9. august 2020

Censur af ‘Onkel Reje’ forager Politiken: Forvolder “… ubodelig skade på samtalen i det frie samfund”

Tryk avler modtryk, og ligesom der ingen længe kommer et egentligt borgerligt medie (anført af Mikkel Andersson), så vil der senere på året komme et bloggosfærisk modsvar, med henblik på at afbøde de værste konsekvenser af den tiltagende censur på sociale medier. Fortsætter udviklingen vil det i praksis være umuligt at bruge sociale medier til politisk debat, med mindre man mener det samme som folketingsflertallet +/- 10 procent.

Masssemedierne beskæftiger sig sjældent med den slags, men nu hvor Politiken har skrevet om det, så forstår eks-kommunisten Thomas Heurlin også sagens alvor. Eksemplet taler for sig selv: Google-censur af ‘Onkel Reje’. Her citeret fra fredagens udgave af DVTO.

Thomas Heurlin, journalist: Google er jo virkelig kommet i uføre i Danmark, fordi de simpelthen har besluttet at fjerne Ramasjang, noget så uskyldigt som dansk børnefjernsyn og Onkel Reje er simpelthen blevet for provokerende for de internationale standarder for hvad børn kan tåle at se. De mener at lakridspiber og Ninjaer simpelthen er for meget, så har de fjernet børns mulighed for at tilgå Ramasjang. Det er jo fuldstændigt uhørt, og mange har reageret, inklusiv vores kulturminister der for en gangs skyld sagde noget… Det er komplet urimeligt. Når man tænker på Google, så tænker man at de er sådan en distributionsting, og at de ikke skal ind og blande sig i hvad danske public service-medier bringer, at de lige pludselig skal sige, at det simpelthen er for strengt. Der har man nærmest et demokratisk problem. At der er nogle andre der sidder og beslutter, at der sidder et amerikanske selskab og kører efter nogle internationale retningslinjer, hvor vi i Danmark fuldstændig mister kontrollen med vores egen infrastruktur. Det er jo vanvittigt!

(Leder i Politiken, 7. august 2020: Onkel Reje-censur viser demokratisk problem; Se evt. her)

Fra Politiken.dk – At lade censurens mørke sænke sig over Onkel Reje viser, at Google ikke har forstået noget som helst. Hverken af børnehumor eller ytringsfrihed.

“… Onsdag rullede techgiganten sit globale censurpoliti ud og førte DR’s Ramasjang-app med den ildsprudlende Onkel Reje væk fra Google Play, fordi han er for voldelig i sin kamp mod Ninjaer og ‘laver andre aktiviteter, der er farlige for børn’. At Google efterfølgende har valgt at slippe Onkel Reje fri igen, løser ikke det tiltagende samfundsproblem, techgiganterne efterlader med deres ryggesløse omgang med basale frihedsrettigheder.

… afslører Google sig selv sig selv som det, de er: Et koldt, kommercielt mediemonopol, der er parat til at give køb på basale frihedsrettigheder, hvis blot folkestemninger risikerer at koste annonceindtægter.

Sammen med de øvrige techgiganter forvolder Google ikke alene ubodelig skade på samtalen i det frie samfund. De griner hele vejen hjem via de skattely, hvorfra de undslår at betale skat til fællesskabet. … i sidste instans er det op til politikerne selv at trække giganterne ned på jorden med nødvendig regulering.”

Oploadet Kl. 13:28 af Kim Møller — Direkte link49 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/112249/trackback

49 Comments »

 1. Fuck Pølletiken og fuck Ramasjang med muslimen Mikkel og fuck også Gåågle, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. august 2020 @ 13:43

 2. Ligesom jeg ikke kendte Arne der var en figur i valgkampen, som jeg senere fandt ud af, kender jeg ikke Onkel Reje. Jeg kender fjord-rejer og rejer fra decideret saltvand.
  Er Onkel Reje et vegansk forsøg på at gøre os mindre rejespisende?
  Hvilket Google helt korret, efter min opfattelse, så modarbejder…

  Kommentar by Peter Buch — 9. august 2020 @ 13:48

 3. Nåårrrhh, nu tuder pølletiken og Thomas Heurlin. Nu rammer censuren dem selv og så piver de.
  Kan de da ikke forstå at deres “tone” har været uacceptabel ??
  De burde da lægge sig fladt ned og indrømme deres racistiske, facistiske, fremmedfjendtlige, unæstekærlige, uindkluderende, uempatiske, intolerante fejltagelse.

  Kommentar by Danskeren — 9. august 2020 @ 14:04

 4. Tjah,hvis du ikke har lyst til at betale skat til fællesskabet,må du jo være et ondt menneske.

  Kommentar by Nielsen — 9. august 2020 @ 14:10

 5. I FORVEJEN ER der masser af censur i Danmark, direkte eller indirekte. F.eks. er morgensangen og historieundervisningen bortcensureret af de radikale. Og når en justitsminister eller hvem det er, sender politiet ud for at arrestere blogejere og systemkritikere kl. 5 om morgenen, er det jo også for at indskrænke ytringsfriheden. Og så er der alle de mange fortielser, usandheder og kasserede læserbreve. For at undgå at ubekvemme sandheder skal komme til befolkningens kendskab.

  Også racisme-kampagnerne var og er for at svække og sabotere den demokratiske debat. De radikale og røde elsker censur, når bare den ikke rammer dem selv.

  Kan Firefox og Bitchute være en hjælp overfor den tiltagende censur?

  Kommentar by Bent A — 9. august 2020 @ 14:36

 6. Pas på deplatforming! Det breder sig hastigt og er venstrefløjens mest effektive ulovlige begrænsning af ytringsfriheden. Den vil snart gøre ytringsfrihed til en saga blot! Den rammer efterhånden alle ytringer online, der afviger fra elitens og det Radikal Venstres og andre venstrefløjspartiers meninger.

  EU og techgiganterne samarbejder om denne ‘deplatforming’. Mange online blogs er allerede fjernet med disse udemokratiske tiltag.

  Hvad går det ud på? Deplatforming, også kendt som no-platforming, er et politisk middel til at forhindre ytringer fra enkeltpersoner, grupper eller organisationer med det mål at udelukke kontroversielle ytringer eller tale dem ned eller nægte dem adgang. Det er en metode, der bruges af sociale medier og teknologiselskaber til selektivt at suspendere, forbyde eller på anden måde begrænse adgangen til deres platform for brugere, der angiveligt har overtrådt platformens vilkår vedrørende hate speech og lignende. Det vil i praksis sige de meninger, de ikke kan lide!:-)

  Udbydere af bank-og betalingstjenester har også nægtet personer eller organisationer mulighed for at bruge dem til at modtage bidrag fra deres tilhængere. Det der kaldes økonomisk deplatforming.

  Deplatforming organiseres ofte ved hjælp af sociale medier til at forhindre kontroversielle meninger.

  Deplatformings taktikker omfatter også forstyrrelse af uønskede talere, og forsøg på ved pression eller blokade at få nægtet talere adgang til et sted eller eller en talerstol. Det omfatter også forskellige former for personlig chikane, herunder forsøg på at få personer fyret eller sortlistet. Det omfatter også fysiske overfald på uønskede talere og overfald på kendte venstrefløjs modstandere, der er uenige med eliten og det Radikal Venstre og andre venstrefløjspartier.

  https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/tackling-online-disinformation

  https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/european-digital-media-observatory-second-phase-call-proposals-creation-national-hubs-digital

  https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/european-digital-media-observatory

  Kommentar by A-mad — 9. august 2020 @ 15:03

 7. Venstrefløjen er infantil, så dette kan ophidse den

  Kommentar by BB — 9. august 2020 @ 15:17

 8. Hvad laver drabsmand fra Eritrea, drabsoffer fra Eritrea samt tre små negerbørn fra Eritrea egentlig i Birkerød?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. august 2020 @ 15:17

 9. NÅR MAN SER på hvordan både de borgerlige og røde partier har smadret løs på infrastruktuen, når man betragter de sørgelige rester af postvæsnet, forsvaret, familieværdierne, velfærden, sundhedsvæsnet og demokratiet samt lov og orden….. kan man godt forstå at de gamle partier foretrækker så meget censur som muligt.

  Deres eneste undskyldning er at de skulle skaffe penge til indvandringen plus EU plus femten lande i Afrika, men det er en virkelig dårlig undskyldning.

  Kommentar by Bent A — 9. august 2020 @ 16:32

 10. Er Mikkel Andersson ‘borgerlig’ og laver han et ‘medie’?

  Kommentar by X — 9. august 2020 @ 16:44

 11. Ih Åh altså pølletiken, nu er censur altså pludselig et problem…

  Kommentar by Johnson — 9. august 2020 @ 17:23

 12. The oppressive dictartorial and repressive legilation has been iplemented into national legislation on orders by the commies at the eu commission, that no one voted for anyway and are corrupt criminals. the shithole eu commission is also under control of the commie bastard soros, so he gives away bribes and the shitheads no one voted for at the eu commission puts togeter what he wants.

  google is a shithole, that know that nothing will happen, normally. just get a real lawyer, sue them, and file a police report. if he commies want to play, just raise hell and let it go all the way to the commies in shithole luxemburg (that i have not heard swamp their shithole with muslims and niggers that sell drugs and are parked on wellfare).

  the asswipes at google always think the are smart. just becuse yu are owned and someone fucked you in the ass in return for that stupid job at google does not make you smart. i have had several run-ins with the commies at google. i made it public what kind of low iq assholes and scumbags they are, when the corrupt commie at the local national egislator did not want to do anything, i took her to next instance court too and cited relevant decisions from luxembourg (before they got corrupt orders som eu commission to work for google and other stenchy shit scumbags). you wnt to play with fire google, then i will shower you will fire. you want to play with fire, i will make sure you get burned. that is what works. instead of being a cuck and cry like a babby, you should pay the commies back 1000x more.

  but if you make money black, livig off welfare or state hands outs while you work black, then shut up and bite the dust.

  Kommentar by Erwache — 9. august 2020 @ 18:03

 13. Ja først kom de efter den ene , så kom de efter den anden, og så også……..og så kom de efter Heurlin.
  Hvem ville have gættet det?

  Kommentar by Heisahero — 9. august 2020 @ 18:39

 14. The reason why niggers and muslims become “rappers” (German: Neger Musik) is because they are parked on welfare and rack in millions of “views” (getting free money) while living on tax payers.

  In one blog post where the idiot working for DR ois covered because he demands that the niggers that are super spreaders in Aarhus are to be refered to as “Danish”.

  The blogger wrote:
  “Kræver DR også, at danskere, der flytter til Tokyo, kaldes for ‘japanere med dansk baggrund’?”

  I wonder will white people that moved to Tokyo or Japan be called “Japanese” because they are in Japan or will they be called what japanese call whites and be treated (discriminated) like whites just because they are whites and non japanese (human (japanese) radioactive garbage). japanese are scum and inbreeded retarded radioactive garbage. they can take back all the japanese ex prostituted that are parked on welfare in other countries. who cames up with the idea to have an Olympic Games where there is radioactility that is still picked up by the sensors. Only retarded and inbeeded japanese human garbage come up with this idea.

  Kommentar by Erwache — 9. august 2020 @ 18:56

 15. Google og Facebook er private virksomheder, og de bestemmer selvfølgelig suverent, hvem de vil repræsentere på deres platforme. Og på den måde er der jo lighed for såvel Tommy Robinson som Onkel Reje.

  Kommentar by J — 9. august 2020 @ 18:57

 16. Der er ikke brug for “et borgerligt medie”. Vi har rigeligt med podcasts. Der er brug for en arena, hvor Venstrefløjen kan blive tvunget til at møde op og argumentere, samt blive udsat for (stærke) modargumenter. Det har vi ikke mere, og det har vi stadig ikke mere, når det næste lille “borgerlige medie” lanceres.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. august 2020 @ 19:03

 17. Google og fjæs-book er ikke bare private virksomheder, men store MONOPOLER der misbruger deres monopol, og derfor vil de snart blive ramt af USAs monopol-lovgivning, medmindre det lykkes kommunister, feminister og satanister at svindle så meget med valget, at Trump ikke genvælges.

  Jo, der er brug for et borgerligt landsdækkende medie. Men selvfølgelig kan man ikke tvinge venstre-fløjen til at møde op med deres løgne, falske beskyldninger og ynkelige “argumenter”….. et sted, hvor de nemt vil blive klædt af til skindet ved brug af ærlige og saglige argumenter. Men med penge kan de måske lokkes til det?

  Kommentar by Bent A — 9. august 2020 @ 19:41

 18. Google har nok ansat en humorforladt censor fra det radikale venstre! 😥
  Jeg har i øvrigt været henne og købe en kasse med lakridspiber🤩

  Kommentar by Den Nervøse — 9. august 2020 @ 19:48

 19. Google og Facebook er nok private vi rksomheder, men optræder som politiske magtmonopoler, der gør dem livsfarlige

  Kommentar by k. m. — 9. august 2020 @ 19:52

 20. Der findes sociale medier og videotjenester ikke censureret politisk, hvoraf jeg vil nævne Telegram, Gap og Briĝteon.

  Årsagen til at såvel Google, Facebook, Twitter og Youtube sideløbende censurerer på samme måde er fordi de alle er under kontrol af Den dybe Stat i USA eller de globalistiske magthavere hvis man vil bruge et mere personrelateret ordvalg.

  Kommentar by perhag — 9. august 2020 @ 20:21

 21. Hvad er det for et borgerligt medie mikkel andersson roder med? Link?

  Kommentar by Per — 9. august 2020 @ 20:41

 22. Det er fem år siden, flygtningene gik på motorvejene – men de har sat et varigt fodaftryk i blå blok

  De borgerlige partier har meget at slås med, og flere af udfordringerne trækker tråde tilbage til flygtninge- og migrantkrisen, der kulminerede i disse måneder for fem år siden. Her blev kimen lagt til Venstres interne udlændingetrængsler, her blev den nationalkonservative vælgerbase spredt ud på flere partier, og her fandt Socialdemokratiet fortællingen, der kunne bekæmpe to årtiers borgerligt trumfkort.

  Det var ikke just en dag, der emmede af krise.

  Sommervarmen havde taget et dovent kvælertag om de gamle bygninger på Slotsholmen, tusindvis af danskere havde udstyret deres arbejdsmail med autosvar, og mange stimlede uden vore dages virusbekymringer sammen i svedige togvogne mod Roskilde Festival, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. august 2020 @ 20:45

 23. Først kom de efter Onkel Reje…

  Kommentar by Nilsv — 9. august 2020 @ 21:00

 24. Alt hvad de “borgerlige” partier har at slås med, skyldes deres egen uduelighed og vælgerbedrageriske optræden. Dog har det ikke kostet top-levebrødspamperne een krone indtil nu, undtagen Lars Quisling som mange kolleger nok var trætte af. Så mon ikke de resterende pampere er ret ligeglade med at der er vælgere som er utilfredse?

  Egentlig lider V, K, S, SF, EL og R vel ikke ikke under nogen udlændinge-trængsler? Problemerne, ulykkerne, udgifterne, overfaldene, drabene og hverdagsterroren har de jo overladt til vælgerne at lægge ryg til.

  Kommentar by Bent A — 9. august 2020 @ 21:25

 25. Hvor ER det morsomt, at se DR-segmentet beklage sig over Googles dominans. Det er åbenbart nyt i DR at være den lille, de er jo ellers den gigant på lerfødder, der tramper rundt i det danske medielandskab med urimelige mængder skattekroner i ryggen.

  Kommentar by Hertz — 9. august 2020 @ 21:48

 26. > Først kom de efter Onkel Reje…
  > Kommentar by Nilsv — 9. august 2020 @ 21:00
  Nej, nej, først kom de efter Tommy Robinson, så kom de efter …
  Onkel Reje er laaaangt nede på listen under kategorien “revolutionen æder sine børn”

  Kommentar by Hertz — 9. august 2020 @ 21:53

 27. Nu ville Enhedslisten have haft SKJULt og CENSURERET at man sammen med V, R og S agter at give statsborgerskab til 15 kriminelle fængselsdømte kulturfremmede. De angriber Marcus Knuth fra K for at have afsløret den skumle plan. I forvejen skal vi danskere også finde os i at særdeles grove vaneforbrydere ikke udvises.

  Regeringen vil nu sende 20 mia. plus ekstra 4½ milliarder kr. ned til EU, plus 150 millioner kr. til Libanon som domineres af islamister. Ingen smalle steder når det drejer sig om udlændinge og indvandrere. Men gælder det nødstedte eller syge danskere, er kassen oftest smækket i, eller nedskæringer på vej.

  Regeringen lovede en såkaldt hjælpepakke på lånte 65 milliarder kr. til konkurstruede virksomheder. Men foreløbig er kun 3.5 mia udbetalt.

  Hvad bliver det med de 1000 kr. til alle borgere?

  Kommentar by Bent A — 9. august 2020 @ 22:40

 28. Google må for min skyuld gerne forbyde Kulturradikale Ramasjang.

  Kommentar by KineserSnot — 9. august 2020 @ 23:31

 29. Thomas Heurlin, journalist på Politiken siger, det for demokratisk indstillede borgere, selvfølgelige og indlysende sande om Googles diktatoriske censur praksis. Men hans formulering om problemet er mærkelig spag. Ihukommet Politikens afdøde redaktør, Tøger Seidenfadens (her skal jeg gribe mig selv meget hårdt i ikke at tale ondt om en afdød) opførsel i forbindelse med Muhamed-tegningerne, kunne det tyde på, at han har et problem med, ikke på forhånd at få tilladelse fra sin chefredaktør, til at skrive det han gør.

  Kommentar by Den sendrægtige — 10. august 2020 @ 00:21

 30. Det frie ord, Ole Hasselbalch 2019. Læs og lær. Selv journalister og lign. skodfolk burde kunne forstå at censur er gift for demokratiet.

  Kommentar by Iznogut — 10. august 2020 @ 02:19

 31. SOM EN BLOGGER SKREV: Vores medmennesker er ofte tåbeligere end vi har fantasi til at forestille os. Og vores modmennesker er ofte ondere end vi har fantasi til at forestille os.

  Radikale er typisk modmennesker. De er kommunister/rødfascister, de er hensynsløse, de har perverse holdninger til mænd, familier og børn samt demokrati, ytringsfrihed og fædrelandet. De kalder sig kulturradikale, men har ingen kultur. Det viser sig i at de går ind for barbari. De kalder sig forkæmpere for kvinders rettigheder, men i praksis arbejder de for sharialov, kalifat og kvindeundertrykkelse. De kalder sig gode og næstekærlige, og vil have Danmark skal blive til en humanistisk stormagt. Men de er kun gode for andres penge, og de er på vej til at ruinere Danmark.

  Typer som So fie Carsten Nielsen, Johanne Stalin Smidth Nielsen, Marianne Helved, Zenia Stampe, Stine Bosse og Pernille Weiss osv. er dygtige til at pludre og fremsige floskler, banaliteter, selvfølgeligheder, slagord, sødladen snak og indøvede marxistiske postulater, men i realiteten er det spin, løgn og vås alt sammen.

  De siger hvad de véd folk gerne vil høre, og de fylder på med mange ord om alle deres smukke hensigter. Men slutfacit er tyranni og ondskab i et forarmet og ødelagt samfund.

  Vi kan lære rigtig meget af at se på hvordan det gik til da Venezuela, Libanon og Sverige blev ødelagt af kommunister, islamister og feminister.

  Kommentar by Bent A — 10. august 2020 @ 06:53

 32. PS: kan nogen fortælle mere om Telegram web, Firefox, GAB, Bitchute, Brighteon, VPN-systemer eller andet som kan være interessant for bloggere og brugere af nettet?

  Kommentar by Bent A — 10. august 2020 @ 07:20

 33. Danmarks Radio skal bare stikke lakridspiben ind. Var det ikke dem der gik til Facebook for at få fjernet Radio24/7 ?

  Danmarks Radio forsøger selvfølgelig at holde sin magtposition, og det er naivt at tro at de ikke bruger lige så ufine metoder som Google og andre kendte mediemonopoler.

  Kommentar by k.m. — 10. august 2020 @ 07:33

 34. De censurerer nogle af deres egne, for at kunne retfærdiggøre censuren af systemkritiker og folk der er i mod den
  overordnede agenda som udspiller sig lige nu, det skal jo ikke være for åbenlyst. Så simpelt.

  Kommentar by Jan Huus — 10. august 2020 @ 07:35

 35. https://24nyt.dk/facebook-skader-demokratiet/
  24NYT: Facebook har ikke svaret på, om der er danske brugere, der er blevet permanent forvist fra platformen. Men Berlingske er jo bekendt med, at Facebook har bøjet sig fra politik pres fra Danmarks Radio og lukket 24NYT’s profil på platformen.

  Kommentar by k.m. — 10. august 2020 @ 07:47

 36. Hertz 21:53. Enig. Ja, “revolutionen æder sine egne rejer!”:-)

  Kommentar by A-mad — 10. august 2020 @ 08:41

 37. off-topic

  Tjek fx Dagbladet Arbejderen og se hvordan den ekstreme venstrefløj opfatter verden.
  De har en artikel om coronasmittede på Cuba i forhold til USA.
  Cuba er Arbejderens kæledægge, USA den store satan.

  Det er klart Cuba har langt færre coronasmittede, men den lille ø-stat her heller ikke nær så mange indbyggere.

  Til forskel har Sri Lanka dobbelt så mange indbyggere, men færre coronadødsfald, så man må selv bedømme om Arbejderen misinformerer, de er også meget aktive på Facebook.

  Kommentar by k.m. — 10. august 2020 @ 08:43

 38. Når Thomas Heurlin også en dag fatter at Danmark kun er for danskere, så bliver det da helt vildt!?
  ..Og hvems er så dansks? Skriger palæokommunisterne altid..
  JMen det er nemt at svare på; dansk er kun den, der er en del af dansk kultur, og støtter dansk kultur!

  Kommentar by Hul igennem? — 10. august 2020 @ 08:59

 39. Venstrefløjen er lige så dygtig til at spille offerkortet som muslimer.
  Det var venstrefløjen der startede en heftig hærværksbølge efter anholdelsen af George Floyd.

  Det mener de, de har ret til, og nu hyler de over Trump sætter nationalgarden ind for at skabe ro.

  Det er typisk spillets regler på venstrefløjen.

  Kommentar by k.m. — 10. august 2020 @ 09:01

 40. fortsættelse af A-mad 9. august 15:03. (Nedenstående burde måske være ‘breaking news’?:-) Det nye Stasi i EU? (Staatssicherheitsdienst den primære sikkerheds- og efterretningstjeneste samt undersøgelsesorgan for “politiske forbrydelser” i DDR). EU skriver om det nye Stasi, dvs The European Digital Media Observatory

  “STASI øhh sorry EDMO is a project that aims at creating (…) a deeper understanding of the disinformation phenomenon and to increase societal resilience to it.

  STASI øhh sorry EDMO has started its activities on 1 June 2020. EDMO will serve as a hub for fact-checkers, academics and other relevant stakeholders to collaborate with each other and actively link with media organisations, media literacy experts, and provide support to policy makers(…) in May 2020 €2.5 million has been won by a Stasi consortium led by the European University Institute in Florence, Italy,”

  Stasi i Danmark? På Aarhus universitet, som der står er de førende eksperter i at afsløre fake news og disinformation online og på sociale medier! Måske en ny Århus historie:-)

  “The Stasi consortium includes the company Athens Technology Center from Greece, Aahrus University from Denmark, and the fact-checking organisation Pagella Politica from Italy”

  Kommentar by A-mad — 10. august 2020 @ 09:40

 41. DR propaganderer nærmest hver dag om at kvinder bør være som mænd og mænd som kvinder. DR finder det forfærdeligt at der i visse fag er flere mænd end kvinder. Derimod er det altid helt i orden hvis der på forskellige områder er mange flere kvinder end mænd, som f.eks. i skilsmisse-bureaukratiet og udlændingestyrelsen og diverse råd og nævn hvor der er en betydelig overvægt af radikale feminister. I skilsmisse-bureaukratiet bruger kvinderne deres magt til at tryne, nedgøre, ydmyge, chikanere og tyrannisere mændene, og til at udnytte børnene.

  At DR er en kommunistisk/feministisk løgnefabrik kan ikke bortforklares. DR promoverer igen og igen politiserende kvinder i deres udsendelser, for at fremme feminismen og marxistisk politik.

  Kommentar by Bent A — 10. august 2020 @ 09:45

 42. Forskellen på de danske og svenske radio-stationer er minimal.

  Kommentar by Bent A — 10. august 2020 @ 10:07

 43. Eller rettere sagt: forskellen er for lille. Og i længden kan resultatet blive det samme: et ødelagt samfund.

  Kommentar by Bent A — 10. august 2020 @ 10:10

 44. Er det muslimer?

  Et bandemedlem dømt for drab er undsluppet fængslet for blot 17 dage siden.

  Nu frygter politiet, at han vil blande sig i retssagen mod sine venner fra banden ‘Dødspatruljen’. Sagen er mandag morgen begyndt ved Retten i Glostrup.

  Fem svenskere fra banden er på anklagebænken, tiltalt for dobbeltdrabet i Herlev, hvor to andre svenskere med tilknytning til banden Shottaz blev brutalt likvideret i juni sidste sommer.

  Hos dansk politi er man opmærksom på, at det svenske, 18-årige bandemedlem ved navn Abdirizak Osman er på fri fod, og at han har en stærk tilknytning til de fem tiltalte, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. august 2020 @ 10:17

 45. »Vi er opmærksomme på sagen, og i forbindelse med retssagen er der sikkerhed ved retten. På hvilken måde har vi dog ikke mulighed for at gå i detaljer omkring offentligt,« siger Claus Buhr, der er kommunikationsansvarlig ved Københavns Vestegns Politi.

  B.T.s kriminalreporter, der er til stede ved retten i Glostrup, fortæller, at der mandag morgen er helt usædvanlig høj sikkerhed ved retsbygningen.

  »Hver af de fem tiltalte blev eskorteret af flere ledsagebiler fra politiet med fuldt kampklædte betjente bag rattet med hjelme og skudsikre veste. Al trafik på den nærliggende vej blev stoppet fem gange, når de ankom enkeltvis,« siger kriminalreporter Birger Andersen.

  Det undslupne bandemedlem er efterlyst i Sverige, og svensk politi frygter, at han vil blande sig i retssagen i Glostrup. Et andet bandemedlem, der er nær ven til Abdirizak Osman, er også for nylig stukket af og siden sporløst forsvundet, skriver det svenske statsmedie SVT, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. august 2020 @ 10:23

 46. Google, twitter, facebook, youtube-censur af konservative, nationalsindede, patriotiske sider, kommentarer,video’er, annoncer m.fl. lader til at vaere helt i orden, men naar google bortcensurerer onkel reje og lakridspiber, naeh nej, der stopper festen sgu, demokratiet er i fare
  og rejers yttringsfrihed staar for skud. Nej, det her er sgu ikke godt…

  Kommentar by krassisten — 10. august 2020 @ 10:38

 47. At voldsmænd og mordere stikker af fra fængslerne og politiet, skyldes nok at der pt. mangler flere hundreder fængselsbetjente, og at resourcerne til politiet er meget begrænsede i forhold til opgaverne. Men når vi nu skal til at betale 4½ milliard ekstra til EU oveni de 20-21 milliarder vi betaler i forvejen, kan det jo være svært at få råd til det hele. Det er jo bl.a. derfor hospitaler i hele landet bliver sat til at spare milliarder på de allerede nedsparede budgetter.

  Men det er jo dejligt at der ikke er mangel på penge når det drejer sig om indvandring, Libanon og Afrika.

  Kommentar by Bent A — 10. august 2020 @ 10:50

 48. Men det er jo dejligt at der ikke er mangel på penge når det drejer sig om indvandring, Libanon og Afrika.

  Kommentar by Bent A — 10. august 2020 @ 10:50

  Kneppe Kofod har netop sendt 150.000.000,00 kroner til Goodbeirut, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. august 2020 @ 10:56

 49. these muslims that are mentioned in the comment field are drug dealers. the reason why a drug dealer shoots someone is because a debt needs to be settled and an example needs to be set.

  or they fight because the whites are sitting more at home and using less drugs which means that the muslims selling the drugs need to fight each other to expand their drug selling territory. you can see during the lock downs when people are inside that the drug selling muslims park themselves close to their best buying customers live.

  there also a cross border criminal network, meaning that some muslims specializes on transporting the drugs across some borders and some specializes on something else in the drug trade, just like mexicans specializes taking it across the US border and colombians manufactur the drugs cheap.

  if the cuck police would inject mobile phone software now, today into the muslims phones that come in their luxury cars across from sweden or jerkmany, netherlands, belgium or france, or spain then they would have access to massive iformation about criminal networks, because only criminals move across the borders these days and they are the only ones that have money to do so when norm is that you stay at home and save money.

  Kommentar by Erwache — 10. august 2020 @ 12:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper