29. juli 2020

Heurlin fik hærget sin pragtvilla, der var udlejet til ‘Tony’, ‘en ung mand fra Avedøre’: “Arhh. Ibrahim.”

Jeg har tidligere blogget om politisk korrekte Thomas Heurlin, der elsker Nørrebros multikultur, men har valgt at bosætte sig i ambassadekvarteret i Hellerup. I seneste udgave af ‘Det vi taler om’, berettede han detaljeret om hvorledes han havde Airbnb-udlejet sin villa i Hellerup til ‘Tony’, og da ‘Tony’ var ‘en ung mand fra Avedøre’, så var han lidt nervøs. Det viste sig at ‘Tony’ havde planlagt en større fest i villa, hærgede møblerne, og truede naboerne med tæsk. Heurlin ville helst tale om politiet og Airbnb, men kort før programmet var slut, spurgte en medvært henkastet om det passede, at lejeren hed ‘Tony’. Her måtte multikulturalisten modstræbende indrømme, at villaen var udlejet til ‘Ibrahim’. En sød historie, selvom Heurlin formentligt får erstattet sine B&O-højtalere.

Thomas Heurlin: … Jeg har jo en stor dejlig villa ude i Hellerup, som jeg deler med en anden familie… Jeg har så gerne ville tjene lidt ekstra penge, og der har jeg så været så frisk, at jeg har lejet den ud på Airbnb. Så er det bare det der sker… der har været den her unge mand, der egenligt gerne ville leje det her hus, fordi han sammen med tre kammerater skulle ud og sejle. Jeg tænkte, at det lyder sgu da nok meget tilforladelig… for en sikkerheds skyld, så gør jeg ham lige opmærksom på, at der ikke må være nogen larm, at de ikke må spille musik, og jeg er måske en lille smule nervøs alligevel, fordi det er sådan en ung mand fra Avedøre. …

Det viser sig at denne her unge mand, har inviteret 50 mennesker til at feste i min bolig. … Han nægter simpelthen bare at forsvinde… Naboen kommer derned masser af gange, og får så bare at vide, at hvis han ikke forsvinder, så kan han få en flaske i hovedet. Jeg ringer på det her tidspunkt desperat til politiet… De er aggressive, kaster flasker ind på deres grund… Næste morgen nægter de stadigvæk at forlade huset, og de bliver ved med at opføre sig aggressivt overfor min nabo. Min kone prøver at få dem ud, men de nægter bare at forlade huset. …

De havde klistret alle mulige ting op på væggene, for det var Tony, der fyldte 21. … De (Naboerne) har haft det så skrækkeligt. Jeg havde krisemøde med dem igår… de var blevet rystet, når der står nogle unge mennesker og truer dig inde i dit hus, som du ikke kan få til at forlade huset. De har jo kidnappet dit hus! Det er sindssygt. Min kone kunne jo heller ikke omme ind i huset… Bræk ud over det hele, håndvasken…

Medvært: Har du talt med Tony efterfølgende?

Thomas Heurlin: Jeg tror ikke jeg nogensinde har lyst til at tale med ham igen.

(Thomas Heurlins villa i Hellerup; Foto: Earth)

Janni Ree: Hed han Tony?

Thomas Heurlin: Arhh. Ibrahim.

Ditte Okman: Er det rigtigt. Du ville ikke sige det, for så var du racist.

Thomas Heurlin: Det har ikke noget med det at gøre, men det er bare ikke det der er det relevante.

Oploadet Kl. 01:54 af Kim Møller — Direkte link55 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/111973/trackback

55 Comments »

 1. Øh. Ha ha ha ha ha ha ha ha. Vidunderlige multi-kultur.

  Kommentar by Nielsen — 29. juli 2020 @ 02:32

 2. Det er da BILLIGT SLUPPET. Bare at få ødelagt sit hus og sit hjem. Det er da meget værre for de danskere som har fået deres søn eller datter, far eller mor, broder eller søster, mand eller kone eller bedste ven, myrdet eller lemlæstet af en migrant eller asylant.

  Efterhånden som de politisk korrekte radikale også bliver ramt af den herlige multi-kulti, vil de måske så småt begynde at forstå at invasionen og besættelsen af Danmark også har visse skyggesider.

  Kommentar by Bent A — 29. juli 2020 @ 02:43

 3. Det fryder mig en del.
  Heurlin stemmer nok Stram Kurs, Det håber jeg da for ham/hende

  Kommentar by Charles — 29. juli 2020 @ 02:47

 4. Hvad er manden sur over? Hvad er det han mener er “det relevante”??

  Han har jo selv overladt sit hus til Ibrahim og hans venner og bragt naboer og kone i situationen. Det er en helt forudsigelig og påregnelig udnyttelse og skade der er sket, når han lader “Ibrahim” overtage sit hus. Det bør ikke dækkes af andre, mere fornuftige forsikringstagere. Og selvfølgelig kommer politiet eller andre ikke og hjælper, når han selvforskyldt har bragt sig i den tåbelige situation at lade “Ibrahim” og vennerne komme inden for.

  Alt i alt en miniature på politikerne, der har ladet alle de ødelæggende Ibrahimmer ind i landet, som de nu hærger og nægter at forlade…

  Kommentar by egon olsen — 29. juli 2020 @ 03:04

 5. https://www.youtube.com/watch?v=KFkBbRa5vFE

  Kommentar by Michael Sjøberg — 29. juli 2020 @ 04:29

 6. Man skal virkelig være på spanden moralsk og økonomisk, hvis man vælger at leje sit hjem ud til tabere fra ghettoen for at de kan holde fest. Manden må jo være idiot eller bankerot.

  Kommentar by Ole — 29. juli 2020 @ 04:32

 7. “Han er kendt for tv-udsendelserne Restaurant bag tremmer, Mormors bordel, Liebhaverne, Bandekrigerne og Par på prøve” Hvilken guds lykke, at man ikke har haft tv i 20 år https://da.wikipedia.org/wiki/Thomas_Heurlin

  Kommentar by BB — 29. juli 2020 @ 04:37

 8. Thomas Heurlin har også tabt sutten når han ikke tør være tro mod fakta og kalde Ibrahim for Ibrahim. Kæft, han er en vatpik. Fører sig frem med Harley’er, læderjakker, historier om coke og damer, men når det kommer til stykket har han hverken penge på kontoen eller nosser til at kalde en spade for en spade. Han har heller ikke cojones til blot til at kyle Ibrahim ud fra sit eget hjem. Manden er total dhimmi.

  Kommentar by Ole — 29. juli 2020 @ 04:40

 9. Mandens firma Impact TV har negativ egenkapital på DKK 3.7 mio.

  https://datacvr.virk.dk/data/offentliggorelse?dl_ref=amNsb3VkczovLzAzLzFhL2QyLzE4L2M5L2Y5NzItNGY0OC1iNDgxLWUzZWJlN2U3YjJjZA

  Det er derfor, at Ibrahim og vennerne får lov at kneppe ham i røven.

  Kommentar by Ole — 29. juli 2020 @ 04:53

 10. Og har altid pralet med at han stemmer Enhedslisten…..

  Kommentar by axl — 29. juli 2020 @ 05:20

 11. Jeg syntes det er velgørende, at en gemen personage som Heulin selv sørger for at blive kulturberiget. At han så også liiiige får trukket sine naboer med ind i berigelsen giver klart et plus herfra.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 29. juli 2020 @ 05:48

 12. Jeg håber at det klamme svin til Thomas Heurlin løber ind i ‘Tony’ og får den ultimative ‘kulturberigelse’, føj for et klamt landsforræder svin.

  Kommentar by piphans — 29. juli 2020 @ 06:07

 13. Når man ikke vil forholde sig til, hvad man har med at gøre men kommer med en masse bortforklaringer og nysproglige udtryk -anden etnisk baggrund- etc etc etc etc. Det hedder Tayqiaa (Løgn -forestillelse). Gammelt udtryk fra Islam. Når det ikke gør indtryk at nogle vil ofre sig selv for at terrorisere en New York….Jamen så må man jo lære det på den hårde måde, og vi kritikere er jo magtesløse, hvis man slet ikke vil tage det vi siger alvorligt. Støt SIAD og GI. Nyd livet (så godt i kan). God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. juli 2020 @ 06:26

 14. “Når man vokser op med et muslimsk tankegods, vil det unægtelig kollidere med det frisind og den ytringsfrihed, vi har i Danmark.”

  https://www.information.dk/debat/2020/07/forlod-islam-fordi-forhindrede-integreret-danmark?utm_source=Morgendagens%20digitale%20avis%20på%20mail&utm_campaign=6ee4ccb913-EMAIL_CAMPAIGN_2020_07_28_07_01&utm_medium=email&utm_term=0_5b6847ab1d-6ee4ccb913-415891269&mc_cid=6ee4ccb913&mc_eid=f1771dd95b&fbclid=IwAR1v4Tova7lYjnhc7CT1ZNk5hBe-QLL3OOeP4yUiMLagLElAmYyEmw88Hus

  Kommentar by Ole — 29. juli 2020 @ 06:35

 15. Denne sag med Heurlins villa og hjem viser I EN NØDDESKAL hvad der sker med Danmark. Danskernes boliger og folkehjem/hjemland bliver af politisk korrekte borgerlige og kulturradikale politikere fyldt med AEH’ere, og resultatet er ballade, ubehageligheder, besvær, ærgelser, ulykker og store udgifter. Og nu kan Heurlin ikke længere være i sit eget hjem, selvom han kun overlod en del af det til AEH’erne, eller kun midlertidigt. Heurlin er blevet fordrevet, for han risikerer nok at blive udsat for vold hvis han igen viser sig på adressen.

  Eller hvis han får dem sat ud med fogedens og politiets hjælp, vil han nok have fået sig en flok fjender, så han må flytte fra Kbhvn til provinsen.

  Hvis Merkel, Ursula og Ylva osv. får deres vilje, vil hele Europa blive fyldt med AEH’ere, og der vil ikke være ret mange lande som kommunisterne, bøsserne, de lesbiske, feministerne og almindelige danskere kan flytte til og være i sikkerhed.

  Kommentar by Bent A — 29. juli 2020 @ 07:45

 16. Thomas Heurlin: Det har ikke noget med det at gøre, men det er bare ikke det der er det relevante.
  Hvorfor så lyve om navnet?
  Så hvis noget ikke er relevant så lyver man om det?
  Godt gået af Ditte.

  Kommentar by Hagmann — 29. juli 2020 @ 07:49

 17. Men det er ikke racistisk overfor folk, der hedder Tony? Fucking skvat.

  Kommentar by Michael — 29. juli 2020 @ 07:50

 18. Godt gået af programmets vært.
  Heurlin er en gammel nar.

  Kommentar by Heisahero — 29. juli 2020 @ 08:23

 19. Thomas Heurlin er en rig kystbanesocialist, der lever fedt af mediestøtten. Ditte Okman har for længst luret hans type, der ikke kan beskrive virkeligheden uden at lyve på den typiske socialistiske måde. Så hun ved, hvor hun skal spørge, og rammer præcist. Herligt.

  Kommentar by traveler — 29. juli 2020 @ 08:24

 20. Han skulle vel bare finansiere sit hashforbrug på en nem måde. At han ryger dagligt, sagde han engang i “Det vi taler om”. Hvordan han så også kan køre rundt i sin kameravogn, er der nok ingen politibetjent der har spurgt ham om.

  Kommentar by ino — 29. juli 2020 @ 08:29

 21. Thomas ligner én som er frisk på en god ryger….fed historie

  Kommentar by Rygeren — 29. juli 2020 @ 08:39

 22. Alle rigmandsvillaer i Hellerup og omegn skulle tvinges til at huse en migrantfamilie i mindst ét år. Efter det år er huset blevet en ruin. Først når Eliten får frataget sine illusioner om muslimsk koeksistens, bliver muslimerne smidt ud af Danmark. Muslimer accepterer ikke koeksistens, fordi koraneksistens skal være eneste mulige lovlige grundlag for alle samfund:-(

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. juli 2020 @ 08:58

 23. Oh, den stakkels gamle mediesvindler, hvor er det dog synd for ham og hans naboer og hans villa…

  Kommentar by Crass Børsting — 29. juli 2020 @ 09:22

 24. Det eneste Heulin har lært er, at man ikke lejer sin bolig ud til AEH’ere. Resten af hans idiotiske landsundergravende mentalitet er uberørt.

  Kommentar by En rigtig dansker — 29. juli 2020 @ 09:45

 25. Årets nabo!!

  Han stemmer dog med garanti stadigt Radikale næste gang, han kan ikkese den røde tråd mellem Ibrahim og hans vanvittige stemmeafgivning

  Kommentar by Revser — 29. juli 2020 @ 09:46

 26. Det har han rigtig godt af. Hans type har godt af at syde i sit eget multikulturelle fedt.

  Desværre sker det for sjældent at det er medieeliten der mærker konsekvenserne af deres “frisind” på egen krop. Det er som regel i de socialdemokratiske kommuner med meget almennyttigt byggeri, at de værste problemer manifesterer sig. Det er selvfølgelig også velfortjent, for Socialdemokratiet har været primus motor for asylantimporten.

  Kommentar by JC — 29. juli 2020 @ 09:50

 27. Åhhh hvor dejligt, en venligbo smager sin elskede multikultur.

  Kommentar by Johnson — 29. juli 2020 @ 10:03

 28. Hyggelig fætter, ham Thomas…

  Thomas Heurlin tog amfetamin første gang som 13-årig – i dag står han bag stribevis af TV-succeser

  60-årige Thomas Heurlin er både TV-producent, far og bedstefar. Han har et succesfuldt firma, motorcykler, Mercedes og villalejlighed i Hellerup. Han er også venstreorienteret og vokset op med omvæltninger, der kunne have givet andre traumer. Og så har han lige været i Goa til en elektronisk musikfestival, hvor han tog »nogle megagode piller«.

  (…)

  Thomas Heurlin har tidligere stået frem offentligt og fortalt, at han har taget stoffer, siden han var 13-14 år. Det har han blandt andet gjort i en lang række interviews og en dokumentarserie om kendtes misbrug på TV2, som han selv producerede.

  Da Ekstra Bladet fanger ham over telefonen søndag formiddag, indrømmer han da også gerne, at han har smuglet stoffer, og stadig gør det.

  – Jeg har flere gange stået frem og sagt, at jeg tager stoffer og har gjort det længe. Jeg er tilhænger af vores retssystem og vores love, men jeg mener samtidig også, at det er mit eget valg, om jeg vælger at tage stoffer, siger han til Ekstra Bladet og fortsætter.

  – Jeg har flere gange haft stoffer i form af cannabis med over grænsen til eget forbrug, når jeg for eksempel har været i Spanien eller i Portugal. Når jeg rejser, har jeg altid stoffer med fra Danmark.

  Ifølge Thomas Heurlin er det dog ikke altid gået helt gnidningsfrit.

  – Jeg er blevet taget en enkelt gang ved grænsen til Frankrig, hvor jeg havde en klump hash med, og jeg fik en bøde. Men den oplevelse har ikke gjort, at jeg er bange for at gøre det i fremtiden, lyder det fra Heurlin, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. juli 2020 @ 10:08

 29. Er det muslimer?

  En mand fra bandemiljøet er blevet anholdt for i marts at have påkørt en modstander, der døde af sine kvæstelser. Det oplyser Københavns Politi.

  Den anholdte er 28 år og beskrives af politiet som bandemedlem.

  En anklager vil onsdag bede Retten på Frederiksberg om at varetægtsfængsle den anholdte.

  Påkørslen er blot en ud af en række blodige handlinger i en konflikt mellem en gruppe fra Husum på den ene side og flere fra den forbudte bande Loyal To Familia på den anden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. juli 2020 @ 10:09

 30. Det er som regel ikke penge klanerne mangler. Snart vil de begynde at købe sig ind i de hidtil så fredelige og hvide kvarterer med de pæne og store villaer. Levakovic-klanen f.eks. har iflg. EB fået snesevis af millioner kr. foræret af Kbhvns kommune.

  Selv Østerbro er begyndt at være et usikkert område. Og nu er det nok snart Hellerups og Gentoftes tur. Eller de pæne kvarterer i Odense og Århus osv. Og så er der jo samtlige gader, veje og steder overalt i landet, som også er ved at blive beriget.

  OT: Covid-19 virussen er begyndt at sprede sig igen. Der ankommer vist stadig fly fra Pakistan, Indien, England, Frankrig, Italien og Spanien, hvor tusinder er døde af sygdommen. Er der overhovedet nogen kontrol og febermålinger af alle passagerer?

  Og hvorfor må DSB gerne køre rundt med togbusser hvor folk sidder som sild i en tønde? Uden mundbind.

  Og hvorfor bruger man stadig Brostrøm som ekspert, når hans fagområde ikke er virusser. Hvorfor lægger man ham ikke på is efter hans talrige fejlagtige gætterier?

  Afstandskravet om 1 m bliver i praksis ofte til en halv meter. Og iflg. virologer er 3-5 meter en langt bedre afstand, hvor det er muligt. I busser har der været tilfælde hvor den bagerste passagér smittede den forreste 10-12 meter væk.

  Kommentar by Bent A — 29. juli 2020 @ 10:11

 31. FRYD!!!!!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 29. juli 2020 @ 10:13

 32. Er det, det som de kalder ‘Nabohjælp’?

  Kommentar by piphans — 29. juli 2020 @ 10:14

 33. Sociopat.

  Kommentar by Bastardo — 29. juli 2020 @ 10:16

 34. FINT så har han stof nok til ny udsendelse. Kender du typen, hvem bor har?

  Kommentar by tavsen — 29. juli 2020 @ 10:23

 35. So you rent out your house to a muslim with a stolen credit card through airbnb that is wellknown for various scams and that criminals use that site both for making back money and laundering money and all kinds of criinality and then when you get yourself in shit you bitch like a piece of shit. Of course a criminal and esp a muslim inbreed will go for a place that he will never be able to buy unless he sells a shitoad of drugs and get away with it (if he has bribed a corrupt police).

  this guy with the house wanted to make fast lack money and got a criminal muslim. that is what you get when you think you are smartare than you are and greedy. smells a lot like what a latinamerican or french idiot would do, they are wellknown to have very low iq.

  Kommentar by Erwache — 29. juli 2020 @ 11:00

 36. I like when *real men* call up this piece of shit cuck and ask him what really happened and who is the person that “rented” the house.

  I would get a few men with baseball bats and start to clean up the place, start with smashing their cars first so the police has a reason to show up. police only show up to help out a muslim so the muslims will not riot. everyone knows that muslims have very low iq. just as french and latinamericans. even a nigger knows that he should lay low and not cause commotion and jeopardize his drug selling business.

  Kommentar by Erwache — 29. juli 2020 @ 11:16

 37. Det bedste er at han hverken kan kræve erstatning af “tony” eller tage ham i retten, for så er han “racist” ifølge de retningslinjer han har fået udstukket af sin venstreorienterede omgangskreds. Det må virkelig være en skizofren oplevelse, men blodet på deres hænder ophæver enhver form for sympati.

  Kommentar by Per — 29. juli 2020 @ 11:21

 38. Som det saa smukt udtrykkes paa engelsk: ” Tough shit, asshole!”

  Kommentar by krassisten — 29. juli 2020 @ 11:54

 39. the rent was most paid by a stolen credit card. that is how things are done at airbnb, that is why tis happened because the muslim has done it before and police do not care. it does not happen where the police, politicians or journalists live.

  i wonder what would happen if a politicians house was broken into and a party was ion going when the politicians security showed up. i bet the police would show up right away and shooting would have broken out even before the police cucks would show up.

  Kommentar by Erwache — 29. juli 2020 @ 12:06

 40. > Rygeren 08:39
  jo ja tra la la Og en sommersang med blæserkor med videre.
  Er han ikke bare det man kan kalde en perkerluder? Eller en apologet som det fine ord er.
  Han undskylder fredens relegion,som samtlige hjernedøde gevækster på tinge gør.

  Kommentar by Nielsen — 29. juli 2020 @ 13:07

 41. Heurlin er indbegrebet at det sygeligt politisk korrekte strandvejssegment. Inderst inde er han naturligvis racist, og glad for at han bor langt væk fra Avedøre og andre ghettoer.
  Poetisk, at han blev beriget.

  Endelig kan jeg ikke holde ud, at han hele tiden siger “som der”.

  Kommentar by Al P — 29. juli 2020 @ 14:28

 42. ✌🏻✌🏻✌🏻 SEJR ✌🏻✌🏻✌🏻

  Byret vurderede mistankegrundlag til at være for tyndt til en fængsling. Men landsretten er uenig.
  Vestre Landsret har onsdag bestemt, at tre drenge alligevel skal fængsles efter et overfald på to nøgenbadere, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi. De tre blev tirsdag løsladt af byretten i Viborg. forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. juli 2020 @ 15:33

 43. Sorry, forkert tråd, forbyd Isam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. juli 2020 @ 15:36

 44. “Det er bare ikke det, der er det relevante”.. Nej okay, haha. Disse typer er sgu pænt tungnemme alligevel.

  Kommentar by Krautling — 29. juli 2020 @ 16:01

 45. 31; skrid af helvede til din klamme hitler-tilbeder. Du blir ALDRIG dansker!!
  Landsforrædder!!!!!

  Kommentar by Emil — 29. juli 2020 @ 16:39

 46. Kommentar by Emil — 29. juli 2020 @ 16:39

  Hey boomer, mon ikke du først skulle lære at stave på dansk til landsforræder før, du begynder at filosofere over, hvem der er dansker og ikke dansker, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. juli 2020 @ 17:17

 47. Det har ikke noget med det at gøre, Men det er bare ikke det der er det relevante.
  Forkert! Det har alt med det at gøre — alt— stakkels naboer!
  Det fortæller mig bare hvor uendeligt naive og ubegavede nogle mennesker er! Thomas Huerlin kan ikke engang få over sine læber at fortælle hvem vandalen er! Simpelthen fordi sandheden vil være alt for ubærlig. Stakkels Thomas vil formodentligt blive ekskluderet af det gode selskab hvis han fortalte sandheden, og hans gang i Radikale Venstre eller Konservative kredse vil være kompromitteret! Og han fortsætter sikkert sin naive politiske korrekte søvngængergang!
  Multikulturen er nået til Hellerup!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. juli 2020 @ 17:51

 48. #40 Kommentar by Nielsen
  “som samtlige hjernedøde gevækster på tinge gør.”
  Der reddede du min dag !

  Kommentar by Danskeren — 29. juli 2020 @ 18:53

 49. Det siger alt sammen (blog med diverse kommentarer) noget om den IQ, som de skatte-finansierede/-støttede medier, lægger for dagen, i deres udvælgelse af medarbejdere/journalister/frontprofiler/”eksperter”/”se mig”værter/…
  – ja, selv Thomas Heurlin vil sikkert stemme som sidst til næste valg?, for på venstrefløjen/RV+ vil mere have mere af samme (egocentriske goder*), uanset at deres ideologier, der, som her, med en jævn almen tydelighed, viser sig, som aldeles utopisk IRL.

  * så længe det varer og blot de den store regning/blodbadet, fortsat kan forskubbes til deres/vores børns fremtid. (de selv håber nok på død/EU-sikret job/fremmedes hjælp når helvedet rigtig bryder løs)

  – men som venstrefløjser/RV+er skulle man jo nødigt miste sin fede skattebetalte levevis, ved at indrømme det fatale, af sin ideologiske kæphest?

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. juli 2020 @ 22:07

 50. the muslims, french and other inbreeded low lifes will always be attracted to what others have since yourself is a loser and it is always someone elses fault that you are muslim, latinamerican or french piece of shit since they always benchmark thmselves to others. the best thing is to either learn how to fight, and be prepared to fight for what you have and stay in a all white neighborhood or to dress down during the non working hours, live in a getto so the criminal losers think they are better than you and you have nothing, no matter you will have to fight with fists a few times so the creatures understand that there is a price to pay if you think you are smarter.

  In the US, they do not tolerate criminals. If a criminal uses his guns they will return fire right away. There is no waiting or tolerance when it comes to criminal scum and garbage becuse they know that you will perish if you are soft on criminal garbage.

  Kommentar by Erwache — 30. juli 2020 @ 14:23

 51. Det er smigrende for Kim Møller at Ditte Opmann åbenbart læser Uriasposten. Den sidste sekvens, hvor det afsløres at Tony i virkeligheden hedder Ibrahim, og hvor Heurlin er bange for at blive beskyldt for racisme, er åbenbart blevet slettet fra podcasten nu.

  Kommentar by JC — 30. juli 2020 @ 16:03

 52. – JC

  Er du sikker?

  Kommentar by Kim Møller — 30. juli 2020 @ 17:17

 53. 46; du fokuserer på en stavefejl… men undlader at kommentere på at en af dk’s farligste terrorister, bruger UP som talerør???? Wow du er syg.
  Gå du ind og tjek den kære Oles VK profil. Masser af nazi-propaganda, reklamer for NMR og direkte mordtrusler. Men du er måske tilhænger af den slags?

  Kommentar by Emil — 30. juli 2020 @ 19:47

 54. ja – det er ikke med i podcast’en. Intet om afsløringen af, at Heurlin har opfundet og brugt det falske navn “Tony” i stedet for “Ibrahim”

  Kommentar by egon olsen — 30. juli 2020 @ 20:17

 55. Så er historien også nået BT med lidt forsinkelse:
  http://bt.dk/samfund/kendt-tv-mand-lejede-sin-villalejlighed-ud-til-ung-mand-skal-du-have-en-flaske-i
  Selvfølgeligt intet om etnicitet eller Ibrahim i artiklen.

  Kommentar by Hertz — 11. august 2020 @ 09:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper