25. august 2020

Eva Selsing: “Der sidder et menneske derinde i systemet, som er ansvarlig for denne forfølgelse.”

Det siger alt om mediebranchen at den absurde proces mod Snaphanen-Steen, kun når et massemedie i form af en kommentar. Det har tilsyneladende ikke journalistisk interesse, at en 68-årig ikke tidligere dømt mand piskes rundt i systemet i årevis, for noget der vanskeligt kan siges at være en forbrydelse. Eva Selsing overværede bloggerens ‘personundersøgelse’, og kommenterer forløbet i Berlingske – Jeg vil vide, hvem der misbruger deres magt til at jage islamkritikere (kræver login). Mere om sagen på Snaphanen.dk.

“Det er tidlig morgen 12. maj 2019. Klokken 6.30 banker det på døren hos den pensionerede fotograf og blogger Steen Raaschou. Ind trænger fem(!) fuldvoksne betjente. De ransager boligen, anholder ham og tager ham med på politistationen i håndjern, hvor han bliver tilbageholdt i en celle. De tager hans snørebånd. Imens ransager de hans lejlighed og konfiskerer hans elektroniske udstyr. Det må være en voldsom forbrydelse, han er mistænkt for at have begået…

Steen havde skrevet et indlæg på sin islamkritiske blog ‘Snaphanen.dk’ om henrettelsen af Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersen, begået af en gruppe muslimske mænd. Den såkaldte Marokkosag, som chokerede os alle. I indlægget viste han ikke videoen, men delte et link til den samt et pixeleret screendump. …

Hvorfor gjorde han det? I de etablerede medier hed det, at ofrene havde ’skader på halsen’. En bevidst og syg løgn, der gik verden rundt, der var tale om halshugning. Steen Raaschou skrev sit indlæg, fordi danskerne har krav på at kende sandheden.

Steen Raaschou har endnu ikke fået sit elektroniske udstyr tilbage fra politiet. Han har ikke engang modtaget en officiel sigtelse, selv om der nu er gået et år og tre måneder siden anholdelsen. Så meget desto mere kafkask er det, at han så for nogle måneder siden modtog en indkaldelse til en såkaldt ‘personundersøgelse’ hos Kriminalforsorgen. …

Det er en samtale, hvor en socialrådgiver udspørger den kriminelle om vedkommendes mentale, sociale og økonomiske habitus med henblik på at afgøre den sigtedes egnethed til for eksempel samfundstjeneste.

Jeg fik lov at være med og måtte se Steen Raaschou sidde på en stol i et lille lokale og besvare nærgående spørgsmål om social status, sygdomme, eventuelt forbrug af euforiserende stoffer og private relationer.

En fredelig, dannet, vidende mand på 68 år, som har viet en del af sit voksne liv til at oplyse os andre om multikulturens foruroligende følger – alt det, de etablerede medier og myndigheder fortier. Jeg rystede af raseri før, under og efter. Der sidder et menneske derinde i systemet, som er ansvarlig for denne forfølgelse.

Som har truffet beslutningen om at chikanere Steen Raaschou, Jaleh Tavakoli og Jeppe Juhl. Som har misbrugt sin magt på det groveste -ikke utænkeligt af politiske årsager. Det har samfundets interesse at vide, hvem den ansvarlige er. Ingen skal misbruge systemet til at retsforfølge fredelige fædrelandskærlige borgere, som blot fortæller sandheden. Ingen.

(Orson Welles’ filmatisering af Franz Kafkas Processen, 1962)

Oploadet Kl. 01:47 af Kim Møller — Direkte link46 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/112713/trackback

46 Comments »

 1. Ja tænk hvis der havde været et højreorienteret medie der kunne undersøge hvem der havde sat det hele igang, ved at bede om akt indsigt, lave research, og alt det som journalister nu gør. Men der syntes ikke rigtigt at være nogen med ressourcerne der mener at der er behov for det.

  Kommentar by Per — 25. august 2020 @ 01:54

 2. Det har tilsyneladende ikke journalistisk interesse,”

  Nej, journalisterne er travlt optaget af en forgiftet russer, og Hviderusland. Hvilken interesse har danske vælgere i de statsstøttede mediers Public Service?

  Forhåbentlig klarede Steen frisag, men der må have været en pinlig stemning i lokalet.

  Kommentar by tavsen — 25. august 2020 @ 02:01

 3. Jeg forstår iøvrigt ikke hvordan man kan anklages for noget, uden at få at vide hvem der har anklaget en? Der må sgu da stå en afsender på anmeldelsen et eller andet sted i papirerne for at det kan betragtes som en officiel sag?

  Kommentar by Per — 25. august 2020 @ 02:06

 4. Jeg ved af naturlige grunde ikke hvem som har en finger med i spillet. Men et vildt gæt er Jens Harder Højbjerg. Eller dialog Jeppe. Husker ikke forræderens efternavn.

  Kommentar by Nielsen — 25. august 2020 @ 02:21

 5. Sagen viser at Danmark er styret af kommunister, socialister og muslimer der truer deres medborgere til tavshed ved at arrestere dem, tænk på alle de Danskere der lever under politibeskyttelse i et såkaldt demokratisk land, men der er åbenbart ingen vælgere der har lyst til at trække bukserne af på skrigeskinken, Mogens Jensen, alle fra enhedslisten, de radigale samt socialistisk folkesvin, men beskytte de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister har højeste prioritet, så højt betroede embedsmænd kan stjæle pengekassen i fred og ro samt ansætte nærmeste familie, derfor har vi brug for bla. snaphanen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. august 2020 @ 02:23

 6. Kan Pape ikke hjælpe med at opklare sagen? Han var jo justitsminister dengang Steen Raaschou blev arresteret. Lidt mærkeligt at SR mødte op til den “personundersøgelse”. Var han nødt til det? Eller gik han med til det for at vise hvilke Kafkaske tilstande vi befinder os i?

  Tilstande som er til langt større skade og fare for os alle end det umiddelbart ser ud til.

  Kommentar by Bent A — 25. august 2020 @ 02:34

 7. Det ville nok have skadet hans sag,hvis han ikke var mødt op. Ikke alle er så frejdige som Lars Andersen. Som jo så måtte betale med en dom på ni måneders fængsel. For forbrydelser,som ikke har skadet en levende mors sjæl.
  Pape er et godt byd.

  Kommentar by Nielsen — 25. august 2020 @ 02:48

 8. DANMARK ER ET NØDLIDENDE LAND!!

  Fornylig var formanden for en patientforening ude at sige at psykiatrien i Danmark er nødlidende.

  Og det er blevet afsløret at de gamle på nogle plejehjem behandles råt og tarveligt og med lyssky metoder.

  Men meget andet i Danmark er nødlidende.

  Postvæsnet er nødlidende. Posthuse er lukket på stribe. Standarden på udbringning af breve er ført tilbage til 1600-tallets hestevogns-postvæsen.

  Den sociale velfærd til arbejdsløse er nødlidende. Se hvordan der bruges milliarder på jobcentre og arbejdsprøvninger som tyranniserer arbejdsløse og kronisk syge. Se hvordan danske hjemløse ignoreres og holdes for nar, mens indvandrere fra dag 1 har ret til bolig, møbler, cykler og meget mere.

  Skolevæsnet er nødlidende. Over 500 skoler er lukkede/afskaffede. Undervisningen er forringet drastisk på de resterende skoler. Og på universiteterne.

  Brandvæsnet er nødlidende. Mange brandstationer og små brandkorps er væk.

  Familie-værdierne er nødlidende. Skilsmisse-tallet er gået fra 1% til 75%. Vores land vrimler med opløste, splittede familier, retsløse mænd og faderløse børn. Røde feminister sidder benhårdt på familie-, skilsmisse- og børneværns bureaukratierne.

  Politiet er nødlidende. Over 80 politistationer er blevet nedlagt. Og landbetjentene afskaffet. Nu vil man så oprette 20 små lokalstationer (i containere?) med en meget begrænset åbningstid. Det skal fedt hjælpe, siger mange erfaringer. Og man vil halvere rigspolitiet. De små stationer skal finansieres ved hjælp af flere bøder til bilisterne. Og med nedskæringer af uddannelser m.m. (ja, staten har jo kun de penge den kan fiske op af borgernes lommer)

  Forsvaret er nødlidende. Der er foregået så mange nedskæringer og lukninger, at forsvaret af Danmark er svækket ca. 80-90%. Det er nu relativt svagere end 9. april 1940.

  Økonomien er nødlidende. Der mangler penge til alt det som man havde råd til for 50 og 25 år siden.

  Demokratiet er nødlidende. Det er blevet til et teater- og papnæse-demokrati.

  Ytringsfriheden er nødlidende. Det kræver vist ikke nærmere forklaring.

  Sundhedsvæsnet er nødlidende, både mht. behandlingen af psykisk og fysisk syge. Både patienter og pårørende kan blive udsat for frygtelige oplevelser af svigt, slendrian og overgreb. Eller IT-skandaler mv. gør livet surt og træls for både læger, sygeplejersker og patienter. Og 35-40 hospitaler, skadestuer og klinikker er sparet væk. Om fem-ti år kan det stå endnu værre til.

  Grænsekontrollen er nødlidende. Mange steder er der slet ingen.

  DR er nødlidende. Ikke hvad penge angår, men hvad moral angår. Nogle udsendelser er fremragende, men de fleste er vildledende, vulgære og fordummende.

  Pensions-systemet er nødlidende. Danskere diskrimineres på det groveste i forhold til migranter og asylanter. Og med den ene hånd sættes pensionsalderen op, så folk skal arbejde til de styrter om, med den anden hånd lappes der på tingene, så nogle udvalgte grupper kan få lov til at få folkepension lidt tidligere. Inflationen har iøvrigt forringet folkepensionen med ca. 25%. (Og Danmark er nu et af de dyreste lande i verden at leve i. Noget med 40% dyrere end Ungarn og Polen mv.)

  Retssystemet er nødlidende. Straffene til indvandrede voldsforbrydere m.m. er nu så slappe og blødsødne, at banditterne ofte griner på vej væk fra retten.

  Folkekirken er nødlidende efter at den er blevet feminiseret.

  Boligpolitikken er nødlidende. Den er blevet så kynisk og asocial, at huslejerne er blevet tårnhøje så danskere med jævne indtægter dårligt har råd til at bo i København, Odense og Århus osv. Og man river tusindvis af almene boliger ned.

  Sikkerheden, trygheden og friheden er nødlidende. Og det ser ud som om vi kan være på vej ind i en tekno-totalitær fremtid med Kafkaske tilstande overalt og døgnet rundt.

  Kunne blive ved længe endnu. Men hvor tålmodige er læserne?

  Kommentar by Bent A — 25. august 2020 @ 03:31

 9. PS: Danmarks statistik er vist også nødlidende. Udgifterne til indvandring er langt, langt, langt højere end de officielle tal fortæller.

  Kommentar by Bent A — 25. august 2020 @ 03:37

 10. Alt i alt kan vi vist godt konstatere at Christiansborg ikke har været sin opgave voksen de sidste 25-30 år.

  Kommentar by Bent A — 25. august 2020 @ 03:39

 11. […] Se også Det siger alt om mediebranchen at den absurde proces mod Snaphanen-Steen, kun når et massemedie i f… […]

  Pingback by Tip mig på en anonym mail « Snaphanen.dk — 25. august 2020 @ 04:06

 12. #BENT.A mange steder er boligspcoaltbyggeri og lejligheder der , så dyre at danskere på de laveste indkomst trin reelt ikke har råd til , at bo der. Særligt singler får det svært , men også ufaglærte ægtepar eller meget lavtuddannet har svært ved at betale. Der ER en grund til hjemløshed , der ikke bare er misbrug mm.
  aeb flytter ofte sammen i store lejligheder med flere i hvert rum , så bliver der bedre råd.
  De gamle korridor lejligheder , med en familie pr. Rum OG fælles køkken , ligger lige om hjørnet.

  Kommentar by Heisahero — 25. august 2020 @ 06:50

 13. I forlængelse af Bent A — 25. august 2020 @ 03:39: Til syvende og sidst så har vælgerne fået lige præcis det, som de har stemt på.
  Længere er den desværre ikke.

  Jeg behøver blot at referer til folketingsvalget 05. juni 2019, hvor man fx i Århus Stiftstidende (ÅS) , den 23. maj 2019 kunne se denne overskrift: ” Supersygehus i krise: Afskedigelser og ingen mad til forældre til indlagte børn”.

  Nu kan jeg godt mindes de afsluttende TV-debatter tilbage i halvfjerdserne, hvor alle de ”ansvarlige” politikere – især de officielle socialdemokrater – var gode til at sende Fremskridtspartiet (FRP) langt ud på den tynde is blot ved at antyde, at hvis vælgerne gjorde Fremskridtspartiet stort og handlekraftigt, så ville man få de tilstande, som du, Bent A, beskriver så rigtigt og skræmmende her i år 2020, den 25. august klokken 03:31

  Tænk, at alle de ”ansvarlige” politikere ikke kun slap fra deres fede tordenløgne om FRP´s politik dengang, men at vi rent faktisk havde de tilstande i 2019, som de ”ansvarlige” politikere lovede aldrig ville indfinde sig i vores land, blot folk stemte på de rigtige partier dvs. alle andre partier end FRP´s ”asociale og egoistiske” politik, som de daværende socialdemokratiske politikere elskede at betegne FRP og dets politik.

  Havde den ovennævnte overskrift fra ÅS været at læse tilbage i halvfjerdserne, så havde der været oprør, men i 2019 så er det bare sådan, at landet det ligger. De politiske magthaverne og deres støtter fra verdens største offentlige sektor har før førsteret til landets goder. Er der ikke penge til både verdens største offentlige DJØF-sektor og de syge og svage på én og samme gang så til helvede med de syge og svage i dette land, og dén er det store vælgerflertal med på.

  Alt i alt så har vælgerflertallet – senest ved folketingsvalget i 2019 – høstet, som de har sået.
  Forstå det, hvem som kan!

  Kommentar by Karsten Lund — 25. august 2020 @ 06:55

 14. Forslaget om at få Pape i gang er glimrende, hvis han da ikke er direkte indblandet.
  Pape påstår, at han er konservativ, men han må dog have bemærket som justitsminister, at der under hans resort har arbejdet (med eller uden hans vidende?) et venstreorienteret politisk aktivist “team” (det nye justitsministerielle begreb for hemmelig retspleje – lawfare.), som kan udnytte og udnytter justitsapparatet til at pleje egne politiske interesser.
  Og er Pape ikke vidende, så er i hvert fald justitsministeriets departementschef fuldt vidende om, hvem de pågældende “hæderlige” ansatte er. Det er ganske let for departementschefen at opklare, hvem der beordrede politiaktionerne.

  Kommentar by T. Snorrason — 25. august 2020 @ 07:07

 15. Til dem, der spørger: Jeg mødte op på min advokats råd. Men havde Selsing ikke fået lov at overvære det, var jeg ikke gået med på samtalen, og jeg indledte med at advare om, at jeg kunne nægte at svare på spørgsmål da jeg betragter hele sagen som politisk forfølgelse.

  Kommentar by Snaphanen — 25. august 2020 @ 07:33

 16. Hvorfor er ingen – absolut ingen – fra Journalistisk Venstreparti blevet antastet af ordensmagten for at have delt videoen fra anholdelsen af situationen hvor en afroamerikaner døde da han blev anholdt. Tvært imod har partimedlemmer ligefrem pralet af at have set videoen, hvor manden udåndede. Nogen må jo have delt den?

  Kommentar by Limewoody — 25. august 2020 @ 07:48

 17. “Jeg vil vide, hvem der misbruger deres magt til at jage islamkritikere”
  Jamen det er såmænd såre simpelt, for de skyldige er det syge kriminelle korrupte offentlige danske lortesystem som vi mohammedanskere selv har valgt, basta.

  Kommentar by piphans — 25. august 2020 @ 08:09

 18. ”…det er politisk, du ved”, som betjenten sagde til Steen Raaschou

  Enhver betjent har en holdning til samfundet, men skal optræde politisk neutralt, uanset hvad han beordres ud til.

  Så er spørgsmålet om det den omtalte betjent der talte over sig, eller aktionen var aftalt af ledelsen og har været diskuteret som en politisk sag på stationen.
  En anden mulighed er at ordren er givet af regeringen, og vi dermed allerede er underlagt deep state, som arresterer og fængsler systemkritikere.

  Kommentar by k.m. — 25. august 2020 @ 08:09

 19. @ 14 Snaphanen

  Jeg forstår bare ikke din advokats råd! Man siger, at DK er en retsstat, men hvorfor har du så endnu ikke fået en officiel anklage forelagt? Og hvad med dit udstyr?

  @ 4 Nielsen

  Navnet på landsforræderen er: Jeppe Nyboe Jensen/Københavns Politi/Den Kriminalpræventive Sektion.

  Kommentar by der Adler — 25. august 2020 @ 08:24

 20. Du har ret, Bent A, mht. din store frygt for coronasmitte fra shithole countries:— Robert Koch Institute (RKI) har opgjort, at der samlet blev registreret 15.952 nye smittetilfælde i Tyskland i perioden 30-33. Langt de fleste personer, 9.519, formodes at være blevet smittet, mens de opholdt sig i Tyskland, men derefter bliver det interessant.

  Tager smitten med hjem

  For RKI har opgjort, at omkring hver fjerde tyske borger, der er vendt hjem fra et ophold i Kosovo, var smittet ved hjemkomsten. Også lande som Tyrkiet, Kroatien, Bulgarien og Serbien ligger højt, når det gælder antallet af smittede, der returnerer til Tyskland, set i forhold til hvor mange der er rejst fra Tyskland og til et af landene, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. august 2020 @ 08:51

 21. Et medlem af Herrefolket der har knivstukket et danskersvin får ikke nær så resolut behandling af politiet.

  Kommentar by Johnson — 25. august 2020 @ 09:01

 22. En meget tydeliggjort -usekulær diktatorreligion (med et Førerprofetideal)- som vi har sendt soldater til udlandet for at bekæmpe konsekvensen af, og som Karl Marx foragtede, har tydeligvis fået en tilhænger i det Danske bureakrati, som dermed misbruger sin magt til at forfælge dens modstandere (Ja …ok. Man kan ikke sige han/hun misbruger sin magt i forhold til hans/hendes religion-tværtimod). Man kan -selvfølgelig- ikke have et frit demokrati med åndelig frihed og kødeligt ansvar, når man sammentidig vil (Løgnen)-integrere- den med frihed og demokrati (Multikulti min bare….). Støt SIAD og GI. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. august 2020 @ 09:10

 23. Jeg bliver forbavset hvis det “kun” er en person det drejer sig om. Jeg har svært ved at tro at nogen kan lave sådan en svinestreg uden at have massiv politisk rygdækning.

  Kommentar by Santor — 25. august 2020 @ 09:42

 24. Det er udtryk for en generel tendens man ser i hele vesten. Den afdøde amerkanske konservative tænker, Samuel Francis forudså, at med den fragmentering og konflikter multikulturen skabte ville staten skifte karakter for, at fastholde en illusion om kontrol over samfundet. Den ville blive en “anarkistisk-tyrannisk stat”. Elementære forhold man forbandt med en retsstat villle erodere,- den er anarkiet. Folk, der gjorde opmærksom på, at staten havde tabt kontrol og legitimitet ville staten forfølge, – det er tyranniet.

  Kommentar by CCC — 25. august 2020 @ 09:52

 25. Venstrefløejen er : magnet for loosers

  Kommentar by k.m. — 25. august 2020 @ 09:58

 26. Et medlem af Herrefolket der har knivstukket et danskersvin får ikke nær så resolut behandling af politiet.

  Kommentar by Johnson — 25. august 2020 @ 09:01

  Nej da, Kling og Klang hos det tidligere danske pølleti er jo udskiftet med Muhamed og Elvir fra Shariapolitiet (som støttes af Sharia Jeppe og Kramme Charlotte), forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. august 2020 @ 10:14

 27. En eller anden må nødvendigvis have truffet den beslutning og det burde være let at finde frem til vedkommende! At sende 5 Grandvoksne politifolk en tidlig morgen, for at lægge en fredelig og ustraffet folkepensionist i håndjern og så drage afsted med ham til politistationen, hvor de så placerer ham i en celle! Det er næppe standard procedurer, så en eller anden må have taget beslutningen! En menig betjent kom af vandvarer til at røbe over Jeppe Juhl, der blev udsat for omtrent samme behandling, at han ikke måtte udtale sig, for sagen var jo politisk!
  Der må være nogen inden for systemet som har så dårlig en smag i munden, at de ikke længere kan holde mund! Man
  Uanset hvad så er sagen uværdig for et retssamfund, havde de foregået i Mellemøsten eller Mellemamerika så kunne jeg måske forstå det, men i Danmark! Jeg er bange for at sagen går helt til toppen!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. august 2020 @ 10:34

 28. Kunne han ikke bare sige:”Ingen kommentarer”! til alt det lort som forræderne kunne finde på at stille – og skide hul i de resultater og afgørelser, som er givet på forhånd, han kommer til at lide under!

  Det er bare en skueproces, som er sat i værk for at undertrykke dem som ikke er enige i systemets tyranni.

  Danmark er blevet korrupt lorteland!

  Kommentar by Black Watch — 25. august 2020 @ 11:32

 29. I må kunne forstå, at politiet må prioritere. Lad mig nævne i flæng:

  – ligge på lur for at opfylde distriktets årsmål af hastighedsafgifter.
  – gå med i Pride-optog.
  – knussekramme ulovlige grænseoverskridere.
  – truende adfærd overfor demonstranter, der ikke er venstreekstremister eller brune.

  Så har de da ikke tid til at afslutte Steens sag!

  Kommentar by Bastardo — 25. august 2020 @ 11:37

 30. 23 Santor
  Ja ikke!
  27 Den nervoese
  Det er groft
  Skulle det samlede “folketing” om et saadant findes, ikke rejse sig i protest over det uhyrlige overgreb,der er begaaet mod denne borger, hvis rettigheder,de i kraft af deres position er forpligtede til at forsvare og som de tilsyneladende total ignorerer,spoerger bare.

  Kommentar by dunk — 25. august 2020 @ 12:13

 31. Eva Selsing bør nok oprette en mail adresse myndighederne ikke kan gå ind i.

  Ingen tvivl om der sidder nogle egoer i systemet som udvælger nogle politiske ofre.

  De skal udstilles.

  Kommentar by Jp — 25. august 2020 @ 12:14

 32. PS til 03.31: DANMARK ER ET NØDLIDENDE LAND

  Også klima-politikken er nødlidende. Fordi den bygger på lukken øjnene for solens indflydelse, på dusinvis af forkerte teorier om co2, på lobbyisters manipulerende indflydelse og på Greta Tunfisk hysteri.

  Også EU-politikken er nødlidende, fordi den udhuler og underminerer folkestyret, nationalstaten og retsstaten. Når de lokale demokratier rundt om i Europa svækkes, og grænserne afskaffes, fører det til masseindvandring, anarki og kaos.

  Skattevæsnet er nødlidende efter at diverse “reformer”/nedskæringer har skabt internt kaos. Ellers ville 12-14 milliarder kr. nok ikke være blevet udbetalt til fjerne udlandes svindlere.

  Sundhedsplatformen, det nye IT-system der har kostet mange milliarder kr., fungerer så dårligt at patienter mister livet, og så dårligt at læger og sygeplejersker river sig fortvivlet i håret. (og det er IT-skandale nr. 75 eller 100)

  Sundheds-styrelsen, Serum-instituttet, Beredskabs-styrelsen og Styrelsen for patient-sikkerhed er også nødlidende. S-S har fulgt en zig-zag kurs, under ledelse af en Brostrøm som IKKE og aldrig har været virus-ekspert. S-S og Beredskabs-styrelsen havde intet beredskab i januar, trods epidemi-advarsler både i 2015, 16, 17, 18 og 19. Serum-I er solgt til S-arabien. Styrelsen for P-sikkerhed er blevet en syltekrukke og narresut. Klage-systemet giver oftest patienter og pårørende en lang, lang næse.

  Indvandrings-politikken er nødlidende på den måde at der ikke er styr på hverken økonomien, kriminaliteten, smittespredningen eller andre langsigtede konsekvenser.

  DF er nødlidende sålænge Tullesen og Pia K tror at det vigtigste er at være stueren og hygge sig med de andre gamle partier.

  Fængselsvæsnet er nødlidende, fordi stadig flere fængselsbetjente ikke vil lege med mere. I snesevis siger de op.

  Infra-strukturen er nødlidende fordi en stor del af den er sparet væk.

  Et par ting er dog ikke nødlidende: Pågribelsen af biler der har holdt parkeret ti minutter for længe på en parkeringsplads. Og så er der politiets effektive rejsehold. Det er nemlig nedlagt og forsvundet.

  Læs selv f.eks. “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”. Og se hos Hodja “Friends of Freedom” ang. 29. august, hvor man i Berlin vil protestere mod ødelæggelsen af Europa. Og læs om de hyrlige tilstande i Sverigstan.

  Kommentar by Bent A — 25. august 2020 @ 12:52

 33. Måske OT – og så alligevel ikke…

  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE12367100/fartboeder-for-302-mio-kr-skal-delvist-betale-politiforlig/

  Magtmisbrug og politistat – man er er i fuld gang med at skabe en institutionel diktaturstat!

  Kommentar by Black Watch — 25. august 2020 @ 13:38

 34. Bent A.
  Prøv at lave en spejlvendt liste. Altså en liste over de offentlige opgaver, som løses hurtigt, effektivt og med et passende personale- og pengeforbrug. Mit gæt er, at det bliver en meget kort liste.

  Et tykt lag af Djøffer i leder- og mellemlederstillinger formår at kortslutte stort set alle offentlige opgaver. Og det er ikke så mærkeligt. En økonom eller jurist har ingen uddannelsesmæssige forudsætninger for at bestride et lederjob. Det ligger slet ikke i deres uddannelsen. Det er en fagforeningsskabt illusion.

  Og Djøfferne har for længst lært, at når bare alt går i fisk, så får man endnu større budgetter og endnu flere medarbejdere (flere Djøffer). Politikere er blot højt betalte skuespillere, som intet fatter og intet foretager sig. De har dog lært at sige: Det er en sag, som jeg ser med stor alvor på.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 25. august 2020 @ 13:40

 35. De har hele tiden sagt at fotovogne og stærekasser ikke er pengemaskiner. Det var så også løgn.

  Kommentar by k.m. — 25. august 2020 @ 13:44

 36. Litteraturen fortæller os at vi kan godt dømmes på vores tavshed, “de” truer os til tavshed, det er så let at være tavs…..

  Kommentar by Moth — 25. august 2020 @ 13:46

 37. Måske en sag Pet har sat i gang..??
  Apropos seneste afsløring om pets ulovlige aktiviteter..

  Kommentar by Frank Mathiesen — 25. august 2020 @ 14:07

 38. Apropos seneste afsløring om pets ulovlige aktiviteter..

  Kommentar by Frank Mathiesen — 25. august 2020 @ 14:07

  Det er FE, der er afsløret i ulovlige aktiviteter, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. august 2020 @ 15:59

 39. Det er nok en prøveballon på -Tommy Robinson- og UK,s behandling af ham.

  Kommentar by Michael Unna — 25. august 2020 @ 16:08

 40. Håber virkelig at der er nogen, som ikke alene ved hvem eller hvilke personer, det er, men også fortæller det..

  Kommentar by Hul igennem? — 25. august 2020 @ 16:10

 41. Efter at have læst mig igennem de sædvanlige bunker af vrøvl herinde, står spørgsmålene stadig tilbage:

  1: HVORFOR KAN STEENS ADVOKAT IKKE FÅ OPLYST HVEM ANMELDEREN ER?

  2: HVORDAN KAN DER OVERHOVEDET VÆRE EN SAG UDEN EN ANMELDER?

  Det kan da for helvede ikke være så kompliceret, hvis jeg stjæler noget hos en købmand, så står købmanden som anmelderen i sagsakterne, også hvis købmanden bare tror at jeg har gjort det og anmeldt mig på en mistanke.

  Hvis politiet henter en på eget initiativ må de oplyse hvilken paragraf man har overtrådt, ellers har man ikke gjort noget ulovligt!

  Er ingen af delene opfyldt så snakker vi stasi metoder her, i hvilket tilfælde samtlige danske medier burde have frataget mediestøtten øjeblikkeligt for ikke at omtale det, og partilederne burde tage deres prioriteter op til alvorlig overvejelse, især dem på højrefløjen der påstår at værne om ytringsfriheden.

  Indtil da vil jeg anbefale steen at snakke med lars andersen (eks-betjenten på youtube) om det, han kører noget retshjælp for statens ofre og hvis han laver en video om sagen vil det have en del større effekt end denne mumlen i internettets afkroge.

  Kommentar by Per — 25. august 2020 @ 17:14

 42. @Per: Vi søger alle aktindsigt. Måske finder vi nogle, men daværende justitsminister Søren Pape, som meget peger på er involveret, har givetvis sørget for fuld deniability.

  Kommentar by Steen — 25. august 2020 @ 17:39

 43. Det er nøjagtig det samme som Tibet-sagen. Hvem gav ordre? Øh – ingen ved.

  Man må bare sige, at det er en SKÆNDSEL!!!

  Kommentar by Realist — 25. august 2020 @ 23:18

 44. Se hvad Stine Bosse svarer Peter Skaarup:

  Stine Bosse / Christine
  @BosseStine
  ·
  24. aug.
  Svarer
  @skaarup_df
  Fordi de passer deres arbejde. Ved du om nogen ikke, at der er højre radikale kræfter i dette land? Og der blandt disse (som i ekstreme islamistiske kredse) er voldsparate personer? Álle ekstreme voldsparate kræfter skal bekæmpes. Enig?

  https://twitter.com/BosseStine/status/1297986978621919232

  Kællingen beviser igen og igen at hun er syg i roen

  Kommentar by Træt — 26. august 2020 @ 11:13

 45. Kommentar by Træt — 26. august 2020 @ 11:13

  Teorister vil altid have en masse tvangstanker, om hvad der eventuelt, måske, muligvis kunne ske. De mange hændelser i dagens virkelighed kan altid overtrumfes af teoretisk tågesnak.

  Kommentar by tavsen — 26. august 2020 @ 14:06

 46. “Suveræn er den, der bestemmer over undtagelsestilstanden.” Carl Schmitt i Politisk Teologi(1922)
  I dag er det (igen) venstrefløjserne, der bestemmer over undtagelsestilstanden og de bruger den til at forfølge deres politiske modtandere og sætte deres ytringsfrihed ud af kraft. “Elementært, kære Watson!”:-)

  Kommentar by A-mad — 27. august 2020 @ 11:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper