29. juli 2020

Gøteborg: Wilma blev 17 år – “Hovedet var pakket ind i sølvpapir og tape og lå skjult i en kuffert…”

Drabet skete i Uddevalla, 100 km nord for Gøteborg, og selvom den 23-årige iraker nægtede sig skyldig, så blev han idømt livsvarigt fængsel. Wilma blev 17 år. Fra EB.dk – 23-årig idømt livstid for drab og partering af kæreste.

“En svensk domstol idømte mandag en 23-årig mand livsvarigt fængsel for sidste år at have dræbt og parteret sin daværende kæreste, den 17-årige Wilma Andersson. …

Fængselsstraffen var ventet, efter at retspsykiatere for knap to uger siden fastslog, at den anklagede ikke var psykisk syg. Ifølge mentalundersøgelsen har han narcissistiske personlighedstræk.

Blandt de vigtigste beviser mod den 23-årige Tishko Ahmed var, at politiet fandt en kropsdel i den lejlighed, hvor den 17-årige boede, to uger efter at hun var forsvundet.

Domstolen i Uddevalla fandt det bevist, at den 17-årige pige døde som følge af kraftig vold. Der var adskillige blodspor i både lejligheden og på den fundne kropsdel, der knytter gerningsmanden til drabet.

… Den 23-årige har nægtet sig skyldig. Han siger, at han ikke ved, hvad der er blevet af kæresten.”

(17-årige Wilma Andersson, og hendes morder, den 23-årige iraker Tishko Ahmed; Fotos: DN, ToS)

Hovedet var pakket ind i sølvpapir og tape og lå skjult i en kuffert, der stod på en hylde i garderoben… ud over det afskårne hoved indeholdt en lille bamse.” (BT, 13. maj 2020)

Oploadet Kl. 10:23 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/111980/trackback

31 Comments »

 1. Hvor mange bestialske drab skal der til, før vesterlændinge får kendskab til muslimsk sindelag?

  Kommentar by tavsen — 29. juli 2020 @ 10:26

 2. Det er hverken første eller sidste gang at en europæisk pige mister hovedet fordi hun ikke brugte det, men blodet er på forældrene og lærernes hænder som skulle have advaret dem imod at date muslimer. Selv når de vurderes som “normale” af psykologer skærer de hovedet af børn, og alligevel synger de ansvarlige for børnenes sikkerhed sangen om at en fremmed altid er en ven du ikke har mødt endnu..

  Kommentar by Per — 29. juli 2020 @ 10:34

 3. Kommentar by tavsen — 29. juli 2020 @ 10:26

  Der skal lig på bordet og tusindvis af dem, måske nærmere titusindevis.

  Kommentar by kenneth — 29. juli 2020 @ 10:39

 4. Det er ekstremt omsorgssvigt, når forældre lader deres børn omgås med disse bæster.

  Kommentar by Polka — 29. juli 2020 @ 10:40

 5. Hele Mellemøsten har narcistiske personligstræk, med en DAMP forstyrrelse og en IQ på 85. Alt handler om æren for et grandiøs selv.

  Kommentar by CCC — 29. juli 2020 @ 10:44

 6. Hvor mange bestialske drab skal der til, før vesterlændinge får kendskab til muslimsk sindelag?

  Kommentar by tavsen — 29. juli 2020 @ 10:26

  Hvis ikke, det er sket endnu, så kommer det først til at ske, når vesterlændingen mærker det iskolde stål fra muhamedanerens krumsabel mod sin bløde hals, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. juli 2020 @ 10:54

 7. the muslim kept her chopped off head as a tropy in his apartment and he denies that he was the murderer. muslims have very low iq. when thye realize that they got someone no one with normal iq want or needs then they either push the white woman off the balcony and it is classed as suicide or they do other atrocities. the question is, why do you get a nigger, french, latinamerican or muslim as your boyfriend since anyone knows that these idiots have very low iq and are criminals unless it is for money, that they treat and you get free stuff from them since they know no one wants them in the first place. normal women see right away that you are a piece of shit and shy away from you, no one wants a piece of shit criminal esp if you are french, latinamerican or muslim. who wants this mentally retarded and disturbed crap?

  Kommentar by Erwache — 29. juli 2020 @ 11:06

 8. Hva faen, muslimen havde jo bare givet den dumme svensker sin sølvpapirshat på.

  Havde engang noget lortesvensk familie, og en af dem måtte for ca. 25-30 år siden sige sit job op fordi han hver dag blev truet på livet af de muslimske svin det hvor han arbejdede.

  Så Fuck Mohammedsverige og bomb den skide bro i stumper og stykker.
  Det var jo også to perkere fra Mohammedsverige som bombede skat i stumper og stykker(retfærdighedsvis må det dog siges at det er det eneste fornuftige perkerne har lavet i Mohammedanmark i de sidste 50-60 år).

  Kommentar by piphans — 29. juli 2020 @ 11:28

 9. the cucks at danish border police should have a coordinator at the swedish side of the border so danish police knows who the criminals are in denmark, take their dna and lock them up until the paper work are done and send them to sharia merkel and her inbreeded commie shithole.

  in jerkmany you do not get arrested for having a fake id or trying to get into jerkmany with intension to steal money by seeking asylum in a fake name. they take your finger prints and let you go so that you can continue your crimes bt if you pass a mosque as white the german police in plain clothes will shadow you.

  white people should stay together and get these pieces of shit out. they are imported so that politicians have a reason to loot from the taxpayers, steal and take up loans.

  in the us, upper midwest they gave free jobs to muslims. the muslims demanded to have five or six prayer breaks during the work day and the muslims striked. the management gave them one extra break and when th muslims rejected the offer the management fired them all. muslims have 51+ muslim countries they could have stayed in and have their sharia, and rape muslim women but they chose to go all the way to denmark so they could get 25000 euros and all free moneyand then claim that everyone else should adapt their lives according to a culture that is trailing western culture and norms with 1000 of years, that follows a book (i use as toilet paper) that was written by an inbreeded pedophile that could not read or write.

  Kommentar by Erwache — 29. juli 2020 @ 11:39

 10. Hvad forventer forældrene til disse ofre? Mange af snylterne har været i isis, så de ved jo, hvordan man parterer en kuffar. Hvis min datter var kommet med sådan en fyr, så havde hun fået bank og var blevet sat i husarrest, og mohammedaneren mødt med et geværløb, hvis hans lange snylternæse viste sig udenfor døren! Svenskerne kan intet, ikke engang forsvare sig selv. De er et slappedaske-folk, totalt hjernevasket af deres politikere og medier. De skulle skamme sig!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 29. juli 2020 @ 11:44

 11. I øvrigt vælter det ind i Italien igen, med perkersvin. Det er bare et røvsygt år, det her 😡

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 29. juli 2020 @ 11:49

 12. https://www.msn.com/da-dk/nyheder/krimi/politi-bil-blev-brugt-som-d%c3%b8deligt-v%c3%a5ben-i-opg%c3%b8r-mellem-bander/ar-BB17jnGU?li=BBr5CAg&ocid=mailsignout

  Antropolog vil forbyde lakridshoveder, mens de sorte myrder os og hinanden
  jeg siger Black Licorice Matter

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/antropolog-drop-disse-lakridser/ar-BB17ieTj

  Kommentar by k.m. — 29. juli 2020 @ 11:51

 13. I hvert fald tidligere, så man ofte vittighedstegnere f.eks.Qvist og Füchel, fremstille stenaldermanden som en, der havde givet sin frille et slag med sin kølle, for derefter at slæbe af med hende ved håret.
  Der er måske meget mere alvor i disse fremstillinger af kvinder, end man nogen sinde har forestillet sig det. Der må være utrolig mange kvindfolk der er udmærket tilfredse med at blive mishandlet af et gennemført dumt svin. Grunden til at det er gået så ilde for mange mænds parforhold, kunne meget vel være, at de har været for flinke/for skvattede.?
  Jeg tror nu ikke, at jeg skal begynde at tæve min Hustru igennem >50 år, men nogen burde måske havde taget hårdt fat på deres kvinder, hvis de havde villet bevare forholdet, for længe siden.
  Vi ser jo gang på gang, hvorledes kvinder, der har fået så mange bank der kan ligge på dem, stikker af fra den voldelige stodder, men alligevel søger tilbage og ligefrem får en forudsigelig Darwin Award.

  DET ER MIG UBEGRIBELIGT!, men jeg må jo bare erkende, at mange kvinder drages af “ædle vilde” og deres voldelige og dyriske adfærd.

  Kommentar by Knud Madsen — 29. juli 2020 @ 11:57

 14. when george clooney realized that the criminal muslims were heading in the direction where he had his italian villa, he sold the italian property right away.

  stop buying anything from sweden or any other open border shithole cesspool. boycott ikea, volvo (that is owned by chinese commies) and any other service or product that is manufactured in sweden or promoted by a swedish company. sponsore your own industry and people. boycott any store or service outlet that hires niggers, muslims, french or other piece of shit that get their salaries paid for by the taxpayers and are free for the employer. there isno work for people that are white, fluent in Danish and have relevant work experience but there are fake jobs for retarded muslims, french and niggers that hate Danes and are loyal to their own. a muslim or a french thinks he is smart when he deal with the idiots at the public service that fucked their way to a job but then when you have to show skills, inteligence and knowledge in private sector then this means that it is racism.

  why do not the traitor soros hire a retarded muslim, nigger or french that steal at their fake jobs and get all the social costs paid for by others?

  Kommentar by Erwache — 29. juli 2020 @ 12:01

 15. “Jeg har ikke noget imod min datter bliver kæreste med en muslim”, sagde min svigerinde engang til mig.

  Hun sidder i admin på Århus Uni og læser med garanti ikke et eneste ord om, hvad der sker med unge danske piger, som falder for muhammedanernes besættelsestropper.

  Kommentar by Iznogut — 29. juli 2020 @ 12:05

 16. Kommentar by CCC — 29. juli 2020 @ 10:44

  I bogen Lotusen og robotten fra engang i 1960’erne har Arthur Koestler nogle ætsende beskrivelser af indiske og japanske personligstræk.

  Tilsvarende har muslimer fra MENA en udbredt personlighedsforskydning, som er os fremmed og uforståelig. Det er mere end bare deres lavere iq og voldsfremmende religion. Det er muligt, at en del unge europæiske kvinder falder for den eksotiske forskellighed, men lærer så på den meget brutale og tragiske måde, hvor stor forskellene kan være.

  Koestler var en sjov fætter med skøre kæpheste, men fra den tid, hvor han og med rette kunne hævde, at vestlig videnskab, tænkning og filosofi var overlegent i forhold til andre kulturers frembringelser, en kvalitetsforskel som mange var pinligt bevidste om i Indien og Japan. Det der i dag ubegrundet nedgøres og hades indefra som ‘white supremacy’. Men det er ikke tilfældigt, at f.eks. Kinas statsideologi er importeret vestlig marxisme, og økonomien er kopi af vestlig/amerikansk kapitalisme.

  Kommentar by traveler — 29. juli 2020 @ 12:21

 17. HVORDAN KVINDER DESTRUERER familier, nationer og civilisationer kan man læse om på diverse net-aviser. Nu er de så også begyndt at destruere sig selv, ved naivt at indlade sig med fremmede “venner” fra arabiske og afrikanske lande. Eller de går bare alene rundt i tidlige morgentimer eller sene nattetimer, så de er nemme at overfalde.

  Men ansvaret for den skrupskøre import af utallige kulturfremmede “berigere”, og de deraf følgende tusinder af mord og tragedier må dog fordeles ud på både politikere, journalister, forældre og vælgere.

  Når brede kredse støtter eller accepterer sindssyge former for pladderhumanisme og andre arter af radikal politik, kan det jo næsten kun ende i at samfundet bliver et jungleagtigt, utrygt og ufrit sted at være i.

  Det er ihvertfald det der er sket i vores blå-gule naboland.

  Kommentar by Bent A — 29. juli 2020 @ 12:29

 18. Det er lige før man får tæsk for at sige All Lives Matter, man ryger i hvert fald i skammekrogen på sociale medier.

  Der går rygter om at Tommy Robinsen flytter væk fra England på grund af trusler mod ham og familien.

  Anti-racister udøver etnisk udrensning, mens de gemmer sig bag bannere med “vi er alle født lige, med lige rettigheder”

  Kommentar by k.m. — 29. juli 2020 @ 12:40

 19. Det lader til at vi overalt i vesten har valgt at ignorerer det faktum at folk med rødder i StorMellemøsten simpelthen ikke besidder den empati som præger europæere. Det resulterer i at de forbrydelser vi udsættes for bliver mere og mere brutale og modbydelige efterhånde som der bliver flere og flere af dem i vores lande!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. juli 2020 @ 14:04

 20. Jeg er helt enig med ham som blev anklaget for at sympatisere med hitler. For hver af os der ender på hospitalet skal en af dem ende i lighuset.

  Kommentar by Nielsen — 29. juli 2020 @ 14:16

 21. Dermed er kan tolden for kulbrænding anses for være fuldt betalt.

  Kommentar by KafirHarbi — 29. juli 2020 @ 15:12

 22. Burn the coal, pay the toll.

  Kommentar by Krautling — 29. juli 2020 @ 15:54

 23. Haha en lans forrædere mindrer,, for var man sur nu jubler man som man dog bliver klogere med alderen:) gad der var flere som ham, jeg ser en masse perkere ludere hverdag , han bare kan gå igang med:)

  Kommentar by anton — 29. juli 2020 @ 16:03

 24. Tak til Kim for at skrive om gerningsmanden! Noget MSM undlader, selv Ekstra Bladet, hvis nye slogan burde være tier hvor andre tør.

  Kommentar by Jens — 29. juli 2020 @ 16:38

 25. Hun var jo alligevel beskadiget gods, og hendes forældre kunne ligeså godt have betragtet hende som død, på samme måde som miss Falster som nyligt blev omtalt.

  Kommentar by Træt — 29. juli 2020 @ 18:31

 26. Man er en dårlig forælder, hvis man lader sine børn omgås AEH’ere. Det er bittert, men sådan er det.

  Kommentar by Arne Torp — 30. juli 2020 @ 02:00

 27. *26 Arne Torp 02:00
  Nu var hun 17, men børn bliver 18 og så bestemmer man ikke over dem længere! Og så kan man kun håbe at de værdier man har givet dem bærer dem over broen til voksentilværelsen!
  Men hvor er det hjerteskærende og smertefuldt at læse om!, og hvor er det politiske svigt dog enormt!
  Vi har ikke været forskånet for lignende episoder, for allerede i slut 80erne var der en lignende episode i oppe i Blokhus og igen engang i 90erne hvor en pige blev overhældt med benzin uden for et supermarked i Aalborg, i begge tilfælde havde pigerne forladt deres arabiske kæreste! Det burde have fået politikerne til at tænke sig om, men det har endnu ikke ramt dem personligt! I mellemtiden er Sverige så blevet ødelagt og vi i Danmark er som søvngængere på vej i samme retning! Trist trist!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. juli 2020 @ 06:20

 28. Allerede før den famøse udlændingelov sagde man om fremmedarbejderne, at de stjæler de danske piger. Og det er så sandt som det er sagt for i den slags blandede forhold er det som regel pigen, som er dansk. Der er så også den kendsgerning at med øget konkurrence om indfødte piger, så er der tilsvarende et antal unge indfødte mænd, som bliver tabere.

  Og som flere er inde på, så er det et enormt politikersvigt og det allerværste er, at fra 2001 og frem var det lykkedes at bilde vælgerbefolkningen ind at politikerne nu gør noget ved det.

  Kommentar by T. H. — 30. juli 2020 @ 10:08

 29. Back in the old days you did not get into the country unless you had papers that you had a real job. now you lie about your name so that you can get asylum and the 25000 euros and all the free money so that the politicians can get their votes, and these inbreeded sheepfuckers start stealing and raing from day one and oting happens while if you as white come up with the “smart” idea to steal or do crimes you will get locked up forever and lose everything, end up with muslims and niggers at the jail and get enlarged asshole, unvolunteerily.

  so who is discriminated and why should you learn self-defense? learn how to protect the little you have and why you should learn how to protect your family? Protect the values in your society so that you and your relatives can live free and enjoy life.

  Kommentar by Erwache — 30. juli 2020 @ 13:48

 30. note that anyone, french, latinamerican, nigger, ex japanese prostritutes, polacks, bulgarian, romanian and msulims are all loyal to their own and will never be loyal to Denmark that pays out all the welfare so they can all go home and stay there. there are bikes to steal, they can steal from their neighbor, steal when they distribute newspapers, steal and sell drugs where they come from. they do not contribute to anything but taking up space and stealing but they are in Denmark because they got kicked out of their own shitholes, so someone else should take care of the ones with the lowest IQ no one wants and needs in their own shitholes.

  Kommentar by Erwache — 30. juli 2020 @ 13:57

 31. En feltmadras mindre. Fortsæt …..

  Kommentar by Bilka — 30. juli 2020 @ 18:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper