19. august 2020

MM: “I Polen bliver ‘rodløse unge’ hverken til hellige krigere eller gadekrigere. De findes nemlig ikke!”

Morten Messerschmidt kommenterer i BT – ‘Her hærger de ikke – hvorfor?’

“For et par år siden gæstede jeg Polens gamle, smukke kongeby Krakow. Byen ånder af kultur og historie, kristendom og vestlig civilisation. Under mine vandringer i de gamle gader kunne jeg ikke lade være med at tænke på den skæbne, som til stadighed bliver andre vestlige storbyer til del. …

Lige så usandsynligt er det, at gadebander af unge mænd fra muslimske lande fravrister staten dens autoritet over byområder i Polen, hvor de på bistandshjælp kan udkæmpe stammekrige i deres forfædres ånd og gøre livet usikkert for sagesløse borgere.

… En gadebande i Krakow i stil med Loyal to Familia ville ikke blive mødt af et fakkeltog med et budskab om dialog, forebyggelse, øget integrationsindsats og en tryglende bøn fra indbyggerne om at få ‘vores Krakow tilbage’.

Nej, i Krakow ville Loyal to Familia, Black Army, Black Cobra ikke nå at se to solopgange, førend et spontant græsrodsinitiativ uden hændervridende fællessang tog ‘Krakow tilbage’:

Butiksejere, taxachauffører, vejarbejdere, hjemløse, gadefejere, fodboldfans, studenter, tourguider og turister fra andre polske byer ville gøre kål og polsk pølseret på hele banden, endda uden politiets hjælp, og så hurtigt, at menneskeretsaktivister og kaffeslabberas-fortalere ikke ville kunne nå at komme bandekrigerne til undsætning.

I Polen bliver ‘rodløse unge’ hverken til hellige krigere eller gadekrigere. De findes nemlig ikke! For hverken deres forældre eller bedsteforældre er i millionvis blevet inviteret ind, som det er sket i andre europæiske lande.”

(Krakow, 4. juli 2013; Foto: Uriasposten)

Oploadet Kl. 00:42 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/112527/trackback

22 Comments »

 1. Korrekt,lad os indføre omvendt sharia muslimerne, og være så krænkede over moskeer at de vil blive revet ned.

  Kommentar by Draugr — 19. august 2020 @ 03:05

 2. I 70’erne i England , tog sihk fædre selv affære iforb. M de muslimske tape gangs, der allerede på det tidspunkt hærgede.
  Som konsekvens blev sikh døtrene ladt i fred og man angreb og mishandlede/ødelagde/holocoastede på , kun hvide pigebørn.
  Det er tankevækkende.

  Det var den fysiske mod vold, – udøvet af sikh fædrene selv , der reelt gjorde forskellen.
  I fremtiden har jeg svært ved at forestiĺe dansk politi , for alvor tage de skridt, og lægge den tyngde bag en magt udøvelse , der skal til ,- for for alvor at sætte sig igennem ifht et kulturberigerer segment som det islamiske.

  Kommentar by Heisahero — 19. august 2020 @ 03:11

 3. R…. Det skulle have stået Rape gangs , – ikke tape s’følig.

  Kommentar by Heisahero — 19. august 2020 @ 04:17

 4. Gid det dog var sådan i Vesteuropa, men sløvsind blandt politikerne “forbyder” dette.
  EU(…………)???!!!.
  Så hellere det bøvl, som vi har nu!!!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 19. august 2020 @ 04:23

 5. We are sitting ducks- just waiting to be “taken”. Vi må ikke engang bære våben og forsvare os.

  Ufatteligt vi finder os i det. Men Hitler overtog jo magten med få voldsparate styrker – på samme måde har Antifa, Soros og de røde marxister sat sig på undervisning og medier og voldsparathed. Og dansken set bare på – totalt hjernevasket.

  Kommentar by H. Nielsen — 19. august 2020 @ 05:26

 6. Godt skrevet Morten.

  Kommentar by Nielsen — 19. august 2020 @ 05:40

 7. Det er fordi at rastløse polakker ofte drager mod vesten i plyndringstogter.

  Lad være med at falde dor Dansk Fjolsepartis nationalromantik.

  Kommentar by Bilka — 19. august 2020 @ 07:08

 8. I POLEN OG UNGARN ER KOMMUNISMEN I VANRY, fordi polakkerne og ungarerne selv har prøvet at leve under åbenlys og utilsløret kommunistisk diktatur. Derfor ser man også med stor skepsis på EUs indvandrings- og “ingen grænser” politik.

  I resten af Europa hersker endnu stor naivitet og uvidenhed mht. socialisme, feminisme og globalistisk “humanisme”, som langt hen ad vejen er forklædt kommunisme.

  Men som Merkels og EUs projekt om at fjernstyre landene og om at flytte millioner af afrikanere og arabere til Europa viser, kan kommunistiske tankesæt igen ende i de sædvanlige katastrofer med millioner af tragedier og dødsfald/mord.

  Kommentar by Bent A — 19. august 2020 @ 07:30

 9. # H. Nielsen 5.26 har ret. Også her i Danmark kan det ende med guerilla-krig mod en forsvarsløs befolkning. En sådan guerilla-krig er allerede i gang i Malmø, Gøteborg, Stockholm, Uppsala og andre svenske byer. Det benægtes dog af de svenske statsbetalte medier.

  Kommentar by Bent A — 19. august 2020 @ 07:37

 10. Fraværet af den muslimske plage skal opleves på egen hånd for at forstås.
  Krakow har alt hvad en kulturby normalt har, bortset fra muslimer og negre i massevis i gaderne

  Kommentar by Træt — 19. august 2020 @ 08:12

 11. Det er for sent Morten! Det er fuldstændigt rigtigt det du skriver, men DF har selv fingrene nede i problemerne!
  Hvorfor væltede I ikke Lars Løkke i 2015, da han ikke stoppede migrantstrømmen ved grænsen?
  Hvorfor væltede I ikke Lars Løkke da han egenhændigt rejste til Marrakesh for at underskrive Marrakeshaftalen?
  Hvorfor dansede Tulle kinddans med Mette og stadig kalte sig et borgerligt parti!
  Hvorfor er Tulle nu igen på vej over til Mette, i forbindelse med Arne tilbagetrækningsreformen?
  I Lars Løkkes anden periode som statsminister, sagde man at der blev kørt en stram indvandrepolitik! Men der kom 65000 hovedsageligt migranter fra Stormellemøsten, det kan ikke kaldes stramt! Det svarer til indbyggertallet i landets 6. Største by Randers!
  Vi er for længst videre til NB! Det er et borgerligt parti og ikke et pseudo socialdemokratisk!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. august 2020 @ 08:25

 12. Det er tilsyneladende Messerschmidts plan at omdanne Danmark til et østland med illiberalt styre, som eksempelvis underminerer domstolenes uafhængighed og magtens tredeling.

  Det bliver spændende at følge den nye næstformand. Nedgangen i vælgertilslutning er vist ikke slut endnu.

  Glansbilledet af det tidligere kommunistiske diktatur, som Messerschmidt tegner, trænger også til lidt korrektion. Her er nogle nedslag fra Udenrigsministeriets rejsevejledning til Polen:

  “Biler med udenlandske nummerplader og lejede biler er ofte udsat for indbrud. Sørg for at din bagage ikke kan ses udefra. Opbevar aldrig vigtige dokumenter, som fx pas og flybilletter, eller værdigenstande i bilen.”

  “Vær forsigtig når du færdes i nattelivet og på særligt udsatte steder. Du kan risikere chikane og overfald. Der har været tilfælde af overfald på baggrund af race eller seksuel orientering (sic!).

  “Homoseksualitet er ikke forbudt (sic!), men du bør undgå fysiske kærtegn på offentlige steder.”

  Der er tilsyneladende meget at være misundelig på i Polen, hvis man er højreradikal, og så har jeg ikke engang nævnt jordvejene, den uoplyste befolkning og sporvognene som på billedet.

  Kommentar by np — 19. august 2020 @ 09:45

 13. På universitetet er slaviske studier en mangelvare, polsk, ungarsk og tjekkisk er nedlagt og de baltiske sprog har aldrig opnået den status.
  Som 20 årige rejste jeg i Polen lige efter den kolde krig, folk var civiliseret og kulturelle og åbne hvor man spadserede i parker og torve, selvom man lige havde overlevet et af de værste kommunistiske diktaturer.
  En polsk filosof sagde for nogle år siden, vi er alle konservative……

  Kommentar by Moth — 19. august 2020 @ 09:51

 14. Til EUropas store fortoernelse demonstrerer en raekke tidligere oestblok-lande gang paa gang, at de har fat i den lange ende, sammenlignet med det lalleglade EUropa…

  Kommentar by krassisten — 19. august 2020 @ 09:53

 15. Jojo, Mr. Messerschmidt, men hvad vil I gøre ved situationen i Danmark? – Mere snak? Mere appeasement overfor Venstre og Konservative? Vi vil se handling. Stem NB / SK.

  Kommentar by Realisten — 19. august 2020 @ 09:56

 16. Fremtiden i Europa, ligge i øst. Vil du allerede nu sikre dine efterkommere, så investerer du i østlandene i Europa.
  Vi ser allerede nu tendensen, hvor direktøren hos Volvo i Gøteborg udtaler, at det ikke længere er sikkert at Volvo fortsat kan have sit hovedkvarter i Gøteborg, fordi det er vanskeligt at få tiltrukket kvalificerede medarbejdere til hovedkvarteret. Dette fordi, som han sagde, at Gøteborg ikke længere er et trygt sted at bo og deres skoler og andre institutioner har et alt for lavt niveau og er tiltrukket af al for stor kriminalitet. Rejser Volvo ud af Sverige, vil rigtig mange andre følge med. Denne udvikling vil vi se i en lang række andre vest-europæiske lande. Vesten vil stå tilbage med en voldsom uro, interne krige i storbyerne, kriminalitet og social økonomisk ruin.
  Alene p.g.a. en totalt fejlslagen indvandringspolitik.
  Klimapolitik og al anden politik er ganske overflødig, så længe man ikke har bekæmpet årsagen til denne fejlslagne indvandring af hovedsaligt muslimske borgere for stormellemøsten og nordafrika.

  Kommentar by Erik Skifter — 19. august 2020 @ 10:28

 17. Hvis du læser med herinde på UP, Morte Messerschmidt, hvilket du burde gøre til en daglig vane, så lyt til et godt råd: Drop omgående ud af DF! – Som også Den Nervøse skriver, så er det alt, alt for sent at redde stumperne efter Thulesen Dahls katastrofale landsskadelige brølere!

  Hør nu godt efter Morten: Grib foreløbig fat i gode folk som Henrik Dahl, Joachim B. Olsen, m.fl (få Joachim B. Olsen til at glemme jobbet hos den misliebige Poul Madsen) og få så en god snak med Pernille Vermund/Crew – Vi er garanteret mange der glæder os til at byde jer uvelkomne ovre i Nye Borgelige – Her får i for alvor mulighed for at gøre en politisk forskel!

  Kommentar by T. Flodur — 19. august 2020 @ 10:54

 18. Det bliver spændende at følge den nye næstformand. Nedgangen i vælgertilslutning er vist ikke slut endnu
  np — 19. august 2020 @ 09:45

  FØLG MED https://voxmeter.dk/meningsmalinger/

  Kommentar by tavsen — 19. august 2020 @ 13:06

 19. Som sædvanlig rammer Morten Messerschmidt plet.
  Jeg vil dog lige tilføje at Polens universiteter(hvis man kan kalde dem det) bliver flittigt brugt af sindssyge tyrkere og lign. som springbræt til EUSSR.

  Kommentar by piphans — 19. august 2020 @ 17:02

 20. Mon ikke Polen, Ungarn og Tjekkiet bliver fremtidens europæiske stormagter, netop fordi de holder pakket ude?

  Kommentar by Rodina — 19. august 2020 @ 17:49

 21. T. Flodur — 19. august 2020 @ 10:54:

  Jeg vil nu mene, at de som stadig er tilbage i DF, længst har forpasset deres mange OPLAGTE muligheder for at forlade partiet til fordel for andet*/kæmpe for deres meninger i DF og derfor ser jeg dem som aldeles ubrugelige i NB.
  NB har en del tidligere DFere, men de kendetegnes netop ved, at de i tide sagde fra over for DFs overgåen til levebrødspolitik.

  * bl.a. motorvejs-invasionen i 2015, Løkkes Marrakesh-underskrift i 2018 og alle holdkæft-bolsjerne de har slugt gennem årene.

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. august 2020 @ 22:59

 22. M.S. Carstens — 22:59

  Enig! – Bortset fra Messerschmidt; han har stadigvæk et kæmpemæssigt politisk potentiale som ikke bør gå til spilde. Men du har nok ret i, at han ikke er sagen for NB – Måske skulle han starte et nyt parti sammen med Martin Henriksen og Anders Vistisen?

  Kommentar by T. Flodur — 19. august 2020 @ 23:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper