19. august 2020

Hørt: P1 for børn om islamisk bønnekald – “Er det ikke lidt hyggeligt”, “Det lyder faktisk meget smukt”

Intet licensmedie er så ideologisk ensrettet som P1, og når kanalen har et ugentligt børneprogram, så ved man næsten på forhånd, hvad det kommer til at handle om. Seneste udgave af ‘Småborger’ handlede om det islamiske bønnekald, og mens der krydsklippes mellem skarpe udtalelser fra Inger Støjberg, Martin Henrik og andre modstandere, så konfronteres integrationsminister Mattias Tesfaye med aggressive spørgsmål. Begge værter blev dog mere servile, da de gæstede Imam Ali moskéen, den shia-muslimske stormoské i Nordvest.

Det vil blive for omfattende med en komplet gennemgang, men de afspiller eksempelvis lyden af islamisk bønnekald foran en Føtex-butik, uden at det dog fører til den ønskede apologi. Det islamiske bønnekald omtales som ‘muslimske kirkeklokker’, og selv da en talsmand for moskéen blotlagde budskabet, så var der ingen kritiske modspørgsmål. Problemet var voksne danskere mærkelige modstand mod Islam, ikke Khomeinis efterfølgere.

Et citat fra Mehdi Mozzafari om islamiske bønnekald, herefter udvalgte pluk fra den 28 minutter lange udsendelse.

“… et politisk og hegemonisk budskab og ikke et uskyldigt religiøst kald til bøn! Det nærmer sig faktisk hate speech og én i vore dage diskriminerende og racistisk udtalelse.” (Prof. Mehdi Mozzafari)

(P1, Småborger, 17. august 2020: Om bønnekald)

P1-værter: Men hvorfor kan så mange danskere ikke lide lyden bønnekald. Er det fordi det lyder anderledes, eller bare fordi det lyder helt vildt dårligt? … I dag skal vi finde ud af hvorfor man gerne må være muslim, bygge moskeer, men ikke spille lyden af Islam i Danmark.

[…]

Mattias Tesfaye, integrationsminister: … Jeg synes, at det i Danmark kan virke ret anmassende, hvis man er på vej med ungerne ned og købe fredagsslik, og så pludselig bliver der kaldt til bøn udover hustagene her i Danmark. Det synes jeg ikke hører hjemme her.

Mattias, vært: Er det ikke lidt hyggeligt – eller, hvad er der galt med det? …

Mattias: I sidste afsnit af Småborger snakkede vi om, at folk brokkede sig over at unge larmer ude i byen med soundbokser. Nu brokker danskerne sig over, at muslimer larmer. Er danskerne meget følsomme overfor lyd, synes du?

Mattias, vært: … Men hvorfor må man godt se og være muslim, men lige præcis høre dem, det må man ikke?

Mattias: … Er det ikke et fattigt land, når vi ikke engang kan acceptere lyden at nogle der synger? (messende munke-eksempel)

[…]

Mattias: Vi stor her foran Imam Ali-moskéen. Den er meget blå? (fniser)

Sofia, vært: – det skulle den også være kendt for. … Jeg er ret sikker på at det her en shia-muslimsk kirke, nej moské.

Mattias: Vi er herinde, fordi vi skal overvære et bønnekald, og se hvad der sker. Og så skal vi også tale med en herinde om hele den her debat om bønnekald, og om man må eller ikke må.

Mattias: Hvordan synes du bønnekald lyder, hvis du skulle beskrive det?

Mariam Beklar, Imam Ali Moske: Det lyder faktisk meget smukt, meget spirituelt, og meget åndeligt.

Mattias: Islam er jo en del af det danske samfund, men hvorfor er det så at man ikke må høre det?

[…]

Sofia, vært: Nu er jeg jo ogå muslim… men Mattias, jeg synes nogle gange der er negativ fokus på Islam. Nogle gange ville jeg også ønske, at folk var lidt mere åbne omkring det. Det er som om folk er lidt bange for muslimer…

Oploadet Kl. 11:20 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/112545/trackback

48 Comments »

 1. Til Sofia, muhamedaner:

  Ja, søde Sofia, det har du fuldstændig ret i: Folk er lidt bange for muhamedanere. Og med god grund. Prøv at læse koranen og sæt dig ind i hadith.

  Og husk Bataclan og Charlie Hebdo (bare for at nævne nogen få af de massemyrderier, der dagligt sker i den elskede, barmhjertige, retfærdiges navn).

  Hav en god dag.

  Kommentar by Bastardo — 19. august 2020 @ 11:41

 2. Nu skal vi altså bare forstå at aflæse den blodrøde radios budskaber rigtigt. Altså, når danskerne bliver udsat for utallige overfald, skyldes det især at vi ikke har vist stor glæde og taknemmelighed over de flere og flere moskeer der bygges rundt om. Det får det nye herrefolk til at føle sig racistisk og diskriminerende behandlet.

  Og så kan blodradioen jo også oplyse os om at når fordrivelsen og den etniske udrensning af danskerne for alvor tager fart, vil massakrerne blive ledsaget af bønnekald og herlige skønne toner fra minareterne. På den måde kan det jo næsten blive en fornøjelse at blive pandet ned eller at få halsen skåret over.

  Og hvad er forskellen egentlig på kirkeklokker og brægende bønnekald? Kan det ikke være hip som hap? Og når det kommer til stykket er den kristne kulturarv og islams erobrings-ideologi vel det samme? Ifølge førende feltmadrasser er der ingen forskel.

  Det kan DRs røde mor Maria Rørby Rønn, samt Jelved, Zenia, Bosse og Joy Mogensen sikkert bekræfte: at forskellen på en kirke og en moske er helt ubetydelig.

  Kommentar by Bent A — 19. august 2020 @ 11:54

 3. Mattias Tesfaye, integrationsminister: … Jeg synes, at det i Danmark kan virke ret anmassende, hvis man er på vej med ungerne ned og købe fredagsslik, og så pludselig bliver der kaldt til bøn udover hustagene her i Danmark. Det synes jeg ikke hører hjemme her.”

  Nej, det hører ikke hjemme i Danmark, men det skal det nye herrefolk nok få ændret. Er man totalitær har ALLE blot at parere ordre, egoismen stortrives, ikke noget med respekt for værtslandet eller almindelig høflighed. Nej islam tromler bare det hele ned, for værtslandene skulle gerne ligne de lande, som muslimerne IKKE kan holde ud at leve i, Resultatet giver sig selv, og det bliver ikke til noget mønsterland for islam. Det er 1400 år for sent.

  Kommentar by tavsen — 19. august 2020 @ 11:55

 4. Bent A, du ved vist intet om musik og teologi og ideologi. Kig på vores europæiske musiktradition for kor og instrument og den arabiske militante unison…..

  Kommentar by Moth — 19. august 2020 @ 11:59

 5. Hele kanalen er nu blevet et børneprogram. Det er effekten af 68

  Kommentar by Snaphanen — 19. august 2020 @ 12:47

 6. psykisk syg ! jamen så er alt jo i orden. Intet at se, passér gaden

  https://www.focus.de/politik/deutschland/mehrere-verletzte-aufregung-auf-berliner-stadtautobahn-mann-baut-gleich-mehrere-unfaelle-und-droht_id_12334595.html

  Islamist bruger bil som terrorvåben

  Kommentar by k.m. — 19. august 2020 @ 13:09

 7. k.m. — 19. august 2020 @ 13:09

  Kunne være interessant at se en statistik over indlagte på psykiatriske hospitaler om islam også fører der

  Kommentar by tavsen — 19. august 2020 @ 13:39

 8. “… et politisk og hegemonisk budskab og ikke et uskyldigt religiøst kald til bøn! Det nærmer sig faktisk hate speech og én i vore dage diskriminerende og racistisk udtalelse.”

  Jeg er indædt modstander af muslimsk (og anden ikke-vestlig) invasion af Europa. Men jeg er også stor modstander af anti-hvide marxistiske pseudo-begreber som “hate speech” og “racistisk”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. august 2020 @ 13:43

 9. Kan lortet ikke gøres/høres elektronisk? De render alligevel rundt med mobiler. I med ørebøffer. Noget bluetooth. En app og alarm Og bønne møde er støjfri.

  Kommentar by Anonym — 19. august 2020 @ 13:48

 10. Læg i øvrigt mærke til de forskellige piktogrammer som TV’erne er begyndt at anvende. Forleden skulle vi gå “hånd i hånd”, hvilket blev illustreret med en brun hånd i en hvid hånd. På nogle af de fra Sverige kommende menneskepiktogrammer, er det slet ikke til at se om en pige/kvinde har håret frit, eller om hun anvender tørklæde/hijab. Slet skjult indoktrinering til en ny hverdag.

  Kommentar by ino — 19. august 2020 @ 14:05

 11. Venstrefløjen og DR gør hvad de altid har gjort, rekrutterer de mest naive og spejlblanke typer til at udbrede deres globalistiske ideer uden at stille kritiske spørgsmål ved noget af det. Og nu har de så også ansat (endnu) en muslim til at sælge islam, for danskernes penge..

  Men er problemet venstrefløjen, eller at højrefløjens politikere er bedøvende ligeglade med at venstrefløjen bruger milliarder af danskernes penge på venstreradikal og islamisk propaganda? Hvorfor er der intet modtryk til dette politisk, udover et par små blogs som denne? Hvorfor er højrefløjen blevet en kastreret gammel mand, der ikke kan svinge sig op til andet end lidt anonymt brok på internettet?

  Ved i hvorfor muslimer overtager danmark, via venstrefløjens nyttige idioter? Fordi vi andre lader dem gøre det.

  Kommentar by Per — 19. august 2020 @ 14:15

 12. Islam er en psykisk sygdom, som bestandigt beskadiger folks hjerner. Det er derfor nødvendigt at have en ‘trigger’, som kan udløse nye anfald af islamisme hele tiden. Triggeren er bønnekaldet, der skal udløse en bestemt reaktion hos lytteren. Det er ligesom “Pavlovs hund” teknikken. Et lydsignal udløser savlen hos hunden for at få en baconpølse som belønning, for at have hørt og adlydt det akustiske signals kalden.

  Kommentar by Fr. Balant — 19. august 2020 @ 14:36

 13. Det er som om folk er lidt bange for muslimer: Ja mon ikke, enten bliver folk slået ned, snydt, tænk en hospitalsindlæggelse med en muslimsk kirurg og en hætteklædt sygeplejerske, det er turen til lighuset. Jeg gruer virkelig for fremtiden.

  Kommentar by IES — 19. august 2020 @ 15:15

 14. Er typer som Lars Quisling, Pape, Pernille Weiss, Tullesen, Pia K, Elle-bælle manden, Birthe Rønn, Schall Holberg osv., alle fra den angiveligt borgerlige fløj, ikke forklaring nok på at der ikke er nogen form for borgerlig modstand mod Danmarks besættelse med et nyt herrefolk. En besættelse som allerede er lige så slem som den 1940-45, og som snart kan udvikle sig til noget langt værre.

  Højrefløjen på skandaleborgen bestod 2015 til 19 næsten udelukkende af kyniske, kolde, ligeglade, selvtilfredse og uduelige politikere.
  F.eks. kunne DF så let som ingenting været gået fra 37 mandater til 40-50 mandater ved sidste valg. DF havde så været Danmarks største og mest indflydelsesrige borgerlige parti.

  Fremgangen havde blot krævet at Tullesen havde passet sit arbejde, havde levet op til partiets program og valgløfter. Han gjorde ingen af delene, men snød vælgerne og tabte alt på gulvet.

  Kommentar by Bent A — 19. august 2020 @ 15:45

 15. At tavsen 13:39:

  Det er meget vanskeligt at diagnosticere en muhamedaner med en psykiatrisk lidelse:
  Han opfører sig jo ganske normalt!

  Kommentar by Bastardo — 19. august 2020 @ 16:00

 16. Jeg har hørt om folk der begår selvmord, og jeg har endda hørt om hele grupper af mennesker der begår kollektivt selvmord, men Danmark må være det første land i verden hvor en hel nation begår kollektivt selvmord.

  Kommentar by piphans — 19. august 2020 @ 17:05

 17. Bent A — 19. august 2020 @ 15:45:

  Alle de her “anstændigt borgerlige” er på en måde værre end venstrefløjen, da mange borgerlige vælgere tror, at disse såkaldt “borgerlige” vil sikre befolkningen, selvom de i virkeligheden fortsætter det kollektive selvmord, blot i et lidt langsommere tempo.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. august 2020 @ 17:14

 18. Lyden af islam? Det er vist forbudt for børn.

  Hvem kunne finde på at lade børn overvære voldtægt, overfald og mord med tilhørende lyd. Selv en garvet betjent ville få kuldegysninger og tilhørende mareridt.

  Kommentar by Santor — 19. august 2020 @ 17:25

 19. Hvor er han dog klam ham Mattias.

  Kommentar by Johnson — 19. august 2020 @ 17:29

 20. Når jeg har hørt islamisk bønnekald i udlandet, har jeg savnet en riffel at tage ladegreb på. Det lyder som en mellemting mellem et tortureret kat og klagen fra en analvoldtaget araber.

  Kommentar by Hertz — 19. august 2020 @ 17:47

 21. Hertz — 19. august 2020 @ 17:47

  Hov hov, lyt nu til ekspertens vurdering, Hvor svært kan det være? ;-)
  Islam tillader kun EEN vurdering. Og du må også vænne dig til bønnekald på mobil overalt i det offentlige rum.

  Mariam Beklar, Imam Ali Moske: Det lyder faktisk meget smukt, meget spirituelt, og meget åndeligt.”

  Det er meget vanskeligt at diagnosticere en muhamedaner med en psykiatrisk lidelse:
  Han opfører sig jo ganske normalt!
  Kommentar by Bastardo — 19. august 2020 @ 16:00

  I hvilken kontekst? ;-)

  Kommentar by tavsen — 19. august 2020 @ 18:12

 22. @Bent A: “En besættelse som allerede er lige så slem som den 1940-45, og som snart kan udvikle sig til noget langt værre”.

  Faktisk dræbte nazisterne LANGT færre danskere under besættelsen end muslimerne har gjort indtil nu.. Hvis sidstnævnte alle var kommet til danmark i løbet af en måned have vores politikere, inklusiv den yderste venstrefløj, indsat hæren imod dem.

  Kommentar by Per — 19. august 2020 @ 18:27

 23. Kommentar by Peter Nielsen — 19. august 2020 @ 17:14

  Tak fordi du tager kampen op imod boomer-mindsettet!

  Kommentar by KineserSnot — 19. august 2020 @ 18:28

 24. @18, Hertz. Jeg mindes ogsaa boennekald i udlandet, for laenge siden. For mig loed det mest af alt som en maanesyg dromedar med en perkerpik i roeven. En form for stoejforurening man fint kan vaere foruden paa disse breddegrader.

  Kommentar by krassisten — 19. august 2020 @ 18:32

 25. I islam fejrer man en mand, der ville aflive sin lille søn for at tækkes Allah. Det er vist ikke for børn, og DR’s ønske om at disneyfice islam er uforståeligt.
  I næste udsendelse skal vi høre om onkel Adolf og hans gode ven Göring.

  Kommentar by Henning — 19. august 2020 @ 19:08

 26. Hvorfor finder I jer i det?

  Lov om indfødsrets meddelelse

  VI MARGRETHE DEN ANDEN, af Guds Nåde Danmarks Dronning, gør vitterligt:

  Folketinget har vedtaget og Vi ved Vort samtykke stadfæstet følgende

  § 3. Endvidere meddeles indfødsret til nedennævnte, såfremt de inden for 2 år efter lovens ikrafttræden deltager i en grundlovsceremoni, hvor de skriver under på at ville overholde dansk lovgivning, herunder Danmarks Riges Grundlov, og respektere grundlæggende danske værdier og retsprincipper, herunder det danske demokrati:

  150) Stephen Abban, Skanderborg.

  151) Ghufran Abbas, København.

  152) Qammer Abbas, Gladsaxe.

  153) Faisal Abbasi, København.

  154) Muhammad Ali Abbasi, Ballerup.

  155) Saba Hamid Abbasi, Rudersdal.

  156) Saad Abbouch, København.

  157) Samira Abdalas, Høje-Taastrup.

  158) Hisham Abdel-Halim, Assens.

  159) Maissaa Mohamad Zaki Abdulaziz, Vordingborg.

  160) Suzan Muhammed Abdullah, Odense.

  161) Ifrah Abdulqadir, Aarhus.

  162) Dorthe Abildgaard, Tårnby.

  163) Hind Alaa Majeed Abodaka, Silkeborg.

  164) Hala Abou Elkheir, København.

  165) Samira Abou Samra, Køge.

  166) Halina Abramava, Tønder.

  167) Boryana Stoyanova Abrasheva, Herning.

  168) Gia Abuladze, København.

  169) Funda Acili, Odense.

  170) Awad Osman Adam, Horsens.

  171) Maria Adamiak, København.

  172) John Christopher Adams, Allerød.

  173) Sarah Berry Adams, Rudersdal.

  174) Mishari Adel Toama, Vallensbæk.

  175) Abdulwaduud Mustafa Abdullahi Aden, Aalborg.

  176) Katja Adolf, Aarhus.

  177) Qaisar Zaman Afridi, København.

  178) Syed Afsar, Albertslund.

  179) Imran Afzal, København.

  180) Susan Lorraine Agerskov, Roskilde.

  181) Ahmad Abdo Ahmad, København.

  182) Jamil Ahmad, København.

  183) Tanveer Ahmad, København.

  184) Abdulmatin Ahmadzai, Hvidovre.

  185) Aftab Ahmed, København.

  186) Atique Ahmed, Aarhus.

  187) Ebru Ahmed, Greve.

  188) Hawraa Ahmed, Greve.

  189) Khafiluzzaman Ahmed, Aarhus.

  190) Laiba Ahmed, København.

  191) Masud Ahmed, Gladsaxe.

  192) Mirza Naveed Ahmed, Sønderborg.

  193) Mohammed Karwan Hadi Ahmed, Hjørring.

  194) Mubbashar Ahmed, Høje-Taastrup.

  195) Nooralhuda Ahmed, Greve.

  196) Rafiq Ahmed, København.

  197) Saleh Uddin Ahmed, København.

  198) Shahbaz Ahmed, Herlev.

  199) Shahzad Ahmed, København.

  200) Sheraz Ahmed, København.

  https://www.ft.dk/samling/20191/lovforslag/l180/20191_l180_som_fremsat.htm, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. august 2020 @ 19:23

 27. At tavsen 18:12

  Han opfører sig jo ganske ‘normalt’, som man ville forvente sig af en muhamedaner.

  Kommentar by Bastardo — 19. august 2020 @ 19:31

 28. Nu er landsforræderne på tinge holdt op med at skrive født i Irak, født i Iran, født i Somalia osv. ud for hvert enkelt, ækel muhamedaner, der med et pennestrøg opnår dansk indfødsret og det rødbedefarvede, danske pas og adgang til alle danske velfærdsydelser.

  Istedet for Lov om indfødsrets meddelelse burde de alenlange muhamedanske lister hedde Lov om deportation indenfor 24 timer til MENAP, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. august 2020 @ 19:39

 29. # Piphans, ja, det er utroligt så villige danskerne er til at finde sig i alt. Man må gerne stjæle deres tid, børn, penge, familieliv, borgerrettigheder, boliger, byer og land. Og minsandten om ikke de bliver ved med at stemme på tyvebanderne. Og de bliver heller ikke sure når man stjæler og røver deres frihed, helbred, liv og fremtid. Kan godt forstå at politikerne foragter vælgerne og regner dem for folk man roligt kan pisse på. Også indvandrerne regner os for at være latterlige untermenchen.

  I England begyndte nogle muslimske islamister at begå overgreb på sikhernes børn. Det fandt sikherne sig ikke i. Siden har islamisterne kun overfaldet englændernes børn.

  Kommentar by Bent A — 19. august 2020 @ 19:47

 30. I dag under Suicidaldemokratiets sommergruppemøde i Gråsten hidsede statsmedisteren og justitsmedisteren sig op over muslimsk dominansvold, at danske piger og drenge ikke kan gå i fred på stier midt om natten og anden kriminalitet fra muslimer i Kongeriget Danmark.

  —VI VIL IKKE FINDE OS I DET

  —VI VIL IKKE ACCEPTERE DET

  Men ingen, ikke en eneste journalist, stillede spørgsmålet: —Jamen, I har jo selv stemt for Lov om indfødsrets meddelelse til de sigtede, tiltalte og dømte. Hvornår stemmer I for at fratage deres indfødsret og administrativt deporterere dem ned til Muhamedanien?

  Er det nogensinde en kvik journalist, der har samkørt Lov om indfødsrets meddelelse og retslister over dømte muslimer ved de danske domstole? Alle domme er offentlige dokumenter, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. august 2020 @ 19:47

 31. Lad os da håbe at rummelige Sofia vil lære det sande islam at kende

  Kommentar by Kratossen — 19. august 2020 @ 20:26

 32. Hun har sniffet for mange husstøvmideeskrementer under gulvtæppebankningen med hovedet!
  ..Men kan sharialudere sige andet?
  Den store tyske filosof Oswlad Spengler siger at alle civilisationer har deres afsatte tid i år, han giver ikke den vestlige mange år endnu- men hvis det kan være nogen trøst, så giver han heller ikke mange dadler for den muslimske, ca 150 år, så opløses den, pga at den aldrig rigtig kom igang, af mangel på lærere, mangel på tanker, den stoppede før den kom igang, pga klanmentalitet, piksvingeri og åndelig dovenskab..

  Kommentar by Hul igennem? — 19. august 2020 @ 21:07

 33. Oswald

  Kommentar by Hul igennem? — 19. august 2020 @ 21:07

 34. Abdullah Hvad du? Abdullah Mustafa Du!

  Kommentar by Hul igennem? — 19. august 2020 @ 21:13

 35. Fy for den lede. Det bliver mere og mere aktuelt, at rejse væk fra det her lille luder land. Tænk sig at høre på sådan en Sharia abe der bræger i en højtaler i tide og utide… Hvor klamt.

  Kommentar by Flaskeposten — 19. august 2020 @ 21:28

 36. De kan få en bønnekalds-app kan de.
  I år 2020 er der INGEN argumenter for at de skal få lov til at påstå at:
  Allah is greater
  ….
  Prayer is better than sleep

  https://en.wikipedia.org/wiki/Adhan

  Jeg siger det blot fordi at jeg nok ville gøre nøjagtigt som den OSS 117 hvis jeg blev forstyrret af sådan en muhammedansk skrige-abe.

  https://www.youtube.com/watch?v=lUZb4qNJVlE

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 19. august 2020 @ 22:10

 37. Skal jeg virkelig linke til samtlige Love om indfødsrets meddelelse før end, at den gennemsnitlige bruger af Uriasposten forstår og opfatter omfanget af tildeling af dansk indfødsret (statsborgerskab) til grimme, hjernedøde og indavlede kriminelle, muhamedanske, kommende terrorister, som I har aktivt sagt ja til ved jeres stemme på Folketingets medlemmer, I BURDE SKAMME JER, BURDE I, FØJ FOR HELVEDE, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. august 2020 @ 23:38

 38. Spørgsmål: —Hvorfor skal vi være tolerante overfor de intolerante muslimer?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. august 2020 @ 00:12

 39. DF har lige haft 4 år, hvor man kunne have reduceret mediestøtten og nedlagt og genopbygget P1, men stort set intet skete..

  Kommentar by Martin — 20. august 2020 @ 05:42

 40. P1 ja hele DR og desværre også TV2 er Enhedslistens propagandakanal!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. august 2020 @ 07:32

 41. Læs “Støttepartier undrer sig over statsministerens sprogbrug: ‘Skaber større kløfter i Danmark” på DR.dk

  Her er bl.a. følgende billedtekst:
  Rosa Lund (t.h.) har i sin tid som retsordfører ikke set nogen dokumentation for, at især indvandrerdrenge skulle skabe utryghed i S-tog.

  Utroligt. Alle andre ved det.

  Kommentar by Erik — 20. august 2020 @ 09:28

 42. I Danmark bliver bønnekald forstået som invitation til en god kop kaffe – undtagen hos det invaderende herrefolk. For dem er det en kommando til at løfte bagdelen i vejret og næsen ned i gulvmåtten.
  Hvis det invaderende herrefolk virkelig ønsker at integreres og blive assimiliseret, bør de truende hurtigst muligt bytte numseløfteriet ud med løften af kaffekop – det er langt mere behageligt og socialt. Tak for kaffe.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. august 2020 @ 11:31

 43. Gustav Jensen — 20. august 2020 @ 11:31

  Alt for stor opgave for Özlem Cekic og hendes dialogkaffe. Hun har travlt med benægtelse

  https://twitter.com/cekicozlem/status/1295267305690193920
  Du kan se med, når jeg svarer på læsernes spørgsmål i BT
  ang somaliere og covid. Hvorfor jeg mener at det hverken gavner fællesskabet eller bekæmpelsen af covid at man hetzer en gruppe. Vi skal konstruktiv tale om det personlige ansvar for bekæmpelse virus og fordomme

  Kommentar by tavsen — 20. august 2020 @ 12:57

 44. Den Nervøse — 20. august 2020 @ 07:32

  Sjovt at lytte til Radioavisen, hvor de suverænt bestemmer, hvilke emner lytterne skal have serveret som Public Service, og når det udvalgte emne er afleveret, overdrages mikrofonen til SF eller EL. Pelle Hvelplund er i salveten for tiden.

  Kommentar by tavsen — 20. august 2020 @ 13:01

 45. 39 Martin
  Det kommer åbenbart bag på dig at det ville have krævet 90 mandater for at DF “kunne have reduceret mediestøtten og nedlagt og genoprettet P1”.
  Jeg nøjes selv med at være skuffet over at DF med sine 37 mandater i det mindste ikke markerede deres modstand mod mediestøtten og Danmarx Ramadanradio, samt at DF oven i købet stemte for DR i fremtiden skal betales over skatten. DF havde selvfølgelig aldrig kunnet skabe et flertal for fjernelse af mediestøtten eller nedlæggelse af DR, men man kunne i det mindste have markeret modstanden meget kraftigere end den stuerene “Tullesen” valgte at gøre.

  Kommentar by bjarne binee — 20. august 2020 @ 15:33

 46. 43. Tavsen. Vestlige politikere fatter ikke en bønne af islams ondskab. Det islamiske system er organiseret som en imperialistisk militærmagt. Koranens kerne består af en række politikker og strategier for erobring og kolonisering af landområder. Hvordan man undertvinger vantro med trusler om vold og død. Islams designere må være de første som opfandt, dyrkede og udbredte erobring ved trusler og terror. Det virker fint den dag i idag. Observér hvordan de vestlige myndigheder skælver ved de islamiske trusler om destruktion og ødelæggelse. Samtidig forstår islams krigere at man skal opretholde er vedvarende pres med terror som værktøj. Det virker i Vesten og er simpelthen den billigste metode til at få imperialistisk magt.
  Moskeerne, bønnekaldet og de tørklædebevæbnede muslimaer er lokkemaden til at detektere modstand mod islam. Når modstanderne er identificerede, kan de udsættes for nådesløse angreb. Disse snuskede tricks kan dog vendes mod islamisterne selv, hvis Vestens politikere ikke var så lammede af skræk for den infame ørkensekt. Terror works both ways.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. august 2020 @ 16:19

 47. Gustav Jensen — 20. august 2020 @ 16:19

  Mon ikke de fatter en smule, i alt fald er det flere år siden, vi kunne se den daglige propaganda om, at det var Fredens Religion, når koranen er én stor krigsmanual. Selv Baghold har afsnit i manualen. På det område har muslimerne været innovative med vejsidebomber m.m.

  Forunderligt der åbenbart ikke levede mennesker i Palæstina, inden islam kom tromlende. Men medierne skriver intet om den erobring/annektering. Læs bogen Oh, Jerusalem af Dominique Lapierre og Larry Collins

  Der er afskyelige fortællinger om, hvordan efter fredagsbønnen de drog hærgende igennem den jødiske bydel, hakkede børn og kvinder ihjel. Men efter 2. verdenskrig kom der unge jøder dertil, som bevæbnede sig. Og så flygtede de tapre muslimer, da der kom modstand.

  Den muslimske imperialisme virker perfekt.

  “Det virker i Vesten og er simpelthen den billigste metode til at få imperialistisk magt.”

  Tredje gang er lykkens gang for erobring af Europa. Som Gadaffi udtalte i 80’erne

  Kampvogne er unødvendige, barnevogne er tilstrækkelige.

  OG i 2006
  Muammar Gaddafi – Islam Will Conquer Europe Without Firing a Shot. We already have 50 million muslims in Europe.
  https://www.youtube.com/watch?v=WCGYKSEsYFM

  Kommentar by tavsen — 20. august 2020 @ 18:30

 48. Hvad er det,for en sammenhobning af individer,der skal mindes 5 gange om dagen,at de skal bede,at de ikke maa spise dit eller dat,proever at snyde deres gud med deres gufrygtighed ved “faste” ramadan og aeder some svin om natten,har ladet et raad i Cairo bestemme hvad gudens virkelige ord er,ved at autorisere kun een af 23 koraner,det maa vaere indviklet, maaske ikke, individuel taenkning staar jo ikke i vejen.

  Kommentar by dunk — 21. august 2020 @ 11:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper