27. august 2020

Redaktør korrekser Bosse/LGBT: Polen vil qua sin historie, ikke påtvinges ‘andre værdier og ideologier’

Kronik af chefredaktør Jens Mørch på Polenny.dk, hvori han kritiserer Stine Bosses ahistoriske udlægning af den polske konservatisme. Vinklen er lidt for LGBT-positiv, men det kommer dog frem at kronikøren betragter LGBT som en ny ideologi i rækken – Danske løgne og historiefusk skader polsk LGBT-kamp.

“Bialystok var i 1930erne arena for udstødelse af jøder. I dag ses de spæde skridt til at udstøde LGBT+-personer. Bag ordene i kronikken er Europabevægelsens formand, Stine Bosse, formand for Copenhagen Pride, Lars Henriksen og Susanne Branner Jespersen, sekretariatschef hos LGBT+ Danmark.

… indlægget indeholder både løgne, manipulationer og historiefusk, og udstiller samtidig afsendernes manglende og fordomsfulde indsigt mod polakker.

Lad os starte fra begyndelsen: Bialystok var i 1930erne arena for udstødelse af jøder, er påstanden. Det passer jo ikke. Bialystok har gennem århundreder været en multikulturel by med blandt andet et levende muslimsk mindretal. Før Anden Verdenskrig var mere end halvdelen af byens befolkning jøder. I Polen nød de nemlig gennem århundreder bedre beskyttelse end noget andet sted i Europa, inklusiv i Danmark. Deres relative sikkerhed stoppede brat, da Nazi-tyskerne i 1941 kom væltende med deres våben og ideologier for at udslette befolkningsgrupper af anderledestænkende.

… Hvorfor har Polen så problemer på de områder i dag, kan man med rette spørge? Et bud på et svar kunne være, at der kom nogle udefra, der påtvang polakkerne nogle helt andre værdier og ideologier, end de brød sig om. Først de nazistiske tyskere fra 1939 med deres jøde og LGBT-had, og siden de russiske kommunisterne fra 1945, der vendte op og ned på familiemønstrene og sendte kvinderne mod manges vilje, ud på arbejdsmarkedet samtidig med, at de henrettede frihedskæmpere og katolske præster og forfulgte alle, der ikke underlagde sig den sovjetiske kommunistiske ideologi. ..

Derfor er det også nemt for det magtsyge, kriminelle og konfrontationssøgende polske regime, at lave skræmmekampagner og advare om en ny fremmed og ukendt ideologi, der – i nogle polakkers øjne – måske kan udvikle sig i retning af kommunismen og nazismen. Hvis man mangler empati og indsigt, kan man blot latterliggøre den kendsgerning, men hvis man oprigtigt vil forsøge at forstå, hvorfor det lykkedes regimet at skræmme polakkerne mod nye ideologier (læs: EU&LGBT), så bliver man nødt til at regne denne sammenhæng med ind i ligningen.”

(Stine Bosse til demonstration mod ‘anti-LGBTI+ zoner’ foran den polske ambassade, 16. august 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/112818/trackback

40 Comments »

 1. Stine Bosse har ingen respekt for demokratiet i Polen. Hun mener, at Polen igen skal være en vasalstat. Polakkerne fortjener ikke at bestemme over dem selv og deres eget liv i deres eget land. Stine Bosse ved, hvad der er bedst for dem.

  Kommentar by Skatteyderen — 27. august 2020 @ 11:39

 2. Begyndelse på nedstigning fra Bosse-piedestalen?

  Kommentar by tavsen — 27. august 2020 @ 11:40

 3. Stine Bosse, er total blæst i hovedet. Hun ville passe perfekt ind i Sverige, med hendes holdninger.

  Kommentar by Ewing — 27. august 2020 @ 11:41

 4. STINE BOSSE ER EN TOSSE, og et godt eksempel på at høns ikke er nogen positiv gevinst når de render hovedløse rundt i det politiske landskab.

  Kommentar by Bent A — 27. august 2020 @ 11:49

 5. At Stine Bosse både er formand for Europabevægelsen og fortaler for LGBTXYZQ-minoriteterne viser blot at hun er af samme type som de svenske politik-kvinder og feminister der er ved at udskifte den svenske civilisation med gangstervælde, barbari og anarki. Når det kommer til stykket er Stine vel både rød radikal og forvirret nihilist på samme tid.

  Kommentar by Bent A — 27. august 2020 @ 11:55

 6. Hej bosse. Hvorfor tager du ikke en rundtur til alle de afrikanske og arabiske ambassader og laver din protest der?

  Kommentar by Santor — 27. august 2020 @ 12:01

 7. #2 11.40 by tavsen.
  Jeg tror du har helt ret. Nedstigningen fra bossen piedestalen er begyndt.
  Jeg er så træt af hende. Så træt.

  Kommentar by Heisahero — 27. august 2020 @ 12:05

 8. Stine Bosse er altid god for lidt insider info over et glas rødvin

  Kommentar by jesper — 27. august 2020 @ 12:09

 9. Jeg var ikke klar over at den lille fede verdensborger var lebbe. Har hun ikke mand og børn?

  Kommentar by Nielsen — 27. august 2020 @ 12:52

 10. >Tavsen
  Hun holder pædo-homo tale fra hendes piedestal. Hun hylder besættelsesmagtens nyttige idioter og tolerancens hellige skær over klimakrisen.

  Kommentar by Nielsen — 27. august 2020 @ 12:56

 11. Den dame maa vaere de forenede bylder i roeven’s ansigt udadtil…

  Kommentar by krassisten — 27. august 2020 @ 12:56

 12. Lidt OT: Der er desværre mange andre politiserende kvinder af samme slags som Stine Bosse, selvom de fleste af dem går en smule mere diskret til værks. Hørte lige Eva Flyvholm fra Enhedslisten som DRs P1 havde inviteret ind for 2. gang på få dage. Eva Flyvholm ser helst både PET og FET nedlagt, fordi det efter hendes indskrænkede opfattelse vil styrke demokratiet mm. Men ellers vil hun til nød kunne nøjes med et fuldstændig åbent, gennemkontrolleret og “demokratisk” efterretningsvæsen. Flyvholm fatter ikke at hendes krav er urealistiske, tåbelige og til skade for demokratiet og danskernes sikkerhed. Men hun er vel heller ikke med hos kommunisterne uden grund.

  Der er et tilsyn som har rettet stor kritik mod FET i fire ringbind. Men hvis tilsynet består af folk fra EL, R og SF eller lignende, er kritikken måske et tvivlsomt sammenbryg af dydsirede venstreradikale anskuelser?

  Trine Bramsen kan måske få grund til at fortryde sine lynhurtige hjemsendelser af dygtige top-chefer. Måske er sagerne ikke nær så alvorlige som visse politikere og journalister står i kø for at påstå.

  I bogen “Syv år for PET” påvises det at uden dygtigt politiarbejde havde Danmark været hærget af adskellige terror-aktioner med mange dræbte danskere.

  Kommentar by Bent A — 27. august 2020 @ 13:33

 13. Kommentar by Bent A — 27. august 2020 @ 13:33

  PET er ikke kun “gode”, de har en tendens til at se spøgelser på højrefløjen, når de skal lave deres analyse af fare i samfundet.

  Kommentar by KineserSnot — 27. august 2020 @ 13:53

 14. EuropaBevægelsen består kun af een person; og det er Stine Bosse!

  Kommentar by Hul igennem? — 27. august 2020 @ 14:04

 15. Og grunden til at Einheilslisten ikke er med i møder om FE skyldes nok at de får penge fra islamistorganisationer. Før var det Sovjet, nu er det islamo.. Altid er palæokommunister for terror og imod lov og orden.

  Kommentar by Hul igennem? — 27. august 2020 @ 14:06

 16. Bosse er altid på modstandernes hold

  Kommentar by Træt — 27. august 2020 @ 14:40

 17. Og PolenNu.dk er altid pro PO og imod PIS, som desværre lytter alt for meget til de hellige, så abort er blevet delvist forbudt. Samme ulykke som Reagan, Hvis afhængighed af de helliges stemmer betød at al tale om overbefolkning Og børnebegrænsning forstummede

  Kommentar by Træt — 27. august 2020 @ 14:45

 18. Nok ikke så mange tilskuere.

  Kommentar by Bastardo — 27. august 2020 @ 15:30

 19. The whole should be how you get the position you have as politician, since everyone knows that you have low iq as corrupt politician, lie and steal taxpayers money. you have to have fucked someone to get there since that is how positions are distributed in politics and public sector. so if you fuck your way to a position, how do you stay there? by spreading lies and attack other people so that your inbreeded and retarded friends at legacy media can have a hit piece or “story”, and the “story” is shared and spread all over.

  Polacks survived german oppression and extermination and then the commies oppressed them for 50+ years. of course they want to avoid feminism and communist or any oppression they experienced that and know what it is all about. only retarded and inbreeded beta cucks have their own story. also polack do not negotiate with anyone but the retarded commie merkel since she sits on the cash or the money. they eventually do as she wants but the polack vote will cost.

  Kommentar by Erwache — 27. august 2020 @ 15:58

 20. bosse er så kry fordi hun ved, at hun er en del af flere hundredetusinder af danske landsforrædere, som bakker hende op uanset hvor skinger og ond det infame kvindemenneske er!

  Kommentar by Black Watch — 27. august 2020 @ 16:09

 21. KineserSnot — 27. august 2020 @ 13:53 skrev:

  “PET er ikke kun “gode”, de har en tendens til at se spøgelser på højrefløjen, når de skal lave deres analyse af fare i samfundet.”

  Jep. Det samme gælder efterretningstjenesterne i stort set alle vestlige lande.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. august 2020 @ 16:09

 22. Polen har ikke koranklodser ,lastbilsangreb,vildt skydende gadebander af anden herkomst og store grupper af parasiterende grupperinger udefra.

  Det er et problem for visse egohumanister ,da en sammenligning mellem Sverige og Frankrig på den ene side og Polen på den anden side udstiller deres galskab.
  Så tydeligt som DDR holdt op mod Vest-Tyskland

  Derfor må man jo prøve på at miskreditere det der udstiller ens dårskab,og det er det Stine B prøver på

  Det skal nok give bagslag som det plejer for hende

  Hun vil desuden også opleve at polakker ikke lader sig kyse af sådan en som hende ,jeg vil tro de ikke engang tager hende alvorligt

  Kvikke folk kan endda vende det imod hende ,så det ser ud som om hun ser ned på polakker ,og dermed kan hænges ud som en slags racistisk intolerant person

  Hvilket nok er det hun frygter mest ,da det er det våben hun prøver på at bruge mod andre

  Kommentar by jønne — 27. august 2020 @ 16:13

 23. Det er en ulykke for det politiske liv, at fjolser som Stine Bosse tror, hun har politisk tæft. Der sidder masser af den type i Folketinget. Så skal det gå galt

  Kommentar by BB — 27. august 2020 @ 17:23

 24. Heisahero — 27. august 2020 @ 12:05

  Ja hun er den trættende type, fyldt op af politiske korrekte fraser, alt sammen købt og betalt af staten, sådan noget blev kaldt prostitution i det homogene Danmark. Nu er alt og alle på statslig bistand, incl. diverse medier. Der tegner og fortæller nøjagtig det samme, men ingen partier stiller spørgsmål ved mediestøtten. Vi mangler De Uafhængige, der var i forbund med Glistrup i 1973.

  Nielsen — 27. august 2020 @ 12:56

  Hun håber måske at møde en voldtægtsmand. Og muligheden skulle være tilstede.

  6. august 2020 http://www.uriasposten.net/archives/112189
  Taastrup: 17-årig somalier idømt 3,5 års fængsel for brutal voldtægt, ikke udvist, fik blot en ‘advarsel’

  “Berlingske har fået lavet en særkørsel hos Danmarks Statistik. Den viser, at domme for alvorlige voldsforbrydelse blandt 15-19-årige med dansk oprindelse er faldet fra 124 i 2009 til 49 i 2018.<<<>>I den samme periode er antallet af domme for grov vold blandt ikke-vestlige i samme aldersgruppe steget fra 31 til 49.”

  “Mette F. efter kritik: Vi ved godt hvor kriminaliteten er”
  berlingske.dk/politik/mette-f-efter-kritik-vi-ved-godt-hvor-kriminaliteten-er

  Kommentar by tavsen — 27. august 2020 @ 17:38

 25. Cannabis skal gøre dyr i Warszawa mere glade
  https://polennu.dk/cannabis-skal-goere-dyr-i-warszawa-mere-glade/
  Den er god nok. Warszawa zoologiske-have har nemlig iværksat et forsøg, hvor de indespærrede elefanterne bliver de første der får cannabis i et håb om at gøre dem mere rolige”

  Her en fantastisk om den Zoo, da national-solisterne besatte Polen med den ekstrem dygtige Jessica Chastain. Hun leverede også en pragtpræstation i filmen om Osama Bin Laden. (Zero Dark Thirty )

  The Zookeeper’s Wife https://www.imdb.com/title/tt1730768/
  Keepers of the Warsaw Zoo, Antonina and Jan Zabinski, must save hundreds of people and animals during the Nazi invasion in WWII Poland.

  Kommentar by tavsen — 27. august 2020 @ 17:53

 26. Hvem er den idiot der i artiklen kalder Polens demokratisk valgte regering for “magtsyge, kriminelle og konfrontationssøgende regime”???!

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 27. august 2020 @ 18:42

 27. Fra den yderste kyst 18:42
  Hvem der står bag ordene i dit udsnit er ikke umiddelbart til af sige.
  Det er en eller flere af disse tre:
  Bag ordene i kronikken er Europabevægelsens formand, Stine Bosse, formand for Copenhagen Pride, Lars Henriksen og Susanne Branner Jespersen, sekretariatschef hos LGBT+ Danmark.

  Kommentar by Peter Buch — 27. august 2020 @ 19:04

 28. Kommentar by Fra den yderste kyst — 27. august 2020 @ 18:42:
  “Hvem er den idiot der i artiklen kalder Polens demokratisk valgte regering for “magtsyge, kriminelle og konfrontationssøgende regime”???!”

  Det er hjemmesiden PolenNu.dk’s sjovnalist Jens Mørch.

  Polennu lider af PIS derangement syndrome og kritiserer alt hvad regeringen i Polen gør.

  Kommentar by Træt — 27. august 2020 @ 19:09

 29. Træt

  Sandt. Jeg beklager.

  Kommentar by Peter Buch — 27. august 2020 @ 19:27

 30. Kommentar by Peter Nielsen — 27. august 2020 @ 16:09

  Ja typer som Bent A må indse, at alt efterhånden er tilrettelagt globaliseringen, der er intet der er til for det danske folks identitet og kultur.

  Kommentar by KineserSnot — 27. august 2020 @ 19:27

 31. Bjalystok har næppe nogensinde været et godt sted at bo, men i det mindste skabte den multietniske by mentalbaggrunden for at doktor Zamenhof blev ophavsmand til det mest velegnede valg som internationalt sprog, Esperanto.

  Zamenhof var født i Bjalystok, og han mente at årsagen til at de forskellige grupper af unge i byen hele tiden sloges var at de talte hver deres sprog (russisk, litauisk, polsk, jiddisch). Om det havde hjulpet alverden på stridiĝederne at de kunne hinandens sprog er så spørgsmålet, især når der både boede jøder og muhamedanere i byen.

  Kommentar by perhag — 27. august 2020 @ 19:32

 32. Hvorfor bliver de ved med at spørge hende Stine Bosse om noget? Gå aldrig tilbage til en fuser!

  Kommentar by A. Nysted — 27. august 2020 @ 20:25

 33. Det er meget nuttet ( og ufatteligt naivt) med globalist ideerne og tanken om at EU kan motivere syd- og østeuropæiske lande til at blive som ansvarlige nordeuropæiske lande.

  Samme fornemmelse som at køre ud i kviksand og opdage at bildøren er låst

  Kommentar by H. Nielsen — 27. august 2020 @ 20:33

 34. Hun burde vel tage skridtet fuldt ud og ændre navn til Stine Bøsse…

  Kommentar by Michael Sjøberg — 27. august 2020 @ 20:48

 35. Eller måske Stone Bisse…

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. august 2020 @ 22:03

 36. Jeg vil opfordre til at vi tvinger Stine Tosse til at leve sammen med de 3 islamiske intellektuelle akademikere – Rachid Afatti, Younes Ouaziyad og Abdessamad Ejjoud indtil algebeholderen kradser af.

  Kommentar by piphans — 27. august 2020 @ 22:48

 37. Er enig i at globaliseringen ikke er til gavn for Danmark og Europa. Men det er jo især EU og FN som presser på. Christiansborg burde stoppe det korrupte lefleri for både EU og FN. Ifl. mange netaviser mv. er EU ved at køre Europå i sænk, både økonomisk, kulturelt og mht. fred og sikkerhed, og FN er domineret af muslimske lande som ønsker verdensherredømme, og som betragter Vesten med fjendtlighed.

  Men nutidens kommunister, “anti-fascister” og radikale feminister vil hellere fremture i deres fantasier og vrangforestillinger, end sætte sig ind i fakta.

  Kommentar by Bent A — 27. august 2020 @ 23:01

 38. #Tavsen 17.38: sker der ikke mindst 500 muslimske overfald på danskere om året? Hvor grove skal overfald være før juristerne kalder dem grove? Kun 49 lyder som juridisk “rabat”, en trykfejl eller statistik-fusk.

  Kommentar by Bent A — 27. august 2020 @ 23:14

 39. >Tavsen 17:38
  Jeg skal ikke sige hvad kællingen håber på,men hun må da for fanden kunne se at muligheden stiger i takt med hendes succes med muslimimport via mediemarkedet. Linket du angiver har yderligere et konstruktivt forslag fra polka.

  Kommentar by Nielsen — 28. august 2020 @ 00:07

 40. 39. Hva dælen vil EU stille op med 300 millioner muslimer i EU, når befolkningen i EU er udskiftet? Rent bortset fra at en religiøs borgerkrig vil rase, når muslimprocenten ligger mellem 10 og 20 i EU. I Sverige har muslimerne vundet deres første taktiske sejr, da de fik den svenske kujonregering til at forbyde Paludans koran futning i Skåne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. august 2020 @ 15:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper