får vi at se hvor vi har socialisterne.

  Kommentar by Per K. — 16. juli 2020 @ 13:09

 10. Ha, hvor er det falsk varedeklaration.

  Fonden på 750 mia. euro vil ikke gå til at hjælpe de hårdest ramte lande oven på coronakrisen. Det er for smart til at være sandt.

  En del af milliarderne vil gå til at holde økonomien i gang i de lande, der FØR coronaen levede over evne i årevis af billig tysk kredit. Da landene agter at fortsætte med at leve over evne, vil de penge forsvinde i et sort hul. Coronakrisen er bare en dum og dårlig undskyldning.

  Men værre er det, at da EU er ikke et demokratisk organ, vil de mange penge korrumpere magteliten EU endnu mere. De vil f.eks. bruge dem til at gennemføre egne venstreradikal politiske mål, f.eks. gennemtvinge ødelæggende indvandring i Østeuropa, eller fejlagtig grøn omstilling, der ydermere vil ødelægge den europæiske økonomi.

  Kommentar by traveler — 16. juli 2020 @ 13:09

 11. Italien har i år sænket pensionsalderen fra 67 år til 62 år…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 16. juli 2020 @ 14:05

 12. Fra Finans.dk:

  “Nu advarer fagbevægelsen statsminister Mette Frederiksen mod at gå med til en aftale, uden at der stilles klare krav om reformer i de lande, der skal modtage hjælpen.”

  En ganske gratis og uforpligtende udmelding fra Lizette Risgaard, som jo intet ydeligere har tænkt sig at gøre i den forbindelse. Hun følger da også op med nedenstående udsagn:

  “Jeg er meget optaget af at sikre opbakning til det europæiske projekt….”

  Kommentar by Henrik Wegmann — 16. juli 2020 @ 14:26

 13. Det er et billigt udsagn fra Lizette Risgaard, mange Danske lønmodtagere der har været 50 år på arbejdsmarkedet og arbejdet langt mere end 37 timer per uge og har betalt topskat er i den grad til grin over for fagforeninger og taburetklæberne, svinene har foræret skattekronerne til indavlede retardere kriminelle korandyrkende terrorister der i dag belaster velfærdssamfundet så den tidligere hårdt arbejdende skatteyder på plejehjemmene ligger i deres egen pis og lort samt indtager uspiselig såkaldt storkantinemad, det byder man ikke engang velfærdshopperne, skam jer fagforeninger og taburetklæbere der har travlt med atter at lukke arbejdspladser der i generationer har solgt eskimo is, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 16. juli 2020 @ 15:28

 14. De syd europæiske lortelande må sælge ud af deres nationale klenodier, guldreserver og evt afstå land først før de modtager hjælp. De må arbejde mere og evt gratis i en 10 års tid.

  Kommentar by Jp — 16. juli 2020 @ 15:41

 15. Danmark skal slet ikke sende penge til nogen som helst, medmindre vi køber noget og vi får vores vare.

  Kommentar by Flaskeposten — 16. juli 2020 @ 16:27

 16. Det ser ud som om vi af bagdøren er blevet indlemmet i euro møntfoden og dertil hørende betingelser for EU’s økonomisk politik.

  Kommentar by Jan Huus — 16. juli 2020 @ 16:43

 17. EU helmer ikke før den sidste rest af selvstændighed fra de forhenværende frie stater er fjernet.
  Hvis folketinget vedtager denne svinestreg over for borgerne, burde de alle fyres!
  Men lur mig om ikke vi kommer til at betale, under det fine ord “solidaritet” men hvornår har vi set middelhavs landene vise solidaritet over for den produktive nordlige del af Europa?
  Min hukommelse er lang, men jeg mindes ikke.
  En smule taknemlighed er heller ikke at spore. Det er en selvfølgelighed at vi arbejder til vi styrter, og i mellemtiden holder man i middelhavs landene siesta.
  Det danske folketing er en vits, hvis eneste opgave er at piske en halvdød krikke i form af skatteborgerne.
  Hvis den siddende regering hopper på vognen, og det er jeg ikke i tvivl om, må vi skatteslaver som minimum forlange mindst een måneds ferie i middelhavsområdet med alt betalt.
  Så får borgerne i de pågældende lande en oplagt lejlighed til at vise “solidaritet”

  Kommentar by Finn A. Skov — 16. juli 2020 @ 18:06

 18. NordEuropæerne betalte i sin tid for Peterskirkens pragt og pavens ødsle luksus. Tricket var at sælge ‘aflad’ for at sone ’skyld’ og ’skam’ hos køberne med klingende mønt. Paverne har altid været fænomenale til at at rage til sig på fattigmands bekostning gennem historien.
  Nu trænger den hellige stol og omgivende landområder (Italien) igen til luksus. Spaghettierne har forgyldt nassende migranter i millionvis, plus den nassende mafia, plus de dovne bureaukrater; og nu kommer regnskabets time.
  Lad Italien låne 1000 Euro for hver nassemigrant de smider tilbage over Middelhavet. Mangler de stadig penge, kan de bare sælge alle de kostbarheder de gemmer i vatikanets skatkamre. Der for mange hundrede milliarder Euro, betalt af fattige nordeuropæiske bønder.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. juli 2020 @ 21:21

 19. I en EU-sammenhæng er det et spørgsmål om det enkelte lands ret til selvbestemmelse, kontra at underlægge sig en europæisk union, hvor en ikke demokratisk valgt kommision, hen over hovedet på de enkelte lande, træffer beslutninger vedrørende spørgsmål, der ikke er blevet lagt ud til befolkningerne i de enkelte medlemslande, selv at tage stilling til.

  Kommentar by Den sendrægtige — 16. juli 2020 @ 22:14

 20. Mon Lizette Risgaard fra Fagbevægelsens Hovedorganisation har så store ambitioner om sagen, at hun vil/kan magte, at få Mette Frederiksen til at besinde sig?

  Jeg tror det næppe, for set i min optik, så spiller både fagforeninger og sosserne på samme klaverstreng: Vi siger et for stemmekvæget, men handler efter hvad der tjener vores CV/magt bedst.

  Hvor var/er fagforeningerne fremme i skoene, f.eks. når lønmodtagere/skatteYDENDE pr. år skal betale xxx milliarder ( alene 36 milliarder netto + løn til indvandrenes sagsbehandlere i udeændingestyrelsen?
  Hvor var de henne da Lars Løkke Rasmussen rejste til Marokko, for selv at underskrive Marrakesh-aftanen?

  -Jeg mener ikke at have set, at de har fået noget stort ud af deres indsats?* Hvordan har de så tænkt sig, stable pression nok på benene, til at Mette Frederiksen lader sig påvirke, i hendes ræverøde kabinet og hendes, nu kendte, omskrivning af valgløfterne -> “Jeg vil være statsminister for enhver pris”

  * Jeg kan naturligvis have overset et og andet, så byd bare ind, hvis nogen ligger inde, med modsatte erindringer?
  – listen bliver sikkert kort?

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. juli 2020 @ 23:04

 21. DER ER EN MASSE gode indlæg ovenfor. Som viser at EF…… som de Radikale, K og S lokkede mange til at stemme jatak til i 1973, ved at love at EF ville blive til stor glæde for “den daglige husholdning”……. blot var forløberen for EU, som har udviklet sig til en belastning for de fleste danske hjem, og som via fjernstyring og import af afrikanere og arabere, muslimer og islamister, er ved at blive til en møllesten om halsen på millioner af europæere og skandinaver.

  Nu er møllestenen ved at blive så tung, at den kan ende med at trække os alle ned i dybet.Folkeudskiftningen er sat i gang, og kommunismen og islamiseringen sniger sig frem mange steder. Heldigvis stemte polakkerne på Duda som vil forsvare familieværdierne mod feministerne og LGBTXQ-bevægelsen, og som vil bevare Polen som et frit land der ikke skal være underkastet Merkels og EUs luner. Og heldigvis fravalgte amerikanerne Hillary Clinton. Så endnu er der håb for Vestens lande.

  Og danskerne ville sandsynligvis have gjort DF til Danmarks største parti !!!!! hvis partiet ikke havde svigtet så fatalt og kolossalt, at man kan tale om det største svigt og vælgerbedrag nogensinde.

  Det viser at der bør stiftes et parti der minder meget om DF, men hvor det er nogle patrioter og ordentlige mandfolk der står i spidsen. De må vel kunne findes?

  Kommentar by Bent A — 16. juli 2020 @ 23:06

 22. Lizette Risgaard og de røde fagforeninger er at sidestille med mafiaen da de fungere ved hjælp af afpresning og vold. Og den eneste grund til at de røde fagforeninger kan fortsætte deres mafiavirksomhed er fordi de er beskyttet af deres medlemmer i folketinget fra (A)socialdemokratiet og kommunisterne aka Einheizlisten.

  Derudover så har de røde fagforeninger tætte bånd til flygtningeindustrien, jeg kender flere eksempler på fagbosser hvis koner sidder i mohammedansk flygtningehjælp.
  Så velkommen til Mohammedanmark, landet der røvpulede sig selv og sine børn ihjel.

  Kommentar by piphans — 17. juli 2020 @ 00:47

 23. EU. En lukket kommision med spindoktorer og Lobbyister og Direktiver hen over hovedet på de demokratiksvalgte nationale parlamenter, og så et Micky Mouse Parlament til pynt. Marrakeshaftale og -Den arabiske dialog- eller -kritisk dialog-. En Papirstiger, som er så langt væk fra borgerne som muligt i det bureakratiske cirkus. Støt SIAD og GI. God fredag og god weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. juli 2020 @ 06:39

 24. Syd- og ØstEuropas politikere tér sig som muslimske migranter. De står med åben mund og skriger efter foder og beskyttelse fra de NordEuropæiske protestantiske lande. Danmark, Norge, Finland, Sverige og USA burde tilslutte sig Storbritannien i en fælles NordAtlantisk Økonomisk Union NAECU. En sådan organisation rummer de stærkeste og mest civiliserede hoveder i Vesten, nemlig de overvejende protestantiske nationer. Tyskerne og franskmændende har forskrevet sig til den islamiske sataniske verdenskalifat.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. juli 2020 @ 14:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper