31. juli 2020

Ny programserie på Radio4 (ved Sally Javadi Torabi): Hvide gummisko ud fra et ‘LGBTQ+’-perspektiv…

Forleden bragte Jyllands-Posten et interview med journalist Lucia Odoom, der postulerede at mediebranchen ikke var mangfoldig nok: “Jeg går hver dag ind på en arbejdsplads, hvor jeg er den eneste minoritet.” Apropos mangfoldighed. Forleden skrev jeg her på siden, at der er ‘flere iranske værter på Radio4, end der er nationale højreorienterede’, og et plusord som ‘diversitet’ går i praksis hånd i hånd med ideologisk ensretning.

Torsdag eftermiddag kom jeg til at høre lidt fra ‘Sneakers – Mer’ end bare sko på’ på Radio4, og skæbnen ville det sådan, at jeg kørte på weekend med genudsendelsen i bilradioen. Minsandten om ikke Radio4 henover sommeren har en programserie om ’sneakers’-kulturen – ja, hvide gummisko. Vært er iranske Sally Javadi Torabi, og foruden detaljerede beskrivelser af hvide sko, blev det til beskrivelser af designer-‘collabs’, og sko hvor overskuddet gik til Black Lives Matter etc. De første fem afsnit har blandt andet omhandlet sneakers ud fra temaer såsom ‘LGBTQ+’, ‘Kvinder’ og ‘Bæredygtighed’.

Normalt så ville jeg afslutte en sådan postering med en karikeret parallel, men min fantasi rækker ikke.

(Sneakers – Mer’ end bare sko’ på Radio4, 2020)

(Sally Sneakers på Instagram, 2020)

Oploadet Kl. 14:18 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/112037/trackback

9 Comments »

 1. Rart at se statslige medier har proportionssans eller humor ;-)

  Det må være et beskæftigelsesprojekt lig med uddannelse af Bydelsmødre og Opgangsambassadører.

  Utrolig så mange, der lægger sig fladt ned, bare en enkelt pipper

  Politiken-journalist protesterer mod danske medier – på sin egen arbejdsplads. Der skal flere minoritetsdanskere i spalterne og i redaktionslokalerne, mener hun. Direktør for JP/Politikens Hus lægger sig fladt ned.

  Kommentar by tavsen — 31. juli 2020 @ 14:28

 2. I tell you a story from real life. I used to work at a place where there were a majority of women, they used to run into my office to check what I had done and they went to my boss with all knid of fabrications and lies to manipulate him into giving them a higher salary. So i got fed up with lies and started to leave notes that where all lies, pointing them into directions wrong directions, phantasies and it took them a long time to find put that I took them on a wild goose chase that costed them both money and time. That is how you deal with the ones with the lowest iq. they do not expect you to lie and steal but that is what you have to do these days, just copy what the commies and inbreeded retards do and be worse. they will never expect you to lie since they expect you to pay for everything and your taxes to pay for their crimes, lies and thiefery.

  who is smarter you or them? never bow down to the ones with the lowest iq and always cover up what you do and think. idiots always think that they are smarter and that is why they need social media, to copy what others say and do since they do not have a connection with the reality and have very low iq.

  Kommentar by Erwache — 31. juli 2020 @ 14:32

 3. i never have any respect for people that write out their academic title so that they get some kind of validation and respect. I respect people that have brains and not academic titles, academic titles mean nothing to me just like having an empoyment at public sector, being a politician, police or legacy journalist….just make me go to the bathroom one extra time. i am allegic to the ones with low iq.

  back in the old days you were respected if you were a teacher, these days anyone that apply get in and the most retarded become teachers or get a degree as “psychology” or in some other field where there is a collection of mentally instabile fuck ups and retards.

  Kommentar by Erwache — 31. juli 2020 @ 14:37

 4. Nu er jeg i den heldige situation, at jeg har mulighed for at fravælge R4dio 4,s udsendelser, så jeg lytter til alt andet, end lige netop denne kanal. (internetradio fra hele verden).

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 31. juli 2020 @ 15:07

 5. Radio4 får 100 mio kr* om året af skatteydernes penge. Det er efter min mening en forbrydelse.

  Er der nogen, der mangler radio? Gratis uden statstilskud? Det er der allerede online. Velkommen i det 21. århundrede. 30.000 radiostationer fra hele verden. Gratis! http://www.radio.dk/

  Jeg er fast tunet ind på en canadisk radio (jazz24), der sender min yndlings moderne jazz 24syv. Med helt cool amerikanske speakere. (Make Amerika Great Again – næsten som at være der selv!) Når den kører i baggrunden, kan jeg næsten glemme, at jeg befinder mig i den danske andedam!:-)

  *”Radio4 har som led i Medieaftalen 2019-2023 fået tildelt sendetilladelse til FM, DAB, streaming og podcast i de kommende otte år med et offentligt tilskud, som falder fra 108 mio. kr. årligt til 93 mio. kr. årligt i perioden.” (kilde Radio4 4. jul. 2019)

  Kommentar by A-mad — 31. juli 2020 @ 15:32

 6. Jeg håber at møddingen Lucia Condoom bliver den næste der bliver varmet af hendes kulturberigere.

  Kommentar by piphans — 31. juli 2020 @ 21:30

 7. DER ER IKKE LÆNGERE EN BUNDGRÆNSE for hvad der kan sendes i radio- og tv af platte og fjollede udsendelser. Dumheder, rent vrøvl og underholdning af den mest primitive slags støttes med millioner af kroner. Det har Christiansborg sørget for.

  Der er heller ikke mere en bundgrænse for hvor idiotisk politikere må optræde. Som da tre kvindelige ministre solgte serum-institutet og vaccine-fabrikken til Saudi-arabien. I realiteten forærede de værdierne væk, for man tabte ca. en milliard på “handelen”. EB har tidligere og i dag fortalt om den mystiske og skrupskøre handel.

  Hvorfor man havde så travlt med at forære de for folkesundheden vigtige foretagender væk til et arabisk land, er vist aldrig blevet opklaret.

  Kommentar by Bent A — 31. juli 2020 @ 21:44

 8. stop listening on radio and stop watching commie tv. nly the ones with the lowest iq and no normal iq (mentally disturbed) work for public sector and legacy media. if i want to waste my time listening to corrupt inbreeded retards and disturbed, then i can go and talk to a criminal.

  just cheat on your taxes, as much as you carry these idiots on your back. lie to them as much as you can and do it as often as you can. they will never expect you to behave like them, as a criminal. be worse than them in all aspect towards commies.

  Kommentar by Erwache — 1. august 2020 @ 13:40

 9. “To sneak” betyder at snige sig luskende omkring med lumske bagtanker. Nogenlunde som det det danske “at snige” eller “at snigløbe”. En person som gør dette, kaldes på engelsk også “a sneak”. På dansk hedder det “en migrant”; fordi enhver muslim ifølge deres hellige trolddom kan tillade sig alt, blot det fremmer den islamiske overtro. En “sneak” er derfor hyppigst en migrant, som med forsæt om at udplyndre danskere, søger asyl i Danmark som stakkels flygtning.
  Har du aldrig hørt om dette før, bedes du melde dig selv på nærmeste politistation, som dummere end politiet tillader.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. august 2020 @ 16:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper