29. august 2020

Undertegnede i Information: “Det, som kaldes fascisme i dag, var sund fornuft i 1950’ernes Danmark”

Jeg ignorerede journalisten lidt, da jeg blev kontaktet, men Katrine Winkel Holm og Kasper Støvring har tidligere medvirket i serien, så det blev et ja. Informations ‘Fascistometer’-test er baseret på Adornos definion, men som blogger er det trods alt rart med jævne mellemrum at blive citeret for noget jeg rent faktisk har sagt.

Jeg præsenteres som højreradikal blogger, men også som en mand der blot er ‘lidt til højre’ for den etablerede højrefløj, som fokuserer på multikulturelle samfunds skyggesider. Sandheden er lidt højreradikal, må man forstå. Jeg scorer 13,6 procent over gennemsnittet, og mine mest fascistiske træk er ifølge testen ‘Destruktiv kynisme’: En ‘generel fjendtlighed over for ting, der ikke er i tråd med ens personlige værdier, og ringeagt for menneskelivet’.

Det lever jeg fint med. Ideologi er en måde at forstå verden på, men jeg har et liv der skal leves, og vil ikke smadre et velfungerende homogent demokrati, blot for at undgå en fascist-etikette. Og da slet ikke når den kommer fra en af Frankfurterskolens revolutionære teoretikere, der vil gøre vold mod alt jeg har kært.

(Dagbladet Information, 29. august 2020, 2. Sektion, s. 25)

Fra weekendudgaven af Dagbladet Information – Det, som kaldes fascisme i dag, var sund fornuft i 1950′ ernes Danmark (kræver login).

“Er det sandt, at en stank af 1930′ erne har bredt sig på den moderne højrefløj? Kim Møller driver den højreradikale blog Uriasposten og bliver stemplet som nazist en gang i timen. Vi har bedt ham tage Theodor Adornos fascisttest fra 1947 for at se, om der er noget om snakken. …

I Adornos F-skalatest, der måler autoritære og facistiske personlighedstræk, scorer han 13,6 procent over gennemsnittet, og han havde da også skammet sig, hvis han scorede lavere i sådan et ‘kulturmarxistisk projekt’.

[…]

– Før indikerede du, at det hele var et spørgsmål om kultur, men det er også genetik?

‘Tjo, der er en forbindelse. Hvis to danskere får et barn, opdrager de også deres barn dansk. De, der ikke er danske, kan ikke opdrage nogen ind i danskhed. Der er brug for en dominerende kultur, nogle kan integreres ind i. ‘Det er måske også lidt racistisk at sige, men den vestlige kultur er langt overlegen den mellemøstlige.’

– Ja, det er det. Hvad synes du om testen?

‘At tage en test for at diskutere graden af egen fascisme er da lidt latterligt. Nu er jeg gået med til det denne gang. Men normalt hjælper jeg ikke folk, der vil kalde mig noget grimt. Fascisme er et skældsord, og nu er jeg så 13,6 procent fascist.’

– 13,6 procent mere fascistisk end gennemsnittet.

‘Ja, det vil jeg da næsten håbe, for gennemsnittet er til at lukke op og skide i.’

– Det forstår jeg ikke?

‘Hvis jeg nu havde været mindre fascist end gennemsnittet i en kulturmarxistisk test, havde jeg været en del af problemet. Klar til at nedlægge Danmark.’

– Hvad tænker du, at testen forstår ved fascisme?

‘Det ligger mellem linjerne, at Adorno har det, som Søren Krarup kaldte en negativ fascination af nazisme, hvor man leder efter den alle steder. Det er udbredt i dag. Meget af det, som kaldes fascisme i dag, var sund fornuft i 1950’ernes Danmark.‘”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/112898/trackback

53 Comments »

 1. Snart skal du personundersøges lige som Snaphanen. Redegøre for din opvækst og dit forhold til alkohol og narkotika. Det skal afklares, om du kan rehabiliteres.

  Kommentar by Skatteyderen — 29. august 2020 @ 12:10

 2. Danmark toppede som samfund bygget på sunde værdier, arbejdsomhed, venlighed, værdighed, gensidig respekt og en kernefamilie i 1967.

  Alt det gode har de gale røde og Radigale og kommunister i alle afskygninger fået smadret helt og ødelagt Kongeriget Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. august 2020 @ 12:34

 3. Når sund fornuft udråbes til og hetzes som fascisme af magtfulde toneangivende kredse, begynder vanvid og galskab at snige sig ind alle steder i samfundet.

  Danskerne er udsat for en voksende FJENDTLIGHED fra mange sider. De gamle partier er danskernes fjender. Massemedierne er danskernes fjender. Islamisterne er danskernes fjender. Kommunisterne, feministerne og pladderhumanisterne er danskernes fjender. EUs elitære teknokrater er danskernes fjender. De kriminelle er danskernes fjender. Familie- og skilsmissebureaukraterne er danskernes fjender.

  Det skyldes altsammen mangel på sund fornuft i de nævnte kredse. Noget som ofte er indgangsporten og begyndelsen til indoktrinering, hjernevask, ensretning, uvidenhed og umoral. Som igen kan være begyndelsen til et samfunds og kulturs undergang.

  Kommentar by Bent A — 29. august 2020 @ 12:40

 4. PS: “Begyndelsen til samfundets og kulturens undergang” – skal forstås på den måde at når de politisk korrekte kliker åbenlyst foretrækker barbari og totalitære tendenser fremfor civilisation, demokrati og frihed, så er vi inde i en dødsensfarlig udvikling, efter min og mange andre danskeres opfattelse.

  Kommentar by Bent A — 29. august 2020 @ 12:52

 5. Hehe, fucking Information.. Adorno’s “facisme-test” er en af de mest kritiserede akademiske test der findes, da den er baseret på venstreorienteret bias. Adorno var, som Kim påpeger, en af socialkonstruktivismens forfærdre, og en inkarneret kulturvenstreorienteret som med nærmest fuld sansynlighed havde til øje at udskamme og socialt umuliggøre højreorienterede holdninger. Informa-fucking-tion..

  Kommentar by Realisten — 29. august 2020 @ 12:53

 6. Er du økofascist Kim? Eller er du bare en helt almindelig nazist? Men du må da have et socialistisk grundsyn. Kan du virkelg mene at mennesker i nød skal dø i rendestenene? Synes du ikke vi alle skal være med til at betale for indoktrineringen,som jo er til vores fælles bedste? Alle mennesker har vel lige rettigheder. Er du ikke til syvende og sidst en egoist,som ikke tænker på dine medborgere? Er du i virkeligheden et højreorienteret svin,som kun fortjener foragt fra alle os,som følger medierne nøje og klart ser at personer som dig,Uve Max,Søren Krarup,Lars Andersen,Rasmus Paludan,Bent Jensen,Flemming Rose,Helmuth Nyborg og Bill Warner for at nævne et par stykker kun er interesserede i at nedbryde vores land?

  Kommentar by Nielsen — 29. august 2020 @ 13:18

 7. Jamen hvem kan tage en kulturmarxistsik test i Facisme som gode vare?????. Karl Marx selv var da antidemokratisk i hans teser om -Proletariatets diktatur-. Facisme er orginalt en roddet affære om nostalgi til den enkle samfundskonstruktion, med familien som bærende element. Intet ondt i det fra min side, men den er altså også et bevidst fravalg af Demokratiet, hen imod den stærke Fører -ideal. Demokratiet er for den en diskussionsklub, hvor problemerne syltes og komprommiet dyrkes, så handlinger imod problemerne bliver forældet, hvilket jo ikke er tilfældet med Føreridealet. (Svage individer skal kanøfles for at bevare et sundt samfund)Dens ide imod Demokratiet er de hurtige beslutninger så at samfundsproblemerne ikke vokser. Desuden mener den at Demokratiet blot dekadent vokser sig væk fra Folket i et distancerende bureakrati (Lobbyister og karriere politikere uden nogle visioner). I princippet kan Facismen vel godt have ret i Demokratiets svaghed, men gud nåde og trøste den manglende frihed, som den kræver undertrykt for alle dem den ikke lige er enige med. Hvilket både Italien og Nazismens tyskland vel er eksembler på. Ud over Jøder blev handicappede gasset i væk-kørende busser etc etc etc…alt det vi ved.
  Men Facismen er er jo i sin grundlæggende natur med fravalg af Demokratiet og frihedsundertrykkelse ikke forskellig fra Kommunismen (som i høj grad dyrkes af DR,s journalister) eller og især ISLAM, som absolut er frihedsfjendtlig, og som Hitler jo beundrede…..så hvad i alverden bilder Information sig ind de er værdige til at måle som værende Facister? Det kan de selv være med Deres modbydelige leflen for Islam, Hen over hovedet på alle dens ofre, ligesom man moralisere på kommunismens vegne hen over hovedet på alle dens ofre- lige fra Tibetanere over Falun Gong til Stalins paranoide samfundsstruktur til Nord Koreas modbydelige diktatur. DAGBALDET INFORMATION ER SLET IKKE VÆRDIGT LÆNGERE TIL FACISMEVUDERING. MUNKEMARXISTERNE KOMMUNISTISKE OG ISLAMLEFLENDE IDEALER ER BLOT DAGDRØMMERNEMORALISTERNE BLINDE VINKEL TIL SLET IKKE AT VUDERE, HVAD DE HAR MED AT GØRE, OG DERES FEJHEDS RÅDNE MORAL, KOMMER VORES BØRN TIL AT MÆRKE, NÅR ISLAMS FRIHEDSHAD SLÅR IGENNEM. PRÆCIS LIGESOM DE RADIKALE FØR KRIGEN LEFLEDE FOR NAZITYSKLAND, LEFLER DE RUNDT FOR ISLAM, OG DEM SOM SØGER AT STÅ OP IMOD DE TOTALITÆRE OG DEN FRIHEDSUNDERTRYKKENDE KULTUR ISLAM BÆRE HETZER DE IMOD. BOYKOT INFORMATION, POLITIKEN OG DR.

  (Beklager mit pis koger :-))Din avis minder mig om “Åndehullet” som man af diplomatisk vej fik lukket, da Hitlers Nazister klagede Deres nød over dets eksistens i 30 erne. Man kan vist indhente nogle eksemplare af det på Statsbibilioteket.
  For mig at se score du 100 procent på Churchills æresværdighed Kim. :-). Støt SIAD og GI. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. august 2020 @ 13:23

 8. “Snart skal du personundersøges lige som Snaphanen”. Det frygter jeg også. Når jeg hører, at der holder en bil udenfor min adresse, frygter jeg også altid lidt, at det er det danske hjernepoliti eller Hamas-tilhængere. Jeg linder på gardinet og forsøger at checke hvem det er inden jeg “afsikrer min Browning”. Det var en vits:-) jeg har ingen.

  Det siger mere om Information, at de fremmaner fascister. Det er de troende venstrefløjseres og muslimers løgnekampagne, som de måske selv slet ikke engang tror på? Der er måske 5-6 egentlige fascister derude?
  Der imod kan kendte venstreorienterede og muslimske politiske voldsmænd og terrorister tælles i hundreder, ja, måske i tusinder. Det er det Information forsøger at skjule. Det er let gennemskueligt.

  Kommentar by A-mad — 29. august 2020 @ 13:25

 9. Så en venstreradikal avis kalder dig “højreradikal.” Så nåede vi så langt. Man må formode, Information opfatter sig selv som middle of the road.

  Kommentar by Snaphanen — 29. august 2020 @ 13:44

 10. Kommentar by Snaphanen — 29. august 2020 @ 13:44

  Jeg har set, at du er glad for vin på Facebook. Er det noget, du har fortalt Kriminalforsorgen?

  Kommentar by Skatteyderen — 29. august 2020 @ 13:51

 11. Sund fornuft er totalt fraværende i dagens Vesteuropa. Al økonomisk, teknologisk og kulturel udvikling er gået i stå. Det eneste, der er i rivende udvikling, er det politiske hovmod.

  Samtidig har man påført sig selv fire plager af nærmest bibliske dimensioner, som hver især koster himlen ned på Jorden.

  1) Den første megafejl er den massive og komplet uforståelige indvandring af voldelige analfabeter fra Afrika og Mellemøsten.

  2) Den anden er den såkaldte “Grønne Omstilling”, hvor man foregiver, at man efter millioner af års klimaforandringer nu vil gøre klimaet uforanderligt og perfekt.

  3) Man håner og dæmoniserer to af verdens stormagter, USA og Rusland, som retteligt burde være vores venner og allierede, men omfavner og støtter den tredje, Kina, som vi intet har tilfælles med, og som intet godt vil os.

  4) Slutteligt har man i år besluttet, at Corona er en sygdom med en farlighed på linje med middelalderens pest, som fordrer, at samfundet sættes i stå og befolkninger holdes i et statsligt jerngreb. (Corona-dødsfald i juni og juli tilsammen var cirka et dusin ud af et ca. 8.00 statistisk set normalt antal dødsfald i samme periode).

  Alle fire projekter er økonomisk, politisk, sikkerhedsmæssigt, og strategisk det rene galimatias.

  Hvad bliver mon det næste idiotiske påfund, som Frankfurterskolens diciple kan finde på for at nedbryde den vestlige verden?

  Kommentar by Henrik Wegmann — 29. august 2020 @ 14:28

 12. @Skatteyderen: Det har jeg skam :-) Jeg fortalte dem også, at cannabisolie var verdens bedsteb sovemiddel

  Kommentar by Snaphanen — 29. august 2020 @ 14:29

 13. Facisme “ingen i vore……” racist,nazist,saadan paa den anden side af 80,lyder dette meget maerkeligt,hvormange af disse “unge” har nogenside set en nazist,fulgt deres vaeremaade,kender nazizmens historie?? ingen eller meget faa tror jeg.Jeg forstaar det godt med det sammenrend paa Noerrebro pride.Foerst hyle koret “ingen osv.” saa alle brune forrest aner disse typer overhovedet hvad de har gang i, det var hylende grinagtigt hvis ikke det var saa trist.Til disse personager laer dog at udtrykke jer individuelt paa Dansk og taenk selv.Nuvel alders relateret gnavenhed ,maaske men jeg tror det ikke

  Kommentar by dunk — 29. august 2020 @ 14:43

 14. @Kim:

  Tak fordi du stiller op og synliggør de venstreintellektuelles indskrænkethed.
  Nogen kommer måske til at tænke sig om? Man kan da håbe.

  Kommentar by Bastardo — 29. august 2020 @ 14:45

 15. Vesten tilhører vesterlændinge og Danmark tilhører (etniske) danskere.

  Det er kun i vesten at denne sandhed overhovedet er til diskussion.

  I resten af verden er det en fuldstændig selvfølgelighed.

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. august 2020 @ 15:24

 16. Vi ved af erfaring at venstrefløjen er ulta-voldelige når de står over for deres meningsmodstandere. Eftersom Kim slap ud i live og, antager jeg, uden trusler om vold må “sølle” 13% være at betragte som en fascistisk undermåler.

  Så spørgsmålet må være :

  Hvor højt eller lavt skal man ligge på “Informations” facist-skalaen før de anbefaler offentlig afstraffelse?

  Kommentar by Santor — 29. august 2020 @ 15:32

 17. > Henrik Wegmann
  Er det et projekt at håne USA og Rusland? Corona er frem for et projekt et punkt i kalenderen. Klima relegionen er vel en afløser for velfærd(?) Tilladelsen af fremmedes overløb af vore grænser,er nok vores største og eneste problem,som vi kan klandre de sidste 100 års statsministre. Hvis himlen kom ned på jorden,ville vi få sunde penge. -Og en moral som sagde lyv ikke,stjæl ikke og gør ikke andre ondt.

  Kommentar by Nielsen — 29. august 2020 @ 15:35

 18. Information havde en berettigelse under sidste besættelse.

  Senere støtter de, så vidt jeg ved, åbenlys statsstøtte til deres drift.
  Deraf konkluderer jeg de på området at få penge til deres projekt- er villige til hvad som helst. Helt i stil med størstedelen af politikerne under sidste besættelse, og derefter, der uden mange ord, lod den del af befolkningen der havde mindst betale for besættelsen

  Information ville ved mine svar på spørgsmål nok også finde jeg var mere fascistisk end gennemsnittet…

  Kommentar by Peter Buch — 29. august 2020 @ 15:39

 19. So why are you called “nazi” or “fascist”? because when the commie or feminist can not rack up any good arguments then they attack you, because that is the easiest. you can also see that if looking at decisions taken by older generations that worked in the ublic sector you can follow the line of thought, there was a underlaying thought, some thought behind the decision and a direction. now the pathetic morons have no iq and fuck their way to a public sector job and are s retarded and corrupt that it takes numerous times to get a street fixed the right way at the first try but I guess when your friends are fxing the street and you are signing the bills then it is a good way to steal from the tax payers.

  if all this is easy to see and figure out and yourself think you are smart because you are a thef, liar and fucked your way to the job in the oublic sector…are you smart? the very same people call everyone nazi or facist to shut them up so they can keep stealing and lying.

  Kommentar by Erwache — 29. august 2020 @ 16:24

 20. Flot Kim. Til UG med pil op.

  Kommentar by Danskeren — 29. august 2020 @ 16:50

 21. INFORMATION VAR ENGANG for længe siden en avis der var på danskernes, frihedskæmpernes og frihedens side. Det var under den tyske besættelse. I dag under den nye besættelse er den på magthavernes, systemets og overvågningssamfundets side. Men de oprindelige journalister er jo også alle væk i dag. Og når staten betaler lønninger og andet, så sker der nok altid en langsom korrumpering, ligegyldigt om det er en avis, et parti, en tænketank, en radio- eller tv-station.

  Overvågningssamfundet bliver trin for trin stærkere og stærkere, og de demokratiske borger- og frihedsrettigheder bliver svagere og svagere.
  Fremover vil staten/systemet/kolbøtteborgen have det at vide hvis du spiller lotto, tips eller oddset.

  Du skal registrere dig og oplyse dit person-nr. inden du allernådigst kan få lov til at udfylde en tipskupon. Man kan mene at det ikke rager staten, men på tosseborgen synes de at du skal kigges over skulderen hele tiden.

  Tipstjenesten fungerer iøvrigt dårligere og dårligere. Med en masse bøvl til følge for spillerne. Men sådan er det jo efterhånden med alt som staten og politikerne rører ved.

  Kommentar by Bent A — 29. august 2020 @ 17:30

 22. KIM. Du er ligeså meget Facist, som Information er Nazistisk :-). Grin lidt af de elfenbenstårns teorietikere. Aviser som ingorere Tom Robinson, og de frihedsproblemer Islam skaber er ikke fem potter pis værd til nogensinde at tage politisk moralsk alvorligt. Det er Deres pilrådne moral og etik for afstumpet til. Det er Islam imod resten af den frie verden (og såmænd også diktaturene, som ikke er Islamisk diktatur). Vi skal hverken underlægge eller acceptere Islam, og den islamleflende dhimmi (MSM) presse, med dens forlorne selvforståelse i dens udlægning af noget den ikke har begreb om. :-). God weekend Kim.

  Kommentar by Michael Unna — 29. august 2020 @ 17:43

 23. PS: Vil man vide mere om den smuldrende og nødlidende velfærdsstat, kan man evt. se nr. 8 og 32 under bloggen den 25. august: Eva Selsing om at der sidder et menneske i systemet. Et Kafkask system.

  Kommentar by Bent A — 29. august 2020 @ 17:54

 24. Iflg. Stine Bosse er snaphanen ligeså radikal som islamister. Det er kun godt myndighederne holder øje med ham. En “Franz Josef Meyer” mener, at snaphanen er som, at læse David Irving og der er stærke relationer til samme tankegods som Anders Breivik.

  https://twitter.com/skaarup_df/status/1297963228664860672

  Kommentar by CCC — 29. august 2020 @ 17:59

 25. Aner ikke hvilken test de har taget, men her er mine resultater af den første test jeg fandt fra Google:
  https://www.pushkinpress.com/fascistometer/
  56/65 = Patriot (åbenlys fascist ifølge siden).

  Hvis patriotisme er fascisme, så er jeg mere end stolt over at være fascist.

  Kommentar by P — 29. august 2020 @ 18:37

 26. Hvis Dagbladet MisInformation kunne lette røven/mande sig op til lidt selvransagelse (Georg Metz må gerne tage spidsen) så vil jeg foreslå at man, som et alternativ til at chikanere politiske modstandere med idiotisk-perverterede-rabiat-socialistiske-tests, selv lod sig dueligheds teste?

  Begynd for eksempel med en ansøgning til en stilling i A.P. Møller-Mærsk A/S – Hvor langt frem, tror I selv, at I ville komme i jobsamtale køen? – Lad mig forsøge et vildt gæt: Zero!

  NB: Information modtager mere end kr.25.000.000 i mediestøtte. Det svare vel til, at hver medarbejder ansat på Information får kr.200.000/300.000 stoppet op i røven uden at røre en finger(?)! – Hvis dette ikke er svineri med skatteborgernes penge, så findes begrebet svineri slet ikke!

  Kommentar by T. Flodur — 29. august 2020 @ 19:27

 27. Off Topic: Jeg er lige kommet “hjem” efter en tur til Bornholm, hvor vejret sjovt nok altid var bedre end vejrudsigterne lovede. Hvad mere vigtigt er: Svaneke Bryghus laver god øl, men det er nu kun ét af tre bryggerier på Bornholm:
  1) Der er Pennyllan i Tejn havn som laver aldeles glimrende øl, og som vist har eksport til 15 andre lande. New York på Bornholm? Sådan føltes det faktisk, møbler lavet af industripaller og hyggelig musik fra 60’erne-80’erne ved havnen.
  2) Og så er der Small Batch Brewery i Rønne Havn (Skansegade), hvor der ikke må serveres øl (den er ellers tæskegod). Rønne havn er en privat virksomhed ejet af kommunen, så Small Batch Brewery må ikke sælge øl i havnen. Det må Pennyllan godt i Tejn, fordi Tejn havn er en kommunal havn ejet af kommunen. Forstår du forskellen?
  Ingen andre gør. Men: Besøg Bornholm, du bliver ikke skuffet hvis du leder efter en god øl. (Undlad dog designerøllen “Opalsøen” – en klar skuffelse, ikke brygget på Bornholm).

  Kommentar by ino — 29. august 2020 @ 20:00

 28. Kim Møller for president:-)

  Kommentar by Bent Langer — 29. august 2020 @ 20:00

 29. # 17
  Trangen til at bruge alternative betegnelser flugter fint med tidsånden.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 29. august 2020 @ 20:13

 30. Tænk at Information vil stå inde for noget sådant useriøst vrøvl. Theodor Adornos var sikkert højt begavet, men al erfaring viser, at det ikke er en garanti for begavet adfærd og tankevirksomhed. Frankfurteskolen skulle angiveligt, i efterkrigsårene, stå for en “nymarxistisk” udlægning af den marxistiske lære, sikkert noget med at, der var et videnskabeligt bevis for, at de vestlige kapitalistiske samfund, med tiden, uafvendeligt, i kraft af den den store arbejderklasse, ville transformeres til, klasseløse kommunistiske marxistiske diktaturer. Borgere i sovjetstaten, der nægtede at kunne se det paradisiske ved sovjetstatens diktatoriske marxistiske indretning, blev af systemets kommisærer kaldt dissidenter (afvigere), som i den sammenhæng blev udlagt som en psykotisk tilstand, der nødvendiggjorde tvangsindlæggelse på et psykiatrisk hospital. Det gjorde man så i den paradisiske Sovjet stat. En parallel hertil er inkvisitionen i Spanien, og naturligvis Informations “fascistometer-test” af dissidenten Kim Møller.

  Kommentar by Den sendrægtige — 29. august 2020 @ 21:26

 31. Henrik Wegmann — 14:28 / Nielsen 15:35

  Nielsen hvad er det lige striden mellem jer to går ud på? – Snakker I forbi hinanden? – Jeg synes at Wegmann udtaler sig klart om tidens problemer; kan du uddybe?

  Kommentar by T. Flodur — 29. august 2020 @ 21:31

 32. AVISER som Information, Politiken, BT og EB osv. samt DR og TV1+2 er domineret af røde og radikale journalister. Alligevel må man undre sig over hvad danskerne får ud af MSM. For nok er der propaganda og holdningsmassage hele tiden, men hvis man sorterer og leder en smule, er der alligevel masser af oplysninger som viser hvad der foregår i samfundet. At det går ad Pommern til, lader sig let afkode. Læserne, lytterne og seerne kan da ikke forlange at få alting ind med teskeer. Man kan da som bare nogenlunde normalt begavet ikke undgå at vide at indvandringen, at voksende kriminalitet, at dalende velfærd osv. er kæmpeproblemer. Og at de gamle partiers samlede politik er en trussel mod alle almindelige danskere.

  Tag f.eks. EB lørdag den 28. august. På forsiden er der noget om “Blodtørstige kujoner”. Historie nr. 1000 om migrant-kriminalitet. Side 14 er der endnu mere om flere indvandrer-mord. På side 20 er der hård kritik af de radikale og narren Jens Rodehoved. Og kritik af salget af Serum-institutet til S-Arabien. Side 19 kritik af den politiske forfølgelse af Inger Støjberg. Side 22 og 23 en artikel om narko og sundhedsvæsnet. På bagsiden en vildledende artikel om forsvaret m.m., men den får dog nævnt at vi har brug for et forsvar mod cyberangreb, terror og fremmede magters forsøg på at infiltrere vort land.

  Hvis man tænker selv og ikke sluger alting råt, er der masser af nyttige oplysninger i aviserne.

  Men selvfølgelig, hvis Piphans har ret i at danskerne er verdens dummeste folkefærd, ser det sort ud. Jeg vil dog påstå at det politisk set er svenskerne, nordmændene, tyskerne og englænderne som pt. er de allerdummeste.

  Svenskerne synes at være ligeså dumme som hundestejler, guldfisk og dafnier. Men de er også ofre for kommunistisk og feministisk hjernevask gennem 30 år.

  Næste gang vores jægersoldater skal sendes afsted for at hjælpe nogle stakkels mennesker i et u-land, bør Sverige stå først på listen.

  Kommentar by Bent A — 29. august 2020 @ 23:33

 33. EB fredag den 28. august!

  Kommentar by Bent A — 29. august 2020 @ 23:35

 34. Når vi kan hjælpe Afghanerne og Malineserne mod terrorister, kan vi vel også hjælpe svenskerne!

  Kommentar by Bent A — 29. august 2020 @ 23:44

 35. Rønne havn er en privat virksomhed ejet af kommunen
  >T Flodur
  At H.W. postulerer at problemerne skyldes alle mulige småting,når problemerne skyldes islam,politikere,skat og usunde penge.

  Kommentar by Nielsen — 30. august 2020 @ 00:22

 36. >29
  Så ikke at du svarede før jeg læste Flodurs indlæg

  Kommentar by Nielsen — 30. august 2020 @ 00:27

 37. Sakset fra fb;

  Information er bare en lille gammel fimseklub for afdankede, udbankede, fallerede, unyttige nydere, der aldrig har ydet- og nu er de i politisk panikalder ligesom de andre gamle alkoholiserede gummifjæs fra Socialistisk Fortid..

  Kommentar by Hul igennem? — 30. august 2020 @ 02:26

 38. Tak fordi at du gider, Kim. Du er en værdig patriotisk dansker, som mange ser op til. Tak.
  Biden’s Bribe Tapes.
  Tror du ikke, at det kan bære et blog-indlæg?
  https://www.bit c h ute.com/video/E96UkurvYxyM/ (fjern mellemrum)
  https://www.bit c h ute.com/video/fUDKlKSFJvbC/ (fjern mellemrum)

  Mange politisk interesserede læser med herinde.

  Kommentar by Iznogut — 30. august 2020 @ 05:16

 39. #26 T. Flodur
  Du tager fejl. Der er ingen medarbejdere på misinformation, der er bistandsklienter der ganske rigtigt får en tårnhøj bistandshjælp.
  Derudover er jeg helt enig. Ikke en eneste af disse bistandsklienter vil være i stand til at producere en vare eller levere en ydelse ( ikke engang som prostituerede )som andre mennesker frivilligt ville betale for.

  Kommentar by Danskeren — 30. august 2020 @ 08:26

 40. Skulle vi ikke hellere tale om de marxistiske massemordere. Det forekommer, at “kulturmarxisterne meget hellere vil tale om højreorienterede venstreorienterede (som Hitler, Mussolini, Allende et al.) end venstreorienterede venstreorienterede – som om marxismens over 100 000 000 myrdede plus afledte ofre gør ideologien mere attraktive.
  Venstrefløjen har intet lært, men er tidens mest reaktionære ideologi og sammen med Muhammed og koranens imperialistiske ideologi kan tingene kun gå helt galt. Men det er formentligt også idéen – både marxismen og Muhammed og koranens tilhængere er så besatte af disse ideologiers beskrivelse af “den andens” dårligdomme (der må udslettes) – uanset om det drejer sig om “kapitalisten/borgerskabet” eller “kuffar”. Man har til gengæld intet at sætte i stedet – hvorfor social kontrol, efterretningsvæsner, militarisering, kz-lejre, fraktionskampe og strid om tekstens udlægning er en naturlig følge.

  Kommentar by Limewoody — 30. august 2020 @ 08:27

 41. Informations ‘finest hour’ var under besættelsen. Dengang dagbladet Politiken, åbenlyst samarbejdede med den nazistiske besættelsesmagt og skrev, at ‘Winston Churchill var en farlig mand’.

  Den af modstandsmanden Børge Outze startede illegale avis Information hyldede englænderne og Winston Churhill og de Allieredes kamp mod nazismen. Det var før min tid.

  Jeg må indrømme, at jeg senere (da Information var blevet ‘Danmarks største skoleblad’:-) holdt Information fra mit sidste år i folkeskolen, videre i gymnasiet og under mit første år på universitetet.

  Dengang var Information en pendent til undergrundsblade som Los Angeles Free Press og Village Voice, som jeg også abonnerede på. Det var rock’n’roll og nyt om hippiebevægelsen og moderne jazz, der trak. I Information med fremragende skribenter som f.eks Erik Wiedemann.

  Så mødte jeg som langhåret hippie fan studentermarxisterne på universitetet. De terroriserede os politiske modstandere og de overtog også Information, der blev det førende propagandaorgan for marxistisk terror.

  Så opsagde jeg selvfølgelig mit abonnement og koncentrerede mig om studierne og holdt en lav profil for at min uddannelse og eksamen ikke skulle blive forhindret af marxisterne. Jeg er i dag stolt af at have været dissident til marxisttyrannerne på uni. Efter eksamen så jeg mig ikke tilbage og gjorde karriere i den private sektor. Amen!:-)

  Kommentar by A-mad — 30. august 2020 @ 08:29

 42. Politiken samarbejder jo stadig med besættelsesmagten og skriver også at Rasmus Paludan er en farlig mand. Jaa, Donald Trump er også meget meget farlig- især for ill ary.

  Kommentar by Hul igennem? — 30. august 2020 @ 09:09

 43. Jeg fik 12,6 % i den samme test

  Kommentar by Martin — 30. august 2020 @ 11:44

 44. At blive kaldt højreradikal af en venstreradikal,er vel den bedste udmærkelse man kan opnå.

  At opretholde et samfund, hvor højre og venstre skal leve sammen, finder jeg forøvrigt utopisk. Værdiforskellene er ganske enkelt for store til at det kan hænge sammen i praksis.

  Kommentar by Bilka — 30. august 2020 @ 11:45

 45. Hvide militser i USA viser heldigvis tænder nu, da neger hysteriet synes at nå uendelige højder. De røde har denne gang skabt en livsfarlig alliance med massemedierne, islam og negere. Med negee og arabere på magten vil Nazityskland og Sovjet givetvis falme udi ineffektivitet og rædsler.

  Kommentar by Bilka — 30. august 2020 @ 11:54

 46. Politi og ansatte ved kommunen slæber af sted med en 81 årig dansk kvinde, uden videre forklaring. Hun skal “med ud på en lille tur”

  Politiet tør ikke, kan ikke, eller må ikke røre kriminelle migranter, som aldrig skulle være lukket ind i Danmark.

  Føj for den lede.

  Nu trækker medierne focus væk fra regeringens ødelæggende politik, ved at snakke om Lars Løkke Rasmussen. Han kan bare melde sig ind i Det Radikale Venstre, så er den skid slået.

  https://nordjyske.dk/nyheder/nordjylland/doris-skal-hjem/804b4a35-49f7-41a4-9d88-51f6d3cb1a1b
  “Forestil dig at du en helt almindelig formiddag går derhjemme, da det ringer på døren. Udenfor står en person fra kommunen og to politibetjente, der venligt, men bestemt siger, at du skal følge med på en lille tur. Du siger nej, men du bliver ført ud i en ventende bil, og siden har du ikke været hjemme.”
  https://www.bt.dk/krimi/korsoer-terroriseret-af-to-familie-klaner-det-er-sindssygt-det-der-foregaar
  “Urolighedernes bagmænd – to libanesiske familier – består af i alt cirka 70 personer. De har boet i samme landsby i Libanon, de har boet i samme flygtningelejr, og nu bor de også på Motalavej i Korsør.”

  Kommentar by k.m. — 30. august 2020 @ 12:28

 47. Adornos F-scale psykologi baseret på Freuds psykologiske skole. Den skal skalere autoritær personlighed, men efter min opfattelse er realiteten, at skal den også skal afsløre anti-marxister.

  Marxismen var stadig i høj kurs blandt akademikere, da den blev lavet af Adorno i 1947. Det var før det var erkendt af mange, hvilke forbrydelser mod menneskeheden, der foregik bag jerntæppet. Mange nægtede det selvom de kunne se dem med deres egne øjne. En typisk autoritær forblændelse.

  I realiteten er kommunister gns de mest autoritære mennesker, der findes og mange af dem vil dræbe ‘klassefjender’ med koldt blod, hvis de bliver beordret til det jvfr Berlin Muren: “Für die DDR-Grenzsoldaten galt seit 1960 in Fällen des „ungesetzlichen Grenzübertritts“ der Schießbefehl”. Det var en ordre, de ikke kunne sige nej til.

  Kommentar by A-mad — 30. august 2020 @ 13:53

 48. Danskeren — 08:26

  Helt enig! – Dog må jeg tage et lille forbehold(!) – Du påpeger, at medarbejderne på MisInformation end ikke ville kunne ernærer sig som prostituerede(?) Her er jeg uenig gældende Georg Metz; han ville i egenskab af fedladen trækkerdreng (en naturlig forlængelse af journalist karrieren) gå som varmt brød blandt demente homofile bosiddende på et bredt udsnit af landets plejehjem…

  Kommentar by T. Flodur — 30. august 2020 @ 14:05

 49. Mit gæt er at den marxistiske elite og de evigt fornærmede protester som ligger i den racistiske -Black Life Matteres- (White lifes, Yellow Lifes, and Red lifes dont???), som hele tiden uforudrettet protestere (Trods USA Har haft en sort præcident), og nogle af LGBT mærkværdige krav, skal skabe så meget ufred, hærværk, sammentidig med at Politiet bliver overbebyrdet, at kravet om lov og orden kan gennemføres af Imamer med organiserede bøller (Og så bliver der ryttet op i modstanderne af Islamsregime). Ligesom dengang der i Iran i slutningen af 1970 erne var protester imod den USA støttede Shah. Her agerede Kommunisterne som nyttige idioter for Islams hær og krav, ved at bringe hjernedødt had til USA, uden at gøre sig klar over hvad alternativet ville være og blive. De første der blev hæng (ud over homoseksuelle i kraner) var kommunisterne, imens masserne demontrerede imod USA (den store satan) og Israel (den lille satan) og Ayatholla Khomenie blev fløjet ind fra PARIS. DR,s og Kultureliten modbydelige Islamofile leflen (hen over hovedet på ofrene) og Politikernes ligegyldighed er en udemærket måde for muhammedanerne (Førerprofettilhængerne) at overtage magten. Danskernes MSM medier- som ikke engang vil støtte Tommy Robinson- fejhedsmoral hjælper til. Pinligt at se historien gentage sig selv. Det værste er den nuværende generations fejhedsmoral (Blæse være med dem) vil gå ud over Deres børn og børnebørn. Har de ignen samvittighed på Deres børns og børnebørns vegne?

  Kommentar by Michael Unna — 30. august 2020 @ 17:24

 50. Der er noget rivravruskende galt på Information. Bestyrelsen har kraftig slagside, 5 mænd og kun 3 kvinder.

  Men Adm. direktør er søster til Sofie Carsten Nielsen, så det bliver i familien.

  https://www.proff.dk/firma/as-information/k%C3%B8benhavn-k/aviser-fagblade-og-tidsskrifter/GL9123I0ZDB/

  Fortæller om en omsætning på 29.571′ DKK. Så det er godt staten støtter det usælgelige produkt med hele 25.526.165,32, og derefter vinkler journalistiske krykhusarer ALT. Ellers kunne de risikere at blive arbejdsløse, fordi de ikke kan sælge deres produkt på normale markedsvilkår, selv med fritagelse for moms, også deres netavis.

  Kommentar by tavsen — 30. august 2020 @ 17:40

 51. 41 A-mad
  Fremragende indlæg. Det er som talt ud af mit hjerte. Endelig er der
  en, som formulerer det rette historiske perspektiv. Hvor er det sjældent i vor tid.

  Kommentar by Tim Pallis — 30. august 2020 @ 19:05

 52. # k.m. 12.28 har et par gode henvisninger til Nordjyske Tidende, bl.a. angående en “nordkoreansk” tvangsflytning af en dame mod hendes vilje, på et yderst tyndt grundlag. (magtmisbrug)

  Kommentar by Bent A — 30. august 2020 @ 19:59

 53. Det er Orwells’ 1984 om igen. De røde formår ikke engang mere selv at se, hvor meget fascismen i dag tiltaler dem og udleves dagligt af dem i praksis, ikke mindst via politisk ståsted. Denne snigende fascisme er sket i takt med masseindvandringens medbragte racisme og undertrykkelse, dette tiltaler venstrefløjen, denne voldelige og primitive bøllekultur er lige noget for dem. Og alligevel undrer de sig over hvorfor briterne valgte Brexit og Trump vandt (som han forventeligt gør igen).

  Kommentar by LarsB — 30. august 2020 @ 21:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper