23. august 2020

Henrik Dahl om juridisk kønsskifte u/ lavalder: Børn bør omvendt beskyttes mod ‘denne sociale smitte’

Tilbage i 2013 bragte Piopio.dk en artikel om de ti mest bizarre mærkesager fra De Radikale. På femtepladsen var partiets kamp for at transseksuelle kunne få ‘kønsneutrale cpr-numre’, så det afspejlede personens følte kønsidentitet. Det er blot syv år siden, men det går stærkt i denne tid. Fra Kristeligt Dagblad – Regeringen vil fjerne aldersgrænsen for juridisk kønsskifte: Progressivt eller galimatias?.

“I dag præsenterer regeringen 10 nye tiltag, der skal forbedre rettighederne for lgbt-personer – seksuelle minoriteter – i Danmark. … Kan regeringen samle et flertal bag sit forslag, bliver Danmark det blot tredje land i verden uden en lavalder for juridisk kønsskifte.

Malta og Island har heller ingen aldersgrænse, mens den i Norge ligger på seks år.

‘Vi ønsker at hjælpe en gruppe af unge, hvor for mange oplever mistrivsel, depressioner og selvmordstanker, fordi de ikke kan udleve deres kønsidentitet,’ siger ligestillingsminister Mogens Jensen (S).

Hvorfor har I valgt, at der slet ingen aldersgrænse skal være?

‘Fordi der heller ikke er en nedre grænse for hormonelle kønsskifter i sundhedsvæsenet, hvor behandlingen af unge sker efter en lægefaglig vurdering. Derfor ønsker vi en cpr-lovgivning, der flugter med det,’ siger Mogens Jensen. …

Henrik Dahl, børneordfører i Liberal Alliance, mener, at S-regeringen er i gang med at begå ‘en kæmpestor fejl’.

‘… Jeg mener, at børnene skal beskyttes mod de forældre, der inducerer denne sociale smitte, og derfor skal loven ikke ændres.‘”

(LGBT-flaget varer nu foran Christiansborg, 22. august 2020)

Henrik Dahl kommenterer på Facebook.

“Juridisk kønsskifte er en trojansk hest. Og inde i hesten er der venstreekstremistiske identitetspolitikere. Kønsdysfori er en tilstand, fagfolk længe har kendt. Den har en udbredelse på i gennemsnit 0,5 procent. Det flugter meget godt med, at 99,4 procent af den danske befolkning ifølge SEXUS-undersøgelsen identificerer sig med deres biologiske køn. For nylig har man observeret en stigning i udbredelsen af kønsdysfori til 2,0 sine steder. Det minder næsten om en epidemi.

Vi er nødt til at sætte alt dette på stand-by, til vi forstår det bedre. For presset for juridisk kønsskifte kommer i høj grad fra identitetspolitiske fanatikere og ekstremister, der ikke anerkender biologisk køn overhovedet. Samme fanatikergruppe, der søger at presse ‘normkritik’ ind i skolerne. Det vil sige radikalt antibiologiske synspunkter på køn og kønsidentitet.

Så længe, vi ikke kender fanatikernes rolle i epidemien med kønsdysfori og konsekvenserne af at fejldiagnosticere med kønsdysfori, bør vi anlægge et forsigtighedsprincip og sige nej til denne lov. Det håber jeg, at både Venstre og Radikale Venstre kan forstå.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/112672/trackback

34 Comments »

 1. Komplet hjernedødt!!!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 23. august 2020 @ 18:38

 2. Galskaben skal i dag have spalteplads.

  Kommentar by Jp — 23. august 2020 @ 18:38

 3. Er det muslimer?

  Der har søndag eftermiddag været et knivstikkeri ved en tankstation i Rosenhøj i Aarhus-bydelen Viby.
  Det skriver Østjyllands Politi på Twitter.
  En mand er såret, og så vidt politiet har fået oplyst, er hans tilstand stabil.
  Kl. 15.48 modtog vi en anmeldelse om et knivstikkeri ved OK tanken i Rosenhøj. Der er en forurettet i sagen, og hans tilstand skulle være stabil. Vi er p.t. i den indledende fase af efterforskningen. Vi har ikke yderligere kommentarer til sagen lige nu. #politidk

  — Østjyllands Politi (@OjylPoliti) August 23, 2020
  Anmeldelsen indløb klokken 15.48.
  Det er uvist, om nogen er anholdt for overfaldet, som blev begået uden for en OK-tankstation.

  Politiet har klokken 18 ikke yderligere oplysninger om sagen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. august 2020 @ 18:54

 4. Galskaben skal i dag have spalteplads.

  Kommentar by Jp — 23. august 2020 @ 18:38

  Også så meget at mennesker kommer i tvivl om deres eget køn.
  SØRGELIGT at mennesker er så uselvstændige, at de konstant følger flokken.

  Kommentar by tavsen — 23. august 2020 @ 19:15

 5. TV2nyhederne rapporterer fra ulovlige pirat-fester hvor de unge blæser på corona og dermed vi andres sikkerhed, liv og helbred.

  De fatter ikke en skid, de skal bare ud og feste igennem til åndssvag teknomusik.

  Da kan man heller ikke forlange at helt små børn tager stilling til noget så omfattende som et juridisk kønsskifte.

  Danmark ledes af gale politikere, der nedbryder al sund fornuft – og forkaster biologien

  Kommentar by k.m. — 23. august 2020 @ 19:20

 6. Hvordan havde de tænkt sig at kønsneutrale CPR-numre skulle fungere? Ulige numre er hankøn, lige numre er hunkøn, og så er der jo ikke nogen “kønsneutrale” numre tilbage (0 er også et lige nummer).

  Kommentar by Hertz — 23. august 2020 @ 19:22

 7. > Hertz 19:22

  Statsdiktatoren fra helvede, M. Jung-Un, finder det klaret ved at det sidste ciffer erstattes af et x.

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. august 2020 @ 19:25

 8. Jeg har hele dagen rejst i bus, tog og metro fra København H og ud ad næsten alle fingre UDEN mundbind på.

  Jeg bliver antruffet af personale, der beder mig tage mundbind på.

  Men jeg henviser til lovens paragraf 4:
  Uanset §§ 1 og 2 kan mundbind eller visir fjernes helt eller delvist, hvis der er en anerkendelsesværdig årsag til det herunder i følgende situationer:
  (…)
  stk. 5: Hvis mundbindet eller visiret giver vejrtrækningsbesvær eller kvælningsfornemmelser.

  Virkede i samtlige ni ud af ni kontrolinstanser (nogle skulle lige kalde op på radioen for at høre om undtagelerne), men alt i alt virker det.

  SÅ LAD VÆRE MED AT FINDE DIG I NANNY STATENS TYRANNI; påkald dig paragraf 4, stk. 5 hver gang, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. august 2020 @ 19:34

 9. Nå ok, et link er på sin plads angående M. Jung-Un: https://nyheder.tv2.dk/lokalt/2020-08-22-mette-frederiksen-vil-aendre-lov-om-hadforbrydelser-og-give-mulighed-for-x-i

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. august 2020 @ 19:38

 10. Mettemor er jo “Børnenes Statsminister”.

  MON ikke hun stopper dette galimatias i opløbet?

  Kommentar by Bastardo — 23. august 2020 @ 19:40

 11. JEG føler at jeg er en kondicykel !!
  Altså bør INGEN facistiske, nazistiske, fremmedfjendtlige, inhumane,reaktionære eller kristne menneskehedsfjender påstå at jeg er noget andet !!

  Kommentar by Danskeren — 23. august 2020 @ 19:52

 12. Juridisk kønsskifte for mindreårige? Så er civilisationen da gået totalt bananas.
  Men politikerne burde benytte anledningen til at ændre CPR-nummeret. Det nuværende CPR-nummer er nødlidende af flere årsager: Flere og flere lever i mere end ét hundrede år, hvorfor årstallet på to cifre ikke længere er entydigt, desuden kommer der flere og flere indvandrere som ikke kender deres (eller vedkender sig deres) fødselsdato, de får typisk tildelt 1. januar som fødselsdato i et år, hvilket betyder at der er for få numre til rådighed på den dato. Videre er der sikkerheden med kun ét kontrolciffer; der børe være to kontrolcifre, hvis den ønskede sikkerhed skal opnås.
  Endelig er der simple erkendelse som kommer til alle databaseudviklere med tiden: Et nummer i en database bør ikke indeholde nogen som helst oplysninger om elementet i databasen, nummeret skal kun være et nummer, ikke en skjult kode for hverken køn, fødselsdag eller hårfarve. Et nummer skal være – et nummer, og kun det. Oplysninger om alder og køn skal ud af CPR-nummeret. Hurtigst muligt.

  Kommentar by ino — 23. august 2020 @ 20:01

 13. Henrik Dahl er en af de få folketingsmedlemmer der åbenlyst fremviser en høj IQ

  Hans analyser er komplekse og gennemtænkte

  Hvor mange andre folketingsmedlemmer kan udtrykke sig så gennemtænkt o klart+Det er da vist kun en håndfuld

  Kommentar by jønne — 23. august 2020 @ 20:02

 14. Jeg glemte vist et den: Endelig er der simple erkendelse
  skal være: Endelig er der den simple erkendelse

  Kommentar by ino — 23. august 2020 @ 20:02

 15. Jeg bliver nok nødt til at sparke benene på jeres digitale bodegastole væk under jer her, for jeg så en ung fyr i nyhederne i går på omkring 10 år som var født som pige men lignede en dreng så meget at ingen af jer ville kunne se forskel. Jeg ved godt at det er omtrent 70 år siden nogle af jer gik i folkeskole, men jeg kan godt forestille mig hvordan det må være at slås med den slags i den alder, så hvis han/hun vil skifte køn på papiret (og der ikke skal skæres i noget) så er det sgu fint med mig, forudsat at der selvfølgelig kan skiftes tilbage igen senere hvis det skulle blive aktuelt.

  I lyder som om det er et forslag om at alle børn skal tvinges til at skifte køn fysisk, og at der står en stasi-doktor med en rusten sav parat hos skolelægen. Nogle gange forstår jeg sgu godt hvorfor venstrefløjen ser ned på uriasposten og de typer der kommenterer herinde. Hvis i havde en smule selvindsigt ville i også indse at det er præcist den slags der gør at ingen citerer uriasposten udenfor jeres eget ekkokammer.

  Et godt råd: Sæt en nedre grænse, eller lev under den for evigt.

  Kommentar by Per — 23. august 2020 @ 20:04

 16. Jeg kan selvfølgelig godt se at den ikke bliver nem for de unge at forklare i badet efter gymnastik timerne, men det var jo heller ikke dem i tænkte på da i gik amok over samfundets forfald og bla bla bla..

  Kommentar by Per — 23. august 2020 @ 20:07

 17. LAD VÆRE MED AT FINDE DIG I NANNY STATENS TYRANNI; påkald dig paragraf 4, stk. 5 hver gang, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. august 2020 @ 20:31

 18. Det er typer som Per der gør samfundet til en sump af perverse stoddere, hvor man sætter myndighedsalderen ned til tre år.
  Snart har vi vel også Sharia, så de perverse stoddere kan gifte sig med børn på 9, og gøre dem gravide når de er 14

  Kommentar by k. m. — 23. august 2020 @ 20:44

 19. Da jeg var 6 år ville jeg være en hund og hedde fido. Skal det også være tilladt?

  Min lillebror ville være karlen på nabogården, han hed Evald. Det gik så vidt at vi faktisk måtte tvinge os selv til at kalde ham hans dåbsnavn.

  Jeg er nu voksen og vil ikke længere være hund, og min bror bruger sit dåbsnavn

  Kommentar by redneck — 23. august 2020 @ 20:45

 20. https://www.dr.dk/nyheder/regionale/midtvest/ibi-pippi-er-kvinde-men-blev-smidt-ud-fra-kvindernes-omklaedning

  Kommentar by J — 23. august 2020 @ 21:24

 21. Socialist kommunist ministeren Mogens Jensen går ind for juridisk kønsskifte ned til 5-6 års alderen, mage til pervers svin der skal forestille at være minister i Danmark, manden burde sparkes hårdt skridtet men det kan være nytteløst hvis han er tøsen i forholdet, forbyd islam i Danmark

  Kommentar by emmagad — 23. august 2020 @ 22:09

 22. Ja at hjælpe børn i en svær situation er da præcist det samme som sharia k.m…. Tak for at bekræfte min pointe.

  Kommentar by Per — 23. august 2020 @ 22:47

 23. EN ANDEN LØGN som længe har haft et sejlivet liv i medierne, er den med at man kan skifte køn fra mand til kvinde eller omvendt. Men det kan IKKE lade sig gøre. Man kan lave noget lappeskræderi, men det bliver aldrig den ægte vare. For mange af de “kønsskiftede” ender det i depression og selvmord. På et tidspunkt blandede nogle radikale politikere med en lesbisk minister i spidsen sig i lægernes diagnoser, der gik ud på at visse ønsker nok nærmest var mental sygdom. Læs om overlæge Palle Juul Jensen i Århus.

  Kommentar by Bent A — 23. august 2020 @ 23:25

 24. Se Palle Juul-Jensen og Yvonne Herløv Andersen/bogen “I statens tjeneste”

  Kommentar by Bent A — 23. august 2020 @ 23:38

 25. “Hjælpe børn i en svær situation” – ja, det lyder da sukkersødt. Men staten bør blande sig langt uden om. For børn i denne situation er der sandelig ikke mange af, og i de tilfælde hvor der er et sådant barn skyldes det nok skøre omgivelser. Og statens nævenyttige hjælp bør ikke bestå i støtte til skøre forældre eller kliker. Det vil da kun gøre det endnu sværere for børn som manipuleres. Det eneste rigtige er at bevare den nuværende 18 års grænse. Plus at stoppe løgnene om at fysisk normale mænd og kvinder kan bytte køn.

  Efterhånden kan ingen stole på staten/tosseborgen. Se Hanen om hvad der sker af sære juridiske krumspring overfor Rasmus Paludan, se hvordan man sætter pensionsalderen op med den ene hånd og ned med den anden hånd, se hvordan der fifles med tal, statistikker og “videnskabelige sandheder” osv.

  Kommentar by Bent A — 24. august 2020 @ 00:50

 26. Hvorfor er alting blevet så absurd og vanvittigt?
  Er det kun asylmigrationen og kultur marxismen?

  Kommentar by Heisahero — 24. august 2020 @ 01:19

 27. Og hvad med herre og dame stuer på sygehuse. Bliver de efter køn eller cpr numre?
  Sportshold?
  Apropos køn….
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/danske-laeger-udvandrer-i-protest/8259408

  Kommentar by P — 24. august 2020 @ 07:25

 28. Politikerne er da ligeglade med, om de begår “en kæmpestor fejl”, så længe deres samtids elite hylder dem. Vi får en historieskrivning, der kommer til at berette om alle de hjerteløse overgreb, man begik mod børn “i 20ernes Vesten”. Men da De Rigtige Mennesker er i konsensus, er det lige meget.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 24. august 2020 @ 08:38

 29. Godt vi stadig har Henrik Dahl i folketinget. Med videnskabeligt baserede facts afslører han identitetspolitikken som fup. Hans argumenter vinder hvergang.
  Desværre er de berusede i identitetspolitik uimodtagelige for fornuft.
  Identitetspolitik er et farligt politisk designerdrug. Når du er blevet hooked på det, slipper du aldrig fri af det.

  Kommentar by A-mad — 24. august 2020 @ 09:05

 30. Hvad med at give de stakkels unger lidt psykologisk hjælp så de kunne få rettet kompasset til eller i det mindste kunne få det lidt bedre med deres forvirring?

  Kommentar by Santor — 24. august 2020 @ 09:45

 31. Arrester Mogens Jensen det fede grimme svin og luk landsforrædernes arnested christiansborg.

  Kommentar by piphans — 24. august 2020 @ 10:17

 32. Stolthed går foran ødelæggelse og en hovmodig ånd før til fald.

  Den retskafnes vej fører væk fra det onde,
  ved at se sig godt for kan man redde livet.
  18 Hovmod står for fald,
  den overmodige snubler let.
  19 Hellere være tilfreds med det lidt, man har,
  end at dele rov med de rige og stolte.
  20 Den, der har indsigt, klarer sig godt,
  velsignet er den, der sætter sin lid til Herren.
  21 Den vise kendes på sin sunde fornuft,
  velvalgte ord bliver der lyttet til.
  22 God dømmekraft giver den kloge et godt liv,
  men den tåbelige straffes for sin dumhed.
  23 De vise kommer med visdomsord,
  derfor lytter man gerne til dem.
  24 Venlige ord er som honning,
  en lise for sjælen og helse til kroppen.
  25 Mange mener, de følger den rette vej,
  og dog ender den med død.
  26 Arbejderens sult er til gavn for ham,
  for den hjælper ham til at arbejde hårdt.
  27 Ondskabsfulde slyngler skaber ulykker overalt,
  deres ord hærger som en steppebrand.
  28 Folk, der er fulde af løgn, skaber altid splid,
  sladder kan skille selv de bedste venner.
  29 En forbryder opflammer sine kammerater
  og trækker dem med i kriminelle handlinger.
  30 Den, der blinker med øjet, har ondt i sinde,
  sammenpressede læber tyder på skumle planer.
  31 Det er en ære at blive gammel,
  for så har man levet et retskaffent liv.
  32 Det er bedre at være tålmodig end at være stærk,
  lettere at indtage en by end at overvinde sig selv.
  33 Mennesker kaster lod for at finde Guds vilje,
  men det er Herren, der bestemmer udfaldet.

  https://www.biblegateway.com/passage/?search=Ordsprogene%2016&version=BPH

  Kommentar by Jan Huus — 24. august 2020 @ 11:35

 33. this is a mental disease.

  in one region where changing your sex is important and thse operations are priority a latinamerican piece of shit want to change sex, so they gave him the operation. after a while the mentally deranged said he changed him mind and wanted to go back. so they spend tons of money and let someone get a dick replacement operation because he was mentally insane which latinamericans are per default while the ones that really need an operation had to wait since the operation or health care is scarce. there are mental institutions in latinamerica and health care there too. you can be a criminal and a piece of shit there too, why come all the way to a foreign country and demand things you would never get in your asswipe shithole country.

  Kommentar by Erwache — 24. august 2020 @ 18:57

 34. Kønsidentitet, Kernefamilien, Etnisk Identitet, Traditioner og Historie. Alt skal opløses og nedbrydes.

  Så vi allesammen kan blive rodløse, identitetsløse, lysebrune, manipulerbare, lyst-styrede forbrugere i det internationale og grænseløse supermarked.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. august 2020 @ 00:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper