7. august 2020

Eks-radikal fik fjernet DF-reklame i DSB-blad pga. budskabet: ‘Nej til EU. Nej til Islam. Ja til Danmark.’

Jeg plejer at kalde Anette Thalow-typerne for ‘Godhedens fortrop’. Folk der aggressivt bekæmper politiske modstandere på alle niveauer, helt uden tanke for, at pilen en dag peger mod dem selv. DF-annoncerne er harmløse, og det er i sagens natur ikke racistisk at undsige Islam med ordene: ‘Nej til Islam’. Radigale elementer i og omkring Venligboerne nægter at se Islam som et særligt problem, men for humanister i islamiske lande er det lidt af en no-brainer. DSB gav efter, og hun fik sin vilje. Det er dog stadig tilladt at reklamere for det omvendte budskab: ‘Ja til EU. Ja til Islam. Nej til Danmark.’

En historie fra Radio4 – Eks-radikal bag klagestorm over DF-annonce.

“Den tidligere byrådskandidat fra Radikale Venstre Anette Thaulow, der definerer sig selv som ´politisk aktivist´, har delt sin fortørnelse over DF-annoncen i politiske grupper på Facebook og dermed sat en klagestorm i gang. Den omdiskuterede annonce figurerer i hjørnet af Ud & Se´s krydsord, hvor Dansk Folkepartis logo er ledsaget af de politiske budskaber:

‘Nej til EU. Nej til Islam. Ja til Danmark.’

Formuleringen ‘Nej til islam’ faldt Anette Thaulow for brystet…

(Anette Thalow, tidl. Kandidat for Det Radikale Venstre, aktiv i ‘Venligboerne’ mm.)

“Der er jo mange typer troende, ligesom der er mange typer kristne. Så det at gå ud og generalisere, at man ser en bestemt religion uønsket, det tænker jeg hører under racismeparagraffen 266b og er en klar overtrædelse.” (Anette Thaulow)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/112219/trackback

59 Comments »

 1. Landsforræderne har overtaget Danmark…de er overalt og det er ikke til at trække vejret mere med alle de sindsyge lortemennesker i Danmark…ikke mindst alle de her gale kvindemennesker, som hende her!

  Kommentar by Black Watch — 7. august 2020 @ 17:04

 2. Igen, igen, igen, islam er ikke en race og kan dermed ikke racediskrimineres.

  Der er ikke en kat der løfter så meget som et øjenbryn når folk siger Nej til Kristendommen og tak for det. DF´s reklame er i nøjagtig samme boldgade.

  Kommentar by Santor — 7. august 2020 @ 17:11

 3. “Så det at gå ud og generalisere, at man ser en bestemt religion uønsket, det tænker jeg hører under racismeparagraffen”. OK – anmeld så islam for racisme. Islam ser kristendommen, jødedommen og hinduismen som uønskede; endog som islamofobe. Muslimske imamer og lignende uvidende går ud og generaliserer om bestemte religioner. Hvorfor må islam, men ikke de kristne? Annette Thaulows logiske kvalifikationer er substandard. Logik er en ubønhørlig boomerang, der afslører de dumsmarte radigale tumpers selvmodsigende føleporno.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. august 2020 @ 17:15

 4. Som borger, der har bopæl i Brønshøj, skal jeg beklage at vi har den slags mennesker her.

  Kommentar by hartvig jensen — 7. august 2020 @ 17:15

 5. De Radikale bliver mere og mere totalitære i deres tankegang, det var også en tidligere ansat hos RV. som var censor hos facebook inden Helle Thorning kom til!
  Hvis du er modstander af ytringsfrihed og tilhænger af censur, så stem radikalt!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. august 2020 @ 17:37

 6. DE POLITISERENDE KVINDER kan umiddelbart virke flinke, pæne, harmløse, veltalende, begavede og sympatiske, men de er ingen af delene hvis man analyserer deres udtalelser, skriverier og holdninger nærmere. De er tværtimod så fulde af uvidenhed, dumhed og syge eller korrupte holdninger, at de bør betragtes med den største skepsis eller væmmelse.

  I en artikel på nettet beskrives de som dødsensfarlige 5. kolonne typer: “Why women destroy families, nations and civilizations”.

  Anette Taulov betragter sikkert sig selv som en stor humanist og næstekærlig verdensredder. Men det kan hun kun gøre pga. et sinkeagtigt og meget indskrænket syn på sit eget land, sit eget folk og omverdenen i det hele taget.

  For det hun er aktivist for, er jo afrikanisering, islamisering og fremmed besættelse = Danmarks ødelæggelse og undergang. Hun falder, som så mange andre af samme slags, sit eget folk i ryggen. Hun forstår det nok ikke selv, for de radikale feminister synes alle at lide af den sindssyge som gør det nobelt og fint at være globalistisk menneskeven, samtidig med at man stikker knive i ryggen på sine egne.

  Logik og fornuft er heller ikke deres stærke side. På samme tid arbejder de på kvinders ophøjelse og på deres undertrykkelse. Via islamisering. Mere selvmodsigende kan det jo ikke blive.

  Ovenstående kunne være rene teorier eller påstande, men når man ser på hvad politik-kvinder har ødelagt i Tyskland, Norge, Sverige og USA, er det soleklart at mange af dem er røde fantaster og utopister, at de konspirerer mod mændene og familierne, og at de i samlet flok er en trussel mod alt med økonomi, stabilitet, kultur, demokrati, fred og sikkerhed.

  Bl.a. ignorerer de konsekvent indvandringens mangedobling af kriminaliteten og hvad der ellers er af konsekvenser.

  Kommentar by Bent A — 7. august 2020 @ 17:44

 7. Jeg tror det kan være svært at forstå. Sådan blandt de mange ellers besindige folk jeg ofte møder-
  Der findes OGSÅ folk der advarer mod buddisme, da de ser den som værende megen halløj over seriøs samfundsundergravende teori og adfærd:
  https://hodjasblog.one/israelsk-gestus-over-for-libanon-moedt-med-fjendtlighed/
  …en ældgammel samfundsundergravende praksis, der tillige i teorier sætter opgåen i intethed højt.
  Vanvid for vantro. Et hedningespil.
  en.wikipedia.org/wiki/%C5%9A%C5%ABnyat%C4%81
  9A%C5%ABnyat%C4%81

  Kommentar by Peter Buch — 7. august 2020 @ 18:04

 8. Vi lod Dansk Sprognævn definere racisme som “undertrykkende udtryk” og ikke kun rettet mod race. UDEN AFSTEMNING OG POLITISK BESLUTNING( Kulturradikalen sind ja uber alles!)

  nu sidder Sprognævnet så på Fyn. Det kan de lige tænke over.

  Kommentar by H. Nielsen — 7. august 2020 @ 18:07

 9. Det Radikale Venstre opfører sig mere som en sekt, en politisk parti

  Kommentar by k. m. — 7. august 2020 @ 18:30

 10. end politisk parti

  Kommentar by k. m. — 7. august 2020 @ 18:31

 11. Kan jeg få en bøde, hvis jeg ikke bruger mundbind?
  Nej, det vil man ifølge sundhedsminister Magnus Heinicke ikke.
  Han begrunder det med, at det er myndighedernes overbevisning, at danskerne har en stor interesse i ikke at komme ud i en stor, omfattende nedlukning igen, men i stedet geografisk afgrænser nedlukningen.
  Bøde i Spanien for manglende mundbind på gaden: EUR200,00
  Bøde i Aarhus for manglende mundbind i offentlig transport: EUR0,00, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. august 2020 @ 18:45

 12. “racisme” som begreb er meningsløst. I gamle dage var en klassisk racist, en der mente, at ens races overlegenhed legitimerede, at man tog andres områder. Hitlers teorier om den ariske races overlegenhed overfor de slaviske folk legitimerede et lebensraum I østeuropa. Den islamiske historikker, Ibn Khalduns syn på sorte som dumme dyr som manglede selvstædighed og derfor var egnet til slaver er forhold som er klassisk racisme

  At ville leve i et samfund med folk der ligner en selv og man føler sig relateret til gøres nu til “racisme”. Sagen er jo, at samfund kræver en form for beslægtethed som basis for tillid og association. Hvis man giver efter for venstrefløjens definition af racisme som et samfund, der skal rumme alle, -så er der intet samfund. Det er en høj pris, at betale for ikke, at blive kaldt racist.

  Kommentar by CCC — 7. august 2020 @ 18:51

 13. INDTIL MAN FÅR EN MERE EFFEKTIV behandling a covid-19 end man har i dag, har alle en interesse i at bruge mundbind i busser, tog og butikker. Det beskytter brugeren selv i en vis udstrækning, og beskytter folk omkring en. Hvis alle brugte dem, ville smittespredningen falde til under en tiendedel.

  Kommentar by Bent A — 7. august 2020 @ 19:18

 14. Det er sådan nogle typer, der er skyld i at Danmark med bind for øjenene var direkte ind i en borgerkrig. Ligesom Sverige. Det kan gå hende, som det plejer at gå landsforræddere.

  Kommentar by BB — 7. august 2020 @ 20:53

 15. Når sproget undergraves af aktivister, så ved man ikke længere, hvad ordene betyder, og så kan de få en hvilken som helst betydning.

  ‘Racisme’ er en af de ord, der er blevet gjort meningsløs og kan betyde hvad som helst. Derfor tror Anette Thaulow, at ‘Nej til Islam’ er en klar overtrædelse af racismeparagraffen 266b. Der skal en juraprofessor til at definere ordets juridiske betydning, og han siger, at det juridisk ikke er en overtrædelse af racismeparagraffen. Så kan de skændes om det ords definition.

  Men pointen er, at det er en uskik, at det danske sprog indeholder ord, som ingen forstår.

  Ordet ‘voldtægt’ er også på vej ud i uforståelighed. Hvis det ikke er samtykkesex, behøver det da ikke partout at være voldtægt, sådan som aktivister vil have det. Hvis man vil straffe den type overgreb, og det kan være udmærket at argumentere for, bør overgrebet hedde det, det er, nemlig ‘krænkelsessex’ eller ‘overgrebssex’, men Guds skyld ikke hedde voldtægt. Voldtægt bør reserveres til det, som folk forstår som voldtægt.

  Kommentar by traveler — 7. august 2020 @ 22:14

 16. Mange af disse FELTMADRASSER er utrolig primitive. Det skal man jo være for at foretrække barbari fremfor kultur, og for at mene at godhed og gavmildhed overfor fremmede fra fjerne lande er et kald og en hellig pligt, mens man samtidig mener at det er helt i orden med forræderi, ondskab, udnyttelse og udplyndring overfor sine egne landsmænd og landskvinder…. for at skaffe penge nok til at servicere og forgylde invasionens, besættelsens og kalifatets fortropper.

  Egentlig er de radikale og skabsradikale som hovedløse høns. Cirka samme fatteevne. Men de mener at det er dem som skal regere landet. Og en del vælgere og journalister synes at være enige.

  Kommentar by Bent A — 7. august 2020 @ 22:28

 17. Kommentar by Bent A — 7. august 2020 @ 22:28
  “Mange af disse FELTMADRASSER er utrolig primitive” Præcis, og hvis der havde været bare et gran af fornuft tilbage i Mohammedanmark så havde Anette Thaulow været skaldet nu og på vej ud af Danmark.

  Kommentar by piphans — 7. august 2020 @ 22:55

 18. De Radikale er uden sidestykke de mest hjerneblæste mennesker der kan gå på to ben, utroligt de egentlig kan holde dem selv oprejste, med så tunge byrder de bærer rundt på. Egoister er de fremfor alt med så skadelig en tankegang, at det næsten gør ondt bare at tænke på deres galoperende galskab og ødelæggende natur.

  Kommentar by LarsB — 7. august 2020 @ 23:06

 19. Håber hun bliver positiv overrasket, med en god omgang kulturberigelse.

  Kommentar by Charles — 7. august 2020 @ 23:14

 20. En Bazar vest relateret nyhed.:
  Aarhus har været hårdt ramt af nye covid-19-tilfælde den seneste tid, mest fra Muslimsk side.
  Derfor indføres krav om Fissebind i al offentlig transport i Aarhus.
  Disse bind er billigere, og kan nok bruges i begge ender.

  Kommentar by Charles — 7. august 2020 @ 23:17

 21. Engang sagde man, at det særlige ved Danmark var, at alle røvhullerne var samlet i et parti – de Radikale. I vore dage er det radikale røvhulleri desværre sivet ud i mange andre dele af samfundet ligesom i andre europæiske lande. Mon der er et EU-direktiv bag denne ‘harmonisering’?

  Kommentar by traveler — 7. august 2020 @ 23:17

 22. @21
  Det er en udvikling man ser i hele den vestlige verden. Danmark er ikke en ø omgivet af lande, der fører en anden politik. Danmark er en del af et større vestligt projekt hvor man omkring FN konventioner, der unilateralt er ratificeret af vesten samt med opbygningen af institutioner som EU og den europæiske menneskerettigsdomstol/konvention har fastlige primært europæiske lande på en politik de ikke kan frigøre sig fra demokratisk.

  Kommentar by CCC — 8. august 2020 @ 01:05

 23. Skidne radikale landsforræder!!!!
  Som Stampen er hun jo erklæret fjende af Danmark, Danskerne og ALT vi og Vesten står for!
  Forhåbentlig venter en hurtig retfærdig retssag og en hurtig retfærdig dødsdom!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 8. august 2020 @ 06:48

 24. ØDELÆGGELSEN AF EUROPA, DANMARK, SVERIGE OG NORGE, er et stort kommunistisk projekt. Som assisteres af feminister og falske borgerlige. Samt uvidende og indoktrinerede vælgere.

  Kommunisterne er skaffet sig mange minoriteter som deres hjælpere og medløbere. Ved at lade som om de er minoriteternes venner, har de røde fået smågrupperne over på deres side. Desuden appellerer de til de mange som lider under systemets uretfærdigheder, svinestreger, svigt, dumheder og asociale urimeligheder.

  Og de røde kalder sig ikke kommunister, men radikale, liberale, borgerlige, anti-fascister, anti-racister, verdensfrelsere, klima-venner, dyrevenner, globalister, næstekærlige humanister, børnevenner,
  miljø-forkæmpere, bøssernes og de lesbiskes venner, de arbejdsløses, de fattiges og de sygdomsramtes venner, demokratiets og den højeste oplysnings forkæmpere osv. Hykleriet er massivt.

  Den store majoritet af danskere er ret sløve, tilfredse, passive, ligeglade og uden sammenhold. I modsætning til de mange smågrupper som giver samfundet skylden for at det store flertal ikke forstår deres særheder, abnormiteter og besynderlige tilbøjeligheder, eller bare uheldige situation. Så mens majoriteten ikke foretager sig ret meget, er de radikale smågrupper meget aktivistiske, og de holder sammen gruppevis.

  De startede med at infiltrere DR, medierne, skolerne, kirkerne og partierne. Ret hurtigt fik de afskaffet morgensangen og historieundervisningen m.m. Uvidende borgere er jo lettere at manipulere.

  De begyndte at påstå at kvinderne/ husmødrene var undertrykte, at kernefamilierne og familieforsørgerne (mændene) var menneskefjendske, at forældrene ikke havde forstand på børneopdragelse, at børnene havde bedst af at komme i vuggestue og børnehave.

  Da medierne tog fat, blev efterhånden alt vendt på hovedet, så der blev plads til de rødes mange vrangforestillinger og fikse idéer. Skatterne skulle op, og opsparingen ned, for kun staten og politikerne forstod hvad danskerne havde brug for. Og det lille land skulle selvfølgelig være et forbillede for hele verden, ved at redde og finansiere det 200 gange større Afrika plus de arabiske lande. Og ved at gøre Danmark til socialkontor, hotel og pensionat for alverdens gæstearbejdere, løntrykkere, fremmedarbejdere og “flygtninge”/indvandrere.

  Pga. industrialisering, dygtige landmænd og eksport mv. blev samfundskagen større og større, så tilsyneladende virkede den røde politik temmelig udmærket.

  Men kommunismen har altid været et stort bedrag. Som man kan se af de mange fejlslagne, fattige og elendige samfund røde regimer har efterladt sig.

  De røde siger altid at de arbejder for social retfærdighed, mere velfærd, mere solidaritet, flere menneskerettigheder, mere fred, tryghed og frihed, mere hjælp til de svage. Men det går altid lige modsat. De røde rager til sig, de er gode for andres penge, de undergraver økonomien og udhuler alle værdier, og demokrati forvandles til diktatur, plutokrati og gangstervælde. Som Sovjetunionen, Libanon og Sverige er eksempler på.

  Hvis majoriteten af danskere ikke snart vågner op, bliver Danmark den næste fejlslagne stat

  Kommentar by Bent A — 8. august 2020 @ 07:19

 25. Forræderen Thaulov er vel tidligere gift med en muslim og/eller lavintelligent fremmed…
  Hendes 2 børn er sikkert også brune, siden hun hidser sig op i den grad!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 8. august 2020 @ 08:30

 26. Det er blevet så galt at selveste Paula Larrain af alle nu erklærer til omverdenen, at hun ikke føler sig dansk længere:

  https://twitter.com/paulalarrain1/status/1291984318852726784?s=21

  Kommentar by Ole — 8. august 2020 @ 08:48

 27. Saa blev der sat endnu et ansigt paa udtrykket “dumme kaelling”…

  Kommentar by krassisten — 8. august 2020 @ 08:52

 28. Racisme uden racer er en Radikale Venstre parodi på logik. ‘Racisme’ er alt det, det Radikale Venstre politisk er imod. Man er racist, hvis man ikke stemmer på det Radikale Venstre. Sådan vinder en totalitær idé magten. De skal bare finde dem, der ikke stemmer på det Radikale Venstre og få dem straffet og frataget stemmeretten og måske livet.

  Kommentar by A-mad — 8. august 2020 @ 09:05

 29. DETTE MED AT SPILLE KVINDERNE ud mod mændene, minoriteterne ud mod majoriteten, lønmodtagerne ud mod arbejdsgiverne, det offentlige ud mod det private…..har altid været noget meget vigtigt for kommunisterne/ rødfascisterne. Også indvandring, racisme-ævl, EU-vrøvl og klima-vrøvl har medvirket til at splitte befolkningen. De røde går efter magten for magtens egen skyld, og så er det vigtigt med en del og hersk politik.

  Kvindekamp og hetz mod mændene har resulteret i familiefjendsk lovgivning og rekorder i skilsmisser og retsløse og faderløse børn. Og utallige mænd er blevet nedværdiget og gjort til pariaer. Af et familie- og skilsmisse-bureaukrati der er fuldstændig domineret af feminister. Kan man nedbryde familiemønstret og traditionerne, kan man nedbryde hele samfundet, og det er netop de røde betonhoveders mål. De regner med at der ud af kaos og social nød og ulykke kan komme et kommunistisk diktatur. (Samme taktik følger “demokraterne” i USA, siger Hodja)

  Kommentar by Bent A — 8. august 2020 @ 10:51

 30. Problemet her er ikke Thaulov.Der er altid idioter. Problemet er at andre lytter til hende og finder at det hun kræver er fornuftigt. For tyve år siden ville man blot have rystet på hovedet og smidt hendes klage direkte i skraldspanden.

  Kommentar by jesper — 8. august 2020 @ 10:58

 31. Iøvrigt blev både højere skatter og hetz brugt til at drive husmødrene ud af hjemmene. For når skatterne er høje nok, bliver det nødvendigt med to indtægter. Og er boligpolitikken asocial, kan stærkt stigende huslejer trække med i samme retning. Og når skattetrykket er stort, bliver folk afhængige af alle mulige tilskud, så politikerne kan sole sig i deres godhed og hjælpsomhed, betalt af skatteyderne.

  Idag koster det ca. 40-50% mere at leve i Danmark end i lande i Sydligere dele af Europa. (skat, moms, bøder, gebyrer, huslejer og lange rækker af afgifter)

  Kommentar by Bent A — 8. august 2020 @ 11:04

 32. @ 26 Ole

  Paula Larrains udtalelse flugter denne: ”Jeg har da mere til fælles med en iransk intellektuel end med en fisker fra Hanstholm.”
  (Morten Kjærum, i 1995).

  Kommentar by der Adler — 8. august 2020 @ 11:31

 33. Med mindre at hun gerne vil associeres med Pelle Dragsted, burde hun få sig et andet billede.. igen en forbavsende lighed m Pelledrengen

  Kommentar by Hul igennem? — 8. august 2020 @ 12:23

 34. Håber at DF bokker sig og gerne i en retsal. Det er utilstedeligt at en eller anden tosse kan råbe “racisme” så alle facader falder.

  Der er intet racistisk i at sige NEJ til islam, tværtimod. De eneste der tror det er tosser!

  islam er det grimmeste der nogensinde er sket for menneskeheden.

  Kommentar by Santor — 8. august 2020 @ 12:44

 35. DF er nu ude og råbe “blålys” efter NB. Det kan sagtens være at de har ret, men det virker lidt dumt når de selv har været et blålys.

  Når nu de latterlige og meget udanske partier Veganerpartiet og Kristendemokraterne er berettigede til at deltage i næste FT-valg, bør vi danskere så ikke kunne overkomme at opstille et nyt dansksindet og stålsat parti der vil supplere NB, SK og DF, og som sammen med dem vil kæmpe for at Danmark ikke skal blive som Libanon, Norge, Sverige og England.

  Kommentar by Bent A — 8. august 2020 @ 13:05

 36. Jeg synes ikke, Anette Thaulow skal stå for skud alene. Der er langt større grund til at skyde på DSB, som formentlig har siddet og ventet på, at der kom en klage over DF’s politiske budskab. Måske har DSB henvendt sig direkte til Anette Thaulow. DSB skal ikke føre partipolitik.

  Kommentar by Ole Madsen — 8. august 2020 @ 14:32

 37. #26 Ole
  Hvorfor skriver du “selveste Paula Larrain af alle” som om hun nogensinde har været noget særligt?
  Paula Larrain har da aldrig været andet end en politisk korrekt hattedame og venligboer. Hendes påståede konservatisme svarer præcis til det som den ligeså skrækkelige Gitte Seeberg står for.

  Kommentar by bjarne binee — 8. august 2020 @ 15:08

 38. Hvor ofte tager hattenålen og batikhexen Anette Thaulow på sexferie til Afrika. Her kan hun får tilfredsstillet sit umættelige behov for at ydmyge sig selv og underkaste sig en mands vilje – ligesom de svenske batikhexe. Skuffelse og hævn over de svenske mænd, der vragede batikhexene de de var unge og dumme jomfruer. De svenske mænd ved heldigvis ikke, hvad de gik glip af.-)

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. august 2020 @ 16:01

 39. Hun elsker at smadre Danmark, det er bare så fucking dejligt!

  Kommentar by Johnson — 8. august 2020 @ 18:31

 40. Selvfedheden lyser jo ud af feltmadrasen !

  Kommentar by Bilka — 8. august 2020 @ 18:44

 41. Kan faktisk godt forstå at DSB ikke vil have det budskab i deres blad. Jeg er meget kritisk overfor islam, men ville heller ikke have sådanne udsagn i forretnings sammenhæng.

  Kommentar by Poul Sørensen — 8. august 2020 @ 19:25

 42. DER FOREGÅR mange ting man godt kan undre sig over. Hvorfor er så mange kvinder der går ind for “kvindesagen” og “ligestilling”, så ivrige efter at komme ind under den sharia-lov og det kalifat som vil fratage dem alt hvad de har opnået de sidste 150 år?

  Hvorfor gik S og Mette F med til at Danmark fremover skal betale ca. 25 MILLIARDER kroner årligt i kontingent til EU?

  Se artikler som “Hvorfor kvinder opløser familier, nationer og civilisationer”

  Hvorfor er Messershmidt og den korte avis naivt hoppet op på klimavognen? Forstår de ikke at co2 er en uskadelig og nødvendig luftart? Har de aldrig sat sig ind i hvordan solen og skyerne mv. bestemmer over vind og vejr? Kender de til de komplicerede processer der afgør hvordan vejret bliver? Eller løber de med en halv vind?

  Kommentar by Bent A — 8. august 2020 @ 20:30

 43. …hvorfor er Tullesen og Messerschmidt naivt hoppet op…..

  Kommentar by Bent A — 8. august 2020 @ 20:35

 44. Sørgeligt med alle de antidanske danskere.

  Kommentar by Nielsen — 8. august 2020 @ 20:40

 45. Onwards Christian soldiers!
  Fight the cockroaches actively, wallop a jihadist today.
  When Europa first, at heaven’s command,
  Arose from out the azure main,
  This was the charter of the continent,
  And Christian Angels sang this strain:
  Rule, Europa! Europa, rule islamic incontinent knaves!
  Europeans never, never, never shall be slaves.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. august 2020 @ 20:57

 46. Danmarks satanister huserer politisk hos Det Radikale Venstre (B). Siden Gammeltoft-Hansens udlændingelov af 1983 har de målrettet arbejde for alle delmålene i New World Order (NWO).
  En kvinde med langt sort hår blev forvandlet til en andogyn. Baphomet er halv mand, halv kvinde.
  Margrethe Pestager satte gang i butikken, hvor Helweg-Petersen klanen stod i stampe. (pun intended).

  Kommentar by Iznogut — 8. august 2020 @ 22:58

 47. another corrupt liar and retard. Just because you racked up academic titles it does not mean that you are smart, when you enter politics and show that you are trie traitor then evenone one knows what kind of scum you are.

  It is good that people know where she works so they can start biycotting these shitholes that hire an idiot like her.

  Kommentar by Erwache — 9. august 2020 @ 00:05

 48. Det er svært at sige noget pænt om Anette Thaulow, men det er trods alt begrænset hvor meget hun har skadet Danmark.

  Har Tullesen & Pia K ikke pådraget sig en lang større skyld? Ved at give Lars Quisling grønt lys til at underskrive den landsødelæggende Marokko-traktat? Af flere betegnet som så katastrofal, at den ligner Danmarks dødsattest. Se artiklen “Hvad er forræderi”.

  Kommentar by Bent A — 9. august 2020 @ 01:34

 49. ..en langt større skyld?…

  Artiklen “hvad er en forræder” kan ses på en netavis

  Kommentar by Bent A — 9. august 2020 @ 01:41

 50. Dem, der ikke er enige i befolkningsudskiftningen og islamiseringen, er pr. definition racister. Sådan har det været på den fløj længe. Det nye er den omsiggribende aktivisme. Hvad skal man gøre? Jeg mener ikke, at der længere er ret meget af gøre. 40 års indoktrinering om den hvide races forbrydelser mod menneskeheden har haft sin effekt. Om senest et par årtier kommer reaktionen, og det bliver ikke kønt.

  Mange etniske danskere i et område, defineres nu som “hvidhed”, og ikke bare det. Det udnævnes som et udtryk for et område, der endnu hører til de underudviklede. Det er sådan noget pludre- racisme rettet mod danskerne, som “småpiger” af begge køn på intellektuelt niveau svarende til gymnasiet og mainstream-uddannelserne på RUC, humaniora osv, kan lire af sig i søvne. De kan ikke engang selv høre, hvad de egentlig siger: her bor der sørme 100 danske familier, de skal skiftes ud med 10-20 indvandrerfamilier.

  Man er nødt til at være meget konkret overfor den slags, når man møder dem. Feks spørge helt konkret til antal og konsekvenser. Få dem til at sige endnu flere dumme ting. Det er hårdt arbejde og kræver konstant fokus, fordi typen er så indfedtet i egen godhed. Men hold op hvor er det dejligt at se deres små dydige ansigter krakelere i vrede og fortvivlelse.

  Kommentar by Uno — 9. august 2020 @ 08:30

 51. SKAL 100 DANSKE FAMILIER udskiftes med 10-20 kulturfremmede indvandrerfamilier? Ja, måske i første omgang. Men Christiansborgs, Merkels og EUs planer går mere i retning af en komplet og gennemgribende udskiftning, så hele det danske folk bliver udskiftet med arabere og afrikanere! Det kan nemt blive hvad det ender med.

  Hvis vi tager 100 eller 1000 danske familier som eksempel, vil det røde kommunist-, feminist- og pladderhumanist system sørge for at flertallet af disse familier bliver opløst og splittet. Enlige mødre, faderløse børn og nedværdigede, retsløse mænd er jo højeste mode. Dernæst vil de gamle partier sørge for at overfylde Danmark med migranter og asylanter i et sådant omfang, at danskerne fordrives. Og når antallet af muslimer og islamister bliver stort nok, vil danskerne blive sendt på flugt eller blive etnisk udrenset.

  Flere politikere fra de røde og de falske borgerlige partier mener at Danmark har plads til og råd til at modtage 10-20 millioner indvandrere. Det mener f.eks. den “borgerlige” Pernille Weiss som i realiteten er ærkeradikal.

  Christiansborgs samlede politik er et studie i korruption, vanvid, tåbelighed og iskold kynisme. Og en total katastrofe som den i Sverige er hvad der venter os, hvis kursen ikke lægges om.

  Kommentar by Bent A — 9. august 2020 @ 09:09

 52. Er det den muslimske hverdagsterror, der blomstret op igen? To dødsfald på to dage. Det er velkendt, at muslimer skubber vantro, kridhvide danskere ud foran kørende tog for dræbe islams fjender, de vantro danskere.

  Igår ved Rungsted Kyst station og idag på Midtsjælland.

  Togene holder i øjeblikket stille mellem Borup Station og Ringsted Station.

  Det skyldes en personpåkørsel, oplyser DSB og Midt- og Vestjællands Politi.

  »En person er blevet påkørt af et tog, og han er afgået ved døden,« lyder det fra vagtchefen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. august 2020 @ 09:24

 53. HVAD MENER ANDRE om Google og Bitchute mv.?

  Kommentar by Bent A — 9. august 2020 @ 09:44

 54. BREAKING: WEEKENDENS MEST BLODIGE MULTIKULTURELLE BERIGELSE AF KONGERIGET DANMARK.

  Sandnigger fra Eritrea kunne ikke styre sig på årets varmeste dag.

  Sigtelse: Tævede konen ihjel

  Retsmødet er nu begyndt. Manden er sigtet for forsøg på manddrab ved klokken 16.15 lørdag at have forsøgt at dræbe en 24-årig mand ved at have stukket ham med en kniv ved Lyngby Station.

  Manden er videre sigtet for manddrab ved at have dræbt sin hustru på en adresse i Birkerød på et ukendt tidspunkt. Ifølge sigtelsen dræbte manden hustruen ved at slå og sparke kvinden gentagne gange i hovedet og på kroppen.

  Han nægter sig skyldig i sigtelserne, men erkender at have udøvet grov vold mod den 24-årige på Lyngby Station.

  Manden og hustruen har tre børn sammen. De er alle i god behold.

  Alle tre er fra Eritrea, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. august 2020 @ 10:49

 55. Med en mor i graven og en far i spjældet skal det nok blive nogle velfungerede og lovlydige små negerbasser, når de tre fra Eritrea vokser op for at uddanne sig til advokat, læge og ingeniør, de såkaldte ALI uddannelser, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. august 2020 @ 11:02

 56. Føj for en modbydelig kælling der bare vil have flere af sine landsmænd voldtaget og dræbt

  Kommentar by Kratossen — 9. august 2020 @ 11:23

 57. JA TIL EU, JA TIL ISLAM, NEJ TIL DANMARK. Og nej til alt med fornuft, moral, demokrati, velfærd, frihed og sikkerhed. Er de radikale andet end en slags satanister, som Iznogut skriver?

  Kommentar by Bent A — 9. august 2020 @ 11:52

 58. Drabsmanden fra Eritrea viste til sidst sit sande, muslimske ansigt, da han med de bare, sorte næver bankede og med de ligeså sorte niggerfødder sparkede livet ud af hustruen fra Eritrea; hvad lavede de og deres tre negerbørn egentlig i Birkerød?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. august 2020 @ 13:47

 59. Something that i know works becuse i have done it myself is to play the commies own game. when at the university then you play the “good commie” and when you exit have have your degree when you show your real colors.

  i will see if a low iq muslim, french, latinamerican or niggers starts to look for me and i will know when they are looking for me so i will be prepared to meet them. but they never have the courage to meet in person or one on one and they always lose their arguments. smarter to stay away from someone that is smarter than them but it get it, you have to be normalintelligent or have a real job.

  at DSB it is always losers that work. bastards that at the very best have a degree in: “french lesbian dance theories”.

  someone mentioned feminists and africa. those white women that have muslim or nigger men are akways those that normal men do not want.

  so this how it works, and my experience of what happens. when a piece of shit that no one wants and needs in denmark, realizes that she gets money from somewhere, one way is to pound their jewellry o they can go to africa. in africa they merrry a nigger for black pay for 100-150 000 DKK so he can get a permit to stay in denmark. while he lives with her he pays for all the expenses. she is on welfare of course and houses a nigger that works black or collects welfare. that way the danih tax payers are cheated. when his gets his papers to stay he is kicked out and next is up for that payment of 150 000 DKK payment.

  sowhen it is time for you to collect your pension the money is alredy looted by the mslims, niggers and metter fredriksens commies. that is why you should kick start and start stealing and lhing as much as possible. pay as little tax as possible to boycotting whee niggers and muslims work. if you can buy what you need somewhere else than where the niggers and muslims live.

  Kommentar by Erwache — 9. august 2020 @ 18:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper