27. august 2020

Århus N: 16-årig pige overfaldet af to arabere – “… kaldte hende for ‘luder’ og slog hende flere gange”

Politiet efterlyser to mænd, der skønnes at være henholdsvis 17-18 år og 16-18 år gammel. ‘Mellemøstlig af udseende’, hvis nogle skulle være i tvivl. Fra døgnrapporten for Østjyllands Politi, 26. august 2020.

16-årig pige udsat for vold
Tirsdag kl. 21.15 skulle en 16-årige pige mødes med en person, som hun kendte perifært, ved Storcenter Nord i Aarhus N. Pigen har forklaret til politiet, at hun var på vej hen mod Storcenter Nord, da hun ved et grønt område på Katrinebjergvej blev kontaktet af to mænd, som hun ikke havde set før. De spurgte hende, om hun hed XX, hvilket hun bekræftede.

Den ene af de to mænd gengav herefter dele af en samtale, hun havde haft med ham, som hun troede, hun skulle mødes med, hvorefter han kaldte hende for ‘luder’ og slog hende flere gange i ansigtet. Pigen har forklaret, at hun sparkede ham i skridtet og forsøgte at løbe fra stedet, men blev stoppet af den anden mand, der spændte ben for hende, så hun faldt. Hun kom dog på benene igen og løb væk fra stedet og ringede til politiet.

(Grønt område ved Katrinebjergvej, Århus N; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 00:24 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/112783/trackback

11 Comments »

 1. Gad vide hvem hendes forældre stemmer på.

  Kommentar by piphans — 27. august 2020 @ 00:42

 2. Godt at hun fik sparket ham i skridtet, så var det ikke helt konsekvensløst for aberne.

  Gad vide om ham hun skulle mødes med også var perker? Der mangler som sædvanlig mange oplysniger.

  Kommentar by Odo — 27. august 2020 @ 01:15

 3. Det er håbløst at finde forbryderne/terroristerne ud fra det sparsomme signaliment. Kan overvågningskameraer eller andet hjælpe? Allerede nu kan det siges at de højst vil få en straf de vil grine af. Pryglestraffen bør genindføres for overfald som disse. Eller ophold i en arbejdslejr med hård og streng disciplin. Men det bliver aldrig til noget, for 90% af Christiansborgs zombier er komplet ligeglade med Danmark og danskerne.

  Kommentar by Bent A — 27. august 2020 @ 01:19

 4. How many of the muslims and niggers are arrested and prosecuted? Thee muslims and niggers parents always claim that their kids are nice and that it has t be someone else that kidnaps, sells drugs, rape, torchm knife, rob abnd so on but I never heard a white kid rob a muslim or rape a muslim girl. I wonder why? Is this racism?

  NIggers and muslims always ask something to slow down their victim. I never stop, never talk to them and when i see nigers and muslims i walk to the other side of the street. if i live a boring life i can make it more “fun” myself I do not need rats, lice and creatures that introduce me to violence, and other criminality. muslims and niggers are the lowest iq there is. animals have higher iq than muslims and niggers.

  Kommentar by Erwache — 27. august 2020 @ 01:49

 5. Forbrydelse:
  Hun var dansker (dvs. luder) i Danmark (dvs. perkerparadis).

  Kommentar by Skatteyderen — 27. august 2020 @ 02:02

 6. Jeg gider snart ikke længere at sige. Ud med muhamedanerne, det har jeg sagt så mange gange før uden at det har hjulpet et klap, men mener det stadig. Til gængæld vil jeg sige, HOLD JER FRA DISSE FYRE, DA DET MANGE GANGE KUN FØRER NOGET LORT MED SIG.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 27. august 2020 @ 03:44

 7. Person hun kendte perifert = Tinder eller Sugar date.

  Pigen er offer for indoktrineringen om at en fremmed er en ven du endnu ikke har mødt.

  Kommentar by Træt — 27. august 2020 @ 07:49

 8. Jeg tog konsekvensen og flyttede fra Amager til en lille flække i Jylland da vi fik vores barn.
  Det har jeg aldrig fortrudt

  Kommentar by Kratossen — 27. august 2020 @ 08:34

 9. Endnu et enkeltstående tilfælde!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. august 2020 @ 10:11

 10. De små landsbyer og flækker er kolbøtteborgen også begyndt at fylde op med kulturfremmede asylanter og migranter. Danmark ender nok som et overbefolket land hvor danskerne er en lille og foragtet minoritet på vej mod etnisk udrensning.

  Kommentar by Bent A — 27. august 2020 @ 10:25

 11. Bent A — 27. august 2020 @ 10:25:

  Heldigvis er der flere og flere der støtter NB med medlemskaber og i “de små landsbyer og flækker” møder jeg efterhånden mere og mere positiv interesse for NB, mens det nærmest kun er de valgte/lønnede/håbefulde opstillede fra de gamle partier (DF inkl.), der stadig svælger for Danmarks undergang.

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. august 2020 @ 23:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper