18. august 2020

Islamkritiske Arne frygter DF-krav om ’stramninger i udlændingeloven’: ‘Et valg mellem pest og kolera’

Instinktivt, så føler man stor sympati for 60-årige Arne, der i halvandet år har været reklamesøjle for Socialdemokratiet. Godt nok er han fagforeningsaktiv, men han har også arbejdet hele livet, er nedslidt, og kræftramt. Hvis ikke bryggeriarbejderen Arne Juhl kan gå på tidlig pension, så er der intet der giver mening.

Min sympati faldt dog betragteligt under læsning af nedenciterede interview. Socialdemokratiet skal have støtte fra et af de partierne i blå blok, og det bliver formentligt De Radikale, De Konservative eller Dansk Folkeparti. De Radikale ønsker ikke ordningen, De Konservative kræver skattelettelser, og Dansk Folkeparti kræver ’stramninger i udlændingeloven’. Det er således – med Arnes ord, “… et valg mellem pest kolera”.

“Socialdemokratiets nedslidte og kræftramte ‘ posterboy’, Arne Juhl, slæber sig på arbejde på bryggeriet Fuglsang i Haderslev hver morgen. … Han venter spændt på Socialdemokratiets udspil, der blot omtales som ‘ Arne-udspillet’. Det ventes ifølge politiske kilder at blive fremlagt mandag eller tirsdag i næste uge inden Socialdemokratiets sommergruppemøde i Gråsten onsdag. …

De Radikale vil ikke være med, og det betyder, at Socialdemokratiet har brug for at få et parti fra blå blok med i forliget – sandsynligvis DF, der har mange nedslidte blandt sine vælgere.

DF har forlangt stramninger i udlændingeloven og et loft på 70 år for stigningen i pensionsalderen. Senest har De Konservative meldt sig interesserede til gengæld for skattelettelser.

Det er et valg mellem pest og kolera. Men Mette har jo sagt, hun vil stramme op på udlændingeloven. Så det kan godt være, det bliver DF,’ lyder kommentaren fra Arne Juhl.” (BT.dk, 16. august 2020)

Det kunne selvfølgelig være at Arne var en beton-rød socialist, men nej. At dømme efter hans profil på Facebook, så har han ganske fornuftige holdninger i forhold det nationale. Han deler alskens anti-islamiske opdateringer, og linker sågar til en artikel hos ‘Kulturradikalisme smadrer Danmark’. Højreorienteret tasteturkriger, ville nogle kalde ham, hvis ikke lige han medvirkede i socialdemokratiske reklamer.

Så er det her jeg tænker: Hvis Arne vitterlig betragter udlændingestramninger som ‘Pest’, så er der nul medlidenhed herfra. Penge kan kun bruges en gang, og hvis han om nogle år udånder i tapperiet dagen før den længe ventede reception, så kan vi passende kalde det for ‘den sorte død’ (Arbejd for andre til du udånder!). Facebook-opdateringer mod indvandring, gør ingen forskel på det punkt. Muhammed og Aisha har i årtiers været dit partis førsteprioritet. Løn som forskyldt, kaldte man det i gamle dage.

(Fotos: Arne Juhl på Facebook)

Oploadet Kl. 10:23 af Kim Møller — Direkte link54 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/112511/trackback

54 Comments »

 1. Arne behøver ikke bekymre sig. I Danmark drukner al fornuft i snak og varm luft. Dette vanvid vil fortsætte indtil vi har en muslimsk statsminister. Er du så glad igen, Arne?

  Kommentar by BB — 18. august 2020 @ 10:26

 2. Han er vel ikke meget anderledes end alle de “islamkritikere” der stemmer Knuth og Støjberg, og dermed for 6000 ikke-vestlige indfødsretsmeddelelser årligt.

  Kommentar by Skatteyderen — 18. august 2020 @ 10:51

 3. Arne er nok bare Arne, der gerne vil tidligt på pension og ikke har opdaget socialdemokratiet ikke er hvad det var da han var ung.

  Han ser ikke det store billede men er loyal overfor overskrigeskinken, hun lugter sikkert også dejligt af dyr parfume når hun uddeler knus. Så derfor siger han hvad han tror hun vil høre om et valg mellem pest eller kolera.

  I sit stille sind er Arne måske DF vælger. Dem har – eller havde – vi jo en del af her i sydjylland før Tulle solgte sin sjæl så Overtudsemor Pia kunne blive formand.

  Kommentar by redneck — 18. august 2020 @ 10:53

 4. Sossernes skamridning af Arne illustrerer glimrende, hvorledes politikere kan have 2 modsatte holdninger samtidigt; netop for at tækkes alle. Mettes mesterstykke for at grabse statsministerposten. Hun er både islamofil og islamofob – keine hexerei, nur schleichen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. august 2020 @ 10:59

 5. Ja, man skal nok ikke lægge alt for meget i Arnes ordvalg. Han kan sagtens være en gæv type der vil det rigtige, men sidder en smule fast i det spindelvæv af tosserier, løgne, tomme løfter og falske hensigtserklæringer som de gamle partier har stået for de sidste 30 år.

  Politikerne bliver véd med at snakke som om der er råd til det hele, både sakttelettelser, mere og bedre velfærd og sundhed, og meget mere kulturberigelse via masseindvandring. Plus en masse milliarder til redning af Afrika, Asien, Sydamerika, USA, Polerne og “klimaet”. Sandheden er at politikerne lider af storhedsvanvid, og at vi er på vej mod en gigantisk økonomisk nedtur.

  Vi skal nu betale 4.5 milliarder mere til EU pr. år, i alt 25 milliarder om året. Indvandringsudgifterne stiger og stiger. Og co2-bekæmpelsen går forud for alt andet, selvom “klima-krisen” er et stort bluff-nummer.

  Det er logisk at politikernes nedskæringer af velfærd og infratruktur foregår året rundt, for der skal jo skaffes penge til alle mulige skøre projekter. Man skærer helst ned i det skjulte, og har så nogle symbolske forbedringer her og der som slås stort op. To skridt frem og et tilbage, to skridt frem og et tilbage, indtil vi når frem til det fattige og totalitære samfund.

  “Takket være” DFs stuerene, tamme og tandløse top-politikere er Danmark nu på vej mod den endelige og fuldstændige katastrofe. Og NB synes allerede at være ved at bløde op på sine ufravigelige holdninger.

  Det ligner at vi er som Sverige og Libanon inden 10 år.

  Kommentar by Bent A — 18. august 2020 @ 11:20

 6. PS: Danmark er nu på vej mod den højeste pensionsalder i hele Europa. Vi skal arbejde til vi falder om. Citronen skal presses til sidste dråbe. Tosseborgen ser os ikke som ret meget andet end malkekvæg.

  Kommentar by Bent A — 18. august 2020 @ 11:24

 7. Arne vil gerne blæse og have mel i munden.

  Vi kan ikke forsørge hele verden og så også have råd til Else og Arne. Men Arne får vel sin pension, for bagefter at stemme for 80% i skat, for penge er da noget vi stjæler fra hinanden.

  Kommentar by Jan Huus — 18. august 2020 @ 11:46

 8. 42 års anciennitet gør det muligt at gå et år tidligere på pension. 43 år udløser to år. 44 år vil give mulighed for at gå tre år tidligere.
  Ifølge flere medier vil barsel og perioder på dagpenge tælle med i regnestykket. Dvs man behøver faktisk ikke at have arbejdet så meget af tiden, skriver blandt andet TV2.

  Hvad går det ud på? Som der står i blogteksten: Arbejd for andre til du udånder! Altså hvis du ikke er socialdemokrat eller SF’er eller stemmer på Enhedslisten! Det er den socialdemokratiske politik. Det er klassekamp!

  Hvis man selv har foretaget en pensionsopsparing, får man kun en dummebøde!:-) Ifølge DR Nyheder bliver den private pensionsopsparing også en af de faktorer, der bliver afgørende for, hvem der kan få ret til den tidlige pension. Grænsen for den private pensionsformue (..) på to millioner kroner. Det betyder, at de personer, som selv har sparet mere end to millioner kroner op, ikke får mulighed for at gå på den pension.

  Den førende arbejdsmarkedsforsker og marxistiske(!) sociolog, tidligere professor Tage Søndergaard Kristensen, Københavns Universitet og Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, fastslog allerde, da det socialdemokratiske forslag om tidlig pension (f.eks Arne) kom frem, at disse grupper gns er MINDRE nedslidte end andre på deres alder. Det viser hans og andres omfattende empiriske arbejdsmarkedsforkning. Det har hele tiden været kendt, hvis man ønskede at vide det.

  Kommentar by A-mad — 18. august 2020 @ 12:00

 9. Arne er bare som danskere flest, stemmer for sin egen udryddelse imens de brokker sig over symptomerne. Det er resultatet af et helt livs statsindoktrineret kognitiv dissonans fra skoler og medier, og 99 ud af 100 danskere er nødt til at blive introduceret for blogs som uriasposten, snaphanen, eller den korte avis (og rent faktisk læse dem) før de vågner op af den rød/hvide matrix. Så kan i selv regne ud hvor langt tid det tager at vække hele danmark med disse blogs’ læsertal.

  Der er simpelthen nødt til at være nogen der starter et STORT borgerligt medie, men måske er det på vej med mikkel anderssons projekt? Jeg ved stadig ikke hvad det handler om, men krydser fingre.

  Kommentar by Per — 18. august 2020 @ 12:08

 10. Hvordan kan antijihadistiske Arne frygte Dansk Fjolseparti?
  Er DF pesten? Eller er Islamkritiske Arne en højreflæjser,som frygter DF-krav om ’stramninger i udlændingeloven’: kolerapest er lige om hjørnet.

  Kommentar by Nielsen — 18. august 2020 @ 12:21

 11. @Per

  Præcis, Arne stemmer socialistisk, men beklager sig over medicinen.

  Kommentar by Jan Huus — 18. august 2020 @ 12:29

 12. Der skal betales for indvandring. Bliv på arbejdsmarkedet og staten sparer pension. Du dør nemlig inden.
  Og denne…
  https://amtsavisen.dk/artikel/klart-nej-fra-dansk-folkeparti-sf-vil-have-kommunen-til-at-tage-imod-flygtningeb%C3%B8rn-fra-gr%C3%A6sk-lejr

  Kommentar by Anonym — 18. august 2020 @ 12:40

 13. ENIG med Per kl. 12.08: Der er behov for et stort ægte borgerligt medie, i form af en tv-station eller radio-station. Men de bliver vel nægtet sendetilladelse. En papiravis kan nok ikke blive til noget af økonomiske grunde? Der er den mulighed at private uddeler tusindvis af løbesedler med opfordringer til at læse Uriasposten, Snaphanen og den korte osc´v., men det kræver jo at man holder op med at være passiv.

  Gætter på at Arne stemte på DF i 2015, men dér blev han jo snydt så vandet drev af ham. Alle DF-vælgere blev groft bedraget og svigtet af Tullesen og Pia K fire år i træk 2015-19. Så det er til at forstå at Arne er i vildrede.

  Kommentar by Bent A — 18. august 2020 @ 12:47

 14. Hvis man bliver “kultur-beriget” af multi-kulturen og IKKE har stemt NB/DF/SK, så har jeg ikke den store medlidenhed for man ligger lidt som man har redt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. august 2020 @ 12:55

 15. Arne er som de fleste andre åndsløse danskere, en tarvelig flok opportunister der er klar til at smide alt væk, når de tror der er guld for enden af regnbuen!

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2020 @ 13:21

 16. Er der en rask gut eller gutinde herinde på Uriasposten, der kan finde ud af og gider samkøre navne på muhamedanere dømt for alvorlig, personfarlig kriminalitet i Danmark og så Lov om indfødsrets meddelelse, så vi med navne på specifikke muslimer kan stille spørgsmålet til politikerne på tinge:
  —Du har selv stemt Ali ind i Danmark. Nu er han i fængsel for voldtægt af en blond, hvid, kristen pige.
  —Hvor er dit personlige ansvar?
  —Hvordan vil du personligt arbejde for at fratage ham indfødsret og sende ham hjem til Muhamedanien?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. august 2020 @ 13:58

 17. Som vegetar må man acceptere landets love og odelsretten hvor bl.a overskuddet af gylle bliver brugt i mel ligeså muslimer; vegetarisme er abstinens…..

  Kommentar by Moth — 18. august 2020 @ 14:15

 18. Politikerne er smarte og snu: I stedet for at indrømme at der snart ikke længere er råd til folkepension pga. astronomiske udgifter til indvandring, klimatosserier og pengepakker til 50-75 fremmede lande….sætter de i stede pensionsalderen op til Europas højeste. Resultatet bliver at systemet kan spare milliarder af kroner, fordi folk dør inden de når pensionsalderen, hvis den er høj nok. Og det er meningen at den skal sættes højere og højere op hen ad vejen.

  Og når folk er væk, kan staten konfiskere deres pensionsopsparinger og huse m.m.

  Nogen mener at velfærdsstaten er ved at blive til en udemokratisk taberfabrik. Har de ret i betydeligt omfang?

  Kommentar by Bent A — 18. august 2020 @ 14:36

 19. Per kl. 12:08

  “Der er simpelthen nødt til at være nogen der starter et STORT borgerligt medie, men måske er det på vej med mikkel anderssons projekt? Jeg ved stadig ikke hvad det handler om, men krydser fingre.”

  Mediet er navngivet civil.dk. Det er Kulturministeriet, som har bevilget 1.500.000 kr. til etableringen af det klassisk borgerlig-liberale medie.

  Mikkel Andersson er sammen med Kasper Støvring stifter af tænketanken Unitos, som står bag civil.dk. Men det bliver ikke noget for Uriaspostens landsbytosser. En central borgerlig-liberal frihedsværdi er religionsfrihed. Men her på sitet vil kommentatorerne forbyde islam og diskriminere mod det muslimske mindretal. Det er ikke alene grundlovsstridigt, med også imod en af kerneværdierne i den borgerlig-liberales tænkning og idegrundlag.

  Men læs selv:

  https://www.medietrends.dk/2020/05/14/nyt-borgerligt-klassisk-liberalt-medie-er-i-stoebeskeen/

  Kommentar by np — 18. august 2020 @ 15:09

 20. Kan ikke lide man bruger udtrykket “taber” når man har med livet at gøre, vi har alle forskellige udgangspunkter som vi ikke kender, dog kommer vi af jorden alle sammen, deri ligger loven og naturens samhørighed. Velfærdsstaten er altid baseret på velfærdssamfundet, sten er egentlig en fiktiv ideologisk størrelse såsom en kampplads. Megte vigtig med synekdotiske virkelighed……

  Kommentar by Moth — 18. august 2020 @ 15:10

 21. 16 måneders ungdomssanktion til muslim for dominansvold.

  Sådan lyder afgørelsen i en domsmandsret ved Retten i Sønderborg tirsdag eftermiddag til en 16-årig muslimsk teenager, tyrkiske Mehmet Ali Yücelbaş, som 27. juni med vold, trusler og tvang overfaldt og befalede en skrækslagen 14-årig hvid, kristen dreng til at kysse gerningsmandens fødder i og uden for en toiletbås i shoppingcentret Borgen i Sønderborg, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. august 2020 @ 15:48

 22. Perkersvinet tyrkiske Mehmet Ali Yücelbaş skal nok vokse op og blive en kæmpe succes og gevinst for det danske samfund ligesom sin ligeledes dømte søster og faderen med den bare røv, ud med lortet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. august 2020 @ 15:54

 23. Så er der for en gangs skyld gode nyheder, den fede muslim der sparkede en 14 årig i hovedet på et toilet er blevet idømt 2 år på en instution og skal betale drengen 10.000 kr i erstatning: https://ekstrabladet.dk/112/filmede-overfald-paa-dreng-nu-er-dommen-faldet/8252689

  Men bemærk afsnittet hvor ANKLAGEREN ikke mener at det var dominansvold, fordi “det ikke er nævnt en eneste gang under retsforløbet”. Det er sgu da anklagerens job at bringe det op!

  Kommentar by Per — 18. august 2020 @ 15:55

 24. Nå andre havde også set artiklen, skål på det.

  Kommentar by Per — 18. august 2020 @ 15:56

 25. —På en døgninstitution skal den 16-årige tyrkiske Mehmet Ali Yücelbaş først være under konstant opsyn i fire måneder. Så skal han være under mildere opsyn i 12 måneder. Og til sidst er der en udfasningsfase på otte måneder, forklarer Kristen Flethøj Ege, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. august 2020 @ 16:21

 26. Mon den afstumpede voldsbølle ikke er så afstumpet, at han vil grine af straffen. Han vil sikkert blive forkælet af radikale og muslimske kvinder i døgninstitutionern, som sikkert stiller videofilm, computerspil, bordtennis, fodbolde, varm mad, kager og kaffe til rådighed. Og mon der går ret mange døgn før han under ledsaget udgang kan besøge familien? Og straffen kan vel også blive forkortet hvis Mehmet Ali ikke laver ballade overfor de flinke damer. En afskrækkende straf kunne have været to års fængsel plus udvisning. Den her straf skræmmer ikke mange af migrant og asyl-banditterne.

  Kommentar by Bent A — 18. august 2020 @ 16:46

 27. # “np” 15.09: Så kalder feministen “np” igen Uriaspostens bloggere for landsbytosser. Og afslører hvor bekymret hun er på invasionstroppernes vegne. At hun er en femtekolonne-blogger er soleklart.

  Kommentar by Bent A — 18. august 2020 @ 16:52

 28. Først den dag vi begynder at stoppe for klientbetaling fra mellemøsten og alle de fede indpakket spøgelser der vandre rundt uden at lave en dyt, alt betalt af den danske stat. Ja der kan vi betale for den arbejdede danske befolkning, der er nedslidte før tid. Vi er så dumme, så dumme, så…..

  Kommentar by IES — 18. august 2020 @ 17:05

 29. Arne er socialdemokrat, og altså let islamkritisk i munden, men ikke i handling!
  Arne tilhører tilsyneladende rustbankerne i partiet, dem med brylcreeme, ølmave, hvid skjorte og røde seler. Fagbevægelsens socialdemokrati!
  Arne skyder narturligvis, som tro partisoldat, de blå’s ændringsforslag ned!

  Jeg troede Tulle havde lært noget af at lægge sig på venstrefløjen, men han forsøger at lægge sig til venstre for socialdemokraterne! Det må være helt slut med DF.

  Kommentar by Den Nervøse — 18. august 2020 @ 17:10

 30. Bent A kl. 16:52

  Det er helt klart, at det borgerlige civil.dk ikke bliver for Bent A, som er kommunist og støtte af den kommunistiske diktator Alexander Lukasjenko i det kommunistiske diktatur i Hviderusland og fjende af det danske demokrati og det grundlov, som hviler på borgerlig-liberale værdier.

  Kommentar by np — 18. august 2020 @ 17:13

 31. Kommeptarsporet på UP er nu Bent A’s personlige blog, og det må alle lære at forstå. Her er ikke plads til andre, ej heller plads til uenighed. Ve den, der vover at sige Bent A imod!

  Kommentar by Quark — 18. august 2020 @ 17:14

 32. Læser quark nogensinde det lort np skriver? Næppe, og det betyder heller ingenting når man er på “det samme hold”

  Kommentar by k. m. — 18. august 2020 @ 17:33

 33. k. m. kl. 17:33

  Jeg skriver ikke “lort”. Jeg har ikke et latrinært sprog som du. Det fleste af mine kommentarer er faktabaserede som f.eks. den kl. 15:09.

  Den mødes straks af et personangreb af kommunisten og Lukasjenko-tilbederen, Bent A.

  Jeg er borgerlig-konservativ, og ikke kommunist som kommunisten og tilhængeren af det kommunistiske diktatur i Hviderusland, Bent A.

  Kommentar by np — 18. august 2020 @ 17:43

 34. civil.dk Der kan ikke oprettes forbindelse til denne side Server-IP-adressen for civil.dk blev ikke fundet.

  Hvor mange ansatte kan der fås for 1.500.000 kr?
  Bliver interessant at se om Joy Mogensen starter sådan et projekt.

  Kommentar by tavsen — 18. august 2020 @ 17:47

 35. Perkersvinet Mehmet Ali Yücelbaş blev fundet skyldig i 10 af 11 punkter i anklageskriftet. Men som ventet er dommen ikke i den hårde ende:

  16 måneders ungdomssanktion.

  En ungdomssanktion er et alternativ til en ubetinget fængselsstraf. Forløbet for den dømte består af det, som man bedst kan betegne som et mildt forløb med intensivt pædagogisk arbejde.

  Ungdomssanktionen indledes typisk med et par måneders ophold på en sikret ungdomsinstitution, hvor den dømte ikke bare kan komme og gå.

  Derefter går turen til en mere traditionel pædagogisk institution – typisk et åbent opholdssted. Til sidst vil der være en udslusningsfase, hvor gerningsmanden bor hjemme i sit normale miljø.

  Der er altså ikke tale om, at den tyrkiske voldsmand vil være tilbageholdt i 16 måneder.

  Går alt efter bogen, så er Mehmet Ali Yücelbaş på fri fod om et par måneder i det sene efterår 2020. Voldsmandens danske ofre vil så kunne møde gerningsmanden i det offentlige rum.

  Dette skal ses i lyset af den grove vold, som Mehmet Ali Yücelbaş har udøvet på en dansk dreng, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. august 2020 @ 18:01

 36. Forslag

  til

  Lov om indfødsrets meddelelse

  § 1. Indfødsret meddeles:

  1) Khaled Mohamad Abadi, København, født i Libanon.

  2) Said Abalkacem, Ishøj, født i Marokko.

  3) Afsaneh Abbariki, København, født i Iran.

  4) Hussam Hamid Mohammad Abbas, Vejle, født i Irak.

  5) Susan Hussein Abbas, Århus, født i Iran.

  6) Nahid Abbasi, Gladsakse, født i Iran.

  7) Zahra Abbasi, København, født i Iran.

  8) Asiad Mohamad Abbed Al Karem, København, født i Irak.

  9) Mustapha Ahmad Abboud, Vejle, født i Libanon.

  10) Moustafa Suliman Abdallah, København, født i Libanon.

  11) Zostam Yasin Abdallah, København, født i Irak.

  12) Jamal Mohammad Abdel-Kader, Århus, født i Libanon.

  13) Jamal Ali Abdel Majid, Hillerød, født i Libanon.

  14) Hasanin Sabah Abdelrasul, Brøndby, født i Irak.

  15) Mohammed Abdesakens, Århus, født i Iran.

  16) Ahmed Dahir Abdi, Varde, født i Somalia.

  17) Hamid Abdi, København, født i Iran.

  18) Ibrahim Hersi Abdi, Århus, født i Somalia.

  19) Nahid Abdjafari, Odder, født i Iran.

  20) Mohamed Ali Abdirizak, Varde, født i Somalia.

  21) Nazmi Ahmad Abdou, Odense, født i Libanon.

  22) Ahmed Raigal Abdulcadir, Varde, født i Somalia.

  23) Amer Abdul Karim Abdul Gafor, Ballerup, født i Irak.

  24) Rasmie Abdul-Ghani, København, født i Libanon.

  25) (Udgået).

  26) Itimad Abdul-Hadi, København, født i Libanon.

  27) Mohamad Abdul-Hadi, København, født i Libanon.

  28) Mohamad Abdullah Abdul Hadi, Ålborg, født i Libanon.

  29) Sami Atia Abdul Halim, Sønderborg, født i Libanon.

  30) Abdalla Mohamed Abdullahi, Gladsakse, født i Somalia.

  Se alle perkerne her, som Dolketinget stemte ind i Kongeriget Danmark for 21 år siden https://www.retsinformation.dk/eli/ft/199813L00173 det her er bare en liste, det fortsætter og fortsætter… forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. august 2020 @ 18:21

 37. Jeg gider IKKE se disse møgbeskidte, kulsorte niggere og lortebrune perkere blive meddelt dansk indfødsret, jeg ser hellere end gerne alle muslimer blive meddelt tab af indfødsret og et los i røven ned til Mellemøsten og Nordafrika, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. august 2020 @ 18:32

 38. Hvis nu Arne Juhl og alle andre arbejdere gad følge lidt med på egen hånd, så ville de finde ud af, at de kommuner med flest socialt udsatte er styret af sosser. De har da ingen interesse i at forbedre forholdene, så taber de stemmerne.

  Nøjagtig det samme i det store multikulti-forbillede USA. Democrats har haft magten i Baltimore i 53 år. Resultatet kan ses i denne video

  Black Lives Don’t Matter to Democrats
  https://twitter.com/kimKBaltimore/status/1295461903268040707
  hey’re scared that I’m exposing what life is like in Democrat run cities.

  That’s why I’m running for Congress
  Because All Black Lives Matter
  Baltimore Matters
  And black people don’t have to vote Democrat

  Kommentar by tavsen — 18. august 2020 @ 18:48

 39. > Læser quark nogensinde det lort np skriver? Næppe, og det betyder heller ingenting når man er på “det samme hold”

  Ja, det gør jeg. Nej, jeg er ikke altid enig. Lige i dette tilfælde kan jeg dog godt se “np”s pointe: borgerlig-liberale har meget lidt tilfælles med folk som Bent A og adskillige andre herinde, og de ville temmelig sikkert ikke være i målgruppen.

  Men uenigheden får mig ikke til at kalde “np” for femtekolonne feminist-kommunist, som nogle andre herinde nedværdiger sig selv til at gøre igen og igen. Jeg har selv fået samme behandling fra Bent A fordi jeg er mildt sagt temmelig utilfreds med, at Bent A fylder så forfærdeligt meget herinde og i nærmest hver eneste tråd er off-topic med sine uendelige gentagelser. Der var engang, hvor Kim blokerede ham for hans opførsel, men det blev glemt efter blot 14 dage.

  Kommentar by Quark — 18. august 2020 @ 18:50

 40. Kommentar by tavsen — 18. august 2020 @ 18:48

  Fed og flot produceret video, lækker og klog kvinde, Kim Klacik, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. august 2020 @ 18:53

 41. Sandheden er meget enkel mht. “np” og Quark: de ønsker at fordrive og fjerne bloggere som ikke er radikale, som ikke er røde, som ikke er tilhængere af masseindvandring. Derfor møder de op med stribevis af falske beskyldninger. Nu beskyldes jeg f.eks. for at være kommunist. En latterlig beskyldning da jeg igen og igen har advaret mod kommunismen.

  Et bevis på både “np”s og “Quarks” skæve og udanske holdninger er, at de aldrig har hetzet eller forfulgt venstrefløjs-bloggere. Altid er det ægte dansksindede og demokratisk indstillede bloggere de kaster sig over. Forkæmpere for frihed, sandhed, retfærdighed og en civiliseret fremtid for Danmark tåler de ikke.
  Ligesom det ikke bekymrer dem at vi har kurs mod somaliske og pakistanske tilstande.

  Kommentar by Bent A — 18. august 2020 @ 19:59

 42. Der vil altid være uenighed om hvem der fylder på Uriasposten, og hvis man fx ikke kan tåle sandheden, kan jeg godt se Bent A er et problem.

  Bent A skriver en del kommentarer om hvordan han ser samfundet, uden at linke til alle mulig mærkelige hjemmesider eller fra de røde etablerede danske medier, der har lånt og oversat fra CNN eller Reuters.

  np derimod er efter min mening en pestilens, en sølle stakkel fra det rød/radikale overdrev der ikke forstår hvad der skrives. Andres kommentarer forvrænges, hvorefter der fortsættes med det sædvanlige venligbo pladder.

  Så har vi Notarius Umulius med en masse kommentarer i den her tråd, alt lader til at være copy/paste fra MSM, hvoraf kun en enkelt med link til original kilde.

  Hvad skal vi med alle de ensformige udklip fra diverse aviser, efterfulgt af Umulius’ to kæpheste : er det muslimer og forbyd islam i Danmark

  Kommentar by k.m. — 18. august 2020 @ 20:10

 43. Kommentar by k.m. — 18. august 2020 @ 20:10

  Notarius vil IKKE have muhamedanere i Danmark. FAT DET NU…

  Jeg fortsætter mit arbejde med at afsløre muslimers gøren og laden herhjemme indtil, den sidste muslim i DK er kylet ned i Muhamedanien, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. august 2020 @ 20:14

 44. np, quark og Umulius er ikke min kop te, så er det sagt

  Kommentar by k. m. — 18. august 2020 @ 20:42

 45. k. m., Simon73 og Niels O er ikke min kop te, så er det sagt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. august 2020 @ 21:00

 46. At Bent A. er en flittig skribent, skal vel ikke ligge ham til last. Som jeg husker det, udtrykker han sig altid sobert og begrunder som oftest sine holdninger.

  Hvis denne blog skal have værdi, så skal emner debatteres og holdninger underbygges. Personangreb er gift for ethvert debatforum og hører i princippet slet ikke hjemme her.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 18. august 2020 @ 21:05

 47. Arne kunne have taget et par år mere på skolebænken.

  Jeg gider nemlig ikke betale for arbejdssky sosser med lav IQ. SF ønsker nu, at man skal kunne visiteres til ti år tidligere pension – gæt hvem der vil blive visiteret til det. Korrekt, Abdullah har ondt i ryggen…

  Jeg hørte ham, Arne, tale frit fra leveren på P4 i dag, og ham imponerede på ingen måde.

  Vil man på tidlig pension, så må man spare op – præcis som alle os ‘overbetalte’ akademikere i det private erhvervsliv.

  Kommentar by Polka — 18. august 2020 @ 21:23

 48. Wegmann
  Enig, der er desværre nogen der ikke kan nåes med fakta, og da da disse ofte udviser psykopatiske træk, så er der ikke langt til ond stemning

  Kommentar by k. m. — 18. august 2020 @ 21:40

 49. Blogtemaet er desværre igen afsporet, men jeg skyder dog lige en bemærkning ind:

  Jeg så et glint at aftenens nyheder, om dækningen af Arnes dag som hovedperson på temaet, på DR1/TV2(?), hvor reporteren fik indskud denne bemærkning:

  “Arne er hele dagen blevet bakket op at socialdemokraternes pressechef”

  Føj, hvor det stinker!

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. august 2020 @ 23:06

 50. “Pest eller kolera” kan være en nøgtern, taktisk vurdering. Som måske ikke træffer på et hår, men er forståelig. For S skal forlige nogle modsatrettede standpunkter.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 18. august 2020 @ 23:32

 51. Sikkert en af de retarderede vælgere, som ser alle problemerne med islam og indvandring, men alligevel stemmer rødt igen og igen.

  Kommentar by Thomas — 18. august 2020 @ 23:40

 52. synes maja ligner en abe https://www.bt.dk/samfund/maja-maatte-bryde-ind-i-bussen-you-look-like-monkey

  Kommentar by Johnson — 18. august 2020 @ 23:43

 53. ang Censur.
  Iddeen er fra Hanen.

  Videoen er på dette link
  https://banned.video/watch?id=5f37fcc2df77c4044ee2eb03

  Viden er magt. Især om ens politiske rivaler. Big tech censur og arrestation bekræfter filmens påstande: Viral Shadowgate Documentary Deleted By Facebook And YouTube After Film-Maker’s Arrest (Zerohedge) (Reserveversion her Både You Tube og Vimeo er blevet taget ned. Nogle med magt vil ikke have, du ser den.)

  Skal ses.!

  Kommentar by Charles — 19. august 2020 @ 00:07

 54. Vælgere med et IQ som Arne er for lette at udnytte, det har MetteFusk altid forstået 100%!
  Dette segment holder ufortrødent fast i den røde tråd, om de så skal dø af det. Danmarks ulykke!
  P.

  Kommentar by Piotr — 19. august 2020 @ 14:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper