13. august 2020

Eks-muslim: Muslimer er ligeglade, da det alligevel er ‘højere magter, som bestemmer’ om man smittes

P1 Morgen bragte i dag hele to indslag om somaliere og coronasmitte, og det var helt i P1’s ånd. Først et interview med Mira Skadegaard Thorsen, der mente man ikke skulle nævne etnicitet, da det var irrelevant. Hvis man pinedød skulle nævne at det var somaliere, så skulle man fokusere på at de var ekstra udsatte. Senere et indslag med overskriften: ‘Hvorfor nævner Statens Serum Institut etnicitet i smittesporing?’

BT har gudskelov ingen fine fornemmelser. Fra BT.dk – 500 til somalisk begravelse betød smittespredning: ‘De har ikke samfundssind’.

“Specielt det somaliske og libanesiske miljø i Aarhus er ramt. Det undrer ikke 35-årige Mustafa Sayegh, der er vokset op i et muslimsk hjem. Han kom til Danmark med sine libanesiske forældre, da han var blot et halvt år gammel.

‘Grundlæggende lever muslimer efter den retningslinje, at det liv, vi lever nu, er en test. Det vil sige, at der venter noget bedre, når vi er døde. Det betyder, at man har en ligegyldighed over for coronavirus.‘ ‘Det er alligevel højere magter, som bestemmer, om man får coronavirus,’ siger Mustafa Sayegh, der er maler og forfatter til bogen ‘Fri’ om netop at slippe islam som religion.”

(Fyens.dk, 11. august 2020)

“Årsagen til at udbruddet af coronavirus har spredt sig så meget i det somaliske miljø i Aarhus-området er primært befolkningsgruppens kultur med store og tæt knyttede familie. Det vurderer Christian Wejse, der er ekspert i infektionssygdomme, lektor i global sundhed og manden bag planerne om et indvandrermedicinsk tilbud på Aarhus Universitetshospital.” (Fyens.dk, 11. august 2020)

Oploadet Kl. 00:33 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/112344/trackback

14 Comments »

 1. Muslimer er særligt uhumske og uhygiejniske, og det er poetisk retfærdighed, at de nu dratter om som fluer udefra devisen: en død muhamedaner, er en god muhamedaner, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. august 2020 @ 01:28

 2. Send Jacob Bundprops gæster tilbage til Afrika.
  Hele denne iscenesatte affære handler om kanalisering af skattekroner til vennernes hoteller i Jåååårhus.
  Follow the money.

  Kommentar by Iznogut — 13. august 2020 @ 01:32

 3. Jeg tager ALTID forbehold for en eks. muslim (iht. tidligere erfaringer fra MSM), men hvis MSM OG politikkere fra de gamle partier (DF inkl.) ville tage udsagnet her til efterretning, så burde de (alt andet fra iSlam lige) forbyde iSlam i Danmark, da iSlammets tilbedere (også) her modspætter sig/tager afstand fra, hvad der på demokratisk* vis er GÆLDENDE FOR ALLE der opholder sig i Danmark!

  *ikke at det på alle måder er i overensstemmelse med hvad det rigtige er/ville have været, men sådan er demokratiet nu en gang.

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. august 2020 @ 01:57

 4. i avoid going near any niggers, muslims, “americans” polacks, bulgarians, romanians, spanish, french or latamerican disguisting scum, ex japanese prostitutes, or welfare shits.

  if you go on vacation during the virus outbreak while on welfare and then blame others that stayed at home the whole time, and not being on welfare for all kind of false shit because you are a piece of french shit, then i would deport all of them, they have a country they can go to, spread virus, do crimes and live off their citizens backs.

  if you are more loyal as polack, latinamericans or frnch to your own country, why not just go there and stay there instead of cheating with welfare and falsely accusing others because you have exceptionally low french and latinamerican iq.

  i have not heard anyone accusing the chinese commies for being racists when they threw out the niggers and muslims for spreading the virus, or having them live off welfare and go to their shithole on vacation.

  then a muslim will always be a muslim, anything else is a lie. it says in their toiletpaper book that was writte by a pedophile that could neither write or read that you should lie to non muslim. i do not trust when a muslim claims to be homosexual or to converted. these are all lies and once a muslim always a muslim. anyone knows that. when the muslims ask the piece of shit muslim in Danish parliment, the one with ISI relatives and tat has very low iq, if he is with the muslims or the Danish, what do you think he will answer? take a wild guess or ask uwe-max if you are insecure.

  Kommentar by Erwache — 13. august 2020 @ 02:33

 5. Må kvinderne i det hele taget komme ned og stå i kø med de vantro. Ja med mænd. Og dem, der tester.
  Og hvis mustafa og imam finder det hele for vantro.

  Kommentar by P — 13. august 2020 @ 07:30

 6. Inshallah ‘Om Allah vil’ eller lad os kalde det ‘kultur’ er selvfølgelig nøglen til forståelse af overrepræsentationen i de muslimske miljøer.

  Da de kristne missionærer i sin tid rejste ud til Afrika, tog de læger og sygeplejersker (nonner) med – måske oprindeligt kun til missiongruppen selv. Men det var til missionærernes overraskelse IKKE det kristne budskab, der fangede, men den vestlige lægevidenskab, der overbeviste de lokale om, at Jesus var mere mægtigere og stærkere end de lokale guddommelige kræfter, som deres egne medicinmænd brugte. (Og det til trods for, at den vestlige lægevidenskab var langt fra så udviklet som i dag.)

  Men det virkede tilsyneladende ikke på muslimerne, der formodentligt var så fast i troen på Allah, at alt alligevel var op til Allahs vilje. Dagens muslimske miljøer i Danmark lyder som et ekko af datidens muslimers afvisning af missionærernes vestlig lægevidenskab.

  Hørte i bilradionen en radiovært, der ikke længere kunne holde ud, at det somaliske miljø sådan blev udskammet. Han mente, at det var helt tilsvarende, da de ‘rige’, etniske danskere kom hjem med smitten fra skiferien i Alperne. Hmm, tænkte man i sit indre – mon den parallel holder – for forskelen er, at de rige danske skiturister intet anede dengang om smittefaren, mens det somaliske miljø burde vide bedre efter så mange måneder med smitterisikoen.

  Kommentar by traveler — 13. august 2020 @ 07:55

 7. Du skriver at BT ikke har fine fornemmelser. Ikke i denne artikel, men også BT rapporterer ikke ærligt

  Jeg faldt over en artikel om den lækkede video fra betjentenes bodycams. BT kalder den rystende og skriver at Floyd bad for sit liv, hans mor lige var død, han sagde flere gange I can’t breathe, politifolkene er ikke til at spøge med etc.

  De skriver ikke at han sagde I can’t breathe allerede før han blev lagt ned
  De har ikke undersøgt om moderen for nylig var død
  De skriver ikke at de andre, der var med i bilen, opførte sig stille og roligt og fortalte til betjentene at Floyd havde et eller andet med politiet
  etc.

  Floyd var ikke en forfulgt uskyldighed og hans opførsel var ikke hensigtsmæssig i situationen
  På samme tid lavede politiet også en masse fejl, der var med til at situationen endte som den gjorde

  Men det var dette nuancerede billede BT burde have fortalt og ikke læst videoen så skævt.

  udland/rystende-video-offentliggjort-floyd-bad-for-sit-liv

  Kommentar by MST — 13. august 2020 @ 08:42

 8. Muslimer skal bare dejse om af alverdens sygdomme…og helst i deres lortelande.

  Kommentar by Jp — 13. august 2020 @ 09:59

 9. P1 er tendentiøs! Ja ikke kun P1 hele DR.
  De har fuldstændigt overtaget venstrefløjens dagsorden! Det er så galt at de ikke engang gider skjule at de er tendentiøse! De brager bare derudaf og æder råt alle venstrefløjens argumenter! Hvornår er en journalist fra DR eller TV 2 for den sags skyld gået hårdt til Pernille Skipper, måske hvis kritikken kommer fra endnu mere venstreorienterede kredse, men aldrig hvis kritikken kommer fra noget der ligger til højre for RV. ALDRIG!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. august 2020 @ 11:59

 10. “BT har gudskelov ingen fine fornemmelser.”

  Måske ikke lige i det her tilfælde. Men der er desværre utallige eksempler på, at BT er en del af den anti-hvide/danske propaganda.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. august 2020 @ 16:00

 11. Hvornår er en journalist fra DR eller TV 2 for den sags skyld gået hårdt til Pernille Skipper,
  Den Nervøse — 13. august 2020 @ 11:59

  KOMMER ALDRIG TIL AT SKE

  http://www.uriasposten.net/archives/category/politikere/skipper-pernille
  Skipper, der indtil 2016 var organiseret trotskist, bor i øvrigt i kollektiv med tre journalister (DR, P3, Politiken), hvoraf den ene er hendes ægtefælle Oliver Route Skov, USA-korrespondent for DR.

  Kommentar by tavsen — 13. august 2020 @ 16:57

 12. hvoraf den ene er hendes ægtefælle Oliver Route Skov, USA-korrespondent for DR.

  Kommentar by tavsen — 13. august 2020 @ 16:57

  tavsen, Oliver Route Skov har ikke været USA korrespondent i snart to år.

  Den 1. maj 2020 skiftede journalist Oliver Routhe Skov sin daglige gang i DR-byen på Amager ud med Udenrigsministeriet på Asiatisk Plads som ny pressechef, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. august 2020 @ 18:15

 13. Hvis smittespredningen er kulturelt betinget, kan man så sige at deres kultur er uhensigtsmæssig?

  Kommentar by Santor — 13. august 2020 @ 22:23

 14. Læste om at blodtype kan spille ind på om man får covid. Særlig A er modtagelig, imens O ikke rammes.
  Tilfældighed? Hvem ved?!

  Kommentar by Islamarebad — 14. august 2020 @ 07:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper