29. august 2020

Stram Kurs-aktivisme i Malmø: Optøjer i Rosengård-ghetto, 300 indvandrere gik amok – ‘Allahu-akbar’

TV2 fortæller, at Stram Kurs’ Rasmus Paludan fredag fik indrejseforbud til Sverige i to år, trods det han har nære familiemedlemmer bosat i landet. Svensk politi traf beslutningen på baggrund af det Paludan ‘har skrevet og sagt’, da det vurderes at der findes – og jeg citerer: “… en stor risiko for fremtidig kriminalitet fra hans side i Sverige”.

Selvom Paludan ikke kom til Sverige, så lykkedes det alligevel Stram Kurs-aktivister at afbrænde et eksemplar af Koranen på et grønt område ved Admiralsgatan tæt på Rosengård Station, og senere lave en lille demonstration for religionsfrihed på Stora Torg. Flere aktivister blev her anholdt, omend de dog nåede at spille lidt ‘5-Koran’.

Uanset om man politisk foretrækker Dansk Folkeparti eller Nye Borgerlige, så fortjener Stram Kurs alene på grund af sin aktivisme, at blive opstillingsberettiget: Underskriv her.

(Rosengården, Malmø, 28. august 2020; Foto: Samhällsnytt)

(Stora Torg, Malmø, 28. august 2020; Foto: Samhällsnytt)

De svenske myndigheder er naturligvis ikke bange for Paludans ytringer eller eventuel bogafbrænding, men de ved at 40-50 procent af indbyggerne i Malmø er indvandrere/efterkommere, og kender til hudløshed voldspotentialet. Det gik da også som forventet, og ikke engang de svenske medier kan ignorere de konkrete konsekvenser. Problemet var tilsyneladende ikke Rasmus Paludan, men noget helt andet: I….

Den Arabiske Gade…

Enkelte medier omtaler det som en ‘moddemonstration’, men det var blot den arabiske gade, der manifesterede at Islam er blevet en magtfaktor. Mere end 300 var på gaden, og det endte med vejafspærringer, bål i gaden, angreb på politiet og Allahu-akbar-råb. Mere hos SVT og Twitter.

“Demonstranterne spærrede kørebanen flere steder, og der blev afbrændt bildæk, affyret fyrværkeri og kastet med sten mod politiet i forbindelse med urolighederne. Flere politibiler og en ambulance blev beskadiget.” (JP.dk, 28. august 2020)

(SVT, 28. august 2020: Våldsamheter efter koranbränning – se bilderna…)

“En stor andel af de fremmede der gik amok i Malmø i nat har syrisk baggrund. I en video kan man se, at de endda har medbragt ‘Free Syrian Army’-flaget på gaden i Malmø, hvor der skiftevis bliver råbt ‘Takbir’, ‘Allahu akbar’ og ‘La ilaha illallah’ i flokken, i forbindelse med ildspåsættelser og vold imod det vantro svenske politi i Malmø. I Syrien er den såkaldte ‘Free Syrian Army’ for længst nedkæmpet og besejret militært af regeringsstyrkerne, men det lader til, at Sverige har overtaget dens soldater.” (Syrienblog, 29. august 2020)

(‘Free Syrian Army’-flag, Malmø, 28. august 2020; Foto: Syrienblog)

Oploadet Kl. 11:01 af Kim Møller — Direkte link58 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/112879/trackback

58 Comments »

 1. Stærkt gået af Hard Line / StramKurs i Sverigstan, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. august 2020 @ 11:16

 2. Grunden til, at jeg postede så mange indlæg i den anden tråd om netop disse Stram Kurs aktiviteter hinsidans er, at dette er weekendens vigtigste nyhed for islamkritikere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. august 2020 @ 11:18

 3. Free Syrian Army amok i Malmø:
  https://syrienblog.net/2020/08/29/free-syrian-army-amok-i-malmoe/

  Vi mangler bare, at Assad kalder dem moderate, og giver dem Stinger og TOW. Måske kan Rusland lave en no-fly-zone over Malmø, så det svenske regime ikke kan “undertrykke folket”.

  Kommentar by Syrienblog — 29. august 2020 @ 11:19

 4. HvaD SK gjorde, var en genistreg. Først fik de svenskerne til at bryde deres demonstrationsret i Grundloven, og derefter sked de højt og flot på deres beslutning.
  Det imponerede folket i et land, hvor man ikke går over for rødt kl 03 om morgen. En fuckfinger til hele det rædselsfulde etablissement. Fantastisk, Paludan

  Kommentar by BB — 29. august 2020 @ 11:21

 5. De ku’ ha’ været tilfangetagne og sendt ud af landet,hvis svensk politi havde haft et gran af sund fornuft tilbage i deres rækker.
  Sverige er svenskernes land.

  Kommentar by Nielsen — 29. august 2020 @ 11:27

 6. Advokat og partileder for Hard Line/Stram Kurs blev af talrigt svensk politi nægtet indrejse i Sverige for mistanke om, at han ville begå kriminalitet i Sverige.

  Paludan er administrativt meddelt indrejseforbud til Sverige i 24 måneder.

  Men et par ægte danske patrioter fra Stram Kurs nåede ind til Stortorget i Malmø, hævede Dannebrog og spillede fodbold med koranen, Stram Kurs Lolland Falster dokumenterede det hele her: https://www.facebook.com/StramKurs.Lolland/videos/231995768150338/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. august 2020 @ 11:44

 7. Den bog har ikke fortjent andet.

  Kommentar by Ewing — 29. august 2020 @ 11:58

 8. Angående

  “Grunden til, at jeg postede så mange indlæg i den anden tråd om netop disse Stram Kurs aktiviteter hinsidans er, at dette er weekendens vigtigste nyhed for islamkritikere, forbyd islam i Danmark…” (NotariusUmulius)

  Du skrev seks indlæg indenfor 54 minutter i en tråd med et andet emne, alle sluttende med ‘forbyd islam i Danmark’. Jeg er glade for henvisninger, men helst over email, og selvom der går nogle timer eller et døgn, så er jeg typisk ved at udfærdige en kladde til senere blogning.

  Hvis nogen føler jeg prioriterer en kriminal- eller krænkelseshistorie, så har det en logisk forklaring. De små løbende historier kan laves på kort tid, hvorimod Rosengård-historien kræver lidt mere tid for at få et overblik. Dem gemmer jeg til jeg har to-tre sammenhængende timer, som denne her formiddag. Jeg gør mig ingen illusioner om at kunne være først med det hele.

  Kommentar by Kim Møller — 29. august 2020 @ 12:05

 9. Kommentar by Kim Møller — 29. august

  Modtaget. Loud and Clear, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. august 2020 @ 12:12

 10. I går har Sverige officielt tilstået, at Sverige ikke længere er Sverige – det Sverige vi kendte.

  Men underkuet og selvcensuret efter overgivelsen og besættelsen af flere og områder, også i det tidligere danske Skåne.

  Svensk grundlov med ytringsfrihed, demonstrationsret og borgerlige rettigheder er opgivet. Allahs al aqbar er stærkere, selv politiet har indset det og opgivet.

  Vage og hypotetiske beskyldninger mod demokratisk partileder, som virker med ord og ikke-vold, og som var få tusinde stemmer fra repræsentation i det danske parlament, men som drengen i Kejserens Klæder siger den indlysende sandhed, er ynkelige.

  Og udstiller det svenske politi, samfund og demokrati som tom kulisse for den brune omstilling.

  I Danmark var det engang Stauning eller Kaos.

  Nu står vi over for et langt vigtigere valg:

  Paludanmark eller Muhammedanmark?

  Vælger vi ikke aktivt, så er det også et valg – så kommer vi ufravigeligt til at følge sporet mod vor egen undergang som i det fortabte broderland Sverigstan….

  Kommentar by egon olsen — 29. august 2020 @ 12:38

 11. Har svensk familie som har boet i Rosengården i 30-40 år. Og for ca. 20 år siden måtte en god bekendt af min familie i Rosengården sige op fra sit arbejde som vicevært i Rosengården fordi han blev truet på livet af muslimerne når han var på arbejde.

  Derudover så måtte de svenske dhimmistrisserer køre i min. 2 strisser biler når de skulle til Rosengården, fordi den ene bil skulle holde øje med at den anden strisser bil ikke blev brændt af når dhimmistrisserne forlod den.

  Send alle perkerne i Mohammedanmark til Islamisk Stat-sverige og bomb den skide bor i stumper og stykker så de ikke kan komme tilbage.

  Velkommen til Islamisk Stat-sverige.

  Kommentar by piphans — 29. august 2020 @ 12:52

 12. Man burde producere nogle dæk af meget giftige stoffer, der slår alt ihjel, hvis røgen bliver indåndet. Og så burde man smide dem på må og få i alle ghettoer og bagefter køre en situation op så de brænder lortet af og dør.

  Kommentar by Krautling — 29. august 2020 @ 12:55

 13. SVERIGE HAR VÆRET VATNISSERNES OG FEMINISTERNES LAND de sidste 25 år, og derfor vil Sverige snart være migranternes, asylanternes, islamisternes og muslimernes land. Det svenske folk vil blive udplyndret, fordrevet og udrenset.

  Men de hovedskyldige i den tragedie og katastrofe som har ramt svenskerne er de røde politiske løgnere og landsforrædere.

  Kommentar by Bent A — 29. august 2020 @ 13:19

 14. https://sputniknews.com/europe/202008281080299598-radical-islamists-harvest-140-million-through-deals-with-swedish-state–report/

  Kommentar by k.m. — 29. august 2020 @ 14:04

 15. https://www.bt.dk/samfund/rasmus-paludan-og-stram-kurs-gaar-verden-rundt

  Kommentar by P — 29. august 2020 @ 14:45

 16. @Kim møller: Grunden til at mange ofte skriver henvisninger til andre historier under artiklerne herinde, er sansynligvis at din off-topic ikke har fungeret ordentligt i 10 år eller mere (indlæg, links, og ofte hele siden forsvinder) og at du uvist af hvilken grund stadig nægter at gøre noget ved det. Det virker som om at nogen oprettede en ufærdig hjemmeside til dig i 2003, og så har du bare brugt den skabelon lige siden. Det holder altså ikke hvis man vil være med i 2020. Learn to code;)

  Ang artiklen, så mener jeg at have læst et sted at malmø faktisk har passeret 50% indvandrere nu, jeg kan dog ikke lige huske hvor jeg læste det men det kan vel googles.

  Derudover var det interessant at se at ekstra bladet (og måske også andre danske medier) kun har skrevet at paludan blev nægtet indrejse i sverige, men ikke et ord om at de andre medlemmer af stram kurs rent faktisk fik brændt koranen af i sveriges største ghetto. Det virkere vigtigere for ekstra bladet at paludan skulle kaldes “racisme-dømt” flere gange, end at beskrive hvad der rent faktisk skete. Men det er jo også avisen der tolkede illustrationen af et flertal vist med en løftet hånd som en heilen af paludan, så hvad kan man forvente. Hvad man derimod kunne ønske sig var et stort højreorienteret medie som modvægt til deres løgne, men det forventer jeg nu heller ikke.

  Kommentar by Per — 29. august 2020 @ 14:50

 17. Hvad man derimod kunne ønske sig var et stort højreorienteret medie som modvægt til deres løgne, men det forventer jeg nu heller ikke.

  Kommentar by Per — 29. august 2020 @ 14:50

  Per, du skal ikke forvente noget højreorienteret medie, du skal skabe et højreorienteret medie selv, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. august 2020 @ 15:25

 18. Jeg troede at alle de Svenske Batik-kællinger ville stille op en masse og hulkende og skrigende forlange at Rasmus Paludan fra Stram Kurs fik opholdstilladelse fordi han er forfulgt i sit hjemland. Det gør de jo jævnt hen med udenlandske mordere, voldsmænd og voldtægtsmænd og alt Rasmus Paludan fra Stram Kurs trods alt har gjort er at brænde noget ubrugeligt papir af.

  Kommentar by Santor — 29. august 2020 @ 15:41

 19. Ingen der i dag så TV2’s nyhedsudsendelse kl. 15.00 vil ane at voldshandlingerne i Malmø blev begået af de lokale muslimer. Muslimernes forbundsfæller på TV2 gav entydigt STRAM KURS skylden.

  Kommentar by bjarne binee — 29. august 2020 @ 16:06

 20. det er folk med gods i stram kurs folkene. det er imponerende og meget opmuntrende. de kom virklig afsted med noget igår.

  Kommentar by heisahero — 29. august 2020 @ 16:25

 21. Det ender med at Danmark, Polen og måske Rusland skal hjælpe svenskerne med at stoppe krigen??

  Kommentar by Hul igennem? — 29. august 2020 @ 16:30

 22. Kommentar by Hul igennem? — 29. august 2020 @ 16:30

  Det har længe været tanken. Svenskerne står i lort til halsen.

  Kommentar by Krautling — 29. august 2020 @ 17:10

 23. NotoriusKlitorius, hverken jeg eller nogen andre skal skabe endnu en højreorienteret blog til at udvande mediebilledet fra denne side af det politiske spektrum. Det skal være nogen med midlerne og ressourcerne der gør det ordentligt fra bunden af, og laver en side som den korte avis, men med rigtige jpurnalister der laver research og skriver deres egne historier. Men det har nok samme effekt at skrive det herinde som at afslutte hver sætning med forbyd islam i danmark.

  Kommentar by Per — 29. august 2020 @ 17:58

 24. Med med den islamiske opstand og revir-markering i Malmø som ubehagelig dokumentation af voldsvilje og -evne blot 20 km fra vor hovedstad bliver det nødvendigt at ophæve den nordiske pasunion og indføre indrejsekontrol fra ISverige

  Kommentar by egon olsen — 29. august 2020 @ 18:09

 25. # Krautling 17.10
  Ja, svenskerne står i sandhed i lort til halsen, men det er vel et naturligt opholdssted for den gennemsnitlige svensker, det er jo der de føler sig hjemme. Hvor skulle de ellers befinde sig?

  Kommentar by bjarne binee — 29. august 2020 @ 20:38

 26. Hvor er demonstrationerne mod at to drenge blev voldtaget og forsøgt levende begravet af Allahs friske fyre? Hvor er demonstrationerne mod, at en 12-årige pige bliver skudt ihjel bare fordi hun er på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt? Hvor er protesterne mod de private vejafspærringer? Hvor er protesterne mod de utallige overfald mod sagesløse (unge) svenskere? – alt sammen begået af Allahs lystige svende? Ingen steder.

  Men når en skide bog, som i virkeligheden blot er noget papir med tryksværte, bliver afbrændt – ja, så er helvede løs. Og det er underligt nok Rasmus Paludans skyld.

  Jeg er ikke Paludan fan. Synes han er bøvet og primitiv. Men har han nogensinde skadet andre personer? Nej! Har han nogen sinde optrådt truende ved sine “demonstrationer”? Nej! Har han været til fare for andre? Nej! Så hvad er problemet?

  Paludan er den fremkaldervæske, der får alle de dårlige sider ved den total fejlslagne fremmedimport til at træde frem – lysende og klart.

  De danske medier (gælder for medier i alle vestlige lande) burde lære at kigge indad. Ekstrabladet bragte i forgårs historien om de to drenge, der blev voldtaget og forsøgt levende begravet. Klinisk renset for gerningsmændenes ophav. De personer, der nu har fået “lange” fængselsdomme (lad os se, hvor længe de holder) for likvidering Herlev, bliver konsekvent omtalt som svenskere – som om det var en Jönsson eller Larsson. Ikke hvem de i virkeligheden er. Og det er Paludans skyld, at de går amok i Malmö …

  Jeg har fået så meget NOK af den skæve mediedækning.

  Kommentar by Realist — 29. august 2020 @ 20:57

 27. “… så fortjener Stram Kurs alene på grund af sin aktivisme, at blive opstillingsberettiget: Underskriv her.”

  Det er klar tale. Kim Møller støtter bogafbrænding, og at en bogafbrænder bliver lovgiver.

  Den tyske digter Heinrich Heine skrev: “Der, hvor man brænder bøger, ender man med at brænde mennesker.”

  I Nazityskland begyndte det med, at studerende brændte anderledes tænkendes bøger af.

  Nogle jøder frygtede ikke Hitler. “Vi lever i et demokrati og i en retsstat,” sagde de.

  https://www.youtube.com/watch?v=yHzM1gXaiVo

  Kommentar by np — 29. august 2020 @ 21:33

 28. Nå, så kom den radikale feminist og net-trold “np” igen frem for at forklare alle os tungnemme om hvordan tingene hænger sammen. For det er jo kun “np” som fuldt ud forstår hvad der er op og ned. Kun “np” har det fulde overblik. Og selvfølgelig er Rasmus Paludans aktiviteter magen til nazisternes. Godt at “np” fik det opklaret for os.

  Kommentar by Bent A — 29. august 2020 @ 21:56

 29. Kommentar by np — 29. august 2020 @ 21:33
  Det fede er at når du eller din datter / søn bliver gennem kulturberiget, så stemmer du også på SK.

  Og endnu federe er det at du til den tid vil påstå, at du altid har stemt på Z, DF, NB eller SK, men herinde ved vi at du bare er en ussel landsforræder.

  Kommentar by piphans — 29. august 2020 @ 22:11

 30. Det undrer mig meget, at Rasmus Paludan kan få et indrejse forbud til Sverige, fra svensk politi?
  – skulle et sådant indrejseforbud ikke (også i Sverige!) komme fra rets-væsenet? -> altså ved domsafsigelse?

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. august 2020 @ 22:38

 31. NP ville næppe være forarget over “bogbrændere” hvis nogen futtede mein kamph af, men koranen er meget værre. At NP ikke har fattet det endnu ændrer ikke et komma i den lortebog, eller konsekvenserne for millioner de af ofre den klamme religion NP forsvarer allerede har kostet.

  Og Realist, du modsiger dig selv:

  “Jeg er ikke Paludan fan. Synes han er bøvet og primitiv.

  Paludan er den fremkaldervæske, der får alle de dårlige sider ved den total fejlslagne fremmedimport til at træde frem – lysende og klart.”

  Har du tænkt over at han måske taler og opfører sig bøvet og primitivt, netop for at opnå den effekt? For du ved jo lige så vel som jeg og alle andre at han også sagtens kan begå sig i en debat med selv de mest fremtrædende “eksperter” osv, hvilket nok også er den virkelige grund til at du kun ser dem tale OM paludan i eksempelvis deadline på DR2, men aldrig inviterer manden selv.

  Kommentar by Per — 29. august 2020 @ 23:10

 32. Det var slemt, da vi i 1659 måtte afstå Skåne, Halland og Blekinge til Sverige.

  Men værre i dag, hvor vores gamle lande mistes til ISverige.

  Kommentar by egon olsen — 29. august 2020 @ 23:31

 33. Bare det dog var mig, der fik indrejseforbud til Sverige.

  Kommentar by Michael — 29. august 2020 @ 23:46

 34. I would appeal what the swedish cuck beta police have decided to a EU court instance. What is the core here, free movement across he borders, excersing free speech anywhere in the eu area or do cuck retards that fucked their way to the pyramide have the ultimate saying, sorry I mean the corrupt pieces of shit that call themselves “police” have of course let idiots that cal themselves “politicians” decide what to say and write, politicians that have no real work experience in anything buy lying and stealing, the clown that is in charge can not even write or speak in correct swedish and is alcoholic analfabet. when you have a shithole like sweden where no one in legacy media or politicians can understand why a server that counts the votes the election night is taken off line then you understand how stupid people are, like sheep. when you have a “justice” minister that did not even pass the law school and take a degree then you know. just appeal it to the next eu instance and we will see what they have to say about it. so we can have on paper if it is a dictatorship, slavery and oppression or if cuck beta retards “missunderstood”. i would include a request for re-imursement for the trip and other costs from the swedish government. just let it cost, let the corrupts work.

  Kommentar by Erwache — 30. august 2020 @ 00:26

 35. Her en længere udgave
  https://youtu.be/_uGVOr-TM1E

  Kommentar by Charles — 30. august 2020 @ 00:27

 36. Kommentar by M.S. Carstens — 29. august 2020 @ 22:38
  Du må ikke glemme at en stor del af det Mohammedsvenske dhimmistrisser korps FKA Kling og Klang er perkere, og hele deres retssystem er gennemsyret af gamle kællinger der kun drømmer om at blive knaldet af en neger eller lortefarvet dreng(lidt ligesom nogle Mohammedanske politikere sikkert også drømmer om).

  Kommentar by piphans — 30. august 2020 @ 00:37

 37. 17. NotariusUmulius
  Vi skal alle os skabe et SK- medie selv i fællesskab. !

  Højreorienteret skurer i mine øre, jeg vil hellere have Danmarks “Nationale” Radio.
  Tulle må gerne fjerne licensen til DR og andet lort, og give licensen over skatten til en SK-Radio & TV-SK. Men det skal man nok ikke forvente.
  Stem og støt Stram Kurs.

  Kommentar by Charles — 30. august 2020 @ 01:00

 38. Den ordførende for Stram Kurs på Store Torv i Malmø kom desværre til at sige noget fejlagtigt om Koranen, nemlig at der står noget om stening i den bog. Det gør der ikke, og forklaringen på at alle de islamiske lovskoler mener stening er en del af loven skal findes i haditterne og eventuelt andre beretninger om Muhameds sædvane.

  Kommentar by perhag — 30. august 2020 @ 01:19

 39. En storartet politisk provokation- Den kommer i de historiebøger nationaltsindede vil udgive fremover- tænk bare på julemændene fra Røde Mor, der delte pakker ud i Magasin, uden at betale Magasin for dem—
  :Dengang var de, der nu er gamle afdankede Strandvejssmaskere, ved at tisse i bukserne af begejstring!
  Hvad tænker egentlig fx een som Bjørn Nørgaard om Stram Kurs stuntet i Sverige= Åh det var og er så latterligt for Sverige, pisseviskerne i regeringerne og de afdankede nattissere og skidesprællere på hele medierøvslikkerparnasset.. at de islamistiske tæppesniffere er til grin, kan enhver se, og de skal hver dag have hilsner med en sveden duft af brændt yallahdødspræk ah ha ha og ha.. voldelige nasserøve skal latterliggøres hver eneste dag til de skrider.

  Kommentar by Hul igennem? — 30. august 2020 @ 02:41

 40. Nogle skulle lige hævne sig på dhimmisvenskerne og brædnte en Malmøskole ned https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/70X19w/malmoskola-forstord-i-brand

  Kommentar by BB — 30. august 2020 @ 04:45

 41. #27
  Den perkiske digter Yahay Hassan skrev en masse lort og en lille smule kage.
  En masse palæokommunister render stadig rundt som høns og tror Stalin redder dem.
  Så Pernille Skipper optræder i plantageejerdress og klapper ænder, lad os straks stemme på fascistpartiet og smadre nogen butikker..
  I Sverige brænder svenske palæokommunister Pippi Langstrømpebøger af, for hun er lidt for fræk..
  Gak gak gok gok læg et æg i stedet..!

  Kommentar by Hul igennem? — 30. august 2020 @ 09:18

 42. Per kl. 23:10

  Det kræver et svar …

  “NP ville næppe være forarget over “bogbrændere” hvis nogen futtede mein kamph af, men koranen er meget værre.”

  Jeg er modstander af bogafbrænding. Jeg synes, at man skal bekæmpe sine modstandere med ord, selvom det kan blive en lang kamp med mange nederlag.

  “den klamme religion NP forsvarer”

  Det er en stråmand. Jeg er i den grad imod den undertrykkelse af det enkelte menneske, som den moderne islam repræsenterer. Jeg skriver bevidst “den moderne islam”, for den islamiske revolution i Iran betød en blivende radikalisering af islam, som verden stadigvæk kæmper med.

  Det er i øvrigt ikke rigtigt, at Paludan ikke er blevet inviteret af Deadline.

  https://www.dailymotion.com/video/x7rjaj5

  I dette herostratisk berømte interview fortæller han, at cirka 500.000 indvandrere skal deporteres. Det er i denne alvorlige sammenhæng, at bogafbrændingen skal ses: Brænd deres bøger, fratag dem deres borgerlige rettigheder og send dem “hjem”.

  Da det sidste ikke kan lade sig gøre, er næste skridt oprettelse af lejre …

  Du vil bogafbrændingen, Per. Vil du også lejrene? …

  Kommentar by np — 30. august 2020 @ 10:04

 43. The professional sheepfuckers in Malmo torched so many cars and schools that the legacy media do not want to cover all the “news”, i guess it “creates bad atomsphere”. Paludan was going to burn a book and exercise his democratic rights and the muslims had a reason to torch cars and schools, something they do anyway daily in the stenchy shithole malmo.

  so what do swedish moronic cuck beta police do when a school has been burned down to the ground by muslims? They hire a security to, sit there in the car and observe the burned down building.

  take a look at the mentally challenged kids by the name eric thoren, when swedish cuck beta police mowe down a kid that you see clearly is “mongoloid” they emptied the full mag, ionly two or three shots hit the kid and killed him, the idiots claiming they thought he was a “terrorist”. if someone is that bad of a shot, like these idiots are, then a real terrorist would have executed them. the iq is so low and their own chance to get a job is to fuck their way in. that is why you have all these situations, due to exceptional low iq and they take orders of those with even lower iq. allowing professional sheepfuckers to feel like they are smart. torching schools will for sure help to get that language barrier straightened out but i guess you are not in denmark or sweden or norway because you are smart, have some talents or motivation to learn a new language where people can understand what the hell you are saying.

  Kommentar by Erwache — 30. august 2020 @ 10:38

 44. Det eneste, som er stort ved Allah, er hans åbenbarede had til anderledes tænkende. Islam er de bipolare impulsstyredes religion.
  Koranen 2:191. “Dræb dem, hvor I støder på dem….Men kæmp ikke imod dem ved den Hellige Moské – medmindre de bekriger jer dér. Men hvis de bekriger jer dér, da dræb dem.”
  Nu ved vi, hvorfor de har så travlt med at plastre landet til med moskéer. De skal efter koranen slå os ihjel omkring moskéer, hvis vi afbrænder koranbøger (=bekriger) islam der. Hvor langt er ‘omkring’?

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. august 2020 @ 10:43

 45. “NP” er den rabiate feminist og NET-HEKS der bliver ved og ved med at skrive verdensfjerne, underlødige og hykleriske indlæg, selvom hun igen og igen får at vide at hun er gennemskuet som en der går ind for feminisme, afrikanisering og islamisering.

  “np” har de samme tåbelige holdninger som So fie Carsten Nielsen, Marianne Helved, Zenia Krampe og Jens Rodehoved osv. fra det radikale parti. Og ser verden på samme måde som Rosa Lund, Eva Flyvholm og Pernille Skipper fra Enhedslisten.

  De har igen og igen påstået at hvis vi bare havde været endnu mere venlige, gæstfri, høflige, hjælpsomme, næstekærlige og gavmilde overfor de kulturfremmede indvandrere, så ville de forlængst være blevet fuldt integreret og var blevet til fredelige, venlige, ikke-kriminelle og stærkt berigende indvandrere.

  Men i Sverige er indvandrerne netop blevet behandlet med den yderste høflighed, gæstfrihed, gavmildhed og venlighed. Men hvad har det hjulpet??? Svaret har været tusindvis af røverier, overfald, påsatte brande, vanvidskørsler og mord. Og noget der ligner guerilla-krig mod svenskerne foregår flere steder i Sverige. Bombesprængninger, skyderier i gaderne, import af tonsvis af narko, nedbrænding af skoler, kirker, diskoteker, huse og biler er blevet noget ret normalt.

  Når Jens Rodehoved er ude at påstå at bare vi holder op med at tale om indvandrerdrenge og islamiske problemer, så vil alt ordne sig og ende i lutter berigelse og sød harmoni, viser han at han er en typisk radikal nar og fakta-resistent dumrian, hvis ikke en korrupt usling.

  Virkeligheden og sandheden er at Christiansborg røvrender, snigløber og forråder det danske folk med sin import af hundredtusindvis arabere og afrikanere. Som nu har fået karakter af en folkeudskiftning. Der snart kan udvikle sig til “svenske” tilstande”.

  Nogle eller mange af indvandrerne er ok, men en så voldsom indvandring som er foregået i de senere år, med ALLE de gamle partiers støtte, kan nemt ende i den største og blodigste katastrofe nogensinde i Danmarks lange historie. Og de første tegn på at Danmarks økonomi ikke længere er “bomstærk” som Lars Quisling pralede med, kan allerede ses mange steder.

  Titanic-Danmark ligger allerede dybt i vandet, og en kæntring kan ske hurtigere og pludseligere end mange aner.

  Kommentar by Bent A — 30. august 2020 @ 10:46

 46. 38. perhag
  Jo. Men det er alligevel en lorte og sexfikseret ludderbog.
  Ikke alle kender denne bog, men “Per Holbo”, kan fortælle en stor del af bogen og haditterne. Blandt andet: “Den perverse Profet”
  Det findes på tuben

  Kommentar by Charles — 30. august 2020 @ 10:49

 47. Hvor er det en genial lov: ‘Stor risiko for fremtidig kriminalitet’. Med den kunne de faktisk afvise alle de unge mandlige asylansøgere fra den tredje verden ved grænsen, hvis de bare tænkte sig om.

  Kommentar by Nemo — 30. august 2020 @ 10:56

 48. PS: Hvis masseimporten af kulturfremmede socialklienter så var det eneste Christiansborg kunne kritiseres for. Men der er meget andet. Hele vejen igennem er Borgens politik en skandale. Familie- og skilsmisse politikken er mandsfjendsk og familiefjendsk og til skade for tusinder af børn og unge, store dele af infrastrukturen er forsvundet, 500 skoler er lukket, 35-40 hospitaler og skadestuer er nedlagt, politistationer og kaserner og meget mere er sparet væk, pensionerne er forringet, velfærden udhulet, skattetrykket er steget, og danskerne er generelt blevet frataget rettigheder i et omfang, så mange er blevet 3. klasses borgere i deres eget land. Også den personlige frihed og sikkerhed er under angreb.

  Kommunistisk, feministisk og pladderhumanistisk politik er vejen til undergang.

  Kommentar by Bent A — 30. august 2020 @ 11:02

 49. Den dag der i Sverige kommer et politisk systemskifte, vil en eventuel oprydning af de voldsomme problemer som den muslimske indvandring har skabt, blive et voldeligt opgør mellem de muslimske indvandrere og deres ekstreme venstreorienterede politiske støtter på den ene side og myndighederne og de fleste etniske borgere på den anden side.
  Der vil komme lokale borgerkrige i storbyerne, hvor Politi ikke kan magte opgave. Militæret vil blive sat ind.
  Dette scenarie vil inden længe folde sig ud i Sverige og Frankrig.

  Kommentar by Erik Skifter — 30. august 2020 @ 11:03

 50. Bent A kl. 10:46

  Jeg svarer som regel ikke på dine skøre indlæg. Du har fortalt os, at du har været patient i psykiatrien i Region Syd, og at du har været oppe at slås med overlæger og sygeplejesker, fordi du ikke måtte få kaffe, kage og gaver på din fødselsdag og juleaften.

  Du kaprede af uforståelige grunde en hel blogpost med din sygehistorie, i seks kapitler som du selv kaldte dem. Det har gjort uudsletteligt indtryk på mig og ændret mit syn på psykisk syge som dig.

  Kommentar by np — 30. august 2020 @ 11:05

 51. Nå, nu tager radikale “np” sin tilflugt til rene LØGNEHISTORIER. Jeg har aldrig skrevet om at jeg har været psykisk syg, af den simple grund at det har jeg aldrig været. Jeg har skrevet om behandlingen af psykisk og fysisk syge patienter, som nogle gange er meget langt fra at være optimal, og det er jo noget helt andet.

  “np”, du burde være den sidste til at slynge om dig med beskyldninger mod andre. Du er en radikal løgner, hykler og ondskabsfuld net-troll, og det vigtigste for dig er at smæde andre bloggere og at afspore debatterne.

  Kommentar by Bent A — 30. august 2020 @ 11:54

 52. Dokumentation af Bent A’s sygehistorie. Dengang kaldte han sig for P Jensen og TP, to blandt mange andre aliasser:

  http://www.uriasposten.net/archives/104142

  Som redneck skrev dengang efter de to første kapitler af Bent A’s pinagtigt private bekendelser:

  “P Jensen, jeg føler med dig og dine oplevelser i sygehusvæsenet. Men tror dog også der er en grænse for hvor meget Uriasposten kan bære af den slags, så måske du også skulle snuppe en fyraftens bajer?”

  Men ingen kan stoppe den psykisk syge Bent A, hverken overlæger, sygeplejersker eller venligtsindede medkommentatorer på Uriasposten. Så vi fik fire kapitler mere (!)

  Jeg skal ikke afspore debatten yderligere. Det er den psykisk syge Bent A’s speciale.

  Kommentar by np — 30. august 2020 @ 12:24

 53. Nå, så er FEMTE-KOLONNE kommunisten/feministen eller trollen “np” atter i topform med sine løgne, forvanskninger og beskyldninger. Bemærk hendes snedige formulering “Dokumentation af Bent A’s sygehistorie”. Men der er INGEN dokumentation af andet end en kritik af sundhedsvæsnet og en psykiatri, underskrevet af en P. Jensen. En kritik der er fremført fra mange sider, af mange læger, sygeplejersker, patienter og pårørende. Sidst er den blevet fulgt op af “Bedre psykiatri” og andre patientforeninger med en udmelding om at psykiatrien i Danmark er nødlidende. Og en række overlæger og vidner har fortalt om hårrejsende behandling af fysisk syge. Læs selv om den skandaleramte “sundhedsplatform”, om “Sundhedsvæsnets storhed og fald”, om “S-V er noget vi leger med” osv. S-V deroute og forfald er ikke noget der kan bortforklares.

  Hvorfor har “np” så meget imod kritik af S-V?? Et samfund hvor alt som er til skade for befolknngen ikke må kritiseres, er et udemokratisk samfund som kan blive ødelagt indefra og ovenfra.

  Er sandheden ikke at “np” lider af sygelige vrangforestillinger om at ytringsfrihed og kritik af systemet er noget forkasteligt? Selvom kritik og debat er det som forebygger at et samfund går i opløsning og ender som Venezuela, Libanon, Sverige, Somalia eller Albanien.

  Ingen kan tilsyneladende stoppe den radikale feminist “np” som lader til at være hæmningsløs. Men i det mindste bør hun møde en vis modstand, så hun ikke får held til at skævvride debatterne med sine løgne og radikale tåbeligheder.

  …….

  Kommentaren forsvandt i den blå luft, trods “kvittering”. Antenne-bøvl ??

  Kommentar by Bent A — 30. august 2020 @ 13:32

 54. Lidt OT, men aktuelt: Nu rabler det for Lars Quisling som kritiserer Jacob Ellemann fordi Elleman har sagt at V ikke vil gøre sig afhængig af den radikale Morten Østers og co. Lars Q er vel borgerlig udvendig og radikal indvendig. Meget tyder på det.

  I DRs P1 fortsætter mistænkeliggørelsen af forsvaret og forsvarets efterretnings tjeneste. Det eneste vi véd indtil nu er at der er opstået en konflikt mellem et tilsyn og FE, og at Trine Bramsen omgående sendte flere chefer hjem, før sagerne var fuldt belyst. Vi véd heller ikke om tilsynet består af uvildige folk eller om det er radikale og røde typer som udgør flertallet? Vi véd ikke ret meget. Men DR har ikke tøvet med at hetze mod forsvaret. I dag i søndags-frokosten med tre kvinder og en enkelt mand.

  Kommentar by Bent A — 30. august 2020 @ 13:51

 55. The order not to let Paludan into Sweden was taken by a female that is not Swedish, and two swedish men. They are all three located in Stockholm not in Malmo. the pieces of shit cuck beta asswipes in malmo are just taking orders from someone else. which doesnot come as surprise since all of them are owned in one way or the other. i stay away from the ones that blew someone or fucked someone in order to get a job or to get promoted.

  I would say t is better not to go to Malmo or sweden. it is a true shithole, and flies are attracted to shit. there is a lot of flies in sweden especielly in the shithole and cesspool malmo.

  Kommentar by Erwache — 30. august 2020 @ 16:09

 56. The order not to let Paludan into Sweden was taken by a female that is not Swedish, and two swedish men. They are all three located in Stockholm not in Malmo.

  Kommentar by Erwache — 30. august 2020 @ 16:09

  Give us the three names here, Erwache, anonymously, forbyd islam I Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. august 2020 @ 19:50

 57. https://www.bt.dk/krimi/paludan-udloste-kaos-her-er-hans-plan

  Kommentar by P — 31. august 2020 @ 14:48

 58. Why is a koran so slow in burning?
  The koran is sooooo BORING – watching paint dry is a more exciting endeavor than reading the koran.

  Kommentar by Gustav Jensen — 31. august 2020 @ 19:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper